Comparat el millor programari de seguiment de temps: podeu trobar la vostra aplicació de seguiment de temps perfecta per als empleats aquí

Comparat el millor programari de seguiment de temps: podeu trobar la vostra aplicació de seguiment de temps perfecta per als empleats aquí

Comparat el millor programari de seguiment de temps: podeu trobar la vostra aplicació de seguiment de temps perfecta per als empleats aquí
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Només hi ha tantes hores al dia. I si voleu saber a què van dirigir aquestes hores realment, necessiteu un rastreig de temps perquè, siguem-ne, la memòria de ningú és tan bona!


Tant si sou un particular com un propietari d’empresa, les aplicacions de seguiment de temps us ajudaran a aprendre on esteu passant el vostre temps i el vostre equip, així com la productivitat de la vostra gestió del temps. Una aplicació de seguiment de temps dels empleats de qualitat pot ser realment inestimable.

En aquesta publicació, compartiré i compararé 7 eines de rastreig de temps diferents, incloses diverses opcions per a individus, equips o empresaris que busquen programari per gestionar equips remots.

Començaré amb aquesta taula de comparació útil per configurar l’escenari. Aleshores, aprofundiré una mica més en profunditat i comparteixo algunes funcions i avantatges bàsics per a cada eina de rastreig.

Eines i programari de millor seguiment del temps

Resum de les millors eines del rastreig de temps

El millor per …
Tipus de seguiment
Pla gratuït?
Preu inicial inicial (mensual)

Temps DoctorEls empresaris fan un seguiment d’equips remotsManual o automàtica✅ (limitat)9,99 dòlars per usuari
DesactivarIndividuals i equipsManual o automàtica (amb aplicació d’escriptori)✅ (generós)$ 9 per usuari
VeremaIndividuals i equipsManual✅ (2 projectes)$ 12 per usuari
HoresParticularsManual✅ (només l’aplicació iOS)8 dòlars per usuari
PuntualIndividuals i equipsSeguiment automàtic del temps, amb correcció manual20 dòlars per usuari per equips o 7 dòlars per a solistes
HubstaffEls empresaris fan un seguiment d’equips remotsManual o automàtica✅ (limitat i només per a usuaris solistes)$ 5 per usuari
TickIndividuals i equipsManual✅ (un projecte)19 dòlars per 10 projectes amb usuaris il·limitats

Comparat amb les millors aplicacions de seguiment de temps:

1. Metge del temps

El millor per …seguiment de temps per a equips i empreses remotes. No per a particulars.

Time Doctor t’ajuda a fer un seguiment del temps a tot l’equip i a comercialitzar-se específicament com "Seguiment de temps per a equips remots", cosa que us hauria de donar una bona idea de qui és el seu mercat objectiu.

Si voleu obtenir més control sobre el vostre equip remot, inclou una opció de fer captures de pantalla automàticament per assegurar-vos que tothom està en tasca.

I també podeu veure l’ús de llocs web i d’aplicacions per veure en què dediquen la gent.

aplicació de seguiment del temps per als empleats: doctor doctor

Aleshores, quan sigui el temps de comprovació de pagaments, podeu calcular automàticament la vostra nòmina en funció dels sous fixos a les hores realitzades en Time Doctor i pagar immediatament amb PayPal, Payoneer, TransferWise o altres mètodes..

�� Què us agradarà …

 • Informes detallats que us permeten explorar el projecte, l’ús del temps, l’assistència, el malbaratament de temps i molt més, cosa que la converteix en una bona aplicació de seguiment del temps dels empleats.
 • Moltes integracions, especialment amb eines de gestió de projectes.
 • La gent lloa constantment la seva facilitat d’ús.

�� Allò que potser no us agradaria …

 • No podeu editar l’hora directament des de l’aplicació d’escriptori: heu d’iniciar sessió a l’aplicació web.
 • El "Encara estàs treballant?" No pot ser molest si teniu motius legítims per estar a les xarxes socials.

�� Preu

Time Doctor té preus molt senzills. Podeu utilitzar el pla gratuït limitat, o bé podeu pagar 9,99 dòlars per usuari al mes per totes les funcions.

Vés al metge del temps

2. Desactivar

El millor per …Individus i autònoms, tot i que Toggl té plans d’empresa per a equips, i pot ser una gran aplicació de seguiment de temps dels empleats.

Toggl és una bella aplicació de seguiment de temps freemium que us ofereix una gran flexibilitat per a l’organització del vostre seguiment.

Ofereix una interfície de seguiment de temps senzilla que us permet assignar tasques a clients i projectes en línia, incloent opcions d’estalvi de temps que us permeten crear nous projectes o clients sense deixar el vostre tauler de control..

Podeu utilitzar-la pràcticament en qualsevol lloc: té una interfície web, extensions del navegador, aplicacions mòbils i fins i tot una aplicació d’escriptori.

toggl application tracker time

A l’aplicació d’escriptori, podeu fer el seguiment automàtic d’algunes activitats i configurar recordatoris. Amb les altres aplicacions, haureu d’iniciar o aturar manualment els temporitzadors.

Per completar les coses, obté una gran factura d’informació, així com integracions de més de 100 amb altres eines més populars com Trello, Asana i molt més..

�� Què us agradarà …

 • Etiquetatge fàcil per projecte i client. La creació de nous projectes / etiquetes només triga un parell de segons; no cal que es carreguen cap pàgina o feu clic al voltant.
 • Funcionalitat detallada d’informes que us ajuda a visualitzar on heu passat el temps o a generar informes per a clients. També us proporciona filtres flexibles.
 • 100+ integracions. Per exemple, podeu iniciar un temporitzador des de dins d’una targeta Trello o connectar-vos a diverses altres eines.

�� Allò que potser no us agradaria …

 • No hi ha facturació, tot i que té integracions d’eines de tercers (m’explico aquí; trobo molt pocs defectes amb Toggl)
 • De vegades, l’aplicació d’escriptori pot ser una mica desordenada.

�� Preu

Generós pla gratuït. Les persones probablement poden accedir-hi amb el pla gratuït (en una nota personal, jo utilitzo el pla gratuït amb zero problemes).

Els plans pagats comencen a partir de 9 dòlars per usuari al mes (facturats anualment) i oscil·len fins a 49 dòlars per usuari al mes per al pla d’empresa, que és probablement una bona opció si necessiteu una aplicació de seguiment de temps dels empleats..

Vés a Toggl

3. Verema

El millor per… autònoms i equips a qui els agrada la idea de suport integrat per a la facturació, les hores de facturació, el seguiment de despeses i altres funcions de comptabilitat que hauria de tenir una bona aplicació de seguiment de temps dels empleats.

La collita és un tracker del temps … amb una mica més afegit. Més enllà del senzill seguiment de temps, també us ajuda a fer un seguiment:

 • Despeses
 • Hores factibles

I Harvest també admet la facturació, incloent-hi l’opció de convertir les hores facturables en factures. Una de les coses més importants de la facturació de Harvest és que és compatible amb els pagaments de negocis PayPal de 0,50 USD a tarifa plana (si teniu un compte bancari dels Estats Units).

Verema

�� Què us agradarà …

 • Facturació integrada, inclosa l’assistència per a pagaments de negocis PayPal de tarifa fixa de 0,50 dòlars (una opció impressionant per a usuaris basats en EUA).
 • Moltes integracions amb eines, com ara gestió de projectes, facturació, CRM, atenció al client, eines per a desenvolupadors i molt més.
 • Pot fer el seguiment del temps amb aplicacions web, extensions del navegador, aplicacions d’escriptori i aplicacions mòbils.
 • Seguiment de despeses integrat, inclosa la comprovació de rebuts

�� Allò que potser no us agradaria …

 • La interfície no és tan maca com la d’altres aplicacions (és una mica complicada perquè no afecta la funcionalitat, però utilitzar una cosa bonica fa que la vida sigui més divertida).
 • La creació de nous projectes requereix més clics i recàrregues de pàgines que altres eines, cosa que no és excel·lent per als autònoms que podrien necessitar crear molts projectes..
 • La interfície dels informes no és tan flexible com altres eines, tot i que hauria d’estar bé per a la majoria d’usos.

�� Preu

Harvest té un pla gratuït que permet a les persones crear fins a 2 projectes.

Després d’això, els plans de projectes il·limitats costen 12 dòlars per usuari al mes.

Vés a la Verema

4. Hores

El millor per… persones que només volen fer un seguiment de temps senzill en una magnífica interfície (les hores inclouen una funció d’equip, però no són tan profundes com altres eines).

Hours té una de les interfícies més boniques que he vist en un rastreig de temps. Fins i tot pot ser millor que Toggl!

Podeu iniciar i aturar els temporitzadors segons calgui mitjançant aquesta magnífica interfície. I també és útil això Cronologia funció que us permet omplir de forma ràpida els buits del vostre seguiment de temps per tenir en compte completament el vostre dia.

La interfície dels informes és tan ben dissenyada i també us proporciona un bon nombre de filtres per tallar i deixar els vostres informes segons sigui necessari..

Hores

L’hora encara és jove, i només està disponible a través del seu lloc web o en una aplicació iOS, que no ofereix tanta cobertura com la majoria de les altres eines de rastreig de temps..

�� Què us agradarà …

 • La funció Cronologia facilita emplenar els buits, com quan oblideu iniciar un temporitzador o necessiteu fer el seguiment d’un esdeveniment fora de línia sense l’aplicació per a mòbils.
 • La interfície sembla magnífica i té una UI / UX estel·lar.

�� Allò que potser no us agradaria …

 • Si heu de crear diferents projectes cada dia, la interfície no és tan senzilla com Toggl.
 • Només es tracta d’una aplicació web i d’una aplicació per a iOS, que pot limitar-se en funció de les vostres necessitats, sobretot si voleu una funcionalitat avançada de l’aplicació de seguiment de temps de l’empleat..

�� Preu

L’horari costa un pla de 8 dòlars per usuari al mes per accedir a la interfície web. Podeu accedir gratuïtament a l’aplicació iOS (sense les funcions Pro).

Vés a Horari

5. Puntual

El millor per …persones i equips que volen específicament una rastreig de temps automàtic.

La proposta única de venda puntual és la seva seguiment automàtic del temps

El seguiment automàtic del temps pot ser una cosa interessant, així que aquí teniu el funcionament oportú:

 • Primer, registra puntualment tota la teva activitat i agrupa-la en funció del que has fet
 • Aleshores, us suggereix una etiqueta i etiquetes en funció del que creieu que heu fet.
 • Podeu acceptar el suggeriment puntual, editar-lo manualment o bé descartar l’entrada d’hora completament.

Puntual

Ara, aquí està el més bonic …

Cada vegada que editeu manualment una entrada de temps, esteu entrenant oportú per millorar en el futur.

Bàsicament, no és estúpid. Aprenen de les vostres edicions per fer suggeriments més precisos en el futur.

No és per a tothom, per exemple, la major part del dia el dedico exclusivament a Google Docs, per la qual cosa em costa entrenar alguna cosa per fer un seguiment automàtic de tots els meus clients / projectes diferents quan faig el mateix lloc web tot el dia..

Però si feu tasques diferents, el seguiment automàtic del temps és molt bo.

�� Què us agradarà …

 • Seguiment automàtic del temps. Ja ho heu vist més amunt. Us pot estalviar temps, assegurar-vos que no us perdeu les hores i que el seguireu al dia. També és una bona característica si voleu que una aplicació de seguiment del temps dels empleats us indiqui què ha estat fent la vostra gent durant tot el dia.
 • Hi ha un lloc integrat Tauler de salut del projecte que us ajuda a controlar les hores de facturació per assegurar-vos que, o tot l’equip, no supereu el pressupost.
 • El quadre de comandament de l’equip també us proporciona informació sobre la productivitat de tot l’equip.

�� Allò que potser no us agradaria …

 • En algunes situacions úniques (per exemple, treballeu exclusivament a Google Docs durant tot el dia), pot ser difícil que el seguiment automàtic del temps funcioni eficaçment. Prefereixo el seguiment manual del temps i estic segur que no sóc l’únic.
 • No hi ha cap pla gratuït.

�� Preu

Per a preus mensuals, puntualment comença a partir de 7 dòlars mensuals per a usuaris solitaris o 20 dòlars per usuari al mes per equips.

Vés a l’horari

6. HubStaff

El millor per …seguiment de temps per a equips i empreses remotes, fent que sigui bo com una aplicació de seguiment de temps dels empleats. No per a particulars.

Igual que Time Doctor, Hubstaff està més orientat als empresaris que volen supervisar i fer un seguiment del temps dels seus empleats.

Hubstaff funciona com a aplicació d’escriptori o per a mòbils, incloent suport per a sistemes operatius més petits com Chromebooks i Linux.

Si voleu controlar realment el vostre equip, podeu:

 • Feu fins a 3 captures de pantalla aleatòries per període de 10 minuts (o desactiveu aquesta funció si voleu)
 • Feu el seguiment dels moviments del ratolí i dels clics del teclat
 • Superviseu l’ús d’Internet i de les aplicacions, inclòs un gràfic de temps dedicat a cada lloc web o aplicació

Hubstaff

Aleshores, un cop tingueu totes les dades del vostre equip, Hubstaff pot calcular automàticament la nòmina, inclosos els pagaments automàtics mitjançant PayPal, Payoneer o Bitwage.

�� Què us agradarà …

 • Podeu crear diverses organitzacions separades, cadascuna amb els seus propis empleats i projectes.
 • Hubstaff admet el seguiment de temps, tant manual com automàtic, incloent si els membres de l’equip poden crear o no manualment entrades.

�� Allò que potser no us agradaria …

 • Algunes persones denuncien estranyes iniciacions / parades automàtiques.
 • La interfície d’usuari està una mica datada en alguns llocs, especialment amb l’aplicació d’escriptori.

�� Preu

Hubstaff té un pla limitat en solitari gratuït. Els plans de l’equip pagat comencen a partir de 5 dòlars per usuari al mes i fins a 10 o 20 dòlars per usuari al mes per obtenir més integracions, nòmines automàtiques i altres funcions..

Vés a Hubstaff

7. Tick

El millor per… equips més grans que reben el servei "per usuari" fixació de preus d’altres eines i preferirien que la seva aplicació de seguiment del temps dels empleats sigui menys restrictiva quant als usuaris a bord.

L’estructura de facturació de Tick és una de les coses més singulars d’aquest rastreig de temps. Mentre que qualsevol altra eina et cobra "per usuari" per a plans d’equip, Despeses d’entrada per "projecte", amb cada pla donant suport usuaris il·limitats.

Segons quants projectes treballeu, això pot suposar un important estalvi de costos, especialment per a equips més grans.

La interfície real és bastant bàsica: us permet treballar amb projectes i tasques que podeu fer un seguiment o bé en temps real o bé introduint manualment dades un cop finalitzades.

Tick

Aleshores, podeu veure el seguiment en informes personalitzats que us permeten fer-ne el seguiment mitjançant:

 • Client
 • Membre de l’equip
 • Hores factibles i no facturables

�� Què us agradarà …

 • L’estratègia de preus és atractiva per a grans equips que no treballen en una munió de projectes.
 • Es pot configurar un "pressupost de temps" per projecte que us ajudarà a mantenir el bon camí.

�� Allò que potser no us agradaria …

 • La seva interfície no és tan agradable com la majoria de les altres eines.
 • Heu de configurar tasques a la interfície de cada projecte, no les podeu crear sobre la marxa. Això fa que la creació de noves tasques per a un projecte trigui més del necessari.

�� Preu

Recordeu – tots aquests plans admeten membres de l’equip il·limitat (fins i tot el pla gratuït). Els plans són:

 • 1 projecte – gratuït
 • 10 projectes – 19 dòlars al mes
 • 30 projectes – $ 49 al mes
 • 60 projectes – 79 dòlars al mes
 • Projectes il·limitats – 149 dòlars al mes

Els projectes arxivats sí no compteu contra els vostres límits.

Vés a Tick

Quina aplicació de seguiment de temps dels empleats heu d’utilitzar? ��

Bé, òbviament, aquesta depèn molt de les vostres necessitats. És impossible predir, ja que es basa molt en els vostres fluxos de treball.

Però aquí hi ha alguns suggeriments, a partir de les eines reals que jo i l’equip de CodeinWP utilitzem.

Sóc autònom solista, de manera que les meves necessitats són diferents de l’equip de CodeinWP en general.

 • Personalment, jo utilitzo Desactivar per gestionar tots els meus projectes autònoms perquè vaig trobar que la seva interfície era la més racionalitzada. L’equip de Toggl ha fet un gran treball per aconseguir que totes les accions rellevants siguin accessibles des d’una sola pantalla: m’encanta que mai hagi de perdre el temps navegant cap a altres àrees. L’única vegada que surto d’aquella pantalla unificada és quan he de generar un informe.
 • Per altra banda, l’equip CodeinWP utilitza Time Doctor perquè són un equip remot que ha de ser capaç de fer el seguiment de projectes junts.

Més enllà d’això, Timely ofereix un enfocament únic amb el seu gran focus en el seguiment i l’aprenentatge automàtics. Hubstaff podria ser més barat que TimeDoctor, especialment per a equips remots més grans. I Tick ofereix un enfocament de preus únic que pot fer-ho realment assequible per a equips col·laboradors, encara que jo personalment no sóc fan de la seva interfície.

Aquí està el gran:

Totes aquestes eines ofereixen plans gratuïts o proves gratuïtes, de manera que podeu jugar amb totes elles i veure quines funcionen millor per a vosaltres i / o els fluxos de treball del vostre equip.!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector