Millor encaminador WiFi: comparació de 5 routers més populars, per mantenir el treball sense frustració (a més de ser feliç del vostre joc interior)

Seleccionar el millor router WiFi depèn del tipus de treball (o de joc) que realitzeu a la vostra llar oa la xarxa d’oficines..


Alguns usuaris estan interessats en un encaminador WiFi per assegurar-se que la seva petita empresa té internet sense temps morts o zones mortes.

Uns altres estan més interessats en una connexió sòlida a través d’una casa gran: permet que els pares transmetin Netflix i els nens perquè treballin els deures en diferents llocs de la casa. 

Independentment, estem aquí per ajudar-vos a trobar el millor encaminador WiFi per a la vostra situació!

Millor encaminador WiFi

Què heu de buscar quan cerqueu el millor router WiFi

Algunes especificacions i funcions són universals per a tots els encaminadors. Però de vegades volen alguna cosa especial, segons el que facis en línia. Dit això, anem a fer una ullada a algunes de les coses habituals a tenir en compte a l’hora de buscar el millor router WiFi:

��️ Interval màxim
No sempre és habitual que un encaminador tingui l’interval inclòs a les seves especificacions. Sovint veuràs "estès" o "de llarg abast" sense cap detall. El vostre rang depèn veritablement de la configuració de la vostra casa o de l’oficina, i pot requerir una prova i una devolució. Si teniu una casa gran o dissenyada única, els encaminadors de malla solen funcionar millor.
�� Preu
El preu de la tecnologia sempre és important per als consumidors, per la qual cosa recomanaria que es plantegessin enrutadors amb un enfoc pressupostari més reduït. Si no hi ha res d’extrem sobre la vostra utilització o configuració de l’habitatge, opteu pels encaminadors més barats i de qualitat que descrivim a continuació.
�� Doble o tri-banda
Tots els encaminadors que compreu han de ser com a mínim de doble banda. Això significa que el senyal sense fil es transmet en dues freqüències, una que és millor per a una cobertura més àmplia, mentre que l’altra és més ràpida.
�� La vida útil del router
Per alguna raó, sembla que l’encaminador mitjà no dura tant. El que sembla és que mai no veureu que un fabricant posi una vida útil a la caixa del router. La seva millor aposta és revisar les revisions dels usuaris per veure si hi ha persones que es queixen que els encaminadors no funcionin abans.
�� Limitacions
De vegades canvien els estàndards sense fils, de manera que és important tenir un encaminador que admet la velocitat del vostre paquet d’Internet. S’han configurat nous dispositius per aprofitar velocitats d’alta gamma (com ara 100Mbps). Un encaminador sense fil més antic no té capacitats per assolir aquestes velocitats.
�� Suport USB
En algun moment del futur, és possible que vulgueu connectar una impressora o un disc dur extern al vostre enrutador. Molts mòdems també utilitzen ports USB. Tenir un port USB al router pot resultar útil en algun moment. L’objectiu ha de ser trobar un encaminador amb almenys un o dos ports USB, amb suport USB 3.0.
�� Aplicacions per a telèfons intel·ligents
Aquesta no és una necessitat absoluta, però una aplicació per a telèfons intel·ligents fa que sigui molt més fàcil configurar la vostra xarxa i gestionar-ne els dispositius. La interfície d’usuari d’una aplicació per a telèfons intel·ligents és molt superior a l’antic mètode de descàrrega de firmware a través del navegador. Les aplicacions per a mòbils solen incloure botons ràpids per a seguretat, controls parentals i augment de jocs.

I ara … els millors encaminadors WiFi al voltant

Però abans d’això; amb més freqüència, se us oferirà un dispositiu de combinació de router / mòdem del vostre ISP. Tot i que aquests encaminadors normalment són bons per a l’usuari mitjà, els usuaris de potència i els jugadors els considera inadequats. A més, a la llarga és un valor molt millor per comprar el vostre propi router. El que ens porta a:

Netgear R7000P NighthawkTP-LINK Archer C5400XTP-Link AC1750Linksys Max-Stream AC2200Router de malla AmpliFi HD
Preu181,99 dòlars – 219,99 dòlars331,57 dòlars – 399,99 dòlars64,99 dòlars – 79,99 dòlars149,00 dòlars – 179,99 dòlars339,99 dòlars
Per als usuaris mitjansNoNoNo
Per a jugadors i usuaris d’internet pesatsNoNoPot ser
Per a cases grans o inusualsNoNoPot ser

Tingueu en compte que el preu presentat en aquest article pot no ser del tot exacte en funció de les promocions d’Amazon i els canvis de preus. Fem una llista de preus promocionals comuns per fer-vos una idea de què espereu. A més, us recomanem que compareu els preus d’altres llocs com Best Buy i Walmart abans de comprar.

1. Netgear R7000P Nighthawk

Netgear R7000P Nighthawk

La sèrie Netgear Nighthawk té diversos models per triar, però ens agrada el R7000P / AC2300 com un encaminador que hauria de funcionar en la majoria dels entorns laborals i casolans..

Aquest és un encaminador de doble banda amb Ethernet Gigabyte i opcions per integrar-se amb controls de veu com Amazon Alexa.

Els controls parentals intel·ligents són excel·lents per vigilar els nens, i també podeu limitar el temps d’internet i definir filtres per a determinats llocs web.

Netgear R7000P Nighthawk inclou una aplicació per a telèfons intel·ligents per configurar l’encaminador i fer proves de velocitat. També haureu de veure la reproducció i navegació millorades amb un processador dual d’1 GHz i fins a 1625 + 600 Mbps.

Preu ��

181,99 dòlars – 219,99 dòlars

Avantatges ��

 • La majoria d’activitats d’internet domèstic haurien de funcionar sense problemes amb la velocitat d’internet de 1625 + 600 Mbps i el processador de doble nucli d’1GHz.
 • Es prioritza el trànsit de xarxa en funció de quins dispositius i aplicacions necessiten més dades.
 • Hi ha una aplicació de router per gestionar la seguretat de la xarxa, fer proves de velocitat i molt més. També té alertes si es produeix un problema de seguretat.
 • Els Controls Intel·ligents Parentals de Disney tenen nivells de filtre individuals en funció de l’edat i el contingut que consideri acceptables.
 • Les funcions de seguretat es creen per combatre els atacs de programari maliciós, botnets i ransomware.
 • Els jocs moderats han de funcionar bé.

Contres ��

 • El preu és una mica elevat per a un encaminador domèstic estàndard.
 • Hi ha diversos models de Nighthawk, que fan que sigui extremadament confús sobre quin triar.
 • L’encaminador és lleugerament més gran i desagradable que les opcions comparables.

És el millor router WiFi per a vostè? ��

Netgear R7000P Nighthawk és el millor encaminador global per a l’usuari mitjà. Inclou famílies de mida petita i mitjana amb cases de mida moderada. També podeu utilitzar això per configurar una xarxa per a una petita empresa. És millor que busqueu una altra opció si teniu previst algun joc o streaming en directe.

2. TP-LINK Archer C5400X

TP-LINK Archer C5400X

Els jugadors de fora no només els agradarà la velocitat del TP-LINK Archer C5400X, sinó que també.

No és l’encaminador més barat del mercat, però és el que podeu esperar quan busqueu el millor encaminador WiFi disponible.

Diverses especificacions de TP-LINK Archer C5400X la converteixen en una inversió intel·ligent per a jugadors i usuaris pesats d’Internet. En primer lloc, és que hagi un reforç de gamma. En segon lloc, l’encaminador té funcions per prioritzar el trànsit per eliminar problemes de latència.

A més d’una meravellosa protecció contra les amenaces, opcions de VPN i una configuració de processament endurida, no podreu equivocar-vos amb TP-LINK Archer C5400X.

Preu ��

331,57 dòlars – 399,99 dòlars

Avantatges ��

 • L’encaminador té un preu una mica decent per a aquells que acostumen a pagar encaminadors d’alt rendiment.
 • Podeu connectar l’encaminador al vostre dispositiu Alexa per tenir funcions de control de veu.
 • Podeu connectar una àmplia gamma de dispositius al router, mantenint la velocitat i precisió d’avantguarda sense cap problema de latència.
 • El processament de quad core garanteix que la vostra xarxa proporciona el poder necessari per a coses com el joc i les càrregues elevades de molts usuaris.
 • Ofereix tres bandes sòlides de WiFi perquè no es vegi cap retard a la vostra connexió al mig d’un joc o quan es connecti a diversos dispositius de casa vostra.
 • El router ofereix algoritmes integrats per determinar quin dels dispositius de la vostra xarxa ha de rebre el màxim de recursos en un moment determinat.
 • Obteniu algunes mesures de seguretat com ara la protecció integral contra les amenaces i l’accés VPN: per xifrar la vostra connexió, fins i tot quan esteu fora de casa i accediu a un punt d’accés WiFi públic..

Contres ��

 • La persona mitjana no necessita un encaminador tan potent a casa seva, de manera que sovint no es justifica l’etiqueta de preu elevat.
 • L’encaminador és extremadament voluminós i el disseny podria destacar massa per al consumidor mitjà. Al cap i a la fi, a moltes persones els agrada amagar els seus encaminadors.
 • Tot i que aquest router té una cobertura extremadament bona, la creació pot utilitzar algunes millores en termes de durabilitat.

És el millor router WiFi per a vostè? ��

Crec que TP-LINK Archer C5400X és el millor encaminador WiFi per a tots els jugadors i usuaris de potència. Un usuari elèctric es consideraria una família nombrosa amb múltiples connexions amb l’encaminador, o fins i tot una empresa que necessita una xarxa forta i cobertura a tot el seu espai d’oficina. També haureu d’obtenir la velocitat i cobertura que necessiteu si sou jugadors.

El punt complet del router és disminuir la latència i millorar el rendiment de tots els sistemes de joc. Tot i que pot semblar una mica car per als usuaris mitjans, algunes persones no volen sacrificar res en termes de rendiment WiFi. Si sou vosaltres, aquest router té excel·lents ressenyes d’usuaris i ha passat per les proves per demostrar que és un dels més potents del mercat.

3. TP-Link AC1750

TP-Link AC1750

Si esteu interessats en estalviar una mica de diners al vostre encaminador, penseu anar amb TP-Link AC1750.

És un encaminador WiFi intel·ligent destinat a la llar i la feina. Disposa d’una connexió WiFi de doble banda per proporcionar una solució de xarxa més versàtil.

Com que aquest router està pensat generalment per a ús domèstic, tindreu la satisfacció de saber que és excel·lent per transmetre vídeos en format HD i 4K i ofereix suport per a Internet d’alta velocitat a tota la casa..

És una de les millors opcions d’encaminador WiFi per a cases petites i mitjanes, que hauria de ser excel·lent per a la família mitjana que pot tenir una tauleta, un ordinador i potser alguns dispositius de reproducció alhora. Fins i tot haureu de veure que el rendiment de WiFi és acceptable per a alguns jocs. L’encaminador pot tenir problemes amb cases grans o de forma única, però una casa estàndard de 2.500 peus quadrats hauria d’estar bé amb aquest encaminador..

Preu ��

64,99 dòlars – 79,99 dòlars

Avantatges ��

 • L’encaminador és un dels millors valors del mercat. No heu de trencar el banc i tampoc haureu de sacrificar el rendiment en una casa normal.
 • Hauríeu de veure una cobertura excepcional per a totes les cases de fins a 2.500 peus quadrats. Fins i tot pot incloure algunes zones exteriors com el pati del darrere o el pati davanter.
 • El router us permet connectar fins a 50 dispositius, inclosos sistemes de joc, impressores i tauletes.
 • Tot i que és un encaminador lleuger, ofereix el màxim rendiment per a streaming en 4K i hauríeu de poder veure resultats decents per a un jugador moderat.
 • També es connecta amb Alexa perquè pugueu activar accions com ara comprovar la seguretat de la vostra xarxa o desconnectar determinats dispositius.
 • El router ve amb una gran aplicació mòbil per a la seva gestió i configuració. La configuració només dura uns quants minuts i sempre podeu iniciar la sessió a l’aplicació amb finalitats de seguretat i de connexió.
 • L’encaminador té quatre ports ethernet.
 • Hauríeu d’esperar majors taxes de transferència de dades i una millor freqüència de ràdio en comparació amb els encaminadors del mateix preu del mercat.

Contres ��

 • L’encaminador no està creat per a situacions d’alt rendiment. Això normalment significa que els jugadors i els usuaris d’Internet pesats haurien de buscar alguna cosa més.
 • Les cases grans podrien veure problemes amb el rendiment en determinades zones de la casa.
 • Tot i que el fabricant afirma que podeu connectar fins a 50 dispositius i, potser, més de 50 dispositius, acostumo a pensar que seria molt difícil amb les especificacions actuals.
 • Aquest no és un encaminador durador i resistent que us transmetrà la majoria de la vostra electrònica. És important tenir cura amb l’encaminador perquè duri molt i mantingui una connexió WiFi de qualitat.

És el millor router WiFi per a vostè? ��

TP-Link AC1750 té sentit per a aquells amb un pressupost. No és mala idea provar l’encaminador per comprovar si funciona bé a casa i per assolir la velocitat que necessiteu.

En general, no suggeriria TP-Link AC1750 per a jugadors pesats o usuaris d’internet. Si teniu previst connectar dotzenes de dispositius, potser considereu una cosa més forta. Això també es podria dir per a persones amb cases grans o de forma estranya.

4. Linksys Max-Stream AC2200

Linksys Max-Stream AC2200

Linksys Max-Stream AC2200 ofereix una configuració de tres bandes. És un excel·lent encaminador per als jugadors i sembla disminuir una mica el cost per a aquells que encara no vulguin comprometre’s amb alguna cosa més preuada..

Pel que fa a alguns dels punts destacats, Linksys Max-Stream AC2200 és una de les millors opcions del router WiFi a causa de la connexió intel·ligent. Això significa que tots els dispositius reben la millor banda i el millor rendiment.

També gaudim de la funció d’equitat del temps d’aire, que sembla que manté velocitats semblants i eficients per a tots els dispositius.

Preu ��

149,00 dòlars – 179,99 dòlars

Avantatges ��

 • El preu d’aquest router és més raonable que el router mitjà que podeu trobar.
 • També ofereix una connexió sense fils de tres bandes amb una potent CPU quad core.
 • L’encaminador disposa de quatre antenes per estendre les connexions sense fils a tota una casa de mida mitjana. També disposeu de sis amplificadors d’alta potència.
 • Les funcions de connexió intel·ligent i d’equitat en temps d’aire asseguren que gaudiu de la millor eficiència i rendiment en funció dels dispositius que s’utilitzen actualment. Les millors bandes de ràdio es seleccionen en funció dels dispositius connectats a la vostra xarxa.
 • Les bandes WiFi ofereixen tres velocitats diferents i poden pujar fins a 2,2 GB per segon.
 • L’encaminador té opcions de roaming perfectes, cosa que significa que hauríeu de poder cobrir la majoria d’espais amb WiFi.
 • L’encaminador inclou una aplicació per configurar la vostra xarxa i fer coses com permetre l’accés de convidats i configurar els controls parentals.
 • També podeu esperar quatre ports ethernet i un port USB 3.0.

Contres ��

 • Alguns routers comparables tenen millors CPU i antenes més ajustables per ampliar el senyal.
 • Tot i que tenir un port USB és agradable, hem trobat que molts encaminadors en un mateix rang de preus inclouen ports addicionals, de vegades fins a quatre o cinc ports USB.
 • Molts routers de Linksys semblen anar més ràpidament que alguns dels altres fabricants. Molts usuaris han denunciat obsolescència prevista.
 • Alguns jugadors i usuaris molt pesats poden trobar que aquest router no és prou potent per a ells.

És el millor router WiFi per a vostè? ��

Linksys Max-Stream AC2200 és la nostra elecció assequible per a jugadors i usuaris d’internet pesats. Tingueu en compte que els usuaris súper pesats no poden trobar aquest router eficaç.

5. Router de malla AmpliFi HD

Router de malla AmpliFi HD

Els routers i xarxes WiFi de malla ofereixen algunes de les darreres tecnologies més avançades per a xarxes d’oficina i d’oficina.

La tecnologia de malla ha estat durant un temps, però recentment els hem començat a veure amb preus assequibles per als consumidors habituals.

En definitiva, un encaminador de malla distribueix el seu senyal des de diversos punts d’accés.

Funciona com una tela aranya o un teixit de malla digital, on la xarxa es distribueix per tota la casa, a diferència d’un enrutador que intenta enviar un senyal a tot arreu..

Preu ��

339,99 dòlars

Avantatges ��

 • La tecnologia de malla sovint és la millor manera d’expandir la vostra connectivitat WiFi en una casa gran. També és fantàstic per a habitacions amb una ubicació obscura o al vostre pati.
 • Aquest sistema inclou un encaminador base i dos punts de malla.
 • La pantalla amb pantalla tàctil funciona de manera similar a la tecnologia de casa intel·ligent, és a dir, és molt més fàcil de gestionar que la vostra configuració mitjana del router.
 • El sistema d’encaminador pot arribar fins a 10.000 peus.
 • Els punts de malla són petits i fàcils d’amagar.
 • Rebreu una bella aplicació mòbil per configurar la vostra xarxa de malla i completar coses com ara controls parentals i accés remot.

Contres ��

 • Una xarxa de malla com aquesta és normalment una de les opcions més cares per obtenir WiFi a casa o a l’oficina.
 • Els sistemes de malla són excel·lents per ampliar l’abast del vostre senyal, però els usuaris d’Internet pesats poden desitjar més quant a velocitat i transferència de dades.

És el millor router WiFi per a vostè? ��

Igual que passa amb la majoria de routers de malla, l’objectiu del router AmpliFi HD és proporcionar WiFi per a grans espais. Per tant, si teniu una casa gran o oficina amb moltes habitacions i dispositius connectats repartits per tot arreu, aquest és el sistema d’encaminador adequat per a vosaltres..

En general, recomanaria un encaminador de malla si observeu zones mortes consistents en determinades zones del vostre edifici. Una casa de més de 3.000 peus necessitarà, probablement, algun tipus d’encaminador de malla. També és habitual veure punts morts en un apartament amb un disseny únic. Per exemple, diverses històries, parets de maó gruixut i soterranis o complements d’habitatges poden experimentar aquestes zones mortes WiFi.

Quin és el millor router per a WiFi?

El més difícil de trobar el millor router WiFi és que hi ha tantes opcions per triar. No només això, però és difícil entendre la tecnologia. A més, la tecnologia canvia tot el temps.

Netgear R7000P NighthawkTP-LINK Archer C5400XTP-Link AC1750Linksys Max-Stream AC2200Router de malla AmpliFi HD
Preu181,99 dòlars – 219,99 dòlars331,57 dòlars – 399,99 dòlars64,99 dòlars – 79,99 dòlars149,00 dòlars – 179,99 dòlars339,99 dòlars
Per als usuaris mitjansNoNoNo
Per a jugadors i usuaris d’internet pesatsNoNoPot ser
Per a cases grans o inusualsNoNoPot ser

Amb sort, aquesta guia ha esborrat algunes preguntes que podríeu haver tingut. Per tant, heu comprat encara el vostre router WiFi ideal?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Crèdits d’imatge: NETGEAR, TP-Link, AmpliFi

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que vol dir que si feu clic a un dels enllaços del producte i després comprem el producte, rebrem una comissió. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map