Plantilla de proposta de disseny web: escriviu una proposta que s’obrirà en tan sols 10 minuts

Plantilla de proposta de disseny web: escriviu una proposta que s’obrirà en tan sols 10 minuts

Plantilla de proposta de disseny web: escriviu una proposta que s’obrirà en tan sols 10 minuts
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Com a dissenyador web, la vostra capacitat per aportar clients nous depèn de la vostra capacitat Escriure propostes d’èxit de disseny web. Però no et pots permetre el luxe de passar tres o quatre hores a perfeccionar cada proposta. Necessiteu el vostre temps per crear llocs web realment, i en aquest moment us pot proporcionar una plantilla de proposta de disseny web.


En aquesta guia, us mostrarem com crear una plantilla de proposta de disseny web que podeu personalitzar per a clients individuals en qüestió de minuts.

�� Busqueu consells per escriure el bloc? Aquí us detallem com escriure una bona publicació al bloc.

Escriure la plantilla de proposta de disseny web

Per què hauríeu d’utilitzar plantilles per a les vostres propostes de disseny web

La creació d’una plantilla de proposta de disseny web és una de les maneres més fàcils de simplificar el procés de la proposta. Totes les tonalitats necessiten determinats elements: una avaluació dels problemes que abordarà el vostre disseny, una llista d’objectius del projecte, una línia de temps detallada que mostra cada fase del projecte i el cost associat..

Posar aquests elements en una plantilla de proposta de disseny web ofereix diversos avantatges:

 • Tota la informació es troba en un sol lloc – No heu de tornar a escriure res ni obrir una dotzena de fitxers diferents per obtenir informació sobre diversos aspectes del vostre procés de disseny.
 • Les ofertes i els preus són consistents – La plantilla inclourà una llista de tots els vostres serveis, juntament amb el cost de cada servei individual. Això vol dir que no us haureu de preocupar de fixar el preu de cada feina: els preus bàsics ja hi són. Només heu de modificar-les si treballeu amb un lloc web inusualment gran.
 • Les plantilles són una oportunitat per mostrar les vostres habilitats de disseny – El disseny d’una plantilla atractiva que mostri la personalitat de la vostra empresa ajudarà els clients potencials a connectar-se amb la vostra empresa a un nivell més personal. És també una manera subtil de mostrar al vostre client les vostres habilitats tècniques.
 • Podeu personalitzar les plantilles en pocs minuts – Hi haurà certes àrees obvies on podeu personalitzar cada plantilla: la informació de contacte del client, la declaració del problema i la declaració d’objectius. Uns quants ajustaments ràpids faran de la vostra plantilla la proposta ideal per al vostre client potencial.

avantatges de plantilla de proposta

En definitiva, utilitzeu plantilles de propostes de disseny web per ampliar el vostre negoci i reduir el nombre d’hores que dediqueu a cada proposta.

Brendan Quigley

Brendan Quigley
gla 30

Al principi, ens trigarien unes setmanes a fer arribar una proposta a un client, però ara podem literalment fer-ne una en pocs minuts. Ens vam adonar que una part important del retard no era saber on començar la proposta o si el que estàvem posant al paper seria el que buscaven els possibles clients. Després d’investigar en línia i mirar les propostes dels competidors, vam poder crear una plantilla base que podríem modificar i modificar fins que en trobem una que funcionés..

Com crear la vostra plantilla de proposta de disseny web

Una plantilla de proposta de disseny web amb èxit ha d’incloure els següents elements:

 • Introducció – Expliqueu qui sou i alguns detalls bàsics de la vostra empresa. Inclou una visió bàsica, bàsica i fàcil de llegir dels serveis.
 • Plantejament del problema – Una pàgina completa dedicada a explicar detalladament els problemes del vostre client.
 • Objectius / solucions proposades – Aquesta pàgina compartirà els objectius del vostre projecte de disseny web, amb un focus especial en les solucions específiques que implementareu.
 • Desglossament de paquets estàndard – Aquesta anàlisi proporcionarà informació més detallada sobre el vostre paquet de disseny web estàndard.
 • Extres – Una llista completa dels extres que els vostres clients poden comprar a més del paquet de disseny estàndard.
 • Testimonis – Col·loqueu almenys tres testimonis de clients en una pàgina diferent i adjunteu captures de pantalla dels llocs web que vau dissenyar per a aquells clients. És possible que vulgueu canviar-los cada 6-12 mesos per reflectir el vostre treball recent.
 • Propers passos – Aquesta secció ha de descriure com pot procedir el vostre client si està interessat en treballar amb vosaltres.
 • Termes i condicions & pàgina de signatura – Això explica la confidencialitat, els drets sobre el treball i la manera de treballar amb el client. Si us plau, plantegeu el vostre contracte a la proposta, us serà fàcil que els clients puguin registrar-se immediatament als vostres serveis.

estructura de plantilla de proposta

Avui us mostrarem com crear cadascun d’aquests elements per a la vostra plantilla de proposta de disseny web.

1. Introducció

La vostra introducció és la part més senzilla de la plantilla de proposta de disseny web, però això no fa que sigui menys important. Reforça la identitat de la vostra empresa, mostra el coneixement del vostre client i els recorda per què han contactat en primer lloc amb vosaltres.

Una introducció de la proposta hauria de formatar-se de manera similar a una carta comercial i ha d’incloure diversos elements estàndard:

1.1. Nom i logotip de la vostra empresa

Aquesta és una de les formes més fàcils de fer la marca, però molts dissenyadors novells obliden incloure-la en la seva plantilla de proposta de disseny web. Una proposta de disseny és un document oficial de l’empresa i hauria de semblar-ne un. Mostrar el seu logotip elegant també recorda als possibles clients de la seva estètica global.

1.2. Informació de contacte de la vostra empresa

És possible que el vostre client potencial ja tingui la vostra informació de contacte, però hauria de ser inclosa directament sota el nom i el logotip de la vostra empresa. Això té dos propòsits: fa que la proposta se senti més com un document oficial i us faciliti contactar amb vosaltres si el client li agrada la vostra proposta.

1.3. El nom del client i la seva informació de contacte potencial

Voleu crear espai per a això a la plantilla de proposta de disseny web a sota de les vostres dades de contacte, formatades de manera similar a una carta comercial. L’ideal seria que utilitzeu el nom complet d’una persona concreta d’una empresa en lloc del nom de l’empresa.

1.4. Una declaració de problema que avalua les inquietuds específiques del client

Aquest paràgraf demostrarà la comprensió de les necessitats del vostre client. Podeu posar una instrucció genèrica de problemes a la plantilla o simplement podeu deixar un espai per a això; aquest és un dels àmbits que convé personalitzar molt per a cada proposta.

1.5. Una breu visió general de la vostra empresa i dels serveis que oferiu

En no més de dos paràgrafs, descriviu l’experiència de la vostra empresa i els serveis que oferiu. Situeu els vostres serveis i experiències com a forma de resoldre els problemes del vostre client. D’aquesta manera, serà possible que els clients potencials puguin avaluar els vostres serveis generals i decidir si volen o no considerar la proposta completa.

Voleu personalitzar aquesta àrea per a cada client, però incloure un paràgraf genèric a la vostra plantilla és una bona idea. Això fa que sigui senzill modificar les propostes individuals.

1.6. Una visió general de la resta de la proposta

Proporcioneu una llista de punts de difusió de cada secció de la vostra proposta, inclosos els seus respectius números de pàgina. Això demostra les vostres habilitats organitzatives i facilita al client decidir què ha de llegir primer.

1.7. La vostra signatura

La proposta de presentació ha de ser capaç de representar-se per si mateixa com a carta comercial. Inicieu la sessió fent servir un comiat tradicional, com ara "Salutacions cordials", i afegiu la vostra signatura al document.

En total, la introducció de la plantilla no hauria de ser superior a 3-4 paràgrafs.

�� Com personalitzar aquesta secció de la proposta: La introducció serà una de les seccions de la proposta més fortament personalitzades. Per començar, voldreu introduir la informació i el nom de contacte correctes per a cada client. També voldreu modificar la declaració del problema per respondre a les preocupacions individuals de cada client i modificar la descripció dels vostres serveis per centrar-vos en la resolució d’aquests problemes específics..

2. Enunciat del problema

En aquesta pàgina de la plantilla de proposta de disseny web, voleu ampliar la informació proporcionada a la presentació. Igual que la introducció, aquesta secció estarà molt personalitzada en cada proposta, però hi ha algunes coses que podeu incloure a la vostra plantilla per facilitar el procés.

Comenceu amb un paràgraf en què es descrigui el vostre client típic i els problemes que tenen. El personalitzareu per a les propostes individuals, de manera que seguiu els problemes més habituals.

A continuació, es mostren alguns exemples de problemes que podeu incloure a la plantilla de proposta de disseny web:

 • Augment de la competència en línia, amb un menor trànsit
 • Fallada en mantenir o convertir el trànsit mòbil
 • Classificació baixa en motors de cerca

La vostra pròpia llista ha de basar-se en els problemes que abans havíeu tractat als clients.

�� Com personalitzar aquesta secció: La majoria dels vostres clients poden desitjar coses similars, però com a propietaris d’empreses individuals tenen necessitats individuals. Si apareixen un problema poc comú o observeu un problema que no es menciona a la vostra plantilla, afegiu-lo a la llista.

Una altra forma més subtil de personalitzar aquesta secció és adaptar el seu vocabulari al client. Si parlen dels seus problemes en terminologia específica, utilitzeu algunes de les mateixes paraules. Si voleu canviar la terminologia, podeu fer-ho deliberadament, mostrant-li al vostre client com s’ha d’acostar al problema. Això demostra que els enteneu, no només com fer el vostre propi treball.

3. Objectius / solució proposada

Aquesta secció de la vostra proposta proporcionarà una visió general dels objectius del vostre projecte, amb un focus en com resoldreu els problemes comentats a la darrera secció..

Per mostrar-vos com serà, utilitzem els exemples enumerats més amunt: augment de la competència amb un menor trànsit, falla de conservació o conversió de trànsit mòbil i baixa classificació en motors de cerca. Per combatre aquests problemes, podríeu crear la llista d’objectius següent:

 • Creeu un lloc personalitzat amb un aspecte modern i modern – Creeu un lloc únic utilitzant un tema personalitzat de WordPress, fent que el lloc web del nom del client sigui més memorable que els llocs web competidors.
 • Treballa amb un tema sensible per crear una funcionalitat mòbil – Utilitzeu un tema de WordPress amb un disseny sensible i personalitzeu la configuració de la visualització per a mòbils per maximitzar la funcionalitat mòbil.
 • Reescriviu el contingut del lloc web, utilitzant estratègies i tècniques de SEO actuals – Desenvolupar una estratègia de SEO consistent i reescriure tot el contingut del lloc web per assolir els objectius d’aquesta nova estratègia.

Cada objectiu ha d’aconseguir una breu explicació de com s’aconsegueix, però no gastem més d’una frase en això. Obtindreu més detalls a la següent secció de la vostra proposta.

�� Com personalitzar aquesta secció: El vostre objectiu principal ha de ser abordar els problemes enumerats a la secció anterior de la proposta, de manera que la major part de la vostra personalització serà respondre a qualsevol problema nou o eliminar qualsevol cosa que no sigui rellevant. Un cop més, també podeu canviar l’idioma del document perquè coincideixi amb el vocabulari o el to de marca del vostre client.

4. Desglossament de paquets estàndard

El desglossament de paquets estàndard mostra al vostre client exactament el que obtindrà treballant amb vosaltres. En aquesta secció de la plantilla de proposta de disseny web, voleu enumerar els serveis individuals inclosos en el desglossament de paquets estàndard. Cada servei hauria de figurar amb una descripció de frases de 2-4, inclosa la línia de temps aproximada. El preu de cada servei també ha de figurar en aquesta secció.

Ruben Gamez

Ruben Gamez
Bidsketch

Les àrees més importants de la vostra proposta són els preus i el que rebran per aquest preu. Sembla obvi, però tantes persones fan que altres àrees de les seves propostes siguin tan importants (o més importants) que aquestes seccions. Això significa que voleu que la secció problema / solució de la vostra plantilla sigui la primera i que la seguiu de prop per una secció de preus que ofereix diferents opcions de preus (així que no haureu d’aconseguir els preus exactament bé).

La clau és que mentre que la vostra plantilla ha de ser fàcil de reutilitzar, ha de semblar com si fos totalment personalitzada per al vostre potencial client. Podeu fer-ho tenint l’estructura adequada on surten primer les coses més importants i personalitzades.

Per exemple, si un dels serveis que oferiu és la personalització del tema de WordPress, podeu mostrar-lo així:

Personalització del tema de WordPress: 500 dòlars – Treballarem amb vosaltres per triar un tema de WordPress adequat a les vostres necessitats empresarials. Un cop seleccionat el tema, instal·larem el tema al lloc de WordPress i el personalitzarem a les vostres especificacions. Tindreu 1-3 setmanes en funció de la quantitat de personalització requerida.

Això explica com treballaràs amb el client potencial i quins són els vostres serveis individuals, i el que costen. També demostra el coneixement de la plataforma amb la qual treballa, mentre que la persona mitjana entén fàcilment.

Creeu una descripció similar per a cada servei ofert al vostre paquet estàndard, reduint al mínim l’argot tècnic. Els articles també han de figurar en ordre d’execució, des del primer fins al final. Voleu que la proposta respongui a les preguntes del vostre client potencial sobre els vostres serveis i no us en doni més.

Un cop hàgiu configurat totes les vostres descripcions, inclosa la línia de temps estimada, podeu crear una línia de temps general en funció de les ofertes estàndard. Feu-ho afegint els terminis estimats per a tots els vostres serveis bàsics.

�� Com personalitzar aquesta secció: La manera principal que voleu personalitzar aquesta secció és eliminar serveis innecessaris i afegir-ne algun "extra" articles que ha sol·licitat el vostre client. Si tots els vostres extrems apareixen a la plantilla, aquest procés és tan senzill com traslladar la informació adequada d’una secció de la proposta a una altra. També podeu portar-ho al següent nivell mitjançant les mateixes paraules que el vostre client va utilitzar en la seva sol·licitud.

5. Extres

En aquesta secció de la proposta es mostrarà tots els extres que els vostres clients puguin comprar amb el seu paquet de disseny web estàndard, com ara:

 • Configuració de pàgines addicionals
 • Publicar plantilles
 • Manteniment continu
 • Altres serveis de disseny
 • Serveis de redacció
 • Serveis de màrqueting de xarxes socials

Proporcioneu una llista completa dels extres disponibles i escriviu una descripció de frases de 2-4 per a cadascun. De nou, voleu centrar-vos en un llenguatge senzill i evitar l’argot tècnic. La vostra proposta ha de ser accessible a la persona de negocis mitjana, no només als empresaris en línia.

Brendan Quigley

Brendan Quigley
gla 30

Els clients potencials obtenen informació a mida que necessiten en funció del seu projecte específic. Així, és possible que tinguem dotze serveis diferents, però és possible que la perspectiva només estigui buscant suport amb cinc d’aquests serveis. Inserim els cinc blocs de text per adaptar-se a les seves necessitats, a diferència de donar-los una visió completa de tots els nostres serveis. Els permet alinear més directament les seves necessitats amb la nostra capacitat de complir les seves necessitats.

6. Testimonis

Els testimonis són el element vital de la vostra empresa. Dediqueu una pàgina de la vostra proposta per compartir els millors testimonis amb futurs clients.

Podeu configurar aquesta part de la vostra plantilla d’una de les dues maneres. La primera opció és seleccionar els vostres 5-10 testimonis favorits i mostrar-los de manera creativa a la pàgina.

La segona opció és crear un "Testimonis" la secció de la plantilla i inclou tots els testimonis positius que hàgiu obtingut. Aleshores, quan personalitzeu la plantilla, podeu mantenir les cotitzacions més rellevants per a un client individual i eliminar-ne la resta. Aquesta és una manera senzilla d’afegir una capa addicional de personalització a la vostra proposta.

7. Passos següents

Aquesta secció mostra al vostre client com pot iniciar el procés de disseny. Per exemple, pot oferir aquesta llista de passos:

 1. Personalització del paquet – Treballarem amb vosaltres per modificar el paquet de disseny web estàndard per adaptar-vos a les vostres necessitats, incorporant extres segons les peticions. Un cop acordats tots els serveis, finalitzarem el nostre contracte amb vostè. Això passarà 1-2 dies.
 2. Selecció de temes – Identificarem les vostres necessitats precises i proposarem 3-4 temes personalitzats de WordPress que escolliu. Aquest procés passarà fins a una setmana segons el feedback del client.
 3. Personalització del tema – Un cop escollit un tema, l’instal·lem al vostre lloc i personalitzarem segons calgui. Això passarà 1-2 setmanes segons el tema.

�� Com personalitzar aquesta secció: Molts clients us aproparan tenint en compte una línia de temps específica, per la qual cosa potser haureu de modificar la línia de temps de cada pas per assolir els seus objectius. Si ja teniu diverses converses amb el client potencial, podeu excloure els primers passos de la vostra llista i adjuntar una còpia del contracte a la proposta per tal que es puguin finalitzar immediatament..

8. Termes i condicions

Molts dissenyadors no discuteixen l’aspecte legal de la seva feina fins a la fase de contracte real, però compartir els vostres termes i condicions en la vostra proposta augmenta la vostra professionalitat. També ajuda al vostre client potencial sentir que prenen una decisió informada des del primer moment.

Aquest article no pretén substituir l’assessorament legal, i el bloc CodeinWP no està dirigit per professionals de l’àmbit jurídic, però hi ha un parell de coses que recomanem incloent en els vostres termes i condicions:

 • Declaració de confidencialitat – La majoria d’empreses voldran algun tipus d’acord de confidencialitat i moltes tindran NDA estàndard. Si compartiu una declaració de confidencialitat, demostreu que enteneu aquesta necessitat.
 • Taxa i estructura de dipòsits – Si teniu un dipòsit del 50%, heu d’indicar explícitament aquesta informació en els vostres termes i condicions. També haureu d’incloure les condicions en què els clients poden recuperar aquest dipòsit, si n’hi ha.

Per obtenir més informació sobre l’aspecte legal del disseny web, feu un cop d’ull Els requisits bàsics del contracte de disseny web de BeeWitz. Si ja no teniu el vostre propi acord de termes o condicions o contracte estàndard, també heu de sol·licitar assessorament jurídic professional.

Personalització de les vostres propostes

Un cop hàgiu creat una plantilla de proposta de disseny web, podeu començar a enviar propostes individuals. I només hauria de trigar un parell de minuts: tot el que heu de fer és adjuntar-lo a un correu electrònic i assegurar-vos que l’envieu a la persona correcta, no??

Mal. Les plantilles de propostes de disseny web són una bona manera d’estalviar temps, però no podeu enviar propostes 100% idèntiques a tothom. Les propostes amb èxit són les que parlen directament als vostres clients, que se senten completament exclusius per a ells, encara que es basin en una plantilla.

Això comença per canviar les instàncies del nom del client i col·locar la informació de contacte correcta a la vostra introducció, però va molt més enllà. De fet, els aspectes personalitzats de la vostra proposta són els més importants.

En aquesta guia, ja hem analitzat com podeu personalitzar diverses seccions de la vostra proposta. Ara, fem un cop d’ull a alguns consells per personalitzar la vostra proposta en general:

 • Feu servir trobar + substituir – La manera més senzilla d’atrapar-se mitjançant una proposta de plantilla és deixar les paraules "nom del client" en un lloc on haguessis d’usar el nom d’una persona. Si utilitzeu trobar + substituir us pot ajudar a evitar aquest problema. El truc que podeu utilitzar és tenir com a marcadors de posició, "NOM DEL CLIENT TK". La màgia de "TK" (com ara, a venir) és que no es produeix en anglès, cosa que significa que buscar-lo és senzill.
 • Coincideix amb el to de marca del client potencial – Ja ho hem discutit, però val la pena reiterar-ho. L’acord amb el to del vostre client garanteix que pugui comprendre la informació que esteu presentant i també és una manera subtil de mostrar-los que enteneu el seu negoci..
 • Referència àrees específiques del lloc – Quan sigui possible, inseriu referències a seccions específiques del lloc web. Fins i tot potser voldreu fer captures de pantalla o aixecar trossos del text del lloc web per demostrar exactament de què parleu. Aquesta és una altra manera senzilla de mostrar al vostre client que entén les seves necessitats específiques.

personalitzar la proposta

Envia la vostra proposta al client

Podeu utilitzar el correu electrònic – old school. Però, aleshores, no sabreu quan va obrir el client i no va llegir la vostra proposta.

Per lluitar contra això, podeu instal·lar una cosa així Boomerang per Gmail. Us indica quan la gent obre els vostres correus, feu clic als vostres enllaços, etc.

O bé, podeu utilitzar una de les eines de proposta més populars. Els de dalt són Bidsketch, I CO (tenen més eines a la seva suite) i Proposar. Bidsketch, per exemple, us permet saber què fan els clients amb les vostres propostes i també us permet accedir a algunes eines i plantilles de proposta addicionals..

bidsketch
i.co
proposar

Assessorament final

La creació de la vostra pròpia plantilla de proposta de disseny web és una d’aquelles activitats que té un ROI elevat a llarg termini. Feu-ho una vegada i aprofiteu els avantatges dels propers mesos (potser anys).

Per obtenir més maneres d’agilitzar el vostre negoci i guanyar més temps per al disseny i la creació de llocs, consulteu la nostra llista d’eines de productivitat per als dissenyadors de WordPress.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector