Com obtenir testimonis de clients i què fer amb ells després – Guia definitiva

Com obtenir testimonis de clients i què fer amb ells després – Guia definitiva

Com obtenir testimonis de clients i què fer amb ells després – Guia definitiva
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Com obtenir testimonis de clients i què fer amb ells


Els testimonis de clients són la vida vital de qualsevol negoci. Si voleu atraure clients més grans i millors, primer heu de demostrar que sou bé del que feu. I per molt que sigui còmode en vendre’t, l’elogi és més creïble quan prové d’una altra persona. Saber obtenir testimonis de clients és una habilitat essencial per a tot empresari.

Aquesta guia us mostrarà com podeu obtenir testimonis de clients que us ajudaran a atraure més, millors negocis. Per fer-ho, us mostrarem com elaborar la sol·licitud perfecta i com escriure les vostres pròpies plantilles testimonials per simplificar el procés per als vostres clients.

El poder d’escriure els teus propis testimonis

Si sou un propietari nou del negoci, la idea d’escriure els vostres testimonis pot resultar poc convincent. Al cap i a la fi, se suposa que són recomanacions personals. Encara volen dir res si l’han escrit tu, en lloc dels vostres clients?

Els vostres clients, en canvi, ho veuen diferent.

Pot ser que els agradi el vostre treball i que estiguin encantats de recomanar-vos, però és una tasca més en una llista ja feta. Si escriviu el testimoni i només cal que us inscriviu, només us hauria de preocupar.

Podeu escriure alguns dels vostres testimonis per lots, juntament amb un correu electrònic de sol·licitud de plantilles sol·liciteu un testimoni de client en pocs minuts, i els facilita que us proporcionin un testimoni en encara menys temps.

Com escriure els seus testimonis per a l’aprovació del client

escriu testimonis

Podeu escriure els vostres propis testimonis mitjançant el procés de tres passos següent:

1. Decidiu què voleu destacar

Brainstorm una llista de coses que voleu destacar sobre el vostre negoci. Per exemple, potser voldreu subratllar la estreta col·laboració amb els clients o la rapidesa amb la qual es produeixen resultats.

Apunteu-vos a almenys cinc coses diferents sobre les quals voleu parlar els vostres testimonis.

2. Escriviu tants testimonis com pugueu en una hora

Escriviu tants testimonis de 2-3 frases en una hora amb un temporitzador per assegurar-vos que no ho acabareu fent tot el dia. Baseu cada testimoni en un aspecte concret del vostre negoci que heu decidit ressaltar. No perdreu cap testimoni massa temps. Voleu crear una llista de vint o més, per la qual cosa no haureu de repetir aquest exercici durant un període prolongat de temps.

Al mateix temps, no us expliqueu ni històries ni cap altra cosa. Això hauria de tractar-se de fets.

3. Editeu els vostres testimonis amb més claredat i ortografia

Llegiu els testimonis i corregiu qualsevol error. No voleu que els vostres testimonis semblin massa freds o professionals, però tampoc voleu que els vostres clients, o futurs clients potencials, es distreguin per un error ortogràfic evident. O, pitjor encara, per estar tan confosos que surten del vostre lloc web.

Exemples de testimonis

No saps què escriure? A continuació, es mostren alguns exemples de testimonis per començar:

(En blanc) va ser un plaer treballar. Ella es va comunicar amb mi en totes les fases del procés. El seu THING-FET va complir tots els meus requisits de funcionalitat i va superar les meves expectatives estètiques.
Ens vam apropar (en blanc) amb necessitats complicades i un termini límit per al llançament de la nostra empresa. Va entendre les nostres necessitats de seguida i va reunir una cosa excel·lent a temps del termini.
(En blanc) va transformar la nostra COSA en quelcom modern i espectacular. Ens van proporcionar AQUEST I AQUEST, i no vam poder estar més contents amb els resultats.
(En blanc) no només van construir una bella cosa per a nosaltres, sinó que també van formar al nostre personal en QUALSEVOLENTA per poder treballar amb ell pel nostre compte.
Fins i tot després que es llanci la nostra COSA, (en blanc) continua sent comunicatiu i servicial. Cada vegada que tinguem un problema o vulguem actualitzar la nostra COSA, ens podem confiar (en blanc).

Si utilitzeu aquestes plantilles com a base per als primers testimonis, assegureu-vos de substituir-les "En blanc" amb el vostre nom i canvieu les paraules al voltant, tot en majúscules. No voleu que els clients trobin els seus testimonis escrits a paraula en aquest article!

Per obtenir més inspiració, també podeu fer una ullada a alguns dels testimonis del meu lloc web d’escriptura freelance:

testimonis de Dianna

Com obtenir testimonis de clients amb una plantilla de correu electrònic

obtenir testimonis

Un cop hàgiu escrit els vostres testimonis, podeu crear el correu electrònic de plantilla que fareu servir per sol·licitar-los als vostres clients. El vostre objectiu hauria de ser el de fer el més ràpid i fàcil possible per als vostres clients que inicien la sessió als testimonis que heu creat..

El correu electrònic hauria de fer les següents accions:

 • Recordeu al vostre client la tasca que heu fet junts.
 • Gràcies per la feina.
 • Pregunteu si estarien disposats a donar-vos un testimoni.
 • Ofereix un testimoni que has escrit tu mateix.
 • Demaneu-los que signin el testimoni que heu escrit o que l’utilitzin com a inspiració per a un dels seus.
 • Digues-los on s’utilitzarà el testimoni.

Voleu realitzar totes aquestes coses en el menor termini de temps possible. Objectiu de no més de quatre paràgrafs de 2-3 oracions, inclòs el testimoni que estàs suggerint.

Quan finalitzi, el vostre correu electrònic de plantilla hauria de llegir una cosa així:

Estimat (client),

Va ser un plaer treballar amb tu en el projecte. Gràcies de nou per haver triat treballar amb mi.

M’he preguntat, estàs disposat a proporcionar un testimoni per al meu lloc web? Alguna cosa de la mateixa línia de la cotització que ve a continuació (puc fer servir aquesta cita exacta si voleu):

"(En blanc) no només han dissenyat un lloc web preciós per a nosaltres, sinó que també han format al nostre personal en gestió de WordPress perquè puguem actualitzar el lloc pel nostre compte."

Estaria profundament agraït si sigueu aquest testimoni o escriviu-ne un. El testimoni es publicarà al meu lloc web i també es pot utilitzar en correus electrònics privats amb clients potencials.

Gràcies pel teu temps,
(En blanc)
(Lloc web)
(Informació de contacte)

La majoria de clients estaran encantats de donar-se d’inici de sessió a qualsevol cosa que els hàgiu enviat. Els millors clients s’ampliaran en aquests testimonis, escrivint un relat detallat de com els heu ajudat. De qualsevol forma, aquesta plantilla de correu electrònic és com obtenir testimonis de clients que podeu utilitzar en els vostres esforços de màrqueting.

Com personalitzar els vostres correus electrònics de sol·licitud

Quan apreneu a obtenir testimonis de clients, és important recordar que a ningú li agrada sentir-se com un número. Les plantilles poden estalviar temps, però també corren el risc d’alienar els vostres clients. Per evitar-ho, haureu de personalitzar la plantilla de diverses maneres quan envieu la sol·licitud de testimoni:

 • Substitueix les instàncies de (client) pel nom de la persona.
 • Substituïu (projecte) pel nom del projecte.
 • Afegiu una frase sobre alguna cosa que us ha agradat específicament durant el vostre temps treballant amb el client.
 • Canvia el testimoni per un que no s’havia utilitzat abans.

Aquestes petites però potents modificacions de la plantilla de correu electrònic mostraran al vostre client que les està pensant, no només la vostra línia de fons.

Quan s’ha de sol·licitar un testimoni

sol·licitar testimonis

El treball final per saber obtenir els testimonis de clients és comprendre quan cal sol·licitar-los. Hi ha dos moments ideals per demanar testimoni:

1. Al final del temps treballant junts

Si treballeu en un projecte únic, el temps natural per demanar testimoni és quan el projecte estigui completat. Si això coincideix amb el llançament d’una empresa o producte, potser voldreu esperar fins a una setmana després del llançament, quan el vostre client estarà menys estressat.

2. Després de tres mesos

Alguns clients volen que faci un manteniment continu o que creï contingut per al seu lloc web i / o plataformes de xarxes socials. Podeu acabar treballant amb aquestes persones durant un o dos anys, però no voldreu esperar tant de temps per tenir testimoni, sobretot si són un dels vostres primers clients. Tres mesos els proporciona el temps per acostumar-se a treballar amb vosaltres i comprendre el vostre valor i us proporcionarà un testimoni més aviat que tard per buscar clients nous.

Com utilitzar els testimonis de clients

utilitzar testimonis

Ara que enteneu com obtenir testimonis de clients, heu d’entendre què cal fer amb ells.

A continuació, es detallen algunes maneres d’utilitzar testimonis de clients per comercialitzar el vostre treball:

1. Construeix estudis de cas al seu voltant

Els estudis de cas utilitzen una combinació d’evidències anecdòtiques i dades estadístiques per il·lustrar per què una cosa és o no efectiva. Aquí a CodeinWP, vam fer un ampli estudi de cas sobre com vam obtenir els primers 4.000 subscriptors de la nostra llista de correu electrònic.

Quan un dels vostres clients us ofereix un testimoni extens, podeu utilitzar-lo com a base per a un estudi de cas que us mostri com els heu ajudat. Vam fer aquest tipus d’estudi de casos de màrqueting aquí a CodeinWP quan la companyia va començar i es va dedicar principalment "PSD a WordPress" serveis. La peça es va realitzar a partir d’un testimoni de Sam Lloyd. Tindreu en compte que, en aquest cas, el testimoni era tan detallat que el vam deixar reposar majoritàriament per si sol. És possible que vulgueu afegir materials addicionals per detallar el que va dir el vostre client en el vostre propi cas d’estudi.

2. Mostra-les al vostre lloc web

Hi ha alguns llocs diferents on es poden mostrar testimonis al vostre lloc web:

 • A la part superior i / o inferior del vostre "Sobre" pàgina
 • Per separat "Testimonis" pàgina
 • A les pàgines de destinació de productes específics
 • A la barra lateral
 • Al peu de pàgina

Probablement voldreu col·locar els vostres millors testimonis en més d’una d’aquestes ubicacions.

No oblideu incloure la imatge del client si podeu. Fa que el testimoni se senti més real. Aquí teniu un exemple d’un dels nostres editors:

testimonis de colin

3. Incloure-les en les propostes

Treballes en una nova proposta de client? Incloeu un bon nombre de testimonis per mostrar als vostres clients potencials que sabeu el que esteu fent. Si utilitzeu una plantilla de proposta de disseny web, fins i tot podeu incloure tots els vostres testimonis i, a continuació, traieu-ne alguns abans d’enviar la proposta, mantenint només les cotitzacions més rellevants per a cada client..

4. Convertiu-los en contingut visual

Al nostre bloc de mitjans socials, Revive.Social, parlem molt del poder de disseny gràfic de xarxes socials. Les imatges criden més l’atenció tant a les xarxes socials com al vostre lloc web, així que utilitzeu un programa com Canva convertir els vostres millors testimonis en gràfics atractius.

5. Publica-les a les teves xarxes socials

Tant si els publiqueu com a gràfics com en una simple cita, publicar els vostres testimonis a les xarxes socials pot ser un motivador potent per a les persones que pensin treballar amb vosaltres. També podeu etiquetar els vostres clients en aquestes publicacions per augmentar el seu abast.

Pensaments finals sobre com obtenir testimonis de clients

Ara que enteneu com obtenir testimonis de clients, podeu crear la prova social que necessiteu per tenir èxit.

I, un cop tingueu un conjunt sòlid de testimonis de clients, es poden convertir en algunes de les eines més potents de la vostra estratègia de màrqueting.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector