[Esettanulmány 1. RÉSZ] 0-tól 4 000-ig… Hogyan növeltük e-mail listánkat – Statisztikaink, eszközeink, opt-in formák

Annak ellenére, hogy évek óta él ezen a világon, ezt ismernie kell:


Ez a jelenet Sergio Leone „Jó, rossz és csúnya” című filmjéből, a mozi történetének egyik legismertebb filmjéből.

Nos, a film címe nagyjából hasonlít a CodeinWP e-mail marketing tapasztalataira.

(Sajnálom a zökkenőmentes zenét.)

Az elmúlt hónapokban / években sok e-mail marketing technikát, módszert, trükköt, hosszú vagy rövid e-mailt, néhány tartalomfrissítést teszteltünk..

Jó eredményeket látottunk a csúnya kampányokból, rossz eredményeket láttunk a jó (úgy gondoltuk) kampányokból, és minden, ami köztük van.

És mindenféle eredményt látunk. Jó eredményeket látottunk a csúnya kampányokból, rossz eredményeket láttunk a jó (úgy gondoltuk) kampányokból, és minden, ami köztük van.

Tehát ma visszatekintünk a dolgokra, amelyek működtek és nem működtek, boncoljuk őket, és nyíltan beszélünk róluk. Ebben az esettanulmányban megtudhatja, milyen eszközöket használunk, a módszereket, a statisztikákat, a tartalom frissítéseit, valamint azt, hogy hogyan jutottunk oda, ahol most vagyunk.

Általános listaépítési és e-mail marketingstratégiánk

Tehát, akárcsak a mai üzleti blogok, úgy az e-mail marketingünket is komolyan vesszük, és ez az egyik legfontosabb marketing eszközünk.

A marketing eszköz valóban egy jó kifejezés annak leírására. Nem feltétlenül adunk közvetlenül e-mailen keresztül értékesítést, hanem inkább arra használjuk, hogy folyamatos kapcsolatot tartson fenn szokásos olvasóinkkal, utalja vissza webhelyünkre (amikor új blogbejegyzést teszünk közzé), valamint olyan exkluzív tartalmat és forrásokat szállítsunk, amelyek nem állnak rendelkezésre máshol.

Miért e-mailt??

Egyszer ez az az egyetlen marketing csatorna, amelyre valóban számíthat.

Nem számít, milyen típusú Google-algoritmus-frissítéssel találkozott, és függetlenül attól, hogy milyen hostolási problémákkal küzdhet, mindig küldhet e-mailt a listájához, és tudathatja velük, mi folyik itt..

Az eMarketer szerint az e-mail marketing a 2014-es leghatékonyabb digitális marketing-csatorna az ügyfelek megtartására az Egyesült Államokban.

Ez minden bizonnyal valamihez kapcsolódhat. Még ha minden más is kudarcot vall, akkor továbbra is megvan az e-mail listája.

Növekedési ütemünk

Az elmúlt néhány hónapban listánk folyamatosan növekedett. Pontosabban fogalmazva általában vonzunk Havonta 450-500 új előfizető. Az egyes hónapok teljesítménye attól a marketing erőfeszítéstől függ, amelyet a blog egyes hozzászólásainak népszerűsítésére tettünk, amelyek jobban felhívják a figyelmet hírlevelünkre (például konkrét tartalomfrissítésekkel).

Növekedésünk:

grafikon

Ennek írásakor e-mail hírlevelünk több mint 4000 előfizetőt számlál!

Ez egy nagyszerű pillanat is, hogy köszönetet mondjak, ha egy ilyen előfizető vagy. Nagyon nagyra értékeljük, hogy támogat minket! Király vagy!

Az általunk használt előfizetési űrlapok

Amikor egy rövid ideje elindítottam az első WordPress-webhelyet, az e-mail marketing kissé új koncepció volt. Legalábbis új volt a blogok világában. A mainstream vállalatok már több mint megismerkedtek vele.

Különben is, akkoriban az egyetlen, amire szükséged volt, egy űrlap az oldalsávon. A belépési arány meglehetősen kedvező volt, és ha bármilyen ingyenes ajánlatot kapott az embereknek cserébe, akkor gyorsan elkészítheti e-mail listáját.

Manapság ez egy teljesen más labdajáték.

Valójában az oldalsávban az opt-in formák a legrosszabb teljesítményűek.

Gondolom, hogy az emberek az idő múlásával egyszerűen kifejlesztettek valamilyen formát az opt-in vaksághoz, akárcsak 10-15 évvel ezelőtt fejlesztették ki a banner vakságot..

Különben is, itt van az összes olyan űrlaptípus, amelyet jelenleg használunk:

webhely

Összefoglalva: a következő formák vannak:

 • a felső sáv,
 • a főmenü alatti fejléc,
 • belül blogbejegyzések,
 • az oldalsávon,
 • közvetlenül a blogbejegyzés alatt,
 • beillesztésként a jobb alsó sarokban,
 • a láblécben.

Az eszközök, amelyeket ezen formák futtatásához használunk

Csak néhány űrlapunk van kézzel készített HTML alkotás. Leginkább WordPress beépülő modulokat és külső eszközöket használunk (legalábbis most).

Kimondottan:

1. Sok kapcsolat (link)

A blog felső sávjában használjuk.

legjobb bár

A ManyContacts számára a legjobb dolog az, hogy ez egy ingyenes megoldás. Noha van PRO-tervük (évente 99 dollár; fehér címkével ellátott verzió – nincs logó vagy bármi más), azt találjuk, hogy az ingyenes teljesen megfelel az igényeinknek.

A telepítés egyszerű, és a sáv jól működik minden eszközön és böngészőben.

2. OptinMonster (link)

Számos szempontból használjuk (valójában a fő eszköz, amelyet a blogon történő bejelentkezéshez használunk):

 • A blogbejegyzések alatt és a blogtartalomban megjelenített általános űrlapok. Mint ez:
 • MonsterLinks – kattintással kiváltott bejelentkezési űrlapok, amelyeket a blogtartalomban használunk. A belépési űrlap helyett egy normál link jelenik meg. Csak akkor, ha valaki rákattint, látja a valós formát. Ez a Zeigarnik Effect elvre épül. Alapvetően kijelenti, hogy amikor valaki megindít egy adott folyamatot, akkor valószínűbb, hogy befejezi azt (ebben az esetben a linkre kattintva a látogató valószínűleg befejezi a regisztrációt). Íme egy példa a MonsterLink-re:

MonsterLink: Íme egy MonsterLink példa, amely a WordPress munkájának felgyorsítására szolgáló 10 eszközlistához vezet. Kattints ide.

 • Szabványos felbukkanási felvételi űrlapok néhány oldalon és hozzászóláson. screenshot:

Felugrik

 • Lépjen ki a szándéknyilatkozási űrlapokból néhány oldalon és hozzászóláson.

3. Űrlapok egy görgetés által kiváltott dobozban

Ezt egy úgynevezett pluginnel hajtják végre Görgessen beindított doboz.

tekercs

Maga a plugin nem nyújt semmilyen e-mail marketing funkciót. Ehelyett szélesebb körű megoldás, amely lehetővé teszi a kívánt tartalom megjelenítését a görgetés által kiváltott mezőben. Tehát vettünk egy szabványos bejelentkezési forma beágyazási kódot, és betettük a dobozba.

4. Szabványos beágyazási űrlapok

(Ezeket kézzel készítik, vagy e-mail szolgáltatótól kapják – erről bővebben egy perc alatt).

Meg vannak a weboldal oldalsávjában, a fejlécében és a láblécében. Ezenkívül egy maroknyi forma van az adott hozzászólásokban, amelyeket még nem integráltak az OptinMonster-rel.

alapértelmezett

Mi az e-mail marketing szolgáltatónk és miért

Eleinte a MailChimp-vel voltunk.

A MailChimp azonban költségessé válik, amikor az e-mail listája növekszik. Valójában nagyon drága.

Valójában írtunk erről a problémáról, amikor az olcsóbb MailChimp alternatívákat tárgyaltuk.

Itt van a bejegyzés fontos része:

Például az ingyenes csomag [a MailChimpnél] lehetővé teszi, hogy akár 2000 előfizetővel rendelkezzen, és havonta akár 12 000 e-mailt küldhessen nekik. Ez nagyszerű néhány vállalkozás számára, különösen azoknak, amelyek csak indulnak.

Ha azonban megkapja a 2001. évi előfizetőt, akkor ténylegesen elveszíti a képességét, hogy egyszerre üzenetezzen mindegyikre, hacsak nem frissül egy havi 30 dolláros tervre..

Ha engem kérdezel, havonta 0–30 dollár hatalmas ugrás (= 360 dollár évente).

Ez is a probléma, amely egy bizonyos ponton felütötte bennünket. Egy éjszaka blokkoltuk az e-mailek küldésének képességét, és vagy frissítenünk kellett a 30 dolláros tervre, vagy el kellett hagynunk. Szóval elmentünk.

Jelenleg a SendinBlue-vel vagyunk – ez a cég, amelyet rámutattunk a MailChimp első számú alternatívájára.

(Oké, valójában nem hagytuk el teljesen a MailChimp-t. Még mindig vannak MailChimp-űrlapok a blogban, de maga a névjegyzék automatikusan exportálódik a SendinBlue-be.)

A SendinBlue sokkal megfizethetőbb azoknak a vállalkozásoknak, amelyek havonta 12 000–100 000 e-mailt küldenek, és nagyobb listájukkal (vagy egynél több listával) rendelkeznek..

Ez mindig mindenkinek a saját preferenciáján múlik, de a SendinBlue valamivel világosabb jelentéseket és statisztikákat is ad nekünk kampányaink teljesítményéről. Erről bővebben az esettanulmány második részében.

A dolgok, amelyek feliratkozók számára vannak (más néven "kenőpénzt")

Olyan üzenetek, mint a, "Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy frissítéseket kapjon" már rég elmúltak.

És helyesen! Úgy értem, miért hagyná bárki kényszerítő ok nélkül bárhol az e-mail címét – a tényleges elérhetőségi adatait – igaz?

Jelenleg kínálunk néhányat "kenőpénzt" hogy az embereket fedélzeten tartsák:

 • Fő erőforrásunk. Ez egy 10 olyan eszközlista, amelyeket a WordPresshez való tervezéskor használunk, amelyek felére csökkentik a munkaidőnket. Valójában ez nem csak egy lista. Ez egy teljes erőforrás-oldal. Minden eszköz rövid leírást kap arról, mi az, és mélyebben leírja, miért használjuk.
 • 1. tartalomfrissítés. 9 speciális módszer felsorolása, amelyek megváltoztatják a WordPress működését a funkciófájllal a webhely teljesítményének javítása érdekében. Megjelent frissítésként a hozzászóláshoz.
 • 2. tartalomfrissítés. Példa javaslat, amelyet akkor használhat, ha a WordPress ellenőrző csomagot az ügyfelekhez továbbítja. Megjelent frissítésként a hozzászóláshoz.
 • 3. tartalomfrissítés. Rövid forrás, amely leírja az értékelések tárhelyének igazságát (arról beszélünk, hogyan lehet egy becsületes véleményt elmondani egy hamis véleményből, és hogyan válasszuk ki a megfelelő tárhelyi tervet az Ön egyedi igényeihez). Megjelent frissítésként a hozzászóláshoz.

Mint láthatja, van egy fő ajánlat, amely véleményünk szerint a legjobb eséllyel vonzza a WordPress-sel dolgozó embereket, valamint három egyedi ajánlat, amelyek az egyes blogbejegyzésekre vannak optimalizálva..

Ugyanakkor az eredeti ajándék valójában egyfajta tartalomfrissítés volt. Először akkor adtunk ki, amikor ez a bejegyzés megjelent.

Akárhogy is, a három vagy a négy nem sok, és tisztában vagyunk azzal, hogy valószínűleg az új tartalomfrissítésekre kell törekednünk az erőfeszítéseink legnagyobb részében. Az egész a tartalomfrissítések fogalma nagyon érdekes, és az emberek az interneten keresztül hihetetlen eredményekről számolnak be, amikor ezeket használják.

Tehát … mi lesz az eredményeinkkel??

Legjobban teljesítő tartalom előfizetők megszerzéséhez

Megerősíthetjük, hogy ha van egy olyan ajándéka, amelyet az adott beolvasott üzenethez vagy oldalhoz optimalizált, akkor sokkal jobb eredményeket hoz, mint egy általános ajánlat.

A blog legjobban teljesítő tartalma (konverziós szempontból):

A-6-Step-folyamat-of-tervezése

A WordPress webhely gyors, fentről lefelé történő tervezésének 6 lépésből álló folyamata (& Az ügyfelek imádni kívánt módon)

átváltás 6,68% -on
Hogyan-Get-Your-kliensek-to-Pay-You-a-havi-Retainer1

Ha nem ezt ajánlja WordPress szabadúszóként / ügynökségként, akkor pénzt hagy az asztalon

konvertáló 3,63% -on

A-CodeinWP-Family-ben 2015-átláthatósága-Report-1a

A CodeinWP család 2015-ben – 1. átláthatósági jelentés

1,49% -os átváltással

E posták közül kettő rendelkezik speciális tartalomfrissítéssel. A harmadik a mi első átláthatósági jelentésünk. Azt hiszem, hogy a magasabb előfizetési arány azokhoz az emberekhez kapcsolódik, akik egyszerűen csak naprakészek akarnak lenni a következő jelentésekkel kapcsolatban.

Most a tartalom frissítéséről. A teljes konverziós arány a blogban, a tartalomfrissítéssel rendelkező bejegyzések kivételével, 0,39%. Szóval ez azt jelenti a tartalomfrissítéssel ellátott bejegyzések mindent megtesznek nekünk 831% -ról 1613% -ra.

Valószínűleg a jelenleg elkövetett fő hiba az, hogy nincs több tartalomfrissítés. Bár a meglévő frissítések jól teljesítenek, nincsenek azok a legnépszerűbb hozzászólásokon. Ez sok lehetőséget hagy az asztalra.

Következtetés és a jövőbeli terv? Készítsen további tartalomfrissítéseket, kezdve a blog legnépszerűbb hozzászólásaival!

Ezenkívül nem minden tartalomfrissítés készül egyenlő. Még a kis mintánkból is nyilvánvalóvá válik, hogy a sikeres tartalomfrissítéshez elsősorban egy dolgot kell tennie, azaz:

Ennek segítenie kell az olvasót, hogy könnyebben, gyorsabban vagy hatékonyabban érje el célját .

Más szavakkal, nem feltétlenül kell kibővítenie a megosztott tartalom körét (mint például a "9 további funkció" ajándék), hanem inkább emészthetőbbé teheti a dolgokat – szállítson be gyors javítást (például a WordPress munkájának felgyorsítását szolgáló 10 eszközlistánkba).

Tehát újabb megjegyzés, hogy itt kell lennem: A több nem mindig jobb. Ehelyett a tartalomfrissítés során összpontosítson a dolgok könnyebbé és emészthetőbbé tételére.

Statisztika és követési engedélyek

Az egyik ok, amiért mostantól erőteljesebben használjuk az OptinMonster alkalmazást, és továbbra is integráljuk azt a blog különböző oldalain, annak megosztott tesztelési képességei és az általa biztosított egyértelmű statisztikák miatt.

Az eszköz hihetetlenül egyszerűen elemzi a generált eredményeket, és felállíthat olyan speciális teszteket, amelyek segítenek javítani azokat..

Ez valami, amit sokat nem tettünk. Noha a GA-t úgy alakítottuk ki, hogy nyomon kövesse a feliratkozásokat, csak azon oldalak láthatók, amelyek a legjobb konverziót hozzák létre, nem pedig az egyedi konverziókat generáló űrlapok. Ez a csúnya.

A jó az, hogy az OptinMonster és más nyomkövető eszközök segítségével jobban meg tudjuk érteni, hogyan működnek a dolgok, hogyan alakíthatjuk ki formáinkat és "kenőpénzt" jobban optimalizálva az egyes hozzászólásokhoz.

Mi a következő lépés?

Az esettanulmány második részében megnézzük a jelenet másik oldalát – mit csinálunk a tényleges e-mailekkel és milyen stratégiánkkal lépünk kapcsolatba előfizetőinkkel.

 • Mennyi tartalmat osztunk meg.
 • Milyen gyakran népszerűsítjük a cuccokat.
 • Hogyan szerkesztjük az e-maileinket?.
 • Mik a nyitott kamatlábaink?.
 • Mi kap eredményt / kattintást, és mi nem. Plusz még sok más.

Ügyeljen rá, hogy legközelebb behangoljon.

Ja, és ha közvetlenül el akarja venni ezt a részt, akkor ez a következő:

Négy dolgot tegyen az e-mail marketing kapcsán:

 1. Állítsa be a konverziókövetést a webhelyén – így tudja, milyen tartalom hozza az előfizetőket. Akkor készítsen még több ilyen tartalmat.
 2. Szerezzen egy olyan eszközt, mint az OptinMonster, vagy egy ingyenes alternatívát, és kísérletezzen a különböző formákkal, "MonsterLinks," felugró ablakok. Ez a cucc működik.
 3. Hozzon létre néhány tartalomfrissítést.
 4. Készítsen néhány tartalomfrissítést! Igazán! Számunkra 831% -1613% -kal jobb eredményeket hoznak, mint a standard űrlapok.

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map