Autònoms de WordPress: Com posar les peces del vostre negoci al pilot automàtic (números gratuïts, automatització de la generació de plom, desenvolupament de WordPress a l’autopilot)

Estic oficialment carregat de correu electrònic.


I no és que no m’importi o que no em pugui molestar quan la gent es posa en contacte amb mi. Em sembla que no és compatible amb el mitjà en si.

Com a blogger professional i que treballo amb WordPress, això no em facilita la vida i, sobretot, quan es tracta de nous clients potencials que poden lluitar per les meves lluites.

Però manteniu-ho … per què us ho dic??

Doncs bé, el que dirigeixo és el gran grau de la productivitat professional –algunes persones voldrien que creguessis–, que és el tema de automatització empresarial.

Automatització, com en el cas que algunes parts de la vostra empresa s’instal·lin en un pilot automàtic, no hauràs de passar el temps per tenir-ne cura a mà. Per exemple, el principal problema per a mi, com he dit, va ser el correu electrònic. El correu electrònic era alguna cosa que necessitava per tenir cura, i només … fer-ho el més indolor possible. Però hi ha més problemes com aquest. Problemes amb els quals s’afronten infinitat d’autònoms cada dia, potser sense ni tan sols saber-ho.

Autònoms de WordPress: Com posar les peces del vostre negoci a l’autopilot

En sí mateix, l’automatització és probablement quelcom que hauria de començar a pensar ara mateix, fins i tot si sou relativament nous al món autònom de WordPress. I si ja fa temps que fas aquest negoci, com a terra heu aconseguit passar sense automatització?!

De totes maneres, aquí teniu les coses específiques que podeu fer per posar algunes de les vostres empreses de WordPress al pilot automàtic:

Taula de continguts:

 • El Mètode X
 • Treballa en els teus sistemes
 • Aposta per les victòries fàcils
 • Utilitzeu Grasshopper per a una automatització intel·ligent
 • Automatitzar la captació de plom
 • Automatitzeu el vostre desenvolupament de WordPress
 • Automatització avançada: utilitzeu Zapier
 • Resum

1. El mètode X

D’acord, només anava a dir "ser metòdic" en lloc de "Mètode X" però, només deixaràs de llegir, ja que "ser metòdic" sona realment tòpic. Però aguanta’m aquí, si us plau! Això és el que vull dir:

El secret de l’automatització –com va dir David Allen (algú molt més coneixedor d’aquestes qüestions que jo) – és tot centrar-me en tres coses (i estic parafrasejant):

Mètode X

 • (a) Eliminar. Esbrineu si realment cal fer una tasca / acció / element determinat. Potser només podeu eliminar aquesta cosa del tot? Si és així, fes-ho.
 • (b) Simplifiqui. Esbrineu si potser la cosa no és necessàriament complicada, com aquesta expressió. És a dir, el que vulgueu automatitzar, primer ha de ser senzill!
 • (c) Automatitzar. La tasca principal. Tingueu en compte que això és el tercer: és a dir, que només podeu automatitzar alguna cosa que ha demostrat ser important (no es va eliminar) i que ja és prou senzill.

En aquest sentit, ser metòdic o el mètode X es tracta només d’automatitzar només les coses que importen prou perquè no puguin ser eliminades del tot.

Essencialment, ser metòdic impedeix anar malament i buscar una altra cosa per automatitzar "tan sols perque." En el seu lloc, pot centrar-se en la millora dels seus processos actuals.

"Per mantenir-se competitiu, cal que automatitzeu, o algú altre us automatitzarà fora del negoci."
– Jeff Haden

Com diu Jeff Haden la seva columna Inc.com, "Per mantenir-se competitiu, cal que automatitzeu, o algú altre us automatitzarà fora del negoci." I no podria estar d’acord més.

Ho entenc, potser, és una mena de predicació, però realment vull posar èmfasi en aquesta part del Mètode X, així que només us demano que tingueu en compte a mesura que passem pels altres punts de la llista..

2. Treballeu en els vostres sistemes

L’automatització és difícil de fer si no documenteu cada cosa repetible que forma part de l’agenda diària.

Francament, si no coneixeu els passos exactes que porten a executar una tasca determinada, com podeu automatitzar-los?

És per això que l’hàbit # 1 de camí cap a l’automatització hauria de prendre nota dels vostres processos i, a continuació, revisar aquests processos cada vegada que hi aneu per executar aquesta tasca..

A continuació, un cop ja tingueu (el que creieu que és) la versió final del procés, només aleshores comença a automatitzar-la.

Comenceu a crear avui la vostra biblioteca de processos: els processos que són essencials per a la vostra manera de desenvolupar el vostre negoci. Aquesta biblioteca es convertirà aviat en un element inestimable.

3. Anar a favor de les victòries fàcils

Automatitzar primer el que és més fàcil de automatitzar.

Només per posar-vos un exemple, així com la meva primera recomanació d’eines del dia, com he dit, la majoria dels meus problemes han girat al voltant del correu electrònic. Un d’aquests problemes és el de seguir amb la gent a temps. El que solia fer és marcar un correu electrònic amb una estrella i, després, tornar-hi el més aviat possible (llegir: mai).

La meva salvació venia d’alguna cosa anomenada Boomerang. És un simple complement de Gmail que afegeix una nova fila de controls en cada esborrany de correu electrònic nou, com ara:

Aplicació de Boomerang Gmail

Amb això, podeu marcar determinats correus electrònics per tornar-los a la safata d’entrada més tard basats en alguns disparadors. Per exemple, podeu configurar un correu electrònic per tornar-lo si no rebeu cap resposta en un termini de deu dies. Essencialment, si ajusteu les coses bé, podeu tenir Boomerang automatitzant el vostre "fer seguiment amb aquesta persona" les indicacions.

Aquest és un exemple d’una victòria fàcil. Ja no heu de marcar aquestes coses al vostre calendari. Boomerang us recordarà en el moment adequat.

4. Utilitzeu Grasshopper per a una automatització hàbil (amb números gratuïts)

Tot i que no és immediatament aparent, Llagosta és un servei fantàstic que pot ser pràctic per a l’automatització, però es troba en els detalls de la configuració.

Llagosta 1-800 números gratuïts

Perquè estiguem a la mateixa pàgina, Grasshopper és un sistema de telèfon virtual. En altres paraules, podeu configurar amb ella números de telèfon (1-800 números gratuïts o números locals) i, a continuació, els podeu redirigir a altres llocs en funció de les vostres necessitats.

A la configuració més senzilla, només podeu redirigir aquest número gratuït al vostre mòbil, només per motius de privacitat (així no haureu de mostrar el vostre número real al lloc web)..

Però hi ha molta més espera a Grasshopper. Dues de les funcions més importants per a nosaltres són les extensions i la salutació personalitzada.

En primer lloc, hi ha qui preferirà escollir un telèfon i trucar-lo en lloc de comunicar-se per correu electrònic. I si no hi ha cap número en el vostre lloc, us ignoraran com a contractista potencial.

Mitjançant Grasshopper, no només els podeu habilitar perquè us arribin, sinó que us rebran la benvinguda amb un missatge personalitzat i els seleccioneu una extensió específica relacionada amb la consulta.

Per exemple, podeu tenir l’extensió x1 a punt "vendes," després x2 a "suport," etcètera. A continuació, cadascun d’ells pot conduir el client a un missatge pre-gravat per familiaritzar-los amb la vostra oferta. Aquest client probablement sigui més probable que escolti la vostra veu real, encara que sigui gravada, que no sigui una lectura al vostre lloc.

Al final, la trucada es dirigeix ​​a la bústia de veu i, a continuació, podeu obtenir la gravació de la trucada + una transcripció que us ha estat lliurada.

En termes d’automatització, però, podeu anar encara més enllà:

 • Per exemple, si algun dia es descobreix un error important en algun lloc i els vostres clients comencen a patir-lo, òbviament, us demanaran una solució. Podeu gravar un missatge dient-los què cal fer i establir-lo com a salutació principal. D’aquesta manera, no haureu de repetir-vos cada vegada.
 • Anar de vacances? Enregistra una nova salutació i fes-los saber a la tornada.
  • A més, si esteu de vacances, però voleu que els vostres clients més importants us puguin arribar, establiu un "secret" extensió dels números gratuïts. No ho anuncieu a la salutació, sinó que simplement digueu als vostres clients el número que han de prémer per contactar-vos immediatament. Estableixi aquesta extensió per connectar-se directament amb la cel·la.
 • Obligat a desconnectar-se completament durant un temps? Redirecciona totes les trucades a un soci o col·laborador o simplement dirigeix-te a la bústia de veu amb una salutació personalitzada que permeti a la gent saber què passa.

Llagosta et permet fer tot això. La vostra imaginació és probablement l’únic límit aquí. Alguns exemples més.

En certa manera, aquest tipus d’automatització consisteix en eliminar algunes de les interaccions repetibles de la vostra agenda i deixar-les càrrec d’un sistema de telèfon virtual..

5. Automatitzar la captura de plom

"Captura de plom" sona com una paraula bruta.

A més, la frase també ens proporciona que es tracta de persones reals amb les que estem tractant, no només d’alguns abstractes "condueix." Malauradament, però, gairebé no hi ha millor manera de trucar-ho, per tant, deixem-ho en això.

La captura de plom és clau per a tots els negocis, relacionats amb WordPress i d’una altra manera.

El problema és de dues vegades:

 • si tot just comenceu, com obtindreu oportunitats,
 • si ja teniu establert, com podeu evitar que us perdeu oportunitats de més qualitat?

Això és el que vull dir amb aquest últim. Principalment, quan treballeu per a un client, probablement heu ocupat prou de no prestar una atenció del 100% a les noves oportunitats que hi hagi. Al capdavall, esteu ocupats. Aquest és un altre dels meus problemes amb el missatge de correu electrònic. Els criteris entren, no faig. Estic segur que podreu relacionar-vos fins a cert punt.

Per tant, el més important que heu de fer és assegurar-vos que tots els ploms que s’inclouen siguin correctament atesos i que, si són adequats per a vosaltres, no els trobareu a faltar. Em baso en la seva capacitat de manejar-ho tot a mà, és un curt camí cap al fracàs.

Aquí hi ha dues solucions alternatives, totes dues igualment bones (segons la meva opinió):

Utilitzeu formularis d’optin per obtenir resultats

La forma clàssica de permetre que la gent us arribi és només posar un formulari de contacte al vostre lloc. Senzill.

Però no és efectiu.

El que sembla funcionar molt millor ara és utilitzar un formulari d’optin en lloc d’un formulari de contacte estàndard.

Aquí teniu el que feu:

Primer, registreu-vos amb Sendinblue: és el que fem servir per a tot a CodeinWP / ThemeIsle (ens encanta). És assequible (sobretot en comparació amb MailChimp) i ofereix funcions excel·lents, especialment al departament d’automatització.

Automatització de correu electrònic amb correu electrònic

A continuació, crea un nou formulari i posa’l a la teva pàgina de contacte. A l’exterior, la forma sembla normal. Hi ha un lloc per al nom i el correu electrònic d’algú. Però el que ve a continuació és la part única.

Aneu a la secció d’automatització de Sendinblue i creeu una breu seqüència de missatges que guien la persona a través de l’oferta i el procés de treball amb vosaltres. Digues-los que visitin determinades pàgines del teu bloc, potser enquestes-les Formulari (és l’eina que hem utilitzat per a la nostra enquesta extensiva d’allotjament), etc. Pregunteu-los sobre les seves necessitats, pressupostos, etc. Bàsicament, qualsevol cosa que s’adapti al vostre negoci.

Us deixo els detalls d’això, però us en feu la idea.

Al final de tot, teniu un avantatge que està al 100% llest per recollir-lo i manejar-lo en persona. I el més important, hi ha qui abandonarà el procés a mig camí: aquests són els vostres clients no ideals, i encara haureu de tenir cura d’ells si no fos pel sistema genista principal..

Fins a cert punt, aquest camí és similar al que hem comentat Llagosta números gratuïts, però es fa per correu electrònic i per telèfon.

Utilitzeu la integració CRM per obtenir oportunitats

Un mètode alternatiu és utilitzar un sistema CRM per gestionar el procés.

La ruta de CRM pot ser una millor solució si les etapes inicials del procés de venda són més complexes i necessiteu la vostra entrada personal més ràpida (en comparació amb la ruta de la forma optin).

Tots els CRM populars existents tenen una gran integració de correu electrònic i diverses maneres de gestionar els nous clients. Suposo que tot s’ajusta a les vostres preferències personals, ja que no hi ha un CRM que els regui totes. Tot i això, consulteu Nutshell CRM, Insightly CRM o Highrise CRM.

6. Automatitzeu el vostre desenvolupament de WordPress

Suposo que ha arribat el moment que parlem específicament de WordPress.

M’adono que no tot això serà útil per al vostre tipus particular de negoci de WordPress, així que no dubteu a triar i triar el que sembli genial:

Automatització de la migració / clonació de llocs

Amb la majoria de projectes de WordPress, comenceu a treballar en una versió local del lloc i després migreu-la al servidor final. Si ja teniu una configuració eficaç del sistema, no dubteu en ignorar el que estic a punt de dir, però si no ho feu, pot ser que el complement Duplicator us ajudi.


Duplicador: complement de migració de WordPress Duplicador: complement de migració de WordPress

Autor (a): Snap Creek

Versió actual: 1.3.34

Darrera actualització: 16 de maig de 2020

duplicador.1.3.34.zip


98% Valoracions


1.000.000 + instal·lacions


WP 4.0 + Requereix

Aquest és un complement que l’equip de CodeinWP fa temps que utilitza per moure els llocs i agilitzar considerablement els nostres processos de llançament..

Al final, per què faríeu tot això a mà? Amb un complement d’automatització com Duplicator, fareu que les coses no només siguin més ràpides, sinó que no siguin tan propenses a l’error humà.

Automatitzar la neteja

Una altra cosa que haureu de fer de tant en tant quan es treballa en el desenvolupament de WordPress és restaurar tota la instal·lació a la configuració predeterminada. Això pot passar si feu alguna cosa realment ombrívola i tot el problema s’ensorra.

Per descomptat, podeu fer-ho a mà, però la ruta del complement serà més ràpida. Aquí teniu una guia detallada.

Automatitzar la configuració del tema

Si esteu treballant en un projecte de WordPress que inclou l’ajust del tema, probablement utilitzeu temes infantils. Tot i que aquest és un enfocament millor que fer-ne només el tema parent, en alguns casos pots ser una mica més creatiu i automatitzar alguns dels processos.

Per exemple, si utilitzeu un tema marc per a la majoria dels vostres projectes, probablement tingueu el conjunt preferit de paràmetres de temàtica, els que feu servir cada vegada més. Però aplicar-les a mà no és gaire eficient.

Una alternativa és prendre tots aquells paràmetres i convertir-los en un complement de configuració personalitzat. D’aquesta manera, només podeu activar el complement i tenir integrada la vostra configuració amb un lloc nou amb un clic.

Està molt bé guia sobre WPMUDEV tot això.

Automatitzar la compartició de xarxes socials

Tant si és el vostre lloc com el vostre client, les xarxes socials seran un element important per a l’èxit global de tot.

Així, per facilitar la gestió continuada de qualsevol persona que executa el lloc, per què no només obtenir un complement que comparteixi el contingut del bloc de forma automàtica?

El mateix succeeix, de manera tan misteriosa (tos!) Que la nostra Reviu el missatge antic funciona molt per això. De la mateixa manera que el nom indica, el connector fa un cop d’ull als arxius del lloc i comparteix una de les publicacions dels teus perfils de xarxes socials a pilots automàtics (funciona amb Twitter, Facebook, LinkedIn).

Reviu el missatge antic

Automatitzar les còpies de seguretat

Les còpies de seguretat són simplement una cosa que no us hauria de preocupar. Només vol que siguin cuidats.

Aquí teniu una extensa comparació de les nostres, tenint en compte les solucions de còpia de seguretat més populars de WordPress (alerta de spoiler; el nostre guanyador és BlogVault).

Podeu configurar la majoria de plugins de còpia de seguretat perquè funcionin en un pilot automàtic complet … com hauria de ser.

7. Automatització avançada: utilitzeu Zapier

Per últim, però no per això menys important, ho tenim Zapier – sens dubte, la millor manera de connectar dues aplicacions entre elles i automatitzar el que passa com a resultat.

I al món de Zapier, un "aplicació" és un terme molt ampli.

Per si no ho sabeu, Zapier és molt semblant a IFTTT, però és una mica més avançat (i fiable, segons la meva experiència). En resum, heu de seleccionar una aplicació d’entrada, un disparador, una aplicació de sortida i una acció que s’hauria de realitzar en aquesta aplicació de sortida.

D’acord, pot no semblar molt clar, però aquí teniu un exemple:

Una de les moltes aplicacions compatibles amb Zapier és GitHub. El que podeu fer, per exemple, és treure nous problemes de GitHub i crear targetes a Trello per a cadascú.

(I, per cert, quan dic això "tu pots" feu això, realment vull dir que passa amb un pilot automàtic: Zapier duu a terme la tasca.)

D’aquesta manera, ja no hauràs d’anar a GitHub per veure què passa. Però aquesta és només la punta de l’iceberg … Zapier suporta més de 700 aplicacions.

Què més hi ha?

Resum: A continuació es mostren les nostres principals recomanacions d’eines per automatitzar parts del vostre negoci:

Eines per automatitzar el vostre negoci de WordPressBoomerang
Llagosta
Sendinblue
Desenvolupament de WordPress
Zapier
Feu-lo servir per automatitzar els vostres correus electrònics de seguiment. Envieu-los només en el moment adequat i esbrineu quan la gent els llegeix.Configureu números gratuïts i utilitzeu el sistema de telefonia virtual de Grasshopper per automatitzar tota l’activitat del telèfon del vostre negoci i, a més, aconseguir més clients al mateix temps.Utilitzeu-lo per substituir els formularis de contacte per formularis d’optin, automatitzant així parts de la captura de plom.Automatitzar migració del lloc, es restaura la base de dades, configuració del tema, compartició de xarxes socials, còpies de seguretat.Connecteu dues aplicacions i automatitzeu el flux de treball entre elles.

Això és per a aquesta publicació, però potser tens altres idees sobre com automatitzar el teu negoci de WordPress …

Creus que les coses com les formes optin (amb Sendinblue o d’una altra manera), tenen números gratuïts Llagosta, o posar parts del vostre desenvolupament al pilot automàtic són una bona manera d’automatitzar el vostre treball a l’espai de WordPress? No dubteu a compartir.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map