A WordPress támogatási eszközei összehasonlítva: Freshdesk vs Félelmetes támogatás vs WP Support Plus vs Súgó

A WordPress támogatási eszközei összehasonlítva: Freshdesk vs Félelmetes támogatás vs WP Support Plus vs Súgó

A WordPress támogatási eszközei összehasonlítva: Freshdesk vs Félelmetes támogatás vs WP Support Plus vs Súgó
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Egyes WordPress műveletek prioritást élveznek például a keresőmotor optimalizálása és az átváltási arány javítása mellett, miközben elhanyagolják a meglévő ügyfélkör jólétét, de ez költséges hiba lehet. Ha el akarja kerülni ezt a hibát, a válasz kivételes ügyfélszolgálat nyújtása. , és szeretnénk segíteni abban, hogy a WordPress támogatási eszközei közül néhányat bevezesse.


A jó támogatás elengedhetetlen a boldog felhasználói bázis fenntartásához, ugyanúgy, mint az elégedett ügyfelek valószinűbb hogy új felhasználókat vihessen vállalkozására.

Ebben a cikkben áttekintettük a WordPress legjobb támogatási eszközeinek néhányát. Össze hasonlítottuk a legfontosabb funkciókat, megvizsgáltuk, mennyire könnyű mindegyiket használni, és meghatároztuk, hogy mely webhelytípusok részesülhetnek a legjobban. Ha készen áll arra, hogy még boldogabbá tegye ügyfeleit, kezdjük el.

a legjobb WordPress támogató eszközök

A legjobb WordPress támogatási eszközök összehasonlítva (dióhéjban)

Ha eléggé hiányzik az ideje, a WordPress támogatási eszközök összehasonlításának rövid ismertető verziója található itt:

A WordPress támogatási eszközök összehasonlítva

Freshdesk
Félelmetes támogatás
WP Support Plus
Segíts felderítőnek

ÁrIngyenes szintű, prémium tervek 15 USD-tól kezdődnekIngyenes prémium bővítményekkelIngyenes prémium bővítményekkelIngyenes szintű, prémium tervek 20 USD-tól kezdődnek
Támogató szerek számaKorlátlanKorlátlanKorlátlanKorlátlan
WordPress integrációIgen (plugin-en keresztül)A WordPressen belül működikA WordPressen belül működikIgen (beágyazásokon és beépülő modulokon keresztül)
Hogyan kezeli a jegyeket??E-mail és telefonWordPress műszerfalWordPress műszerfal és a SkypeEgy könnyen megfogható műszerfal belsejében
Támogatási statisztikákIgenNemIgenIgen

A legjobb WordPress támogatási eszközök összehasonlítva (teljes egészében)

Freshdesk

Freshdesk

Áttekintés
Freshdesk egy teljes körű támogatási portál, a WordPress webhelyek hivatalos támogatásával. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára a támogatási jegyek kezelését, a címkék szerinti kategorizálását, az automatikus válaszok létrehozását és az egyedi tudásbázis létrehozását a leggyakoribb kérdések lefedésére..

Főbb jellemzői

 • E-mail alapú jegykezelő rendszer, amely lehetővé teszi a jegyek kategorizálását, egyesítését, felosztását és exportálását.
 • Kövesse nyomon az időt hogy az ügynökök a támogatási lekérdezésekkel foglalkoznak (csak prémium csomagokhoz érhetők el).
 • Támogatási hívások fogadása a Freshdesk telefonszámával.
 • Hozzon létre egy indexálható tudásbázis.
 • Integráljon a Google Analytics szolgáltatással, és használja a kulcsszóinformációkat a tudásbázis bővítéséhez.
 • Magába foglalja Android és iOS az alkalmazások, amelyek útközben kezelik a támogatási lekérdezéseket.
 • Testreszabhatja a támogatási űrlapokat és az előugró ablakokat, hogy megfeleljenek a webhely kialakításának.

Egyszerű használat
A Freshdesk rendkívül egyszerűen használható, még azoknak a felhasználóknak is, akik kevés tapasztalattal rendelkeznek a támogató eszközökkel. A bejelentkezéskor megmutatja a webhely legfrissebb tevékenységeit, valamint azt, hogy hány jegy van lejárt, nyitva, tartásban és ki nem osztott jegy:

A Freshdesk műszerfal.

A jegyek kezelése alapvetően ugyanaz, mint az e-mailek kezelése. Válaszolhat a felhasználóknak, továbbadhatja a jegyet, vagy esetjegyeket adhat hozzá. Minden jegy prioritást kap az alacsony és sürgős között, és a hat állapot közül egyet kap, például nyitott, zárt és megoldott.

A WordPress integrációját a Freshdesk hivatalos beépülő modulján keresztül kezeljük, amely lehetővé teszi a támogatási kütyü és a tudásbázis-kereső eszköz integrálását a webhelyére. A megjegyzéseket jegyekként is kezelheti, ami elősegíti a felhasználókkal való hatékonyabb kapcsolattartást. Érdemes megjegyezni, hogy a hivatalos WordPress-bővítményt egy ideje nem frissítették, de a WordPress legújabb verziójával továbbra is működik.

Ár
Ingyenes, 15, 29, 49, vagy 109 dollár ügynökönként havonta.

Fontolja meg a Freshdesk használatát, ha

 • Kiváló támogatási eszközt keres, amely mind a nagy, mind a kicsi műveleteket képes kezelni. A platformon való megismerés egyszerű, ami azt jelenti, hogy vállalkozása növekedésével új támogatási ügynökök bevitele nem jelent problémát.
 • Az ingyenes csomag legfeljebb három ügynököt enged be, és elegendő funkcióval rendelkezik, hogy a támogatási jegyek és a WordPress megjegyzései mellett maradjon.

Gyors felmérést végeztünk az Advanced WordPress Facebook csoporton, és megkérdeztük az emberek preferenciáit a WordPress támogatási eszközökkel kapcsolatban. A Freshdesk maroknyi szavazatot kapott itt:

FreshDesk ajánlások

Ugrás a Freshdesk oldalra

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • 20 fantasztikus tervezési portfólió, amelyet a saját létrehozása előtt megnézhet
 • ManageWP vs Jetpack Kezelés vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – WordPress felügyeleti eszközök összehasonlítva
 • A 2020-hoz képest a legjobb helyi WordPress fejlesztőeszközök 5. pontja

Félelmetes támogatás


Félelmetes támogatás - WordPress HelpDesk és támogatási bővítmény Félelmetes támogatás – WordPress HelpDesk & Támogatás beépülő modul

Szerzői): Félelmetes támogató csapat

Aktuális változat: 6.0.0

Utolsó frissítés: 2020. május 30

awesome-support.6.0.0.zip


82% Értékelések


10.000 + telepítések


WP 4.0 + szükséges

Áttekintés
A Félelmetes támogatás egy WordPress támogatási bővítmény. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jegyeiket közvetlenül a webhelyük fiókjáról nyújtsák be, és kéréseik állapotát figyelemmel kísérjék anélkül, hogy elhagynák a webhelyet. Támogatási ügynökként e-mailt kap az új jegyekről, majd az irányítópulton kezeli őket a szokásos WordPress szerkesztő segítségével.

Főbb jellemzői

 • Teljesen WordPress-alapú. Még a kapott e-maileket új jegyek esetén visszatér az irányítópulthoz.
 • A felhasználók új jegyeket küldhetnek az egyedi űrlapokon keresztül a WordPress szerkesztő segítségével, amely támogatja a mellékleteket.
 • Lehetővé teszi az összes támogatási jegy állapotának figyelését az irányítópulton belül, megcímkézheti őket, és mindegyikhez új státuszt rendelhet..
 • Rendeljen jegyet a különböző támogatási ügynökökhöz, szakterületük függvényében.
 • Támogatja az e-kereskedelmi platformokat azáltal, hogy lehetővé teszi az egyes termékekkel kapcsolatos megkeresések fogadását.
 • Állítsa be azokat a feltételeket, amelyekkel a felhasználóknak el kell fogadniuk a támogatási jegyek benyújtása előtt.
 • Bővítse a plugin funkcióit több prémium kiegészítő.

Egyszerű használat
Ha ismeri a WordPress-t, akkor nem lesz problémája az Félelmetes támogatás beállításához. Minden jegyet a WordPress szerkesztővel kezelünk, az admin meta mezőkkel kombinálva a jegy állapotok kezelésére és címkék hozzárendelésére.

A Félelmetes támogatás műszerfal.

Ár
Ingyenes, többnel prémium kiterjesztések érhetők el és 4 prémium csomag: 12,42 USD, 19 USD, 24 USD és 38 USD / hó.

Fontolja meg a félelmetes támogatás használatát, ha

 • Nem akarja foglalkozni harmadik fél szolgáltatásainak használatával. A Félelmetes támogatásnak nincsenek olyan speciális funkciói, mint például az időkövetés és a telefonhívások kezelése, de megbízható megoldás az e-kereskedelmi webhelyek termékinformációs kérdéseinek és az alapvető támogatási jegyek kezelésére az összes típusú WordPress webhelyen..

Lépjen a Félelmetes támogatás oldalra

WP Support Plus


WP Support Plus érzékeny jegyrendszer WP Support Plus érzékeny jegyrendszer

Szerzői): Pradeep Makone

Aktuális változat: 9.1.2

Utolsó frissítés: 2019. szeptember 3

wp-support-plus-responsive-ticket-system.zip


86% Értékelések


7000 + telepítések


WP 4.4 + szükséges

Áttekintés
A WP Support Plus egy másik WordPress támogatási bővítmény. Ez a szerény eszköz nem sokkal népszerűbb lett a két év alatt, amikor a WordPress tárolóban volt, de hűséges követőt vonzott. Ez a plugin nagyon hasonlít a Félelmetes Támogatásra. Ahelyett, hogy újraértékelnénk a hasonlóságokat, ugorjunk jobbra a legfontosabb funkciókba, amelyek elválasztják egymást.

Főbb jellemzői

 • Adminisztrálja a támogatási jegyeket az irányítópulton egy színes alapú rendszer segítségével, hogy különbséget tegyen a nyitott, a függőben lévő és a zárt jegyek között.
 • Kövesse nyomon az egyes ügynökök jegy statisztikáit, és egy pillanat alatt értékelje az ügynökök teljesítményét.
 • Adjon hozzá Skype hívógombot a webhelyéhez opcióként a sürgős kérdések kezelésére.
 • Készítsen e-mail sablonokat, hogy automatikus válaszokat küldjön a jegyeket benyújtó felhasználók számára.
 • Több prémium bővítmény érhető el.

Egyszerű használat
Csakúgy, mint az Awesome Support, ha WordPress felhasználó, a WP Support Plus is jobb lesz a pályán. A tapasztalt WordPress felhasználók azonnal élvezhetik a WP Support Plus alkalmazást.

A WP Support Plus műszerfal.

Ár
Ingyenes, több prémium bővítménnyel elérhető

Fontolja meg a WP Support Plus használatát, ha

 • Olyan WordPress-alapú támogatási eszközt keres, amely fejlett funkciókat tartalmaz és lehetővé teszi több támogatási ügynök teljesítményének figyelését. Az is tökéletes, ha azt akarja, hogy a Skype-on keresztül támogatja a felhasználókat.

A SZERKESZTŐ MEGJEGYZÉSE / frissítése:

Valóban úgy éreztük, hogy be kell vezetnünk egy másik szereplőt a játékba. Egyszerűen azért, mert ez a WordPress támogató eszközök egyike, amelyen magunkat használjuk ThemeIsle és Revive.Social. A Scout-ról beszélek. Van néhány jó tulajdonsága, tehát azt hiszem, élvezheti. Ráadásul elvégeztük ezt a gyors felmérést az Advanced WordPress Facebook csoporton, és úgy tűnik, hogy a Help Scout a legtöbb szavazatot megkapta ott:

Segítsen a felderítőknek
Segítsen a felderítőknek

Segíts felderítőnek

Segíts felderítőnek

Áttekintés
Segíts felderítőnek egy ügyfél / WordPress támogatási eszközkészlet. A világon több mint 7000 vállalkozás bízott benne.

Három fő elemből áll: ügyfélszolgálat, dokumentumok és egy Beacon nevű dolog (oldalsó segítő, így a látogatóknak nem kell elhagyniuk a webhelyet, hogy kérdéseiket megválaszolja).

A Help Scout alapvetően mindent kínál, amit elvárhat egy ügyfél-támogatási platformon. A Help Scout legfontosabb értékesítési pontja az, hogy minden támogatási interakciót emberi lényekké szeretnének tenni, ezáltal mindkét fél számára segítőkészek és élvezetesebbek..

Főbb jellemzői
Az aktuális teljes szolgáltatások listája valóban hatalmas, ezért hadd említsek néhány maroknyi extra hasznosat (amire rámutatott Madalin Milea, a @ThemeIsle támogatási mérnökünk):

 • Minden jegy elérhető felhasználóbarát és áttekinthető műszerfalon keresztül.
 • Van egy integrált docs modul – kiválóan alkalmas az ügyfelek tudásbázisának biztosításához.
 • Hozzáférést biztosít egy olyan API-hoz, amelyet különféle helyszíni integrációkhoz használhat (például mi használjuk Könnyű digitális letöltések integráció).
 • Mentheti a leggyakrabban használt válaszokat.
 • Minden ügyfél minden válasz után értékelheti támogatási tapasztalatait, így tippeket adva, miként javíthatja támogatását.
 • Építhet egyedi alkalmazásokat. Például:

Két alkalmazást készítettünk: az első megmutatja nekünk a termék legfrissebb elérhető verzióját, amely körülbelül egy adott jegy vonatkozik, + azt a verziót, amelyet a felhasználó telepített (nagyszerű lehetőség arra, hogy az embereket gyorsan elérjék a legújabb verzióra). A másik felsorolja azokat a termékeket, amelyeket az ügyfél vásárolt, valamint az általuk vásárolt licencet.Madalin Milea, támogatási mérnök @ThemeIsle

 • Több mint 40 beépített alkalmazás és integráció.
 • Vannak automatikus munkafolyamatok.
 • Részletes jelentések vannak (termelékenység, beszélgetési gyakorlatok csökkentése, munkaidő szűrése és egyebek).
 • Használhat több postaládát.

Postafiókok a Help Scout-ban

Egyszerű használat
Tegyük fel, hogy Madalin osztja meg véleményét a Help Scout könnyű használatáról:

Már egy ideje használjuk a Scout Scout szoftvert WordPress támogatási eszközként. Ez valóban egy szilárd szoftver, és soha nem is gondolkodtunk egy alternatívát keresni. Az első nap óta velünk van.

A nagy dolog az, hogy most ugyanolyan hatékonynak bizonyul – egy nagyobb támogató csoporttal -, mint akkor volt a nap folyamán – amikor összesen csak két ember volt. Ez egyszerűen és jó úton tartja a dolgokat.

Segíts a Scout egyik legfontosabb eredménye, az IMO, hogy összehozza az embereket. Legyen szó akár saját csapatunkról, akár felhasználóinkról, egyszerűsíti a kommunikációt és elősegíti a márka bizalmának felépítését.Madalin Milea, támogatási mérnök @ThemeIsle

Általában véve nagyon könnyű megérteni a Help Scout használatát a WordPress segítségével. Akkor engedélyezheti a Beacon-t – az alsó sarokban ülő kis segítőt, és megtalálhatja a látogatók segítésének lehetőségeit, vagy integrálhatja a webhely más egyedi elemeivel..

Például, amint mondtam, használjuk az Easy Digital Downloads integrációnkhoz, de vannak módok is arra, hogy működjön együtt a WooCommerce, a Shopify, a Magento, a Mixpanel stb..

Ár
Ingyenes, 20 USD, 32 USD havonta.

Fontolja meg a Help Scout használatát, ha

 • Csak azt szeretné, hogy az összes támogatással kapcsolatos feladatot és tevékenységet egy helyen tartsa, és az Ön webhelyén kívül helyezze el. Ez valóban hasznos lehet, és különösen akkor, ha webhelye lemerül – biztosan nem akarja, hogy az ügyfelek még akkor sem tudnak támogatást kapni, ha ez történik.
 • Nagyszerű, ha jelenleg nincs pénze befektetésre, és csak kipróbálni szeretné a különböző WordPress támogatási eszközöket, ugyanakkor azt akarja, hogy megoldása képes legyen veled növekedni..

Lépjen a Help Scout oldalra

Következtetés

Bárki, aki ügyfélszolgálaton dolgozott, elmondhatja, hogy ez nem egyszerű feladat. Ezek a WordPress támogatási eszközök nem csodákat fognak eredményezni, de biztosítják az erőforrásokat, amelyekre szükség van a támogatási kérdések hatékony kezeléséhez..

Ezen eszközök mindegyike elég jó ahhoz, hogy megkapja az ajánlást. Tehát az a kérdés, amelyet fel kell tennie magának: az, hogy miként kezeli a támogatási kérdéseket? Íme egy rövid áttekintés arról, hogy az egyes eszközök hogyan segíthetnek Önnek:

 • Freshdesk: Kezelje a kérdéseket e-mailben és online hívásokon keresztül.
 • Félelmetes támogatás: Keressen támogatási jegyeket és e-kereskedelemmel kapcsolatos kérdéseket közvetlenül a WordPress irányítópultján.
 • WP Support Plus: Támogassa felhasználóit egy WordPress-alapú jegyrendszer és a Skype segítségével.
 • Segíts felderítőnek: Nagyszerű, mindenre kiterjedő támogatási megoldás azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek szükségük van támogatási eszközükre ahhoz, hogy velük együtt tudják növekedni.

Van pozitív tapasztalata ezen WordPress támogatási eszközök bármelyikével? Ossza meg velünk történeteit az alábbi megjegyzés szakaszban!

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

Elrendezés és előadás: K Karol.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector