Com comprar un domini que es faci (5 passos per al vostre nom de domini somiat)

Com comprar un domini que es pren


Heu decidit iniciar una nova empresa i heu de presentar el nom perfecte. Però quan cerqueu el domini que voleu, descobriu que algú ja el té. Així, què faries tu? Et deixes i canvies el nom de l’empresa o ho fas? esbrineu com comprar un domini que es pren? Si voleu triar aquesta darrera opció, haureu arribat al lloc adequat.

Aquesta guia no només compartirà per què és tan important obtenir el domini exacte que desitgeu, sinó que us proporcionarà instruccions pas a pas sobre com comprar un domini que es pren.

Abans de començar; No aneu només a obtenir un TLD diferent

Si es pren el vostre nom de domini desitjat, podríeu pensar que hi ha una tercera opció que val la pena considerar: obtenir el mateix domini però amb un TLD diferent, com .net o .org en lloc de .com.

Tot i això, aquesta no és una bona idea. En primer lloc, la gent mai no recordarà quin era el vostre TLD correcte, de manera que normalment passaran per .com..

A més, el registre dels noms existents també pot causar problemes legals. El propietari de l’original .com pot argumentar que està intentant infringir el seu nom de marca registrant un nom de domini similar.

Al final del dia, seria millor intentar obtenir el nom de domini original que volíeu des del primer moment o canviar el focus en un altre nom completament.

Amb això, parlem de negocis:

Com comprar un domini que es pren

Podeu comprar un domini seguit en aquests passos:

1. Comproveu per a què s’utilitza actualment el domini

El vostre primer pas hauria de ser visitar el domini que voleu comprar. Hi ha un lloc web real? S’ha actualitzat en els darrers anys? Si les respostes a ambdues preguntes ho són "sí", el propietari del domini probablement no estigui interessat en vendre’l. Si hi ha un lloc web real, però no s’ha actualitzat durant diversos anys, és més probable que s’aconsegueixi el domini, però hi ha una gran possibilitat que el propietari es negui a vendre’l.

D’altra banda, si el lloc web que veieu és simplement un marcador de posició, podeu acostar-vos amb confiança al propietari del domini. Si el propietari del domini compra i torna a vendre dominis de manera regular, potser fins i tot podran tenir una pàgina enllaçada amb el servei de compra del domini amb el qual prefereixen treballar.

A continuació, es mostra un aspecte que sol semblar un domini aparcat. Els propietaris d’aquests dominis solen esperar a que surti l’oferta adequada:

estacionat

2. Esbrineu qui és el nom del domini

Un cop hàgiu determinat que el domini no s’utilitza per a un lloc web actiu, el següent pas és esbrinar qui és el propietari del domini. La manera més fàcil de fer-ho és mitjançant l’ús d’un Servei WHOIS. Hi ha diversos llocs web on podeu fer aquest tipus de cerca, però, la majoria de vegades, obtindreu un conjunt d’informació estàndard de qualsevol d’ells:

 • quan es va registrar el domini,
 • per qui el domini va ser registrat,
 • com contactar amb aquesta persona o empresa,
 • i fins i tot quan la propietat actual del domini caduca.

També podeu veure una altra informació relacionada amb la compra, però per aconseguir aquest domini, l’adreça de correu electrònic del propietari és realment el que voleu.

Resultats d’exemple d’una cerca WHOIS:
Qui busca

Alguns propietaris de dominis hauran adquirit protecció de privadesa i els seus noms no apareixeran en una cerca WHOIS. En aquests casos, serà difícil comprar el domini a menys que el pugueu trobar en un lloc de subhastes de dominis o en un mercat com Sedo, Namecheap, o Flippa.

3. Determineu el que esteu disposats a pagar

Ara que saps que el domini està disponible i abans de contactar amb el propietari, decidiu què esteu disposat a pagar per ell. Això pot ser complicat ja que no hi ha un valor acordat d’un domini, però podeu fer-vos una idea de quins preus busqueu a través d’un mercat de dominis com Flippa.

A continuació, es detallen alguns factors als quals cal esmentar com es pot comprar un domini que es pren:

 • Paraules clau – Els dominis amb paraules clau populars valen més degut a la seva capacitat per posar-se en posició elevada a Google i altres motors de cerca.
 • Valor genèric – Un domini que pot ser utilitzat per gairebé qualsevol empresa dins d’una indústria determinada (per exemple, socialmediamarketing.com) té un valor genèric.
 • Brandabilitat – Quan un domini no té un valor genèric o una paraula clau forta, el seu valor principal rau en la seva marcabilitat. Els noms curts i memorables, fàcils d’escriure, són fàcils de crear una marca al voltant.
 • Edat – Generalment es consideren més valuosos els dominis més antics.
 • Llargada – O més aviat escassetat. Com més curt sigui el domini, més valuós. Normalment, el fet de posar les mans sobre un tres .com us costarà molt.

Abans d’acostar-vos al propietari actual del domini que desitgeu, seleccioneu tant l’import base que esteu disposat a oferir com l’import màxim que esteu disposats a pagar, fins i tot poden ser el mateix número si voleu – per al domini abans que vosaltres. acosteu-vos al propietari.

Tinc por que assenyalar claudàtors específics que tinguin sentit pel vostre nom de domini desitjat, però em fa por, així que haureu de fer la investigació pel vostre compte. Com he comentat, comenceu a anar a Flippa o a qualsevol altre mercat i busqueu dominis similars al que desitgeu. Consulteu les etiquetes de preu.

Cerqueu dominis de longitud similar, valor de paraula clau similar, valor genèric i edat similar, això us ajudaria a estimar el preu fins a un punt i també decidiu si realment podeu permetre-ho..

4. Poseu-vos en contacte amb el propietari

Si la cerca té un èxit, hi ha dues maneres de posar-vos en contacte amb el propietari: contactant directament o utilitzant un servei de compra d’un domini.

Per arribar directament a la informació, simplement utilitzeu la informació que es troba a la cerca WHOIS per enviar una oferta de correu electrònic educada per comprar el domini. Podeu incloure informació sobre qui sou i per què voleu el domini, però manteniu-ne el correu electrònic breu. Incloeu la vostra oferta inicial al primer correu electrònic per accelerar el procés de negociació.

Si utilitzeu un servei de compra d’un domini, un agent intermediari us adreçarà al propietari del domini i portarà a terme el procés de negociació per vosaltres: un gran camí a seguir quan apreneu a comprar un domini que es pren..

Consulteu aquesta llista de serveis i mercats de mercat més populars (alguns dels que ja he esmentat anteriorment):

dominis de godaddy

Haureu de pagar taxes per alguns d’aquests serveis, però també s’asseguraran que rebeu el vostre nom de domini nou de manera segura. A més, aquests honoraris solen ser relativament petits.

5. Negociar la compra

Un cop establert el contacte amb el propietari, és hora de negociar els termes de compra. Inclou el preu, la transferència del domini i les lleis de la regió aplicables a la venda. N’hi ha exemple acords de venda de domini disponible en línia, però si serà una compra més cara, sempre convé parlar amb un advocat real abans de fer el salt.

Assegureu-vos que considereu la seguretat tant de la transacció financera com de la transferència de domini durant aquest procés. Eviteu les transferències electròniques i les transferències bancàries. En lloc d’això, utilitzeu un lloc com Escorcoll per transferir els vostres fons de forma segura. Escrow us permet dipositar els fons primer, de manera que el propietari del domini pot veure que esteu disposat a pagar i autoritzar la transacció més endavant quan hagueu rebut el domini..

Si utilitzeu un servei com Escrow, haureu de transferir el vostre domini per separat. Per sort, hi ha processos normalitzats per a la transferència de dominis. Aquí teniu un exemple de com funcionen les coses a DreamHost. També trobareu tutorials similars amb altres registradors.

L’altra opció per fer la vostra compra final és utilitzar un servei de venda de dominis com el que ofereix GoDaddy per garantir que totes les parts estiguin protegides durant el procés de compra del domini. Un cop més, pagueu una tarifa addicional per aquest servei, però us assegureu que els vostres diners estiguin segurs. Alguns d’aquests serveis estan connectats a registradors de dominis i pot ser que també us pugui ajudar a realitzar la transferència de domini.

Com es pot ordenar un domini

El procés descrit anteriorment és la manera més fàcil de comprar un nom de domini que es pren, però de vegades això no és possible. Si encara no podeu obtenir el domini que desitgeu, l’altra opció és ordenar-lo.

La reordenació significa que espereu que la propietat d’un domini caduca i la compra en el moment en què estigui disponible.

Tanmateix, fer un seguiment de la data de caducitat del domini manualment pot ser complicat, per la qual cosa voldreu utilitzar un servei de backordering.

Algunes de les opcions populars:

CatchTiger

Tanmateix, encara que utilitzeu un servei de backordering, no hi ha cap garantia que obtindreu el domini que voleu. El propietari actual encara ha de deixar que la seva propietat del domini caduca i molts serveis d’allotjament ofereixen als propietaris un període de gràcia addicional on poden renovar-se després de la data de caducitat oficial. Normalment, es tracta de 75 dies addicionals.

Sense sort?

Si voleu iniciar la vostra nova empresa més aviat que tard i no podeu obtenir el domini que desitgeu mitjançant el procés ordinari, haureu de plantejar-vos seriosament la cerca d’un altre. Si us heu perdut per idees, mireu algun d’aquests increïbles generadors de noms de domini. El que és excel·lent és que suggereixen diverses opcions basades en la vostra paraula clau de llavors.

Teniu el vostre domini? Bé! Aquí teniu el que passa a continuació

Amb el vostre nom de domini registrat, el següent pas natural que cal fer és aconseguir una bona configuració d’allotjament, de manera que el vostre futur lloc web estigui bé..

 • Aquí teniu la nostra comparació en profunditat de les millors opcions d’allotjament disponibles per a WordPress.
 • Si esteu buscant un amfitrió barat, llegiu-ho.

Finalment, si el vostre objectiu final és iniciar un bloc, llegiu aquesta guia nostra. Cobreix tots els passos per crear un bloc d’èxit: des de 0 experiència fins a 150.000+ lectors cada mes.

Espero que aquesta guia sobre com comprar un domini que s’ha tingut ha estat d’utilitat.

Si no es descriu algun dels passos descrits anteriorment, no dubteu en preguntar-los als comentaris.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map