Com vendre a Facebook: crea una botiga de Facebook i enganxa milers de milions de clients potencials

Com vendre a Facebook: crea una botiga de Facebook i enganxa milers de milions de clients potencials

Com vendre a Facebook: crea una botiga de Facebook i enganxa milers de milions de clients potencials
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Si alguna vegada heu intentat aprendre a vendre a Facebook, ja sabeu que és (com puc posar-ho a la llum) "interessant" experiència. Regles de Facebook, interfícies, seguretat i gairebé totes les parts de la xarxa social canvien de forma regular. Moltes vegades, sembla que les modificacions no tenen res a veure amb ajudar els usuaris. I és que aquestes modificacions no intentaran ajudar les empreses, tret que pagueu per anuncis.


Independentment, les botigues en línia necessiten Facebook. Les botigues de comerç electrònic ho necessiten per vendre, comercialitzar i fins i tot atenció al client. És per això que volem ensenyar-vos a vendre a Facebook de la manera més fàcil possible.

Com hem dit, les coses canvien bastant sovint a Facebook. Per tant, no sempre és fàcil esbrinar la millor manera de sincronitzar els vostres productes amb la vostra botiga WooCommerce o d’acceptar realment transaccions directament a Facebook..

Com vendre a Facebook: crea una botiga de Facebook

Facebook envia els usuaris al carro de la vostra pàgina web o es realitzen els pagaments a Facebook? Ambdues han estat ofertes en algun moment per Facebook. I per complicar les coses, dependria de quin país es troba el vostre negoci.

Però prou queixa!

Estem aquí per mostrar-vos com vendre a Facebook de la manera més fàcil possible amb la menor possibilitat de que la vostra botiga es trenqui o causi problemes als vostres clients.

Els avantatges d’aprendre a vendre a Facebook

Per a alguns, una botiga de Facebook no té gaire sentit. "No voldríeu que la gent vingués directament al vostre lloc web?"

Per a d’altres, els avantatges són més clars. "Un munt de persones es troben a Facebook. Vull accedir a ells!"

Independentment de la vostra posició, és bàsic comprendre que totes dues són certes. Sí, és millor que els clients comprin des del vostre lloc de manera que pugueu capturar les seves dades i tenir una marca personalitzada a tot, no a Facebook..

Tot i això, gairebé 2.500 milions de persones són usuaris a Facebook. Molts d’aquests usuaris segueixen les marques i es prenen seriosament el que diuen aquestes marques. Per tant, amb aquest tipus de compromisos, té sentit utilitzar Facebook com a mitjà per apropar els usuaris al vostre lloc i aconseguir vendes en el procés.

Com vendre a Facebook de la manera correcta

Ara que els avantatges són clars, anem a veure com es pot vendre a Facebook:

Depèn de la vostra plataforma de comerç electrònic, però el resultat és normalment el mateix. Aquest tutorial utilitza WooCommerce com a plataforma de comerç electrònic, però altres opcions com Shopify i BigCommerce funcionen de maneres similars. Les principals diferències són que és possible que hagueu de trobar una "enllaç a Facebook" botó al tauler de control de la vostra plataforma.

Dit això, aquí teniu els passos per fer la vostra botiga de Facebook!

Com hem parlat anteriorment, el procés de configuració pot variar en funció del vostre país. Tan, Estic tractant de vendre a Facebook als Estats Units i utilitzaré una VPN (xarxa privada virtual) per ampliar el seu funcionament a Europa i altres parts del món.

������

���� Llegiu la informació sobre com podeu configurar una botiga de Facebook si sou una empresa amb seu als Estats Units
���� Consulteu com configurar una botiga de Facebook si teniu la seva base a Europa o internacionalment

����

Mètode 1: Vendre a Facebook com a negoci amb seu als Estats Units

Inicieu el procés dirigint-vos a la vostra pàgina d’empresa Facebook. Si no en teniu, apreneu a fer una pàgina d’empresa Facebook aquí.

Vés a la pestanya Configuració de la pàgina.

Com vendre a Facebook: configuració de la pàgina

Això revela una llista d’opcions per a què escolliu. Seleccioneu el botó Plantilles i pestanyes botó.

Com vendre a Facebook: plantilles

La pàgina Plantilles i pestanyes és on podeu decidir quines pestanyes es mostren a la pàgina de negocis de Facebook. És similar a un menú d’un lloc web: podeu triar fitxes com ara, Comunitat i Ofertes.

Desplaceu-vos a la part inferior i localitzeu-la Botiga capçalera. Feu clic al commutador per activar la pestanya Botiga.

fitxa botiga

Ara, aneu al frontend de la pàgina d’empresa i feu clic a Més botó. Ara hauríeu de veure la secció Botiga fitxa.

No dubteu a moure’s per l’ordre dels elements del menú a la secció Plantilles i pestanyes mòdul.

Com vendre a Facebook: comprar

Això vol dir que la vostra botiga està configurada? No, no!

De fet, és possible que veieu un error en intentar visitar la pàgina real de la botiga. El més probable és que hàgiu d’ajustar la plantilla i començar a afegir productes.

Com vendre a Facebook: error

Tornant a la web Plantilles i pestanyes pàgina, busqueu l’encapçalament anomenat Plantilles.

Per defecte, el botó "Estàndard" hi ha instal·lada la plantilla, que va bé, però busquem una altra cosa.

Feu clic a Edita botó.

Edita

Cerqueu i feu clic a Compres botó.

Compres

Això activa el "Compres" plantilla per a la vostra pàgina de Facebook, que es fa per mostrar els vostres productes de la mateixa manera que qualsevol altra botiga en línia.

sol·licitar

Després d ‘això, aneu a la pàgina de negocis de Facebook i feu clic a Botiga botó. Una finestra emergent es revela per començar el procés de configuració de la botiga. Feu clic a Vés al Gestor de comerç botó per continuar.

fitxa botiga

Aquest mòdul us demana on voleu vendre.

Com podeu veure, hi ha disponibles diverses plataformes de socis. Aquests són prou fàcils, ja que com tot el que heu de fer és fer clic en aquests botons i seguir els passos que es mostren a la pantalla. No passarem per tot això, ja que cadascuna de les plataformes és completament diferent.

En lloc d’això, us explicarem com configurar el lloc manualment i importar productes sense una configuració d’un clic.

Per fer-ho, seleccioneu la tecla Començar botó.

on vendre

Hi ha un procés de tres passos per fer que la vostra botiga estigui activa per a les vendes. Primer, feu clic a Configuració botó a sota de la capçalera anomenada Enllaça comptes empresarials. Això us permet enllaçar el vostre compte de l’empresa Facebook per gestionar diners.

enllaçar comptes

La primera opció és dir que teniu un compte bancari nord-americà. Més endavant parlarem de què fer si no teniu cap compte nord-americà.

Feu clic a Pròxim botó.

Com vendre a Facebook: compte bancari nord-americà

Desplaceu-vos a la llista de pàgines d’empresa per trobar el que voleu enllaçar la botiga.

enllaça una pàgina

La zona següent us demana que poseu nom al vostre negoci i enllaceu-lo amb un compte de Facebook Business Manager. Si no en teniu, aquí hi ha informació per ajudar-vos. Feu clic a Desa botó per avançar.

nom del compte

La pàgina següent us demana una vegada més per triar la pàgina en què voleu vendre-la.

continua la configuració

Ara és hora de passar al segon pas de la configuració de la botiga de Facebook.

Fer clic a Definiu Preferències emplena els camps per a inventari, polítiques de devolució i molt més.

preferències

El que oferiu per a l’enviament us correspon enterament. Per tant, és possible que tingueu en compte tenir l’enviament gratuït o que els clients paguin opcions com el transport estàndard, accelerat i ràpid. Seleccioneu el botó Pròxim el botó un cop configurat l’enviament.

enviament: com vendre a Facebook

En avançar, trieu que voleu crear un catàleg nou per a la vostra botiga. Feu clic a Pròxim botó després d’això.

enllaça un catàleg

La política de devolució també es mostra a la vostra pàgina de Facebook. Escriviu quants dies t’ofereix per tornar articles, i escriviu una adreça de correu electrònic abans de fer clic a Desa botó.

política de devolució

Finalment, heu de configurar els pagaments. D’aquesta manera, qualsevol quantitat de transacció entra directament al vostre compte corrent. Amb aquest procés, no és necessari confiar amb els processadors de pagaments de tercers.

vendre a Facebook

Seleccioneu la categoria d’empresa que pertany a l’organització. Feu clic a Pròxim botó.

què ven?

Aquesta pàgina demana la vostra adreça de correu electrònic de la vostra empresa. Això és necessari per assegurar-se que el compte bancari que s’utilitza està associat a una adreça real. Podeu utilitzar aquesta adreça de casa o d’empresa, sempre que el banc tingui aquesta adreça a fitxer. Feu clic a Pròxim botó un cop acabat.

Com vendre a Facebook: configurar pagaments

En continuar, seleccioneu l’estat en què realitzeu l’empresa. A continuació, ompliu el vostre número de registre d’impostos estatals. Algunes empreses no ho tenen, de manera que podeu saltar-lo de moment o llegir la documentació de Facebook sobre com adquirir un número de registre fiscal o superar aquest requisit..

on és el vostre negoci

A la pàgina següent, trieu el vostre tipus de negoci i escriviu el nom del representant de l’empresa, la seguretat social i la data de naixement. Aneu a la pàgina següent fent clic a Pròxim.

informació fiscal

L’element final a tenir en compte és enllaçar el vostre compte bancari. Aquesta pàgina requereix un número d’encaminament, un número de compte bancari i el vostre nom al compte. Aquesta informació es pot trobar en un xec o preguntar al banc. Feu clic a Acaba la configuració botó.

banc d’enllaços

Així configureu una botiga de Facebook com a empresa als Estats Units!

Addició de productes

Ara comença la part divertida. Voleu configurar el vostre catàleg per afegir productes de manera manual o, per tant, pot penjar una llista més gran d’elements.

Al Gestor de comerç, cerqueu el directori Configura el teu catàleg i un clic a sobre Configuració botó.

responsable de comerç

configurar un catàleg

Seleccioneu el botó Afegir productes botó a la pàgina següent.

Com vendre a Facebook: afegir productes

Aquesta pàgina següent és crucial per decidir com voleu importar o afegir els vostres llistats de productes.

  • El primer mètode és Addició manual, que funciona molt bé per a botigues noves o per a productes amb menys productes.
  • També teniu opcions per utilitzar un feed de dades, la qual cosa és excel·lent per a col·leccions de productes més grans i per transferir dades sobre una altra plataforma..
  • Finalment, l’opció Connect Facebook Pixels és excel·lent per actualitzar automàticament articles a mesura que la gent visiti la vostra botiga.

afegir manualment

No dubteu a seguir amb la configuració que tingui més sentit per a la vostra marca. Quant a aquest tutorial, us informaré breument per la configuració manual.

Funciona de manera similar a qualsevol plataforma de comerç electrònic, on us demana que afegiu elements com les fotos, el nom del producte, la descripció, l’enllaç del lloc web i molt més. Un cop guardat l’element, apareixerà al frontend de la vostra botiga de Facebook.

La gent pot comprar aquests articles. També podeu organitzar-les en col·leccions.

afegir productes de forma manual

����

Mètode 2: Vendre a Facebook amb una empresa fora dels Estats Units

Facebook té diferents regles per vendre a través de la seva plataforma i gran part es basa en el lloc on desenvolupeu negocis.

Molts dels nostres lectors tenen la seva base fora dels Estats Units, de manera que no tenen números de seguretat social ni comptes bancaris dels Estats Units.

Encara és possible vendre a Facebook?

Sí.

Tipus de.

En el passat, Facebook us permetia estar en altres països i cobrar pagaments mitjançant la vostra moneda local. Això ja no és permès.

La manera principal de configurar encara una botiga a Facebook és utilitzar una plataforma externa de comerç electrònic com WordPress + WooCommerce juntament amb el complement oficial de WooCommerce Facebook..

Si utilitzeu qualsevol altra plataforma de comerç electrònic, com ara Shopify, o qualsevol altra cosa, haureu de comprovar si s’admet qualsevol cosa. La majoria tenen aplicacions similars al complement de Facebook per a WooCommerce.

Aquest procés no permet, però, fer pagaments a Facebook. En canvi, fa pàgines de productes amb botons que redirigeixen al vostre propi carret de la pàgina web. No és perfecte, però és millor que res!

Per mostrar-vos com funciona, he activat una VPN perquè sembli que el meu ordinador es troba a Alemanya.

L’error que veureu als comptes bancaris que no són dels Estats Units

Suposem que, per aquest motiu, la vostra botiga es troba a Alemanya o a qualsevol altre lloc fora dels Estats Units. Arribareu a un error si feu els mateixos passos que hem avançat anteriorment (per a negocis nord-americans).

En un moment, veuràs aquesta finestra emergent que et diu que l’adreça de l’empresa ha d’estar als Estats Units. Per tant, la realització de transaccions està prohibida per a empreses que no siguin dels Estats Units, almenys de moment.

error

La solució principal

L’aplicació oficial de Facebook per a WooCommerce és actualment l’únic mètode per afegir una botiga senzilla per a empreses no americanes. Shopify, BigCommerce i altres plataformes també tenen aplicacions similars a aquesta.

El connector no es valora bé, però aconsegueix el truc. Tanmateix, no us sorprendrà si us trobeu amb algunes caigudes de la interfície.

Per començar, instal·leu i activeu Plugin de Facebook per a WooCommerce al lloc de WordPress Assegureu-vos que ja teniu instal·lat WooCommerce (i potser també un bon tema de WooCommerce).


Facebook per a WooCommerce

Autor (a): Facebook

Versió actual: 1.11.3

Darrera actualització: 21 de maig de 2020

facebook-for-woocommerce.1.11.3.zip


50% de valoració


700.000 + instal·lacions


WP 4.4 + Requereix

Després de l’activació, aneu a WooCommerce → Configuració → Integració. A continuació, busqueu i feu clic a Començar botó.

configuració d’integració

Aquesta pàgina explica que cal triar una pàgina de Facebook, instal·lar un píxel i importar els productes. Tot el que heu de fer és fer clic a Pròxim botó de moment.

Pròxim

Aquí, seleccionareu la pàgina de Facebook que voleu al menú desplegable. Feu clic a Pròxim botó per continuar.

escolliu una pàgina

A continuació, trieu el Facebook Pixel que desitgeu al menú desplegable. Si encara no en teniu, en podeu fer una. Després d’això, feu clic a la secció Pròxim botó de nou.

píxel

Sempre que ja tingueu productes a la vostra botiga WooCommerce, aquest pas només triga uns segons. Trieu el catàleg que voleu importar i feu clic a Acabar botó. Us hauria de dir quants productes es troben en aquest catàleg.

importar productes

La finestra emergent següent indica que esteu preparat per començar a veure i gestionar els vostres productes a la pàgina de Facebook. En definitiva, aquesta nova connexió de complements us ofereix la funcionalitat per servir els vostres productes a les publicitats de Facebook i mostrar-los com a catàleg de productes.

configuració completa

Quan vaig al frontend de la meva pàgina de Facebook, puc fer clic a Botiga per veure els resultats.

Com podeu veure, tots els productes del meu lloc web de WooCommerce es troben inclosos a la galeria. Es necessita un temps per processar-los, però la majoria es realitza en 24 hores.

Com vendre a Facebook: resultat frontend

Quan feu clic a un dels productes, es mostra a Feu un cop d’ull al lloc web botó. També proporciona imatges de productes, títols, descripcions i preus.

En comparació amb el mètode anterior per a negocis nord-americans, aquesta botiga de Facebook (per a empreses de fora dels Estats Units) envia els usuaris directament a les pàgines de productes del vostre lloc web..

Com vendre a Facebook: consulta el lloc web

I ja ho és! Així es pot crear una pàgina de botiga de Facebook sense una adreça nord-americana.

Tens alguna pregunta sobre com vendre a Facebook?

Facebook era, és, i continuarà sent molest per als propietaris de botigues. Alguns d’aquests procediments poden canviar en un futur proper, però el que és bo saber-ho és que el procés d’afegir la pestanya de la botiga i fer els passos s’ha mantingut en la mateixa mesura..

Ara mateix, les empreses nord-americanes tenen una eina per completar les transaccions a Facebook, i els diners seran enviats al vostre compte bancari.

Les empreses que no són dels Estats Units també poden fer botigues de Facebook, però no us enllaçeu a cap compte bancari, i el botó Comprar és una redirecció al vostre lloc web real.

Algunes persones poden trobar-ho complicat, però tots dos mètodes són excel·lents per, almenys, mostrar els vostres productes als clients en línia. A més, podeu enllaçar a aquests productes per a publicitat.

Si teniu dubtes sobre com vendre a Facebook, feu-nos-ho saber als comentaris següents!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector