11 módszer a WordPress teljesítményének felgyorsítására (frissítve)

11 módszer a WordPress teljesítményének felgyorsítására (frissítve)

11 módszer a WordPress teljesítményének felgyorsítására (frissítve)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

11 módszer a WordPress felgyorsítására


A WordPress gyorsítása természetesen manapság forró téma. Szerencsére számos technika létezik, amelyeket alkalmazhat a munka elvégzéséhez. Tehát a szándékunk az, hogy felsoroljuk az összes ismert trükköt, amelyek sokkal gyorsabbá tehetik a WordPress webhelyet.

De először…

Ez a vendég által írt Ahsan Parwez.

Miért gyorsítson fel WordPress-t??

Sok oka van annak, hogy a riasztó harangok csengenek, ezek közül néhány akár komoly aggodalmakat is okozhat Önnek:

 1. A keresőmotorok (mint például a Google) a webhelyeket a gyors betöltési idővel nagyobb rangsorolják, mint a lassan töltődőket. Tehát, ha javítani kívánja pozícióját a SERP-kben, akkor a sebesség javításának az egyik prioritásnak kell lennie.
 2. Tanulmányok kimutatták, hogy a telek betöltése 2 másodpercnél nagyobb sebesség általában a látogatók kb. 47% -a repül el a weboldalról. Tehát annak érdekében, hogy a látogatók körülbelül fele érdekel, érdemes felgyorsítania a WordPress alkalmazást.
 3. Az online vásárlók a legrövidebb mértékben; azt várják, hogy az oldal másodpercen belül betöltődik. Tehát, ha e-kereskedelmi áruházat működtet a WordPress-en, akkor jobb, ha készülsz nagyobb fejlesztésekre, hogy vállalkozása nyereségesebb legyen.

Hogyan tesztelhetjük webhelyének betöltési idejét?

Először is elemeznie kell a webhely aktuális betöltési idejét. Ne feledje, hogy ez a sebesség oldalanként eltérő lehet, mivel ez számos tényezőtől függ, nevezetesen:

 • az adott oldal mérete,
 • hány kérést generál,
 • függetlenül attól, hogy tárolt-e vagy sem,
 • és végül: milyen tartalmat (statikus vagy dinamikus) üzemeltet.

A weboldal kezdőlapját általában referenciaként használják a betöltési idő tesztelésére. A weboldal sebességének ellenőrzése érdekében a következő három eszközt széles körben használják az interneten:

 1. WebPageTest.org
 2. Tools.Pingdom.com
 3. PageSpeed ​​Insights (ez nem igazán jelenti az oldal betöltési idejét, de kiemeli azokat az elemeket, amelyeket meg lehet változtatni a WordPress felgyorsítása érdekében)

Oké, itt az ideje elkezdeni beszélni valami üzletről! A WordPress felgyorsításának 11 módja található itt:

1. Válasszon jobb web hosting szolgáltatót

A webhely sebességét befolyásoló legfontosabb tényező a WordPress webhelyének tárolása. Jó ötletnek tűnik az új webhely tárolása egy megosztott tárhely szolgáltatónál "korlátlan" sávszélesség, szóköz, e-mailek, domainek és így tovább. Ugyanakkor az a pont, amelyen általában elmulasztjuk ezt az ajánlatot, az, hogy a megosztott tárhelyi környezet nem biztosítja a jó töltési időt a csúcsforgalmi órákban, és a legtöbb nem biztosítja az adott hónap 99 százalékos rendelkezésre állását..

A megosztott tárhely általában gyengébb teljesítményt nyújt, mivel ugyanazt a kiszolgálóterületet osztja meg számtalan más webhellyel, és nincs mondani, hogy mennyi erőforrást használnak mások. Ráadásul nem tudja pontosan, hogy a szerverek mennyire vannak optimalizálva.

Szerencsére a web-hosting ipar haladt a technológiával, és a felhő-tárhely szolgáltatók árai az idő múlásával csökkentek. Jelenleg névleges áron vásárolhat dedikált felhőszervereket a SiteGround-től, a DigitalOcean-től, az Amazon Web Services-től és még a Google Compute Engine-től is. Ezeknek a szervereknek a felállítása azonban ijesztő feladat lehet, mivel a kiszolgálóknak a nullapontból történő beállítására van szükség. Vannak olyan webtárhely-szolgáltatók, mint a Cloudways (ahol dolgozom), akik az optimalizált felhőkiszolgálók beállítását olyan egyszerűvé teszik, mint a kattintás és elindítás..

2. Használjon könnyű WordPress témát / keretet

A sok dinamikus elemmel rendelkező WordPress témák, csúszkák, kütyü, szociális ikonok és még sok más fényes elem rendkívül vonzóak a szemnek. De ne feledje ezt: ha túl sok elem van és nagyobb oldalméret van, akkor az határozottan arra készteti a webszervert, hogy dobogjon.

A legjobb megoldás itt az, ha könnyű témákat használunk. Egy megoldás az egyik alapértelmezett WordPress-téma használata. Egy másik lehetőség kipróbálás Neve, ugyanazok a fiúk építették a CodeinWP mögött.


Neve Neve

Szerzői): Themeisle

Aktuális változat: 2.7.1

Utolsó frissítés: 2020. május 21

neve.2.7.1.zip


96% Értékelések


Letöltések


2.7.1Version

Alternatív megoldásként egy szolgáltatásban gazdag webhely esetében választhat egy olyan témát is, amely jó keretet használ, például a Bootstrap vagy az Alapítvány.

3. Csökkentse a képméreteket

Az adott weboldal méretének növekedéséhez a képek a fő hozzájárulók. A trükk az, hogy csökkentsék a képek méretét anélkül, hogy veszélyeztetnék a minőséget.

Ha manuálisan optimalizálja a képeket a Chrome PageSpeed ​​Insights kiterjesztés vagy a Photoshop, vagy bármely más eszköz használatával, a folyamat hosszú időt vesz igénybe. Szerencsére szinte mindent el lehet érni, ami a kép optimalizálását is magában foglalja. Említésre érdemes a következők:

A fenti pluginek bármelyikének a WordPress-webhelyen történő használata drasztikusan csökkenti a képméretet, javítva ezzel a webhely sebességét.

4. Csökkentse a JS és CSS fájlokat

Ha webhelyét a Google PageSpeed ​​Insights eszköz segítségével futtatja, akkor valószínűleg értesítést kap a CSS és JS fájlok méretének minimalizálásáról. Ez azt jelenti, hogy a CSS és JS hívások számának és a fájlok méretének csökkentésével javíthatja a webhely betöltési sebességét.

Továbbá, ha ismeri a WordPress témákat, tanulmányozhatja az útmutatókat a Google által biztosított és végezzen némi kézi rögzítést. Ha nem, akkor vannak plug-inek, amelyek segítenek elérni ezt a célt; a legnépszerűbb az Autoptimize amely segíthet a WordPress webhelyének CSS, JS és akár HTML optimalizálásában.

5. Használjon speciális gyorsítótárazási mechanizmusokat egy gyorsítótár-bővítménnyel

A WordPress gyorsítótárazó beépülő moduljai (például a W3 teljes gyorsítótár) már régóta ott vannak, megkönnyítve a gyorsítótárazási szabályok weboldal elemeinek hozzáadására vonatkozó összetett feladatokat. Az ilyen plug-inek kombinálása olyan fejlett gyorsítótárazási mechanizmusokkal, mint a Varnish, javíthatja webhelyének betöltési sebességét, és végül jelentősen felgyorsíthatja a WordPress-t.

6. Használjon CDN-t

Azok az emberek, akik az Ön webhelyét látogatják, a világ különböző helyszíneire tartoznak, és nem kell mondani, hogy a webhely betöltési sebessége különbözik, ha a látogatók távol vannak attól a helytől, ahol a webhely üzemelteti. Számos CDN (tartalomszolgáltatási hálózat) segíti a webhely-betöltési sebesség minimalizálását a különféle országokból érkező látogatók számára. A CDN az Ön webhelyének másolatát tárolja különböző adatközpontokban, különböző helyeken. A CDN elsődleges funkciója a weboldal kiszolgálása a lehető legközelebbi helyről érkező látogató számára. A Cloudflare és a MaxCDN a legnépszerűbb CDN-szolgáltatások között.

7. Engedélyezze a GZIP tömörítést

A fájlok tömörítése a helyi számítógépen sok lemezterületet takaríthat meg. Hasonlóképpen, az interneten is használhatjuk a GZIP tömörítést. Ez a manőver drámaian csökkenti a sávszélességet és a webhelyhez való hozzáféréshez szükséges időt. A GZIP tömöríti a különféle fájlokat, hogy minden látogató megpróbálja elérni az Ön weboldalát; böngészőjüknek először ki kell töltenie a weboldalt. Ez a folyamat jelentős mértékben csökkenti a sávszélességet.

Használhat olyan plugint is, mint a PageSpeed ​​Ninja, amely lehetővé teszi a GZIP tömörítést, vagy adja hozzá a következő kódokat a .htaccess fájlhoz.

AddOutputFilterByType DEFLATE szöveg / sima
AddOutputFilterByType DEFLATE szöveg / html
AddOutputFilterByType DEFLATE szöveg / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
AddOutputFilterByType DEFLATE alkalmazás / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE alkalmazás / xhtml + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE alkalmazás / rss + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE alkalmazás / javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE application / x-javascript

8. A WordPress adatbázis tisztítása

A nem kívánt adatok törlése az adatbázisból minimálisra csökkenti annak méretét, és hozzájárul a biztonsági mentések méretének csökkentéséhez. Törölnie kell a spam-megjegyzéseket, a hamis felhasználókat, a tartalom régi vázlatait és esetleg a nem kívánt plugineket, valamint a témákat is. Mindez csökkenti az adatbázisok és a webes fájlok méretét, és így felgyorsítja a WordPress – a WordPress használatát.

9. Kapcsolja ki vagy távolítsa el a beépülő modulokat

Ha a WordPress webhelyein nem kívánt beépülő modulokat tárol, akkor óriási mennyiségű szemetet fog hozzáadni a webes fájlokhoz. Ezenkívül növeli a biztonsági mentés méretét, és túlzott terhelést jelent a szerver erőforrásaihoz, a biztonsági mentési fájlok létrehozásakor. Sokkal jobb megszabadulni a nem használt bővítményektől, és alternatív módszereket is keressen harmadik féltől származó szolgáltatások használatához a feladatok automatizálásához vagy ütemezéséhez (például a legújabb hozzászólások megosztása a közösségi médiában)..

Az IFTTT vagy a Zapier két olyan webszolgáltatás, amelyek segítenek az ilyen feladatok automatizálásában, és csökkentik a webhely és a szerver erőforrásainak terheit.

10. Tartsa a minimumot a külső szkripteknél

A külső szkriptek használata a weboldalakon nagy adatmennyiséget jelent a teljes betöltési időhöz. Ezért a legjobb, ha kevés szkriptet használ, csak az alapvető elemeket, például a nyomkövető eszközöket (mint például a Google Analytics) vagy a kommentáló rendszereket (mint például a Disqus)..

11. Kapcsolja ki a ping- és trackbacks-programokat

A Pingbacks és a TrackBacks két alapvető WordPress-összetevő, amelyek figyelmeztetnek, amikor a blogod vagy az oldal kap egy linket. Hasznosnak tűnhet, de vannak olyan dolgai is, mint például a Google Webmestereszközök és más szolgáltatások, amelyekkel ellenőrizheti webhelyének linkeit.

A pingback és a trackbacks folyamatos megtartása szintén nem kívánt terhet jelent a szerver erőforrásai számára. Ennek oka az, hogy amikor valaki megpróbál kapcsolódni az Ön webhelyéhez, kéréseket generál a WordPressből oda-vissza. Ezt a funkciót széles körben visszaélik egy DDoS támadásokkal rendelkező webhely célzásakor is.

Mindent kikapcsolhatja a WP-Admin → Beállítások → Megbeszélés menüben. Csak törölje a jelölést "Más blogok linkjeiről szóló értesítések engedélyezése (pingback és trackbacks)." Ez segít még gyorsabban felgyorsítani a WordPress-t.

Következtetés

A webhely betöltési idejének csökkentésének legnagyobb előnye, hogy hatalmas segítséget nyújt a látogatók élményének javításában. Az eset változatlan marad, függetlenül attól, hogy mobil eszközöket vagy számítógépet használ-e. Ezenkívül javítja a SERP-k rangsorolását is. Végül is a tárhely csökkentett sávszélesség-felhasználása és a webhelyhez való gyorsabb letöltési sebesség az ügyfelek oldalán mind rövid távon, mind hosszú távon mindkét fél számára előnyös lesz..

Ha még nem indított blogot, olvassa el ezt az útmutatót: hogyan lehet webhelyet készíteni a WordPress-en. Ez egy nagyszerű forrás, amely lépésről lépésre nyújt útmutatást a személyes vagy szakmai blog felépítéséhez.

Te következel. Hogyan gyorsíthatja fel a WordPress alkalmazást? Van valami trükköd az ujjával??

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector