A legjobb SMTP szolgáltatók összehasonlítva – Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid vs Mandrill

Használja-e az e-mailt az egyik puzzle elemként az általános üzleti üzleti stratégiában? Ha a válasz igen, és valószínűleg valóban igen, akkor érdemes megvizsgálnia, hogy a legjobb SMTP-szolgáltatók mit tehetnek az Ön számára – és ez mind új eszközöket biztosít Önnek a meglévő feladatok megkönnyítésére, mind pedig a teljesen új lehetőségek feltárása.


De mielőtt belemennénk, kezdjük az elején:

Egyszerűen fogalmazva: az e-mail kézbesítés nem jelent problémát… amíg sok mindent el kell küldenie.

Amikor gondolkodik, mint egy kezdő WordPress-webhelyre, akkor egyáltalán nincs szükség e-mailhez kapcsolódó kézbesítési szolgáltatásra. Használhatja a MailPoet alkalmazást (igaz?), És az összes e-mailje nem jelent problémát. Nos, igen, ez technikailag helyes, de valószínűleg nem a legoptimálisabb megoldás.

A legjobb SMTP szolgáltatók: Amazon SES vs Sendinblue vs SendGrid vs Mandrill

A cikkben összehasonlítva a legjobb SMTP szolgáltatók:

 1. Sendinblue (www.sendinblue.com)
 2. Amazon SES (aws.amazon.com/ses/)
 3. SendGrid (sendgrid.com)
 4. Mandrill (mandrill.com)

Amazon SES
Sendinblue
SendGrid
Mandrill

De mielőtt belekezdenénk, válaszoljunk néhány kritikus kérdésre, amelyek gyakran felmerülnek az SMTP-kiszolgálók témájában.

Összefoglalva az e-mailek küldésének problémája

Az első, amit itt kell tennünk, meg kell különböztetnünk az e-mail két fő típusát, amelyeket egy webhely vagy egy webszolgáltatás küldhet a közönség számára: tömeges e-mail és tranzakciós e-mail.

 • Az előbbit klasszikusan e-mail marketingnek nevezik. Itt hoz létre egy standard e-mail kampányt, és elküldi azt több címzett (az előfizetők listája) egyszerre.
 • Az utóbbi olyan, amit küldesz egyedi címzettek – közvetlen egy-egy kommunikáció – a címzett cselekedete vagy tétlensége alapján. Többé-kevésbé, az e-mailt a címzett váltja ki az irányukba kell küldeni.

Ez a második dolog – a tranzakciós e-mail – a mai téma.

A tranzakciós e-mailek gyakran az e-mail alapú kommunikáció legfontosabb típusai egy vállalkozás / webhely és a közönség vagy az ügyfélkör között. Röviden: ha van eszköz, alkalmazás, webhely, bővítmény, vagy webszolgáltatás stb., És azt akarja, hogy ez a dolog automatikusan kommunikáljon a felhasználókkal, speciális eseményindítók alapján, akkor ekkor történik tranzakciós e-mail.

Ebben a forgatókönyvben semmilyenre nem kattint "Küld" gomb kézzel. Ehelyett az eszköz algoritmusa dönt arról, hogy mikor kell elküldeni az e-maileket. Mint a neve is sugallja, az e-mailt elküldik amikor tranzakció történik és a személyt értesíteni kell erről a tényről. Ezek az e-mailek csak egy adott címzettre vonatkoznak, és gyakran erősen személyre szabottak. Gondoljon olyan dolgokra, mint:

 • fiók létrehozási e-mailek – "üdvözlő e-maileket"
 • megrendelés visszaigazolási e-mailek, beszerzési nyugták, bevásárlókosár-elhagyási e-mailek és mindenféle egyéb kosárral kapcsolatos üzenetküldés
 • a felhasználói fiók tevékenységével kapcsolatos üzenetek (például jelszó emlékeztetők)
 • termékjelentések, felhasználói fiókok értesítései stb.
 • "valaki válaszolt a megjegyzésedre" -e-mailek stb.

A tranzakciós e-mail definíció szerint fontos tranzakcióval kapcsolatos kérdéseket érint, így valóban azt akarja, hogy a címzettek sikertelenül és gyorsan megkapják azokat.!

És ez a teljesíthetőség, vagy néha annak hiánya, gyakran a probléma kezdete. Ha csak a közvetlen e-mail kommunikációval kezdődik, akkor valószínűleg kísértést fog tenni a következő két lehetőség egyikének végrehajtására:

A legjobb SMTP-kiszolgálók által nem ajánlott szolgáltatások alternatívái:

 • Az első lehetőség az, hogy közvetlenül az internetes kiszolgálón keresztül küldjük el az üzeneteket. Ezt megteheti például a PHP mail () funkciójával, vagy hasonló funkciókkal más technológiákban. Itt azonban felmerülhet néhány kiszállítási kérdés. Különösen akkor, ha egy megosztott webszerveren van, a szerver IP-je előfordulhat, hogy már szerepel néhány spam-feketelistában, ami megakadályozza, hogy e-mailjeit alapvetően azonnal kézbesítsék. Ráadásul azt tapasztalja, hogy minden internetes házigazda korlátozza az e-mailek számát, amelyeket megengedett küldeni, mielőtt bajba kerülne. Itt van egy jó forrás erről összeállították a MailPoet mögött álló srácok.
 • A második alternatíva a Gmail SMTP. Tudom, hogy ez nem különösebben előretekintő beállítás, de a Gmail továbbra is lehetővé teszi, hogy napi 500 e-mailt küldjön, és ha nagyon szeretné, integrálhatja webhelyével (beleértve a WordPress-t) vagy az alkalmazással a szokásos SMTP-beállítások segítségével. . Ennek előnye az, hogy e-maileket a Gmail szervereiről küldi el, ami jobb lesz a kézbesítés szempontjából. De még mindig nem tökéletes.

Mindez az egyszerű tény, hogy egy bizonyos mennyiség felett az e-mailek önálló kezelése meglehetősen ésszerűtlenné válik.

Tehát itt játszik szerepet a legjobb SMTP szolgáltatók és szolgáltatások, amelyek sok fejfájást takarítanak meg, és egyszerűen lehetővé teszik, hogy az e-mailünk gondoskodjon róla..

"Nem tudom csak a Mailchimp-et használni?" – kérdezed

Nos, igen, megteheted. De nem is.

Türelmet kérek; légy türelemmel:

Először is, a Mailchimp meglehetősen drága … valami, amiről beszéltünk, amikor az olcsóbb Mailchimp alternatívákon megyünk keresztül. Másodszor, alapértelmezés szerint nem támogatja a tranzakciós e-maileket.

A szabványos Mailchimp használata nagy tömegű e-mail kampányok esetén kiválóan működik. De ha egyetlen e-mailt akar küldeni egyetlen címzettnek, és az adott személy cselekedete (vagy tétlensége) alapján elindítja, akkor az nem lesz nagyon hasznos. Ön nem automatizálhatja egy ilyen dolgot önmagában az alapértelmezett Mailchimp segítségével.

Ugyanakkor használhat kiegészítőt a Mailchimp-hez, amely korábban Mandrill néven ismert.

Napjaiban, ami nem volt régen, a Mandrill valószínűleg a legjobb megoldás volt a legjobb SMTP-szolgáltatók között. Miután megszerezte a Mailchimp-t, az árak emelkedtek, és a Mandrill korábbi felhasználói bázisa egy nagy darabja úgy döntött, hogy alternatív megoldásokra vált. De erről csak egy perc alatt.

Mindezek ellenére menjünk be az egyes vállalatokba, és beszéljünk arról, hogy mi jó és rossz velük.

1. forduló: Árképzés és hány e-mailt küldhet

Kezdjük valószínűleg az első részlettel, amelyet mindenki meg akar tudni a piac legjobb SMTP szolgáltatója kapcsán: az árképzés és az, hogy hogyan viszonyul az Ön által elküldött e-mailek számához..

A legjobb SMTP szolgáltatók árazásaAmazon SES
Sendinblue
SendGrid
Mandrill
Ingyenes: havonta akár 62 000 e-mailt, de itt különleges feltételek vonatkoznak. Az ingyenes réteg előnyeit csak akkor használhatja ki, ha Ön Amazon EC2 felhasználó és "amikor az Amazon SES-t egy Amazon EC2 példányból hívja közvetlenül vagy az AWS Elastic Beanstalk segítségével."Ingyenes: akár 9000 e-mail havonta. Napi 300 e-mailt korlátozhat.Ingyenes próbaverzió: 30 napig érvényes, amelynek során akár 40 000 e-mailt küldhet. Akkor küldje el napi 100 ingyen, örökre.Ingyenes próbaverzió: összesen 2000 ingyenes e-mail jóváírás (küldés). Miután ezek eltűntek, frissítenie kell egy fizetett Mailchimp-fiókra, és további Mandrill-jóváírásokat kell vásárolnia az e-mailek küldésének folytatása érdekében.
0,10 USD / 1000 e-mail + 0,12 USD / GB küldött mellékletek.
10 000 e-mailenként 1 dollár
Havonta 25,00 USD: havonta akár 40 000 e-mailt.
10 000 e-mailenként 6,25 USD
Havonta 14,95 USD: akár 40 000 e-mail havonta.
10 000 e-mailenként 3,73 USD
Havonta 40 USD: akár 25 000 e-mail.
10 000 e-mailenként 16 USD
39 USD havonta: akár 60 000 e-mail.
10 000 e-mailenként 6,50 USD
29,95 USD havonta: akár 100 000 e-mail.
10 000 e-mailenként 2,99 USD
Havonta 60 USD: akár 50 000 e-mail.
10 000 e-mailenként 12 USD
Havonta 66 USD: akár 120 000 e-mail.
10 000 e-mailenként 5,50 USD
79,95 USD havonta: akár 180 000 e-mail.
10 000 e-mailenként 4,44 USD
Havonta 80 USD: akár 75 000 e-mail.
10 000 e-mailenként 10,67 USD
Korlátlan számú névjegy tárolva minden tervnél.Legfeljebb 2000 névjegy tárolható további díjak nélkül. Ezután minden 10.000 új névjegy + $ 10 / hó.Az összes fenti szintet kiszámítottam a Mandrill szükségtelenül bonyolult árképzési modellje alapján, amelyről alább olvashatok. A Mailchimp fő havi tagságát szintén beépítették a fenti árképzésbe.
Amazon SES Sendinblue SendGrid Mandrill

Nyilvánvaló, hogy van egy elefánt a szobában. Vagy inkább két elefánt. Kezdjük az elsővel:

Az Amazon árai jóval alacsonyabbak, mint amit mindenki más felszámít, tehát első pillantásra a lista legjobb elemének tűnik. Az Amazon SES azonban egy igazán csont nélküli megoldás. Úgy értem, ez csak lehetővé teszi e-mailek küldését az Amazon API-n vagy SMTP-n keresztül, és ennyi is.

Megvitatjuk azokat a sajátosságokat, amelyeket a legjobb SMTP-szolgáltatók kínálnak, de most tartsuk szem előtt, hogy az Amazon nem ad elemzést, sablonokat, jelentéseket vagy egyéb hasznos eszközöket, kivéve a nyers lehetőséget az e-maileket. Többé-kevésbé egyedül vagy itt.

Tehát, az ár szempontjából, az Amazon valóban tökéletes megoldás lehet azoknak a vállalkozásoknak, amelyek valóban léptékben működnek és havonta millió millió e-mailt küldenek. Ilyen forgatókönyv esetén, még akkor is, ha be kell fektetniük a statisztikáikba vagy más kapcsolódó funkciókba tartozó saját mechanizmusaikba, a nap végén az elküldött e-mailek mennyiségén alapuló megtakarítások mindent megéri. A legtöbb vállalkozás vagy a WordPress webhelyek esetében azonban az Amazon-szal való együttműködés meglehetősen nehéz lehet. Olcsó, de nehéz.

Ezért nem tanácsolom, hogy csak az árakat vizsgálja meg, amikor választja. Ez mindig az összes idő elkészítéséhez szükséges idő és erőfeszítés, valamint a végső költség arányát jelenti. Más szavakkal, valószínűleg jobban lesz egy valamivel drágább megoldással, de egy olyan megoldással, amely minden nehéz technikai nehéz emelőt megold..

Végül a Mandrillről. Először is, a Mandrill most a Mailchimp kiegészítője. Ez azt jelenti számodra, hogy a Mandrill használatához először fizető ügyfélnek kell lennie a Mailchimp ügyfeleinek. A legolcsóbb terv 20 USD / hó. Ezután hozzá kell adnia a Mandrill költségeit.

Az IMO, a Mandrill árazása bonyolult, elsősorban azért, hogy elrejtse, mennyire költséges a szolgáltatás igénybevétele. Ha nem tudod, akkor valójában nem az, amit a Mandrill-rel vásárolsz "e-mail küld" mint az Amazon és a többi SMTP szolgáltató esetében. A Mandrill használatával a "Blokk" 25 000 e-mailből. Az árakon 20 USD blokk és 10 USD blokk között változhat.

 • Ha azt tervezi, hogy mondjuk 100 ezer e-mailt küld, 4 blokkra van szüksége egy darab 20 dollárért, tehát összesen 80 dollár + a Mailchimp előfizetés ára.
 • De ha 1 millió e-mailt szeretne küldeni, akkor 40 blokkra van szüksége egy darab 18 dollárért, ami 720 dollár + ismét, a Mailchimp tagság.

És mint láthatja, az árak per "10 ezer e-mailt küldtek" sem olyan vonzóak. A belépő szintű terv eléri a 16 dollárt 10 ezer e-mailen, ami jóval magasabb, mint amit mindenki más kínál.

Végül, ne feledje, hogy a fenti árak csak e-mail terjesztésre vonatkoznak. Nem tartalmaznak olyan dolgokat, mint például dedikált IP-k, amelyeket Ön esetleg kénytelen lesz külön vásárolni, az e-mail működésének mérete alapján.

Csak azért, hogy képet kapjon az árakról, a Sendinblue havonta 12 dollárt számít fel egy dedikált IP-re, míg a SendGrid egy ingyen tartalmaz 79,95 USD / hónap feletti tervek esetén (további IP-k 20 USD / hó). Az Amazonnál, a dedikált IP-k havonta 24,95 dollár.

Ön is érdekli ezeket a cikkeket:

 • A WordPress 2020-hoz viszonyított legjobb viszonteladó-tárhely-szolgáltatója 5. helye
 • 6 legjobb dedikált szerver-szolgáltató összehasonlítva – megfizethető & Erős
 • A 2020-hoz viszonyítva a legjobb e-mail szolgáltatók közül 6 6️

2. forduló: skálázhatóság

A skálázhatóság az egyik fő előnye annak, hogy az e-maileket külső SMTP szolgáltató kezeli. Ha saját e-mail infrastruktúráján vagy – saját szervereit kezeli -, a méretezhetőség nagyon nehéz lesz. Ha valaha is szeretnénk, mondjuk, megkettőzni az e-mailek mennyiségét, akkor ez azt is jelentheti, hogy megkettőzzük a szerver infrastruktúráját.

Egy külső SMTP szolgáltatónál azonban nincs ilyen probléma. Ezek a szolgáltatások képesek bármilyen kötetet kezelni, amit rájuk dob, vagy inkább bármilyen kötetet képes kezelni "dobás."

Az olyan megoldásokkal, mint az Amazon SES, szinte határozatlan időre növelheti a volumenét, és biztosan jóval meghaladja azt, amit bármilyen kis- vagy közepes méretű vállalkozásnak szüksége lehet az ügyleti e-mailekre..

Ha van olyan művelete, amelynél több mint 2 millió e-mailt kell küldeni havonta, akkor már nagyon jól tudja, hogy mi az Ön konkrét igényei, és melyik céggel szeretne dolgozni, tehát csak a célra alacsonyabb számokra összpontosítsunk. ennek az összehasonlításnak.

Az összes, a listán szereplő vállalat több mint képes hagyni, hogy havonta legfeljebb 1 millió e-mailt küldjön, és az ezzel kapcsolatos aggódnia kell csak a számla mérete..

Sajnos itt nem minden legjobb SMTP-szolgáltató rendelkezik olyan világos árképzési modellel, mint az Amazon, ahol a mennyiség megduplázása alapvetően azt jelenti, hogy megduplázódik a számla.

Néhány vállalatnál, ahogy növekszik a volumened, előfordulhat, hogy költségei még gyorsabban növekednek. Itt van egy kiigazított árazási táblázat, amelyet átlagoltam az egyes vállalatok hivatalos árazása alapján. Pontosabban, itt olvasható, hogy mennyit fizet, ha minden hónapban 1 millió e-mailt küld az egyes vállalatoknál:

Az SMTP szolgáltató ára 1 000 000 elküldött e-mailreAmazon SES
Sendinblue
SendGrid
Mandrill
100 USD / 1 millió e-mail603 USD / 1 millió e-mail399,95 USD / 1 millió e-mail740 USD / 1 millió e-mail

Ha megfizethető Amazon SES alternatívát keres, akkor a Sendinblue a megfelelő. Bár kissé drágább, inkább funkcióban gazdag megoldás, mint az Amazon SES.

3. forduló: Jellemzők

A legjobb SMTP-szolgáltatók mindegyike API-kat kínál, amelyek lehetővé teszik e-mailek küldését az alkalmazáson, webes eszközön vagy bármilyen más, az ön által létrehozott szoftver segítségével. Ezen kívül néhányuk további funkciókat is nyújt Önnek, amelyek lehetővé teszik például az e-mail küldését közvetlenül a szolgáltató saját felületén keresztül. De a motorháztető alatt még sok más található.

Itt található egy áttekintés arról, hogy az összehasonlításban szereplő legjobb SMTP-szolgáltatók mit nyújtanak Önnek:

Amazon SES

 • Alapvetően csak az API-t és az SMTP-t kapja meg.
 • Alapszáma a sikeres kézbesítésekhez, panaszokhoz és visszapattant vagy visszautasított üzenetekhez.

Mandrill

A Mandrill használatához először fizetett Mailchimp-számlán kell lennie, így mindent megkaphat, ami az üzlet részeként elérhető. Itt van a teljes a Mailchimp funkcióinak listája. Ezen felül a Mandrill modul a következőket nyújtja:

 • Optimalizált kézbesítési infrastruktúra (például globálisan elosztott infrastruktúra, fiókonként több domain és így tovább).
 • E-mail sablonok (bár a Mandrill része a Mailchimpnek, az általuk kínált eszközök az e-mail tervezéséhez és a sablonok nem olyan robusztusak).
 • Mélyreható elemzés (kereshető tevékenységi napló, automatikus címkézés, nyomon követési lehetőségek e-mailben és így tovább).
 • Osztott tesztelés és összehasonlító jelentések.
 • Testreszabható küldési lehetőségek és fehér címkézés.

Sendinblue

 • Küldhet tranzakciós e-maileket és szokásos e-mail kampányokat.
 • Van egy teljes felhasználói panel, amelyen keresztül manuálisan küldhet e-maileket.
 • Vannak marketing-automatizálási funkciók.
 • Van SMS-üzenetküldés.
 • E-mail sablonok húzása.
 • Jó statisztika és jelentések az e-mailek teljesítményéről.
 • E-mail adatok importálása / exportálása.
 • Tárolja az előfizetői listákat és szétválaszthatja azokat, ha szeretné.
 • A Sendinblue számos más érdekes mellékfunkciót is kínál, például az új csevegőmodult. Ez megtakarítja, hogy a csevegési funkciókat harmadik féltől kell beszereznie (pénzt takarít meg).

SendGrid

 • Node.js, Ruby, Python, Go, PHP, Java és C # támogató API-k.
 • Biztonságos küldési környezet (például kétfaktoros hitelesítés küldéskor).
 • Küldhet tranzakciós e-maileket és szokásos e-mail kampányokat.
 • Szép e-mail készítő, drag-and-drop módszerrel, valamint üzenetsablonokkal.
 • Ütemezés, szegmentálás, A / B tesztelés és egyéb marketing funkciók.
 • Valós idejű elemzés, mérések küldése, kézbesítési arányok, visszapattanások, spamjelentések, link kattintások, megnyitások, leiratkozások és még sok más.

A nap végén, amikor a legjobb SMTP szolgáltatót választja ki magának, néha a kiegészítő előnyök teszik a legnagyobb különbséget. Például, a listán szereplő minden játékos képes nagyszámú e-mailt küldeni és jó kézbesíthetőséggel. De ugyanakkor csak néhányuk ad igazán jó eszközöket e-mail sablonok készítéséhez, vagy jó statisztikákat és A / B tesztelési szolgáltatásokat nyújt Önnek..

Mindez hozzáadja az általános felhasználói élményt és az olyan dolgokat, amelyeket a tranzakciós e-mailekkel (vagy a szokásos marketing e-mailekkel) csinálhat. Vagy másképpen mondva, ha a szolgáltatója csak eszközöket ad Önnek e-mailek küldésére, és semmi mást, akkor rajtad múlik, hogy az ajtón keresztül érkezzen egy már rendkívül optimalizált folyamattal, marketingtervével és egy átfogó jó stratégiával arra vonatkozóan, hogy mit szeretne csinálni.

De minél többet kap az SMTP szolgáltatótól, annál többet tud beállítani az úton, és így az e-mail erőfeszítései összességében hatékonyabbak. Attól függően, hogy mire van szüksége, az egyik szolgáltatás jobb lehet, mint a másik. Általános szabály, hogy megpróbálja átnézni mindegyik rendelkezésre álló funkcióját, és megpróbálja eldönteni, hogy melyik tetszik leginkább, és melyik hiányzik a többi legjobb SMTP szolgáltatótól. Ilyen módon megtalálhatja a tökéletes keverékét. Ezenkívül ne feledje, hogy ha valóban hiányzik egy adott szolgáltatás egy adott szolgáltatótól, akkor nem valószínű, hogy hamarosan bevezeti ezt a funkciót. Ebben az esetben valószínűleg jobb választani egy alternatívát.

Például, olyan nagy, mint az Amazon SES, csak e-maileket küldhet rajta. Nincs sablon. Nincs jó statisztika. Nincs marketing eszköz. Úgy értem, valóban az első bajnok, amikor ezeket az e-maileket küldeni kell, de nem kapsz mást, mint ezt.

És nem csak olyan dolgokról beszélek, mint a kidolgozott felhasználói felületek vagy a drag-and-drop sablonok. A többi SMTP szolgáltató gyakran külön dedikált IP-ket, SPF és DKIM engedélyeket is tartalmaz (annak világossá tétele érdekében, hogy e-mailjeit nem hamisították meg – PDF további olvasáshoz), IP-leképezés és még sok más, amelyek közül néhány fontos ahhoz, hogy e-mailje valódi legyen.

Míg az Amazon SES lehetővé teszi ezt is, az e-mail hitelesítése az SPF segítségével a SES-ben, valamint a DKIM-rekordok beállítása nem történik meg automatikusan.

Így működik a többi SMTP szolgáltató:

A legjobb SMTP szolgáltatók – SPF és DKIM részletekSendinblue
SendGrid
Mandrill
Az SPF és DKIM aláírások a Sendinblue domain nevekkel szerepelnek és kezelhetők.A SendGrid automatikusan kezeli az Ön DKIM és SPF rekordjait. Mindkettő kijön, plusz dedikált IP-k hozzáadása után is.Az egyéni SPF és DKIM rekordok alapértelmezés szerint szerepelnek minden fióknál.
Lehetőség van arra is, hogy engedélyezze őket a saját domainjén.E-mailjeit privát IP-címről vagy IP-készletből is elküldheti.

4. forduló: Felhasználói vélemények

Íme, amit az emberek gondolnak az itt bemutatott legjobb SMTP-szolgáltatókról:

Amazon SES

Átlagos felhasználói értékelés: 4.2 / 5

Példák áttekintésre:

Az Amazon SES magasabb kézbesítési arányt biztosít, mivel biztosítja, hogy a levéltartalom biztonságos legyen, és hogy a spamszűrők ne akadályozzák meg. […] A skálázhatóság egy másik oka annak, hogy szeretem az Amazon SES-et.

Az ügyfélszolgálat egyáltalán nem jó. Hiányzik a fejlett elemzés, és csak azt tudod megőrizni, hogy hány kézbesített és visszatért e-mailt küld.

Sendinblue

Átlagos felhasználói értékelés: 4.0 / 5

Példák áttekintésre:

Az eszköz egyszerű és könnyen megtanulható. Van néhány nagyszerű tulajdonsága, mint például az automatizálás és a megjelenítés az ingyenes verzióban. […] Egy másik jó dolog az, hogy ugyanabban a helyen lehet tranzakciós és marketing e-maileket is.

A legnagyobb korlátozás az A / B tesztelés hiánya, bár ezt meg lehet küzdeni a kampányok megismétlésével.

SendGrid

Átlagos felhasználói értékelés: 3.6 / 5

Példák áttekintésre:

Könnyen integrálható, és rengeteg dokumentumot tartalmaz, hogy nagyszerű kezdő élményt kapjon.

Nagyon szeretem az egyszerűséget a Somelabel konfiguráció mögött, valamint az e-mailes tevékenységek hírcsatornáját mutató részletes adatokat.

Úgy gondolom, hogy a dokumentáció néha kissé hiányos. Úgy tűnik, hogy más terminológiával rendelkeznek olyan dolgok vonatkozásában, amelyeket sokkal könnyebben meg lehet magyarázni.

Mandrill

Átlagos felhasználói értékelés: 4.3 / 5

Példák áttekintésre:

Kimenő e-mailek élő közvetítése – nagyszerű a tartalom ellenőrzéséhez. Képesség a statisztikák gyors szűrésére sablon és dátum szerint. Automatikus elemzőkövetési címkék. Meglehetősen gyors ügyfélszolgálat.

A Mandrill, mint a fizetett Mailchimp-fiókok új funkciója, valójában csökkenti annak önálló eszközként való hasznosságát..

5. forduló: WordPress integráció

Ennek két oldala van:

Először, ha van egy egyedi WordPress-beállítással – mint például a WordPressen futó webes eszköz, vagy egy nagy e-kereskedelmi webhely, vagy bármi más, ami egyedi, és nem egy szokásos WordPress blogtelepítés -, akkor valószínűleg mindent manuálisan integrál a Az SMTP által biztosított API.

Úgy tűnik, hogy az összes API-k hasonlóan könnyen kezelhetők, és mindegyik réteg biztosít PHP-t és más általános technológiákat. Szóval, kész és kész.

Másodszor, ha egyszerűen csak egy adott SMTP szolgáltatót szeretne közvetlenebbül használni – mint például e-mailt kezdeményezni önnek, vagy akár egy standard hírlevelet küldeni -, akkor ezt megteheti néhány WordPress bővítményen keresztül..

Itt állnak a listán szereplő legjobb SMTP szolgáltatók, amelyek rendelkeznek saját pluginekkel:


SendGrid SendGrid

Szerzői): SendGrid

Aktuális változat: 1.11.8

Utolsó frissítés: 2018. február 14

sendgrid-email-delivery-simplified.1.11.8.zip


60% Értékelések


100.000 + telepítések


WP 4.6 + szükséges


Hírlevél, SMTP, e-mail marketing és előfizetési űrlapok a Sendinblue által Hírlevél, SMTP, e-mail marketing és előfizetési űrlapok a Sendinblue által

Szerzői): Sendinblue

Aktuális változat: 2.9.16

Utolsó frissítés: 2020. április 22

mailin.zip


90% Értékelések


50.000 + telepítések


WP 4.4 + szükséges

+ pár kiegészítő WooCommerce, Ninja Forms, Gravitációs formák, és Könnyű digitális letöltések.


Küldjön e-maileket a Mandrill segítségével Küldjön e-maileket a Mandrill segítségével

Szerzői): Miller Media (Matt Miller)

Aktuális változat: 1.2.9

Utolsó frissítés: 2020. április 30

send-emails-with-mandrill.1.2.9.zip


100% Értékelések


4000 + telepítések


WP 3.0 + szükséges

A Mandrill eredeti pluginját, a wpMandrill-t négy év alatt nem frissítették, de használhatja egy ideje kiadott villás változatot..

Ezeken kívül használhatja a MailPoet alkalmazást is. A beépülő modul lehetővé teszi egy alternatív küldési mechanizmus kiválasztását – amire szükséged van, az SMTP-kapcsolat adatai.


MailPoet - e-mailek és hírlevelek a WordPress-ben MailPoet – e-mailek és hírlevelek a WordPress-ben

Szerzői): MailPoet

Aktuális változat: 3.47.1

Utolsó frissítés: 2020. május 26

mailpoet.3.47.1.zip


92% Értékelések


100.000 + telepítések


WP 4.7 + szükséges

Valójában ez talán a WordPress SMTP-kkel való együttműködésének legfunkcionálisabb módja.

Következtetés: Ki nyeri a legjobb SMTP szolgáltatók közül?

Őszintén szólva, nem tudok rámutatni egy, a legjobb SMTP szolgáltatóra, amely minden fronton nyer. Féltem, hogy nincs ilyen dolog. Mégis szűkíthetjük a dolgokat néhány sajátos jellemző alapján, amelyek az Ön szempontjából a legfontosabbak.

Hol látja magát a következő spektrumon:

 • Az ár számít! A legolcsóbb, de rendkívül megbízható megoldást akarom.
 • Csak az e-mailek küldésére törekszem. A kiegészítő funkciók nem fontosak.
 • Valahol a közepén vagyok …
 • Nagyszerű SMTP és e-mail marketing funkciókat szeretnék elérni, de szeretnék megfizethető módon fenntartani a dolgokat.
 • Szeretnék kihasználni néhány rendkívül optimalizált marketing eszközt, segítőt és sablont is.
 • Nemcsak tranzakciós e-maileket akarok küldeni, hanem standard e-mail kampányokat is.

Kattintson ide a Sendinblue feltárásához
SendGrid

 • Túl sok pénzem van, és valahol költenem kell.

Kattintson ide a feltáráshoz Mandrill

Mit gondol a legjobb SMTP-szolgáltatókról, akiket ebben a bejegyzésben választottunk ki? Próbáltál ki egyet közülük? Nyugodtan ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzés szakaszban.

Ne felejtsd el csatlakozni a WordPress-webhely felgyorsításának összeomlási tanfolyamához. Néhány egyszerű javítással akár 50-80% -kal csökkentheti a betöltési időt:

* Ez a bejegyzés kapcsolt linkeket tartalmaz, ami azt jelenti, hogy ha rákattint az egyik termék linkre, majd megvásárolja a terméket, akkor kis díjat kapunk. De ne aggódjon, továbbra is fizeti a szokásos összeget, így az Ön költsége nem terheli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map