Millor software de facturació en línia: 5 plataformes per a autònoms i empreses

Per als autònoms, les agències i altres petites empreses, la facturació és una tasca necessària. Malauradament, el seguiment de la informació, el format de documents, l’enviament de factures i el seguiment amb els clients poden menjar ràpidament hores valuoses del dia your. Afortunadament, alguns dels millors programes de facturació en línia que us comparem avui us poden ajudar molt!


El programari de facturació pot agilitzar la facturació i la comptabilitat. A més, molts serveis us ajuden a organitzar dades per crear factures de manera eficient i a fer un seguiment de les factures un cop s’envien. Alguns també us ajuden a controlar els vostres comptes i factures bancàries.

En aquest article, us ajudarem a iniciar la vostra cerca del millor programari de facturació en línia suggerint funcions que cal cercar. A continuació, introduirem cinc de les millors plataformes disponibles. Anem a capbussar-nos!

Millor programa de facturació en línia

Què tenen en comú el millor programari de facturació en línia

Les plataformes de facturació poden suposar estalvis de temps valuosos, però només si teniu cura de la vostra selecció. L’elecció d’una plataforma cara que no té característiques o proporciona diverses funcions que no necessiteu, podria acabar fent-vos mal més del que ajuda.

⏰ Si teniu en compte una plataforma, penseu en les maneres de poder estalviar-vos temps. Si no podríeu utilitzar aquest temps de manera productiva per compensar el cost de la plataforma, probablement no valgui la pena invertir. L’eficàcia dels costos és clau.

�� Tenint això en compte, és aconsellable examinar les plataformes que puguin fer més que simplement enviar factures. Alguns inclouen altres funcions de comptabilitat valuoses com ara el seguiment de temps, el seguiment de despeses, les opcions de pagament de factures, el control del compte bancari o la generació d’estimació.

�� L’automatització també és un component útil de qualsevol plataforma de facturació. Les tarifes i els recordatoris de retard programats per fer front a clients sense resposta, factures recurrents i càlculs d’impostos automàtics us poden estalviar temps també.

��️ Finalment, és important buscar una plataforma que pugueu personalitzar amb la vostra marca pròpia. Les factures són oportunitats petites, però importants, per promoure la vostra feina i demostrar la vostra professionalitat als clients amb una marca de marca consistent.

Cinc de les millors plataformes de facturació en línia per a autònoms i agències

Hem compilat una llista d’alguns dels millors programes de facturació en línia tenint en compte el seu preu, les seves característiques i l’usuari ideal. Si només voleu veure una visió general de les solucions incloses, consulteu els nostres resultats resumits:

Resumit en línia del millor programari de facturació Programari
Preu des
Característiques
Ideal per
Llibres ràpids5 dòlars / mesGestió de la factura, presentació d’impostos, informes, seguiment d’ingressos i despeses.Autònoms i empreses que desitgen ajuda amb impostos.
Xero9 dòlars / mesGestió d’inventaris, Gestió de despeses empresarials, Funcions addicionals mitjançant aplicacions de tercers.Empreses que volen un ampli ventall de funcions.
Rusc15 $ / mesFactures personalitzables; Rastreig de temps, despeses i quilometratge; Recordatoris de pagament; Emmagatzematge de fitxers.Autònoms i empreses que volen centrar-se en la facturació.
Llibres de llibres15 $ / mesFactures personalitzables, informes de despeses automàtiques, pressupostos de projectes.Autònoms i empreses que necessiten una plataforma per gestionar la facturació i la comptabilitat.
I COgratuïtFactures personalitzables, generació de contractes i propostes, creació automàtica de factures, gestió de tasques, seguiment de despeses.Autònoms que volen més profit pel seu valor.

1. Llibres ràpids (quickbooks.intuit.com)

llibres ràpids

El nom de QuickBooks és força conegut, però sol estar associat a impostos. Tot i això, també és capaç de facturar, generar estimacions i molt més.

Aquesta gran plataforma ofereix una mica d’assistència al client, incloses classes de formació i seminaris web si voleu millorar les vostres competències comptables.

Preu

QuickBooks ofereix una àmplia gamma d’opcions quan es tracta de preus. Els seus plans per a petites empreses oscil·len entre 10 i 30 dòlars al mes. Amb complements de nòmina opcionals per 18-40 dòlars addicionals al mes, sense oblidar-nos de les taxes per empleat, el cost de l’ús d’aquesta plataforma podria disminuir ràpidament.

També hi ha un pla per a autònoms i altres treballadors autònoms que té un cost de només 5 dòlars al mes. Té lleugerament menys característiques que els plans més cars de petites empreses. Tanmateix, si només voleu enviar factures, fer el seguiment de les despeses, pagar els vostres impostos i generar informes bàsics, aquesta pot ser una opció molt barata.

Característiques clau

 • Crea factures i rastreja l’estat de pagament.
 • Accepta pagaments amb targeta de crèdit i transferències bancàries gratuïtes.
 • Fa el seguiment de la renda i despeses i emmagatzema informació amb finalitats fiscals.
 • Genera informes de pèrdues i guanys, informes de despeses i balanços (els tipus d’informes disponibles depèn del pla).
 • Envia estimacions a clients (només plans de petites empreses).
 • Gestiona l’estat de la factura i configura pagaments recurrents (només per a plans bàsics per a petites empreses i plans Plus).
 • Rastreja l’inventari i la rendibilitat del projecte (només pla Small Business Plus).
 • Ajuda a pagar els impostos als empleats i als fitxers (complement per als plans de petites empreses).

Qui hauria de triar els QuickBooks?

Si els impostos són una prioritat elevada per a vosaltres, pot ser que la pena triar els QuickBooks. Proporciona l’ajuda més completa a l’hora de presentar impostos i mantenir els registres relacionats. Tanmateix, els seus plans de negoci són molt cars, sobretot si inclouen complements. Els autònoms probablement gaudiran del baix cost mensual, però potser no apreciaran la relativa falta de funcions.

�� Vés a QuickBooks

2. Xero (www.xero.com)

xero

Aquesta plataforma de facturació de petites empreses proporciona una sèrie de funcions útils per a diversos tipus de negoci.

Les funcions més populars inclouen la gestió d’inventaris i una manera de controlar les vostres finances mitjançant el mòbil. Xero també proporciona una funcionalitat addicional a través del seu ampli mercat de aplicacions de tercers.

Preu

El pla inicial de Xero comença només a 9 dòlars al mes, però us limita només a cinc factures al mes. Per obtenir un bon ús del programari, haureu d’actualitzar com a mínim el seu pla de cultiu, que comença a partir de 30 dòlars mensuals abans dels complements. Com a tal, si compres diverses funcions addicionals, els costos mensuals es podrien incloure fàcilment als centenars.

Característiques clau

 • Envia factures i pressupostos als clients.
 • Manté els registres de factura.
 • Permet la conciliació de transaccions bancàries.
 • Envia actualitzacions quan els clients obren i visualitzen les factures.
 • Gestiona l’inventari, incloses les actualitzacions sobre el valor i la quantitat d’estoc.
 • Rastreja temps i despeses per a projectes individuals (només pla establert).
 • Gestiona les despeses comercials (només establint el pla).
 • Ofereix una funcionalitat gairebé infinita mitjançant més de 700 aplicacions de tercers.

Qui hauria de triar Xero?

Com a plataforma pensada per a empreses, els autònoms no podran trobar Xero tan útil o rendible com alguns dels altres millors programes de facturació d’aquesta llista. Els plans encara poden resultar costosos per a les empreses, però si esteu disposats a pagar més per aprofundir en la riquesa de funcions del mercat de les aplicacions, Xero podria ser l’eina per a vosaltres..

�� Vés a Xero

3. Rusc (hiveage.com)

rusc

Amb un fort focus en la facturació, Hiveage us ha cobert a l’hora de cobrar. Tenen orgull dels seus dissenys de factura i us permeten promocionar la vostra marca amb el vostre logotip i detalls.

Moltes de les seves funcions se centren a millorar l’experiència de facturació i simplificar-la per estalviar el màxim temps possible.

Preu

Tots els plans de Hiveage permeten crear i enviar factures de manera eficient, de manera que la decisió es basa en la quantitat de persones que participen en el vostre negoci. El seu pla menys costós és de 15 dòlars al mes i proporciona comptes per a dos membres de l’equip. El seu preu més car és de 79 dòlars al mes, amb 20 empleats. Hiveage també ofereix un descompte del 50% en organitzacions benèfiques, sense ànim de lucre i en organitzacions educatives.

Característiques clau

 • Proporciona factures, factures i estimacions il·limitades per a clients il·limitats.
 • Configura els recordatoris de pagaments automàtics.
 • Rastreja temps, despeses i quilometratge.
 • Activa la marca personalitzada de totes les vostres factures.
 • Rastreja l’impost de vendes, els descomptes i les despeses d’enviament.
 • Proporciona emmagatzematge de fitxers per guardar les factures dels registres (la mida de l’emmagatzematge depèn del pla).
 • Crea factures recurrents per estalviar temps.
 • Permet delegar les tasques de facturació als membres de l’equip.

Qui hauria de triar Rusc?

Si voleu centrar-vos en la facturació i utilitzar altres eines per a tasques com ara gestionar els vostres comptes bancaris, presentar i pagar impostos i gestionar el vostre inventari, Hiveage podria ser ideal. Tot i que els seus plans admeten petites empreses, funcions com ara el temps, les despeses i el seguiment de quilometratges poden agradar també als autònoms.

�� Anar a Rusc

4. Llibres de llibres (www.freshbooks.com)

llibres de llibres

Si les funcions de facturació de Hiveage semblen atractives, però us preocupa perdre l’ajuda comptable, FreshBooks pot ajudar a omplir els buits.

Combina àmplies eines de facturació amb capacitats comptables per crear una plataforma ben arrodonida per a gairebé qualsevol tipus de negoci.

Preu

El pla Lite de FreshBooks és de només 15 dòlars al mes, però et limita a cinc clients i només inclou funcions de facturació. Tot i això, amb només 25 dòlars mensuals, el seu pla Plus ofereix una llarga llista de facturació i de comptabilitat per a fins a 50 clients. Si el negoci està en auge, podeu enviar factures a més de 500 clients i accedir a totes les funcions de FreshBooks per 50 dòlars al mes..

Característiques clau

 • Crea i envia factures i pressupostos il·limitats.
 • Rastreja temps i despeses.
 • Permet tenir un aspecte professional per personalitzar les factures amb la vostra marca.
 • Importa despeses del vostre compte bancari per fer el seguiment de la despesa.
 • Genera informes sobre els ingressos i les despeses de la vostra empresa.
 • Crea pressupostos de projectes per mantenir-lo al dia.
 • Configura els recordatoris de pagaments automàtics i programa les despeses de retard (només per als plans Premium i Premium).
 • Planifiqueu factures recurrents (només plans Plus i Premium).

Qui ha de triar FreshBooks?

FreshBooks s’adreça tant als autònoms com a les petites empreses. Costat, obtindreu més funcions per menys diners amb els plans de nivell inferior de Hiveage o QuickBooks que amb un pla Lite de FreshBooks. Tanmateix, si voleu buscar un pla Plus o Premium FreshBooks, podríeu estalviar en els vostres costos mensuals i obtenir funcions comparables o superiors en comparació amb altres plataformes..

�� Vés a FreshBooks

5. I CO (www.and.co)

i.co

Finalment, AND CO és molt més que un programa de facturació. En realitat, ha estat dissenyat per ajudar-vos a dur a terme cadascun dels vostres projectes del principi al final i us ofereix diverses eines diferents per ajudar-vos a fer-ho..

Amb funcions úniques per ajudar als autònoms a millorar les seves propostes, contractes i gestió de tasques, aquest destaca dels altres millors programes de facturació d’aquesta llista.

Preu

A banda d’una opció gratuïta que us permet crear factures per a un sol client, AND CO només té un pla. Amb 18 dòlars mensuals, aquesta plataforma és bastant assequible en comparació amb els plans de nivell inferior per a Hiveage, FreshBooks o, fins i tot, QuickBooks. Proporciona moltes més funcions que aquests plans per només uns dòlars més cada mes.

Característiques clau

 • Crea factures personalitzables amb la vostra marca.
 • Genera propostes i contractes personalitzables per a clients.
 • Configura factures recurrents automàtiques i produeix factures automàtiques en funció dels contractes o del seguiment de temps.
 • Accepta i fa el seguiment dels pagaments.
 • Admet la gestió de tasques amb dates previstes, llistes de tasques, recordatoris de tasques recurrents i molt més.
 • Rastreja i organitza totes les despeses.
 • Permet adjuntar fitxers a les factures dels clients.
 • Accepta pagaments sense cobrar despeses addicionals.

Qui hauria de triar I CO?

I CO es va crear per als autònoms. Per tant, les empreses lluitaran per gestionar projectes i equips a gran escala amb aquesta plataforma. Tot i que té funcions de comptabilitat limitades per ajudar a la presentació d’impostos i el control del compte bancari, I les funcions de gestió de tasques de CO ofereixen ajuda en altres àmbits que encara poden estalviar temps i fer d’aquesta opció rendible..

�� Vés a AND CO

Conclusió

Tot i que la facturació pot ser un dolor, és un procés necessari per motius legals i també fa un seguiment dels ingressos de la vostra empresa. Afortunadament, alguns dels millors programes de facturació en línia poden agilitzar les vostres tasques de comptabilitat i facturació per poder concentrar-vos en altres aspectes importants del vostre treball..

En aquest article, us expliquem què cal buscar en una plataforma de facturació en línia. A continuació, es va comentar cinc dels millors programes de facturació disponibles. Aquí tornem a tenir la taula de resum:

Programari
Preu des
Característiques
Ideal per
Llibres ràpids5 dòlars / mesGestió de la factura, presentació d’impostos, informes, seguiment d’ingressos i despeses.Autònoms i empreses que desitgen ajuda amb impostos.
Xero9 dòlars / mesGestió d’inventaris, Gestió de despeses empresarials, Funcions addicionals mitjançant aplicacions de tercers.Empreses que volen un ampli ventall de funcions.
Rusc15 $ / mesFactures personalitzables; Rastreig de temps, despeses i quilometratge; Recordatoris de pagament; Emmagatzematge de fitxers.Autònoms i empreses que volen centrar-se en la facturació.
Llibres de llibres15 $ / mesFactures personalitzables, informes de despeses automàtiques, pressupostos de projectes.Autònoms i empreses que necessiten una plataforma per gestionar la facturació i la comptabilitat.
I COgratuïtFactures personalitzables, generació de contractes i propostes, creació automàtica de factures, gestió de tasques, seguiment de despeses.Autònoms que volen més profit pel seu valor.

Tens alguna pregunta sobre l’elecció d’una plataforma de facturació en línia? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map