Quant ha de costar un tema WordPress? Centenars de temes analitzats, aquí expliquen les dades

Quant ha de costar un tema WordPress? Centenars de temes analitzats, aquí expliquen les dades

Quant ha de costar un tema WordPress? Centenars de temes analitzats, aquí expliquen les dades
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

El preu és un dels trets més importants de qualsevol producte. Per a això, el cost del tema de WordPress ha de ser un factor de vendes crucial. Tanmateix, tenint en compte l’estat del mercat de WordPress avui, hi ha una impressionant gamma de diferents enfocaments dels models de preus.


En aquesta publicació es fa una mirada empírica del que passa, explica quins són els costos dels diferents temes (amb anàlisi de centenars de temes) i es considera quina és la millor ruta a seguir per als venedors de temes en aquest mercat extremadament competitiu..

Cost del tema WordPress

Preu del tema de WordPress

On estem amb els preus del tema de WordPress avui? Breu història curta, Vaig fer una llista de tants temes de WordPress que vaig trobar, els vaig posar en un full de càlcul gran i vaig fer les sumes.

D’un cop d’ull, hi ha una gran diversitat preus que van des dels 10 $ fins als 200 $. No obstant això, quan es prenen en conjunt, la fixació de preus mostra temes consistents:

 • El significar El preu mitjà (mitjà) és 57,54 dòlars
 • Tant la mediana (valor mitjà de tots els preus) i mode Els preus del tema (valor més freqüent) van sortir de 59 $.

Pel que resulta, la majoria dels temes de WordPress que es venen ara mateix tenen un preu exacte de, o aproximadament, $ 59, amb uns quants contorns en ambdues direccions.

Aquesta és també una tendència històrica bastant consistent: els preus han augmentat, però essencialment només per sobre de la taxa d’inflació (el preu mitjà d’un tema el 2013 era de 46 dòlars). Sembla que el mercat ha arribat a un consens sobre quin ha de ser el cost mitjà del tema de WordPress.

Però per què aquesta és la mitjana? Anem a veure:

L’economia de vendre temes de WordPress

Quins són els factors que poden influir en la fixació de preus de temes, en sentit abstracte? Pel que fa a l’oferta, parlem principalment de dos factors:

 • Barreres d’entrada: què tan fàcil és que els temes nous puguin sortir al mercat?
 • Economies d’escala: crear i vendre més redueix els costos, augmentant els beneficis.

El costat de la demanda és una mica més complicat: Qui vol temes?, Què es sobre ells que volen?, Quant valor els adscriuen??

El que fa que el mercat dels temes sigui interessant és que, com qualsevol mercat de béns digitals, els costos de distribució són fixos i, per tant, la gran majoria dels costos implicats són els costos laborals. Els temes de WordPress es creen en un ordinador, no en una fàbrica, i així "valor" pot semblar que es basa exclusivament en les forces del mercat.

Per tant, podríem esperar raonablement que el preu flueixi lliurement, reflectint les condicions del mercat entorn dels productes competitius i els costos de desenvolupament. A més, espereu un gran avantatge comparatiu (i per tant, la dominància del mercat) per part de les empreses capaços de mantenir els costos laborals baixos, ja que es basen en o subcontracten a països on els salaris són baixos versus les economies més desenvolupades..

Tenint en compte l’estat del mercat actual, però, està clar que passa alguna cosa més complexa. Ens endinsem en les dades i descomprimim-les una mica:

Cost mitjà del tema de WordPress als mercats

ThemeForest és un dels pocs llocs de mercat que fa públiques les dades de vendes, la qual cosa ofereix una rara oportunitat per combinar el preu del tema respecte a les vendes.

El cost del tema de WordPress té un impacte significatiu en les vendes? Bé, sí i no:

(Gràfics per Visualizer Lite.)

D’una banda, sí: tots els temes més venuts s’agrupen al voltant d’aquest punt de preu de 59 dòlars d’or. Sens dubte, molta gent pensa que 59 dòlars és un cost de tema acceptable per WordPress.

Però, què passa amb els outliers?

Sembla natural suposar que els temes més cars vendrien menys còpies, mentre que els menys costosos suposarien més vendes (compensant així la diferència), però això no és el cas: estalvieu per a un dels populars més antics., Els temes a un preu inferior al preu no semblen tenir cap avantatge significatiu.

Això suggereix que el baix preu no és en si mateix un punt de venda particular.

Abans de treure conclusions, mirem també el model de club temàtic i considerem l’estat actual del mercat de clubs temàtics.

Què hi ha de clubs temàtics / subscripcions temàtiques?

L’anàlisi de les subscripcions a clubs temàtics mostra molta més diversitat en la fixació de preus, que va des de només 48 dòlars a l’any per a la selecció d’Elastastudio de 23 temes, fins a 399 dòlars l’any per 55 de les ofertes de WooThemes.

El preu mitjà va ser de 145 dòlars per a la subscripció d’un any, amb una mitjana de 139 dòlars. Oferta de clubs "tota una vida" Les subscripcions (sense quota anual) tenen un preu mitjà de 255 dòlars, i una mitjana de 249 dòlars.

Les subscripcions a clubs temàtics, per descomptat, difereixen en quants temes t’ofereixen per a aquesta subscripció, així que potser "preu anual per tema" és una mesura millor. Aquí trobem una diferenciació força substancial:

 • El preu mitjà per tema és poc més de 4,20 dòlars / any (que és un tracte increïble),
 • el preu més baix per tema és de 0,79 dòlars i el més alt és de 27,18 dòlars.

El mercat té una menor seguretat del cost del tema de WordPress sota un model de subscripció a un club temàtic?

És evident que hi ha moltes variables en joc, però hi ha certament algunes conclusions útils que podem treure. A continuació, anem a veure aquestes detalls:

Darrere dels números

Aquesta dada planteja diverses qüestions importants, tot i que són massa interrelacionades per respondre-les per separat:

 1. Per què hi ha molts temes únics que s’agrupen al voltant d’un únic punt de preu?
 2. Com aconsegueixen / fracassen els temes en diferents punts de preu, on es podria esperar que els seus preus tinguin un impacte en el seu èxit?
 3. L’estat actual del mercat és bo per a consumidors i / o creadors?

És important comprendre el que passa aquí pel concepte del mercat mercantilitzat. Es tracta d’una situació per la qual els consumidors són tractats de béns de la mateixa manera: els béns, amb els creadors que empenyen productes que són majoritàriament similars, sense diferències substancials de preu ni de qualitat..

Per exemple, la benzina: els preus són gairebé tots els mateixos allà on la compreu i poques persones estalvien per als aficionats que tenen una determinada fidelitat de la marca a determinats tipus; gas és gas. Per als consumidors, els temes són temes.

Mercat de temes encomanats: bo per als consumidors …

Pot ser exacte dir que la gamma mitjana de temes de WordPress ha arribat a l’estat d’un mercat mercantilitzat. És difícil dir si això és bo; d’una banda, els consumidors són capaços d’obtenir un producte de qualitat relativament alta a un preu força raonable, i les xifres de vendes suggereixen sens dubte que els desenvolupadors orientats a aquest punt de preu es posen bé..

També podem veure que els temes més venuts provenen d’un ampli ventall de desenvolupadors, cosa que suggereix que això agrupar-se al voltant d’un punt de preu únic impedeix la monopolització del mercat, que és bo per a consumidors i desenvolupadors.

Però és aquest preu mitjà "el millor preu"? El concepte de "competència perfecta" confia en tenir totes les parts "perfecte coneixement," però en realitat estem molt lluny d’aquest estat. L’experiència demostra que la majoria dels consumidors poc coneixeran el que fa que un tema sigui bo, tret del que diu a la llauna, respecte a les expectatives que té el consumidor.

Els temes no són en cap sentit tots iguals.

Això significa que Temes de qualitat inferior, amb màrqueting d’aspecte respectable, poden competir fàcilment amb altres de qualitat només cal orientar el mateix punt de preu. Per als desenvolupadors amb recursos limitats, només hi ha tanta competència d’aquest tipus que sigui possible abans que aquesta sigui econòmicament insostenible.

Des del mateix temps, si el preu mitjà augmenta sense una certa pujada de la qualitat, els consumidors, en general, tenen menys motiu per triar WordPress respecte dels llocs web propietaris, ja que la seva baratesa i facilitat d’ús és un dels principals empats..

En cas que tots els temes tinguin el mateix preu?

Les dades mostren clarament que el cost del tema de WordPress més venut s’acosta molt al punt de preu esmentat de 59 dòlars.

Tanmateix, lluny d’aquest preu mitjà, hi ha poca correlació entre preu i vendes. A partir d’això, pot tenir sentit per als venedors temàtics centrar-se en la quantitat de vendes i el preu exactament a la web Punt de preu d’or de 59 dòlars.

De fet, amb el mercat proper a aquest preu daurat en una competència gairebé perfecta, no estem en el punt de l’amuntegament, com es diu freqüentment, però encara podem veure que els nous participants entren amb èxit en el mercat..

La competència perfecta donarà suport a tantes botigues temàtiques que estiguin disposades a entrar al mercat, teòricament un nombre molt superior al que veiem actualment. De la mateixa manera, en els propers anys, si un nombre reduït de botigues temàtiques són capaços d’obtenir un avantatge competitiu ja sigui en economies d’escala, qualitat o marca, podríem veure el mercat avançar cap al monopoli o l’oligopoli, on es fa significativament més difícil per a tots. però les empreses més grans a competir.

Si la "mitjana" El cost del tema de WordPress és de 59 dòlars i aquests temes estan en un estat molt competitiu, i altres temes? Com se suposa que destaquen? Aquí és on ens hem de plantejar la pregunta: per què es venen temes cars, i també econòmics?

Potser es deu al fet que els preus més alts ajuden generalment a que els temes es distingeixin de la gent mercantil: un preu elevat sembla ser una tàctica publicitària i un punt de venda en si mateix. Les dades mostren temes més cars que es venen tants com els menys costosos.

Tingueu en compte el nivell de quantitats al voltant de 59 dòlars i la quantitat de temes que tenen un preu superior als 100 dòlars. O, una altra manera de mirar el cost mitjà del tema de WordPress:

Per tenir èxit, però, els temes de preus més alts han d’oferir un producte especial que permet diferenciar-se mitjançant l’orientació a bases d’usuaris específics. Un bon exemple són els temes Hermes, que ofereixen temes de 200 dòlars centrats específicament en el mercat hoteler. Un hotelier podria adquirir quatre temes de preus més baixos per la mateixa quantitat, però el "consergeria" les característiques justifiquen el punt de preu més elevat.

De fet, quan els consumidors nínxols estan clarament disposats a pagar un preu significativament més elevat pel valor afegit pels temes nínxols, hi ha molt espai perquè els venedors de temes nínxols obtinguin una concentració perfecta en aquests mercats. Els preus més elevats poden comportar menys clients, però amb un temps de desenvolupament fixat i uns costos de suport marginals, serà molt més rendible tenir menys clients a un preu més alt. Les dades suggereixen tant als consumidors com als creadors de temes de nínxol pot estar molt content amb aquest acord.

Finalment, i els clubs temàtics? Si els clubs temàtics veuen una diversitat de preus molt més elevada, sembla poc clar quin és el futur d’aquest mercat. De fet, amb alguns clubs que ofereixen una combinació de temes generals i d’altres que ofereixen temes nínxols, hi ha un argument sòlid que només hi ha una mica de clubs que competeixen directament entre ells..

Aquest escenari actual està bé per als consumidors: molts clubs temàtics ofereixen molt bon valor, però als consumidors els costarà comparar diferents ofertes. Les botigues temàtiques hauran de continuar afinant les ofertes de clubs temàtics.

Sabeu cap a qui us dirigiu

Hi ha dues conclusions clares a treure aquí:

 1. El mercat de temes generals de WordPress és altament competitiu i es va agrupar al voltant del punt de preu de 59 dòlars. Aquest alt nivell de competència és ideal per als consumidors i difícil per a les botigues temàtiques, però ofereix una oportunitat per a botigues temàtiques capaces de diferenciar-se i separar-se de la competència perfecta..
 2. Els temes nínxols poden tenir un preu més elevat. Un tema ben dissenyat i especialitzat pot generar més ingressos amb menys clients. Els consumidors nínxols estan contents de pagar més i els desenvolupadors de temes nínxols haurien d’estar encantats d’acceptar menys clients i ingressos potencialment més elevats.

El futur dels clubs temàtics és menys clar, però a nivell general podem concloure amb seguretat que el mercat sembla molt saludable. Hi ha espai per a més participants i espai per als comerços temàtics actuals per expandir-se de manera significativa.

Al final, el cost mitjà del tema de WordPress a tot el mercat és de 59 dòlars, i és l’import que probablement acabareu pagant. En els propers anys, aquesta xifra hauria de pujar, però està molt bé.

Què en penses d’això? Heu assistit a altres tendències interessants en relació amb el cost del tema de WordPress més comú?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector