Hogyan lehet fokozni az e-kereskedelmi SEO-t néhány WordPress-csípéssel

Hogyan lehet fokozni az e-kereskedelmi SEO-t néhány WordPress-csípéssel

Hogyan lehet fokozni az e-kereskedelmi SEO-t néhány WordPress-csípéssel
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ez a vendégmegjegyzés Catalin Zorzini.


Ó, SEO, a rettegett három levél, amelyek szinte minden e-kereskedelem webmesterét megrontják. Néz a Google-ra, keres a kulcsszavakra, és rájön, hogy az összes eladása attól függ, hogy a webhely mennyire helyezkedik el az első oldalon, főleg mivel a felhasználók 70% -a soha nem gördül elő az első oldalon.

Megragadhatod az egyiket felső szintű e-kereskedelmi platformok néhány szép SEO szolgáltatáshoz, de ez általában nem oldja meg az összes problémát. A legfontosabb az, hogy ezeket a kis csípéseket elvégezzük, és azokat a dolgokat, amelyeket nem mindenki csinál, hogy kissé nyomja meg a versenytársai felett, és drámai módon javítsa az értékesítést.

Mindenki megpróbálja optimalizálni webhelyét, de úgy tűnik, hogy ezek az egyszerű dolgok segítenek javítani az átfogó képességeket, és legyőzni az egy vagy két keresőmotor azonnali akadályát, amelyre vágynak..

Vessen egy pillantást néhány WordPress-finomításra, amely néhány perc alatt javíthatja az e-kereskedelem SEO-ját.

Gyorsítótárazás és sebesség

A SEO legyőzésének egyik legegyszerűbb módja egy lassú weboldal létrehozása. Ha a termékoldalak örökre betöltődnek, vagy ha a gyorsítótárazott oldalakkal nem tudja a megfelelő tartalmat megjeleníteni, akkor elveszítik az ügyfeleket, és ezeket a visszafordulási statisztikákat a Google-nek jelentik, hogy azok csökkentsék rangsorolását..

9

Kezdje a W3 teljes gyorsítótár-bővítmény webhelyének gyorsítótárban tárolt verzióinak szállítására, vagyis a plugin alapvetően képet készít az oldalai korábbi példányairól, és egy kicsit gyorsabban továbbítja azokat a felhasználóknak.

10

Párosítva egy tartalomszolgáltató hálózattal, mint például StackPath CDN Edge szolgáltatás , kiszolgálhatja adatait több szerverről az egész világon, ahelyett, hogy túl nagy nyomást gyakorolna egyetlen szerverre.

Tedd a legfontosabb hozzászólásokat az oldalakra

Ez egy érdekes tipp, amely jól működik, ha blogot működtet az e-kereskedelmi webhelyen. Ha van egy blogbejegyzésed, amelyet igazán jól szeretne rangsorolni egy kulcsszóval, akkor oldalt kell tennie, szemben a bejegyzésével.

Miért? Mivel kulcsszavasűrűségét nem ölik meg a beérkező megjegyzések. Ez vonatkozik egy olyan üzenetre is, amely meglepően népszerűvé vált. Kapcsolja be ezt a bejegyzést egy oldalra, hogy javítsa annak láthatóságát, és több embert vonzzon a webhelyére.

Lépjen a WordPress irányítópultjának bal oldalán található Beállítások fülre. Kattintson a Permalinks elemre.

1

Különféle lehetőségeket láthat annak érdekében, hogy megváltoztassa az URL-einek megjelenését a keresőmotorokban, és mikor akarják az emberek beírni őket böngészőbe. Legtöbbjük hihetetlenül csúnya, és hajlamosak megsérteni az Ön SEO-kilátásait, mert az emberek nem szeretik őket, és haszontalan információkat tartalmaznak.

Válassza a Feladás neve lehetőséget, hogy linkei tiszta és olvashatóak legyenek.

2

Gondoljon a Stop szavak eltávolítására

A stop szavak például "az," "egy" és "és." Kevés hozzáadott értéket adnak az URL-eknek, és hosszú és nehézkesnek teszik őket.

3

Bármikor elhozhatja ezeket a dolgokat, de könnyebb módszer a SEO a Yoast plugin segítségével. Automatikusan eltávolítja a lezáró szavakat az URL-ekből, amikor egy bejegyzést vagy oldalt készít, viszont javítja az URL-eket, és webhelyét SEO-barátságosabbá teszi..

Könnyen összpontosítson a címeire

A címek szinte mindent jelentnek, amikor a SEO-ra vonatkoznak. A Google szerint a metaleírások nem szerepelnek a SEO rangsorában, de a címek minden bizonnyal segítenek. Ezért kell egy kis extra időt töltenie a címeinek megfogalmazásával, hogy felhasználóbarátak legyenek, és pontosan megmondják a keresőmotoroknak, amire szükségük van.

Egy ilyen egyszerű termékcím nagyon jó, de nem nagyszerű.

4

Ügyeljen arra, hogy mindig tartalmazza a megcélozni kívánt kulcsszavakat tegye a legfontosabb szavakat a cím elejére. Miért? A keresőmotorok ezt először nézik meg, és az emberek hajlamosak balról jobbra olvasni, így valószínűbb, hogy a linkre kattintanak.

Automatizálja a WordPress címeit

A SEO by Yoast bővítmény egy kis apró területet is tartalmaz az Ön oldalán megjelenő hirdetések automatizálásához és a címek feltöltéséhez. Nagyon ajánlom, hogy minden címet testreszabjon a SEO-ra, de egy e-kereskedelmi webhelyen nehéz az összes termékoldalt lefedni, és jobb, ha ott van valami, a semmi helyett..

A plugin segítségével lépjen a SEO oldalra > Címek és meták, így testreszabhatja, hogy az automatikus szöveg hogyan vonja be a SEO címeit. Ez általában a termék vagy a webhely neve, attól függően, hogy melyik oldalon dolgozik.

5

Optimalizálja termékképeit

A Shopify a csodálatos útmutató a képek optimalizálására egy e-kereskedelmi webhelyen. Ne feledje, hogy ez az egyik olyan terület, amely valóban a versenytársak elé helyezheti Önt, mert sok vállalat elfelejti, hogy képeit láthatóvá tegyék a keresőmotorok számára.

6

Íme néhány alapvető tipp az Ön számára:

 • Nevezze meg az egyes fájlokat kulcsszóval, de tegye úgy, hogy a név megfelelően írja le a képet.
 • Győződjön meg arról, hogy az alt címkéi tartalmaznak kulcsszavakat, és mondja el a felhasználónak, mi a kép valójában.
 • Csökkentse a képek méretét a webhelyén, hogy azok ne lassítsák le webhelyét.
 • Készítse el az alsó szöveget a miniatűrökhöz, mint a hozzá tartozó nagyobb kép.
 • Tartsa kicsiben a bélyegképfájl méretét, mert ezek a dolgok lerontják webhelyének sebességét.

Hozzon létre és küldjön el XML webhelytérképet

7

Az XML webhelytérkép alapvetően az e-kereskedelmi webhely teljes struktúrájának vázlata, amely segít a keresőmotoroknak feltérképezni az oldalt és megérteni annak tartalmát.

Használja a Google XML webhelytérképek plugin automatikusan létrehoz webhelytérképeket webhelyéhez, és elküldi azokat a legnagyobb keresőmotoroknak.

Könnyítse meg a navigációt a zsemlemorzsával

A zsemlemorzsa azok a kis fülek, amelyeket a weboldalakon ilyen módon néz ki: Otthon > Termékek > TV.

Segítenek a keresőmotoroknak a webhely körül történő mozgatásában, és az embereknek mindig könnyű megtalálni elemeket, ha zsemlemorzsa van.

Különösen fontos az e-kereskedelmi webhelyek számára, mivel az emberek botladozhatnak az Ön webhelyén anélkül, hogy először a kezdőlapra szállnának. Ha igen, akkor valószínűleg meg akarják tudni, hogy pontosan hol szálltak le, és esetleg máshol mozognak a webhelyen.

Például az Amazon jó munkát végez a zsemlemorzsával:

8

Ha bármilyen kérdése van a SEO javításával kapcsolatban a WordPress e-kereskedelmi webhelyén, kérjük, ossza meg velünk az alábbi megjegyzés szakaszban. Nyugodtan ossza meg minden egyéb tippet, amelyek a WordPress e-kereskedelem más felhasználói számára érhetők el.

A szerzőről: Catalin Zorzini az alapítója Inspired Magazine, egy weboldal a webdizájnról és fejlesztésről. Szereti a forró levest és a forró jazz-t.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector