Mandrill ára túl sok? 5 mandrill alternatíva, amelyek olcsóbbak a 2020-ra

TL; DR: A Mandrill négyszeresen meg akarta emelni áraikat. Megtaláltak egy módszert erre a Mailchimp-szel való egyesülés útján. Itt található néhány Mandrill alternatíva.


Tudom, hogy tudom … úgy hangzik, mint egy kattintásos BuzzFeed címsor, sajnálom.

De többé-kevésbé ez a helyzet.

A háttértörténet:

A Mandrill valószínűleg a tökéletes megoldás tranzakciós e-mailek küldésére. Például, ha van olyan weboldala, amelyre szükség van ilyen jellegű funkciókra (például egy e-kereskedelem áruházára), vagy egy alkalmazás, akkor a Mandrill felhasználható az ügyfelekkel történő személyes kommunikációra..

Gondolkodjon, emlékeztesse az embereket jelszavaikra, információkat küldjön a vásárlásokra stb.

De.

Hirtelen Mandrillnek megvan úgy döntött, hogy újra egyesül a Mailchimp-rel (eredetileg a Mandrill egy startup volt a Mailchimp-en belül, de önállóan működött, saját modelljükkel, adatbázisukkal, áraikkal stb.), és ennek során alapvetően arra kényszerítette a felhasználókat, hogy akár négyszeres annyit költjenek el a szolgáltatásért.

Így játszik le:

 • A Mandrill szokásos terve 9,95 USD / hónap volt, amely lehetővé tette, hogy akár 25 000 tranzakciós e-mailt küldjön..
 • Az egyesítés után a Mandrill csak fizetett kiegészítőként lesz elérhető a fizetett Mailchimp-fiókokhoz. A legolcsóbb Mailchimp-számla 20 dollár (ami valóban túl drága az általa kínált lehetőségek miatt – erről már régen beszéltünk). Miután megkapta a Mailchimp-t, a A Mandrill legolcsóbb blokkjait havonta 20 dollárért fogják eladni.
 • Összesen, A Mandrill használatának folytatása érdekében havonta 40 dollárt kell költenie 10 dollár helyett.

Fontos rész az, hogy ennek nincs módja. Ha továbbra is használni szeretné a Mandrill alkalmazást, akkor fizetős Mailchimp-fiókra kell lépnie, majd meg kell vásárolnia a kiegészítő hozzáférést.

mandrillapp-info

Alkatrészek alternatívái

Ha az új felkínált ár kissé hangzik az Ön ízlése szerint, íme az alábbiak:

1. Sendinblue (sendinblue.com)

sendinblue

Teljes nyilvánosságra hozatal; a Sendinblue-t mindent felhasználtuk a CodeinWP táborban. Marketing e-mail, csepegtető kampányok és tranzakciós e-mailek is.

A Sendinblue alapvetően megteheti az összes ilyen dolgot, sőt még SMS-eket is küldhet, ha készen áll az ilyen marketingre. Az API-k ott vannak, az integráció könnyen megfogható, és részletes jelentést kap. A legfontosabb, hogy ezen a ponton sokkal megfizethetőbb, mint a Mandrill, kiváló alternatívát jelent.

 • Napi 300 e-mailt küldhet ingyen (9000 / hónap).

Vagy válasszon egyet a fizetett tervek közül:

 • 40 000 e-mail / hónap 25,00 dollárért.
 • 60 000 dollár / hónap.
 • 120 000 dollár / hónap.

További információ a Sendinblue ��-ről itt olvasható.

2. Mailjet (www.mailjet.com)

mailjet

A Mailjet egy igazán felhasználóbarát megoldás, amelynek célja mind a marketingszakemberek, mind a fejlesztők munkájának megkönnyítése. A Mailjet tranzakciós alkotóeleme úgy lett megtervezve, hogy lehetővé tegye a marketingszakemberek számára az e-mailek sablonjainak használatát (változtassa meg a mintákat, a tartalmat, bármire is) anélkül, hogy zavarná a fejlesztő által létrehozott szoftverintegrációt.

Itt egy gyors videó:

Ár-szempontból a Mailjet nagyon jól néz ki:

 • Napi 200 e-mailt küldhet ingyen (6000 / hónap).
 • 30 000 havonta 9,65 dollárért.
 • 60 000, 21,95 dollárért

3. SendGrid (Sendgrid.com)

sendgrid

A SendGrid büszke arra, hogy az API-t az alapoktól kezdve építették fel. Alapvetően az egész rendszer arra az ötletre épül, hogy integrálódni fog más webhelyekhez, alkalmazásokhoz és szoftvermegoldásokhoz.

Olyan cégek használják, mint például az Airbnb, a Spotify, sőt az Uber, tehát talán Önnek is szolgál majd. A SendGrid hozzáférést biztosít számos útmutatóhoz, internetes adáshoz és video oktatóanyaghoz is.

Ár viszonylatban:

 • 12 000 havi e-mail ingyen.
 • 40 000 15 dollárért ("Essentials" terv).
 • 100 000 19,95 dollárért ("Essentials" terv).
 • 100 000 79,95 USD-ért ("Pro" terv – tartalmaz egy dedikált IP-t és néhány egyéb funkciót).
 • 300 000 199,95 dollárért.
 • 700 000, 399,95 dollárért.

4. Mailgun (Www.mailgun.com)

mailgun

Egy olyan megoldás, amely nagyon hasonló a SendGridhez, de sokkal megfizethetőbb, és különösen akkor, ha havonta csak kevés e-mailt kell küldenie. A motorháztető alatt a Mailgun rendelkezik API-integrációval és meglehetősen könnyen használható küldési infrastruktúrával. (Bár például a Mailjet sokkal jobban kezeli az egyedi e-mail sablonokat).

Ár viszonylatban:

 • 10 000 havi e-mail ingyen.
 • Akár 500 000 e-mail, egyenként 0,00050 dollárért. Így:
  • 20 000 5 dollárért.
  • 50 000 dollárért 20 dollárért.
  • 100 000 45 dollárért.
  • 200 000, 95 dollárért.

5. Amazon SES (Aws.amazon.com/ses)

ses

Semmi sem veri az Amazonot, amikor e-mailes árakra és kézbesítésükre kerül sor. Ugyanakkor a platform és az eszköz vagy a webhely integrálása több időt vehet igénybe. Alternatív megoldásként használhat külső megoldást is, amely közép-emberként működik közted és az Amazon között. Például, Sendy ezt marketing e-mailben teszi.

Ár viszonylatban:

 • Havi 62 000 e-mail ingyenes.
 • Ezután alapvetően e-mailben 0,0001 dollár.

WordPress?

Ha korábban már használta wpMandrill Ha szeretné integrálni a Mandrill-fiókjával, érdemes lehet megváltoztatnia azt.

Például ellenőrizheti az úgynevezett plugint WP Mail SMTP. Újrakonfigurálja a wp_mail () függvényt az SMTP használatához a mail () helyett. Integrálhatja a fent felsorolt ​​megoldások egyikével, és talán sikerül minimalizálnia a módosításokat a wpMandrill árokása után.

Ezenkívül nyugodtan vizsgálja meg WPForms – Húzza & Dobja el a WordPress Form Builder alkalmazást. Néhány SMTP képességet is kínál, de a kapcsolatfelvételi ágban (az e-mailek kézbesítése a látogatók számára).

Maradj Mandrill-el?

Mit gondol erről az egész készpénzfogásról? Vagy talán a Mandrillnél maradsz?

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map