Emprenedors de WordPress: hauríeu de diversificar-vos més enllà de WordPress?

Emprenedors de WordPress: hauríeu de diversificar-vos més enllà de WordPress?

Emprenedors de WordPress: hauríeu de diversificar-vos més enllà de WordPress?
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

El 2015 va ser un any de referència per a WordPress. Vam veure adquisicions massives, regrets lamentables i beques entretingudes, increïblement emocionant novetats tècniques apareix a l’horitzó i molt més.


En molts sentits, em va semblar un any en què WordPress finalment va començar a créixer. És una cosa lleugerament estranya a dir sobre una plataforma que té més d’una dècada i que funciona un quart de la web, però hi ha dolors en creixement molt evidents a tot l’ecosistema.

En aquest article, tractarem una qüestió inquietant, en particular: Ja és hora que els empresaris i desenvolupadors de WordPress comencin a mirar la diversificació o serà suficient una cistella plena amb ous que ens permeti posar-nos a la ratlla?

Ens hem adreçat a tres personatges destacats de la comunitat per adoptar-nos en aquest tema i ens llançarem en els nostres dos cèntims en el camí.

Anem!

L’augment lleugerament inesperat de l’emprenedor de WordPress

Abans de començar a parlar amb experts del camp que es guanyen la vida des de la plataforma, val la pena considerar breument fins a on hem arribat fins a arribar a plantejar-nos en primer lloc la qüestió de la diversificació..

Quan WordPress va ser molt alegre com una plataforma de blocs en els primers anys, la idea que donés suport a classes senceres de negocis hauria semblat prou ridícula..

Per ser just, òbviament, Matt Mullenweg va tenir els ulls premiats per obtenir el premi amb la creació de Automàtica i WordPress.com el 2005. Tanmateix, a la resta del món, no era del tot evident fins a quin punt podia arribar WordPress als primers dies..

L’augment dels mercats de complements i temes va impulsar l’augment gradual del programari fins a la part superior de l’arbre CMS i va començar a obrir els ulls de la gent a l’escala potencial de les empreses que es podrien construir al voltant de WordPress. Les arrels de molts dels vestits més importants amb èxit de WordPress basats en l’actualitat es van semblar en aquells anys desagradables.

Passeu endavant fins a l’actualitat i la gamma de persones que guanyen una vida més que sana fora de la plataforma és sorprenent. Enquestes comunitàries oficials i dades més informals totes dues posen de manifest l’amplitud de l’oportunitat actual per a aquells que es troben en el desenvolupament.

PressNomics

Potser encara és més impressionant un ecosistema emprenedor més ampli que ara suporta WordPress (esdeveniments com PressNomics mostren el ventall d’oportunitats comercials al voltant de WordPress).

Mentre estem a la vora de WordPress, prenem el seu lloc com a marc d’aplicació completament desenvolupat i, potser, fins al 50% del mercat, és un moment excel·lent per fer un balanç i tenir en compte si és prou sabut estar lligat al programari de la vostra empresa..

WordPress no ha semblat mai saludable, però pot mantenir el tipus de creixement explosiu que hem vist en els darrers cinc anys?

WordPress viurà per sempre?

La resposta curta i nítida aquí és que no. Res no viu per sempre. Els imperis cauen, les estrelles (tant gasoses com d’una altra manera) acaben cremant-se i s’esvaeixen.

Amb els seus terminis accelerats i el ritme de canvi implacable, la indústria informàtica té més que suficients relats de prudència per il·lustrar-ho tant en el costat del maquinari com del programari de la tanca. Al cap i a la fi, va arribar un moment en què mai ningú va ser acomiadat per comprar IBM. Més recentment, la perspectiva de Microsoft renuncia a la seva participació superior al 90% del mercat de la informàtica personal semblava francament ridible.

Collapse del mercat de Microsoft

Al món actual, és difícil veure massa tocs a l’armadura dels nostres comandaments digitals actuals a Apple, Google i Facebook, però donar-li temps i aquestes esquerdes aniran passant a poc a poc. Els gairebé col·lapse complet de Flash com a tecnologia i d’Adobe més àmplia lluita per mantenir el seu domini anterior tots dos són excel·lents exemples d’aquest procés en acció mentre parlem.

La història de moltes indústries, com ho és Clay Christensen demostrat eloqüentment, és una de perturbació. Els titulars s’inflen i fan mandra i arriben algun tipus d’ingressos en gran part inesperats (normalment des de baix) per menjar el seu dinar. En un 25% del mercat i continua creixent, WordPress ha passat fermament de la destructuració a l’objectiu potencial de disrupció.

No anem a sobreposar-nos a aquest budell en particular. WordPress no caurà aviat en un penya-segat, però si actualment estàs integrat en el programari, ara és un moment excel·lent per demanar-te el temps que pot durar el recorregut actual i quina forma millor abordar la diversificació..

Ens vam adreçar a tres principals emprenedors de WordPress per conèixer la direcció que podria anar.

La visió de tres principals empresaris de WordPress

Vam presentar la nostra llista de preocupacions sobre diversificació fins a tres preguntes claus i les vam posar a tres principals empresaris de WordPress. Les preguntes van ser:

Anem a veure quins van ser els comentaris!

1. James Farmer de WPMU DEV

James Farmer

James Farmer, conseller delegat de WPMU DEV

James Farmer hauria de necessitar poca introducció a la majoria de la comunitat de WordPress. Com a fundador i conseller delegat de Incsub, Edublogs, i WPMU DEV, ha estat darrere d’alguns dels grans èxits comercials de WordPress fins ara i ha estat constantment entretingut i entretingut figura al món de WordPress amb els anys, no tingueu por d’esborrar algunes plomes quan la situació ho exigeix.

Obtenim la visió del futur de James des de la perspectiva d’un empresari de WordPress aprofitant la plataforma bàsica en diversos aspectes comercials..

P: Com veieu el futur de WordPress a curt i mig termini com a plataforma?

La paraula clau aquí és "plataforma" perquè el futur de WordPress com a programari és més que fort. La gent, segons la meva opinió, farà servir WordPress des de fa 25 anys, probablement tant com ho utilitzen avui. Però, si pensem en WordPress com un sistema operatiu o un entorn operatiu per a programes més petits, crec que el futur és ben diferent.

Sempre veiem una tendència cap al monopoli / duopoli, ja sigui Jetpack o Envato, i crec que hi haurà un canvi cada cop més gran cap a un entorn més regulat per Automàtica. Crec que el futur a mitjà termini més probable a WordPress s’adeqüarà a l’experiència d’un nen bastant bastant d’OSX o Windows, tot i que certament hi ha jugadors que preferirien semblar a iOS.

Jo, personalment, semblava més que Android, però tinc un interès tancat. ��

P: Quina és la vostra por més gran a la plataforma?

Espai d’espai. I altres més fàcils, entorns allotjats per tercers. Començaran a aconseguir moltes més aviat, amb molt poc esforç.

Crec que WordPress.com resistirà prou bé, però no és WordPress com a plataforma de la qual parlem, un punt que és força evident per a nosaltres, però no per a la gran majoria dels usuaris.

Arribarà el moment, molt aviat, quan els vostres clients de 10 milions de dòlars i 25 de dòlars + + tindran una idea real sobre l’ús de WordPress enfront d’aquestes altres plataformes, per moltes raons. Aquests intervals de preus són el pa i la mantega de molts negocis de WordPress.

P: Feu gestions per a la vostra empresa per diversificar-vos més enllà del treball basat en WordPress?

Érem, i ara no ho som, però tornarem a arribar a algun moment. Per ser sincer, encara hi ha moltes oportunitats i coses que es poden fer millor (i de manera diferent) al món de WordPress i és un plaer abordar i pensar-ho, tot i que lluita constantment de goril·les de 500lb pot arribar a ser una mica esgotador. ��

2. Cristià "Kriesi" Budschedl de Kriesi

Christian Kriesi Budschedl

Creador de temes Christian "Kriesi" Budschedl

Kriesi és un dels principals fabricants de temes comercials del món de WordPress i el seu aspecte elegant, Tema polivalent polivalent és el millor venut de ThemeForest i és una inspiració per a dissenyadors de temes a tot el món.

Ens vam adreçar cap a cristià "Kriesi" Budschedl per la seva reflexió sobre el tema de la diversificació des del punt de vista d’un desenvolupador de temes principals.

P: Com veieu el futur de WordPress a curt i mig termini com a plataforma?

Crec que WordPress creixerà encara més en els pròxims anys i, amb la introducció de l’API REST de WordPress, probablement acabarà activant llocs i aplicacions que ni tan sols podem imaginar en aquest moment..

Definitivament acabarà potenciant encara més llocs web que ara mateix, cosa que serà molt beneficiosa tant per als desenvolupadors de temes complementaris com per als desenvolupadors de temes, i per als nous participants amb idees noves i ben executades!

P: Quina és la vostra por més gran a la plataforma?

Que es complicarà massa des del punt de vista de l’usuari final. Ja hi ha funcions que gairebé ningú sembla que utilitzi que (al meu pare) no hauria de formar part del nucli.

La facilitat d’ús per als usuaris finals i desenvolupadors és una part crucial de l’èxit de WordPress i espero que l’equip de WordPress faci tots els esforços per mantenir-ho així..

P: Feu gestions per a la vostra empresa per diversificar-vos més enllà del treball basat en WordPress?

Ja ho vam fer, uns quants anys enrere, WordPress fora de la casualitat cauria de la gràcia. És un lloc d’afiliació que genera ingressos passius, per si els nostres complements i temes de WordPress ja no poden pagar les factures, però com que WordPress continua creixent, és molt més un hobby. ��

El secret no és diversificar-se de WordPress, és entendre com canvia WordPress i com podeu innovar i canviar per afegir el màxim valor. Crec que això s’aplica a tothom, des de botigues diferents des de tot el camí, fins als grans: i als que estem en algun lloc entremig.

3. Mario Peshev de DevriX

Mario Peshev de DevriX

Mario Peshev de DevriX

Mario Peshev és el conseller delegat i l’arquitecte en cap de l’agència líder en desenvolupament de WordPress DevriX i un col·laborador principal de WordPress. També proporciona consells de desenvolupament de negocis i desenvolupament de manera constant al seu blog personal DevWP, a més de apareixent a la xarxa donant normalment entrevistes immediates sobre l’estat actual de WordPress i cap a on es podria dirigir.

Posem les nostres tres preguntes a Mario per obtenir un desglossament d’algú que solia liderar projectes de desenvolupament a gran escala que depenen de la plataforma per obtenir resultats.

P: Com veieu el futur de WordPress a curt i mig termini com a plataforma?

En aquest moment, WordPress és una plataforma flexible que utilitzen les empreses que van des dels bloggers que s’inicien fins a grans mitjans de comunicació, xarxes universitàries i plataformes de programari com a servei (SaaS)..

Malauradament, l’equip principal de WordPress no manté un full de ruta a llarg termini que permeti a la resta de la comunitat planificar-se en conseqüència, ajustar-se als objectius futurs ni trobar altres alternatives per a tipus específics de projectes..

Basat en el últimes converses a Slack i la planificació per a WordPress 4.4, En veig diverses plugins de funcions que probablement arribarà a WordPress durant els propers diversos llançaments importants.

La propera integració de l’API REST és prometedora i comportaria l’arribada de desenvolupadors que utilitzin diferents piles tècniques que podrien aprofitar el poder de WordPress i connectar-lo a diferents aplicacions o marcs. El marc bàsic s’està desacoblant lentament, introduint noves classes de components que permeten una gestió més fàcil de bases de dades i organització de dades.

P: Quina és la vostra por més gran a la plataforma?

Utilitzem WordPress com a marc tècnic per a les nostres plataformes multisituals de WordPress, aplicacions SaaS i grans aplicacions de WordPress que interactuen amb moltes API de tercers. El fet de ser una plataforma genèrica afegeix una mica de despesa a WordPress que fa que sigui una mica difícil desgranar en entorns de gran càrrega, sobretot quan interactuem amb altres sistemes.

Algunes de les principals actualitzacions importants (i fins i tot menors) van causar diversos problemes al mateix temps canviant a utf8mb4 o canviant components bàsics com ara el API de dreceres.

La meva por més gran és que la carrera cap al fons es tradueixi en plugins i de baixa qualitat "tot en un" temes que condueixen a problemes de seguretat i rendiment que perjudiquen tot l’ecosistema, allunyen grans empreses i suprimeixen artificialment els autònoms i les petites empreses que voldrien construir productes i serveis per viure.

També, amb la les darreres actualitzacions del personalitzador, Em preocupa que la direcció a llarg termini de WordPress es pugui centrar en els bloggers i les botigues mom i pop que poden ser una opció molt menys atractiva per als empresaris per orientar-se.

Tant de bo, l’equip Core continuï mantenint un alt nivell d’estabilitat i qualitat del codi que ens permeti crear aplicacions de gamma alta per a empreses amb èxit, però encara no veurem el que realment tindrà el futur de WordPress..

P: Feu gestions per a la vostra empresa per diversificar-vos més enllà del treball basat en WordPress?

Utilitzem WordPress exclusivament com el nostre marc principal per crear aplicacions de programari. Tot i això, la majoria dels nostres treballs són enginyeria de programari: migren de plataformes propietàries, construïm integracions amb diferents serveis i creem molts codis personalitzats per a cadascun dels nostres projectes..

El nostre equip té una combinació d’experiència en diversos llenguatges de programació i diverses plataformes, i no hauria estat difícilment desafiar els canvis a Laravel, Drupal o, fins i tot, a desenvolupar Java o Python si ho haguéssim fet. Tot i això, els nostres esforços de màrqueting i implicació a la comunitat de WordPress necessitarien una actualització completa si canviem la nostra plataforma principal, de manera que estem vigilant minuciosament el desenvolupament de WordPress i explorarem altres opcions de tant en tant..

La diversificació és a tot arreu un cop comences a buscar

A més dels nostres entrevistats anteriorment, també hem parlat en privat a més d’un desenvolupador de WordPress d’alt perfil, que també és conscient del valor de la diversificació..

Una de les coses que es desprèn de les respostes anteriors és que la diversificació (encara que no necessàriament s’inscriu en la llista de tasques actuals) està a l’agenda dels principals empresaris de tots els sectors de l’ecosistema de WordPress..

Fins i tot fent una mirada més àmplia al voltant de la comunitat actualment, és evident que la gent estira les ales en totes direccions. Si és Andrew Nacin responent la trucada del Servei Digital dels Estats Units el projecte, el casament astut de Copyblogger de la tecnologia de WordPress amb el seu contingut més ampli i la seva competència en màrqueting en projectes com el Plataforma Rainmaker, o qualsevol dels desenvolupadors destacats de WordPress que actualment té la temptació la cançó de la sirena de JavaScript.

També cal dir, per descomptat, la magnitud de la diversificació del responsable de la mà d’honcho Matt Mullenweg. Automàtic i WordPress recullen òbviament gran part de la seva atenció diària, però una ràpida mirada a la cartera del seu braç d’inversió àngel. Audrey Capital demostra que tampoc no és advers a mantenir molts ferros al foc al mateix temps:

Cartera de Matt Mullenweg Audrey

Bona part d’això és una qüestió de sentit comú simple. Em sembla que hi ha un cicle de vida natural per a empresaris amb èxit de totes les franges, independentment de quins siguin els seus antecedents:

  1. Obteniu peu i experimenteu èxit en un mercat.
  2. Feu créixer la seva oferta inicial de productes i / o serveis.
  3. Un cop establert, mira de diversificar-se.

Segons la meva humil opinió, es tracta d’un procés raonable que cal seguir, concretament el tercer pas. WordPress és un programari meravellós i no sé on estaria sense ell, però, en definitiva, heu de tenir cura del número u i protegir-vos de buscar totes les vostres esperances en una plataforma fora del vostre control..

El coneixement de WordPress és un coneixement valuós

La bona notícia en matèria de diversificació és que, com a desenvolupador de WordPress, dissenyador, empresari (o fins i tot tres), moltes de les vostres competències actuals són eminentment transferibles, com és la vostra base de clients..

El punt clau que cal tenir en compte per a futurs moviments és que ja utilitzeu WordPress amb tota seguretat com a eina per resoldre problemes d’alt valor d’una manera o d’una altra. Independentment de si hi ha WordPress o no, quedaran aquests valuosos problemes, així com la vostra capacitat per resoldre’ls.

A nivell purament tècnic, el vostre conjunt d’habilitats de front i rerellotge existents (HTML, CSS, PHP, JavaScript, probablement algun nivell de coneixement d’administració del sistema) porten molt bé a molts altres entorns i us permetran començar bé si voleu recollir-lo. una altra tecnologia.

Existeixen grans oportunitats en el món de JavaScript, generalment, amb l’augment de Node.js i marcs de gamma frontal com Angular i Reacciona. L’arribada imminent de l’API REST us ofereix un punt natural natural per arribar a l’hora de conèixer aquestes tecnologies, en un context que ja coneixeu.

De la mateixa manera, l’API REST també us ofereix una manera senzilla d’experimentar amb llenguatges relacionats com Python o Ruby, o fins i tot saltar a camps completament nous com ara Ràpid o Elixir.

Des del punt de vista comercial, la major part de les vostres habilitats es trobaran a les àrees de negoci estàndard on només utilitzeu WordPress com a solució en una cadena d’eines general. Habilitats com l’adquisició de clients, la contractació, la gestió de projectes, la creació d’equips, etc. són infinitament transferibles si decidiu posar la diversificació a la línia de baix..

Conclusió

Abans d’acabar, voldríem agrair a James, Christian i Mario un gran agraïment per la claredat i la claredat de les seves respostes a les nostres preguntes..

Tal com suggereixen les seves respostes, la diversificació no és en cap cas una necessitat, però és cert que val la pena començar a pensar-hi en el context del seu futur negoci més ampli..

Molts de nosaltres (jo inclòs) estem còmodes vivint en una bombolla de WordPress, però aquesta bombolla podria esclatar en qualsevol moment (mireu, per exemple,, Les vendes recents de Envato). No guardar tots els ous en una cistella és gairebé sempre una estratègia sensata a llarg termini.

Ens encantaria escoltar els vostres pensaments. Teniu previst diversificar aquesta línia? O enganxant-se a les pistoles per ara? Posa’t en contacte i fes-nos-ho saber!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector