Com fer Dropship: Aquí es mostra com iniciar un negoci Dropshipping

Com fer Dropship: Aquí es mostra com iniciar un negoci Dropshipping

Com fer Dropship: Aquí es mostra com iniciar un negoci Dropshipping
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

WordPress s’ha convertit en un CMS complex en l’última dècada i, en aquest temps, l’economia de WordPress ha crescut, evolucionat i ha començat a madurar també. Per tant, les oportunitats per als desenvolupadors de WordPress són tan brillants fora de la comunitat de WordPress com dins. Dropshipping n’és un bon exemple. En aquesta publicació, us explicarem com iniciar el lliurament de botes, us mostrarem com iniciar un negoci d’expedició d’expedició, i discutirem per què voleu fer-ho.


Als nostres Informes de transparència habituals, explorem els darrers reptes que tenen els propietaris de les empreses de WordPress; des dels camins pedregosos de perdre la meitat dels nostres ingressos (dues vegades), fins als màxims de la creació d’equips i WordCamps. Avui és difícil que el tema que tingui aquests informes sigui el d’executar un negoci de WordPress i estem en un entorn competitiu a un nivell sense precedents.

El 61,6% del total d’usuaris d’internet a tot el món compraran productes en línia el 2018, i es preveu que aquesta xifra arribarà a superar el 65% el 2021. El poder de despesa en línia va augmentant, i els propietaris d’empreses que no s’adapten ara perdran les oportunitats rendibles en el futur..

Com baixar

Al 2020, doncs, si voleu obtenir ingressos amb les vostres habilitats de WordPress, pot ser que sigui una decisió més sàvia examinar l’ús de WordPress per impulsar una empresa de navegació que vendre productes de WordPress..

Això és exactament el que es veurà aquesta publicació. Mirem què, per què i com iniciar un negoci d’expedició d’expedició.

El que és dropshipping?

Dropshipping es realitza en llista i venda de productes d’una botiga en línia (comerç electrònic) sense emmagatzemar aquests productes.

No hi ha despeses de magatzem, ni garatge farcit d’estoc; i no hi ha productes destinats a vendes de liquidacions. Creeu col·laboracions comercials amb proveïdors, que reben comandes del vostre lloc web, empaqueten els productes i després envien directament als clients en nom vostre.

Afegiu principalment valor mitjançant màrqueting de productes, atenció al client i publicitat i deixeu la logística (emmagatzematge, envasat i enviament) al proveïdor. Haureu de triar el proveïdor adequat (ho abordarem més endavant), però un cop fet això, no us haureu de preocupar gaire de la logística.

Convenientment, si teníeu pensat a executar un negoci de productes de WordPress, es tracta exactament de les mateixes habilitats que necessitareu. I, com ja hem parlat, l’oportunitat de comerç electrònic és enorme. WordPress és gran, però el comerç electrònic és més gran.

No dedicareu temps a codificar un producte, però encara haureu d’oferir un producte o producte. També haureu de dur a terme una investigació de mercat, desenvolupar un lloc de WordPress, configurar WooCommerce (o un altre complement de comerç electrònic) i, a continuació, enganxeu-vos als canals de màrqueting des de SEO fins a màrqueting de contingut. Aquests últims passos són idèntics a l’execució d’un negoci de productes de WordPress.

Això és el que és el dropshipping. És una manera de fer negocis que fins fa un parell d’anys ni tan sols era possible.

Dropshipping és difícil de la mateixa manera que dur a terme qualsevol negoci és difícil, però és un món d’oportunitats realment emocionant.

Explorem ara alguns dels possibles avantatges i inconvenients de la creació d’una empresa d’expedició d’expedició i la manera d’expedir.

Quins avantatges té la creació d’una empresa d’expedició?

Més enllà de la fantasia de veure els ingressos a l’hora de tirar endavant la tovallola de platja en un paradís tropical ��, hi ha molts altres avantatges per a la creació d’un negoci de navegació remota..

Aquests són alguns avantatges en un format de llista convenient:

pros de la navegació

1. Cost de configuració baix: Com que no haureu de cobrir els costos de fabricació de productes propis ni de compra de productes a l’engròs, podeu començar a vendre gairebé immediatament, sense gaire inversió, un escenari ideal per a startups lleugers i per a nous empresaris amb habilitats WordPress..

2. Reduir les despeses generals: Si escolliu navegació, podeu tornar a configurar la vostra cadena de subministrament per eliminar els costos i els riscos tediosos associats a la deriva de béns físics a països i continents. Estalviareu en despeses de serveis de mercaderies, operacions portuàries, emmagatzematge, empleats de magatzem, envasos i etiquetatge.

3. Augmentar el flux de caixa: Com que no emmagatzemeu el producte, no el pagareu fins que no el vingueu i ja n’heu rebut..

4. Inventari infinit: Toca una cadena de subministrament en línia i accedeix a proveïdors virtualment il limitats a tot el món. Això també podria significar una expansió fluida cap a nous territoris.

5. Allibereu el temps: Sí, ho direm de nou. Veniu i, idealment, marqueu i comercialitzeu el producte, però no el fabriceu. Al món de WordPress, això és l’equivalent a empaquetar un tema o complement existent i afegir valor d’aquesta manera. Això us permet centrar-vos en estratègia, màrqueting i, per descomptat, treure sorra del vostre ordinador portàtil.

6. Feu proves de mercat en temps real: Si (malgrat els vostres esforços més importants de màrqueting) algun dels vostres productes encara no es ven, sense tenir un estoc a l’esborrar significa que podeu eliminar-lo de l’oferta de productes immediatament. Feu un descans net i continueu reajustant els vostres productes a la demanda del mercat en temps real / a diferents persones de clients, alliberant recursos valuosos.

7. Treballar en qualsevol lloc: Elimineu els vincles amb qualsevol ubicació física o empleats i afegiu el potencial per treballar remotament. Es pot dir que això és igualment un avantatge de les empreses de productes de WordPress, però el treball remot no deixa de ser excel·lent. Temprat encara?

Els avantatges són força bons, però no ho són tot. En interès d’equilibri, mirem també alguns desavantatges en el camí per aprendre a iniciar un negoci d’expedició.

Els desavantatges d’un negoci d’expedició de botes?

Alguns d’aquests possibles contratemps només poden aplicar-se a determinades indústries, i d’altres són riscos que es poden solucionar simplement fent els passos adequats. No obstant això, és important tenir en compte aquests entrebancs a mesura que apreneu a navegar i treballar a la creació del vostre negoci:

1. Menys control, diferents riscos: En reenviar les comandes a un proveïdor extern, podríeu augmentar el risc de clients infeliços si els proveïdors no aconsegueixen empaquetar correctament o lliurar-se a temps, per exemple. Aquests problemes poden ser inevitables, especialment durant la primera etapa de les noves associacions, així que assegureu-vos d’escollir un soci de gran qualitat entre el primer moment. Aquest és un tema al qual tornarem més endavant.

2. Marge de benefici inferior: Compraràs productes amb descompte i els vendràs sense ànim de lucre. Tanmateix, quan comenceu, no tindreu el volum necessari per oferir descomptes importants.

3. Preu menys competitiu: qualsevol mercat amb escasses barreres d’entrada corre el risc que la competència entri al mercat i que crei competència en els preus. Això és fins a cert punt els que hem vist amb els temes de WordPress els darrers anys, que gairebé no és un mercat “fàcil”. Per tant, cal triar el mercat adequat. Qualsevol cosa que sigui massa fàcil correrà un greu risc de patir desordres.

4. Difícil crear un valor únic / USP: També tindreu molta cura de com afegir valor al vostre negoci de navegació. Si només connecteu els compradors a un venedor majorista, només proporcionareu un valor relativament reduït. Si afegiu una marca, garantia de qualitat, atenció al client, comoditat i així successivament, esteu a un lloc més fort. Això és difícil, però no insuperable.

5. Fàcil de copiar: Això també continua des del punt anterior: haureu de crear el vostre valor afegit amb el pas del temps, però especialment durant les primeres etapes, us serà molt fàcil de copiar. Si o quan aconseguiu que la vostra botiga funcioni, el millor és mantenir-se en silenci.

cons

Són riscos que no s’han de prendre a la lleugera. És difícil dur a terme un negoci en qualsevol entorn mercantil, i la naturalesa de l’expedició no és més probable que estiguis exposat a la mercantilització..

Hi ha maneres òbvies de com ho hem ressaltat i en què es concentrarà la resta de la publicació, però hauràs de tenir molta cura en això.

Dropshipping per a comerç electrònic: Com començar i com navegar

Ara sabem plenament els avantatges i els contres de la creació d’un negoci d’expedició, és el moment de la decisió!

 • Si teniu habilitats existents en WordPress i sou després d’un negoci on principalment afegiu valor mitjançant la marca i el màrqueting, seguiu endavant. Si voleu dedicar temps a l’elaboració del vostre producte, és probable que no sigui per a vosaltres. Sempre podeu iniciar un bloc si l’espai de producte de WordPress no atrau realment.
 • Si esteu d’acord amb les advertències i estàs emocionat per crear una gran botiga, marca i experiència del client, anem!

Si suposem que encara estàs llegint, perquè és al menys curiós, passem al millor enfocament sobre com fer el dropship i configurar el seu negoci dropshipping: des d’entendre la seva idea de negoci guanyadora fins a abastir el proveïdor i trobar els seus primers clients.

1. Investigació de mercat: cerca un nínxol & escolliu el vostre producte

Recerca de mercat

Aquest és el fonament dels ossos nu del vostre negoci, per la qual cosa ho faríeu més sòlid!

Necessiteu un nínxol: en el que es centrarà la vostra botiga. Pensar “cafeteria a mida” enlloc de “Competidor d’Amazon”. L’ideal seria que el vostre nínxol sigui el lloc on ja teniu coneixements experts. O potser és un tema / producte relativament no descobert i poc utilitzat: idealment, una combinació d’ambdós!

Tindreu una probabilitat molt més gran d’èxit si teniu un avantatge comparatiu respecte a la competició, encara que només en tingueu els vostres coneixements experts. “Coneixement expert” en un tema o tipus de producte que us apassiona. Una afició existent, per exemple.

Potser us encanta l’obtenció d’obres d’art molt inusuals i atractives i també us agrada fotografiar ocells. O bé ets una mare nova, però no vols renunciar a la teva passió pel golf. Ambdós són grans nínxols perquè se situen a la intersecció de dues categories. Si sou experts en tots dos, teniu un avantatge competitiu immediat. Aquest tipus d’aproximació és una manera fantàstica d’aprendre a navegar.

Explora moltes idees possibles i tria les millors.

Proveu a trobar un parell d’idees per explorar. El següent pas és fer algunes recerques sobre paraules clau i buscar productes existents (impressions d’ocells d’alta qualitat? Buggy golf buggy?). Aquestes són les mateixes tècniques de SEO que heu utilitzat per decidir què heu de publicar blocs i promocionar el vostre negoci de productes de WordPress; no ho vam aconseguir resoldre quan vam dir que necessita habilitats similars ��

Afortunadament, tenim molta ajuda: llegiu la nostra guia pràctica de SEO i consulteu la informació general d’inici d’una guia del bloc. Esteu cercant un volum raonable de cerques al mes en diferents rang de paraules clau. L’ideal és que desitges un nínxol sense massa competència de paraules clau per poder arribar a clients potencials a la primera pàgina de Google.

Captura de pantalla de la recerca de paraules clau dropshippingHeu de fer la vostra cerca de paraules clau. "Compreu grans de cafè" no serà una base excel·lent per al vostre negoci, però allà mateix teniu un lloc on podeu guanyar.

Potser haureu de passar per quatre o cinc idees abans de trobar-ne una de molt bona, així que agafeu un bolígraf i un paper i dediqueu una estona seriosa a això. Amb el lliurament de botes, els costos d’iniciar un negoci equivocat no són absurds, principalment hi dediqueu el temps, però segur que us podeu estalviar molt de problemes en fer la vostra investigació correctament..

2. Recerca del proveïdor de comerç electrònic adequat i proveïdor d’assessorament

Ja teniu una botiga de comerç electrònic o apreneu a iniciar un negoci de navegació des de zero; és absolutament bàsic trobar una bona coincidència entre el proveïdor de comerç electrònic i el proveïdor d’expedició.

Aquests serveis compartiran informació dia a dia i els problemes de compatibilitat poden causar problemes innegables. Shopify, per exemple, té la seva pròpia aplicació dedicada a l’expedició, Oberlo. És força impressionant, però heu quedat atrapats a l’ecosistema de Shopify. Amb els vostres coneixements de WordPress existents, tindreu espai per obtenir un avantatge competitiu mitjançant l’ús del WooCommerce més personalitzable.

WooCommerce té els seus integracions de dropshipping: hem tingut èxit en la integració WooCommerce i AliExpress amb WordPress. AliExpress és un lloc germà d’Alibaba, el gegant xinès de comerç electrònic. El lloc ofereix centenars de milers de productes a preus a l’engròs, per la qual cosa és perfecte quan esbrineu com enviar el traster. El post enllaçat anteriorment mostra com fer la configuració completa; per tant saltarem aquest pas aquí.

Captura de pantalla de la pàgina principal d'AliExpressAliExpress pot ser una part clau del vostre viatge amb com iniciar un negoci de navegació amb vela.

Heu de fer la vostra diligència a l’hora d’escollir un mercat i recordeu que heu escollit un mercat i que necessiteu un proveïdor dins d’aquest mercat. Voleu saber sobre l’assistència al client, les tarifes d’enviament i els canals a través dels quals podeu vendre. Altres opcions populars són YouDroop i DropShix. Procedirem amb AliExpress aquí per a la gamma de productes i la integració de WooCommerce, però anirem al mercat amb les millors opcions per al vostre nínxol.

Ara és el moment de fer-ho llegir la publicació ThemeIsle i aconseguiu la configuració del vostre lloc i la vostra botiga. Torneu aquí quan estiguis preparat per mirar d’aconseguir els vostres primers clients.

3. Trobar els vostres primers clients: mirar els premis

Igual que qualsevol producte o bloc de WordPress, la vostra botiga d’expedició necessita que els visitants i els clients puguin prosperar; no aprendràs a navegar sense clients. Per començar, mantingueu les coses senzilles i centreu-vos en els canals de màrqueting amb més probabilitats d’atraure vendes al vostre lloc web.

Hauríeu de pensar en possibles canals de màrqueting i, si teniu accés o habilitats per a un canal inusual o poc ortodox, feu-ho! És una bona manera d’aconseguir els vostres primers clients. Aquí, però, recomanem el màrqueting de contingut perquè és escalable i s’ajusta estretament a les arrels de WordPress, de manera que és possible que puguis fer un treball decent.

coses a recordar sobre navegació

Ho he recomanat molt, però ara tindria un altre cop d’ull a la nostra guia de blogs, sobretot a les seccions sobre com promocionar el vostre bloc i obtenir trànsit de blocs, i també una publicació perfecta al nostre lloc german a eines de màrqueting per a WordPress.

Els guies de dalt us serviran de gran ajuda. Les coses més importants per recordar aquí són:

 1. Crea contingut realment bo que respon a preguntes sense resposta relacionades amb els vostres productes o a respostes a preguntes ja contestades millor que les que es fan actualment.
 2. Tingueu en compte una paraula clau d’orientació per a cada publicació.
 3. Es compromet a un parell de mesos de màrqueting de contingut. Es necessita temps per treballar.

Podeu afegir coses com ara el seguiment dels vostres rànquings de cerca, utilitzant codis UTM per fer el seguiment dels resultats de vendes de cada publicació i crear una llista de correu electrònic, però són coses que cal tenir en compte quan funcioni (que sabràs que tindreu vendes!). La clau és proporcionar informació de valor real i útil, que permetrà que els clients tornin al vostre lloc.

Proveu-ho i assegureu-vos que s’aconsegueixi l’equilibri adequat entre el compromís per a la quantitat adequada de temps i l’estratègia d’ajustament quan calgui. Aquesta és una manera fantàstica de crear clients per a la vostra botiga i, finalment, aprendre a enviar el botell.

4. Històries d’èxit: apreneu a començar els negocis d’expedició d’expedició de professionals

Anem a veure alguns exemplars d’expedició d’èxits d’èxit de comerç electrònic! Es tracta d’un camp realment emocionant, de manera que veurem què podem aprendre de les empreses que ja funcionen amb empreses d’expedició d’èxit.

�� Idea senzilla a centenars de milions de dòlars.

Un dels millors exemples d’aquest espai és Anker, el venedor de paquets i cables de bateries telefòniques. Probablement no n’has tingut una, jo sí! Anker va ser iniciat el 2011 per un enginyer de Google qui va veure espai per a “una línia d’accessoris a un preu raonable que seria millor que els que es podrien comprar a Apple i altres marques de grans marques”. Ara és la marca més popular per a bateries de bateries d’Amazon.

AnkerAnker és similar a una empresa de dropshipping

Anker no és el vostre negoci de navegació clàssic, però és justament per això que és un bon exemple: s’ha pres un bé mercantil (paquets de bateries i accessoris) i s’ha esbrinat com afegir una gran quantitat de valor addicional mitjançant el servei al client, la marca i la qualitat. Al llarg del camí, han clavat bàsicament tot el que hem comentat aquí. A continuació, es mostren algunes visions bàsiques de l’entrevista a The Verge, enllaçada anteriorment:

 • La configuració inicial va tenir un any ja que Anker volia trobar socis de fabricació fiables. El fundador Steven Yang va anar a la Xina per assegurar-se que la seva cadena de subministrament era sòlida en roca.
 • Anker va començar amb les bateries de portàtils, no les bateries de telèfons, però va trobar el seu nirvana de telèfons provant molts productes.
 • L’atenció es va centrar en la creació d’un gran producte! Les seves bateries eren millors que les que teníeu al telèfon del fabricant. Això va contribuir a construir la seva reputació com a marca fiable.
 • Amb la venda a Amazon, Anker va poder reduir alguns dels requisits de màrqueting que teníeu de l’allotjament independent.
 • Després de trobar un producte prou bo, es van centrar en el que funcionava. Anker va passar de vendre de 100 a 1.000 productes cada dia el 2012. La resta, segons resulta, ha estat una història molt bona.
 • Llegir el entrevista completa amb el fundador d’Anker aquí.

�� De la passió al benefici en tres setmanes.

Copa & Full Va néixer d’una passió nínxol i ja està guanyant diners, després de llançar-se aquest any.

Nat Eliason va observar una bretxa en el mercat en línia per als venedors de te nord-americans d’alta qualitat que s’envien en línia. Per tant, tenia sentit transformar el seu amor personal pel te en una empresa i aprendre a navegar.

I, de manera impressionant, es va prendre la creació, el registre i el llançament de tota l’empresa amb MVP menys de tres setmanes.

copa i fullaCopa & Tes de fulla

Només hi ha algunes visions sobre com Nat va descobrir com es va iniciar una empresa d’expedició a Copa & Full inferior a tres setmanes:

 • Va registrar el negoci el incorporar.com, que va trigar 10 minuts. En dos dies tenia una LLC amb llicència completa.
 • Per reduir els costos, Nat va utilitzar la seva SLR digital i una caixa de llum plegable (que va comprar a Amazon) per fer la fotografia del producte. També va optar per empaquetar el seu propi producte, que va afegir un disseny personalitzat a la marca.
 • Nat també es va assegurar d’implementar les millors pràctiques de màrqueting, com ara trucades estratègiques (CTAs) situades estratègicament al lloc web i interessant contingut optimitzat per SEO al bloc. Integrant algunes aplicacions, com ara Privat (per a finestres emergents), FOMO i l’aplicació de comentaris integrats de Shopify (per afegir proves socials). Podeu replicar-ho tot amb WooCommerce.
 • Llegir el estudi de cas complet aquí.

�� De 0 a 6000 dòlars en quatre mesos.

AliDropship és un lloc sencer dedicat a persones que vulguin aprendre a desenvolupar botes de neu i construir botigues de navegació amb AliExpress. El lloc presenta una gran quantitat d’estudis de cas, i aquí en té un: Alex (no jo!) Es va sentir atret per la idea de comprar i vendre productes a un marge elevat, sense haver de pagar l’emmagatzematge; la mateixa essència del dropshipping.

Un cop decidit per un nínxol, va muntar la botiga especialitzada en joies i accessoris vintage imitació. Al bloc Alidropship, va dir:

Al principi, les persones sense educació tècnica i amb una petita experiència informàtica poden pensar que cal obtenir un gran volum de coneixements i habilitats per gestionar amb èxit una botiga web. Però és la primera impressió: només hauríeu de començar, i les coses es faran fàcils d’entendre i de fer.

Alguns reptes que va afrontar Alex i com els va resoldre:

 • Una cadena de subministrament sòlida és important. Aquest és el mateix que passa amb Anker, però Alex va tenir una solució diferent: donar als compradors un codi de seguiment per veure la ubicació del paquet. Això els proporciona tranquil·litat, alhora que no requereixen un canvi dràstic.
 • Els mitjans socials eren inicialment "no és el millor ús del temps", Alex diu: però ell va desafiar aquest supòsit i es va adonar pel seu nínxol, és un gran canal de màrqueting. Fer això! Cerca el que és millor! El màrqueting pagat no és el més adequat per a la botiga de tothom, sobretot quan es comença, però pot ser que sigui correcte de vegades.
 • Ara, amb tres botigues, Alex diu que el principal problema que té és trobar temps per fer front a les comandes. Un bon problema. Ara té previst contractar assistents, que s’ocuparan de les ubicacions de comandes i atenció al client. Què més faria una botiga d’expedició? ��
 • Llegiu aquí l’estudi de cas complet.

A punt per transformar el negoci de WordPress?

Tant si ets un expert en desenvolupar llocs de WordPress, com si tens una gran experiència en negocis però amb una experiència tècnica limitada, aprendre a navegar ofereix una enorme oportunitat de mercat. Com a alternativa per iniciar un negoci de productes de WordPress, amb les mateixes habilitats, es tracta d’una bona alternativa.

És possible iniciar un negoci prim i independent de la ubicació i obtenir grans beneficis amb dropshipping, però, tot i que pot semblar glamurós, és important recordar que la manera d’iniciar un negoci de dropshipping comporta els mateixos riscos que la creació de qualsevol altre comerç electrònic. empresa. Heu de crear una operació de màrqueting sòlida i afegir valor en algun lloc del procés.

Dit això, dropshipping és relativament nou a l’espai de comerç electrònic en línia. Esbrinar com la navegació de forma apropiada literalment no era possible fa un parell d’anys. Ara és el moment de plantejar-nos aquest model de negoci pertorbador.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector