A WordPress-webhely körül felépített közösség javíthatja-e a SEO szolgáltatást?

A WordPress-webhely körül felépített közösség javíthatja-e a SEO szolgáltatást?

A WordPress-webhely körül felépített közösség javíthatja-e a SEO szolgáltatást?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ez a rövid sorozatunk 1. RÉSZE "Hogyan javíthatja a SEO a WordPress-webhely körül egy közösségépítés."


 • A WordPress-webhely körül felépített közösség javíthatja-e a SEO szolgáltatást? (1. rész)
 • Lépésről lépésre: Hogyan építsünk egy közösséget a WordPress-webhely körül (2. rész)
 • Az adatok azt mondják: Megéri-e az erőfeszítést egy közösség építése a WordPress-webhely körül? (3. rész)

Az aktív közösségek – mint például az online fórumok – manapság talán nem a legszexisebb a SEO szempontjából. Végül is a Google azt akarja, hogy higgyünk abban, hogy bármi általunk létrehozott tartalomnak tőlünk kell származnia, egyedinek kell lennie, és minél hosszabb, annál jobb.

De valóban ez a helyzet? A SEO az egyetlen blogger játék? Vagy talán megtehetünk valamit a munkánk megkönnyítése érdekében, és a WordPress webhelyeinknek lendületet adhatunk egy old-school módon. A fórumok és az aktív felhasználói közösségek visszatértek?

Bill tapasztalata szerint vannak. Van néhány igazán jó adata, amelyet megoszthat, valamint útmutatókkal arról, hogy miként replikálhatja az eredményeit és javíthatja SEO-ját.

Karol

Lépjen be Bill Belew-be

Kérdezted már magadtól?, "Mennyire nehéz elkapni egy sereg embert, hogy jó tartalmat hozzon létre nekem a WordPress webhelyen?"

És, "Ha sikerül rábírnom a követőimet, segítsen nekem hosszú távon a SEO?"

A legfontosabb:

Érdemes-e erőfeszítést tennie egy WordPress-webhelytulajdonos közösségének növelése érdekében?

A sorozat célja a kérdés megválaszolása.

Ebben és a következő hozzászólásokban fogom megvitatni:

 • Annak megértése, hogy a WordPress webhely körül felépített közösség hogyan javíthatja a SEO-t.
 • Lépésről lépésre a közösség felépítése.
 • Eredményeinek vizsgálata, javítása, a következő szintre lépés.

A fórum új meghatározása

A közösség általában az olvasók csoportja, a közönség, amely készen áll és vár valakit az interneten "másik oldal" hogy elérje a közzétételt.

Létezik interakció, de a közönség általában passzív. A fórum tagjainak kb. 90% -a passzív = csak bántalmaz, csak olvas. A fórum többi tagjának 10% -a kölcsönhatásba lép.

Általában a fórum tagjainak csak 1% -a hoz létre valami újat = nyomja meg a közzététel gombot. És a fórumok legtöbb új tartalmát a tagok e-mail mezőjében olvashatják.

A jól forgalmazott fórum egy régi név szerint közösségnek tűnik számomra. A fórum és a közösség kifejezéseket felváltva használom.

Fórum / közösség felépítése a WordPress webhelyén javítja a SEO-t?

Megértjük, mi a SEO a válasz erre a kérdésre. Először: mi már nem, akkor mi van most.

SEO, a Search Engine Optimization nem olyan, mint régen. Nem olyan régen, a SEO a következő volt:

 1. A weboldal hátsó részének finomítása
 2. A fejlécek rendezése
 3. Címkék és leírások hozzáadása
 4. Karakterek számlálása
 5. Kulcsszavak szedése
 6. Megtalálja a megfelelő egyensúlyt és azt, hogy hol helyezze el a szavakat az oldalra / bejegyzésbe
 7. És tovább, és tovább

A SEO már nem így van. Annak ellenére, hogy több mint 200 paraméter megy be a "ideál" oldal, körülbelül 10 dolog van, amelyet a webhelytulajdonos megtehet, és amely a kívánt eredmények 90% -át adja.

A WordPress témák nagyon sokak optimalizálva (az ideális szó egy másik szó) a dobozból. Most azt kell kezelni, hogy a front-end helyes legyen, vagy jó tartalom készüljön. A jó tartalom szerves forgalmat eredményez.

Jól tegye a tartalmat, és webhelye szerves forgalma növekedni fog. Az organikus forgalom pozitív bizonyíték arra, hogy a keresőmotorok optimalizálása megfelelő. A jó tartalom jó SEO.

3 kérdés és válasz egy webhely indításakor:

 • 1. kérdés: A webhely szerves forgalmat szerezhet-e, ha csak a tartalomra összpontosít?
 • 2. kérdés: A webhelytulajdonosnak kezdettől meg kell vásárolnia forgalmat a növekedés elindításához?
 • 3. kérdés: A webhelytulajdonosnak aktívnak kell lennie a közösségi hálózatokon, hogy valóban megvalósuljon a növekedés?

V: Igen. Az organikus forgalmat csak a tartalomra összpontosítva érheti el.

Válasz: Nem. Nem kell forgalmat vásárolnia az induláshoz.

Válasz: Nem. A szerves növekedés megvalósításához NEM kell aktívnak lennie a közösségi hálózatokon.

Szüksége van példákra? Az alábbiakban egy sok olyan esettanulmány egy webhelyének képernyőképe látható, amely nagy hallgatói csoportból származik, amelyet egy Szilícium-völgyben tartott MBA osztályban tanítottam … nullától kezdve. Ez a webhely képes volt kijutni a homokozóból, és szerves forgalmat szerezhetett, csak jó tartalommal. A webhely egy fekete-fehér alapértelmezett WordPress-sablonra épült (az utazásra összpontosítva). Az eredmények tipikusak voltak.

Keresőmotor Sandbox

Egy másik esettanulmány egy olyan hallgató, aki a Facebook-elérésével a dolgok kipróbálására használt. Témája a táplálkozás / főzés volt. Nem volt jobb, mint az osztály többi tagja. Amit elvégzett, az volt, hogy elhasználta a barátait, így más tényezők is megjelenhetnek a képen.

Facebook fáradtság és szerves növekedés

Tehát mit jelent ez az egész? Nos … főleg egy dolog:

A SEO új meghatározása

A hatékony SEO stratégia 5 elemből áll:

 1. Hozz létre vonzó történetét – Tartalom
 2. Írjon sok jó tartalmat – Mennyiség
 3. Fenntartani a magas minőséget – Minőség
 4. Folyamatosan frissítse a webhelyet – Következetesség
 5. Maradj a kurzuson – Hosszú élet

Felülről:

1. – A lenyűgöző történet 6 részből áll.

 1. Határozza meg a céldemográfiai célokat – amennyire csak lehetséges, bontja le. Példa: Női, egyszemélyes, balkezes, technológiai ipar, vezetők, 10-20 font túlsúlyban, 30-as éveik közepén.
 2. Fogalmazza meg piaci igényeit – férjhez menni, egyedül maradni, randevúzni többé, lefogyni, fogyni, gyermeket szülni, munkahelyet váltani, megjelenésük javulni.
 3. Sorolja fel azokat a akadályokat, amelyekkel a piacon szembesül – elfoglalt, depressziós, nem motivált, egy réten, 3 hónapon belül házasodik, újra egyedülálló.
 4. Nevezze meg a piacának megoldásait – te vagy a hős. Hogyan javítja az Ön terméke, szolgáltatása, felajánlása dolgokat számukra.
 5. Szinte végül – írja le azokat az eredményeket, amelyeket a céldemográfia látni fog, amikor veled dolgoznak. Jobb fizető munka, több javaslat, súlya, súlya, jobb önkép, új iparág.
 6. Végül – ahol ezt a demográfiai szempontból fizikailag is elérheti. Célhelyek.

2. – Írja be a fenti történetet annyi változatban, amennyit csak tudsz.

Akkor csináld még valamit. És még néhány. Unalmas? Talán. Unalmas? Talán. De csak az írónak. A legtöbb látogató, aki az Ön webhelyére jön, csak az a cikkhez érkezik, amelyet keresett és talált, mert gondolt rájuk.

A kereső átkattint, hogy megnézze, kire gondol még. Ezután nyomja meg a cselekvésre ösztönzést. Hogy valós embereket tudjon teljesíteni az Ön CTA-jával? Nem unalmas. Szerves forgalmat szerez webhelyén kereséssel? Ez jó SEO.

Ne feledje, hogy a keresőmotorok… mi a szó… hülye. Nem tudják olvasni. Csak számolni tudnak.

Ha a webhelyén több olyan cikk jelenik meg, amelyben a céldemográfiai adatokkal szembesülhet, kevesebb cikk jelenik meg a versenytárs webhelyén. Ha azt akarja, hogy az emberek jussanak az Ön webhelyére, adjon több okot a megjelenésükre, és további cikkek történjenek a keresésen keresztül. Valóban annyira egyszerű.

"Nem akarom a minőségért feláldozni a mennyiséget!" Rendben rendben! De nem kell. Itt található egy link a 95 ötlet a jó minőségű tartalom előállításának megkezdéséhez a webhelyén.

3. – A minőség fenntartása.

A jó SEO eredmények 7 alapvető eleme:

 • Helyezze el a címeit.
 • Vegyen be egy jó vezetést a cikkéhez, amely megismétli azt, amit a címében ígért.
 • Helyezze el a képeket megfelelően, és adja meg a megfelelő feliratokat és leírásokat.
 • Helyezze el a fejléceket jól. A fejlécek elolvasása alapján az olvasó eldönti, hogy akar-e lerombolni, és elolvassa-e az egész cikket.
 • Helyezzen el belső linkeket egy másik releváns cikkhez a webhelyén, hogy igazolja a fókuszt.
 • Adjon hozzá külső linkeket egy másik hiteles webhelyhez a hatóság létrehozása érdekében.
 • Adjon annyi értéket, hogy az emberek szeretnének linkelni és továbbadni az Ön cikkét. Nem azért, mert kérdezted, hanem azért, mert elég jó.

4. – következetesen frissítse webhelyét.

Gyakran közzéteszi. Gyakran elég ahhoz, hogy kiszálljon a homokozóból. És akkor elég gyakran ahhoz, hogy kimaradjon vagy fenntartsa és lassan növelje befolyását.

Itt található egy link egy másutt írt cikkhez, amely megválaszolja a kérdést – A rendszeresen közzétett rövid cikkek jobban teljesítenek-e a keresésben, mint a sokkal ritkábban írt hosszú mélycikkek?

Kérdezd meg magadtól, mikor volt utoljára elégedett a keresési lekérdezés a bejegyzés 300., 400., 500. (vagy annál hosszabb) részében? A keresési lekérdezésekre a válasz elején, az első 200 szóban érkezik.

Nincs verseny. Az egyik, sok rövid üzenet messze teljesített a másik, hosszú formájú üzenetben, keresésben. Ez jó, tedd ezt a kiváló SEO-t.

Adja hozzá a hosszú formájú hozzászólások egyensúlyát a rövid formájú stratégiájához, és még jobb eredményeket fog látni!

5. – Folytassa a tanfolyamot.

Addig folytassa a hozzászólást, amíg az ötlete meg nem győzi. A vállalkozások kudarcának az első oka az, hogy az üzleti alapítók feladják, mielőtt az ötlet megragadná. Számos ok vezet oda, hogy feladja… válást, nincs pénz, a szállító megbénít téged… de a végeredmény az, hogy az üzleti tulajdonos feladta.

Ha egy ötlet jó az elején, akkor érdemes rajta maradni, amíg ki nem akarja adni. Ne add fel.

Hogyan segíthet egy SEO, ha egy WordPress webhely körül felépített közösség működik??

Egyszerű válasz:

A WordPress-webhely körül felépített közösség mind az öt elemet tartalmazza:

 • Tartalom
 • Mennyiség
 • Minőség
 • Következetesség
 • Hosszú élet

És ami a legjobb, a közönség a legtöbb munkát az Ön számára végzi!

Egy webhely akkor fejlődik, ha több ember van, több történetet mesél el, gyakran jó formában, a webhely témájáról.

Ha a webhely tulajdonosa (egy nagy "ha") fórumot, törzset, közösséget hozhat létre (hívhatja, amit akar) webhelye témáján, a végeredmény egy robusztusabb webhely, több elkötelezettség és organikusabb látogatások a KERESÉSből = kiváló SEO.

Vagy lesz?

Mennyire nehéz 1000 követőt szerezni?

Felépítettem egy fórumot – forum.billbelew.com a WordPress webhelyem körül. A téma meglehetősen szűk – tartalommarketing. A fórum / közösség felépítése nem megfelelő.

A fórum indítása óta eltelt 16 hónapban a tagság jóval több mint 1000 emberre és 48 különböző országból származó tagra nőtt. Több mint 9000 felhasználó volt 125 országból, 35 000 munkamenet, 1400 szál és 14 000 üzenet. Ez nagyon sok felhasználó által generált tartalom!

Két kérdés marad meglehetõsen nagy:

 1. Milyen lépések vannak egy ilyen közösség felépítéséhez? Ez a következő cikk témája.
 2. Melyek a természetes forgalom (KERESÉS) és az elkötelezettség eredményei? Ez a 3. cikk témája.

Átmenetileg:

Több tartalom = több elkötelezettség a WordPress webhelyén = jobb SEO.

Gondolatok? Nyugodtan ossza meg a hozzászólásokat.

A szerzőről: Bill Belew egy influencer marketing tréner. Több mint egy évtizede blogol a WordPress-en. Ön lehet a következő hős.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector