La guia definitiva per iniciar un negoci de disseny web: des de buscar els vostres primers clients fins a crear un nom per vosaltres mateixos

La perspectiva d’iniciar un negoci de disseny web pot ser una mica aclaparadora.


Tanmateix, alhora, si teniu cap feina que no us agrada al 100%, és difícil negar la possibilitat d’utilitzar les vostres habilitats per crear un negoci de disseny web que funcioni basat en la flexibilitat i la llibertat..

Preferiria deixar-se escapar tal i com estàs, contínuament afectat per l’estrès? O estàs disposat a arriscar per tenir una possibilitat d’alguna cosa millor?

Per segur, hi ha molts elements que heu de tenir en compte a l’hora d’iniciar un negoci de disseny web. Aquesta guia us ensenyarà:

 • Com trobar i tractar amb els clients
 • Com executar el backend del vostre negoci
 • Com planificar el futur i créixer

La manera més senzilla de vèncer el desbordament que comença a començar abans de començar un negoci de disseny web? Prepareu-vos de manera Proactiva per a totes les possibilitats!

Iniciar un negoci de disseny web

1. Abans de fer res més …

Fem una cosa directa: sense clients, no teniu cap negoci viable. Per descomptat, en començar, inevitablement dedicareu més temps a perseguir oportunitats del que realitzareu el treball real.

1.1. Què cal fer abans d’abandonar la feina a temps complet

Si actualment treballau una feina a temps complet per a algú altre, pot ser útil començar la vostra transició buscant perspectives abans de sortir. L’ideal és que també haureu d’esperar fins que tingueu almenys uns mesos de despeses d’emergència acumulades (entre 6 i 12 mesos és la norma d’or).

Mentre consulteu el vostre temps, també ho podreu fer productiu. Comença a treballar en els materials professionals que necessitaran inevitablement, com ara:

 • El vostre lloc web professional de cartera
 • Plantilles de proposta
 • Targetes de visita
 • Marca de xarxes socials (foto de portada, bios)

Aquest també pot ser un bon moment per construir el lideratge del pensament. Hi ha tants blocs de disseny web i WordPress (o altres llocs web on el client objectiu es queda pendent) que accepten publicacions de convidats; és possible que es tracti d’escriure per a alguns d’ells. Només heu d’assegurar-vos d’incloure un enllaç convincent al lloc web de la vostra cartera. WPMU DEV ofereix informació sobre com fer bons exemplars al bloc de convidats.

Si no sou gaire escriptor, com a mínim, comenteu aquests blocs del sector i feu-vos el vostre nom així conegut.

Quan inicieu un negoci de disseny web, és necessari un lloc web de cartera perquè us permet mostrar el vostre estil i habilitats exclusius. És molt més personal (i professional) que només fer un compte en una plataforma de cartera com Behance.

Com que parlem d’iniciar un negoci de disseny web, suposo que "creant un lloc web de cartera per a tu" -a cap part no us sembla res difícil. Aquí teniu una mica d’inspiració: un conjunt de llocs interessants de cartera.

Si no us agrada escriure, hi ha moltes altres maneres de donar-vos a conèixer a la comunitat (tant de WordPress / disseny web com del vostre àmbit d’atenció específic), com ara:

 • Participa en xats de Twitter (fes un cop d’ull TweetReports per a una llista cercable)
 • Publica regularment contingut reflexiu a les xarxes socials. Ajuda a crear idees de temes que demostrin la vostra experiència: consells sobre disseny web, exemples de treball, articles que heu escrit, etc..
 • Participa en cims en línia i / o conferències com WordCamp. Conegui els organitzadors de conferències per tenir una millor oportunitat d’acceptar els seus llançaments!

Per descomptat, per ser conegut per alguna cosa, cal apostar per alguna cosa. Concretament, cal situar-se.

1.2. Decidiu qui és el vostre client objectiu

No n’hi ha prou amb afegir una vaga "Desenvolupador web" títol al vostre perfil de LinkedIn. Si voleu crear clout, heu d’especialitzar-vos. Tot i que us pot preocupar que això sigui limitat, és sincerament com tots els guanyadors més importants han aconseguit guanys de sis xifres (i més).

Un cop hàgiu establert el vostre nínxol (i és correcte jugar-hi amb aquest fet), assegureu-vos que ho comunicareu al lloc web de la vostra cartera i a altres mitjans en línia. Com a part d’aquest procés, dediqueu una bona estona a desenvolupar la persona del vostre client objectiu (un element bàsic del vostre client objectiu).

Els de HubSpot Eina MakeMyPersona ofereix una manera senzilla de fer-ho.

Hauríeu d’aprendre el màxim possible sobre aquestes persones.

On surten? Com aconseguir-los millor? Què requereixen d’un lloc web? Etc.

fer persona

1.3. Decidiu què oferir

Ja hem tocat la importància de fer-ne un tomb. La pregunta és: com?

A continuació, es mostren algunes idees per definir la vostra especialitat en iniciar un negoci de disseny web:

 • Oferiu serveis de manteniment de WordPress (actualitzacions temàtiques, bàsics, addicionals)
 • Dissenyar projectes web complets per a nous negocis
 • Centrem-nos en un tipus específic de disseny de llocs web: comerç electrònic, llocs de membres, etc..
 • Convertiu llocs web des d’altres plataformes (és a dir, Weebly, Squarespace), Drupal) a WordPress, o fins i tot a PSD a WordPress
 • Centrem-nos en redissenys / modificacions de resposta
 • Treballar amb clients en indústries específiques: govern, petita empresa, B2C, etc.

No hi ha respostes equivocades: jugueu amb les possibilitats fins que arribeu a una combinació guanyadora!

1.4. Definiu els vostres preus

En general, les tarifes dels projectes són millors que les tarifes horàries dels grans projectes, perquè la gent no us interrogarà sobre com dediqueu el vostre temps; ja se n’ha fet càrrec i ja ho han pagat. Les tarifes horàries us permeten converses molestes i la devaluació de la vostra experiència.

Dit això, És possible que les tarifes per hora siguin les que utilitzeu per estimar les tarifes del projecte.

És una bona idea calcular la tarifa horària ideal, encara que els vostres clients no estiguin mai a l’abast d’aquesta informació. Si acudeix a la llibertat a temps complet per primera vegada, no oblidis construir el cost dels beneficis (assegurança mèdica), dies malalts i dies de vacances. A més, no oblideu que haureu d’estalviar un 20-30% en impostos!

Calculadora de tarifes de Nation1099 pot ser útil per connectar tota aquesta informació per establir el número correcte.

També és possible que vulgueu fer un cop d’ull aquestes calculadores relacionades amb el negoci.

Per augmentar la confiança, identifiqueu els vostres preus en funció de les tarifes de la indústria (aquí es mostra com es produeix? a la indústria de WordPress).

negoci de disseny web

2. Comenceu amb els clients: aquí teniu la manera de trobar-los

Amb totes les preguntes més importants respostes, és hora de començar a compartir públicament les notícies que el vostre negoci de disseny web està preparat per als clients. Hi ha molt menys risc de deixar la feina a temps complet si teniu diversos clients alineats!

La clau de l’èxit? No tractar el màrqueting com una tasca única i realitzada. Els dissenyadors amb èxit busquen constantment oportunitats per promocionar el seu negoci, sense esperar fins arribar a un punt on no tinguin clients i res a fer.

2.1. Aprofiteu la vostra xarxa existent

Un dels primers primers passos és començar fent les clares intencions amb la vostra xarxa existent. Publici públicament el fet d’iniciar un negoci de disseny web a les xarxes socials i poseu-vos en contacte amb amics, familiars i col·legues que us puguin enviar referències. Simplement, no sigueu pressionats, no és la seva feina trobar feina per a vosaltres.

2.2. Feu presència a les xarxes socials

Mentre estem en aquest tema, també pot ser profitós crear una estratègia de mitjans de comunicació social per mantenir-se al cap de la vostra xarxa mitjançant algunes de les idees del tema exposades anteriorment en aquest article.

LinkedIn pot ser una gran font de liderats per la seva naturalesa B2B. Twitter és un lloc fantàstic per generar problemes amb la comunitat de disseny web. Així, inicia converses amb altres professionals de WordPress i empreses potencials amb les quals vulguis treballar. Construir llistes per ajudar-vos a organitzar les vostres converses (la meva WordPress és el millor La llista de Twitter pot ser un bon lloc per començar!).

linkedin

2.3. Experiment amb vídeo

Si encara no disposeu de molta audiència, podeu intentar crear-ne un de màrqueting de vídeo. El màrqueting de vídeo es converteix ràpidament en un dels mitjans de màrqueting de contingut més populars. Crea una setmana Facebook en directe sèries basades en la vostra especialitat en disseny web i ofereixen assessorament gratuït per crear lideratge.

2.4. Experimentar amb plataformes d’aprenentatge

En una nota relacionada, també pot ajudar a crear classes breus en plataformes com Skillshare o Udemy per omplir el vostre embut de vendes i crear una audiència de persones que puguin actuar com a ambaixadors de la vostra marca..

Concretament, Skillshare proporciona molts recursos per a començar i dóna suport a nous professors, oferint reptes mensuals amb premis (incloses les funcions de màrqueting).

Permeten enllaços externs a pàgines de destinació, on podeu proporcionar recursos de classe a canvi d’adreces de correu electrònic.

compartició d'habilitats

2.5. Crea una llista de correu electrònic

En paral·lel a aquests esforços, comenceu a crear la vostra llista de correu electrònic atraient clients qualificats amb un imant principal rellevant al lloc web de la vostra cartera. Per reunir les adreces de correu electrònic reals, podeu utilitzar qualsevol d’aquestes eines.

A imant de plom és quelcom atractiu per al públic objectiu que ofereix a canvi de l’adreça de correu electrònic d’una persona: potser una llista de control útil, un llibre electrònic o una llista de recursos..

Gastar temps en màrqueting per correu electrònic és important sobretot perquè una llista de correu electrònic és una cosa que teniu; els seguidors que arribeu a altres plataformes podrien desaparèixer si la plataforma hagués decidit deixar-vos fora o tancar-vos..

ebook

2.6. Feu divulgació en fred

No importa el que sigui, els esforços de desenvolupament de negocis no haurien de ser una cosa que només passi quan necessiteu nous clients, sinó que és un procés continu que assegureu que treballeu constantment al vostre plat. Creeu un objectiu per augmentar el fred a un nombre determinat de negocis cada setmana i fer el seguiment del vostre percentatge d’èxit en les perspectives de tancament per determinar quantes entrades condueixen a ofertes tancades i guanyades.

Si bé el llançament per al treball és lleugerament diferent que algunes de les idees de màrqueting esmentades anteriorment, almenys quan comenceu, haureu de fer les dues coses.

Utilitzeu un CRM (eina de gestió de relacions amb els clients) per fer un seguiment de les etapes de la vostra oferta amb diversos clients potencials i amb qui heu de fer el seguiment.

Hubspot ofereix una opció gratuïta robusta.

hubspot

3. Executeu el vostre negoci de disseny web de manera eficaç: darrere de les escena

Heus aquí la cosa: no n’hi ha prou amb fer la feina i el màrqueting. En iniciar un negoci de disseny web, també heu d’assumir algunes funcions que normalment gestionen departaments especialitzats d’una empresa.

En realitat, aquesta serà la part més difícil i molesta de l’executar una empresa de disseny web. Però la millor part, creant llibertat i flexibilitat al voltant de la vostra passió, és més que una compensació. A mesura que comenceu un negoci de disseny web, trobareu formes per alleujar part d’aquest dolor i trobareu més temps per centrar-vos en les nostres tasques bàsiques de negoci..

Però, ja que tot just comença, ens centrem en el que cal pensar en aquest moment.

3.1. Contractes & propostes

L’ideal seria que abans de deixar la feina a temps complet, heu dedicat un temps a crear una plantilla de proposta guanyadora.

Algunes de les coses més importants a incloure en la proposta / contracte eventual:

 • Un àmbit de treball clarament definit (inclòs el que no abasta la taxa de projecte)
 • Lliuraments específics en un llenguatge idoni per al client
 • Cronologia i fites

No oblideu incorporar-vos el cost dels temes, complements i qualsevol altra eina necessària per fer la feina. Per exemple, si esteu ajudant amb el SEO, podeu tenir en compte el cost de les vostres eines de SEO.

No avançeu sense contracte signat d’acord amb els vostres termes i el pagament anticipat (encara que només sigui un pagament parcial).

I.co és una excel·lent eina de contracte gratuïta per començar, que ofereix funcions d’eSignatura i alertes sobre quan es visualitzen els vostres documents. També podeu utilitzar-lo per cobrar un dipòsit i futurs pagaments.

i.co

Una altra opció? LegalZoom Les plantilles de documents legals disponibles com a part d’una subscripció mensual assequible.

També és profitós que la vostra plantilla de contracte inicial sigui revisada per un advocat. Als Estats Units, un local centre de desenvolupament de petites empreses (SBDC) pot proporcionar accés gratuïtament als professionals de la comptabilitat i legal!

legalzoom

3.2. Incorporació comercial

En algun moment, podríeu considerar necessari incorporar la vostra empresa, proporcionant una protecció legal en forma de separació entre actius personals / empresarials. Per fer-ho, haureu d’omplir alguns formularis i enviar el pagament al vostre estat / país. Ajuda a tenir un bon advocat o comptable al seu costat (o ajuda d’un SBDC local, com s’ha esmentat anteriorment).

Independentment del lloc on incorporeu el vostre negoci, assegureu-vos de consultar les normes i regulacions locals, així com consultar amb altres empreses del vostre nínxol per determinar què necessiteu per començar..

3.3. Administració d’empreses

Posar en marxa un negoci de disseny web significa assumir un munt de rols que probablement no ho sigui, però no els ignoraveu!

A continuació, es mostren alguns barrets que heu de portar com a nou propietari de l’empresa de disseny web:

 • Comptabilitat / Comptabilitat: Utilitzeu una eina de comptabilitat com Llibres de llibres o Llibres ràpids per enviar factures, rebre pagaments i fer el seguiment de les despeses.
 • Màrqueting: Ja hem compartit alguns consells específics, però la qüestió és que no haureu d’esperar fins que no tingueu prou feina al client per comercialitzar el vostre negoci. procés a llarg termini.
 • Contractació / Gestió: És possible que finalment decidiu externalitzar projectes més petits i tasques administratives (podeu provar Fiverr per això), de manera que ajudarà a crear un procés al voltant de la contractació i la gestió tan bon punt comenceu a reconèixer aquesta necessitat. Mentrestant, creeu documentació de procés per a tantes coses com pugueu, de manera que encara no esteu preparats per contractar, estareu preparats quan arribi el moment!

3.4. Poseu les ordres en ordre

A mesura que treballeu a les trinxeres i feu servir els vostres projectes, té sentit deixar d’aturar-se i pensar en les eines que feu servir. Pot ser que ja coneixeu moltes de les eines essencials de disseny web, però, al mateix temps, no totes seran tan efectives quan s’incorporen i s’incorporen a un negoci de disseny web..

Dit d’una altra manera, només perquè alguna cosa us hagi funcionat en el passat, no vol dir que continuï funcionant en un entorn empresarial professional en el qual esteu.

Penseu en aquest resum d’eines excel·lents per a dissenyadors web i usuaris de WordPress. La llista inclou temes com el seguiment del temps, la gestió de documents, la gestió de projectes, la comunicació amb els clients, el treball amb el disseny gràfic, el desenvolupament de codis, etc..

4. Escalar, guanyar més diners & proporciona més valor

Quan inicieu una empresa de disseny web per primera vegada, haureu d’aconseguir la vostra manera de pujar a les files. Això pot suposar assumir un treball amb poca remuneració per tal de crear la vostra cartera, no exactament glamurosa, però alguna cosa bàsicament a tots els que han de tenir!

Un cop més hàgiu establert, voldreu començar a pensar en com incorporeu més valor a les vostres ofertes per tal de guanyar més diners. Per ser justos, no hi ha res que us impedeixi començar amb aquestes coses ara mateix. Només us limitareu per la vostra energia i enfocament, que es dividiran una mica fent moltes de les altres activitats esmentades anteriorment en aquest article.

A continuació, es mostren algunes idees per obtenir més diners per al vostre negoci de disseny web:

 • Inscriviu-vos com a afiliat als vostres productes favorits de WordPress (plugins, temes, hosting) i recomaneu-los als vostres clients per obtenir una comissió. Per obtenir èxit, tingueu clar les publicacions d’afiliació (p. "Aquest article conté enllaços d’afiliació") i ser transparent de la vostra experiència amb el producte.
 • Guanyeu encara més diners gestionant directament l’allotjament web del client i el manteniment continuat de WordPress (complement, tema, actualitzacions bàsiques, així com actualitzacions periòdiques del contingut del lloc web segons els vostres clients).
 • Segueix aprenent coses noves. Per descomptat, no hi ha cap raó per intentar aprendre tot el que hi ha per saber sobre disseny / desenvolupament web, però hauríeu de treballar per mantenir-vos al dia en el vostre nínxol / especialitat. Seguiu Regla del 20% de Google per aprendre / desenvolupar: dediqueu temps a anar a conferències, a completar cursos i a llegir més informació sobre la codificació per mantenir-vos al dia. En dedicar temps a això, també escriuen fonamentalment la vostra pujada amb clients actuals / nous. La vostra experiència val la pena per alguna cosa!
 • Crear productes d’informació. La venda de serveis vol dir que us limita el temps i l’energia disponibles. La venda de productes significa un potencial d’ingressos il·limitat. Pregunteu-vos, "Què en sé prou per escriure un llibre electrònic o crear un curs en línia?".

Reflexions finals sobre l’inici d’un negoci de disseny web

En fer cadascun d’aquests passos amb molta marxa, no ha de ser del tot aclaparador iniciar un negoci de disseny web.

Quines altres preguntes teniu sobre començar un negoci de disseny web? Compartiu els vostres comentaris en els comentaris i ajudem a fer créixer la comunitat mitjançant un suport útil!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map