Com trobar feines independents de redacció: 25 mètodes que podeu utilitzar immediatament

Tot i que hi ha molts factors que distingeixen els escriptors autònoms amb grans guanys i els que lluiten, els escriptors autònoms amb grans guanys en última instància tenen més èxit no perquè siguin més qualificats o més hàbils que els que lluiten. En canvi, tenen més èxit perquè saben obtenir treballs de redacció autònoma que paguen molt bé.


I això té poc a veure amb el que exigeix ​​un escriptor autònom; podríeu cobrar molt i guanyar molt, i podríeu cobrar poc i encara lluiteu per aconseguir feina.

Cerqueu treballs de redacció autònoma

Taula de continguts:

�� Quant podeu guanyar fent treballs d’escriptura autònoma?
�� Tipus de treballs d’escriptura autònoma que podeu fer
�� 25 MÈTODES QUE TREBALLEN i us permetran fer treballs de redacció autònoma
�� Resum

Una cerca ràpida "escriptors legals" en plataformes com Upwork inclou perfils de diversos escriptors autònoms, entre ells els següents:

Resultat de la cerca d’escriptor legal excel·lent quan cerqueu treballs d’escriptura autònoma

Com podeu veure, el primer escriptor cobra fins a 200 dòlars per hora i ha facturat més de 400.000 dòlars en treballs autònoms. El segon escriptor, per la seva banda, cobra uns escassos 30 dòlars per hora i ha facturat només 2.000 dòlars.

Per descomptat, tot i que hi ha diversos factors, òbviament, el que estic intentant és que guanyar-se la vida com a escriptor independent és molt més que el que cobres.. Competir per preu no necessàriament us proporcionarà avantatge perquè hi ha més que prou diners per fer-ho mostra de recerca que la indústria de màrqueting de contingut val més de 300 mil milions de dòlars.

Dit d’una altra manera, hi ha molts diners per recórrer; només heu de saber on trobar els llocs de treball més ben pagats.

Contents

�� Quant podeu guanyar fent treballs d’escriptura autònoma?

A continuació es mostren les tarifes típiques del treball d’escriptura autònoma segons l’Editorial Freelancers Association (EFA), la font més autoritària sobre tarifes d’autònom:

Tipus de treballs per escriptura autònoma

Segons l’EFA, podeu espereu guanyar entre 40 i 100 dòlars per hora o entre 20 cèntims i 2 dòlars per paraula per a treballs d’escriptura autònoma segons la naturalesa de l’escriptura. Per descomptat, alguns autors autònoms guanyen molt més, i alguns guanyen molt menys, però sovint és determinat per diversos factors clau com:

El vostre nivell d’experiència
Els escriptors autònoms amb experiència sempre guanyaran molt més que escriptors autònoms d’iniciació o d’entrada, sovint amb un marge molt significatiu. D’acord amb “Make a Living Writing’s” enquesta a 1.400+ escriptors autònoms, Els ingressos en escriptura autònoma estan fortament correlacionats amb el nivell d’experiència: els escriptors autònoms experimentats (dos anys més) guanyen fàcilment el doble o més del que guanyen els escriptors autònoms a nivell inferior (menys d’un any) per als mateixos treballs. Aquest fet va ser corroborat per investigacions similars sobre la paga de guionistes autònoms de ClearVoice.
El tipus de contingut és important
Obtindràs més pagaments per tipus de contingut avançat, com ara paper en blanc, redacció, escriptura tècnica i redacció de fantasmes que per altres molt més senzills, com ara articles de SEO o publicacions de bloc. Com més difícil és que els altres escriptors facin el tipus d’escriptura que feu, més probablement guanyareu.
Especialització i qualificació
La majoria de treballs d’escriptura autònoma no requereixen que tingueu cap tipus de qualificació i no estigueu massa especialitzats. Tot i això, són pocs els que ho fan, com ara el de la indústria jurídica o la de la salut, que paguen molt més. Si teniu algun nivell de qualificació o experiència que us pot ajudar en aquests treballs especialitzats en redacció, us convindrà aprofitar-ne.

Generalment cobro de 0,30 a 0,40 dòlars per paraula (o aproximadament de 300 a 400 dòlars per article de 1.000 paraules) o més segons la naturalesa del projecte. Solia lluitar per cobrar 50 dòlars per article, fins a veterà escriptor independent Carol Tice Un cop em va dir, apuntava en blanc, durant una de les discussions que estava sotmetent a un preu i em va demanar que augmentés la meva tarifa. Immediatament vaig doblar la meva tarifa per als clients nous i van pagar. Vaig tornar a fer això per als propers i també van pagar.

Això em va fer adonar d’un fet clau: sovint val molt el que esteu disposat a cobrar. En molts casos, probablement esteu de baixa i només heu de seguir endavant i augmentar les tarifes!

�� Tipus de treballs d’escriptura autònoma que podeu fer

Compartiré les meves tècniques preferides per trobar treballs d’escriptura en un moment, però primer vull oferir una visió ràpida dels més de 20 tipus de treballs d’escriptura autònoma que podeu fer:

 • Escriptura de fantasmes
 • Entrades al bloc
 • comunicats de premsa
 • Redacció tècnica
 • Llibres
 • Contingut SEO
 • Articles de revista
 • Còpia publicitària
 • Escriure la beca
 • Redacció de pla d’empresa
 • Redacció sense ànim de lucre
 • Redacció d’assaig
 • Llibres electrònics
 • Butlletins
 • Escriptura de llibres (sovint escrit o fantasma en col·laboració)
 • Redacció legal (contractes, informes legals, etc.)
 • Resumeix
 • Rellotge
 • Guió
 • Estudis de cas
 • Còpia a les xarxes socials
 • Descripcions del producte
 • Redacció legal
 • Edició

Tipus de treballs d’escriptura autònoma

✍️ Com obtenir realment treballs d’escriptura autònoma: 25 mètodes que funcionen

Si bé el que anteriorment es mostra una llista no exhaustiva de diferents tipus de treballs d’escriptura autònoma que podeu fer, la veritable pregunta és com realitzeu aquests treballs?

Per descomptat, moltes persones s’afanyen a les juntes de treball en línia i a les plataformes de treball en línia. Tot i que sovint són una bona parada per a principiants, confiar només en plataformes de feina en línia no sempre és una bona idea.

Segons l’enquesta de salaris de Freelance Writer de Make a Living Writing a la qual feia referència anteriorment, pràcticament cap dels escriptors autònoms amb grans guanys enquestats utilitza taules de treball i plataformes en línia com millores i contingut. En canvi:

El 55% utilitza el boca a boca i una xarxa forta de derivació

El 24% envia cartes tonals

Un 11% rep oportunitats d’entrada, a través de perfils en línia en llocs d’escriptors, LinkedIn, etc.

Quines són les maneres més efectives d’obtenir treballs d’escriptura autònoma? A continuació, es detallen 25 mètodes (desglossats en tres categories diferents):

 • Mercats de contingut
 • Mètodes de màrqueting entrants i sortints
 • Llistats de treballs per escriptura autònoma i llistats de treballs per escrit en línia

⚡ Pro consell: Aprofiteu els mercats de contingut

Si teniu el nivell d’experiència requerit i alguna prova social, els mercats de contingut poden ser una de les millors fonts d’escriptura d’oportunitats laborals per a vosaltres. Bàsicament, els mercats de contingut són plataformes que faciliten la connexió entre escriptors autònoms i marques que participen en màrqueting de contingut.

Molts mercats de continguts faciliten que els escriptors autònoms guanyin un ritme digne i alguns fins i tot permeten que els escriptors guanyin molt bé. Això es fa mitjançant la publicitat pública d’aquestes tarifes a les seves plataformes i revisar detingudament els clients que utilitzen la seva plataforma per garantir el compliment d’aquestes tarifes.

Per exemple, CloudPeeps fa publicitat pública de 100 a 250 dòlars com a tarifa per a les publicacions del bloc a la pàgina de tarifes i una tarifa horària de fins a 80 dòlars per hora per als escriptors. Els scripts anuncien públicament un mínim mitjà de 10 cèntims per paraula i només són dos dels prop de set mercats de contingut que figuren a continuació..

1. CloudPeeps

CloudPeeps és un mercat en línia dissenyat per a empreses que vulguin aprofitar el poder del màrqueting de contingut. A diferència de la majoria dels altres mercats enumerats a continuació, no es centren només en el contingut, ja que també faciliten altres activitats relacionades amb el màrqueting (com ara la gestió de mitjans de comunicació social, el disseny web i la PR), però destaquen pel seu esforç per assegurar la freelance. els escriptors reben un preu just per la seva feina.

Els escriptors autònoms poden esperar guanyar entre 100 i 250 dòlars per publicació a CloudPeeps, entre 30 i 80 dòlars per hora i entre 500 i 1.500 dòlars al mes quan utilitzen la plataforma. A més del fet que limiten el registre a uns 23 països, configurar un compte amb CloudPeeps i utilitzar la seva plataforma és un procés relativament fàcil.

taxes de nebulització

2. Guió

Scripted és un altre mercat de contingut de qualitat que haureu de considerar la inscripció per rebre assistències per a escriptura autònoma. Scripted està dissenyat específicament per a escriptors autònoms i redactors, i busquen escriptors autònoms que puguin crear publicacions de blocs, còpia del lloc web, butlletins de correu electrònic i publicacions en xarxes socials per a marques que utilitzin màrqueting de contingut..

També m’agrada especialment Escriptura perquè no hi ha ambigüitat sobre el que poden guanyar els escriptors autònoms que utilitzen la seva plataforma. Deixen clar que els seus escriptors autònoms guanyen una mitjana de deu cèntims o més per paraula.

Guió de 10 cèntims per paraula

3. Actualment

Continent és un altre mercat de continguts en línia que els autors autònoms poden confiar per obtenir oportunitats de treball i escriptura.

Connecten escriptors amb marques que necessiten ajuda amb el seu contingut, i les tasques disponibles a la plataforma inclouen publicacions de blocs, articles reportats, fons blancs i molt més en funció de les necessitats del client..

Basat en informació oficial Disponible des de Continent, les tarifes comencen a partir de 255 dòlars per articles (300 – 500 paraules) i poden arribar a arribar a 2 dòlars per paraula per als llibres en blanc depenent de la vertical en què escriviu. De nou, com ja he dit anteriorment (sobre l’especialització de augmentar el potencial de guanys), nínxols especialitzats com les finances, la tecnologia empresarial i la llei paguen el màxim en aquesta plataforma.

Contingent tarifes de treballs per escriptura autònoma

4. PubLoft

Com CloudPeeps, Scripted i Continent, PubLoft ajuda a connectar escriptors autònoms amb marques i empreses que necessiten ajuda amb contingut.

PubLoft té un procés de verificació per assegurar-se que només escriptors qualificats puguin registrar-se a la seva plataforma, però prometen que començareu a rebre treballs immediatament si us accepteu. Igual que la resta de plataformes esmentades anteriorment, paguen bastant bé – amb els seus dades oficials demostrant que paguen entre 75 i 250 dòlars per publicació segons la naturalesa i la qualitat de la publicació.

Tarifes d'escriptor de Publoft

5. ClearVoice

ClearVoice (propietat de Fiverr) és un altre mercat de continguts que connecta escriptors autònoms amb marques que necessiten contingut, oferint-vos l’oportunitat d’obtenir treballs de redacció..

Tot i que no he trobat informació oficial sobre tarifes per a escriptors ClearVoice, informació de tercers demostra que generalment paguen entre 250 $ – 400 $ o més per articles.

6. Tranquilment

També connecta els escriptors autònoms amb marques i agències que necessiten contingut de qualitat i compta amb marques que inclouen Adobe, Dell, Slack i Unbounce com a clients..

Podeu registrar-vos amb aquesta plataforma per augmentar les vostres possibilitats d’obtenir treballs per escriptura remunerada.

Tranquilment

7. Copiar

Finalment, a la llista de mercats de continguts en línia, hauríeu de plantejar-vos unir-vos per augmentar les vostres possibilitats d’obtenir treballs autònoms com a escriptor Copify. En funció de quina part del món us trobeu, sereu redirigits al lloc rellevant i podreu unir-vos a la seva plataforma..

Tot i que no hi ha cap font oficial d’informació sobre tarifes per a escriptors autònoms, la investigació de tercers demostra que Copify paga molt menys que la majoria de les plataformes d’aquesta llista. Tanmateix, podeu esperar guanyar fins a 50 dòlars per article amb aquesta plataforma.

⚡ Pro tip: Aprofita els mètodes de màrqueting entrants i sortints

També podeu obtenir una combinació de mètodes de màrqueting entrants i sortints com ara:

8. Configura un lloc web d’escriptor

Una de les coses més bàsiques que podeu fer i fer-vos per posicionar-vos per començar a obtenir treballs d’escriptura autònoma és configurar un lloc web d’escriptor..

�� Aquí teniu la guia de CodeinWP sobre com crear un lloc web per si mateix, encara que sigueu un principiant.

Un lloc web d’escriptor pot servir de forma directa i indirecta per aconseguir que possibles clients et contractin. En cas de fer-ho bé, un lloc web serveix com a botiga o ubicació en línia on els clients potencials us poden trobar fàcilment, demostra que sou un escriptor independent que sap el que fa, us ajuda a destacar els vostres serveis i la prova social rellevant i us permet per proporcionar als possibles clients una opció per contactar amb vosaltres.

Hi ha diverses maneres en què el vostre lloc web d’escriptor us pot ajudar a atreure treballs autònoms:

 • A través de la gent que la descobreix a través dels motors de cerca i us dirigeix.
 • A través de la gent que la descobreix mitjançant referències i us dirigeix.
 • Enllaçant-lo a les publicacions de convidats i als vostres esforços de divulgació.
 • Amb els anuncis per generar trànsit.

Hi ha algunes pàgines clau que hauria de tenir el vostre lloc web:

�� Una pàgina sobre que proporciona informació personal i professional necessària sobre tu d’una forma clara i descriptiva; hauria de contenir una imatge personal, la informació de fons, la vostra experiència i qualificacions i la manera de pensar en ajudar els vostres clients.

�� Una pàgina de serveis que enumera i descriu clarament els vostres serveis i com poden ajudar els clients potencials.

✍️ Una pàgina de cartera que enumera exemples rellevants de treballs que heu fet abans per donar a clients potencials una idea del que podeu fer per ells.

☎️ Una pàgina de contacte que facilita la presa de contacte.

Un cop tots els anteriors estiguin al seu lloc, també vol assegurar-se de ressaltar testimonis importants i proves socials a les pàgines clau del vostre lloc web; això inclou a la pàgina d’inici, a la pàgina sobre la pàgina i a la pàgina de serveis.

9. Clients potencials amb pitch hot

El llançament en fred és el meu mètode favorit de tots els temps per aconseguir treballs d’escriptura autònoma. Estic especialment enamorat del fet de llançament de fred per les següents raons:

 • Qualsevol pot fer-ho. Podeu enviar càmeres fredes i obtenir els vostres serveis davant de clients potencials, independentment de la vostra experiència d’escriptura freelance o de la autoritat del vostre lloc web.
 • Obteniu resultats molt ràpids. Tot i que alguns mètodes per aconseguir clients (com els blogs) poden trigar mesos, el llançament en fred pot donar resultats molt ràpids. De fet, durant una campanya de llançament de fred vaig tancar una vegada un acord d’escriptura autònoma per valor de 625 dòlars en només dues hores.
 • És escalable; durant la meva més recent campanya de llançament de fred vaig tancar ofertes de cinc xifres amb un mínim esforç. Si volgués i si tingués la capacitat de fer la feina, podria tancar ofertes per valor de sis xifres en mesos. Per aconseguir aquest mateix resultat mitjançant blocs, invertir en anuncis o altres mitjans necessitarà un esforç i recursos molt més grans.

Amb els avantatges esmentats anteriorment, de quina manera es tracta de llançar el fred de manera eficaç. Hi ha algunes coses claus a posar en marxa:

Configura el teu lloc web i la presència en línia
Quan envieu fosses fredes a clients potencials, us heu d’adonar que sou un desconegut per a pràcticament totes les persones que fan fred. Abans no heu tingut interaccions amb ells i probablement no us hagin sentit assabentats. Així que endevineu què fan primer quan veuen el vostre correu electrònic? Si no n’hi ha prou de ser ignorats, fan un control de fons a la vostra cerca del vostre nom a Google. Si troben un lloc web i una presència en línia establerta, obtindreu un avantatge.
Assegureu-vos que s’enviïn les vostres trampes a la vostra adreça de correu electrònic professional
Mentre que molts escriptors autònoms que busquen oportunitats laborals envien trampes fredes amb adreces de correu electrònic gratuïtes com Gmail i Yahoo Mail, això és una cosa que defenso fermament per una raó clau: els spammers abusen molt dels correus electrònics gratuïts i, per tant, la majoria de la gent els ignora o fins i tot. tenen filtres contra ells. D’altra banda destaca una adreça de correu electrònic professional associada al vostre lloc web (per exemple, el vostre nom [AT] yourwebsite.com) i us assegura que és més probable que us prengueu seriosament.
Manteniu el terreny fred fred i senzill
Recordeu-vos que sou un desconegut a la safata d’entrada d’aquesta persona perquè no tingui temps de llegir-vos una epístola. Suposeu que heu perdut l’oportunitat que teniu si un client potencial necessita passar més d’un minut per llegir el vostre correu electrònic fred. Millor si es pot mantenir menys de 30 segons.
Fes els deures
Tireu uns minuts en fer la vostra feina. Conegui el nom de la persona que fa fred i el nom de la persona a l’organització que llança i, a continuació, assegureu-vos que us adreceu a la persona pel seu nom.
Especifiqueu què podeu fer al correu electrònic
Mencioneu quin servei oferiu i com pot ajudar la persona que llegeix el correu electrònic. No demaneu al destinatari del vostre missatge que faci clic en un enllaç per obtenir més informació sobre els vostres serveis. És un error. La majoria de persones no faran clic en un enllaç d’un correu electrònic d’un estrany.
Subratlleu la prova social que teniu al vostre correu electrònic
Si heu realitzat alguna cosa important amb la vostra redacció, assegureu-vos de ressaltar-la al correu electrònic. Això inclou tenir un bloc popular, haver estat publicat en publicacions populars, haver guanyat un premi, haver publicat un llibre o haver ajudat els clients a assolir certs resultats clau amb la vostra redacció..
Estigui a punt per fer-ne el seguiment
Sovint hauràs de fer un seguiment unes quantes vegades abans de rebre una resposta a alguns dels seus passos freds. És important aprendre també a elaborar un bon correu electrònic de seguiment.

A continuació, es mostra la captura de pantalla per donar-vos una idea del que sembla un bon lloc fred el terreny de fred exacte que solia tancar un acord d’escriptura per valor de 625 dòlars en dues hores (que amb el temps va provocar cinc xifres del mateix client):

Mostra de pastes fredes de Jarrod

10. Optimitza el teu perfil de LinkedIn

LinkedIn és sens dubte la major xarxa social per a professionals i, si s’utilitza de la manera correcta, pot servir de gran plataforma per promoure els vostres serveis d’escriptura autònoma..

He tingut molts clients potencials (com el de baix) que m’envien amb oportunitats d’escriptura autònoma a LinkedIn:

treballs d’escriptura autònoma a LinkedIn

Hi ha diverses maneres d’utilitzar LinkedIn per obtenir treballs d’escriptura autònoma. A continuació, es mostren alguns consells per ajudar-vos a maximitzar la plataforma:

 • Utilitzeu un cop de cap clar i professional.
 • Assegureu-vos que el vostre perfil de LinkedIn ressalta clarament la vostra experiència i organitzacions on heu treballat.
 • Assegureu-vos que hi hagi termes i paraules clau rellevants al vostre perfil per assegurar-vos que aparegui quan la gent cerca aquests termes. Exemples: "escriptor freelance de b2b," "Escriptora autònoma de Seattle," etc.
 • Assegureu-vos que el vostre perfil de LinkedIn ressalta la vostra cartera i els continguts importants que heu ajudat a crear.

A la captura de pantalla següent, escriptor independent El perfil de LinkedIn de Elna Cain, és un bon exemple de perfil de LinkedIn ben optimitzat. A més d’utilitzar un tret de cap clar i professional, és clarament descriptiu i utilitza paraules clau rellevants que faciliten als clients potencials descobrir Cain quan utilitza la funció de cerca de LinkedIn..

elna cain

11. Toqueu la popularitat creixent de Into Quora amb els responsables de decisió

Tot i que molts coneixen Quora com a lloc web de preguntes i respostes on podeu obtenir informació sobre gairebé qualsevol tema, molt pocs s’adonen que Quora també pot servir com a bona font de treballs de redacció autònoma..

Amb més de 300 milions d’usuaris mensuals, El 54 per cent dels quals registra un ingrés anual de la llar superior a 100.000 dòlars, i un 37% dels quals és probable que ocupin llocs de direcció, hi ha una gran quantitat d’oportunitats d’escriure a Quora, si sabeu com utilitzar-lo.

A continuació, es mostra una resposta a un tema específic de Quora que va fer un escriptor independent que busca feina:

Quora treballs d’escriptura autònoma

Hi ha uns quants passos clau per obtenir treballs de redacció autònoma a Quora:

 • Assegureu-vos que el vostre perfil Quora estigui configurat correctament. La mateixa regla sempre s’aplica: utilitzeu una capçalera professional i una descripció del perfil clara amb paraules clau rellevants i que posi de manifest la vostra experiència.
 • Assegureu-vos que esteu molt actius a Quora, especialment en les seccions relacionades amb el vostre nínxol i els serveis que oferiu; per exemple, haureu d’estar actiu quan es discuteixi contingut i redacció relacionats amb la vostra indústria.
 • Hauríeu de contribuir periòdicament amb articles rellevants i en profunditat a qüestions rellevants per a la vostra indústria i, si és possible, destacar el fet que sou un escriptor autònom per contractar (directament o indirectament).

12. Utilitzeu SEO per crear un flux de clients a llarg termini

El SEO és una cosa que crec que tots els autors autònoms haurien de conèixer i aprofitar; a més del fet que molts clients potencials esperen que tingueu almenys un coneixement bàsic de SEO, també us pot ajudar a classificar el vostre lloc web per a les paraules clau rellevants que els clients potencials cerquin..

SEO pot ajudar-vos a obtenir oportunitats d’escriptura autònoma de manera directa i indirecta. A continuació, es mostra com podeu fer servir l’enfocament directe i indirecte del SEO per aconseguir treballs en la redacció:

Utilitzant l’enfocament indirecte:

Vaig publicar una vegada Guia final de blogs de convidats, hi va crear alguns enllaços de qualitat de qualitat i la va veure pujar lentament als motors de cerca fins que va estar a la pàgina primera per a diversos termes relacionats amb els blogs convidats. Durant aquest període, he continuat rebent moltes preguntes de persones que volien que fes tant treballs de blog de convidats com d’altres treballs d’escriptura autònoma per a ells..

Aquest és només un contingut que ha aportat una gran quantitat de treballs d’escriptura autònoma per a mi; Tinc d’altres, també.

Aquests continguts depenen del plantejament SEO indirecte per aconseguir clients; on creeu un contingut sòlid que promocioni els vostres serveis d’escriptura autònoma i, a continuació, intenteu que el contingut tingui una bona classificació als motors de cerca.

Si teniu un bloc o un lloc web d’escriptor autònom, potser seria una bona idea publicar algunes d’aquestes guies i recursos en profunditat, optimitzar-los per dirigir els clients a la vostra pàgina de serveis i promoure’ls amb esforços de creació d’enllaços com ara com a blog i divulgació convidada. Amb el pas del temps, aquests articles començaran a classificar-se per a les paraules clau rellevants i donaran lloc a possibles clients interessats en que els vostres serveis us posin en contacte.

13. Comença el bloc de convidats de la manera intel·ligent

Blocs de convidats és un dels meus mètodes preferits per aconseguir treballs d’escriptura autònoma i Ha estat responsable de sis xifres d’ingressos per escriptura autònoma al llarg dels anys.

Hi ha dues maneres d’utilitzar els blogs de convidats per obtenir treballs d’escriptura autònoma:

Directament:

L’objectiu d’aquest enfocament és aconseguir que els clients potencials us puguin contactar directament arran de la publicació convidada. Sovint, això es fa escrivint un post de convidats sòlid i rellevant en una publicació altament autoritària i incloent un enllaç als vostres serveis al vostre post de convidats bio..

Aquí teniu un exemple de bio una publicació convidada a Problogger:

serveis de blog de convidats bio

Com podeu veure, la bio mostra clarament que l’autor de la publicació convidada és un blogger convidat professional i enllaça a una pàgina on es pot contractar l’autor..

Quan s’utilitza l’enfocament directe dels blogs de convidats, hi ha algunes qüestions en les que haureu de centrar-vos en:

 • Seleccioneu un bloc altament autoritari i amb molt de trànsit; ja que esperem que la gent us arribi després d’haver llegit la publicació convidada, és important que la llegeixi. No voleu convidar el bloc a cap publicació que no tingui lectors.
 • Assegureu-vos que la publicació que esteu escrivint tingui al vostre públic objectiu i que la publicació de convidats és altament rellevant tant per al públic objectiu com pels serveis que oferiu.
 • Assegureu-vos que el vostre post de convidats bio mostra clarament que sou un escriptor independent que es poden contractar (com es demostra en l’exemple anterior amb el blocari convidat Problogger).

Indirectament:

Una altra manera d’obtenir treballs d’escriptura autònoma mitjançant blogs convidats és mitjançant l’enfocament indirecte. L’objectiu d’aquest enfocament és utilitzar els blogs de convidats com a mitjà per crear enllaços rellevants amb el vostre lloc web d’escriptor o altres pàgines del vostre lloc web.

Quan utilitzeu aquest enfocament, els enllaços a les publicacions de convidats poden ser contextuals (rellevants i de contingut) o en la vostra informació biològica. Hi ha algunes maneres de fer-ho:

 • Assegureu-vos que les publicacions de convidats siguin rellevants per al vostre lloc web / serveis / pàgina a la qual vulgueu enllaçar o que hi hagi una secció de la publicació convidada que sigui rellevant i, a continuació, enllaceu-la amb aquesta pàgina a la secció rellevant.
 • Podeu enllaçar directament a la pàgina d’inici, sobretot si intenteu classificar-vos per als termes clau que els clients potencials cerquen, per exemple,. "escriptor de contingut b2b," "Escriptora autònoma de Seattle," etc.
 • També podeu enllaçar contingut contingut clau del vostre lloc web dissenyat per tal de qualificar els clients potencials i fer-vos arribar. Podria ser una guia definitiva, un estudi de cas o algun altre contingut rellevant dirigit a dirigir les persones als vostres serveis d’escriptura autònoma..

Ambdós enfocaments anteriors es poden utilitzar amb un gran èxit per aconseguir treballs de redacció autònoma i tots dos han estat els responsables de generar sis xifres en els ingressos per escriptura autònoma al llarg dels anys..

14. Consulteu serveis nous als clients existents

Sovint, el nostre objectiu és centrar-se en obtenir nous clients quan s’intenten fer treballs d’escriptura autònoma. Rarament pensem en els nostres clients existents com a font de nous llocs de treball i perden molts ingressos en el procés.

En la meva experiència al llarg dels anys, és molt més fàcil aconseguir assistències per a escriptors autònoms de gran pagament, centrant-me en clients existents en lloc de nous. Aquests clients et coneixen i pensen en el que pots fer, per la qual cosa no hauràs de fer gaire per convèncer-los perquè et facin feina.

Anteriorment, vaig incloure més de 20 serveis diferents que podreu oferir a clients potencials; si ofereu només un o dos d’aquests serveis a un client, aleshores teniu l’oportunitat de guanyar molt més, oferint serveis addicionals al mateix client. Amb això, he afegit fàcilment sis xifres a la meva línia de fons al llarg dels anys.

Inicialment em vaig adonar del poder d’oferir servei addicional als clients existents quan un client del nínxol d’educació CPA que havia estat treballant en publicacions de convidats em va preguntar si puc escriure contingut de la pàgina de destinació per al seu lloc web..

llançar mostra de serveis existents

Vaig acceptar l’oferta i finalment guanyaria cinc xifres només creant contingut de pàgines de destinació per a aquest client en pocs mesos; guanyar significativament més del que guanyava fent allò que inicialment em van contractar. Vaig pensar en com podria haver perdut aquesta oportunitat a causa de pensar que només havia de treballar en allò que inicialment em van contractar.

Des de sempre, he confiat en buscar clients existents amb nous serveis per obtenir més llocs de treball i augmentar els guanys.

Per exemple, un dels meus principals clients és un lloc de comparació líder al nínxol d’allotjament web; Si bé el client em va contractar inicialment per ajudar-me amb les publicacions de convidats d’escriptura fantasma, em vaig adonar que continuaven publicant contingut nou al seu bloc que no ajudava a crear. Simplement els vaig llançar els serveis de contingut del meu bloc, se’m va encarregar escriure aproximadament 27 ressenyes per a cinc xifres i des de llavors m’han rebut altres projectes relacionats amb la redacció (inclosa una publicació de bloc d’estil tutorial per a quatre figures). Tot i que això no va ser inicialment contractat per fer-ho.

15. Aprofiteu els mercats que volen els llocs web com Flippa

Probablement haureu sentit a parlar Flippa abans.

flippa

Si no, és el principal mercat en línia per comprar i vendre llocs web. Tot i que de vegades veieu que els llocs es venen per cinc i mitjanes xifres, una bona part dels llocs web de Flippa es venen per centenars de milers de dòlars i fins i tot per milions..

I què té a veure la compra i venda de llocs web a Flippa amb l’obtenció de treballs d’escriptura autònoma? Molt. La majoria de les persones que compren i venen llocs web en aquestes plataformes solen fer-ho com a model de negoci; compren un lloc web autoritzat, l’actualitzen amb molt contingut de qualitat, hi creen més enllaços i el venen per múltiples de què el van comprar..

O, en alguns casos, creen llocs web des de zero, l’actualitzen amb contingut rellevant i hi creen enllaços enllaçats i, després, el venen per cinc o sis xifres.

En tots dos casos, podeu entrar-vos posicionant-vos com a escriptor independent que els ajuda amb el contingut que publiquen en aquests llocs web..

Aquí teniu un exemple:

Exemple de client potencial de Flippa

Feu un cop d’ull a l’anunci de Flippa esmentat anteriorment i en destaquen alguns fets a l’instant:

 • Benefici mensual de 17,6 milions de dòlars
 • 16 subscriptors de correu electrònic
 • 283,4k visites úniques mensuals
 • Més important: un lloc de contingut

La fitxa de Flippa anterior és un anunci d’un lloc que busca un comprador; quan es té en compte la naturalesa del lloc i el model de negoci, és clar que hi ha un escriptor per a aquest lloc. Hi ha molts més anuncis com aquest a Flippa i llocs web relacionats i us proposen una oportunitat.

Simplement visiteu la categoria de Flippa rellevant per al vostre nínxol, identifiqueu els llocs que podrien necessitar el tipus de contingut que creeu i envieu els vostres serveis a AMB compradors i venedors de llocs web d’aquestes categories..

Tip Pro tip: fitxes independents de treballs per escriptura i llistats de treballs per escriptura en línia

Finalment, també podeu obtenir feines d’escriptura autònoma aprofitant els taulers de treballs autònoms i els llistats de treballs d’escriptura remunerada.

16. Taula de treballs per a escriptura independent

El tauler de treball Freelance Writing Gigs és una de les taules de treball més importants per a escriptors autònoms que busquen treballs en blocs i escriptures freelance generals. La borsa de treball s’actualitza diverses vegades a la setmana i a vegades diverses vegades al dia. Podeu trobar feines de redacció, treballs de blocs, treballs d’edició i altres tasques d’escriptura de contingut a pràcticament qualsevol nínxol.

concerts autònoms

Una anàlisi minuciosa dels llocs de treball que es mostren en aquest tauler de treball mostra que la majoria de les feines publicades paguen almenys 50 dòlars per article.

17. Totes les taules de treballs de redacció autònoma

El meu sistema de classificació avançat és una de les taules preferides de tots els treballs de Freelance Writing.

Els llocs de treball inclosos en aquesta borsa de treball es classifiquen en quatre categories principals:

 • Tarifa professional (per a treballs d’escriptura que paguen per sobre de 100 dòlars per article)
 • Taxa semi-Pro (per a treballs d’escriptura que paguen de 50 a 100 dòlars per article)
 • Paga baixa (per a treballs d’escriptura que paguen entre 25 i 50 dòlars per article)
 • Salari molt baix (per a treballs d’escriptura que paguen d’1 a 25 dòlars per article)

Totes les borses de treball de Redacció Freelance

Aquest sistema de classificació, possiblement influenciat pel fet que el tauler de treball ha estat creat per un escriptor autònom que entén el valor dels escriptors i que vol que es paguin bé, fa que sigui molt fàcil filtrar els objectes d’escriptura autònoma que no vulgueu. us serà fàcil treballar només en les oportunitats que vulgueu.

18. Taula de treballs de BloggingPro

Com el seu nom indica, el tauler de treball de BloggingPro presenta específicament treballs relacionats amb blocs per a escriptors autònoms. Això inclou treballs d’escriptura i edició. Si bé també hi ha altres treballs relacionats amb l’escriptura, aquí es posa l’accent en els treballs de blocs.

19. Taula de treballs de Problogger

Com la resta de taules de treball que s’inclouen, la Taula de treball de Problogger inclou treballs d’escriptura i blocatge. És bastant avançat i us permet filtrar les feines en funció de la ubicació, ja siguin de caràcter contractual o autònom, ja siguin a temps parcial o a temps complet.

També us podeu subscriure a través de RSS o configurar alertes de treballs específiques per tal de ser notificades un cop estiguin disponibles els nous treballs.

20. Contena

També hi ha el tauler de treball de Contena, que generalment presenta més feines que la resta de taules de treball d’aquesta llista. Les feines que apareixen a la redacció són generalment remunerables i són molt diverses.

L’única limitació amb Contena, però, és que, a diferència del que succeeix amb les altres taules de treball, cal que us registreu abans de poder veure informació sobre els seus llistats de treball..

21. La Taula de treballs de FreelanceWriting.com

La borsa de treball de FreelanceWriting.com és la més antiga i completa de totes les borses de treball aquí. També és força avançat per les funcions que ofereix que us permeten filtrar i ordenar els treballs d’escriptura disponibles.

Inclou tasques freelance per a qualsevol tipus d’oportunitat d’escriptura que pugueu pensar. Aquests treballs s’obtenen de diverses fonts que inclouen Effectivement, Ed2010 i Craigslist. Podeu filtrar les tasques disponibles per origen, per data, per paraula clau, per ubicació i per l’habilitat necessària.

autònom

22. Conjunts d’escriptura autònoma

Tot el lloc Freelance Writing Gigs està dedicat a publicar treballs d’escriptura autònoma i oportunitats de tot el web. Les llistes de treballs de redacció es publiquen pràcticament cada dia.

23. Llistes editorials sobre Escriptors a càrrec

Writers in Charge té diverses llistes de llocs web i publicacions que paguen els escriptors. Alguns dels més populars inclouen:

24. Llistes editorials sobre “Make a Living Writing”

Make a Living Writing també ha publicat una gran quantitat de llistes de blocs i publicacions que paguen els escriptors. Algunes de les seves llistes més populars inclouen:

25. Llistes editorials a ElnaCain.com

Elna Cain, escriptora autònoma ha publicat una gran quantitat de llistes de llocs web i publicacions que cobreixen tasques de redacció per a escriptors autònoms:

�� Obtenir feines d’escriptura autònoma no hauria de ser complicat

Per descomptat, si és que saps què estàs fent.

L’anterior és una combinació de 25 mètodes, recursos i llocs diferents que podeu aprofitar per obtenir treballs i oportunitats d’escriptura autònoma. Aquests mètodes i recursos estan demostrats perquè funcionen sempre que s’accionin.

Quins altres mètodes es poden utilitzar per obtenir treballs d’escriptura autònoma? Si us plau, compartiu els comentaris a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map