[Estudi de cas] Construint un millor sistema de “sol·licitud de funcions” per als vostres complements de WordPress

Una cosa que és força sorprenent quan comenceu a oferir productes de programari és el flux interminable de sol·licituds de funcions. I com més popular sigui el seu "cosa" obté, més sol·licituds rebrà, òbviament.


El que és especialment difícil és assegurar-se que totes les sol·licituds siguin ateses i qui les ha enviat obtindrà una resposta / explicació. Amb prou sol·licituds, realment necessiteu un sistema que permeti gestionar-les eficaçment.

Avui, donem la benvinguda a Katie Keith Graner2, qui compartirà la forma en què es va crear una millor, més eficaç "sol·licitud de funcions" el sistema per als seus complements de WordPress, quin va ser el resultat i com podeu emular els mateixos principis.

Aquesta és una contribució de Katie Keith:

Quan vam començar a vendre complements fa dos anys, em va sorprendre la quantitat de sol·licituds de funcions que vam rebre. Semblava que ningú no estava content amb els nostres complements, ja que tothom volia alguna cosa que no fos possible!

Al principi, el nombre i el ventall de sol·licituds de funcions van ser descoratjadors i una mica aclaparadors. Amb el pas del temps, he après a veure els comentaris dels clients i les sol·licituds de funcions com una oportunitat més que una amenaça.

Aquesta és la història de com vaig crear un millor sistema de retroalimentació per als nostres complements de WordPress. Comparteixo per què són tan importants les sol·licituds de funcions, com les recopila Barn2 dels nostres clients i com gestionar la llista de sol·licituds de funcions. Us donaré els meus millors consells sobre com comunicar-vos amb els clients sobre les sol·licituds de funcions, tot fent "No" en positiu. Finalment, us explicaré com utilitzar el vostre sistema de comentaris per crear un full de ruta eficaç per millorar els vostres complements de manera que maximitzi les vendes futures..

Les sol·licituds de funcions són una oportunitat enorme

Crec que cada sol·licitud de funcions és una oportunitat per aconseguir que el vostre negoci de complements tingui més èxit.

No tothom estaria d’acord amb mi. Abans que nosaltres va passar de dissenyar llocs web a vendre plugins, Vaig perdre el recompte del nombre de companyies de complements que semblava ressentit quan els vaig enviar una sol·licitud de funcions. Com a part d’un projecte de disseny web, sovint instal·laria un complement per a un client i veuria que mancava d’una característica vital. Quan vaig contactar amb la companyia de complements per sol·licitar la funció, normalment respondrien de forma defensiva. Semblaven pensar que el seu plugin ja era perfecte i jo era l’única persona del món que pensava que li faltava alguna cosa.

Crec que les persones amb aquesta actitud estan perdent les oportunitats de millorar els seus plugins.

Per què les sol·licituds de funcions són bones

Hi ha moltes raons per les quals les sol·licituds de funcions s’han de veure de manera positiva:

 • Són una manera d’aconseguir-ho coneixement privilegiat valuós sobre les llacunes del mercat que podeu aprofitar i treure profit.
 • Tu pots mesura la demanda per a cada funció i prioritzar el temps de desenvolupament per maximitzar les vendes futures.
 • Fins i tot si dius "No" a una sol·licitud de funcions, és una oportunitat de demostreu que escolteu i milloreu la fidelitat dels clients, així que és més probable que continuïn renovant la llicència de complements.
 • Vostè aprèn més sobre com les persones utilitzen els vostres complements. Això pot contribuir a les vostres activitats de màrqueting i descobrir casos d’ús nous.

No dic que hagueu d’implementar totes les funcions que sol·liciten els vostres clients. Això es traduiria en un complement inflat que és un malson per mantenir. També impossibilitaria la priorització o l’ús del vostre temps amb prudència.

En lloc d’això, heu d’utilitzar les sol·licituds de funcions com a proves sobre com aconseguir que els vostres plugins tinguin més èxit.

Recollida de sol·licituds de funcions

Hi ha un munt de moments diferents en què un client pot voler que us enviï una sol·licitud.

El primer repte és com evitar que els clients sol·licitin funcions que ja existeixen. Vaig trobar que molts dels nostres clients del plugin enviaven peticions de funcions per a coses que ja eren possibles. Va ser bo dir-los les bones notícies, però hauria estat encara millor si ho haguessin pogut descobrir per ells mateixos! És per això que és tan important crear un bona base de coneixement i esborreu llistes de les funcions del vostre complement.

Com recopila Barn2 peticions de funcions

Els clients proporcionen comentaris en diferents moments i de maneres diferents. El nostre sistema de sol·licitud de funcions permet als clients retroalimentar el moment adequat per a ells:

Formulari de sol·licitud de funcions del complement: part del nostre sistema de sol·licitud de funcions

 • Sol·licituds de suport general – La majoria de les sol·licituds de funcions es disfressen de consultes de suport general. El client es posa en contacte amb nosaltres per demanar-nos com fer alguna cosa amb un dels nostres plugins. Malauradament, això no és possible, així que he d’explicar i tractar-ho com una sol·licitud de funcions. El punt clau és que no acabo de respondre dient "No". En lloc d’això, la seva consulta s’inclou en el nostre sistema de sol·licitud de funcions per tal de poder supervisar aquestes peticions i millorar els nostres plugins en un futur. Compartiré exactament com ho fem més endavant.
 • Formulari de sol·licitud de funcions – La base de coneixement del connector de Barn2 conté un botó “Sol·licitud de funcions” immediatament a sota del botó “Obtén suport”. Això proporciona una forma senzilla i dedicada perquè les persones puguin sol·licitar noves funcions.
 • Sol·liciteu comentaris de correus electrònics – Utilitzem MailChimp per enviar un correu electrònic ràpid automatitzat a tots els clients 2 dies després de la seva compra. Aquest missatge de correu electrònic sol·licita informació, que s’informa al nostre sistema de sol·licitud de funcions. També utilitzem el Jilt complement de carro abandonat per sol·licitar comentaris de persones que no ens han comprat.
 • Analítica de bases de coneixement – Utilitzem el Base de coneixement heroica plugin per a la nostra base de coneixement. Es presenta amb analítiques, que utilitzem per avaluar articles sobre bases de coneixement. Tot i que l’objectiu principal d’aquestes dades és millorar la documentació, també és útil identificar funcions que falten. Per exemple, els clients de vegades deixen comentaris negatius perquè no era possible utilitzar algun dels nostres complements. Les dades sobre cerques fallides en bases de coneixement també són útils per identificar les llacunes.

Gestió d’una llista de sol·licituds de funcions

La nostra llista de sol·licituds de funcions de complements és un full de càlcul de Google, amb una pestanya per a cada complement. Tenim fitxes addicionals per a les funcions que ja hem implementat.

Aquí teniu una captura de pantalla de la llista de sol·licituds de funcions de forma gratuïta Afegeix al botó WooCommerce personalitzat connectar. (Nota: les llistes de sol·licituds de funcions per als nostres complements premium són molt més llargues.)

Llista de sol·licituds de funcions

La pestanya de sol·licitud de funcions inclou les columnes següents:

 1. Característica – Una breu descripció de la funció
 2. Demanda (1-3) – Una puntuació que mostra el nombre de persones que han sol·licitat la funció. 1 és baix, 3 és alt. Aquesta puntuació es basa en el nombre de vots de la columna 6.
 3. Impacte (1-3) – Una puntuació que mostra la importància de la funció per a vendes futures. Per exemple, una millora menor que agradarà als clients existents obtindria 1 punt; mentre que una característica que obriria el connector a un nou mercat i augmentaria significativament les vendes, obtindria un 3.
 4. Esforç (1-3) – Una puntuació que indica la dificultat per afegir la funció. A diferència de les altres columnes, 1 és alta i 3 baixa. Una senzilla característica obtindrà una puntuació de 3, mentre que una que trigaria setmanes de temps de desenvolupament obtindria 1.
 5. Puntuació – Aquesta columna es calcula automàticament a partir de les puntuacions de les columnes 2, 3 i 4. La fórmula que s’utilitza per a això és: = SUM (B2: D2): es tracta de la fila 2, i haureu de canviar el número per a cada fila..
 6. # Votacions – Utilitzem aquesta columna per registrar manualment el nombre real de sol·licituds de cada funció.
 7. Notificar-ho – Aquí és on afegim detalls dels clients que han realitzat la sol·licitud de funcions. L’utilitzem per avisar-los quan la funció estigui disponible.

Us explicaré com prioritzar les funcions basades en aquestes dades en un minut.

Respondre a les sol·licituds de funcions

Quan rebeu una sol·licitud de funcions per a quelcom que no és possible al vostre plugin, la vostra resposta ha de dependre de la categoria de les categories següents..

Elements que ja es troben a la llista de sol·licituds de funcions

Sovint se us demanarà novetats que ja es troben a la llista de sol·licituds de funcions. Això em passa almenys un cop al dia! Quan això passi, podeu enviar una resposta útil i honesta. La vostra resposta dependrà de la probabilitat d’afegir la funció en el futur:

 • Funcions populars que ja es troben a la vostra ruta de ruta del complement. Sol respondre amb una cosa així: "Malauradament, el que demana no és possible actualment. Tot i això, poques persones ho han sol·licitat i és probable que el desenvolupem en un futur proper. Afegiré les teves dades a la nostra llista de sol·licituds de funcions per tal que et puguem informar quan estigui disponible." Si teniu un calendari per a aquesta funció, aleshores és fantàstic: digueu-los. Si no, no feu cap promesa falsa. Segons la meva experiència, els clients solen estar satisfets amb aquesta resposta i no exigeixen un termini de temps exacte.
 • Funcions no prioritàries que ja es troben a la llista de sol·licituds de funcions. Normalment dic al client alguna cosa així: "Malauradament, actualment no és possible. Sou la cinquena persona que ho heu sol·licitat i us afegiré com un altre vot a la nostra llista de sol·licituds de funcions. Afegirem aquesta característica si prou gent ho demana en el futur. Realista, no puc dir-te quina probabilitat té perquè actualment hi ha 139 articles a la nostra llista de sol·licituds de funcions i hem de prioritzar els que volen més persones. Conservaré les vostres dades perquè us puguem notificar si afegirem aquesta funció en el futur." Trobo que tot i que això és una mala notícia, els clients agraeixen i respecten l’honestedat. Tots els clients creuen que la funció que vol és útil per a tothom i no pot imaginar-se per què no l’hem afegit ja. El fet de proporcionar fets i xifres posa en perspectiva la seva sol·licitud de funcions i entenen per què prioritzem altres tasques.

De qualsevol manera, respon de forma positiva que mostri al client que els està escoltant.

Elements que no es troben a la llista de sol·licituds de funcions

Cada pocs dies, també rebo una sol·licitud de funció que ningú més no ha sol·licitat encara. Si penso que milloraria el connector, l’afegeixo com a nova fila al full de càlcul de sol·licitud de funcions.

Respon al client amb alguna cosa així: "Gràcies pel suggeriment! Malauradament, aquest moment no és possible i sou la primera persona que ho sol·liciteu. L’afegiré a la nostra llista de sol·licituds de funcions i podrem afegir-la en el futur si prou gent ho demana. Conservaré les vostres dades perquè us notifiquem si això succeeix alguna vegada."

Sol·licituds de funcions fora de l’àmbit del complement

Rebreu moltes sol·licituds de funcions que no són realment aplicables al vostre complement. Per exemple, tenim dos complements de taula de WordPress: Taula de productes de WooCommerce i Taula de publicacions Pro – que creen taules instantànies en què es llisten productes de WooCommerce o altres tipus de contingut de WordPress. Molts clients sol·liciten una instal·lació d’importació per afegir automàticament els seus productes / documents / publicacions / etc. a granel.

L’objectiu d’aquests complements és mostrar contingut de la base de dades de WordPress en una disposició de la taula. No afecten la manera com s’afegeix o s’emmagatzema el contingut. En lloc de veure aquestes consultes com a sol·licituds de funcions, aviso al client sobre l’importador incorporat que ve amb WordPress / WooCommerce. Si no són adequats, us recomano un complement d’importació adequat. Una vegada que el client entengui que pot utilitzar aquestes eines per importar el seu contingut i després mostrar-lo mitjançant els nostres complements de taula, ja no sent que als nostres plugins els falta res..

Altres clients sol·liciten funcions que són increïblement específiques i no es poden repetir. Quan això passi, expliqueu suaument que el seu requisit és molt específic i hauran de demanar a un desenvolupador que el construeixi (idealment a la part superior del vostre complement)..

Pot ser que algunes peticions de funcions siguin una idea fantàstica per a un nou complement. Per exemple, quan vam publicar per primera vegada Posts Table Pro, molts usuaris van començar a sol·licitar funcions específiques de WooCommerce, com ara afegir botons al carretó. Atès que Posts Table Pro era un complement genèric per llistar qualsevol tipus de contingut de WordPress en una taula, no se sentia oportú afegir-hi funcions específiques de WooCommerce. En lloc d’això, hem llançat WooCommerce Product Table i ara és el nostre complement més venut!

Consell de bonificació: pagueu les vostres recomanacions

Si recomaneu regularment un complement específic, registreu-vos com a afiliat i fins i tot podeu guanyar alguna comissió. Per exemple, recomanem moltes extensions oficials de WooCommerce per utilitzar al costat dels nostres complements de WooCommerce i rebre com a resultat més de 300 dòlars / mes..

També ho som Codificable afiliades i quan un client hauria de pagar un desenvolupador per assolir el seu requisit, li recomanem que publiqui un treball a Codeable per trobar algú adequat. Això ajuda el client, alhora que ens recompensa per la recomanació.

Suggeriu solucions de solució

Per ara, haureu detectat que és important respondre de manera positiva a totes les sol·licituds de funcions. Això no vol dir que haureu de canviar el vostre complement per a tots els clients (o de fet, tots!) Que ho demanin. El que vol dir és que heu d’indicar el client a solucions que els ajudaran.

Si el vostre complement no pot fer bé el que el client necessita, penseu de manera creativa sobre algunes solucions que els poden ajudar. Només triguem uns minuts o menys si el deseu com a resposta enllaunada per a la reutilització d’altres clients. A més, manté feliços els clients i ofereix una manera de seguir utilitzant el vostre complement.

Alguns exemples

Aquest és un veritable correu electrònic de suport de complements que he enviat mentre escriví aquest article:

Correu electrònic d'assistència de complements

Per ajudar-vos a pensar en els tipus de solució que podeu suggerir, aquí teniu alguns exemples de les nostres peticions de funcions de complement:

 • Algú que utilitza Taula de productes de WooCommerce va informar que una de les opcions de la pàgina de configuració del nostre complement no funcionava. Aquesta opció particular també es podia controlar directament al codi curt de la taula de productes, per la qual cosa els aconsellem que la utilitzin fins que publiquem una nova versió amb la correcció.
 • Un altre client de la taula de productes de WooCommerce volia utilitzar el nostre complement amb un complement d’opcions de producte de tercers, en lloc del complement oficial de complements de productes amb el qual hem integrat. Els vam aconsellar que canviïn al complement oficial o que els clients facin clic des de la taula de productes a la pàgina de producte única, on podrien escollir les opcions de producte de l’altre complement..
 • Usuaris nostres Botiga privada de WooCommerce el plugin a vegades es confon perquè han configurat el connector per desbloquejar la botiga oculta per als usuaris connectats, però el complement amaga la pàgina del compte de WooCommerce que conté el formulari d’inici de sessió. Amagar la pàgina del compte és un comportament previst, ja que el nostre plugin amaga totes les pàgines relacionades amb WooCommerce. En lloc de veure-ho com una sol·licitud de funcions, informem als clients d’altres maneres de crear una pàgina d’inici de sessió frontal que no està oculta pel nostre plugin.

Coneixeu els vostres complements millor que ningú. Obteniu informació sobre com les utilitzen les persones per assolir diferents requisits i utilitzeu aquest coneixement per assessorar els vostres clients amb més eficàcia.

Com prioritzar les noves funcions

Quan planifiqueu funcions noves, heu de tenir una forma basada en proves per decidir quines prioritzaran. Afortunadament, la llista de sol·licituds de funcions que he descrit anteriorment us donarà exactament això!

Ordena el full de càlcul de la sol·licitud de funcions per la columna 5 (Puntuació), per ordre descendent. A la part superior de la llista, descobrireu quines són les funcions més exigents, realistes a desenvolupar i que marcaran la vostra diferència en les vostres vendes.

Per descomptat, no és una ciència exacta. Llegiu manualment les principals funcions i ignorau qualsevol cosa que no s’ajusti a la vostra direcció actual. Per exemple, l’element que es troba a la part superior de la llista de sol·licituds de funcions per a la nostra pàgina Taula de productes de WooCommerce el plugin trigaria molts mesos a desenvolupar-se. Tot i que aquest tema té una puntuació deficient per a “esforç”, té una gran demanda que l’ha portat a la part superior de la llista. Si busquem funcions més senzilles per desenvolupar-se ràpidament, omitirem aquest tema i ens centrarem en altres tasques més fàcils de desenvolupar, però que encara tinguin molta demanda.

Però, en general, ordenar la vostra sol·licitud de funcions per puntuació és un inici excel·lent. Consulteu les funcions més populars i utilitzeu-ho per planificar un pla de ruta de complements a curt i mitjà termini.

Implementació de noves funcions

Quan publiqueu noves funcions, hi ha diverses maneres de promocionar-les:

 • Enviar correu electrònic a clients individuals els noms del qual es troben a la llista de sol·licituds de funcions amb aquesta funció. Agraeixen el toc personal i és probable que renovin la llicència de complements l’any que ve!
 • Enviar per correu electrònic als usuaris de complements existents per explicar-los la nova funció.
 • Per obtenir novetats principals que atrauran nous clients, publicar una publicació de bloc i donar-la a conèixer.

La prova

Quan vam llançar per primera vegada la taula de productes de WooCommerce l’octubre de 2016, un gran nombre de persones van demanar que mostrés les variacions de productes a la taula. (No l’havíem inclòs en el nostre producte viable mínim inicial perquè feia molta feina. Volíem veure si primer es vendria el connector.)

Aviat es va fer evident que el complement tindria un èxit i val la pena invertir més temps. El suport per a productes variables es mostra directament a la part superior de la llista de sol·licituds de funcions..

Variacions

Els dos mesos abans d’afegir aquesta funció, vam rebre 24 vendes. Els dos mesos posteriors, vam tenir 104 vendes. Evidentment, es tractava d’un nou complement i estava acumulant un impuls, de manera que les vendes haurien augmentat de totes maneres. No obstant això, una gran proporció dels nostres clients mostren variacions a la taula de productes, i això és essencial per a casos d’ús popular com crear un Formulari de comanda d’una pàgina WooCommerce i sistema de comanda de restaurants. Estic convençut que el complement no tindria prou èxit si no haguéssim escoltat els nostres clients i haguéssim afegit suport per a les variacions.

Com construir un "Sol·licitud de funcions" sistema: embolcall

Espero que us hagi convençut que els comentaris i les sol·licituds de funcions dels clients són una oportunitat enorme per a qualsevol negoci de complements.

Permeten planificar el desenvolupament futur dels vostres complements de manera més eficaç, afegint noves funcions que augmentaran directament el vostre èxit. Fins i tot on heu de dir "No" per al client, que tenen una oportunitat de mostrar-vos que escolteu, que creeu fidelitat del client, que guanyen comissions d’afiliació recomanant-vos altres plugins i desenvolupadors i, fins i tot, d’obtenir noves idees de complements.!

Com funciona el vostre propi sistema de sol·licitud de comentaris? M’agradaria saber com es diferencia de la que he descrit anteriorment. Hi heu perdut alguns camps importants en el full de càlcul de sol·licitud de comentaris? Pot suggerir alguna millora per a la meva fórmula per prioritzar les sol·licituds de comentaris? Si us plau, informeu-me als comentaris que es mostren a continuació.

Sobre l’autor: Directora d’operacions a Barn2 Media, Katie Keith és una dissenyadora web de WordPress especialitzada en ajudar a les empreses a construir la seva presència en línia. Ella us ajudarà a treure el màxim partit de WordPress i del web.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map