Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en: A pontos lépéseket, amit havonta 2-3 000 dollárt kerestem

Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en: A pontos lépéseket, amit havonta 2-3 000 dollárt kerestem

Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en: A pontos lépéseket, amit havonta 2-3 000 dollárt kerestem
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

"Hogyan találhat sikert a Fiverr-en? Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en?"


Hetente többször kapom meg ezeket a kérdéseket, a Fiverr-eladótársaktól, akik csak most indulnak a platformon. A válasz természetesen túl bonyolult ahhoz, hogy gyorsan reagáljon, sietve elküldték.

Szerencsére a következő kérdező személynek küldhetek egy linket ehhez az útmutatóhoz: átfogó áttekintés a legjobb tippeimről, hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en.

De miért kérnek az emberek tanácsot??

Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en

�� BÓNUSZ: Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en dióhéjban?

 1. Iratkozzon fel Fiverr-eladóként
 2. Brainstorm az előadni kívánt koncertekről
 3. Hozzon létre egy kényszerítő Fiverr profilt
 4. Vizsgálja meg, hogy a verseny miként állítja elő koncertjeiket
 5. Tegyen meg első kísérletet egy koncert létrehozására, majd kérje meg az iparág valakijét, hogy vizsgálja felül azt, és mutasson rá minden, ami nem egyértelmű vagy kényszerítő
 6. Finomítsa meg a Gig létrehozásának kezdeti kísérletét reprezentatív képekkel, egyértelmű címmel, kulcsszóban gazdag leírás, releváns keresési címkék és hasznos GYIK részeként
 7. Állítsa be a Gig követelményeit, amelyek célja az összes releváns információ megszerzése a vásárlótól, hogy korlátozza a felülvizsgálatok szükségességét
 8. Nyugtázza az összes bejövő megrendelést, hacsak a mutatók magasan tartanak
 9. Naponta tegyen külön időt az ügyfelek kommunikációjának kezelésére és a Fiverr-megrendelések végrehajtására
 10. Használja az ügyfelek visszajelzését a Gig üzenetküldés (beleértve a GYIK-t), a Gig extrák finomításához és az új koncertek indításához
 11. Alulprofit és túlteljesítmény, amikor csak lehetséges

Contents

Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en – hogyan lehet havonta 2000–3000 dollárt keresni?

Voltam a Fiverr-en 2015 júniusa óta.

Őszintén szólva, még akkor sem gondoltam volna rá, ha nem mentorom és első nagy ügyfelöm iránymutatására szolgált, amikor teljes munkaidős szabadúszóként kezdtem. A közösségi médiakezelő csomagok eladására használta fel, amelyeket végül hosszú távú ügyfélkapcsolatokká alakított át.

Miután 4,5 évet töltöttem a platformon, láttam, hogy Fiverr rossz hírneve miatt növekszik minden megrendelés 5 dollárra indul, tehetséges egyének sokszínű piacára, akik megtanultak, hogyan kell pénzt keresni a Fiverr-en, készségeik és tapasztalataik szerint töltve.

2015. június és a cikk megjelenésének dátuma között némi eltérés mutatkozik abban, hogy mekkora munkát végeztem a platformon keresztül. De soha nem hagytam el teljesen, vagy nem hosszabb szünetet tartottam, mindig folyamatos jelenlétet tartva fenn.

Ez a következetesség segített felmenni az egyik eladó szintről a másikra.

Mindketten a "Magasra értékelt eladó" és a Pro piac tagja, amely gyakorlatilag a totemoszlop tetejére helyezi, hogy a koncertjeim felfedezhetők legyenek a Fiverr-re vonatkozó keresések során – miközben igazolják az áram.

Érdemes megjegyezni, hogy nem válhat Magasra értékelt eladóvá vagy a Pro piac tagjává, anélkül, hogy először a Fiverr csapata ellenőrizne. A Fiverr más eladó szintjeivel ellentétben sem automatikusan történik meg bizonyos mérföldkövek elérésével.

Csak 2019-ben váltam a legjobban értékesített eladómá. Most, mint valaha, folyamatosan nagy mennyiségű új megrendelést kapok minden koncertemre minimális erőfeszítéssel.

Talán amiatt, hogy hosszú ideig vagyok a platformon, és a dolgom (elsősorban tartalmi írás) miatt a Fiverr munkatársai rendszeresen felkeresik a koncertjeimet..

Írtam And.co, Veed.me, néhány szellemírás a Fiverr webhelyén, és ezek is voltak szerepel a Fiverr blogjában amikor Pro eladómá vált.

A Pro piac bevezetésével párhuzamosan a Jerry Media kedvelőinek (a @f *** Jerry Instagram hírnév):

Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en

Mindez azt jelenti, hogy határozottan elkaptam néhány szerencsés szünetet a platformon, de valószínűleg nem lennék volna velük megkeresve számukra megfelelő következetesség és Fiverr-megbízatás nélkül..

2019-től havonta 2000–3000 dollárt kerestem egyedül a Fiverr-en (ami nem képviseli a szabadúszó jövedelmeim többségét) – és mindent átnézek, amit meg kell tennie a pénzkeresés megtanulásához. a Fiverr-en.

Hogyan működik a Fiverr szabadúszók számára

A népszerű szabadúszó piacok, például a Upwork és a Fiverr között a legnagyobb különbség az ügyfelekkel folytatott munka.

Az Upwork ügyfelekkel folytatott munka azt jelenti, hogy folyamatosan új munkahelyekre vándorolnak. Tehát az új munka nem történik meg a háttérben a beadása nélkül – proaktívan kell folytatnia az új munka vadászatát, amikor csak akarja.

A Fiverr teljesen más történet.

A Fiverr segítségével alapvetően termékeket hoz létre a koncertek révén.

Minden egyes koncert egy konkrét szállítmányt ír le, amelyet megadott árért cserébe nyújt, kezdve a szavakkal, "Fogok…"

Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en: koncertek

Különféle csomagokat kínálhat, amelyek akár csontozatot is kínálnak, akár "a munkák". Gig extrákat is kínálhat, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy az Ön által kínált szolgáltatásokat testreszabhassák azokkal a kapcsolódó szolgáltatásokkal, amelyekben részesülnek.

De a legjobban a Fiverrről az, hogy a koncertek felállítási módja miatt az ügyfelek képesek voltak vásárolni anélkül, hogy veled még beszélnének.

Ez azt jelenti, hogy ha a koncerted megfelel az igényeiknek, akkor a megfelelő időben eladhat, miközben alszik.

Kétségtelen, hogy időről időre az emberek továbbra is felveszik a kérdéseiket, vagy egyedi megrendeléseket kérnek. A Fiverr használata nem azt jelenti, hogy teljes mértékben lemondhat az üzleti fejlesztésről, bár ez minden bizonnyal segít a folyamat racionalizálásában.

A nap végén, ha több pénzt szeretne keresni szabadúszóként, az aktív pályafutásra fordított idő csökkentése azt jelenti, hogy több idő áll rendelkezésre a munka elvégzésére.

Ezzel összefüggésben válaszoljunk most az emberek első kérdésére, amikor a Fiverr-en kezdik karrierjét:

Mit kell eladni a Fiverr-en

Korábban már írtam arról, hogyan bővítheti vállalkozását a Fiverr-rel WPMU DEV, több ötlettel a koncertek felállításához.

Személy szerint vannak olyan koncertjeim, amelyek segítenek az embereket felhasználói tesztelés, SEO auditok és blogtartalom létrehozása során. De ez csak én vagyok, és a legtöbb olvasó valószínűleg más lehetőségeket szeretne felfedezni.

Annak eldöntésekor, hogy mit árul a Fiverr-en – az a legjobb hely, ahol inspirációt kaphat A Fiverr saját kategóriájú oldalai. Tíz különböző kategóriát és alkategóriát találsz ott, és mindegyik több koncertet tartalmaz.

Keresse meg azokat a kategóriákat, és keresse meg azokat, amelyek az erősségeidet képviselik. Ezután keresse meg az egyes koncerteket, és vegye figyelembe mindazt, ami úgy néz ki, mint amit valamit kínálhatna.

Jegyezzük fel, hogy mit szeretne minden létező koncert és annak leírása, mi nem tetszik, és mit tenne, hogy az ajánlata kiemelkedjen. A verseny legalább egy bizonyos mértékig utánozása a legegyszerűbb módja annak, hogy elinduljon, és megtalálja a koncertek pontos típusait, amelyeket az emberek valóban meg akarnak vásárolni.

"Mi lenne, ha olyan oldalt szeretnék ajánlani, amely még nincs a platformon?" Nos, először egy teljesen eredeti koncert ajánlata rejtélyes résbe való becsapódásnak tűnik, de általában ez nem olyan. Ha nem találja koncertjét a platformon, akkor ez valószínűleg azt jelenti, hogy az ügyfelek nem igazán érdekelnek benne.

Az üzleti életben – és még a webdizájnban is – jó a verseny. A verseny egyetlen jelenléte igazolja a piacot. Nincs verseny, nincs piac.

Például a Programozás & Technikai kategória A szállítmányok széles skáláját fedi le, amelyek megfelelnek az Ön készségeinek. Webfejlesztők számára a Fiverr Gig ajánlata magában foglalhatja egy alapvető webhely felállítását, a WordPress karbantartási szolgáltatások nyújtását, a hibák kijavítását, a biztonsági eszközök megvalósítását, a bővítmények testreszabását vagy a kezdőlapok felépítését. Ha új fejlesztőként akarsz csatlakozni a platformon, akkor valószínűleg a legjobb megoldás az, ha ebből a tartományból valamit megteszel.

Csak később kísérletezhet más koncertekkel vagy személyre szabottabb ajánlatokkal. Például, amit a közelmúltban kezdtem el csinálni, a pontok összekapcsolása az UX és a SEO ellenőrző koncertek között a vásárlók számára.

Lehet, hogy az emberek nem veszik észre, hogy mindkét szolgáltatást felajánlok, amikor először találkozunk egy-egy koncerttel vagy a másikkal. Most felajánlom valaki számára, hogy megvásárolja a másik Gig-et (az alapcsomagot), amelyet jelenleg néz. Kellemesen meglepett, hogy ezek az eladások mennyire teljesítenek – remélem, hogy ugyanaz a stratégia segíthet neked!

Kapcsolódó megjegyzésként, az olyan kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatban, amelyeket az ügyfelek igényelnek, de Ön ezt nem tudja vagy nem akarja megtenni, fontolja meg a Fiverr Studios Gig létrehozását, ahol együttműködhet egy másik eladóval, és mindkettő megoszthatja a nyereséget.

Valami ilyesmi nagyszerű lenne a SEO vagy UX audit csoporthoz, amely egyaránt magában foglalja a webhely problémáinak diagnosztizálását, majd egy másik eladóval együttműködve olyan webhely-szerkesztéseket hajt végre, amelyek elősegítik a vásárlók számára a jövőbeli ellenőrzés elvégzését..

Most, hogy lehetősége volt megnézni, mi lehetséges a Fiverr-rel, mélyítsük át a siker megtalálásának legfontosabb aspektusát – hogyan állítsunk be egy csillag Fiverr-koncertet.

Hogyan állítsunk be egy sikeres Fiverr koncertet?

Az egyik legfontosabb dolog, amit megtehet, amikor megtanulja, hogyan kell pénzt keresni a Fiverr-en, nagyon céltudatos a koncertek építése során..

Itt találhatók a jelenleg kínált koncertek és néhány kapcsolódó statisztika a keresés és a konverziók teljesítményéről az elmúlt hat hónapban:

koncertek

Kezdetben korlátozza, hogy hány koncertet állíthat be, valamint azt, hogy hány koncert extrát (értékesítést) és gig-szorzót (a Gig teljesítményeinek több mennyisége) kínálhat. Ahogy az egyes eladók szintjén feljebb lépsz, ezeknek a területeknek egyre kevesebb korlátozása lesz.

Ezek a kezdeti korlátozások frusztráló lehet, ha nagyon sok ötleted van arról, hogy mit kell eladni a platformon, de próbálj rájuk gondolni, mint jó dologra, amikor csak indul. Minél kevesebb szolgáltatást értékesít, annál könnyebb egy nagyszerű folyamat létrehozása a szállítmányok előállítása és a kiváló vevői élmény biztosítása körül.

Itt van a legjobban szeretem a Fiverr-t:

A Fiverr koncert beállításához erre kényszerítened kell "productize" az Ön szolgáltatásai.

Pontosabban, ez azt jelenti, hogy világosan körvonalazzuk a teljesítményeket, amelyeket a vevő egy bizonyos áron megkap. Ezeket a teljesítményeket tovább lehet testreszabni a vevő igényeihez, különféle csomagok, GIG extra eladások és GIG többszörösek tekintetében.

A Fiverr szolgáltatásai előállításának szépsége az, hogy ezeket könnyebben lehet árajánlatokat tenni menet közben, például amikor egy ügyfél kapcsolatba lép egyéni megrendeléssel. Ha valamilyen szabványosítást végez az ajánlatok körül, akkor könnyebbé válik a hasonló megrendelések végrehajtásával kapcsolatos folyamatok létrehozása – időmegtakarítást és potenciális outputok növelését.

Ha időben eleinte kényszeríti a Fiverr korlátozásait, arra kényszerül, hogy arra összpontosítson, hogy előállítsa azokat a szolgáltatásokat, amelyekben legbiztosabb. Ezzel a szűk fókuszban kitalálhatja, hogyan lehet hatékonyságot növelni.

2000 dollár + havonta Fiverr eladó, Shahzad Saaed, arról szól, egy céloldalról szóló Gig-ről, amelyet szépen átméretezett a sablonok újbóli áthelyezésével, így a kézbesítés nem bátor.

Hasonlóan érzem magam az UX ellenőrző koncertemmel kapcsolatban. Gyorsan megteszik, és gyorsan el tudok dobni egy csomó megrendelést.

Szóval mit tudna ajánlani??

Folytassuk ezt egy kicsit, míg áttekintünk néhány fontos szempontot a koncertek beállításával kapcsolatban:

Fiverr Gig látványképek: képek és videók

"Ne ítélje meg a könyvet a borítója alapján" nem szabad a vezető mantra a Fiverr koncert felállításakor.

Valójában az a mód, ahogyan a Fiverr koncertjeit árusítja, nagy hatással lesz arra, hogy az emberek valaha is kattintanak-e egy kapcsolódó keresésben, és vásárolnak-e.

A Fiverr PR menedzsere, Holly Steffy megosztja ezeket a bevált gyakorlatokat:

 • Javasoljuk, hogy tartalmazzon egy szemet gyönyörködtető fő koncert képe (608 x 410 képpont vagy annál nagyobb és hasonló méretarány). A főképnek erősítenie kell a szolgáltatást, és profi és prémium megjelenésűnek kell lennie. Professzionálisnak kell lennie, függetlenül a kategóriától, és a képeknek szerzői jogoktól mentesnek kell lenniük.
 • Azt is javasoljuk, hogy legyen minimális szöveg a képen belül (a kép legfeljebb 20% -a).
 • mert vizuális kategóriák, a legjobb gyakorlat az képekenként egyetlen munkamintát mutat.
 • mert nem vizuális kategóriák, az A képnek reprezentálnia kell a nyújtott szolgáltatást, és fel kell hívnia azt a bizalmat, hogy az eladó profi és képes magas színvonalú élményt nyújtani. A vizuális és a nem vizuális kategóriákhoz tartozó minden GIG-képnek meg kell lennie saját egyedi kép.

Nem vagyok biztos abban, hogy képeim tökéletesen megfelelnek-e ezen iránymutatásoknak, de nem akadályozták meg, hogy megtanuljam, hogyan kell pénzt keresni a Fiverr-en.

Nemrégiben átalakítottam a Fiverr Gig képeimet, hogy tükrözze a saját márkaneves esztétikámat:

koncertek 2

Érdemes megjegyezni, hogy ha a Pro piacon van, akkor hasznos lehet, ha a Gig főképébe betesz egy képet magadról – különösen, ha jól ismert a saját területén.

A koncertek megkülönböztetésénél használt főbb látványterveken kívül fontolóra kell vennie a videók hozzáadását is, hogy bemutatkozzon (és szakértelmét), miközben elmagyarázza, hogy mit kapnak az emberek a megrendeléskor, valamint a koncertek extráit, amelyeket megvásárolhatnak, és miért újra megéri a többletköltséget.

A koncerteknek nem kell, hogy nagy produkciók legyenek – csak filmd magad egy nem elfoglalt háttérrel, professzionálisan öltözve, és egyértelműen megfogalmazod a konkrétan veled való együttműködés értékét..

A koncert ismertetése: eladja ajánlatát nagy példányban

Mint egy online értékesítési oldal, a Gig leírás valószínűleg különbséget fog tenni abban, hogy valaki a GIG-t vásárolja – vagy egy másik eladó.

Tehát feltétlenül adja ki az egyes szinteken (és a Gig extrákban) kínált teljesítések részleteit az elvárások megfogalmazása érdekében. Ez a hatékonyságot is növeli a kiállítandó termék elkészítésével – csökkentve annak esélyét, hogy valaki módosítást igényel, mert nem igazán értette, mit vásárol.

Próbáljon megkeresni azt a szolgáltatástípust, amelyet tervezni kíván a Fiverr piacon, hogy megnézze, mások hogyan beszélnek róla, beleértve azt is, hogy milyen konkrét szavakat használnak leírására.

Felhívjuk figyelmét: A szekció "Hogyan működik a Fiverr keresési algoritmus??" további részleteket kínál a Fiverr SEO számára, és a releváns kulcsszavak beillesztésével a koncertekbe. ��

A GIG leírásának elkészítésekor várjon el kérdéseket, amelyek felmerülnek az emberekkel. Biztosítsa a vevőket, hogy Ön a legjobb ember a munkához, és ügyeljen arra, hogy részletezze releváns tapasztalatait.

Ha más kapcsolódó koncerteket kínál, említse meg azokat a leírásban, és vevőnek szólítsa fel a cselekvésre ösztönzést.

Ne felejtsd el formázza a másolatot az egyszerű olvashatóság érdekében hogy fontos dolgok kiemelkedjenek.

Íme néhány gyors tipp a kiváló másolatformázáshoz:

 • Használjon szöveges dekorációt (vastag, dőlt, aláhúzott) a hangsúly kiemeléséhez
 • Használjon golyópontot, hogy a listák könnyen olvashatók legyenek
 • Tartsa rövid a mondatokat és bekezdéseket, hogy a kilátások ne kerüljenek bele a szöveges falba

Ezeket a szempontokat szem előtt tartva, itt található az UX audit csoportom Gig leírása:

Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en: a koncertedről

Eladás csomagokkal és koncertekkel

A szolgáltatásai Fiverr-en történő eladásának gondolkodásánál az alap, a szokásos és a prémium szempontjából gondolkodni kell csomagok.

Más szavakkal:

 • Mi a legszélesebb csontozatú szolgáltatása?
 • Mit tehetsz, hogy nagyobb értéket biztosítson a standard csomagban, mint az alapkínálat?
 • Milyen teljesítményeket társítana egy csomag, amely tartalmazza az összes harangot és sípot?

Az alábbiak szerint állíthatom be a Gig-csomagjaimat az UX audit csoporthoz:

árak

Vannak olyan vásárlók, amelyek különféle költségvetéseket képviselnek a Fiverr-en, ezért lehetőségeket is kínálhat arra, hogy mindegyikükhöz vonzza őket, olyan csomagok létrehozásával, amelyek értelmesek a különböző felhasználási esetekben.

A csomagokon túlmenően értékesítési lehetőségeket is létrehozhat néhány Gig extrával.

A koncertek extrái lehetőséget kínálnak a vevők számára, hogy több ugyanazt a cikket megvásárolják (mint például az UX audit műsoromban több ellenőrzött oldal), hogy megrendelésüket gyorsabban szállítsák (például egy napos fordulat díjaként), vagy kiegészítő szolgáltatásokat (külön koncertet adok el egy UX audithoz a SEO audit csoportomban és fordítva).

Erősen ajánlom, hogy kínáljon lehetőségeket egynapos fordulóra, ha továbbra is meg tudja tartani ezeket a megrendeléseket – ez egy egyszerű pénzkezelő.

Csak győződjön meg arról, hogy általában reális-e a kézbesítési dátumok.

Adj magadnak elegendő időt ahhoz, hogy egy napi forduló sorrendbe tegyen egy meglepetést a szokásos munkaterhelés mellett. Vagy becsülje meg a valószínű Fiverr-terhelést, és tegyen időt erre a naptárába.

Hogy elképzelést kapjon arról, hogy ez hogyan működik a valóságban, itt találhatók a Gig extrák az UX audit Gig-én:

ár formában

Észre fogja venni, hogy egyes opciók a Gig kategória alapján előre kitöltött javaslatok, például további oldalak tesztelése vagy további képernyőfelvételi percek felkínálása. Ezenkívül néhány, a Gig-extrák közül választott lehetőség, amelyhez hozzáadtam, azon alapul, amit az ügyfelek a múltban kértek.

A Fiverr használata azt jelenti, hogy az egyes koncertekre szabványosítani kell a kínálatot. De ha a Gig csomagok és a Gig extrák stratégiai felhasználását alkalmazza, akkor az emberek úgy érzik majd, mintha megpróbálná őket kifejezetten kiszolgálni – és ők értékelni fogják ezt.

Állítsa be az elvárásokat a Gig követelményekkel és a GYIK részben

A Fiverr használatának legjobb része az, hogy megkönnyíti az értékesítést anélkül, hogy személyesen kellene bármilyen üzleti fejlesztési munkát végeznie.

Az előre-hátra történő kommunikációval kapcsolatos munkát tovább csökkentheti egy alapos GYIK-szakasz és a Gig követelményekkel kapcsolatos kérdésekkel.

Fontos, hogy tegye meg a szükséges erőfeszítéseket ezeknek a szakaszoknak a megfelelő felállításához, mert számomra a Fiverr használatának lényege az, hogy segítsen csökkenteni az üzleti fejlesztésre fordított időt – több időt hagyva arra, hogy a munkára összpontosítson..

A GYIK rész segítségével proaktív módon válaszolhat az emberek kérdéseire. Pontosabban, a GYIK-nak előre kell látniuk a folyamattal és a teljesítménnyel kapcsolatos általános kérdéseket.

Itt található a GYIK az UX audit csoporthoz:

Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en: tegyen fel kérdést

Ha éppen becsapódik, rájön, hogy a Fiverr postaládája rengeteg ötletet kínál a GYIK-hez, miután egy új koncert elindította.

Ha egyszer többször is felmerül ugyanaz a kérdés, ez jó jel annak, hogy nem oszt meg mindent, amit az embereknek valóban tudniuk kell, mielőtt megvásárolná a koncertjét. Nem fogja tudni, mennyire bosszantó lehet ezeket az üzeneteket újra és újra megválaszolni, amíg azok napi gyakori eseményekké nem válnak.

Ennek ellenére egyes vásárlók nem fognak időt olvasni a Gig-leírás (és a támogató részletek) áttekintésére, mielőtt kapcsolatba lépnek kérdéseikkel. Próbáljon meg nem bosszantani – mindannyian bűntudatban vagyunk, hogy átugorjuk az ügyfélszolgálatot közvetlenül a GYIK böngészése közben..

Egy másik legjobb gyakorlat a GYIK-hez: ossza meg azokat a konkrét kérdéseket, amelyeket feltesz a Gig követelményeire, miután valaki megrendelést tett. Ez segít a vásárlóknak elképzelni, hogy veled dolgozik.

Az egyik fő korlátozás abban, hogy mit oszthat meg a GYIK-ben (vagy máshol, nyilvánosan a Fiverr-en), a kattintható linkek, például azok, amelyek hasonló portfólióhoz vezetnének a portfólióban.

Ennek ellenére feltöltheti munkája példáit közvetlenül a Fiverr-hez, hogy portfólióként szolgáljon.

A programozási és a tech Fiverr koncertekre vonatkozó követelmények

A Gig követelményeinek beállítása hasznos abban, hogy minimalizálja a projektet egy oda-vissza, miközben biztosítja, hogy olyan végterméket készítsen, amelyre a vásárló elégedett lesz.

Gondolkodás azon, hogy mit kérjen ügyfeleitől a Gig követelmények szakaszban?

A Fiverr PR menedzsere, Holly Steffy osztja a következő általános követelményeket a Programozás és Technika kategóriában:

 • Webhely URL-je és bejelentkezése
 • Bejelentkezés bejelentkezéshez
 • Fotó vagy szöveg, amelyet fel kell venni
 • Példák más webhelyek inspirációjára (ha az eladó új weboldalt hoz létre a vevő számára)
 • Kérdezze meg a vásárlót üzleti tevékenységéről és a weboldal céljairól

Itt van egy másik perspektíva – amit az ügyfeleknek kérdezem az UX ellenőrző koncertemről:

beszállás

Hogyan árazzuk meg a Fiverr koncerteket?

Holly Steffy, a Fiverr PR menedzsere szerint, amikor az eladók fontolóra veszik, hogy hogyan kell árazni a koncertüket, felkérjük őket, hogy fontolják meg a következőket:

 1. Ha offline üzemmódban dolgoznak, mennyit számítanak fel offline módon?
 2. Mennyit akarnak óránként keresni (és hány órát igényelne ez a munka)?
 3. Mennyibe kerül a verseny a Fiverr-en, különösen azok, akik azonos szinten vannak, és ugyanolyan tapasztalattal és készségekkel rendelkeznek?
 4. Mennyit számítanak fel a versenyük offline erre a szolgáltatásra?

Ha meg akarja tanulni, hogyan kell pénzt keresni a Fiverr-en, akkor versenyképesnek kell lennie a kategóriájában szereplő hasonló koncertekkel – legalábbis bizonyos mértékben. A Pro piacon való tartózkodás megváltoztatja a szabályokat, hogy az árváltozás több változatosságot tegyen lehetővé, miközben továbbra is a minőséggel jár.

Hee a legfontosabb kérdés, amelyet valószínűleg meg akar válaszolni, mielőtt elkezdené a Fiverr-t:

"Tényleg úgy kell kezdenem, hogy a koncertem 5 dollárra kerül?"

Íme, amit igaznak találtam:

Ha egyenesen a Pro piacra ugrik, akkor a válasz: Határozottan nem. Valójában a koncertek túl alacsony árai a Fiverr Pro-nál azt jelezhetik, hogy kikerülsz a bajnokságból, mint ezen a szinten más eladók.

Másrészről, ha nincs birtokodása a platformon, és teljesen frissen indul, akkor legalább egy alacsony árú koncertjével az ön javára dolgozhat a mutatók, a megrendelések és a besorolások felépítése szempontjából – mindegyik szükséges a kiegyenlítéshez..

A minőség kiszolgálásának kulcsa a kiégés nélkül abban rejlik, hogy gyorsan elkészíthető szolgáltatást kínál.

Számomra a múltban – a szintezés előtt – ezek ötperces képernyőfelvételeket tartalmaztak az UX audit Gig és SEO audit jelentéseimhez, amelyeket az egyik kedvenc SEO eszköz automatikusan generál, néhány kommentárral arról, hogy mely problémákat azonnal meg kell javítani, és miért.

Mindezek szerint, ha már megszereztek valamilyen társadalmi bizonyítékot jó hírű eladóktól (magasabb szintek és / vagy nagyszerű vélemények), akkor semmi sem indokolja a GIG ajánlatát 5 USD-tól kezdve..

Hogyan működik a Fiverr keresési algoritmus??

Számos tényező határozza meg, hogy a GIG hogyan rangsorolja a releváns keresést.

A Google-hoz hasonlóan a Fiverr keresési algoritmusával kapcsolatos konkrét részletek üzleti titok. Igaznak tűnik azonban azt feltételezni, hogy az összetevők tartalmazhatják:

 • Hány ötcsillagos véleménye van, és az átlagos csillagbesorolása
 • Teljesített megrendelések
 • Eladó szint
 • A mutatók súlyozott átlaga, skálán mérve: "jó" nak nek "rossz" (Úgy tűnik, hogy bármi, ami 90% alatt van, a "rossz", legalább az eladó szintjének fenntartására vonatkozó követelmények szerint)
 • A kulcsszavak stratégiai használata a koncert címében, leírásában és a feltöltött kép- / videofájlnevekben

Bár kelt, egy 2015-ös Inet Solutions cikk javasolja Koncert nézetek és rendelések sorban mint további potenciális rangsorolási tényezőket, ami számomra nagyon értelmes. Csak a vállalkozás megoszt néhány további gondolatot a jelzések rangsorolásáról és a tippeket a koncertek beállításához.

Ha tudod a az SEO oldal alapjai általában jól fel fog készülni a Fiverr-kereséshez optimalizált koncert létrehozására.

A fő különbség a két keresési típus között?

A Fiverr-en, az ügyfelekkel folytatott interakciói ugyanolyan mértékben befolyásolják a releváns keresésekben szereplő elhelyezését, mint ahogyan a Gig különböző beállításait optimalizálja.

Itt van még egy lehetséges Fiverr-keresési rangsorolási tényező:

Ha te későn kézbesítünk egy koncertet, A Fiverr feltesz egy olyan szalaghirdetést, amely kétségbe vonja, hogy késik, és arra figyelmeztet, hogy ez 10% -kal csökkentheti a megrendeléseket..

Nem világos, hogy ennek oka a keresési algoritmus tényezője, vagy azért, mert a vásárlók reagálnak az Átlagos kézbesítési idő mutatóra a Gig oldalon (vagy mindkettőn).

Fiverrcast 13. rész megoszt néhány további tippet a Fiverr SEO-hoz, amelyet a Fiverr a blogjában való közzétételük alapján jóváhagyott:

 • Hozzon létre egy koncertet minden egyes szolgáltatáshoz, hogy ne érintse alá a kapcsolódó kulcsszavak optimális szintjét.
 • Győződjön meg arról, hogy helyesen kategorizálja a koncerteket.
 • Ne töltsön be kulcsszavakat (túlzott mértékű felhasználásuk ahhoz, hogy természetellenes módon találkozzanak).
 • Finomítsa ki a koncert leírását másolattal, amely releváns kulcsszavakat használ.
 • Tudja meg, hogy a képfájlnevek befolyásolják a Google indexelését. Fiverr első szuper eladója és hivatalos nagykövete, twistedweb123 (Adam) megemlíti, hogy fontos a Gig képfájljainak elnevezése annak alapján, hogy mit szállítasz.

A Fiverrcast podcast epizódja során Adam azt is mondja: "Fiverr azt mondja a [Google-nak], hogy próbálja meg használni a leírás első vagy két mondatát, hogy megjelenjen a keresőmotor eredményeiben".

A felhasználónév és a szó Google-keresése "Fiverr" visszatért sablonos válaszokat, amelyek nem merültek közvetlenül a koncert leírásaimból:

Google

Így tehát nem értettem egyet a SEO minden jellemzésével, amelyet általánosítottak a fent említett Fiverrcast epizódban a Fiverr SEOról, ám voltak jó tippek is,.

Ezenkívül ez a podcast epizód tippeket oszt meg, amelyek segítenek a belső keresés és az indexálás keverékében a Google-on – de egyikük sem független a témától.

De itt van valami, amit határozottan elmondhatunk:

Holly Steffy, a Fiverr PR menedzserje szerint a legfontosabb keresések a programozásban & A tech kategóriába tartoznak a következő kifejezések: WordPress, E-kereskedelem, Weboldal fejlesztés, Shopify és Webdesign.

Íme még egy utolsó dolog, amiben van néhány Fiverr útmutatás arról, hogyan működik a keresés: hogyan kell használni keresési címkék hogy több benyomást szerezzenek a koncertekről.

Néhány Fiverr keresési címke bevált gyakorlata a következőket tartalmazza:

 • Címkék használata a kiszolgált szolgáltatások és iparágak leírására.
 • Maximalizálja öt releváns címke felvételének a képességét.
 • Ne próbáljon speciális karaktereket és duplikált kifejezéseket használni – ezeket figyelmen kívül hagyják.

Fiverr és más népszerű szabadúszó piacok

A CodeinWP megosztja a hét népszerű WordPress szabadúszó piactér és munkalehetőség listáját, de ez a szám valóban csak a jéghegy csúcsa. Minden speciális réshez van egy piac, ahol embereket találhat, hogy segítsenek a kapcsolódó feladatok elvégzésében.

Szabadúszóként két nagy név dominál a beszélgetésben az aktív jelenlét fenntartásának szempontjából: Upwork és Fiverr.

Upwork és Fiverr: fúziók, felvásárlások és IPO-k

Mind az Upwork, mind a Fiverr merész lépéseket tett a befolyáskörének növelése érdekében.

Kimondottan, Az Upwork összeolvadt két hasonló jellegű társasággal: oDesk és Elance.

A Fiverr megpróbált egyesíteni hasonló szabadúszó piacokkal, mint például a Veed.me (videofilm-piac) és Tiszta hang (tartalomíró platform). Még ennél is érdekesebb a Fiverr iránti érdeklődés olyan eszközök beszerzése iránt, amelyek segítenek a szabadúszók számára üzleti vállalkozásuk irányításában, például And.co.

and.co

�� Olvassa el még: időgazdálkodás szabadúszóként, nincs idő

Jelentős különbség van az egyes társaságok méretében a közzététel során, bár nem vagyok biztos benne, hogy mennyire számít az eladóknak:

A Fiver egymillió eladót zárt be a piacon – 830 000+ vagy több a kiadáskor. Noha a Fiverr nem bontja fel a számot függőlegesen, eladók ezrei képviseltetik magukat a webdizájn és fejlesztési kategóriákban.

Szóval hogyan hasonlít ez Upwork-hoz?

A 2018 Inc A cikk Mary Meeker május 30-i beszédét idézi. Meeker szerint a Upwork 16 millió szabadúszó volt a platformon, ami 23% -os növekedést jelentett 2017 és 2018 között. Ez volt a legkonkrétabb és legfrissebb adat, amit a Upwork szabadúszók számára tudtam találni..

Érdekes, hogy a különbség a Upwork és a Fiverr között a vevők száma között szinte nem olyan nagy. A Fiverrnek 2,3 millió eladója van a Upwork’s 5M-nek+.

logók

Kapcsolódó megjegyzésben mindkettő Fiverr és Odesk a közelmúltban egy első nyilvános vételi ajánlaton (IPO) ment keresztül.

Ezek az egyesülések és felvásárlások, a sikeres nyilvánosságra hozatali erőfeszítésekkel párhuzamosan, bizonyítják a magasztos növekedési célok fennállását. Ezek elérése érdekében jó feltételekkel kell maradniuk az ezen platformokat ellátó munkaerő mellett.

Akkor miért válassza a Fiverr-t az Upwork fölött, vagy fordítva??

Végül attól függ, hogy mennyi időt töltsön el a megrendelés megszerzésével.

Hogyan működik az Upwork szabadúszók számára

A Upwork oldalon a szabadúszók válaszolnak az ügyfelek által feltett munkákra.

Minden munka meghatározása az alábbiak szerint történik:

 • Leíró cím és hosszabb munkaköri leírás
 • Órát vagy rögzített árat kínálnak
 • tartam
 • Tapasztalati szint
 • Helymeghatározási követelmények, ha vannak

Az Upwork számos eszközt kínál a releváns munkák szűkítéséhez, ideértve a fejlett keresési funkciókat és a szűrőket.

De lényegében, minden alkalommal, amikor egy új ügyféllel szeretne együtt dolgozni a Upwork-nál, időt és erőfeszítést kell tennie annak bemutatására, hogy miért vagy jó. Az alapvető munkamagasság-sablonnal hatékonyságot teremthet, de mégis erőfeszítéseket kell tennie annak érdekében, hogy testreszabza azt a kilátásokhoz. Valójában, mivel olyan sok ember keres munkát, akkor tényleg ki kell hoznia az A-játékot, hogy kiemelkedjen.

Elkerülhetetlenül az Upwork projektekre való törekvésre fordított idő soha nem fog pénzt keresni, mert lesz valaki, aki jobban illeszkedik, vagy csak hajlandó olcsóbban csinálni.

Így a Upwork-en való ragaszkodás nagyon sok felesleges erőfeszítést jelent, amelyet nem lehet pénzzel keresni.

Tehát ha ez nem volt már elég idegesítő, akkor ez nem az egyetlen akadály, amellyel a Upwork-nál szembesülsz.

Van "csatlakozik".

Hogyan pénzt keres az Upwork? Upwork díjak az ügyfelek és a szabadúszók számára

Upwork összeköt azok a valuta-szabadúszók, akik javaslatot nyújtanak be az Upwork ügyfeleknek. Mindegyik 0,15 dollárba kerül, és egy-hat kapcsolatra van szüksége egy munkához (amelyet a projekt költségvetése alapján számítanak ki).

Igen, fel kell fizetnie az Upwork munkát, hogy pályafutást szerezzen a piacon, amire soha nem juthat.

Bár kínálnak egy "szabad terv", Ösztönözni kell őket Freelancer Plus tervezzen havi 14,99 USD-t, hogy havonta 10,50 USD-t kapjon a Connects kredithez, és további homályos összeghez "előnyök". Az ügynökségeknek fizetniük kell a szabadúszók fizetésével kapcsolatos összeköttetések és fizetés-feldolgozási díjakért is.

A Connects-hez kapcsolódó költségek mellett a szabadúszók is felszámított díjak annak alapján, hogy mennyi pénzt számláznak az ügyfélre:

szolgáltatási díjak

Az Upwork szintén díjat számít fel Bankonként 0,99 USD a szabadúszók számára, amely nem tartalmazza a lehetséges beérkező díjakat azokban a bankokban, ahol pénzt küldenek.

Összefoglalva: az Upwork mindkét végén pénzt keres – a szabadúszó és az ügyfél részéről -, valamint minden alkalommal, amikor a pénzt mozgatják.

De ebben a tekintetben alig vannak egyedül.

Hogyan keres pénzt a Fiverr? Fiverr díjak ügyfelek és szabadúszók számára

Ha megtanulja, hogyan kell pénzt keresni a Fiverr-en, azt kell érteni, hogy a Fiverr szintén jó pénzt fog keresni az Ön szolgáltatásaival.

Mint a Upwork, a Fiverr a szabadúszókat és az ügynökségeket is felszámolja a piactér használatáért, plusz bármikor, amikor pénzt mozgat.

Szabadúszóként ez 20% -os átalánydíjat jelent minden projektre. Ez hasonló a Upwork-hez, bár a Fiverrön nincs ösztönzés arra, hogy továbbra is egy ügyféllel dolgozzon, hogy csökkentsék ezt a díjat a kapcsolatod időtartama alatt.

Amit nem igazán értek, az az, hogy a Fiverr 20% -kal levonja a megrendelés során kapott minden további pénzt, ha egy ügyfél tippeket ad neked.

Az iparági szabványt követő 3% -os fizetési feldolgozási díjnak értelme lehet, de a jelenlegi helyzet minden bizonnyal ragadós. A Fiverr minden egyes alkalommal 1 dollárt számít fel, amikor közvetlen befizetéssel kíván pénzt bankszámlájára átutalni. Ingyenesen átutalhat pénzt a Paypalba, de a Paypal feldolgozási díjaival továbbra is foglalkoznia kell, tehát ez nem igazán jobb helyzet.

Az ügyfél oldalon a Fiverr a szolgáltatási díj megrendelés: 2 USD 40 USD-ig terjedő megrendeléseknél, 5% 40 USD feletti vásárlások esetén.

Annak ellenére, hogy tudni tudja, hogy automatikusan feladja az eladás 20% -át egy új ügyféllel a Fiverr-en vagy a Upwork-nál, kissé enyhítheti a fájdalmat, ha megérti, hogy ezek a díjak adóköteles.

Ez a kis dolog.

Bár mindkét platform pénzt keres a tranzakció minden elképzelhető aspektusával kapcsolatban, továbbra is gondolom, hogy ésszerűbb időt és energiát költeni a Fiverr-re, a koncertek felállítási módja miatt.

�� Még nem találta ki a számvitelét? Olvassa el a legjobb számviteli szoftver összehasonlítását a kisvállalkozások és szabadúszók számára.

Miért kell a Fiverr a szabadúszó választott piaca?

Figyelem, egyetlen szabadúszó piac sem tökéletes.

Nem javasolnám, hogy szabadúszó üzleti vállalkozását teljesen a bérelt földterületre építse, amely olyan piactér, mint a Fiverr.

Végső célja egy olyan márka felépítése kell, hogy legyen (olvassa el itt), amely számos forrásból vonzza az ügyfelek szolgáltatásait. Ilyen módon, ha ezen inputok valamelyike ​​szétesik – például ha egy szabadúszó piactér úgy dönt, hogy bezárja a számláját -, akkor nem vagy teljesen csavarodva a számlák kifizetésekor.

De mindazonáltal a Fiverr nagyszerű mellékhatás lehet, vagy kiegészítheti szabadúszó üzleti bevételeit. A Fiverr piacának beépített felhasználói bázisa van, amely forgalmat irányít a koncertekre: csak át kell alakítania ezt a forgalmat egy nagyszerű ajánlattal, amelyet a platform szilárd hírneve támogat..

Még akkor is, ha technikailag nem tulajdonod az ügyfélkapcsolatot, a Fiverr segíthet a rendszeres ügyfélkör felépítésében, ahol jó üzleti vállalkozások működhetnek együtt, és jó ügynökségi partnerekkel.

És lehetősége van arra is, hogy a Fiverr-t nem csupán eladóként használja, van egy csomó tehetség, amelyet érdemes megkeresni a platformon, hogy segítsen a saját vállalkozásában.

Kapcsolódó megjegyzés, Fiverr Studios további lehetőséget kínál szabadúszó társaikkal való sokoldalú projektekben való együttműködésre.

Az utóbbi néhány évben nagyon szeretem a Fiverr használatát, hogy ez lehetővé tette számomra a különféle szolgáltatások kínálatának és az azokat alkotó különféle összetevők kipróbálását..

A feltett kérdéseim és a csomagok alapján, amelyeket az emberek megrendelnek, többet tudok meg arról, hogy mit akarnak az emberek. Ez segíti az ajánlatok felépítését – még a platformon kívül is.

A Fiverr hosszú utat tett meg a kezdeti bevezetése óta, mint olyan platform, amely arra kényszerítette a szabadúszókat, hogy 5 dollárral kezdődő szolgáltatásokat nyújtsanak.

Miközben a koncertek felépítése során mindenképpen figyelembe kell vennie a kapcsolódó piaci ajánlatokat, teljes szabadsága van a saját árának meghatározására (az egyedi ajánlatok küldésére vonatkozó kisebb korlátozásokkal, az eladótól függően).

Mindezek ellenére a Fiverr-en történő pénzkeresés megtanulása hosszú játék.

Nagyon nagy a távolság a szint, amelyet új eladóként indítasz, és az a szint, amelyre szükséged kell, hogy legyen ahhoz, hogy a havi 2–3 ezer dollárt bevonjam..

A Fiverr eladó szintjének megértése & hogyan szintezzük fel

Mondtam már korábban, és újra mondom:

A Fiverr-en tisztességes pénzszerzés nem történik egyik napról a másikra. Lehet, hogy még az első évében sem történik meg a platformon.

Ha a célja az, hogy Magasra értékelt eladóvá válj, a Fiverr csapatának kell válogatnia, amely sokáig sok következetességet igényel, mielőtt ez megtörténik..

A Fiverr-en történő pénzeszközök kitalálása hosszú távú stratégia, amely nyilvánvalóbbá válik, ha az eladósodás részleteivel kapcsolatos részleteket és az ügyfelek boldogságának megőrzésével kapcsolatos egyéb szempontokat áttekintünk..

Lebontjuk, mit jelent minden szinten eladni a Fiverr-en:

Fiverr Seller

Amikor először regisztrál Fiverr fiókra, ez lesz az Ön szintje.

Fiverr általános tanácsa az, hogy "keményen dolgozni és tisztességesen játszani", ami nem rossz általánosítás – bár sokkal értelmesebb, ha látja a követelményeket, hogy feljebb lépjen és első szintű eladóvá váljon.

Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en: kezdje el eladóként

Fiverr 1. szintű eladó

A szintek feljebb mozgatása azért előnyös, mert nagyobb láthatóságot fog kapni a keresésben, valamint a promóciós listákon való megjelenéshez való jogosultságot – mint például ami történt velem, amikor a Fiverr Pro elindult.

A szintezés feloldja a testreszabási lehetőségeket is.

Legalább akkor nem lesz jogosult első szintű eladóvá válni, amíg Fiverr-fiókja legalább aktív 60 nap. Legalább teljesítenie kell 10 külön megrendelés és keresni egy kollektív 400 $.

Ezen a ponton kezdődik a különféle mutatók relevanciája: csillagbesorolás, válaszadási arány, megrendelési teljesítési arány és az időben történő kézbesítés.

Megvizsgáljuk, hogy mit kell megértenie ezekről a mutatókról, miután átlépte a többi szintet.

1. szint

Fiverr második szintű eladó

Amellett, hogy legmagasabb szintű eladóvá válik, a második szintű eladó a legmagasabb szintű Fiverr szint, amelyet önmagában automatikusan elérhet, az egyes követelményekhez tartozó négyzetek bejelölésével..

Nevezetesen, aktívnak kell lennie a Fiverr-nél 120 nap, teljesen 50 megrendelés, és legalább keresni $ 2,000 mindig.

Az egyik "előnyök" hogy második szintű eladóvá váljon, jobb hozzáférést biztosít a Fiverr ügyfélszolgálatához – bár ez nem feltétlenül enyhítés. Hamarosan megtudhatja, hogy a Fiverr általában a legtöbb helyzetben egy szélhámos vevővel áll a jobb oldalon lévő eladó felett..

2. szint

Fiverr Magasra értékelt eladó

Ez a Fiverr legmagasabb szintje, és biztosíthatom, hogy ezt nem könnyű elérni.

Amellett, hogy Fiverr Progévé vált, a legmagasabb rangú eladó szintjére történő felépítés folyamata nem automatikus. Manuálisan jóvá kell hagynia, és a jelenlegi mutatókon felül a Fiverr figyelembe veszi a múltbeli teljesítményt is.

Nevezetesen, hogy a legjobban értékesített eladónak minősüljön, aktívnak kell lennie a Fiverr-en 180 nap, teljes 100 megrendelés, és legalább keresni $ 20,000 (amellett, hogy általánosságban fenntartja a jó mutatókat).

Ahhoz, hogy ezt perspektívaként szemlélhessem valaki számára, aki csak kezdődik, nem hiszem, hogy 2018-ig, vagyis három évvel később összesen 20 000 dollárt fizetettem a Fiverr-en a kezdeti regisztráció után. Ennek ellenére soha nem használtam a Fiverr-t elsődleges forrásként új vállalkozások felkutatására.

Itt vannak a Fiverr-től származó bevételeim, 20/1/1-től számítva, négy év alatt a platformon való első regisztráció után:

Hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en: a bevételeim

Ugyancsak figyelemre méltó – minden más szintnél 14 napig eltarthat az elfogadott szállításokból származó pénz elszámolása. Magasra értékelt eladóként csak 7 napot kell várnia a megrendelés teljesítése után.

legjobban értékesített eladó

Fiverr Pro Seller

Furcsa módon hiányzik a Fiverr eladói szinteket részletező oldaláról Fiverr Pro, egy olyan szabadúszó munkaerőpiac, amelyet a Fiverr csapata személyesen ellenőrizött.

A Fiverr Pro sok szempontból horizontális lépés a legnépszerűbb eladótól. Mindkét megkülönböztetés segít igazolni a magasabb árat, és elősegíti, hogy a vásárlók nagyobb mennyisége irányuljon a koncertek felé.

A Fiverr Pros felszámíthat prémium árakat, mert garantálják a szállítmányok magas színvonalát – amit a szélesebb Fiverr piacon nehezebb rendőrizni. Fiverr csak ezt állítja A pályázók 1% -a az ellenőrzési folyamaton keresztül.

A Fiverr PR menedzser, Holly Steffy hozzáadja ezeket a további részleteket, "A professzionális eladók tapasztalataik alapján kézzel ellenőrizték őket, nem csak a Fiverr-en, hanem offline és akár más platformon is".

Nézze meg a Fiverr Pro programját az oldalról további részletek arról, hogy mi különbözteti meg a Pro eladókat.

Mikor jelentkezés a Fiverr Pro programra, felkérést fog kapni a társadalmi profilok, a szakmai tapasztalatok (beleértve a portfóliót, ha van ilyen) és az oktatási tapasztalatok megosztására. Ügyeljen arra, hogy részletezze a nagy ügyfelek nyereményeit, díjait és nagy neveit, amelyekkel együtt dolgozott, hogy segítsen a Fiverr munkatársainak megérteni, hogy miért csinálta meg a többi helyet, és átadja jelentkezését.

Ha azt akarja, hogy a Fiverr Pro alkalmazásra vegye fontolóra, fontos rájönni, hogy egyszerre egy szűk koncert kategóriára kerül jóváhagyásra..

Például, jelenleg jóváhagytak a cikkíráshoz és a közösségi média menedzsmentjével kapcsolatos Pro Gigs-hez. A szélesebb Fiverr piacon nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy melyik koncertet kínálhatsz különböző kategóriákban.

A. Által létrehozott akadály mellett készségek tesztelése, potenciálisan.

Amint Pro eladóvá válik, a Fiverr PR igazgatója, Holly Steffy hozzáteszi,

"A készségi tesztek nem akadályozzák a belépést a programozási és a technikai koncert létrehozásához a Fiverr-en. De ahhoz, hogy profi eladóvá váljunk, számos dolgot meg kell osztani, hogy kiválaszthassák.

A belső Fiverr-szereplők legalább 3–5 munkamintát keresnek.

Különösen a webhelyek esetében látni akarják a testreszabást, a mobil alkalmazkodóképességet és az integrációkat. A munkaportfólió ellenőrzése mellett az érdekelt felek az emberek újraéletrajzain, a LinkedIn profilokon, a személyes webhelyeken és más oldalakon is megvizsgálják a tapasztalati szint ellenőrzését.".

Fiverr Studios

A Fiverr Studios lehetővé teszi más Fiverr-eladókkal való együttműködést, hogy több aspektusú projektet szállítson. Például, ha volt Fiverr Studios Gig a weboldal tervezéséhez, akkor lehet egy eladó, aki tervezőként jár el, egy másik eladó, aki fejlesztési munkát végez, valamint más olyan eladók, akik segítenek a szövegírásban és a SEO-ban.

Ez technikailag nem Fiverr eladó szint, de különbségtétel, különféle szabályokkal, amelyek kissé eltérnek az átlagos koncerttől.

fiverr stúdiók

Az a személy, akit "Stúdió ólom" projektmenedzserként és egyetlen kapcsolattartóként működik az ügyfél számára:

studios2

Azt kell mondanom, hogy a Fiverr Studios érdekel engem, de valószínűleg kellemetlen lenne, ha kockáztam volna a saját mutatóimmal, hogy valaki más késedelmesen szállítsam át őket..

Megkérdeztem a Fiverr PR-t, "Milyen javaslata van a Stúdiók hatékony használatához? Eladóként attól tartok, hogy valaki más lehozza a mutatóimat".

Ez volt a válaszuk:

"A Fiverr Studios nagyszerű módja a szabadúszóknak az együttműködésre és a készségek bővítésére. Ez arra is lehetőséget kínál, hogy bonyolultabb projektekkel kibővítsék ügyfélkörüket.

Mielőtt az eladó eldöntené, hogy csatlakozni kíván-e egy Stúdióhoz, fontos, hogy szánjon rá időt a többi Stúdió tagjának ellenőrzésére, és győződjön meg arról, hogy mindenki igazodik-e a kínált szolgáltatásokhoz, a projekt minden egyes részének időbeli elvárásaira, stb..

Sok Fiverr-eladó már létezik kapcsolatokkal a korábbi projektek vagy áttételek más eladóival, ez egy remek hely a beszélgetések megkezdéséhez.".

Sajnos ez nem adta teljes választ arra a kérdésemre, hogy a más eladókkal való együttműködés hogyan befolyásolhatja a mutatókat.

De ez Stúdiók GYIK oldal csinál:

Ugyanúgy, mint ez:

Jelenleg a szolgáltatás továbbra is bétaverzióban van, és nem minden eladó számára elérhető.

Szóval hogyan jelentkezik? Jelenleg úgy tűnik, hogy a Fiverr nem fogadja el az alkalmazásokat, hanem azonosítja és megkeres egy olyan eladót, aki véleményük szerint jó lenne:

Mindenesetre a jó mutatók javítása és fenntartása fontos szempont a piac növekedésének szempontjából.

Ami a következő ponthoz vezet …

A metrikák fontossága a Fiverr szintezéséhez

A Fiverr-eladóként történő felbukkanás különféle követelményeinek áttekintése néhány alapvető összefüggést biztosít a szolgáltatási szintnek, amelyet elvár, hogy ezen a platformon az ügyfeleknek nyújthassa..

Pontosabban, hogy fenntartsa szintjét (leminősítés nélkül), vagy lépjen a következőre, a Fiverr elvárja, hogy tartsa fenn:

 • Minimális átlag 4,7 csillagos
 • 90% -os válaszarány 60 nap alatt
 • 90% -os teljesítési arány 60 nap alatt
 • 90% időben történő kézbesítés 60 nap alatt
 • 30 napnál nem figyelmeztet

Ezt könnyebben lehet mondani, mint megtenni. Különösen azért, mert ezeknek a mutatóknak bizonyos aspektusai teljesen a kezedben vannak.

Hadd mutassam Önnek egy példát:

Másnap valaki megvette az egyik koncertet és azonnal lemondta. Nem volt kommunikációm ezzel az ügyféllel a megrendelés megtétele előtt vagy után.

Megkérdeztem, hogy ez befolyásolja-e a megrendelés teljesítési arányát, és ezt mondta a Fiverr támogatásnak:

Vicces, igaz?

Az a tény, hogy a Fiverr nem tudja manuálisan megváltoztatni az eladó szintű algoritmus aspektusait ilyen helyzetekben, elég ez ahhoz, hogy a vér felforraljon.

De – mindez azt jelenti, hogy nem ellenőrizhet mindent, különösen akkor, ha szabadúszó vállalkozását bérelt földön építik. Tehát jobb lenne, ha most megbirkózna vele, ha nem akarja, hogy a Fiverr őrültséggel vezessen téged.

Íme néhány tipp a rossz mutatók elkerülésére általában:

 • Automatikusan megkapja az 1 csillagos értékelést, ha késik a kézbesítés, és valaki visszavonja a megrendelést. Tehát alapvetően kerülje a késedelmes kézbesítést minden áron, mivel ez befolyásolhatja az időben történő kézbesítési mutatót is. Ha szükséges, választhat meghosszabbítja a megrendelést a vevő jóváhagyásával.
 • Az elvárások teljesítése nagyszerű módja az 5 csillagos értékelések garantálásának, ami fontos mutató az eladó szintjének kiegyenlítéséhez vagy fenntartásához. A Gig-ot írt tartalmak számára ez azt jelentheti, hogy kissé meghaladjuk a szavak számát. Az UX audit csoportom esetében ez azt jelentheti, hogy néhány extra percet felveszünk egy képernyőfelvételre. És a túlteljesítés nem jelenti a profit feláldozását – a boldog Fiverr-ügyfelek jó billenők.
 • Tartsd meg válaszadási arány zöld színben azáltal, hogy 24 órán belül válaszol az összes új üzenetre. Még akkor is, ha időre van szüksége a jó válasz kidolgozásához, válaszoljon az ASAP-re, és állítsa be az elvárásait arra vonatkozóan, mikor fog visszatérni valakihez. Azt javaslom, hogy állítson be naptári emlékeztetőt, hogy ezt minden nap ugyanabban az időben tegye, hogy véletlenül ne maradjon le.
 • Noha a válaszidő nem olyan mutató, amely befolyásolja az Ön szintjét, ez tényező lehet, amikor az emberek megfontolják, hogy Ön és más eladó között dolgozik-e.. Ez a tény is a Fiverr keresési algoritmusában rejlik abban, hogy a koncerteket a vásárlóknak ajánlja. További spekuláció a Fiverr rangsorolási tényezőivel kapcsolatban a cikk címsorában található, "Hogyan működik a Fiverr keresési algoritmus??".
 • Használat Irodán kívül mód az új megrendelések és még a bejövő üzenetek szüneteltetésére, ha szünetre van szüksége. Ha komolyan veszi tudni, hogyan kell pénzt keresni a Fiverr-en, akkor rájössz, hogy jobb, ha elveszíti a megrendeléseket, mint pedig veszélyezteti a mutatókat, ha egyébként túl elfoglalt vagy ahhoz, hogy lépést tartson.

Ami a metrikák jövőjét nézheti ki?

Mondja a Fiverr PR menedzsere, Holly Steffy, "A megrendelés teljesítése, a csillagbesorolás és az időben történő kézbesítés mindig a legfontosabb mutatók közé tartozott". Hozzáteszi, "A platform fejlődésével mindig arra törekszünk, hogy a mutatók mi a legfontosabbak vásárlói közösségünk számára, és tükrözzük ezt abban, hogy hogyan mérjük az eladót sikerük szerint".

Ami biztosítja a tökéletes szelget a következő szakaszhoz:

A Fiverr-en az ügyfeleknek mindig igaza van

Most, hogy megértette az egyes Fiverr-szintek közötti különbségeket és az egyik szintre állítás módját, itt az ideje, hogy foglalkozzunk egy durva igazsággal, amely együtt jár azzal, hogy megtanuljuk, hogyan kell pénzt keresni a Fiverr-en:

Az ügyfélnek mindig igaza van. Még akkor is, ha teljesen tévednek.

Ez valóban a Fiverrrel való fõ szorongásom. Annak a természetének köszönhetően, hogy oly sok parancsot teljesített, és oly sok évig a platformon tartottam, statisztikailag szólva, néhány rossz tojással kellett foglalkoznem..

Nem számít a helyzet, az esetek többségében, amikor egy vevő úgy dönt, hogy nem szereti az Ön munkáját, visszatérítést kapnak, és ez fog származni bevételéből..

Nem számít mi "bizonyíték" megosztja az Ügyfélszolgálattal – csak néhány olyan helyzet fordult elő, amikor olyan vitákkal vettem fel a figyelmet, amelyek olyan vevőkkel foglalkoztak, akik régen a Fiverr-en használták szabadúszóként.

Szóval figyelmeztelek erre most Ha időt Fiverrbe fekteti be, akkor frusztráló helyzetek állnak előtted. Ennek ellenére ezek a helyzetek egyre kevésbé és távolabb váltak között, amikor én egyaránt profi vagyok és a legjobban értékelt eladó.

Íme egy jó példa a csalódó megoszlásra, amellyel a Fiverr a vevőket az eladókkal szemben kezeli:

Ebben a helyzetben a Fiverr kétféle módon választja az eladó helyett a vevőt:

 • Mivel a vásárlók meghosszabbított felülvizsgálati időszakot élveznek, az időben kitöltött megrendeléseket a várakozástól számított három-hét nappal később fizetik ki az eladónak, ha az eladó úgy dönt, hogy ezt a kiegészítő időt veszi igénybe (egy olyan időszakra, amely általában a nehéz kiadásokkal jár).
 • Az eladó nem kap további munkanapot a megrendelés teljesítéséhez az ünnepek alatt, így érzi, hogy idejük kevesebbet ér, mint a vevő (nagyra értékeljük azt is, hogy van időnk és helyük arra, hogy élvezhessük a nyaralást barátaival és családtagjainkkal).

Általában véve, minél olcsóbb az ára a Fiverr-en, annál rosszabb lesz a vevői osztály. Ugyanez igaz a Fiverr-en kívül: a legolcsóbb ügyfelek általában azok, akik a legtöbbet várnak tőled, miközben a legnehezebb dolgozni.

Érdemes megjegyezni, hogy ha olcsó árakkal kezdi, akkor később nehéz lesz növelni az árakat azon ügyfelekkel, akikkel már együtt dolgoztál. Tehát ideális esetben kezdje a fenntartható árképzéssel, és szükség szerint módosítsa, amikor új tapasztalatokat és ismereteket szerez.

A Fiverr szörnyű ügyfél-interakcióinak korlátozásának igazi kulcsa, hogy egyértelmű legyen az egyes Gig-csomagok által biztosított kézbesítés természete. Meg kell tennie a kellő gondossággal, amikor információkat gyűjt az ügyféltől a kérdéskészlettel (az úgynevezett Gig követelményekkel), amelyek minden új megrendeléssel kiváltódnak..

Végül állítson be egy korlátot a revíziókhoz (még a nulla is jó), hogy Ön és az ügyfél ugyanazon az oldalon legyenek a benne foglaltak között..

A tartalomírás-szolgáltatási szokásos ajánlatom – ideértve azt is, amit a Fiverr-en kívül csinálok – két változatot tartalmaz. Ez elősegítette a jó vélemények megszerzését, a nagyszerű tippeket és a hűséges ügyfelek megtartását.

De ha sikeresen meg akarja tanulni, hogyan kell pénzt keresni a Fiverr-en, tegyen meg mindent, amit az első alkalommal megad, amit az emberek akarnak, különben a revíziók olyan sok időt vehetnek igénybe, hogy a koncertek már nem jövedelmezőek.

Értékesítse magát a Fiverr profiljával

Számos módja van annak, hogy a Fiverr profiljában kommunikálhassuk szakértelmét és tapasztalatait.

Először is, a Fiverrnek van egy része, ahol felsorolhat "jelentős" ügyfelek. Ha néhány nagy névvel együtt dolgozott, vagy egy adott iparágra gondoskodott, és széles tapasztalattal rendelkezik az iparág más szereplőivel, győződjön meg arról, hogy ezt a részt a szakértelmének bemutatására használja..

A Fiverr szintén kínál Ügyességi tesztek megteheted az alapvető jártasságot a főbb szolgáltatási kategóriákban. Elmondhatom, hogy még soha nem vettem fel egyet, és még mindig emelkedtem a rangsorban, bár ez a szolgáltatás új. Azt hiszem, hogy a készségi tesztek valószínűleg a legfontosabbak bizonyos műszaki koncerteknél (vagy a nyelvtudás bizonyítására).

ügyességi tesztek

Lehet, hogy a legfurcsabb szakaszok, amelyeket kitölthetsz a profilodon "Szakmai jelenlét" és "Társadalmi jelenlét".

Mindkettő meghívja Önt, hogy ossza meg webhely és közösségi média linkeket, de egyik bemeneti készlet sem kattinthatóvá válik a profilodban, ami arra készteti, hogy miért vannak ott egyáltalán.

A Fiverr PR menedzsere, Holly Steffy segített tisztázni a dolgokat, "A társasági kapcsolatoknak az eladó profiljába való felvétele nagy bizalmi mutatót jelent a vásárló közösség számára, hogy valódi személyek a Fiverr-fiók mögött.".

Amellett, hogy a részletekkel megosztja a teljes részleteket a kapcsolódó készségekről, oktatási tapasztalatokról és igazolásokról, a legjobb dolog, amit megtehetsz, az, hogy egyfajta liftfelosztást biztosít a profilleírásban..

Feltétlenül válaszoljon a következő kérdésekre:

 • Mit csinálsz?
 • Kivel szolgálsz??
 • Mi különbözteti meg a versenytársától??

Pontosítsa a részleteket. Ossza meg, mennyi ideig dolgozott az iparágában, és mi van azzal, ami izgatottvá teszi a munkád elvégzését. Nyugodtan ossza meg egy kicsit a személyiségét is.

Alapvetően fogalmazva: adjon valamit az embereknek arról, hogy beszéljenek veled, amikor üzenetet küldenek.

Holly Steffy megosztotta ezeket a további tippeket:

"A Fiverr eladó számára a profiljuk bemutatja, hogyan mutatják magukat a Fiverr globális közösségének. Ez egy alkalom, hogy bemutassák magukat, háttérüket, tehetségeiket és tapasztalataikat a potenciális ügyfelek számára. A bioleírásnak közvetlenül beszélnie kell arról, hogy ki az eladó, és egyedülálló tapasztalataikról. Az eladóknak maguknak is vállalniuk kell a rendelkezésre álló mezők lehető legnagyobb kitöltését."

Mivel könnyű beragadni a fejedbe, azt javaslom, hogy kérje meg valakit (vagy néhány embert), hogy ellenőrizze Fiverr profilját, hogy kiderüljön, kihagyott-e valami fontosat, vagy vannak olyan nyilvánvaló kérdések, amelyekre még nem válaszoltál.

Általánosságban elmondható, hogy amikor pénzt keres a Fiverr-en, akkor jobb, ha csak indul – még akkor is, ha a profilod és a koncerted nem 100% -ban tökéletes. Folytathatja ezen eszközök optimalizálását az idő múlásával.

Az ötcsillagos értékelések megszakíthatják a Fiverr sikereit

Észre fogja venni, hogy az előrehaladáshoz és a magasabb eladó szintek fenntartásához 60 nap alatt átlagosan 4,7 csillagos besorolást kell fenntartania.

Ezt könnyebben lehet mondani, mint megtenni. Bár a legtöbb modern Fiverr-vásárló nem olcsó, minden bizonnyal kritikusak.

Valószínűleg az az oka, hogy a Fiverr felszólítja a vásárlókat, hogy osszák meg visszajelzéseiket ugyanazon mutatókkal kapcsolatban, amelyeket mérnek a fiókoddal kapcsolatban:

Ennek eredményeként a vásárlók a csillagbesorolás meghagyásakor sokkal többet fognak mérlegelni, mint a végső teljesítményeket. A teljes megrendelési tapasztalatot figyelembe veszik, tehát a túlzott kommunikáció és az átadás nagy érdeke.

A túlszállításnak nem kell további munkát jelentnie: ez a rendelés vártnál korábbi kézbesítését jelentheti.

Az emberek kifejezetten felvetették ezt a véleményemben:

"Időben" egy másik általános kifejezés, amely az ötcsillagos véleményemmel összefüggésben jelentkezik:

… Ami arra gondol, hogy rengeteg Fiverr-eladó van, akikkel a vevők együtt dolgoznak, akik nem szállítanak időben.

És amikor felülvizsgálom egy felülvizsgálati kérelmet, általában nagyszerű véleményt kapok (plusz tipp):

Megrendelés kézbesítésekor kérje meg a vásárlókat, hogy kérjenek változtatásokat vagy tegyenek fel kérdéseket – nem azért, mert többletmunkára van szükség, hanem azért, mert nem akarja legyőzni a rossz vélemények negatív hatásait.

A nap végén az olyan ügyfelek nagyszerű értékelései, akik igazán elégedettek azzal, hogy meghosszabbítják a mérföldet, nyerik az eladást, ha a vevők összehasonlítanak két hasonló eladót.

Megkérdeztem a Fiverr PR menedzserét, Holly Steffy-t, hogy van-e ok arra, hogy kénytelen válaszolni az eladó véleményére, és azt mondta:

"Ez azt mutatja, hogy elismerik a vevőt, de azt is megmutatja a potenciális vevőknek, hogy az eladó elkötelezett az ügyfelekkel. Ha az eladó nem kedvező véleményt kap, akkor ez lehetőséget ad számukra, hogy tiszteletteljes módon reagáljanak a történet oldalával.".

Ennek teljesen értelme van – jó és rossz helyzetekben is.

Kíváncsi voltam, hogy többet megtudjak azokról a szavakról, amelyek a leggyakrabban a saját véleményem kapcsán jelennek meg (beleértve azokat a vásárlókat is, akik valószínűleg elhagyják őket).

Íme egy szófelhő az utóbbi 12 hónap Fiberr-véleményem alapján:

Biztos vagyok benne, hogy kíváncsi – mi történik, ha az ügyfélkapcsolatokat el akarja helyezni a Fiverrről?

A kérdés megválaszolásához először egy lépéssel vissza kell lépnie. Pontosabban, mivel a Fiverr csökkenti az összes eladást, érdekli, hogy ügyfélkapcsolataikat a platformon tartsák..

Valójában annyira érdekli őket, hogy hűségesnek tanítsanak, amit kínálnak jutalék nélküli tranzakciók bármelyik saját ügyfelének, akiket átadnak a platformjukra.

Mivel a Fiverr szeretné birtokolni ezeket az ügyfélkapcsolatokat, figyelmeztetést kap – a fiók felfüggesztéséig -, ha megpróbálja a Fiverr-en indult kommunikációt a Fiverr platformon áthelyezni..

Persze, vannak kivételek. Például, amikor az ügyfelek kapcsolatba lépnek portfóliómintákkal, a Fiverr nem fog megbüntetni, ha linkeket küldök a portfólió webhelyemre (bár a Fiverr profilom bármelyik nyilvános oldalán nem tudom megosztani a saját tulajdonomra kattintható linkeket). ).

�� Mellesleg, ha még nem rendelkezik portfólióval foglalkozó webhelytel, fontolja meg saját maga létrehozását ezen platformok egyikével.

Időnként az ügyfelek megkérdezik, hogy fel tudunk-e ugrálni egy telefonhívásra, mielőtt megrendelnénk, és nekem kell mondanom. Technikailag a Fiverr kínál néhányat videohívás funkció de nem igazán érdekel a használata. Ha rengeteg időt kell költenem a kapcsolatra egy rendelés előtt, akkor ez rontja nekem a Fiverr célját (és megállítja a 20% -os csökkentés igazolását).

�� Olvassa el még: a legjobb találkozó ütemező szoftver a vállalkozása számára összehasonlítva

Mindez azt jelenti, hogy alapvetően azt kell mondani, hogy nem szabad semmilyen nyilvánvaló kísérletet tennie arra, hogy az ügyfélkapcsolatot a Fiverrről távolítsa el, mert ez valószínűleg valószínűleg tiltsa le fiókját.

A Fiverr-ügyfelek boldogságának megőrzése: tippek a Fiverr-ügyfelekkel való együttműködéshez

Még akkor is, ha nem akarja egy adott ügyféllel egy másik megrendeléssel együtt dolgozni, akkor be kell tartania néhány bevált gyakorlatot a Fiverr-eladó jelenlegi szintjének fenntartása (vagy javítása érdekében).

Lehet, hogy gondolkodásmód-váltással kezdődik.

Ha igazán szeretne kitalálni, hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en, akkor át kell mennie azon a gondolkodási folyamaton, hogy ez az olcsó vásárlók számára való hely. Nem mindenki, még a legtöbb felhasználóval is, akikkel dolgozom, nem olcsó vásárló – főleg azok, akik Pro megrendeléseket vásárolnak.

Átlagosan hetente legalább egyszer kapok megrendeléseket, 40 dollárra meghaladva a már kifizetett összeget.

Érdemes megjegyezni, hogy annak ellenére, hogy a PayPal tippelési funkciót kínál, soha nem adnám tip tip lehetőséget a rendes számláimhoz a Fiverr-en kívül. Csak nem megfelelő. Örülök annak, hogy ezen a platformon lehetőség van arra, amelyet az emberek használhatnak, ha akarnak, de nem kellene nyomást gyakorolniuk.

Valójában a tippek jutalmat jelentenek a túl- és túljutásért.

Már észreveszitek az enyém "alvállalkozás és túlteljesítés" téma?

Mindezek mellett néhány ember megrendelés előtt megpróbálja rávenni téged munkára. Ideális esetben van valamiféle alapvető Gig-csomagja, amelyet javasolhat a vásárolt vásárlók számára, még akkor is, ha nem pontosan felel meg a segítségnek, amit valaki akar.

Ha egy bonyolult kérdésre keresnek választ, akkor oda tudja irányítani őket, és azt mondhatják, hogy szívesen tölti az idejét a kérdéseik megválaszolására, ha meg akarják vásárolni azt a Gig-et.

Az én SEO Gig, különösen az Alapcsomag, jó példa erre az ügyfelek számára, akik arra kérnek, hogy vizsgáljanak meg SEO kérdéseiket.

Egy másik módszer arra, hogy korlátozza a kilátással töltött időt, mielőtt ügyféllé válnának, az a felhasználás gyors válasz sablonok.

Néhány nyomon követési sablonom a következőket tartalmazza:

 • Általános meghívó kérdés feltevésére
 • Az egyes koncertek körül a specifikumok kommunikációjának nyelve
 • A Google Drive-on végzett munkák mintáinak hivatkozásai

Kapcsolódó megjegyzés, ismerje meg az árazási sajátosságokat a tetején (vagy könnyen hivatkozható dokumentummal), mert az emberek elkerülhetetlenül figyelmen kívül hagyják a Gig-en szereplő szavakat, és közvetlen üzenet útján kérnek tőle részleteket..

Mivel a válaszadási arány egy fontos mutató, akkor elég jól megismernie árait, hogy megrendeléseket idézhessen, még akkor is, ha nem tartózkodik a számítógépnél, és telefonon válaszol..

Az árazás ismerete azért is fontos, mert az emberek egyedi forgatókönyveket kérnek, és azt akarja, hogy képesek legyenek ezeket alkalmazni – főleg azért, mert az egyedi csomagok általában magasabb árat jelentnek.

Ennek ellenére, ha valaki olyan egyedi megrendelést kér, amely többé-kevésbé megfelel a meglévő csomagok valamelyikének, ne habozzon, utasítsa őket ilyen módon.

Itt van egy másik fontos takarítási tipp:

Használja a nyaralás módot, amikor okkal feltételezi, hogy nem fog tudni új megrendeléseket elfogadni, különösen, ha van egy koncertje egynapos átfutási lehetőségekkel.

Nem akarja olyan helyzetbe kerülni, hogy csalódást okozjon valakinek, akinek holnap szüksége van valamire, akkor szenved a metrikája azért, mert nem képes befogadni a megrendelést.

További információt a felhasználói mutatók fontosságáról és arról, hogyan lehet őket magasan tartani, ugorjon a cikk címsorába "A metrikák fontossága a Fiverr szintezéséhez".

Megkérdeztem Holly Steffy PR-menedzsertől a Fiverr tippeit az ügyfélkommunikáció bevált gyakorlatához, és íme:

 • Alapvető fontosságú, hogy a Fiverr szabadúszók gyakorolják az átláthatóságot, és a lehető legtöbb információval szolgáljanak a vevőnek arról, hogy mit tudnak leadni, a várható ütemtervről, és megadják, hogy mely időpontokban fogják elérni az ügyfelet, és a teljes ár megoszlását..
 • Kulcsfontosságú az eladó és a vevő közötti rendszeres kommunikáció az egész folyamat során. Az eladók rendszeresen frissítik a projekt állapotát.
 • A vásárlók nem szakértők a témában, az eladók is! Tehát az eladóknak gondoskodniuk kell arról, hogy a nyelvet a laikus kifejezésekre bontják, hogy a vevő könnyen megértse.
 • Az eladóknak mindig proaktívnak kell lenniük, és soha nem szabad elhagyniuk az ügyfelet azon, hogy azon gondolkodjanak, hol állnak megrendelésükkel. Minden üzenetnek cselekvésre ösztönzőnek kell lennie. "Küldhetek egy egyedi ajánlatot? Ez hogy hangzik? Mit gondolsz az XYZ-ről??"

Ez mind szilárd tipp a tapasztalataim szerint. Különösen az utóbbi – nehéz lesz az ügyfelek üzenetét átalakítókat vásárlókká alakítani konkrét cselekvési terv nélkül.

Az utolsó tipp az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz:

Néhány vásárló megrázkódik, és továbbra is módosításokat kér, miután megrendelést kézbesített, és azt állítja, hogy nem az, amit akarnak, mindaddig, amíg meg nem adod, és hagyod, hogy visszavonják – pénzük visszatérítése a számlájáról.

Sajnálom, hogy én törhettem el veled, de a legtöbb esetben, sok időt takarít meg, ha csak megadja. Még akkor is, ha teljes mértékben állsz a létrehozott munka mellett.

Bízz bennem, amikor azt mondom, hogy csak nem ér harcot, főleg egy kis rendelési érték miatt. Jelenleg a Fiverr jobban törődik az ügyféllel, mint törődik veled – valószínűleg mindig is.

Hogyan hozhat létre Fiverr jobb eladói élményt?

Ha eddig elérted, tudod, hogy összességében nagyon elégedett vagyok a Fiverr-rel kapcsolatos eladó tapasztalataimmal. De azt is tudod, hogy van néhány csontom, amit fel kell választanom.

Noha a Fiverr számos előrelépést tett a koncertek korai napja óta, amelyeknek 5 dollárral kellett kezdődniük, még munkát kell végezniük egy ideális eladóélmény létrehozása érdekében..

Itt vannak a javaslataim:

 • Ne vegyen fel tippeket egy százalékban. Ha túlszállítom az ügyfelet, meg kellene őriznem a pénzemet. Ez a túlteljesítés elősegíti egy hűséges Fiverr-ügyfél létrehozását, aki több koncertet vásárol más eladótól – ez elég ahhoz, hogy a Fiverr előnye legyen azon szolgáltatási díjak mellett, amelyeket már tőlem és az ügyféltől összegyűjtöttek..
 • Mérje meg a szállítási időt munkanapon belül. Gyakran kapok megrendeléseket határidőnként hétvégén vagy ünnepnapokon. Ez nem biztosít védelmet az emlékeztetõk beállításán kívül, azután, hogy manuálisan állítsa be az Office of Office-t ezen idõkeretek alatt (mégis megrendelések érkezhetnek az esedékességi idõpontok elõtt, mielõtt beállítaná az Office-t.) Nem hiszem, hogy egyedül akarok fenntartani a tisztességes munka és a magánélet egyensúlyát – nem tetszik önkényesen, hogy hétvégén vagy ünnepnapokon dolgozzak.
 • Tegye nyilvánossá a vevő oldalát, de kártalanítsa az eladót, ha műszakilag megfelelőek. Nézze, nem érdekli, mit kell mondania egy vevőnek, aki felhívja az ügyfélszolgálatot, hogy felszólítsa őket a panaszok megszüntetésére. De ne csapj be engem, hogy valaki boldoggá tegyék, aki műszakilag hibás a panaszával kapcsolatban. Ha minden egyes eladott megrendelésem 20% -át vesszük, elegendőnek kell lennie egy puffernek az alkalmi rossz ügyfélhelyzet figyelembevételéhez – különösen az eladók számára, akik fizettek illetékeket és idősebbek a platformon.
 • Manuálisan ellenőrizze az összes eladó szintet. Ebben a cikkben rámutattam néhány olyan problémára, amely a Fiverr eladó szintű algoritmusával kapcsolatos, és amelyet az automatizált folyamat nem mindig tud elszámolni. Úgy gondolom, hogy az eladóknak legalább lehetőséget kell biztosítani arra, hogy adott esetben kézi felülvizsgálatot kérjenek, és bemutatják a saját bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy miért nem kellene leminősíteni.
 • Ne hozzon létre automatikusan egycsillagos értékelést a késedelmes megrendelésekről, amelyek visszavonásra kerülnek. Mindenesetre biztosítsa a vevőnek a lehetőséget arra, hogy ezt tegye (akár egycsillagos értékelést javasolhat a rossz tapasztalatok kezelésére), de tisztességtelennek tűnik ezt a minősítést automatikusan kiépíteni, a szint fenntartására gyakorolt ​​hatása alapján..
 • Javítsa ki a mobil alkalmazásokkal kapcsolatos problémákat. A beérkezett üzenetek és az értesítések nem teljesen felelnek meg az asztali webhelyen látottaknak, ami azt jelenti, hogy időnként hiányzik a fontos kommunikáció, ha azon a napon dolgozom. Ennek eredményeként a metrikákat kizárólag technológiai problémák kivételével negatívan befolyásolják.

A Fiverr vásárlóként történő felhasználása az üzleti feladatok kiszervezéséhez

Amellett, hogy a Fiverr-t eladóként használja, nagyon ajánlom kipróbálni vevőként.

Ezzel megismerheti a tapasztalatait, amelyeket saját ügyfelei számára nyújt. Lehet, hogy még jó ötlet is vásárolni az Ön által kínálthoz hasonló gigákat, hogy jobban megértsék a versenyt abban, hogy miként árulják elő a műsorukat, hogyan néznek ki szállítói, és hogyan kommunikálnak a folyamat során..

De fontolóra kell vennie a Fiverr használatát olyan üzleti feladatok kiszervezéséhez is, amelyekkel nem akarja foglalkozni, és nincs tapasztalata a megfelelő végrehajtáshoz..

Személyesen, Használtam a Fiverr-t az alapvető grafikai igények kielégítéséhez segítséget nyújt olyan WordPress javításokhoz, amelyekkel nem akarok foglalkozni, és segít a Mailchimp beállításában.

Érdemes megjegyezni felhasználhatja azt az egyenleget, amelyet a koncertek kitöltésekor felhalmozott, hogy más koncertekért fizetjön szolgáltatási díj nélkül.

Végső gondolatok arról, hogyan lehet havonta 2-3 000 dollárt keresni a Fiverr oldalán

Ha komolyan veszi tudni, hogyan kell pénzt keresni a Fiverr-en, akkor ez az ellenőrzőlista, amely a saját megközelítésomat tükrözi, segít fedezni alapjait és felkészít a sikerre:

 • Iratkozzon fel Fiverr-eladóként
 • Brainstorm az előadni kívánt koncertekről
 • Hozzon létre egy kényszerítő Fiverr profilt
 • Vizsgálja meg, hogy a verseny miként állítja elő koncertjeiket
 • Tegyen meg első kísérletet egy koncert létrehozására, majd kérje meg az iparág valakijét, hogy vizsgálja felül azt, és mutasson rá minden, ami nem egyértelmű vagy kényszerítő
 • Finomítsa meg a Gig létrehozásának kezdeti kísérletét reprezentatív képekkel, egyértelmű címmel, kulcsszóban gazdag leírás, releváns keresési címkék és hasznos GYIK részeként
 • Állítsa be a Gig követelményeit, amelyek célja az összes releváns információ megszerzése a vásárlótól, hogy korlátozza a felülvizsgálatok szükségességét
 • Nyugtázza az összes bejövő megrendelést, hacsak a mutatók magasan tartanak
 • Naponta tegyen külön időt az ügyfelek kommunikációjának kezelésére és a Fiverr-megrendelések végrehajtására
 • Használja az ügyfelek visszajelzését a Gig üzenetküldés (beleértve a GYIK-t), a Gig extrák finomításához és az új koncertek indításához
 • Alulprofit és túlteljesítmény, amikor csak lehetséges

Függetlenül attól, hogy miként talál ügyfeleket, elegendő pénzt kereshet szabadúszó vállalkozása számára a virágzáshoz, nem történik meg egyik napról a másikra. Valószínűleg egy év alatt sem fog megtörténni. Ez egy hosszú játék, és a siker elérésének egyetlen módja a következetesség.

Az sem árt, ha folyamatosan túllépi az ügyfelek elvárásait.

A Fiverr nem különbözik annyira a többi szabadúszó platformtól, hogy reprezentálnia kell képességeit az ügyfelek megszerzéséhez. Az eladói szintet meghatározó mutatók hasznos útmutatást nyújtanak arról, hogyan lehet jó kommunikálni az ügyfelekkel – még a platformon kívül is. Az ügyfelek boldogságának elnyerése azt jelenti, hogy időben reagálnak, teljesítik az összes megrendelt rendelést, és időben kézbesítik.

A Fiverr nem tökéletes – továbbra is találja magát, és meghatározza, hogy milyen típusú társaságot akar lenni. De azt hiszem, hogy a Fiverr óriási lépéseket tett a kezdeti napjaik óta, amikor a platform sajnálta, hogy ragaszkodik a koncertekhez 5 dollárral kezdve..

Ma úgy érzem, mintha csapatpartnerek lennének velem mindkét kölcsönös sikerünk érdekében.

A Fiverr alkalmazottai, ideértve azokat is, akik a Fiverr nővére márkáinak (And.co és Veed.me) dolgoznak, rendszeresen megvásárolják a teljes árú koncertjeimet (gyakran 400 dolláros blogírásomat), és álom együtt dolgozni. Amikor a Fiverr-csapatnak segítségre van szüksége egy projekthez, akkor a saját piacukkal kezdik és jutalmazzák az eladókat, akik professzionalizmust tanúsítanak és kiváló minőségű termékeket állítanak elő..

Minél tovább marad a Fiverr-en konzisztens, annál több lehetőség nyílik meg számodra. Miután megértette a rendszert, könnyebben navigálhat, és jobban megértheti, hogyan lehet pénzt keresni a Fiverr-en.

De nem én vagyok az egyetlen, aki ezen a szabadúszó piacon sikeres oldalsó koncertet hozott létre. Mondd el: hogyan kerestek jól pénzt a Fiverr-en? Vagy ha még csak most kezdődik, akkor milyen további kérdései vannak a platformon történő navigációval kapcsolatban?

Hangzik ki a megjegyzésekben!

Esetleg ezek is érdekelhetnek:

�� A legjobb WordPress témák szabadúszóknak és kisvállalkozásoknak
�� A végső útmutató a webdizájn-vállalkozás elindításához – az első ügyfelek megtalálásától kezdve a nevek elkészítéséig

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés, bemutatás és szerkesztés: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector