6 dels millors programes d’assistència per a empreses en comparació

6 dels millors programes d’assistència per a empreses en comparació

6 dels millors programes d’assistència per a empreses en comparació
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Independentment de quin tipus de negoci dirigiu, els vostres clients haurien de poder contactar-hi en cas que tinguin alguna pregunta sobre les seves compres. Aquí és on entren en joc les millors plataformes de programari d’assistència!


Tot i que podeu optar per solucions més senzilles, com ara formularis de contacte del vostre lloc web a través dels quals la gent pot proporcionar comentaris i fer preguntes, un mètode com aquest no pot ser la prova del temps a mesura que el vostre negoci creix..

Per ajudar-vos a ajudar-vos i permetre centrar-vos en les tasques que són realment importants per al vostre negoci (literalment us importa el vostre propi negoci), vàrem fer la part difícil: investigar el millor programari d’assistència i comparar les solucions principals cap a cap..

Hem analitzat i provat les eines més populars que hi ha i hem examinat el més eficaços que fan. A partir d’això, podeu decidir quina d’aquestes solucions serà adequada per a vosaltres i el vostre equip.

El millor programari d'assistència

Què és el millor programari d’assistència?

A continuació, es detallen algunes de les coses que heu de tenir en compte a l’hora de buscar el millor programari d’assistència:

Suport multicanal:

Una plataforma d’assistència preferida és, per descomptat, una que facilita la comunicació entre vostè i el client. De manera predeterminada, totes les plataformes ofereixen assistència per correu electrònic, però podeu anar més enllà i oferir a la gent altres alternatives per arribar-vos.

També hi ha coses com: xat en directe, assistents de preguntes freqüents, trucades de veu, missatges de xarxes socials i, fins i tot, trucades de vídeo. Assegureu-vos de permetre més que un canal de suport perquè els clients tinguin opcions.

Integració amb les eines de tercers:

Abans de decidir el programa de l’assistència, assegureu-vos que ve amb integracions d’eines externes. Algunes plataformes d’assistència proporcionen integracions preconstruïdes, mentre que d’altres us ofereixen l’opció de crear els vostres propis mòduls personalitzats, o tots dos.

Per eines externes, em refereixo a aplicacions, ginys, plataformes de xarxes socials, CRM, complements i altres extensions. És important poder afegir nova funcionalitat al programari de l’assistència tècnica cada vegada que ho necessiti.

Base de coneixement i autoservei:

Aquesta funció us proporciona molt de temps estalviant les solucions als problemes resolts i reutilitzant-los per respondre a preguntes similars en el futur.

Podeu conservar-los en una base de dades privada per als enginyers d’assistència o afegir-los a un fitxer públic al qual puguin accedir els vostres clients. D’aquesta manera, podran esbrinar la seva resposta abans d’enviar un nou bitllet. Aquest últim s’anomena autoservei, que també inclou documentació, guies, grups o fòrums on els usuaris poden cercar les solucions per si mateixos.

Informes i analítiques:

Les analítiques són imprescindibles en qualsevol activitat que realitzeu. Mitjançant els informes, podeu veure el rendiment del vostre equip, les revisions dels clients, la manera com es van resoldre els bitllets i, fins i tot, les converses en curs. Això us ajudarà a millorar i racionalitzar la vostra tasca d’assistència al client.

El millor programari d’assistència (COMPARACIÓ COMPLETA)

A continuació es mostren les millors plataformes de programari d’assistència que comparem:

 • Xarxa fresca
 • HelpScout
 • Zendesk
 • Servei de Servei de Jira
 • Escriptori Zoho
 • LiveAgent

No hi ha temps per llegir? Aquí hi ha un resum breu del que hem trobat:

El millor programari d’assistència

Eina
Pla més barat (mensual)
Canals de suport
Base de coneixement i autoservei
Informes i analítiques
Interfície
Xarxa frescaGratuït (agents il·limitats)Correu electrònic, xat en directe, telèfon, xarxes socials, portal, bots10/10
HelpScout15 $ per agent (fins a 5 agents)Correu electrònic, xat en directe amb un assistent de la pàgina, telèfon9/10
Zendesk5 dòlars per agent (agents il·limitats)Correu electrònic, xat en directe, telèfon, xarxes socials, SMS9/10
Servei de Servei de JiraGratuït (fins a 3 agents)Correu electrònic, centre d’ajuda (portal local)9/10
Escriptori ZohoGratuït (fins a 3 agents)Correu electrònic, xat en directe, xarxes socials, telèfon, fòrums de comunitat10/10
LiveAgentGratuït (agents il·limitats)Correu electrònic, xat en directe, xarxes socials, telèfon, portal8/10

Xarxa fresca

Freshdesk té un paquet atractiu i atractiu per a petites empreses que no necessàriament aconsegueixen una allau de bitllets al dia. Però si teniu una empresa o corporació financera estables a llarg termini, aquest programari us oferirà més avantatges sobre els plans de nivell superior.

Freshdesk és en realitat un producte que forma part d’una cadena de serveis més gran (Freshworks) per a diversos departaments empresarials com ara vendes, màrqueting, RRHH, servei d’informàtica i molt més..

El millor programari d’assistència: recentment dissenyat

La interfície s’assembla a l’aparença de Time Doctor i també té una mica de toc de Slack. Això fa que sembli modern, lúdic i fàcil d’agafar. Si es tractés d’un concurs amb les interfícies més boniques i intuïtives, jo personalment triaria Freshdesk com a guanyador!

⚙️ Característiques

 • Bústia d’equip amb diversos canals: correu electrònic, xat, telèfon, xarxes socials, articles sobre bases de coneixement.
 • Estat del bitllet personalitzat.
 • Accions automatitzades en un bitllet i respostes preformatades.
 • Ticketing de pares i fills i bitllets enllaçats.
 • Aplicacions d’Android i iOS per gestionar les entrades des del mòbil.
 • Automatització de temps i d’esdeveniment.
 • Mecanisme de retroalimentació i solucions emergents automatitzades.
 • Informes i analítica de tauler.
 • Funcions d’agent i aplicacions personalitzades.

demo de la interfície de freskdesk

Interfície d’usuari de Freshdesk

�� Preu

 • Brot: 0 dòlars. Inclou agents il·limitats, correu electrònic i ticketing social, automatització, informes i base de coneixement.
 • Flor: 19 dòlars / agent / mes. Inclou totes les funcions de Sprout + trucades de veu, automatització d’hora i d’esdeveniments, notificació de col·lisions d’agents, aplicacions del mercat i configuració d’horari comercial.
 • Jardí: 35 dòlars / agent / mes. Inclou totes les funcions de Blossom + xat en directe, seguiment de temps, enquestes de satisfacció del client, reemplaçaments de sessions de clients, informe de rendiment de l’agent, base de coneixement multilingüe.
 • Finca: 65 dòlars / agent / mes. Inclou totes les funcions de Garden + xat amb preguntes freqüents, automatització d’assignació de tiquets, rols personalitzats, informes empresarials, SLAs múltiples i zones horàries.
 • Bosc: 125 dòlars / agent / mes. Inclou totes les funcions de la propietat + tasca basada en habilitats, entorn de prova segura, llista blanca d’IP.

�� Pros

 • Proporciona assistència a través de tots els canals, de manera que podeu fer el seguiment i resoldre les sol·licituds de diverses fonts des d’un quadre de comandament.
 • Es pot connectar amb mòduls i aplicacions personalitzades per a una funcionalitat estesa.
 • Disposa de funcions de màrqueting com a divulgació proactiva automatitzada, bots personalitzats, integració ràpida en xarxes socials, gestió de la càrrega de treball a diversos canals mitjançant una única finestra, etc..
 • Té la interfície més senzilla i una configuració real del compte.

�� Cons

 • Només ofereix correu electrònic i entrades socials en la versió gratuïta; però agents il·limitats, però.

�� Vés a Freshdesk

HelpScout

HelpScout és el programari que hem estat utilitzant TemaIsle i Reviu social durant anys i no podríem estar més contents de l’experiència. És una plataforma senzilla, amb una interfície que no us confondrà ni un segon. Tant el disseny com el contingut són senzills i són fàcils d’interactuar.

HelpScout es centra principalment en l’assistència de correu electrònic, però també ofereix xat en directe i missatgeria integrada en l’aplicació. També marca totes les funcions imprescindibles que vaig presentar anteriorment.

El millor programari d’assistència: ajuda tècnica

Aquesta solució és adequada per a startups i nivells empresarials més elevats, atès els preus i els serveis que es presenten al primer pla.

Una altra cosa útil sobre HelpScout és el mòdul de documents de la pàgina que ofereix informació general als vostres clients sobre els vostres productes i respon a preguntes habituals per a aquests.

⚙️ Característiques

 • Bústies múltiples.
 • Beacon amb xat en viu i assistent a la pàgina (respostes instantànies).
 • Contingut d’autoservei.
 • Gestió del client.
 • Informes de dades en temps real.
 • Integrada aplicacions i integracions.
 • Base de coneixement (respostes instantànies per als clients).
 • Base de dades amb clients (manté les dades de contacte de cada client).
 • Qualificacions dels clients després de cada resposta.
 • Aplicacions personalitzades (podeu crear aplicacions i mòduls propis i integrar-los amb la plataforma).

interfície d'usuari HelpCout

Interfície d’usuari de HelpScout

�� Preu

 • Bàsic: 15 dòlars / agent / mes (fins a cinc agents) Inclou una bústia, un lloc de docs, una informació feixuda, informes, respostes desades.
 • Estàndard: 25 dòlars / agent / mes. Inclou tres bústies, un lloc de docs, informes, fluxos de treball automatitzats, missatges, més de 50 integracions, balizador amb xat en viu.
 • A més: 40 dòlars / agent / mes. Inclou totes les funcions estàndard + deu bústies, camps i equips personalitzats, complements i aplicacions addicionals.
 • Empresa: per equips de més de 25 membres, amb preus personalitzats. Inclou totes les funcions Plus + bústies il·limitades, més llocs de documents, gestor de comptes dedicat i altres funcions empresarials.

�� Pros

 • Els llocs de documentació són útils i us estalviaran molt de temps responent a preguntes i problemes generals.
 • Les pàgines de revisió del rendiment de l’agent són molt completes i informatives.
 • És molt personalitzable. Podeu afegir qualsevol tipus de nova funcionalitat integrant-la amb la plataforma.
 • Les respostes instantànies poden aportar avantatges al vostre equip.

�� Cons

 • No inclou una versió gratuïta i els plans de preus poden ser costosos per a una petita empresa.

�� Vés a HelpScout

Zendesk

Zendesk és un nom popular al món del programari d’assistència, i la seva llista de clients ho diu tot. La suite de suport que ofereix Zendesk és un conjunt d’eines i serveis que faran que la relació amb els vostres clients sigui impecable. Tot el que necessiteu quant a serveis d’assistència (per a petites empreses o per a empreses) hi és.

La interfície és simple, moderna i fàcil d’utilitzar.

El millor programari de servei d’atenció: zendesk

⚙️ Característiques

 • Converses unificades a través de canals.
 • Seguiment i priorització de les interaccions amb els clients.
 • Detalls del client, inclosos els de perfils externs.
 • Extracció d’informació d’esdeveniments i converses anteriors (sistemes externs inclosos).
 • Autoservei i base de coneixement.
 • Canals en directe, missatgeria social, SMS, correu electrònic i canals de veu.
 • Analytics i informes.
 • Integració amb les eines del mercat.
 • Enrutament, desencadenants i automatització basats en habilitats.
 • Paquet de suite de suport.

interfície d'usuari de Zendesk

Interfície d’usuari de Zendesk

�� Preu

 • Imprescindible: 5 dòlars / agent / mes. Inclou canals de correu electrònic i socials, regles comercials predefinides, widget web, SDK mòbils, història de la interacció.
 • Equip: 19 dòlars / agent / mes. Inclou totes les funcions essencials + regles de negoci personalitzades, taulers de rendiment, integracions i aplicacions.
 • Professional: $ 49 / agent / mes. Inclou totes les funcions de l’equip + contingut multilingüe, enquestes a clients, taulers de comandament i informes.
 • Empresa: $ 99 / agent / mes. Inclou totes les funcions professionals + encaminament basat en habilitats, espais de treball contextuals, múltiples formularis d’entrada, suport multimarca.
 • Elit: 199 dòlars / agent / mes. Inclou totes les funcions d’Enterès + agents il·luminats il·limitats, encriptació i seguretat avançats, ubicació del centre de dades, un 99,9% de temps de vida.

�� Pros

 • Interfície amable.
 • Utilitza tots els canals de suport que pugui necessitar, que podeu integrar i configurar fàcilment.
 • Permet crear i connectar la plataforma amb les teves aplicacions personalitzades per obtenir més funcionalitat.

�� Cons

 • No hi ha versió gratuïta disponible però els plans comencen a partir de 5 dòlars / agent, amb accés a correu electrònic i entrades socials.
 • El xat en directe, l’assistència telefònica, el fòrum de la comunitat i l’autoservei són productes autònoms i heu de comprar-los per separat o comprar el paquet de Support Suite..

�� Vés a Zendesk

Servei de Servei de Jira

Jira és un altre actor important de la indústria de la gestió de projectes.

És popular entre els desenvolupadors i les empreses de TI, sent excel·lent per ajudar a equips àgils a organitzar-se i comunicar-se millor.

El producte de servei d’atenció al servei té la finalitat de facilitar la comunicació entre el desenvolupador i l’usuari, oferint una plataforma senzilla per a consultes i suport informàtics..

El millor programari d’assistència: servei de servei de jira

Jira es va crear principalment per als departaments interns de la mateixa organització, per racionalitzar el seu treball i mantenir informats els equips sobre els processos i canvis periòdics de desenvolupament de l’empresa. Però el seu producte Desk Desk és específicament excel·lent per a l’assistència tècnica i la comunicació entre els autors del producte i els seus clients.

⚙️ Característiques

 • Polítiques de SLA.
 • Enquestes de satisfacció del client.
 • Les cues d’agents fàcilment configurables.
 • Base de coneixement i portal d’autoservei.
 • 200+ integracions.
 • Automatització i alertes d’incidents.
 • Flux de treball configurables.
 • Cerca intel·ligent.
 • Enllaç fàcil amb enllaços enrere per a problemes i desplegament.
 • Revisions posteriors a l’incident.
 • Admet diversos idiomes.

interfície d'interès de servei de jira

Interfície d’usuari de Jira Service Desk

�� Preu

 • Gratuït. Fins a tres agents, 2 GB d’emmagatzematge d’arxius i gairebé totes les característiques del producte.
 • Estàndard: 20 dòlars / agent / mes. Fins a 5.000 agents, 250 GB d’emmagatzematge d’arxius i gairebé totes les característiques del producte.
 • Premium: $ 40 / agent / mes. Fins a 5.000 agents, emmagatzematge il·limitat i tot les característiques del producte.

�� Pros

 • Els agents poden crear problemes i informar d’errors que els solucionadors solucionin. També poden utilitzar el sistema de comentaris públics per deixar notes a cada número obert. La interfície aquí té un aspecte semblant a GitHub.
 • La plataforma té l’opció d’invitar membres externs (persones que no tinguin una llicència Jira) que puguin comunicar-se directament amb el client i fer un seguiment del problema que tinguin. És efectiu quan es notifica un error, per exemple, i diversos desenvolupadors han de fer-se càrrec.
 • Ofereix una alternativa autogestionada si voleu allotjar la plataforma al vostre propi servidor.
 • Podeu dividir els clients en grups amb diferents etiquetes.

�� Cons

 • Pot semblar que no sigui tan amable per als usuaris que no utilitzin aquestes eines de forma regular.
 • Només utilitza formularis de correu electrònic i contacte (a través de la pàgina del centre d’ajuda) com a canals de comunicació.

�� Vés al taulell de servei de Jira

Escriptori Zoho

Zoho Desk té una agradable i senzilla interfície que posa a la vostra disposició tot tipus d’accions i funcions en un sol clic.

Utilitza opcions arrossegar i deixar anar de manera que podeu configurar les vostres preferències de manera immediata, sense esforç. Les entrades del bitllet es poden mostrar en diversos dissenys amistosos (llistats i columnes clàssics (per prioritat o data de venciment)).

La resta de configuracions de personalització són fàcils de detectar i aplicar-les a cada pàgina.

El millor programari d’assistència: zoho desk

El que és excel·lent per a Zoho Desk és que conserva tota la informació, dades, converses i interaccions a la mateixa finestra, sense importar si provenen de fonts externes, com a mitjans socials o fòrums. Tot està emmagatzemat en un sol lloc.

També té un sistema alimentat per AI que gestiona missatges de veu, suggeriments de bases de coneixement per a agents i clients, etiquetes automatitzades, estadístiques i notificacions.

⚙️ Característiques

 • Sistema multicanal: correu electrònic, xarxes socials, xat en directe, telefonia, formulari de contacte web.
 • Autoservei i base de coneixement.
 • Eines de gestió de relacions amb els clients.
 • Automatització: fluxos de treball, assignació de bitllets, regles de notificació, SLAs, dissenys.
 • Funcions personalitzades: podeu escriure codi personalitzat per integrar mòduls i altres eines.
 • SDK mòbil.
 • Integracions i API.
 • Informes, taulers de control i seguiment de temps.
 • Dissenys personalitzables, plantilles, portals d’autoservei, estats d’entrada.
 • Rols i perfils d’agents.
 • Integració assistent alimentada per AI.

Interfície Zoho Desk

Interfície d’usuari de Zoho Desk

�� Preu

 • Gratuït. Fins a tres agents, ticketing per correu electrònic, base de coneixement privada, SLAs predefinits, servei d’atenció multilenguatge, aplicacions mòbils.
 • Estàndard: $ 12 / agent / mes. Inclou totes les funcions gratuïtes + canals socials i de la comunitat, gestió de tiquets basats en productes, galeria de temes, valoracions dels clients, extensions i integracions, informes.
 • Professional: 20 dòlars / agent / mes. Inclou totes les funcions estàndard + gestió d’equips, telefonia, rastreig de temps, assignació de bitllets rodons i col·lisió d’agents, plantilles.
 • Empresa: $ 35 / agent / mes. Inclou totes les funcions professionals + xat en directe, assistent de IA, funcions personalitzades, multi-marca, compartició de dades basada en papers, 50 agents lleugers.

�� Pros

 • Ofereix dissenys agradables per a les entrades, que podeu organitzar i organitzar segons el temps, la prioritat o l’estat.
 • Utilitza arrossegar i deixar anar per personalitzar formularis i pàgines.
 • Té una pàgina detallada de revisió del rendiment de l’agent.
 • Podeu afegir tasques, configurar recordatoris i programar trucades a través del tauler (com en una eina de gestió de projectes).

�� Cons

 • L’editor de resposta no ofereix la possibilitat d’inserir respostes desades.
 • El xat en directe i l’assistent de IA només estan disponibles al pla Enterprise.

�� Vés a la taula de Zoho

LiveAgent

LiveAgent és un programari d’assistència amb una interfície senzilla i bastant minimalista. Les entrades utilitzen colors per a cada etiqueta (data límit, importància, estat, etc.) de manera que podeu filtrar i examinar les entrades ràpidament. És una solució d’assistència única que ofereix plans de preus per canal de comunicació, per la qual cosa heu d’actualitzar per a cada nou canal que vulgueu afegir a la vostra suite.

Tot i això, té una versió gratuïta, que inclou molts canals, però amb funcions i configuracions bàsiques.

El millor programari d’assistència: liveagent

⚙️ Característiques

 • Botó “Per resoldre”, on podeu afegir entrades que necessiten més investigacions o aprofundir.
 • Enrutament de bitllets automatitzat segons les vostres regles.
 • Flux de bitllets híbrids: diferents canals, el mateix fil.
 • Seguiment del temps.
 • Distribució de tiquets per departaments.
 • Suport multilingüe (ginys adaptables al llenguatge).
 • Regles i automatització de flux de treball.
 • Plantilles predefinides.
 • Aplicació d’assistència mòbil.
 • 30 integracions.
 • Xat en directe.

interfície d'usuari liveagent

Interfície d’usuari de LiveAgent

�� Preu

 • Gratuït. Inclou un historial de bitllets de 7 dies, una adreça de correu electrònic, un botó de xat i un número de telèfon + altres funcions gratuïtes.
 • Entrada: 15 dòlars / agent / mes. Inclou un historial de bitllets il·limitat i adreces de correu electrònic il·limitades + altres funcions premium com la distribució del departament, assistència multimarca, informes, API i integracions, importació de dades de CRM.
 • Entrada + xat: 29 dòlars / agent / mes. Inclou historial il·limitat, adreces de correu electrònic i botons de xat en directe + funcions premium com enquestes de satisfacció del xat i invitacions, supervisió de visitants en temps real.
 • Tot inclòs: $ 39 / agent / mes. Inclou historial il·limitat, adreces, botons de xat en directe i suport de centre de trucades + trucades de vídeo, encaminament i transferència de trucades, resposta de veu interactiva, gamificació, telèfon IP de maquinari.

�� Pros

 • Compta amb una gestió de bitllets clara i estructurada, que utilitza etiquetes de color per marcar la importància, la data de venciment, el departament i l’estat d’un bitllet.
 • El procés de bord és senzill; us realitza tots els passos que cal completar per tenir el vostre perfil d’agent preparat.
 • Podeu trucar al client o realitzar una trucada interna directament a través de la finestra del bitllet.
 • La carpeta “Per resoldre” és força útil.

�� Cons

 • Proporciona preus per canal de comunicació. Així, en el primer paquet premium, només ofereix bitllets de correu electrònic. Amb cada canal nou, surt més car.
 • La interfície no és la més simpàtica, té el disseny d’un disseny obsolet. Però no deixa de ser una intuïció.

�� Vés a LiveAgent

Quin programari d’assistència heu de triar?

Així, quin d’aquests concursants és el millor programari d’assistència global?

Potser això facilitarà la vostra elecció; aquí teniu les meves recomanacions personals i un petit resum després de revisar, cercar i provar cada plataforma:

⭐ millor en general Xarxa fresca – La interfície més intuïtiva i senzilla, amb un aspecte modern i atractiu, moltes funcions i canals manejables fàcilment a través del tauler de control i preus assequibles (versió gratuïta inclosa).

Unner subcampió HelpScout – Interfície intuïtiva però d’una forma més clàssica i minimalista. És bo per a les empreses que ja desenvolupen una base de clients més gran i necessiten una cobertura de suport més àmplia.

Zendesk – Si teniu una petita empresa i no necessiteu molts canals d’assistència, Zendesk pot ser un avantatge quant a preus. Si no és necessari afegir funcions addicionals, en aquest cas la factura creixerà.

Servei de Servei de Jira – Un programari eficient que racionalitzi el treball en una empresa informàtica. La seva interfície és amable i proporciona tots els recursos que un desenvolupador necessita per resoldre els problemes dels clients sense haver de quedar amb un bitllet a causa d’una mala gestió. També funciona per a sol·licituds no tècniques, però pot ser que no sigui la primera opció per a un usuari casual.

Escriptori Zoho – Zoho és un altre programari amb una interfície moderna i atractiva, que ofereix una llista de bitllets clara i ben estructurada segons les etiquetes escollides. Amb Zoho és difícil perdre’t alguna cosa. Ofereix un preu assequible tant per a startups com per a corporacions.

LiveAgent – De forma similar a Zoho Desk quan es tracta de preus, LiveAgent té una oferta més atractiva en la versió gratuïta, però una interfície més difícil d’agafar. Igual que Zendesk, aquesta plataforma augmenta el preu per a cada nou canal de suport afegit al paquet.

Espero que aquesta guia us hagi ajudat a seleccionar el millor programari d’assistència per al vostre negoci. Si teniu cap pregunta, feu-nos-ho saber als comentaris següents.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector