ThemeForest vs Botigues temàtiques independents: d’on hauríeu de comprar temes de WordPress?

Botigues temàtiques ThemeForest vs independents? Doncs ho siguem ben bé, la infinitat d’opcions disponibles per a tots els possibles compradors de temes de WordPress és totalment aclaparadora. Com a tal, reduir el conjunt de concursants a un o dos venedors de confiança sembla una bona idea, però planteja la pregunta: d’on hauria de comprar en realitat temes de WordPress?


Per a molts, TemaForest és el recurs propi. Disposa d’una àmplia biblioteca de temes i no trobareu poca quantitat d’usuaris de WordPress que tinguin dubtes sobre els seus més venuts. Tanmateix, es debat sobre si ThemeForest és un mercat ideal. De fet, la compra de ThemeForest pot incloure algunes qüestions ètiques que encara no heu plantejat.

Hi ha publicacions populars com WordPress Tavern va plantejar dubtes sobre ThemeForest en el passat, i amb això en compte, volem aprofundir en el tema de ThemeForest vers minoristes de temes independents. En aquest post, tractarem breument què és exactament ThemeForest, aprofundirem en els avantatges i els contres de comprar-los i mirarem com a alternativa les botigues temàtiques independents. Al final, sabreu exactament on comprar els temes de WordPress.

Botigues temàtiques ThemeForest vs independents

Què és ThemeForest?

La pàgina principal del ThemeForest.

TemaForest, un dels Els de Envato molts negocis que impulsen programari, és un mercat per als temes del lloc web. En el moment d’escriure, és la 890a web més visitada del món, segons Alexa.

Ofereix milers de temes per a tot tipus de plataformes, amb WordPress que presenta una àmplia oferta. Aquesta popularitat dins de la comunitat de WordPress ha donat com a resultat un èxit financer de ThemeForest, amb un 50% de tots els temes de WordPress en el rastreig de ThemeForest a almenys 1.000 dòlars mensuals.

Beneficis del tema ThemeForest

No hi ha dubte que ThemeForest ofereix una àmplia varietat de temes (encara que de qualitat variada), ni es pot qüestionar el seu domini en el mercat de temes de WordPress. Quin és el problema aquí exactament?

En cas de comprar-lo a ThemeForest?

ThemeForest és el gran bazar digital per a temes de WordPress. Si busqueu un tipus específic de tema, és probable que es trobi en algun lloc de la seva extensa biblioteca.

Per sobre de la quantitat, també hi trobareu qualitat. ThemeForest us ofereix una àmplia selecció de temes ben construïts, molts dels quals són fàcils d’utilitzar i us permeten aixecar-vos i funcionar ràpidament. El tema més venut de ThemeForest de tots els temps, Avada, és un excel·lent exemple de totes les accions anteriors:

La pàgina principal d'Avada.

Tanmateix, a ThemeForest no hi ha tot el sol i l’arc de Sant Martí.

Theme bloat és el primer tema que val la pena reflexionar quan es parla de ThemeForest vs qualsevol altra cosa. ThemeForest és un mercat ple de proveïdors que competeixen entre ells per produir temes més grans, millors i més rics en funcions, que a primera vista sona impressionant.

En realitat, però, aquesta ferotge competència significa que certs temes es sobrecarreguen amb una funcionalitat que la majoria dels administradors de WordPress no utilitzaran mai. Els temes més voluminosos poden contribuir a augmentar els temps de càrrega, que al seu torn poden afecten negativament el SEO. Això no és només una teoria, sinó que ho ha estat notat pels usuaris finals.

Pel que fa a la concessió de llicències, ThemeForest és incoherent amb allò que s’ofereix els nois d’EngageWP. En lloc de tots els productes que s’ofereixen en virtut d’un Llicència pública general (GPL) – com són la majoria de temes i complements gratuïts de WordPress, per exemple: ThemeForest dóna servei a productes que varien en termes de llicència, provocant incertesa..

Per exemple, alguns temes només són parcialment GPL, és a dir, que certs elements del tema estan protegits per llicències comercials, cosa que va en contra de l’esperit de la naturalesa de codi obert de WordPress. Parla de confús.

Els problemes ètics de la compra a ThemeForest

Es pot argumentar que la compra de ThemeForest vs d’un altre lloc planteja alguns problemes ètics. Analitzem l’argument des de qualsevol banda:

Des d’una perspectiva moral, val la pena considerar-ho importància d’ajudar a les petites empreses – especialment en el clima financer tempestuós d’avui. Al cap i a la fi, és l’espurna d’aquelles empreses més petites que impulsen de debò la comunitat de WordPress, mentre que es pot argumentar que Envato amena en gran mesura l’esperit de la comunitat en una oportunitat de monetització..

D’altra banda, molts veuen ThemeForest com una força positiva en la comunitat de WordPress. Donen als petits (a més dels grans) venedors una plataforma destacada per comercialitzar les seves mercaderies digitals davant d’un públic massiu. Per a molts creadors de temes de WordPress de petit temps, ThemeForest no és més que una benedicció en aquest sentit.

Dit això, tot i que encara podeu ajudar-lo "petit" quan compreu ThemeForest, contribuireu també al creixement continu d’Envato. Aquesta és una corporació que, per exemple, no tracta amb els desenvolupadors que no tinguin cap tractat fiscal amb els EUA. És a dir, no representa un nivell de joc per a la comunitat de desenvolupament global.

Finalment, hi ha el simple problema que permetre que una entitat controli una proporció enorme del mercat rares vegades és una cosa bona a llarg termini. Tot i que ara semblen relativament acollidores amb ThemeForest, qui dirà on estarem a la baixa.

Què passa amb les botigues temàtiques independents?

Les botigues de temàtica independents de WordPress es troben distribuïdes a Internet (vegeu el nostre conjunt de més de 110 empreses més) i moltes d’elles tenen el respecte a la comunitat de WordPress. En comprar temes de minoristes independents, com ara Temes elegantsWPMU, StudioPress, i, òbviament, ThemeIsle, probablement eviteu els inconvenients inherents a ThemeForest.

ThemeForest vs altres botigues temàtiques

També podeu trobar que, mitjançant la compra d’una font independent, us unireu a una veritable comunitat de WordPress. completa amb un bloc, fòrums d’assistència, personal d’assistència invertit, grups de Facebook, etc..

En resum, si us demaneu si heu de comprar el vostre proper tema de WordPress de ThemeForest o una botiga de temes independent, no hi ha cap resposta correcta o incorrecta. Tot i això, la vostra botiga temàtica mitjana és sens dubte una bestia molt diferent a ThemeForest, i pot ser que s’adapti més bé a les vostres necessitats.

Conclusió: ThemeForest vs botigues temàtiques

Hi ha moltes bones raons per comprar a ThemeForest i, malgrat les nostres reserves, certament no defensem que ningú les boicoteyi..

Tanmateix, els problemes plantejats al llarg de la publicació són importants i s’han de tenir en compte abans de la propera compra. Com a resultat, potser considereu un venedor independent la propera vegada que decidiu comprar un tema de WordPress, en benefici de vosaltres i de la comunitat.!

Per recaptar-ho, aquí teniu en compte què heu de considerar abans de decidir on comprar el vostre tema següent:

 • Estàs preocupat per l’ètica que hi ha a la compra?
 • T’agradaria un tema lleuger, construït a propòsits o una bèstia polivalent?
 • Voleu que el vostre tema estigui disponible amb una llicència pública general?
 • S’uneix a una comunitat en la qual podràs confiar?

Quina és la vostra opinió al respecte "ThemeForest vs." problema: sou un fan de ThemeForest o un defensor de botigues temàtiques independents? Comparteix les teves opinions amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map