Els millors llibres de negocis de 20 ishs per a emprenedors, professionals i creatius per llegir el 2020

Avui en dia és temptador creure que puguem aprendre tot a partir dels blocs, però res no pot estar més lluny de la veritat. Si voleu aprofundir en la comprensió d’un tema altament específic o aprofundir en les perspectives d’algú altre, no hi ha cap substitut per a un bon llibre d’ulls ��. És per això que hem recopilat aquesta llista dels millors llibres de negocis que puguin llegir els empresaris i els professionals.


El món sempre canvia, però també hi ha algunes coses que sempre seran certes. Els llibres per davant són una barreja de clàssics farcit de coneixements atemporals i llançaments recents que tracten com és el negoci en el món digital actual.

Sense més detalls, mirem aquestes coses millors llibres de negocis per a emprenedors, creatius i professionals (en cap ordre particular):

Millors llibres empresarials per a empresaris, professionals i creatius

Els millors llibres de negocis que podeu comprar el 2020

Els millors llibres de negocis: com guanyar amics i influenciar les persones

"Com guanyar amics i influenciar les persones" de Dale Carnegie

De què es tracta Com guanyar amics i influència en la gent de Dale Carnegie no és més que un llibre de negocis. És un manual per guanyar gent al vostre costat en cada conversa. Aprendràs a fer que la gent vingui com a tu, com canviar d’opinió de la gent sense fer-los ressentir i molt més.

Per què ho heu de llegir: Com guanyar amics i influència Les persones proporcionen instruccions detallades i pas a pas per navegar en relacions comercials de tot tipus. Moltes de les lliçons també es poden aplicar a les relacions personals.

Millors llibres de negocis: El innovador dilema

"El dilema de l’innovador" de Clayton M. Christensen

De què es tracta El dilema de l’innovador mostra als lectors com fins i tot l’empresa més establerta pot perdre el lideratge del mercat si no innoven. El llibre explora una gran varietat d’històries de fracàs i històries d’èxit, utilitzant aquests exemples per demostrar com i quan la millor manera de triomfar és abandonar les pràctiques tradicionals de negoci.

Per què ho heu de llegir: El dilema de l’innovador ofereix un conjunt de regles per ajudar-vos a conduir l’èxit de la vostra empresa al següent nivell amb una innovació pertorbadora. Tenint en compte aquestes regles, podreu valorar més fàcilment quan heu de seguir els mètodes tradicionals de negoci i quan feu alguna cosa diferent, podeu transformar el vostre negoci..

Millors llibres d’empresa: Intel·ligència emocional

"Intel·ligència emocional: per què pot importar més que l’IQ" de Daniel Goleman

De què es tracta Intel·ligència emocional: per què pot importar més que l’IQ explica les cinc habilitats bàsiques que inclouen la intel·ligència emocional i mostra com la nostra competència en aquestes habilitats determina l’èxit en tots els àmbits de la nostra vida, inclosos els negocis. Aquest llibre explora la neurociència i la psicologia de la intel·ligència emocional, inclòs el potencial humà de creixement a qualsevol edat.

Per què ho heu de llegir: Construir intel·ligència emocional és una de les millors maneres de millorar el vostre èxit en el negoci, juntament amb qualsevol altra relació de la vostra vida. Aquest llibre us ajudarà a comprendre què és la intel·ligència emocional i per què és essencial en totes les interaccions. Si voleu impulsar el vostre creixement personal i el creixement del vostre negoci, aquest llibre és imprescindible!

Els millors llibres de negocis: penseu i enriqueixen

"Penseu i enriqueixen" de Napoleon Hill

De què es tracta Think and Grow Rich és un altre clàssic empresarial, publicat per primera vegada el 1937. El llibre ofereix 13 passos que qualsevol pot fer per assolir l’èxit empresarial, basat en més de 500 entrevistes amb persones d’èxit del dia. Algunes de les persones destacades entrevistades per Hill inclouen Henry Ford, Alexander Graham Bell, Thomas Edison i Charles M. Schwab. Hill també inclou diverses de les seves pròpies experiències, incloent-hi una varietat d’experiments pensats.

Per què ho heu de llegir: Aquest llibre ofereix una varietat d’estratègies per ajudar-vos a canviar de mentalitat en relació amb els diners i els negocis perquè pugueu atreure més èxit. Gairebé cent anys després de la publicació original del llibre, aquest llibre proporciona simultàniament una finestra de pràctiques empresarials del passat i ofereix consells que encara són útils avui dia. Un cop més, aquest és un llibre fantàstic per impulsar el creixement tant personal com empresarial el proper any.

Els millors llibres de negocis: The Lean Startup

"El Lean Startup" d’Eric Ries

De què es tracta El Lean Startup detalla un model de negoci basat en "aprenentatge validat," experimentació científica ràpida i diverses estratègies per reduir la durada dels cicles de desenvolupament de productes. Aquest llibre també detalla com es poden mesurar els resultats dels vostres experiments per tal que pugueu adaptar i ajustar les vostres estratègies en funció del que realment vulguin els vostres clients.

Per què ho heu de llegir: L’adaptabilitat és un dels principals factors en l’èxit a llarg termini d’un professional i és doblement important per a les empreses que intentin sobreviure als entorns empresarials que sempre canvien. Aquest llibre us mostrarà com incorporar l’adaptabilitat al vostre model de negoci per protegir-vos dels canvis derivats del conducte de la vostra indústria.

Millors llibres de negocis: Bo a Genial

"Bo a Genial" de Jim Collins

De què es tracta Good to Great comparteix les conclusions d’un estudi que va comparar les empreses d’elit (aquelles que van superar a grans empreses com Coca Cola durant un període sostingut d’almenys 15 anys) amb empreses que només havien obtingut resultats “bons” durant el mateix període per descobrir com alguns les empreses es van convertir en grans, mentre que altres es van mantenir merament bones. Aquest llibre tracta el tipus de lideratge necessari per fer el salt del bé al gran, la importància de la disciplina per a l’èxit i molt més.

Per què ho heu de llegir: Good to Great desmitifica el que fa que una empresa aconsegueixi un èxit excepcional i us mostra com podeu obtenir resultats espectaculars en el vostre propi camp. Si busqueu consells actius, aquest és un dels millors llibres de negocis per a vosaltres.

Millors llibres d’empresa: Guerilla Màrqueting

"Màrqueting de Guerilla" de Jay Conrad Levinson

De què es tracta Màrqueting Guerilla es va llançar per primera vegada el 1983 i va proporcionar un marc revolucionari per al màrqueting empresarial. El llibre s’ha actualitzat diverses vegades. La quarta edició, publicada el 2007, inclou estratègies per al màrqueting a Internet, aprofitant les noves tecnologies com el podcasting, entre d’altres.

Per què ho heu de llegir: Aquest llibre és una de les guies més completes que mai s’ha publicat sobre màrqueting, combinant una nova filosofia de màrqueting amb estratègies pràctiques dissenyades per a l’era moderna. Si heu estat lluitant per crear campanyes de màrqueting amb èxit, Guerilla Màrqueting pot proporcionar el canvi de mentalitat que necessiteu.

Millors llibres d’empresa: Construïts fins a l’última

"Construït a Darrer" de Jim Collins

De què es tracta Built to Last comparteix les troballes d’un estudi de sis anys que va agafar 18 empreses excepcionals i de llarga vida i les va estudiar en comparació directa amb els seus principals competidors contemporanis. El llibre utilitza aquestes troballes per oferir desenes de passos pràctics que poden emprendre els empresaris per assegurar la longevitat dels seus negocis.

Per què ho heu de llegir: Per començar, les empreses Collins incloses en aquest estudi encara prosperen, cosa que demostra que va estar pendent. El llibre també ofereix centenars d’exemples per ajudar-vos a veure com es desenvolupen les estratègies del joc en negocis reals. Aquest llibre és una excel·lent eina per a qualsevol persona que vulgui que el seu negoci prosperi durant dècades.

Millors llibres d’empresa: Construcció creativa

"Construcció creativa" de Gary P. Pisano

De què es tracta Creative Construction utilitza tres dècades de recerca sobre innovació i èxit per mostrar als empresaris com poden desenvolupar el seu negoci creant un entorn d’innovació sostinguda. El llibre també explica les complexitats del funcionament d’un negoci més gran.

Per què ho heu de llegir: Aquest llibre us mostrarà com és administrar una corporació massiva i us donarà un model per gestionar el creixement de la vostra empresa. Creative Construction és una excel·lent lectura per a qualsevol persona que somni amb algun dia executar una empresa global amb centenars o fins i tot milers d’empleats.

Millors llibres d’empresa: Estratègia connectada

"Estratègia connectada" de Nicolaj Siggelkow i Christian Terwiesch

De què es tracta Connected Strategy mostra als propietaris de negocis com es poden transformar compradors puntuals en relacions laborals a llarg termini. L’enfocament detallat en aquest llibre consta de quatre estratègies principals: resposta a desig, oferta curada, comportament de l’entrenador i execució automàtica.

Per què ho heu de llegir: Aquest llibre és especialment adient per als autònoms i altres propietaris de petites empreses que lluiten per trobar clients repetits. Si voleu transformar el vostre pròxim concert únic en un treball constant, aquest llibre és un lloc ideal per començar.

�� Si es tracta de la seva principal lluita per trobar treballs repetits, tenim una guia sobre com obtenir ingressos importants mitjançant Fiverr. A continuació, us detallem com anar de 0 a 2-3 dòlars al mes a Fiverr.

Dones invisibles

"Dones invisibles" de Caroline Criedo Priez

De què es tracta Les dones invisibles explora el biaix de gènere en centenars d’estudis en diverses indústries, on els homes són tractats de manera predeterminada i les dones es consideren atípiques. El llibre utilitza aquests estudis per mostrar l’arrel de la desigualtat de gènere en la investigació i com això afecta la vida quotidiana de les dones. Aquest llibre també us mostrarà per què és important incloure dones a la vostra investigació i persones.

Per què ho heu de llegir: Aquest llibre canviarà la manera de veure el món i la manera d’entendre la investigació que heu llegit. Si sou algú que recopila i estudia dades, aquest llibre us proporcionarà un canvi de mentalitat inestimable en la manera d’apropar-vos a les dades que rebeu.

La Gran Nou

"La Gran Nou" d’Amy Webb

De què es tracta The Big Nine: Com els titans tecnològics i les seves màquines de pensament podrien Warp Humanity explora com companyies com Amazon, Google i Apple creen AI que actuaran de manera imprevisible, pensant i actuant de maneres que desafien la lògica humana. A continuació, el llibre ens explica com podem canviar de rumb, creant una IA més efectiva que la gent podrà confiar durant segles vinents.

Per què ho heu de llegir: L’AI és cada cop més important per al món empresarial amb cada mes que passa. Aquest llibre us permetrà conèixer com funcionen els sistemes IA actuals i quin és el seu lloc en el mercat. El llibre també proporciona informació sobre com podem impulsar una IA millor. Si no us interessa res, aquest és un dels millors llibres de negocis per a vosaltres.

Compatible amb humans

"Compatible amb humans" de Stuart Russell

De què es tracta Compatible Humà: la Intel·ligència Artificial i el problema del control detallen com ara existeix la IA al nostre món, incloent-hi com s’ha usat malament per crear coses com armes letals autònomes. El llibre ens suggereix que reconstruïm l’AI des de la base. Per ser veritablement útil per a la humanitat, segons Russell, afirma que les IA han d’operar des d’un lloc d’incertesa sobre el que volen els seus amos humans. Les màquines amb aquest tret seran inherentment humils, altruistes i es dedicaran a ajudar els seus homòlegs.

Per què ho heu de llegir: Aquest llibre proporciona una informació àmplia sobre la utilització de l’AI a tot el món actual, que va més enllà del focus de The Big Nine en un grup específic d’empreses. Acabareu aquest llibre molt més ben equipat per fer front a les eines de tecnologia que utilitzen avui dia les empreses que usen i potser fins i tot per crear sistemes d’II millors.

Economia extrema

"Economia extrema" de Richard Davies

De què es tracta Extreme Economies examina algunes de les economies més inusuals del món, des de la ciutat més pobra del món fins al primer estat digital. Davies continua defensant que aquestes economies són on es construeixen les estructures financeres del futur.

Per què ho heu de llegir: Ningú pot negar que el món canvia a un ritme increïblement ràpid. Les nostres economies es veuran obligades a canviar en resposta al nou món. La lectura d’aquest llibre us ajudarà a superar les onades del canvi i a sortir amb la vostra empresa intacta.

Tronades

"Tronades" de Safi Bahcall

De què es tracta L’autora de Loonshots Safi Bahcall utilitza la seva experiència en física i experiència en negocis per presentar als lectors noves maneres d’entendre el comportament de les empreses i els imperis. A continuació, el llibre mostra com es pot utilitzar aquesta nova metodologia per fomentar la innovació radical.

Per què ho heu de llegir: Aquest llibre alterarà radicalment la manera de veure tant el vostre propi negoci com el món empresarial en conjunt. Si voleu agitar les coses i canviar de mentalitat per millorar el vostre èxit, aquest és un dels millors llibres de negocis per a vosaltres..

Abast

"Gamma: Per què triomfen els generalistes en un món especialitzat" de David Epstein

De què es tracta A la gamma: per què els generalistes triomfen en un món especialitzat, David Epstein examina la vida dels millors esportistes del món, artistes, músics, científics i més; descobrir que l’especialització primerenca és l’excepció en aquests èxits, no la regla. Ell argumenta que això és degut a que els generalistes són més àgils, més creatius i són capaços de connectar els seus companys especialitzats que no poden veure.

Per què ho heu de llegir: Aquest llibre ofereix visions fascinants sobre la vida de les persones amb èxit en una àmplia indústria. Si us heu especialitzat en joves, aquest llibre proporciona un argument convincent per ampliar la vostra competència. Si ja sou un generalista, aquest llibre us ajudarà a comprendre com aprofitar el vostre generalisme per augmentar el vostre èxit.

Tribu de Mentors

"Tribu de Mentors" de Timothy Ferriss

De què es tracta Per crear tribus de mentors, Tim Ferriss va preguntar a més de 50 intèrprets de classe mundial, inclosos diversos dels seus propis ídols, un conjunt de preguntes sobre com havien utilitzat el seu temps per crear les seves increïbles carreres. A continuació, va recopilar tots els seus consells sobre aquest llibre, incloses més de 50 rutines matinals diferents.

Per què ho heu de llegir: Els consells d’aquest llibre us ajudaran a aclarir el vostre propòsit a la vida i com aconseguir-ho, tot basant-se en mètodes intentats i veritables. També hi trobareu estratègies excel·lents per a coses com recuperar-vos del fracàs i aconseguir l’equilibri entre la vida i la vida. Tant si teniu dubtes sobre cap a on voleu que vingui la vostra empresa o si simplement busqueu consells sobre com perfeccionar els vostres processos, aquest llibre té alguna cosa per oferir.

Treball profund

"Treball profund" de Cal Newport

De què es tracta Treball profund: Les regles per a un èxit centrat en un món distret discuteixen el poder del treball profund, definit aquí com "la capacitat de centrar-se sense distracció en una tasca cognitivament difícil." A través d’històries com l’època en què Carl Jung va construir una torre al bosc per centrar la seva ment, Newport demostra com el treball profund és la millor manera d’aconseguir un gran èxit. A continuació, ofereix oferir-vos una gran varietat d’estratègies per crear la vostra capacitat de treball profund.

Per què ho heu de llegir: Al món actual, la majoria de professionals han de combatre cada dia desenes de distraccions. És fàcil enganxar-se en un bucle de comprovació de les xarxes socials, de control de correu electrònic i de nou de controlar les xarxes socials, només per arribar al final del dia i adonar-se que no heu aconseguit res. Si voleu millorar el vostre enfocament durant l’any que ve, aquest és un dels millors llibres de negocis per a vosaltres.

�� Tenim una guia separada sobre com mantenir-se centrat en el treball, elaborat a partir dels aprenentatges d’aquest mateix llibre.

Zero a Un

"Zero a Un" de Peter Thiel, amb Blake Masters

De què es tracta Zero to One: Notes on Startups, o How to Build the Future, ofereixen un nou marc per mirar d’innovar, basat en l’argument que fora de Silicon Valley, ens trobem en una era d’estancament tecnològic..

Per què ho heu de llegir: Peter Thiel és cofundador de PayPal i Palantir Technologies. Aporta aquest llibre tot el que ha après de dècades d’emprenedoria i inversió d’èxit. Si voleu canviar radicalment la manera d’apropar-vos al vostre negoci, aquest és un dels millors llibres de negocis per a vosaltres.

Els 7 hàbits de persones altament eficaces

"Els set hàbits de persones altament eficaces" de Stephen R. Covey

De què es tracta Els set hàbits de persones altament eficaces comença amb la premissa que la manera com experimentem el món es basa totalment en les nostres percepcions; Per canviar-nos, primer hem de canviar les nostres percepcions. A continuació, el llibre detalla set hàbits d’èxit que la gent utilitza per canviar la seva mentalitat i controlar els seus destins.

Per què ho heu de llegir: Els Set Hàbits de Persones Altament Efectives ofereixen un marc pràctic detallat per canviar la vostra mentalitat i, per proxy, canviar la seva vida. Si en el passat us heu trobat amb el vostre propi èxit, aquest llibre us pot ajudar a evitar-ho en el futur.

L’art de viure

"L’art de viure" de Thich Nhat Hanh

De què es tracta The Art of Living mostra als lectors com l’art del mindfulness pot ajudar-los a respondre les preguntes més profundes de la vida i a gaudir de la llibertat que desitgen. El llibre inclou instruccions precises per a set meditacions per ajudar les persones a comprendre més coses sobre elles mateixes, les seves relacions i la seva connexió amb el món que l’envolta..

Per què ho heu de llegir: Aquest llibre us ajudarà a comprendre el món i el vostre lloc, en una forma més completa. La meditació també està demostrada per reduir l’estrès i perllongar la intensitat d’atenció, entre altres coses.

Reflexions finals sobre els millors llibres de negocis per al 2020

L’aprenentatge constant és la millor manera de mantenir-se i la vostra empresa, rellevant el 2020. Podeu aprendre moltes coses des dels blocs (com aquest), però no hi ha cap substitut per al coneixement que podeu trobar en alguns dels millors llibres de negocis que hi ha. . Tant si teniu en préstec de la biblioteca o invertiu en còpies pròpies, assegureu-vos de llegir alguns d’aquests llibres l’any que ve. (O escolteu-los. Trobareu la major part disponible a Audible.)

Et sents aclaparat per totes les opcions d’aquesta llista? Centra’t en un llibre alhora, programa una hora o dues per llegir cada nit i treballarà a través d’aquests millors llibres de negocis en poc temps..

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map