Com optimitzar el comportament post-compra a WooCommerce (diu les dades)

Com optimitzar el comportament post-compra a WooCommerce (diu les dades)

Com optimitzar el comportament post-compra a WooCommerce (diu les dades)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Per què cal afavorir un comportament positiu després de la compra? Bé, per una vegada, hi ha tant potencial en comerç electrònic en general. Es preveu que les vendes al detall de comerç electrònic al detall a tot el món augmentin 4.058 bilions de dòlars el 2020, gairebé el 3x del creixement del 2015, comptabilitzant 14,6% de la despesa minorista.


Comportament posterior a la compra a WooCommerce

(Gràfics per Visualizer Lite.)

Però, tot i que és fàcil obrir una botiga de comerç electrònic, el manteniment és una altra història. A més, com que les botigues de comerç electrònic són tan fàcils d’anar, la competència és dura. WooCommerce està instal·lat en més de 4 milions de llocs web de WordPress.

Les estadístiques també ho demostren El 74% de les startups d’Internet solen fallar. És evident que la planificació i l’estratègia adequades són imprescindibles si voleu trobar un èxit de comerç electrònic. Afegeix que, en la majoria dels casos, simplement costa més arribar a un nou client que mantenir feliç un client existent.

Per tant, per mantenir feliços els clients, té sentit dedicar-se a l’hora de fomentar un comportament positiu després de la compra.

En aquesta publicació, parlem tot sobre el comportament posterior a la compra dels vostres clients i sobre com millorar la seva experiència.

Per què us heu de centrar en el comportament posterior a la compra

Moltes botigues de comerç electrònic se centren en els ingressos, però no en la totalitat de l’experiència del client.

Una part de l’experiència del client és el que passa després de la compra o el període de temps després del qual un client adquireix el seu producte o servei. Aquesta última etapa del viatge del client és sovint descuidada (PDF estudi), que pot afectar les taxes de retenció de clients, afectant posteriorment ingressos i ingressos.

El simple acte d’optimitzar per fomentar un comportament positiu després de la compra pot tenir un gran impacte en la resta del negoci de comerç electrònic. L’optimització del comportament posterior a la compra té un impacte directe en la satisfacció del client, que pot augmentar les compres i la fidelització / retenció del client, provocant més defensors de la marca i augment dels ingressos i vendes..

Segons Invesp, ho és 5-10 vegades més barat per retenir clients existents que per adquirir-ne un de nou. Però no ho són tot, les estratègies amb l’objectiu de mantenir els clients existents també augmenten la vostra línia de fons augmentar el benefici fins a un 95%! A més, mantenir els clients compromesos demostra que tenen un 90% més de probabilitats de ser clients repetits i ho faran gastar un 60% més per transacció.

Malauradament, malgrat les empreses reconeixent la importància en implementar una millor experiència de retenció com a diferenciador clau, només el 18% de les empreses apliquen aquestes estratègies.

Preparat per pujar per sobre de les empreses que estan tirant diners amb l’únic objectiu de l’adquisició de nous negocis, a costa de mantenir feliços els clients existents?

A continuació es mostren alguns consells per optimitzar un comportament positiu després de la compra amb WooCommerce:

1. Oferiu una excel·lent atenció al client

Una de les coses que més es queixen dels clients del comerç electrònic és la falta d’assistència al client posterior a la compra.

Segons la investigació de CMO Council i LiveTechnology, El 56% dels clients consideren decebedors les seves experiències posteriors a la compra amb comerços electrònics. Entre les coses que poden fer les empreses de comerç electrònic, el 51% dels consumidors ho diuen millorar l’assistència tècnica és la prioritat màxima, seguida de millorar el processament de garanties / reclamacions (38%) i una millor reparació / manteniment (35%).

L’assistència al client es pot proporcionar de diverses formes: assistència presencial o a través de canals de comunicació com ara correu electrònic, telecomunicacions o xat en directe.

Per tal d’optimitzar eficaçment un comportament positiu després de la compra, la comunicació ha de ser oportuna: s’ha trobat que els clients volen una resposta d’una empresa en un termini de cinc minuts o menys i que El 93% de les empreses no ho poden aconseguir!

 • 32 empreses –un 7% – van respondre en 5 minuts
 • 240 empreses, el 55%, van trigar cinc dies més o no van respondre

Per continuar, considereu la seva implementació xat de xat que utilitzin l’AI / aprenentatge automàtic, sobretot si no teniu el pressupost per a agents dedicats al servei d’atenció al client.

Cerques un estudi de cas per modelar la teva pròpia experiència d’atenció al client de WooCommerce fora de?

Entre els exemples d’assistència al client excel·lent Best Buy’s Geek Squad serveis, que ajuden els clients a instal·lar i reparar productes, ja sigui a la botiga, a casa, en línia o per telèfon. IKEA ha creat la seva pròpia interessant i eficaç experiència d’assistència al client mitjançant l’adquisició TaskRabbit, que connecta persones amb treballadors a demanda que poden realitzar tasques específiques.

A continuació, es mostren alguns accessos més ràpids per optimitzar un comportament positiu després de la compra en termes d’assistència al client:

 • Oferiu assistència al client a tots els canals socials on esteu presents. No importa si ja ofereu suport al vostre lloc web, fins i tot si encara no disposeu d’un procés existent per gestionar l’assistència social al client, les persones encara us faran responsables de respondre les consultes publicades allà. Sprout Socials Inbox Smart L’eina facilita la gestió i delegació de les consultes socials entrants.
 • Assegureu-vos que les dades de contacte siguin visibles i fàcils de trobar perquè els clients puguin contactar fàcilment.
 • Teniu una pàgina de FAQ visible i clara per a les preguntes i preocupacions més habituals dels clients.
 • Integra els perfils de clients amb el teu sistema de ticketing. WooCommerce ofereix una gran varietat d’integracions d’atenció al client que us poden ajudar a comunicar-vos amb els vostres clients, com Help Scout, Freshdesk i altres.

sproutsocial

Al final del dia, cap negoci (comerç electrònic o d’una altra manera) és perfecte. Es produeixen errors, sobretot si utilitzeu tercers per a enviaments i compliments. Però no importa el que, si alguna cosa va malament amb una comanda, assegureu-vos que feu tot el que podeu per fer-ho correcte – o que arrisqueu a perdre un client amb un valor de vida potencialment alt..

2. Proporcioneu una comunicació puntual sobre l’estat de la comanda

Els clients volen mantenir-se al llaç sobre l’estat de la comanda des del moment en què realitzen una compra.

Val la pena assenyalar que les aparentment males notícies sobre l’estat de la comanda no necessàriament són percebudes com a tals per part d’un client. De fet, el 98% dels consumidors asseguren que aprecien les empreses que els informen quan passa alguna cosa dolenta al seu ordre. Fent voluntariat amb aquesta informació i mostrant-vos anticipada, creareu una confiança valuosa.

Només després que la vostra botiga s’hagi demostrat de confiança, un nou client estarà obert a més actualitzacions i promocions de màrqueting. Amb un tractament adequat després de la compra, aquests seguidors fidels poden fins i tot ajudar-vos a difondre la paraula: compartir les vostres promocions als seus propis canals socials o a un amb persones de les seves xarxes.

Tot i que el correu electrònic és la millor i més coneguda plataforma de comunicacions de clients de comerç electrònic, canals com el text i les notificacions push també són molt populars, ja que el 38% dels consumidors volen escoltar els minoristes de diverses maneres..

A menys que una comanda fos total comprar impuls, Els clients solen sentir-se bé amb les coses que han adquirit i estan més oberts a rebre correus electrònics posteriors a la compra de les empreses en què han comprat. De fet, els correus electrònics posteriors a la compra tenen el doble de les taxes obertes dels correus electrònics promocionals.

A continuació, es mostren alguns consells per optimitzar els vostres correus electrònics post-compra:

 • Manteniu el to clar i optimitzat.
 • No us implique, sobretot si intenteu augmentar-vos. Els suggeriments estan bé, sobretot si podeu incentivar el destinatari amb un descompte especial.
 • Fomenteu el compromís demanant als clients que comparteixin les compres a les xarxes socials, convidant-los a seguir-vos a les xarxes socials i a registrar-vos a la vostra llista de correu electrònic, convidant-los a completar una enquesta de satisfacció i demanant-los que deixin una revisió un cop rebin la compra..

WooCommerce’s Extensió de seguiment us pot ajudar a automatitzar i sistematitzar el procés de seguiment de correu electrònic després de la compra. Alternativament, considereu que els proveïdors de serveis d’automatització de correu electrònic externs tenen bona part de la comunicació gestionada amb pilots automàtics.
Segueix Ups

També podeu considerar matar dos ocells amb una sola pedra oferint descomptes i avantatges a canvi d’una revisió o de respostes a la vostra enquesta. Utilitzeu WooCommerce Extensió de cupó intel·ligent per generar cupons i targetes de regal per a WooCommerce.
Cupons intel·ligents

3. Animeu els clients a unir-se al vostre programa de fidelització

Els programes de fidelització són una bona manera de premiar els clients existents i animar-los a continuar patrocinant la vostra marca. Com que la majoria de la gent ja té una cartera plena de targetes de perforació i un telèfon intel·ligent ple d’aplicacions de programes de fidelització, la vostra ha de ser senzilla i fàcil d’ajuntar per animar els registres..

Alguns consells ràpids per crear un programa de fidelització de clients guanyador:

 • Aprofiteu les recompenses sobre guanyar punts i no tant per regalar descomptes.
 • Creeu una pàgina de destinació dedicada que detalli els avantatges del programa de fidelització i la forma d’afegir-se.
 • Promou freqüentment el programa a la vostra llista de correu electrònic i a les xarxes socials.

WooCommerce ofereix un Extensió de punts i recompenses que us poden ajudar a gestionar fàcilment el vostre programa de fidelització.
Punts i recompenses de WooCommerce

4. Envia missatges personalitzats

A més de garantir que els missatges de correu electrònic són oportuns, afegir personalització pot ajudar a millorar el comportament posterior a la compra. Al cap i a la fi, la gent aprecia (aparentment) correus electrònics d’un a un sobre alguna cosa que se sent més com un enviament massiu.

El 86% dels consumidors afirma que la personalització té un paper important en les seves decisions de compra (PDF estudi) i el 87% dels compradors han dit que ho són impulsat a comprar-ne més quan les botigues en línia incorporen personalització. A més, es lliuren missatges personalitzats 6 x taxes de transacció més altes.

Pot ser que conegueu l’antiga manera de personalitzar els missatges de correu electrònic: dirigir-vos al client pel seu nom al correu electrònic o enviar-li un codi especial de descompte el seu aniversari..

Avui en dia, la tecnologia ha fet possible que les empreses facin un pas més: enviar recomanacions de productes personalitzades. Es diu que Amazon 35% dels seus ingressos de la venda creuada d’aquesta manera.
comportament posterior a la compra

WooCommerce ofereix un funció integrada que facilita la distinció de productes, vendes i vendes relacionades. Atès que no tots els negocis de comerç electrònic es prenen el temps per fer-ho, és una manera senzilla de destacar entre la competència i augmentar el valor mitjà de la comanda.

comportament posterior a la compra

Pensaments finals: Com fomentar un comportament rendible després de la compra amb WooCommerce

Dedicar temps a l’experiència posterior a la compra pot suposar un esforç innecessari, però els números hi són per donar suport a aquest enfocament. Si es manté feliç als clients, creareu una relació de confiança que continuï aconseguint beneficis en termes d’un valor de vida del client augmentat i els defensors de la marca que us ajudin a arribar a nous clients.

Comença per mostrar als seus clients que els valoren donant-los l’atenció que necessiten. Comunicar-se i relacionar-se amb ells de manera oportuna. Mostra que els escolta i estàs en sintonia amb les seves preferències i que seran sempre per a tu.

Què en penses de tota la idea de millorar l’experiència post-compra a WooCommerce? Has començat a treballar a la teva botiga d’aquella zona? Quin és el vostre repte número 1 amb això? Feu-nos-ho saber als comentaris o tweetem @codeinwp

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector