EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce – Quin és el millor per vendre complements i temes de WordPress?

Triar una decisió difícil triar la plataforma de comerç electrònic adequada per vendre complements i temes de WordPress. Hi ha força plataformes disponibles per a les empreses de WordPress per vendre els seus productes i cadascuna té diferents funcions que poden tenir un gran impacte en els tipus de conversió i la línia de fons. Per prendre una decisió correcta cal una bona quantitat de recerca i comparació de les diferents plataformes disponibles.


Per sort, hem fet moltes investigacions per tu i les hem classificat en funció del que creiem que són alguns dels factors més importants a considerar. Aquí teniu el que vindrà:

 • ♟️ Els quatre candidats
 • �� Preu
 • ⚙️ Configuració i implementació
 • �� Personalització
 • �� Atenció al client
 • �� Característiques
 • �� El veredicte

EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce

Brandon Ernst és la presentació d’un convidat convidat.

♟️ Els quatre candidats: EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce

Les quatre plataformes que comparem són algunes de les més conegudes de la comunitat de WordPress, però comencem amb una descripció ràpida de cadascuna, de manera que estem tots a la mateixa pàgina.

Descàrregues digitals fàcils (també coneguda EDD) és una plataforma de comerç electrònic que s’allotja autònom format per un complement gratuït de WordPress bàsic i tones d’extensions que permeten vendre i llicenciar gairebé qualsevol producte digital. Va ser construït per vendre tot tipus de productes digitals.

Freemius és una plataforma de comerç electrònic gestionada construïda específicament per vendre temes i complements de WordPress – I.e., gestiona tot, des de pagaments de subscripció i llicències fins a correus electrònics transaccionals i opcions d’afiliació, mentre que el manteniment continuat i les actualitzacions són gestionades per Freemius.

Gumroad és una plataforma de comerç electrònic per a artistes i creadors que vulguin vendre productes digitals i físics. És possible llicenciar programari mitjançant la seva plataforma, així com moltes altres funcions útils per a creadors de tot tipus.

WooCommerce és el connector de comerç electrònic gratuït més utilitzat a l’ecosistema de WordPress i està creat per vendre tant en productes físics com digitals. Com EDD, vendre llicències basades en subscripcions per a complements i temes de WordPress és possible comprant complements WooCommerce.

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

PreuEl complement base és gratuït, amb uns costos d’extensió addicionals entre 99 $ i 499 dòlars anuals.Ingressos dels ingressos del 7% al 27% en funció del volum de vendes de tota la vida (més detalls a continuació).Mixt (10 $ / mes + 3,5% de les vendes + 30 ¢ per transacció O 8,5% de les vendes + 30 ¢ per transacció) Descobriu les vendes que sumen un 10% a la quota d’ingressos.Els costos d’extensió del complement base gratuïts són de 129 dòlars més / any.
Allotjament independent o gestionatAllotjament propi.Gestionat.Gestionat.Allotjament propi.
Desenvolupament / mantenimentPersonalització extensiva opcional (recomanable per optimitzar els tipus de conversió). Manteniment necessari.S’ha recomanat la integració SDK de WordPress de 5 minuts per començar a vendre el vostre producte WP. Totes les altres funcions preparades fora de caixa, amb algunes opcions de personalització.Integració API requerida. Totes les altres funcions preparades fora de caixa, amb algunes opcions de personalització.Personalització extensiva opcional (recomanable per optimitzar els tipus de conversió). Manteniment necessari.
Perfecte per aLes empreses de WordPress que volen configurar la seva pròpia plataforma de comerç electrònic i personalitzar totalment la seva solució.Empreses de WordPress de totes les mides que vulguin una solució ràpida i completa per vendre i llicenciar complements i temes de WordPress.Artistes, dissenyadors i desenvolupadors que creen actius digitals de tot tipus.Les empreses de WordPress que volen configurar la seva pròpia plataforma de comerç electrònic i personalitzar totalment la seva solució.

Ara, anem a través de cadascuna d’aquestes plataformes i comparem els components principals. Com que el preu és un dels components més importants a considerar, anirem a la primera.

�� Preu

Aquí us expliquem el que no us diran altres persones – cada plataforma té un conjunt de prioritats diferent que es mostren en els seus models de preus, que es poden dividir en dues categories: Plug-in independent amb complements de pagament (les actualitzacions i el suport per a la plataforma vénen amb una quota anual recurrent) i repartiment d’ingressos SaaS (la plataforma acumula part de les vendes).

EDD i WooCommerce, que cobren anticipadament les seves extensions de complements i requereixen una subscripció anual recurrent per a actualitzacions i assistència, no tenen un incentiu real per assegurar l’èxit empresarial dels seus clients: aconsegueixen els mateixos ingressos per renovacions de subscripcions independentment de la mida del negoci o èxit. Tot i que aquestes plataformes poden semblar molt més econòmiques a llarg termini en comparació amb les plataformes de repartiment d’ingressos, haureu de tenir cura de l’allotjament, el desenvolupament i el manteniment continuat perquè la plataforma es configuri i funcioni correctament. Això requereix molta feina i responsabilitat (temps = diners) i ens pot treure d’altres prioritats per iniciar o gestionar un negoci de productes de WordPress..

Plataformes per compartir ingressos tenir un incentiu directe per ajudar al vostre negoci a créixer, ja que el model de repartiment d’ingressos vincula l’èxit de la plataforma amb el vostre. Això significa que sovint proporcionen algun tipus de suport de màrqueting per ajudar-vos a fer créixer els vostres ingressos, ja que les vendes perdudes significa que hi ha perduts ingressos tant per al venedor com per a la plataforma. A més, el manteniment de les plataformes i les actualitzacions són responsabilitat seva, per la qual cosa no haureu d’allotjar-vos-hi ni instal·lar-ne res al vostre servidor, ni molt menys manteniment..

Ara, anem a desglossar els preus de cada plataforma i veiem quins plans funcionen per al vostre negoci.

EDD

La plataforma EDD està estructurada en quatre paquets d’extensions, amb el complement EDD bàsic gratuït. El forfet personal d’EDD té un preu de 99 dòlars anuals i inclou l’accés a algunes de les seves extensions més bàsiques que només ofereixen una part de la funcionalitat d’una solució de llicències de programari de ple dret. Si voleu integrar-vos amb més que res "passarel·les de pagament estàndard", haureu d’actualitzar el passiu ampliat a 199 dòlars l’any.

Preu de descàrregues digitals fàcils

Si voleu llicenciar un producte digital (com un complement o tema de WordPress), necessitareu el Forfet professional a 299 dòlars anuals. El full All Access Pass ofereix accés il·limitat a totes les extensions EDD per un import de 499 dòlars anuals, que inclou moltes opcions de personalització que poden ser extremadament valuoses per al vostre complement o botiga temàtica, de manera que el més probable és que desitgeu el All Access Pass si Vull aprofitar al màxim tot el que EDD té per oferir. Totes les tarifes esmentades fins ara són anticipades, sense proves gratuïtes, i es renoven anualment. Es permeten els reemborsaments fins a 30 dies després de la compra als 3 plans més reduïts justificació i no es permeten els reemborsaments per a la targeta d’accés tot.

Per a empreses de complements i temes, el cost mínim d’una solució de llicències de programari amb EDD que suporta subscripcions és de 299 dòlars l’any. En teoria, la renovació només és necessària si voleu actualitzacions i suport continuats. A la pràctica, si teniu una empresa executada, no us agradaria perdre les darreres actualitzacions de seguretat i solucions d’errors, per tant, les renovacions són essencials.

Freemius

Per començar amb Freemius és completament gratuït. Un cop hàgiu fet la primera venda, Preu freemius és una quota d’ingressos del 7% després d’haver traspassat 5.000 dòlars en vendes brutes de tota la vida. Fins que no arribeu a 5 milions de dòlars, pagareu un 27% de comissió sobre els 1.000 dòlars inicials, i entre 1.000 i 5.000 dòlars, pagareu el 17%.

Preu Freemius

Tot i que la quota d’ingressos de Freemius pot semblar alta, s’accedeix a un equip de persones incentivat per ajudar-lo a tenir èxit. A més, algunes funcions de la plataforma Freemius, com els correus electrònics de recuperació de l’abandonament del carretó, només s’han demostrat augmenten els ingressos dels venedors un 7,5% o més, cosa que suposa més el cost d’utilitzar la plataforma. Al cap d’un any, molts els venedors reporten duplicar els seus ingressos a causa de totes les eines de màrqueting útils integrades a Freemius.

A més, hi ha diverses maneres en què Freemius dóna suport a complements i negocis temàtics de WordPress que venen a través de la plataforma, incloses consultes de màrqueting personalitzades, guia instructiva sobre bones pràctiques per vendre temes i complements de WordPress, i altres consells que us poden ajudar a augmentar els tipus de conversió. Freemius està optimitzant constantment la seva plataforma amb funcions que augmenten la probabilitat que els compradors finalitzin el procés de compra. Una altra petita forma d’ajudar als venedors és a través del programa Tenim el club de darrere – més detalls explicats a l’apartat de suport a continuació.

Gumroad

Les tarifes de Gumroad són una mica complexes i poc transparents. Vam poder excavar una visió general de la seva model mixt de preus. Bàsicament, hi ha 3 opcions. Podeu utilitzar Gumroad de forma gratuïta o utilitzar Gumroad Premium. Després, podeu afegir Gumroad Discover a qualsevol d’aquests paquets.

El pla gratuït de Gumroad té tarifes del 8,5% + 30 ¢ per transacció.

Gumroad Premium té 10 $ / mes o 108 $ per any i ofereix funcions addicionals que podeu trobar a l’enllaç anterior. Si sou subscriptor de Gumroad Premium, les tarifes de la vostra transacció baixen fins al 3,5% + 30 ¢ per transacció.

Preu de Gumroad

Gumroad Discover afegeix una taxa de transacció del 10% per a les vendes que provenen del programa Discover. El programa Discover de Gumroad ofereix avantatges de màrqueting en augmentar el producte als clients de Gumroad que han comprat productes similars i en proporcionar una llista de productes a Descobriu el mercat. Les vendes a través d’altres canals no tindran la tarifa del 10% per descobrir Gumroad.

Sembla que els venedors de complements i temes de WordPress poden utilitzar qualsevol de les combinacions de plans i, probablement, no seria dolent intentar Descobrir si escolliu vendre amb ells.

Gumroad té un complement oficial al formulari de WordPress.org que hauria de facilitar la integració, tot i que sembla que no es manté molt activament, no s’ha provat amb les tres últimes versions de WordPress i només està actiu en menys de 2.000 llocs..

WooCommerce

El preu de WooCommerce és similar al de EDD, ja que és un complement bàsic gratuït amb extensions de pagament. Per vendre llicències basades en subscripcions per a temes i complements de WordPress, necessitareu WooCommerce Subscripcions i Gestor API extensions, a 199 $ / any + 129 $ / any respectivament (ambdues són llicències d’un lloc). Per a funcions addicionals que us ajudaran a automatitzar els vostres processos de màrqueting per fer créixer contínuament la vostra base d’usuaris i crear un flux d’ingressos continuat, haureu d’afegir un nombre important d’extensions o complements de tercers, com AffiliateWP per a una plataforma d’afiliació.

Subscripcions a WooCommerce

El veredicte de preus

Tingueu en compte alguns punts a l’hora de fixar els preus:

 • Les plataformes SaaS que comparteixen ingressos (Freemius i Gumroad) proporcionen un incentiu per ajudar-vos a generar els vostres ingressos any rere any.
 • Les plataformes independents recopilen diners de forma anticipada i només ofereixen suport per utilitzar la seva plataforma, no ajudant a la vostra empresa a tenir més èxit. Al mateix temps, aquestes plataformes també permeten vendre altres tipus de productes digitals, no només el tema de WordPress i les llicències de complements.
 • Les plataformes de repartiment d’ingressos recapten diners quan realitzen una venda (excepte el paquet Premium de Gumroad), que sovint és millor per a startups o desenvolupadors amb un pressupost baix..
 • Les plataformes de comerç electrònic SaaS com Freemius i Gumroad estalvien hores de desenvolupament i manteniment al backend perquè gestionen tot.
 • Quan estudiem preus, només considerem les despeses relacionades amb la plataforma, no les despeses relacionades amb altres àrees del vostre negoci, com ara el cost de màrqueting, etc. És important recordar que la plataforma que escolliu pot minimitzar les vostres despeses més endavant. si les funcions adequades surten de la caixa.
 • Amb EDD i WooCommerce, haureu de pagar, sense problemes amb Freemius i Gumroad, el preu s’inicia només quan realitzeu una venda (excepte el pla Gumroad Premium).

Anem a través d’un exemple per ajudar-nos a esbrinar quina plataforma té els millors preus per als venedors de complements i temes. Suposem que obtindreu ingressos de 20.000 dòlars en els primers dos anys després de llançar el vostre complement o tema. Aquí teniu el cost total que pagareu per cada plataforma en aquesta situació:

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

Cost inicial499 dòlars0 dòlars0 dòlars328 dòlars
Renovacions499 dòlars / any0 dòlarsOpcional 10 $ / mes o 108 $ / any328 dòlars / any
Quota d’ingressosCap27% sobre els primers 1 mil dòlars; 17% sobre 1 milió de dòlars a 5 milions de dòlars; 7% després de 5 milions de dòlars;Entre el 3,5% i el 8,5% + 30 ¢ per transaccióCap
Cost total (20 milions de dòlars en ingressos de 2 anys)998 dòlars2.000 dòlars916 $ – 1.700 $656 dòlars
Pla2 anys del permís d’accés totQuota d’ingressosPla Premium i opcional Gumroad DiscoverSubscripcions i extensions de programari
Despeses addicionalsLes tarifes de la passarel·la de pagament depenen de la passarel·la seleccionada. Desenvolupament de plataforma.Comissions de passarel·la de pagament de ~ 3% + 30 ¢ per transacció.10% de totes les vendes mitjançant Descoberta (no inclòs en els nostres càlculs, ja que el programa és opcional).Les tarifes de la passarel·la de pagament depenen de la passarel·la seleccionada. Desenvolupament de plataforma.

WooCommerce És el clar guanyador aquí, de 656 dòlars, per a una empresa de complements que guanya 20.000 dòlars en ingressos en dos anys.

Tot i això, les funcions que WooCommerce proporciona dins d’aquest rang de preus no permetran que els venedors de complements i temes assoleixin tot el seu potencial de màrqueting. Es necessitaran molts complements i extensions per obtenir funcions com ara la recuperació automatitzada de l’abandonament del carretó, correus electrònics bruts i molt més. El que estic intentant dir és que necessitarà molta més feina, configuració, manteniment i desenvolupament d’estratègies de màrqueting complementàries necessàries per aconseguir 20.000 dòlars de venda de plugins i temes amb WooCommerce del que es requeriria vendre amb altres plataformes..

Només per a patades, mirem un negoci de complements i temes que acaba de començar i va aconseguir 2.000 dòlars en els seus primers 6 mesos.

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

Cost inicial499 dòlars0 dòlars0 dòlars328 dòlars
Renovacions499 dòlars / any0 dòlarsOpcional 10 $ / mes o 108 $ / any328 dòlars / any
Quota d’ingressosCap27% sobre els primers 1 mil dòlars; 17% sobre 1 milió de dòlars a 5 milions de dòlars; 7% després de 5 milions de dòlars;Entre el 3,5% i el 8,5% + 30 ¢ per transaccióCap
Cost total (20 milions de dòlars en ingressos de 2 anys)499 dòlars440 $170 $ – 178 $328 dòlars

* Els preus anteriors no inclouen comissions de passarel·la (excepte Gumroad; vam incloure el 3,5% de tarifa per a totes les transaccions en els seus preus, però no els 30 ¢ per transacció en els nostres càlculs, ja que cada venedor tindrà una diferència de transaccions independentment de la plataforma. ).

Sembla que a llarg termini, WooCommerce continua sent la plataforma de comerç electrònic més barata respecte al total d’ingressos. Tot i això, Gumroad és l’opció de menor cost per als venedors de complements i temes durant les primeres etapes d’un negoci i pels primers milers de dòlars d’ingressos. Gumroad i Freemius són gratuïts per començar per començar que no tinguin gaire capital (tret que aneu amb el pla premium de Gumroad, doncs pagareu per endavant)..

⚙️ Configuració & implementació

EDD

Un cop hàgiu adquirit el paquet EDD que s’adapti a les vostres necessitats, haureu de descarregar i configurar el connector juntament amb totes les extensions pertinents. Els seus documentació recorre els diversos dreceres, funcions, opcions de personalització, problemes de compatibilitat de temes / complements i opcions de configuració del servidor per tenir coneixement.

Tingueu en compte que com que EDD és una solució que s’allotja en si mateix, és previst que configureu la vostra passarel·la de pagament (que tindrà les seves pròpies tarifes) i hi haurà altres despeses implicades en la implementació, com ara l’allotjament de llocs web i el temps de desenvolupament. per personalitzar la plataforma. Aquestes despeses són necessàries per a qualsevol solució de comerç electrònic que s’allotgi, que inclou EDD i WooCommerce en aquest article. Segons els vostres objectius a llarg termini, EDD pot ser una solució de baix cost per vendre complements i temes de WordPress si podeu fer el desenvolupament i la personalització de la plataforma. Un altre lloc fantàstic per començar seria el seu article sobre Configuració de la primera botiga EDD.

Descàrregues digitals doc

Freemius

El primer que heu de fer és registrar-se un compte al seu lloc web. Per començar a vendre, passa per les seves Integració SDK a 5 minuts processar i crear la primera opció de pla de pagament per al producte. Després de realitzar aquests primers dos passos, el Tauler de venedor proporciona un enllaç a la pàgina de compra, que es pot utilitzar immediatament per vendre els vostres productes.

Freemius també ofereix un botó de compra que podeu posar al vostre lloc web i proporciona un formulari de check modal. Aquesta és una manera senzilla i ràpida d’obtenir tots els pagaments, llicències i funcions de subscripció necessàries sense gaire personalització i inversió de temps. Hi ha diversos altres paràmetres i funcions al Tauler de venedor que també podeu implementar (detalls descrits a la secció “Funcions”).

Integració SDK Freemius

Per descomptat, necessitareu algun tipus d’estratègia de màrqueting per utilitzar aquestes eines de manera eficaç. Podeu començar amb una pàgina de destinació o un lloc web, així com seguir alguns aquests consells per a complements d’inici i negocis de temes.

El màrqueting estratègic i l’optimització del procés de vendes és el que diferencia Freemius d’altres plataformes d’aquest article. Vova Feldman, director general de Freemius, va construir la plataforma Freemius mitjançant la implementació de tècniques conegudes i provades per vendre amb èxit plugins i temes. Per exemple, si teniu una versió gratuïta del vostre complement o tema al dipòsit de WordPress.org, el SDK Freemius us permet recopilar dades d’ús, adreces de correu electrònic i molt més en aquests usuaris perquè pugueu comercialitzar el vostre producte o complements premium a aquests usuaris en el futur. Eines de màrqueting útils com aquesta us permeten prendre decisions basades en dades actuables i millorar la vostra estratègia de màrqueting.

Gumroad

Gumroad diu que ho són "per a escriptors independents, dissenyadors, desenvolupadors de programari, músics, artistes, professors, cineastes i qualsevol persona que hi estigui a l’interior." Això significa que el procés a bord ha de ser igual de divers i tenir opcions per a professionals de totes aquelles indústries. Tot i que no vam passar per la seva configuració per a aquest article, la trobem Guia d’introducció i un article sobre com fer-ho configura les claus de llicència per al producte de programari a Gumroad. Aquestes guies us donaran tot el que heu de saber sobre com afegir el vostre producte, rebre el seu pagament a través de la seva plataforma i molt més.

Documents de Gumroad

Després de la configuració, tot es tracta de personalitzar la configuració de la plataforma per a les vostres necessitats de negoci, model de preus i estratègia comercial.

WooCommerce

WooCommerce té una utilitat molt útil Procés de configuració en 5 passos al seu lloc web, però et donaré els punts d’alt nivell aquí mateix ��

 1. Trieu allotjament
 2. Instal·leu WordPress
 3. Trieu un tema
 4. Activa WooCommerce
 5. Amplia WooCommerce

Començant per WooCommerce

Es tracta de passos força estàndard per a qualsevol plataforma de comerç electrònic que s’allotgi i realment tot el que necessiteu per començar. També haureu de seguir passos similars per a EDD.

Qui guanya la configuració & concurs d’implementació?

Tenint en compte la informació anterior, pensem que és el guanyador clar Freemius en aquest front. Freemius ha reconegut el procés d’embarcament a bord clients ser realment ràpid i fàcil. La seva plataforma es va crear amb les millors pràctiques per vendre plugins i temes i, realment, ha suposat que els desenvolupadors de WordPress passin del 0 al 100 a vendre els seus productes.

Aquesta combinació de factors fa de Freemius la plataforma més útil per a desenvolupadors de complements o temes que volen convertir-se en empresaris en 5 minuts.

A una escala més gran, els complements i botigues temàtiques ben establerts poden utilitzar Freemius per augmentar els seus ingressos, la base d’usuaris i molt més mitjançant les eines de màrqueting automatitzades integrades a la plataforma (algunes de les quals només funcionen en segon pla sense cap configuració). . Moltes empreses grans de WordPress ja han migrat totes les seves plataformes de venda a Freemius i han experimentat augments importants en les taxes de conversió i ingressos després de fer-ho..

�� Personalització

EDD

EDD és una solució altament personalitzable que requerirà atenció als detalls al llarg de cada pas. Com que és una solució única per adaptar-se a la mida, haureu de personalitzar l’aspecte i la visualització dels aspectes frontals de la plataforma per ajudar-vos a transmetre el missatge que voleu enviar. Si voleu tenir una botiga de comerç electrònic personalitzada que representi la vostra marca única, necessitareu una quantitat important de desenvolupament i disseny. EDD reconeix que la marca de la seva plataforma és realment important, de manera que tenen Secció de secció dels seus documents per ajudar-lo a saltar-hi.

A part del desenvolupament i el disseny, tenir un control total sobre la personalització de la plataforma us proporciona tones de flexibilitat en la manera de vendre els vostres productes de WordPress.

Hi ha una gran varietat de Extensions de tercers disponible que podeu utilitzar per afegir gairebé qualsevol tipus de funcionalitat.

Tingueu en compte que cadascú podria tenir un procés de configuració i cost addicional separat.

Més extensions de tercers al lloc web d’EDD

Extensions de descàrregues digitals fàcils

Si necessiteu assistència de personalització per a EDD, podeu contractar-ne una consultors de confiança per ajudar-vos a desenvolupar la vostra plataforma.

Freemius

Per començar a utilitzar Freemius per assolir el seu valor complet, necessitareu clients. No haureu de passar massa temps personalitzant la plataforma Freemius, excepte per optimitzar la configuració del model empresarial i de preus que heu triat per vendre.

Com que Freemius és la solució gestionada (no allotjat per si mateix), s’encarreguen del vostre treball dur. Freemius gestiona la plataforma, publica regularment i perfectament les actualitzacions i gestiona tots els pagaments en nom vostre. Teniu l’opció d’incrustar una característica completa Tauler de control d’usuaris al vostre lloc web mitjançant un complement Freemius, de manera que els clients poden gestionar el seu compte i les compres a través de la vostra pròpia pàgina de marca en lloc del lloc web Freemius. També podeu personalitzar l’aspecte de la taula de preus de preus, la caixa de sortida i el tauler de control dels usuaris amb CSS personalitzat.

El principal que us heu de centrar quan personalitzeu Freemius inclou la prova de diferents estratègies de màrqueting relacionades amb la fixació de preus, proves lliures, afiliació, i més. Podeu començar a fer-ho al Tauler de venedor gairebé tot just després de registrar-vos. Recordeu que el Freemius SDK també recopila automàticament comentaris quan els usuaris desactiven el vostre producte, de manera que podeu utilitzar aquesta informació per obtenir més informació sobre les necessitats del vostre client i millorar el vostre producte..

Tauler de control per a desenvolupadors Freemius

Freemius elimina el focus de personalització de la plataforma i us ofereix el temps que necessiteu per centrar-vos en la creació del vostre negoci i les dades que necessiteu per prendre decisions més informades.

Per a aquells que necessiten una personalització més gran, Freemius té moltes opcions disponibles, com ara SDK de WordPress i els esdeveniments i enllaços web personalitzats que es poden utilitzar per automatitzar els vostres esforços de màrqueting. Freemius ofereix la integració MailChimp per ajudar-vos a lliurar correus electrònics automàtics i la integració amb WPfomify per oferir notificacions emergents FoMo al vostre lloc web quan els compradors interactuen amb el vostre producte.

En general, la principal raó per la qual les empreses veuen èxit després de traslladar-se a Freemius és que aprofiten plenament totes les opcions de personalització que ofereix Freemius. Freemius fa que sigui fàcil de provar diferents models de preus per al vostre producte, com vendre plugins premium i add-on, oferir proves gratuïtes per al vostre producte i paquets de diversos productes venuts. Per això, vosaltres, com a responsable de decisió del vostre negoci, podeu determinar estratègicament les millors opcions de preus dels vostres productes i esbrinar què funciona millor per als vostres clients. Si utilitzeu aquesta informació de manera adequada, us permetrà tenir un impacte positiu en els tipus de conversió.

Gumroad

La documentació de Gumroad és prou clara de com són permetre personalitzar i què no. Hi ha una gran varietat de funcions que corresponen a la diversitat de productes que es poden vendre a la seva plataforma. El bàsic és que haureu de penjar informació sobre el vostre producte, materials de marca, informació sobre preus i tots els altres detalls estàndards..

Quan vens amb Gumroad, ja et donen Pàgines de destinació de productes, perfils i públics que es poden personalitzar amb CSS, de manera que no haureu de crear el vostre propi lloc web quan utilitzeu la seva plataforma. Tanmateix, descuidar el vostre propi lloc web pot ser un gran error, ja que amb el vostre propi lloc podreu tenir un micro-control sobre la comercialització del vostre negoci i, per tant, podeu convertir el vostre lloc web en una eina de màrqueting molt més eficaç..

Personalització de Gumroad

Com a nota lateral, cal esmentar que les funcions de Gumroad no estan orientades a desenvolupadors de complements i temes com les altres plataformes d’aquest article..

WooCommerce

De forma similar a EDD, WooCommerce és altament personalitzable. Ofereixen una guia útil per bones pràctiques per personalitzar WooCommerce, de manera que no seria dolent iniciar els vostres esforços de personalització allà. Una de les maneres més fàcils d’expandir la funcionalitat predeterminada del complement WooCommerce és utilitzar Extensions de WooCommerce. Tot i que moltes extensions de WooCommerce costen un preu, podeu crear una gran quantitat de funcionalitats útils amb elles. També hi ha una àmplia varietat d’extensions de tercers disponibles al dipòsit de WordPress.org i passant per Google.

Extensions de WooCommerce

A WooCommerce hi ha pràcticament qualsevol cosa que tingueu el sol si us podeu permetre posar-ho tot a la vostra plataforma o si teniu les habilitats de codificació. També com EDD, podeu fer el codi personalitzat de WooCommerce com vulgueu. N’hi ha consultors podeu contractar per ajudar-vos també.

Qui ofereix la plataforma més personalitzable per vendre plugins i temes?

Creiem que és un vincle entre EDD, WooCommerce i Freemius perquè, tot i que EDD i WooCommerce es poden personalitzar completament, les seves funcions no estan construïdes específicament per vendre temes i plugins de WordPress. A diferència de Freemius, que és molt menys personalitzable, però la diferència principal és que les funcions i les opcions de personalització de Freemius es creen per ajudar les empreses de complements i temes a maximitzar els percentatges de conversions..

�� Atenció al client

EDD

Tots els paquets EDD disposen de suport de correu electrònic estàndard. També podeu comprar suport prioritari (que és més ràpid que el suport estàndard) per 299 dòlars a l’any o 99 $ durant 45 dies. El suport prioritari permet als representants d’EDD iniciar la sessió al vostre lloc web per ajudar a solucionar problemes quan sigui necessari.

EDD no admet la personalització, cosa que haureu de fer vosaltres mateixos o contractar un assessor per ajudar-vos, tal com s’ha esmentat anteriorment.

Freemius

Freemius proporciona atenció al client de diverses maneres. Principalment, els seus documents expliqueu com podeu configurar el SDK Freemius, utilitzar diferents funcions de la plataforma i implementar diverses personalitzacions. L’equip de Freemius proporciona suport per correu electrònic a tots els venedors que s’han unit a la seva plataforma, ja siguin desenvolupadors independents que inicien un nou complement o tema empresarial o complements ben consolidats i temes que vulguin portar el seu negoci al següent nivell..

Una de les àrees més grans on Freemius ofereix suport és la migració a la plataforma Freemius. El conseller delegat de Freemius supervisa personalment el procés a bord dels nous venedors que ja disposen de botigues EDD o WooCommerce que compleixen certs criteris. Freemius gestionarà el procés de migració, importarà totes les dades i llicències de clients existents (ja sigui a EDD, WooCommerce o a mercats com ThemeForest i CodeCanyon) i ajudarà a fer el procés de migració el més fàcil possible. El Freemius documents de migració també inclou alguns dels processos més actualitzats per a la migració a Freemius des de plataformes de comerç electrònic o allotjaments independents.

Per obtenir assistència amb les funcions de Freemius (a més per correu electrònic), Freemius té una comunitat Slack disponible per als venedors a la seva plataforma. Per unir-se, només cal comenceu a integrar el vostre complement o tema amb el seu SDK i podeu sol·licitar al seu equip de suport. La comunitat està plena d’altres venedors de complements i temes que treballen en el creixement dels seus negocis cada dia.

Suport i comunitat de Freemius Top Notch

A més, Freemius dóna suport als seus socis a través del directori Tenim el club de darrere, que es tracta de donar un salt endavant als venedors en la comercialització i en l’estratègia comercial general del seu producte. El club We Got Your Back és un avantatge addicional per a tots els venedors que utilitzin la seva plataforma i mostra quant a Freemius li importa realment els seus socis..

Gumroad

Els documents de Gumroad són força extensos i semblen ben escrits i fàcilment d’entendre. Tot i que les seves característiques són menys personalitzables que WooCommerce, EDD i Freemius, l’estructura de suport existent sembla més que suficient per satisfer les necessitats dels seus venedors (que han de ser força diversos). També tenen un bon botó de contacte pàgina d’ajuda, , que està disponible per a qualsevol persona per fer preguntes i tenen una pàgina útil que mostra opcions contactant Gumroad.

WooCommerce

WooCommerce proporciona documents, assistència pre-venda i, si heu comprat un complement o un tema, assistència de correu electrònic premium. Els seus política de suport afirma que cobreixen els seus productes "com és" i no oferiu assistència de personalització. Tot això versa sobre una política força justa.

La majoria dels lectors d’aquest article probablement han utilitzat WooCommerce abans, i fins i tot potser coneixeu els seus canals de suport. Si un dels seus productes no funciona, definitivament tindrà cura de tu i esbrinarà per què passa (i solucionar-ho si és un error o un error en algun dels seus productes). Aquí teniu una petita guia que us proporcionen Com obtenir ajuda. Com que WooCommerce és la plataforma de comerç electrònic més utilitzada a WordPress, es produeixen errors més importants tot el temps a causa del nombre elevat de bitllets de suport que han rebut..

Qui dóna als clients això "catifa vermella" atenció al client?

Tot i que WooCommerce proporciona un suport integral sense cost addicional per als seus productes, Freemius sembla oferir el millor suport en general. L’enfocament de treballar amb clients com a socis és inigualable a l’ecosistema de WordPress i clients han donat revisions esterlines per demostrar-ho. El benefici afegit de formar part del complement de Freemius i de la comunitat de venda de temes fa que l’experiència sigui molt millor perquè podeu crear relacions amb companys venedors tot aprenent les millors maneres de vendre els vostres productes..

�� Característiques

Independentment de quin tipus de producte vengueu en línia, és important que la vostra plataforma de venda compleixi les necessitats úniques del vostre nínxol de producte. Si sou un desenvolupador de WordPress, necessiteu funcions que estiguin a punt per ajudar-vos a créixer els vostres complements o temes. Moltes de les plataformes d’aquest article tenen funcions destinades a empreses que venen tot tipus de productes, de manera que la taula següent compara les plataformes estrictament basades en funcions que es mostren que són algunes de les més efectives per vendre plugins i temes i per crear una gran base d’usuaris a l’ecosistema de WordPress.

Per ajudar-vos a comprendre el gràfic següent, aquí teniu alguns consells:

 • Algunes plataformes ofereixen funcions i avantatges que poden augmentar o afavorir els vostres esforços de màrqueting i vendes fora de caixa, de manera que no caldrà cap configuració o personalització necessària d’aquestes funcions ✅.
 • Algunes funcions es poden implementar amb extensions, complements, integracions de tercers o una extensa personalització ��.
 • Algunes funcions falten completament en algunes plataformes, tot i que es demostra que tenen un gran èxit en augmentar els ingressos per als venedors de complements i temes, i són realment difícils de personalitzar pel vostre compte ❌.

EDD
Freemius
Gumroad
WooCommerce

Llicències
Subscripcions
Gestió del compte d’usuari
El processament de pagament fora de caixa
Gestió de l’IVA de la UE
Integracions de tercersMoltsPocsAlgunsMolts
Mecanisme d’abocament����
Recuperació de l’abandonament del carretó automatitzat����
Totalment personalitzable
No cal fer cap manteniment
Control de les plantilles de correu electrònic
Plataforma d’afiliació����
Pagaments globals als venedors����
Actualització del tauler de comandament
Analytics & seguiment d’ús������
És possible la facturació localitzada
Gestió d’una sola versió de forma gratuïta & productes premium

Algunes de les funcions anteriors són una mica més útils per augmentar les taxes de conversió que d’altres i, quan s’inclouen correctament a la vostra estratègia de màrqueting, poden tenir un fort impacte en la línia de fons. Passem algunes d’elles amb més detall ara:

Pagaments globals als venedors

Els venedors de connectors i de temes provenen de tots els racons del món, per què no haurien de poder pagar al seu país? Com a desenvolupador, és realment important poder utilitzar algun tipus de passarel·la de pagament que pugui dipositar fons al vostre compte bancari (no importa el país) o poder rebre pagaments en qualsevol país de la vostra plataforma. Assegureu-vos de fer les vostres investigacions a cadascuna de les plataformes i consulteu tots els detalls sobre les taxes, els tipus de canvi, els països suportats i tots els altres factors relacionats amb els pagaments..

IVA de la UE & gestió d’impostos de vendes

Les empreses que venguin als clients de la UE han de cobrar i pagar l’IVA de la UE en totes les seves vendes. Això pot suposar un gran mal de cap per a empreses que venen a nivell mundial, com la majoria de complements i botigues temàtiques de WordPress. Si la vostra plataforma de comerç electrònic o la passarel·la de pagament no gestiona l’IVA de la UE automàticament, realitzaràs pagaments trimestrals d’impostos als països rellevants en què ha venut productes, sense oblidar els procediments de facturació adequats per a l’IVA de la UE durant tot l’any. . Freemius i Gumroad són les dues úniques plataformes que gestionen l’IVA de la UE en aquest article i això vol dir que treuen gran part de la càrrega comptable als seus venedors..

Analytics & seguiment d’ús

La recopilació de dades sobre instal·lacions, desactivacions, actualitzacions, baixades i altres esdeveniments importants d’usuaris us permet obtenir informació sobre com els vostres clients utilitzen el vostre complement o tema i mantenir un pols en el vostre negoci. Poques plataformes tenen la capacitat de recopilar dades com aquesta sobre productes de WordPress i, per tant, la implementació del seguiment d’ús requeriria una gran quantitat de personalitzacions. Considereu detingudament la millor manera d’apropar-vos a la recollida d’aquestes dades i veure què ofereix cada plataforma.

Retroalimentació de desactivació

Pot ser molt útil saber per què els usuaris desactiven el vostre producte. Molts desenvolupadors de programari utilitzen comentaris de desactivació o desinstal·lació per millorar els seus productes i crear una millor experiència del client. Els venedors de complements i temes de WordPress haurien de fer-ho per tal d’ajustar contínuament els seus productes i conèixer les necessitats del client. En escoltar els vostres clients, descobrireu millors solucions i potser fins i tot podreu trobar algunes noves idees de negoci.

Gestió d’una sola versió de forma gratuïta & productes premium

Quan voleu aprofitar el model de negoci freemium, pot trigar molt a gestionar tant la versió gratuïta com la premium del vostre producte. Hi ha algunes solucions per al maneig de versions múltiples per a ambdues versions de productes de WordPress, però és encara millor si la vostra plataforma de vendes la pot gestionar directament. Les empreses de WordPress haurien de poder estalviar temps en tasques com aquestes sempre que sigui possible.

Recuperació de l’abandonament del carretó automatitzat & mecanisme d’ensortiment

Quines accions es duen a terme a la vostra plataforma quan els clients abandonen els seus carretons, tenen renovacions futures o no aconsegueixen els pagaments de renovació? S’han d’enviar correus electrònics per a tots aquests esdeveniments per tal de minimitzar la vostra taxa de desgraciació i continuar augmentant els ingressos recurrents mensuals. Configurar correctament aquests correus electrònics pot requerir molt de temps, però val la pena invertir. Mantindreu els clients renovats i els mantindreu feliços.

Preu a tauler de comandament & actualització

És possible personalitzar el vostre complement o tema per mostrar les vostres opcions de preus premium a l’àrea de configuració del Tauler de control de WordPress. Haureu de mantenir la informació de preus de totes les versions del vostre plugin o tema de manera manual cada vegada que canvieu el model de preus, tret que utilitzeu una de les plataformes que admeten automàticament aquesta solució o alguna altra solució automatitzada. Quan es tracta d’actualitzar a versions premium del vostre producte, només hem trobat una plataforma que permeti als vostres clients actualitzar directament des dels seus taulers de taula, i aquesta és Freemius.

Qui té les millors funcions?

EDD i WooCommerce són els guanyadors d’aquesta categoria per la flexibilitat en la funcionalitat de les seves plataformes. El problema és que per accedir a moltes funcions, haureu de personalitzar la plataforma i / o pagar extensions o complements que aconseguiran el que busqueu. Per exemple, per afegir funcions de recuperació de l’abandonament del carretó, haureu de subscriure’s a un servei de tercers com Jilt i instal·lar la seva extensió corresponent a la vostra botiga de WordPress. En resum, les seves característiques requereixen un procés d’instal·lació, implementació, manteniment continuat i possibilitat de subscripcions addicionals. Aquestes plataformes allotjades per si mateixes són ideals per a qualsevol persona que vulgui micromecenatge de la personalització de la seva plataforma, així com per a tot el procés de vendes, checkout i llicències.

Quan es tracta de funcions preparades fora de caixa, Freemius és el guanyador per a empreses de complements i temes. Freemius ofereix una forta combinació de funcions que ajuden a les empreses de productes a llançar i escalar productes de forma ràpida, automatitzen diversos processos de màrqueting i faciliten l’experiència de vendes dels clients, tot això sense cap personalització necessària de la plataforma..

�� El veredicte sobre EDD vs Freemius vs Gumroad vs WooCommerce: Quina plataforma és la millor per a negocis de complements i temes?

El guanyador és: Freemius. Freemius és un motor de llicències i pagaments molt potent que té cura del 90% de la càrrega pesada a l’hora de vendre plugins i temes. Els venedors de productes de WordPress poden beneficiar-se enormement de les funcions excel·lents integrades a la plataforma Freemius i de la combinació del suport de màrqueting que es proporciona al tauler de Freemius (i a la comunitat) juntament amb el poder de comerç electrònic de la plataforma que pot impulsar el vostre negoci de WordPress cap endavant. Aquest èxit queda clarament il·lustrat per les històries de altres negocis de WordPress que ja han passat a Freemius.

Com que moltes bones pràctiques de venda s’implementen a tot el Tauler de Sellers i es automatitzen al fons de la plataforma Freemius, els venedors poden passar més temps comercialitzant els seus negocis, que és una de les peces més importants que molts propietaris de negocis obliden. Els desenvolupadors o propietaris d’empreses que passen més temps comercialitzant els seus productes descobriran que el màrqueting és tan important com el desenvolupament de productes per a tenir èxit a llarg termini i, sovint, és encara més important que el desenvolupament de productes. Per alliberar el temps necessari per crear el vostre negoci mitjançant el màrqueting, podeu descarregar tota la feina de personalització i gestió de la vostra pròpia plataforma de comerç electrònic a Freemius. No només la plataforma gestionarà tot el treball dur, sinó que la comunitat d’altres venedors amb idees similars és realment una cosa única a l’ecosistema de WordPress i en podreu aprendre molt d’ells com a propietari d’empreses de WordPress..

Però no ens limitem a la paraula: busqueu la solució que us resulti millor revisant cadascuna de les opcions presentades en aquesta comparació i analitzant les seves ofertes específiques en relació amb les vostres necessitats empresarials..

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Sobre l’autor: Brandon s’apassiona per ajudar els desenvolupadors de complements i temes a tenir èxit en l’economia de subscripcions. Es va convertir en cap de màrqueting a Freemius després d’intentar altres solucions de venda que no funcionaven. Trobal @brand_on_fire.

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map