Problemes de màrqueting d’afiliació i DMCA falsos … Els goigs d’executar un negoci temàtic – Informe de transparència # 38

Benvinguts a la 38a edició de l’informe de transparència mensual (de març de 2018). En aquesta sèrie, parlo sobre els darrers avenços en el negoci, els nostres plans, reptes i què hi ha a l’agenda dels propers dos mesos. Feu clic aquí per veure els informes anteriors.


Com he pogut mencionar una o dues vegades en aquests informes, un dels meus principals objectius ara mateix és introduir més claredat en la meva planificació i, sobretot, a l’hora d’esbrinar la direcció de l’empresa..

Estic fent un esforç per mantenir una imatge clara i pensar més estratègicament, no només anualment com abans, sinó setmanalment / mensualment.

Tot i que això sembli bo i malhumorat, no és tan fàcil d’executar. Per aconseguir-ho, primer intento desconnectar més de les tasques quotidianes i descansar més. Això és dolent i em fa mandra per no ser tan actiu com abans; treballar en diverses coses alhora. Però suposo que veuré com es juga amb el pas del temps. ��

Aquests són els primers fruits d’aquest plantejament:

Marques, noms i què és això "CodeinWP" en realitat és?

Suposo que alguns (si no tots) podríeu estar una mica confusos pel que fa a la marca CodeinWP, o per a què serveix, fins i tot.

En què es diferencia de ThemeIsle? ThemeIsle és un producte CodeinWP? O al revés?

Per ser sincer amb vosaltres, no és com si ho penséssim. Principalment, només ens identifiquem amb les més exitoses de les nostres marques i hi anàvem.

Inicialment teníem algunes samarretes CodeinWP i estàvem en un camí per aconseguir que tothom fos el focus, però llavors ThemeIsle va començar a tenir més èxit, de manera que sentíem que havia de rebre la seva pròpia identitat i el punt de mira principal..

Així que, mentre estic escrivint això, l’empresa ho és "reunit" al voltant de ThemeIsle, tant pel que fa a on dediquem la major part del temps com a l’hora de publicar mercats com samarretes, adhesius, patrocinar WordCamps i altres coses.

El que és tan confús sobre això és que ThemeIsle és només una de les coses que fem, i tampoc és una marca de paraigües. El paraigua està en un altre lloc, en realitat, així que volem deixar-ho clar, finalment.

Farem dos passos perquè això passi:

 1. Reviu VertiStudio.com, que era el nom de domini principal de l’empresa original quan va començar, i utilitzeu-lo com a lloc corporatiu. Allotjarà coses com equip, carreres, productes, manual, etc..
 1. Aclariu en què es diferencia ThemeIsle.com de CodeinWP.com més el que és CodeinWP. Si aneu al domini principal ara mateix, veureu una mica sorprenent "PSD a WordPress" oferta, que ja no fem. De nou, confús, no?

CodeinWP

D’acord, així que el núm.1 és força senzill. Només necessitem traslladar coses sobre altres llocs web a VertiStudio i consolidar-ho tot. No.2 és una mica més desafiant, per això vaig venir amb una maqueta:

maqueta de mà

Ho sento si no ho podeu llegir. No és d’estranyar que el meu professor de primària tenia l’hàbit d’agafar el meu quadern de treball i de tirar-lo davant de la classe … alguna cosa perquè no fos llegible. En qualsevol cas …

Aquí teniu els detalls clau d’aquesta maqueta:

 • Deixa clar que CodeinWP és un hub per a professionals / agències que treballen amb WordPress.
 • Com a part d’això, milloreu el butlletí CodeinWP i penseu-hi com un producte autònom.
 • Llança una comunitat Slack per a professionals de WordPress.
 • Inicieu una secció de treballs.
 • Llança eines pròpies pels professionals.

Ara, la paraula "nucli" és molt general i això es reflecteix en el contingut que oferim en aquest bloc, així com en el públic que estem intentant arribar. No tot aquí és específic de WordPress, i sovint tractem altres àrees (exemple 1, exemple 2).

Amb això, els nostres esforços de ThemeIsle estaran més enfocats cap als usuaris finals i principiants, intentant ajudar-los a afrontar reptes específics relacionats amb WordPress. Per descomptat, alguns temes es sobreposaran, però està bé.

Per ser sincer, tot aquest aspecte de la claredat de la marca m’ha molestat durant molt de temps, però no he tingut el disc per arreglar-ho. Fins i tot el trànsit que es va estancar fa uns 1,5 anys no em va motivar gaire a canviar les coses. Al final, al març d’aquest any, es va reduir un altre ~ 15%, i probablement aquest va ser el cop més important que vaig necessitar per prendre mesures.

En general, suposo que malgrat el nostre gran contingut, no tenir una proposta de valor clara i una pàgina d’inici enganyosa descoratja la gent a parlar més del que fem aquí.

El mercat de temes de WordPress canvia

Hi ha un parell de coses que voldria tractar aquí … autors de temes de tercers, temes de creació de pàgines, Gutenberg, per citar només algunes.

Així que després d’alguns processos i errors, hem aconseguit implementar un flux de treball estable i com distribuir temes d’altres autors a ThemeIsle.com (1, 2). Suposo que el model funciona bé si el subvencionem fins que comencin les vendes. Tot i això, l’escala és força petita. La majoria dels nostres clients, fins i tot si ho aconsegueixen "tots els temes" paquets, principalment estan interessats en la versió premium del tema gratuït del qual actualitzen.

Esperem que a llarg termini això millori, un cop els usuaris voldran canviar a un tema nou. Però encara queda molt de temps, per la qual cosa de moment no pensem en afegir nous autors, sinó en centrar-nos en treballar per aconseguir que la col·laboració funcioni bé per als actuals.

Si seguiu les tendències, no ha notat la creixent popularitat de "creador de pàgines" temes. Tot i això, sempre vaig pensar que no tenia sentit crear un tema nou com aquest. El meu raonament va ser que un cop Gutenberg s’avanci prou, només transformarem les portades d’Hestia o Zerif en pàgines basades en Gutenberg, de manera que els temes es convertiran tècnicament "simple / creador de pàgines" temes una mica naturals.

Però, contemplant l’estat actual del mercat, sembla que continuarem veient dos tipus d’usuaris diferents independentment de si Gutenberg esdevingui o no alguna cosa.

 • Sempre hi haurà persones que vulguin un tema en blanc que s’integra amb els creadors de pàgines molt bé (i idealment inclosos amb algunes plantilles i widgets),
 • i els usuaris que vulguin llançar ràpidament un lloc d’una pàgina sense cap complement addicional.

Així, al final, procurarem llançar un tema nou després de tot. L’aprofitament ideal del treball existent que hem realitzat amb Hestia i OrbitFox. Amb el mercat de temes reduïts (va llançar Nicolas d’OceanWP) les seves dades d’ingressos per exemple) aquesta és la nostra següent aposta pel que fa a la direcció del mercat.

Aprenent de les coses que van malament

Diuen que s’aprèn molt de males experiències. Així que el mes passat vaig aprendre molt de veritat …

1. DMCA falsos

No sabia que això encara era una cosa, sobretot el 2018, però estranyament:

Fa un parell de setmanes algú va enviar una sol·licitud DMCA a Google, en la qual s’enumeren 162 URL que suposadament contenien un tema per a la descàrrega de ThemeForest. Però el cas és que entre els 162 URL també hi havia 5-10 recursos de qualitat en diversos temes relacionats amb WordPress. Un clàssic atac de barret negre SEO …

Des del nostre lloc, van enumerar aquesta publicació.

Per quedar clar, aquest recurs ni tan sols menciona el tema en qüestió.
divi, avada, x tema

Com va respondre Google? Sí, ho heu endevinat, han tret la nostra pàgina de cerca Acabo de notificar-ho completament i a través de Search Console.

Aleshores, em va trigar 5 intents de presentar una queixa contra que que acceptessin. Continuaven dient que necessiten més informació, cosa que és estrany tenint en compte que era bastant clar que no hi havia cap infracció.

En general, estàvem fora de la cerca al voltant de 2 mesos.

Així, doncs … suposo que si estàs lluitant amb un competidor que sempre sembla desconcertar-te, només els digues. ��

En una nota més seriosa, mantingueu el dit sobre el pols i comproveu què us passa Google Search Console regularment. Voleu poder notar a temps problemes com aquest.

2. Males associacions d’afiliació

En resum, un dels nostres socis va decidir rebaixar molt a prop nostre les comissions de derivació 4x… i retroactivament. Tenint en compte l’esforç necessari i l’estructura de la col·laboració, els nostres plans van fer mal bastant.

El meu aprenentatge és que quan algú vingui a demanar-vos que promocioni la seva cosa i ofereix un acord, basat en la quantitat de treball del vostre costat, assegureu-vos que sigueu un contracte per bloquejar l’acord durant X mesos.

Per exemple, vaig dedicar més temps a les nostres associacions amb autors de temes de tercers i vam aclarir coses així. Com que es triga un temps a avançar la col·laboració i a enumerar els temes de manera efectiva, el soci no es podrà cancel·lar durant 6 mesos.

Tot i que això no hauria de passar sovint, hi pot haver alguns casos avantatjats en què un autor, per exemple, decideix vendre el seu negoci al cap d’un mes i canviar els seus plans. Millor estar clar i protegit si això passa.

3. Programes d’afiliació dolents, de nou

Això va passar pocs mesos enrere. Un gran soci nostre va decidir posar en pràctica una regla per al nostre lloc, obligant a redirigir una pàgina a la vostra elecció. Així, per exemple, si enllaçem amb site.com, afegirien una regla que digui que referrer = codeinwp.com, redirigiria a site.com/whatever/

Per què van fer això? Com que volien presentar una nova oferta davant el públic, una oferta que no volíem recomanar, ja que pensàvem que no era tan bona.

L’aprenentatge aquí és disposar de bons sistemes per controlar els ingressos, el mateix que controles i envies alertes quan baixa el trànsit. En el cas dels programes d’afiliació, és per això que no té pràctica 100 comptes i és molt millor utilitzar una plataforma única per recaptar fons. Per a nosaltres, Impact.com ha estat la millor solució d’aquest tipus darrerament.

Com segur que us n’heu adonat, vaig deixar els noms a propòsit. Vull que aquests informes tinguin més informació sobre aprenentatges i no per desconcertar altres empreses. La majoria d’aquestes coses van resultar "D’acord" al final, de totes maneres.

També és important tenir en compte que mai no es tracta d’altres persones que us volen cargolar, sinó d’una falta de comunicació. Tenen els seus objectius, els teus, i sovint és difícil que tothom pugui comprendre les situacions de tothom.

Tot i que això no sembli massa optimista, abans d’entrar en col·laboracions, intenteu pensar què pot anar malament i abordar aquests escenaris per escrit. Ningú vol que es produeixin situacions reals, però hi pot haver casos frustrants d’ambdues parts "dret" i llavors aquests acords resulten útils.

M’encantaria esbrinar què penses sobre coses així i els teus propis aprenentatges de situacions similars. No dubteu a compartir els comentaris.

D’acord, això és tot el que tinc per a tu aquest mes. Com sempre, gràcies per llegir-nos i per recolzar-nos! Mantingueu-vos al dia i us envieu els informes nous subscrivint-vos aquí:

Totes les edicions i reescripcions enginyoses de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map