Si no ho ofereu com a agent independent de WordPress, deixareu diners a la taula

Si no ho ofereu com a agent independent de WordPress, deixareu diners a la taula

Si no ho ofereu com a agent independent de WordPress, deixareu diners a la taula
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Perjudicat, WordPress rarament es descompon per si mateix … com ho fa un cotxe o la vostra nevera. Però, de tant en tant, es descobreixen nous problemes de seguretat o els errors, alguns complements comencen a funcionar penós i fins i tot la base de dades necessita una neteja primaveral.


Tan gran que sigui WordPress, no és un producte lliure de manteniment.

I els problemes solen augmentar-se amb el pas del temps. La indicació més comuna que alguna cosa no està bé, i la més fàcil de detectar, és que la velocitat del lloc és a la baixa. Sempre és una trucada que el webmaster faci de manteniment.

Tanmateix, què passa si el webmaster no és tan experimentat per WordPress? Què passa si es tracta d’un client vostre que només vol que el seu maleït lloc funcioni correctament (!) I no li importi tant fer les tasques administratives.
Com obtenir els vostres clients-per-pagar-vos-un-mensual-retenidor

Bé, aquí és on podeu aprofundir en la imatge i ofereu-los un paquet de revisió de WordPress per una quota mensual.

Per tant, aquí teniu el que tractaré en aquesta publicació:

 • com introduir un paquet de revisió de WordPress a la vostra oferta,
 • com fer que sigui un ingrés recurrent a la vostra línia de fons,
 • com configurar les coses d’una manera que també us permetrà guanyar diners addicionals més avall,
 • i sobretot, com fer que el client sigui feliç al llarg del camí.

En endavant, doncs! Comencem per abordar la primera objecció:

"No és prou fàcil d’utilitzar WordPress perquè els clients puguin mantenir-lo pel seu compte?"

Per molt que vulguem creure que qualsevol persona pot mantenir-se WordPress, no és el cas.

Analitzem la tasca més bàsica relacionada amb el manteniment de tots ells: actualitzar el nucli de WordPress. Com podem veure a partir de la web estadístiques oficials, la versió més popular de WordPress és 4.1, però encara s’utilitza només al voltant del 46 per cent de tots els llocs de WordPress. Això significa que l’altre 54 per cent s’utilitza amb programari obsolet.
estadístiques

Per què? Les raons poden ser moltes. En una altra nota, estic segur que alguns d’aquests llocs ho fan a propòsit (podrien tenir versions modificades del nucli, etc.). Però suposo que la majoria de les persones que assisteixen a WordPress obsoletes ni tan sols saben la possibilitat / necessitat d’actualitzar-lo.

Potser no saben que haurien de realitzar una actualització. Potser no sabran com fer-ho. I potser no saben que hi ha possibilitat fins i tot (alguns desenvolupadors ofereixen als seus clients només comptes d’Editor, en lloc d’Administrador, a més d’una interfície d’administració simplificada).

Per tant, com que la majoria de la gent no pot dur a terme la tasca de manteniment més bàsica pel seu compte, això us fa pensar que no necessiten la vostra ajuda?

Per què vendre un paquet de revisió

En primer lloc, us estalvia molta estrès.

Això és el que vull dir. A qui creieu que trucarà el vostre client si el seu lloc baixa de forma sobtada o quan hi hagi problemes??

Evidentment, tu.

I el problema d’això és que aquestes trucades solen arribar quan els problemes ja són més que greus.

Per tant, podeu evitar pràcticament tot això, sent el primer a contactar i oferint un servei continuat des del primer moment. Això també us proporciona una oportunitat fantàstica per definir les expectatives adequades i descriure exactament de què tracta el vostre servei, de què en forma part i de què no. Això es pot dir en el contracte.

Però en realitat hi ha més motius pels quals un paquet de revisió és una bona idea.

Per exemple, la vida d’un autònom de WordPress pot ser difícil de vegades.

En aquesta línia de carrera, és fàcil trobar-vos amb tanta feina que ni tan sols teniu temps per prendre cafè i, després, tornar a tenir feina no el mes següent. Això pot ser assassí sobre la línia de fons i la capacitat per mantenir les llums enceses.

Introduir alguns ingressos recurrents en aquesta imatge pot ser enorme. Tot i que l’import no és gens gran. Tanmateix, el que us dóna és la certesa que, sense importar-ho, encara podeu esperar que X $ arribi el vostre camí el dia 30.

Però només és un benefici.

Jo diria que un que és encara més important és el fet que oferint qualsevol tipus de servei continuat, mantindreu efectivament contacte amb els vostres clients i establiu relacions. Això crea una oportunitat enorme per oferir-los alguna cosa nova de tant en tant sense sonar com si només estiguessis llançant coses contra el mur..

Per exemple, podeu oferir-los un refresc de disseny cada any. O una auditoria de SEO. Sigui quin sigui, el client tindrà una resposta molt més gran si ha mantingut el contacte amb ells durant tot l’any.

Finalment, els ingressos recurrents solen augmentar-se amb el pas del temps. Dit d’una altra manera, si els vostres clients consideren que el vostre servei és realment útil, és poc probable que us cancel·li. En aquest cas, cada client nou que convençis per donar-vos un tret només suma la vostra línia de fons.

Què oferir com a part del vostre paquet de revisió

Hi ha múltiples possibilitats, però la bona part és que no cal que ho oferiu tot sota el sol. Podeu triar i triar còmodament les coses que us resultin més útils: les coses que us serveixen.

Un cop més, la idea és que el treball sigui fàcil al vostre final, de manera que es pugui realitzar relativament ràpidament i no causar gaire mal de cap al llarg del camí.

A continuació, es detallen alguns sub-paquets a tenir en compte:

1. El paquet d’actualitzacions

 • En primer lloc, mantingueu en funcionament el lloc del client amb la versió més recent de WordPress. Això és important per motius de seguretat i també permet al client beneficiar-se de les noves característiques que s’introdueixen regularment.
 • A continuació, comproveu si els complements encara estan actualitzats. La majoria dels administradors web solen passar per alt els complements. Vull dir, tothom notarà un nou missatge d’actualització d’un plugin, però, si passa amb un connector que no s’ha actualitzat en anys? WordPress no us avisarà. Per tant, aneu a la llista de complements instal·lats un per un i comproveu si encara estan al dia de la versió actual de WordPress.

2. El paquet de seguretat i còpia de seguretat

 • Exploracions de seguretat. Ajudeu el client a mantenir el seu lloc segur a través d’exàmens periòdics. Podeu utilitzar solucions com Sucuri, Wordfence Security. Ells faran la seva màgia en un segon pla i després us faran recomanacions sobre què fer si apareixen problemes.
 • Còpies de seguretat. Gestioneu les còpies de seguretat del vostre client i assegureu-vos que realment es puguin utilitzar (qualsevol còpia de seguretat és tan bona com la possibilitat d’utilitzar-la realment en restaurar un lloc). Hi ha un bon grapat de plugins que podeu utilitzar per gestionar còpies de seguretat. Coses com: BackupBuddy (el nostre favorit).
 • Supervisió d’horaris. Estigueu atents a l’hora de funcionament del lloc.

3. Paquet d’optimitzacions i rendiment

 • Memòria cau i CDN. Integreu el lloc amb un complement de memòria cau com Memòria cau total W3 i també connecteu-lo a un servei CDN (p. CloudFlare). Això farà que el lloc sigui ràpid i accessible per a tots els visitants. Comproveu periòdicament si la configuració funciona i si tot queda sense problemes.
 • Optimització d’imatges. Oferta per optimitzar les imatges que el client utilitza al lloc. Això es pot fer amb una solució tot-en-una com Optimol. Tota l’operació estalvia molt ample de banda i fa que el lloc sigui més ràpid.
 • Optimització de la base de dades. La base de dades de WordPress acostuma a quedar desordenada amb el pas del temps. Si es fa una bona escombrada cada dos mesos, es pot reduir la base de dades i es pot mantenir les coses saludables. Això es pot fer amb un complement com WP-Sweep.
 • Optimització de plugins.

4. Paquet d’Analytics

Tot i que el vostre client probablement comprovarà regularment la seva eina d’analítica / trànsit, els podeu ajudar a fer-ho de manera més eficaç. Per exemple, podeu oferir el següent:

 • Assenyalar les pàgines més visitades i oferir suggeriments sobre com millorar-les (multiplicar els resultats).
 • Assenyalar les pàgines menys vistes. Inevitablement, no tot serà un èxit en un lloc, i algunes pàgines només atrauran un bon grapat de visitants durant tota la vida útil. Podeu buscar les pàgines i les publicacions amb pitjor rendiment, suggerir al client que les esborri i redirigeixi les URL cap a un contingut millor o que reutilitzi el contingut per a publicacions o pàgines noves..
 • Trobar enllaços trencats Cada mes o menys, podeu escanejar el lloc del vostre client amb un complement com Comprobador d’enllaços trencats i després arreglar tots els punts morts. Això és una altra cosa que tindrà un impacte positiu en el SEO del lloc.

5. Paquet d’expansió de la funcionalitat

 • Ajudeu-los a instal·lar nous complements. De tant en tant, el vostre client toparà amb un complement que voldrà provar al lloc. Tanmateix, no tots els plugins funcionen directament fora de la caixa i alguns poden causar problemes greus (fins i tot la pantalla blanca de la mort). Oferiu ajuda per instal·lar aquests nous complements de forma segura.
 • Recomaneu nous complements de què es pugui beneficiar el client. Bàsicament el mateix que anteriorment, però aquesta vegada us recomanem plugins. Podeu fer-ho en funció de les necessitats del vostre client i de les funcions que hagin utilitzat fins aquest moment.
 • Oferiu plugins premium a preus baixos. Algunes botigues de complement ofereixen els seus productes en llicències d’agència on se’ls permet instal·lar-los als llocs dels vostres clients.

6. Funcionament de WordPress per hora

 • Oferiu X hores de qualsevol feina relacionada amb WordPress com a part del paquet de revisió. Potser el client necessita una pàgina de destinació optimitzada o alguna cosa així.

Això resumeix tots els sub-paquets en els quals puc pensar. Un cop més, no estic intentant dir que els hi hauríeu d’oferir. Només heu d’escollir i triar les coses que tinguin sentit en el vostre cas.

Finalment, sobre l’elefant de l’habitació: el preu. Tinc por que esbrinar aquesta part us correspongui. No estic en cap posició per dir-vos què valdrà una hora del vostre temps, així que haureu de disparar Excel i calcular-ho vosaltres mateixos.

Aquí teniu un full de trampes que podeu fer servir:

 1. Proveu d’estimar quantes hores al mes haureu de passar amb cada client com a part del paquet de revisió.
 2. Un cop tingueu aquest número, simplement multipliqueu-lo el percentatge horari que desitgeu i haureu de tenir una bonica quantitat de boletes..
 3. Amb el temps, ajusteu-lo en funció del feedback dels clients.

Com vendre un paquet de revisió de WordPress

Com en la majoria de productes o serveis, el primer que heu de fer és transmetre el principal avantatge de comptar amb els vostres serveis, és a dir …

Digues-los què hi ha

Jo ho diria el que veniu realment és tranquil·litat. Aquí està el tema; Mantenir WordPress és una tasca que pot trigar molt de temps, una tasca que és tediosa i que s’ha de realitzar amb molta cura (per tant, el lloc no es baixa durant el manteniment a causa d’alguns problemes). A més, és tècnic, és important pel benestar del lloc, la rapidesa i l’accessibilitat general tant del visitant com de Google..

Per tant, posicionar el servei com una solució que ofereix al client tranquil·litat passant aquesta responsabilitat a vostè pot ser un bon punt de venda.

Ara, quan és el millor moment per vendre?

No és d’estranyar, és quan treballeu en la vostra proposta inicial per a un nou client, quan estan a punt d’assumir-vos de la vostra oferta principal (hi creeu un lloc). Aleshores, també són més susceptibles a qualsevol tipus de malestar que puguis patir.

Tanmateix, el truc és situar de manera intel·ligent aquestes revoltes.

vaig preguntar Ruben Gamez, el fundador de Bidsketch (programari de propostes) i expert en propostes de clients per ajudar-me aquí i compartir quin seria el seu número de consell sobre vendes / propostes per a autònoms que vulguin oferir als seus clients serveis continuats. Això és el que va dir:

Ruben Gamez
Ofereix tres opcions a la teva proposta.

 • La primera és l’opció més bàsica i de preu més baix, que no inclou serveis en curs.
 • El següent nivell de preus més elevats inclou serveis continuats que es relacionen més estretament amb la tasca que acabeu de fer per a ells.
 • El paquet de preus més elevats inclou tot, entre els altres dos, però el tipus de servei continuat, més complet i manuel.

A la capa més alta de preus, també podeu experimentar amb incloure un servei o dos relacionats directament amb el treball que heu realitzat (però encara és rellevant i útil).

Aquí teniu un exemple de com podeu aplicar-ho:

 • La primera opció és el vostre paquet de creació de llocs estàndard, sense cap servei continuat afegit. Aquest és el paquet més barat.
 • La segona opció és la més cara. És l’opció # 1 més, per exemple, el paquet d’actualitzacions i el paquet de seguretat i còpia de seguretat que comentem anteriorment en aquesta publicació. És probable que aquests dos paquets siguin els que menys treballen per part de la vostra part.
 • La tercera opció és l’opció # 2 més els vostres altres paquets en curs més amplis.

Heus aquí el puntador, oferiu opcions número 2 i 3 al mateix punt de preu.

Aquest és un truc que he après llegint Previsiblement Irracional de Dan Ariely. La idea és convèncer els clients perquè tinguin sempre el vostre paquet més car. Si poden comparar el valor entre dos paquets directament i veuen que el preu és el mateix, és molt més probable que opti per l’opció de primera línia. Això ho va demostrar Ariely en les seves investigacions i experiments.

D’acord, suposo que ara és tot el tema d’oferir paquets de revisió de WordPress. No dubteu en comunicar-nos si aquest tipus de serveis és alguna cosa que pot ser una bona idea per al vostre negoci.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector