5 millors plataformes de comerç electrònic comparades i revisades (2020)

5 millors plataformes de comerç electrònic comparades i revisades (2020)

5 millors plataformes de comerç electrònic comparades i revisades (2020)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Cerqueu la millor plataforma de comerç electrònic per a la vostra botiga? És una decisió molt gran i tindrà un efecte a llarg termini sobre el desenvolupament de la vostra empresa.


També és una decisió difícil, amb moltes variables diferents a considerar. Vull dir, escollir la millor plataforma de comerç electrònic és com agafar el millor cotxe … ��️

Avui us ajudarem amb això. A continuació, es fa una comparació en profunditat de les millors plataformes de comerç electrònic del mercat.

�� Aquesta guia us ajudarà a trobar la millor plataforma de comerç electrònic per a les vostres necessitats individuals. Veurem diverses característiques i funcions que ofereixen els líders de la indústria de comerç electrònic i, a continuació, assenyalarem quina serà la millor plataforma de comerç electrònic per a diferents tipus d’usuaris..

La millor plataforma de comerç electrònic

�� Taula de contingut:

 • 1ª ronda: Qui guanya el concurs de popularitat?
 • 2ª ronda: Característiques
 • 3ª ronda: Dissenys disponibles
 • Ronda 4: Atenció al client
 • 5ª ronda: Facilitat d’ús
 • 6a ronda: fixació de preus
 • Veredicte final

Els millors concursants de la plataforma de comerç electrònic

A l’hora d’escollir la línia final, he decidit centrar-me en un parell de factors: popularitat, reputació global, funcions, servei al client, preus i facilitat d’ús, tot basat en proves prèvies i la meva experiència prèvia amb les plataformes..

Veurem les següents millors plataformes de comerç electrònic:

 1. Shopify (www.shopify.com)
 2. WooCommerce (woocommerce.com)
 3. BigCommerce (www.bigcommerce.com)
 4. Magento (magento.com)
 5. Comerç electrònic de Wix (www.wix.com/ecommerce/)

Què passa amb totes les altres empreses que hi ha?

D’acord, així que el primer que tothom s’adona quan comencen a buscar la millor plataforma de comerç electrònic per al seu proper projecte és l’abundància general de programari d’aquest mercat. En cas que no estigueu al dia del tema, només per mostrar-vos com és de boig, aquí teniu totes les plataformes que he considerat pel títol de millor plataforma de comerç electrònic:

 • Wix, Shopify, WooCommerce, BigCommerce, Magento, Jimdo, LemonStand, Volusion, OpenCart, osCommerce, Spark Pay, 3dcart, Big Cartel, Squarespace, Selz, Gumroad, Storenvy, Weebly, E-junkie, SendOwl, Ecwid, X-Cart, PrestaShop, FoxyCart, ZenCart, MoonFruit.

Són totes les populars plataformes de comerç electrònic que tenen totes les seves comunitats i usuaris dedicats. I, per descomptat, tots es diuen que són la millor plataforma de comerç electrònic del mercat … però, així és, són les coses, suposo que,

Tot i així, quan construïm una comparació com aquesta, hem de restringir les coses perquè siguin fàcilment digeribles i se centrin en els veritables líders de la indústria. Això és el que es fa aquí.

1ª ronda: Qui guanya el concurs de popularitat?

Mentre que Shopify és probablement el primer nom que pensa la majoria de la gent quan sent "Comerç electrònic", el líder real de l’espai de comerç electrònic és WooCommerce (gràfic de Visualitzador).

Això és Dades de BuiltWith.com i, segons aquests números, WooCommerce té una quota de mercat aproximada del 25% en tota la web. Això vol dir que WooCommerce és, potser, la millor plataforma de comerç electrònic de tots ells? Pot ser que les coses no siguin tan senzilles.

Independentment del que acabo de dir, assenyalar el guanyador del concurs de popularitat en realitat no és tan senzill com pot semblar. Si bé WooCommerce és la plataforma d’eCommerce més utilitzada per aquí, és també la més popular entre els més divertits?

Tenir una ràpida una ullada a Google Trends En els darrers 5 anys, que crec que no és una font d’informació 100% impecable, podem veure un parell de coses interessants:

En primer lloc, tot i ser el primer a la quota de mercat, WooCommerce no és el guanyador de la mesura de Google "interès amb el pas del temps". Ha estat al darrere de Shopify (que actualment sosté la corona) i de coll amb Magento (líder el 2014).

Quan ens reduïm una mica, podem veure que l’espai de comerç electrònic ha estat dominat per Magento durant la millor part de la dècada, amb Shopify el podrien superar al voltant del ~ 2014 i WooCommerce tirant per davant de Magento el 2017.

Gràfic de tendències de Google des del 2004

* No vam incloure WC eCommerce perquè és impossible diferenciar entre les persones que cerquen el creador de llocs web general de Wix i la seva funcionalitat de comerç electrònic..

Està bé, però què ens diu això??

Cadascú té la seva manera de mirar Google Trends, però cal tenir en compte que Google ho té "interès amb el pas del temps" la mètrica només es refereix a la popularitat del terme de cerca, com en la freqüència que la gent busca alguna cosa, però no reflecteix què passa després o quina és la millor plataforma de comerç electrònic.

En altres paraules, no ens diu gaire coses sobre el nombre d’inscripcions, el nombre d’usuaris, el nombre de llocs en directe, res d’això.

L’únic que bàsicament diu –almenys com ho veig– és la popularitat de la idea d’alguna cosa a la xarxa. Shopify només és cada cop més popular en aquest sentit. Es promouen a si mateixos en diversos llocs, les persones noves s’exposen cada dia a la marca i, a continuació, investiguen a Shopify al web.

No fa que Shopify sigui la millor plataforma de comerç electrònic que hi hagi, però segur que fa que es presti atenció i s’examini amb més deteniment. El que farem.

2ª ronda: Característiques

Comencem per examinar les funcions més destacables de cadascuna de les nostres plataformes de comerç electrònic. Tot i que podeu trobar tota aquesta informació al lloc web oficial de cadascuna de les plataformes, és capaç de mirar-les en un sol lloc sempre és bo. D’aquí:

La millor comparació de funcions de plataformes de comerç electrònic

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magent
Comerç electrònic de Wix
Servei basat en subscripcions.Programari autònom (cal instal·lar-lo en un servidor web).Programari autònom + servei basat en subscripcions.Servei basat en subscripcions.Servei basat en subscripcions.
Inclou un subdomini i espai d’allotjament per a la vostra botiga de comerç electrònic + podeu connectar el vostre propi nom de domini.Forma part del vostre lloc web de WordPress existent i està completament integrat amb ell.Inclou un subdomini i espai d’allotjament per a la vostra botiga de comerç electrònic + podeu connectar el vostre propi nom de domini.Inclou un subdomini i espai d’allotjament per a la vostra botiga de comerç electrònic + podeu connectar el vostre propi nom de domini.S’inclou un espai de subdomini i allotjament per a la vostra botiga de comerç electrònic + un nom de domini personalitzat gratuït (o connecteu-vos al vostre)
Funcions de gestió de productes.Funcions de gestió de productes.Funcions de gestió de productes.Funcions de gestió de productes.Funcions de gestió de productes.
Funcions de gestió de comandes.Funcions de gestió de comandes.Funcions de gestió de comandes (+ despeses d’enviament).Funcions de gestió de comandes.Funcions de gestió de comandes.
Vàries passarel·les de pagament.Vàries passarel·les de pagament.Vàries passarel·les de pagament.Vàries passarel·les de pagament.Vàries passarel·les de pagament.
Gestió bàsica del client.Gestió del client només mitjançant plugins de tercers.Gestió del client mitjançant grups de clients i altres.Gestió bàsica del client.Gestió bàsica del client.
100+ temes professionals, a més de centenars de tercers més.Milers de temes disponibles al web (gratuïts i de pagament).Alguns temes disponibles al web.100+ temes professionals.500 plantilles professionals.
Amigable per a mòbils + podeu editar directament HTML i CSS.Funcional per a mòbils, fins al punt disponible pel tema.Estructura optimitzada per a mòbils.Mobil-friendly.Mobil-friendly.
Amplada de banda il·limitada.L’ample de banda depèn de l’amfitrió.L’ample de banda depèn de l’amfitrió.Amplada de banda il·limitada.Amplada de banda il·limitada.
Bons informes sobre les vendes i l’activitat de la botiga.Bons informes sobre les vendes i l’activitat de la botiga.Informes avançats i detallats sobre vendes i activitats de botigues.Gran mòdul d’analítica, amb informes, embuts de compra, estadístiques de carretons abandonats i molt més.Està bé informes sobre les vendes i l’activitat de la botiga.
Descomptes, targetes de regal i codis de cupó.Descomptes i codis de cupó.Descomptes i codis de cupó.Descomptes i codis de cupó.Descomptes i codis de cupó.
Diferents canals de venda, inclosos el punt de venda, el mòdul de Facebook, el botó de compra senzilla i altres.Milers d’extensions disponibles.Més de 5.000 extensions disponibles.Permet vendre en persona amb Square i també vendre en mercats i plataformes socials.Centenars d’aplicacions Wix disponibles.
Milers d’aplicacions Shopify disponibles.Suport multilingüe integrat. Funcions del butlletí. API disponible.Empatament integrat mitjançant Modalyst

La cosa que cal adonar de seguida és que cadascuna d’aquestes plataformes de comerç electrònic ofereix bàsicament el mateix conjunt de "funcions crucials de comerç electrònic" – funcions que són essencials per a totes les botigues en línia.

El diable es detalla, però, per la qual cosa, quan escolliu la millor plataforma de comerç electrònic, haureu d’enfocar-vos en coses que tenen més nínxol a la seva naturalesa, però pot significar el món per al vostre negoci. I la llista completa d’aquestes pot ser enorme, per tant, us prego que feu la vostra investigació i comparació en profunditat un cop tingueu una idea general de la plataforma que voldreu provar.

Per exemple, Shopify disposa del seu sistema de venda de punts de venda que us permet vendre els vostres productes fora de servei o a la vostra botiga de maons i morters sense cap eina o maquinària addicional, com ara caixes registradores externes, etc. Això pot reduir la vostra els costos generals del funcionament d’una botiga immensament.

Nota. No crec que hagués de fer declaracions, "Gaudeixo de la gestió de productes de WooCommerce més que de Shopify" aquí perquè realment no aporta gaire valor a la discussió. Sóc un noi. Un usuari. I la meva opinió sobre la millor plataforma de comerç electrònic no és més important que la de l’altra persona. Inevitablement, la manera com WooCommerce fa una cosa determinada, per exemple, serà millor per a alguns de vosaltres que de la manera en què Shopify fa el mateix. I viceversa. Així, la clau aquí és revisar totes aquestes funcions per tu mateix i comparar quina plataforma se sent millor.

Dit això, quan es tracta de la millor plataforma de comerç electrònic basada en la riquesa global de funcions que ofereix cada plataforma, ho valoraria com a tal:

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magent
Comerç electrònic de Wix
10/109,5 / 109,5 / 109,5 / 108,5 / 10

Sé que pot ser que això no sembli útil de seguida, però si us plau, suporteu-me. Aquest veredicte es centra en l’oferta general de Shopify en oferir bàsicament totes les funcions de les que el propietari d’una botiga pot beneficiar-se, i no només dedicant el 100% al aspecte en línia. Simplement, Shopify és l’únic jugador que aquí és igualment adequat per treballar per a tu en línia i fora de línia. Però de nou, sóc jo.

3ª ronda: Dissenys disponibles

A continuació, parlem de la millor plataforma de comerç electrònic a l’hora de personalitzar el disseny.

(No només dissenys preparats, sinó també les capacitats generals de les plataformes quan es tracta de personalitzacions i ajustaments del que sembla la botiga final.)

Prenem això un per un:

Dissenys a Shopify

Els dissenys disponibles a Shopify són molt impressionants, tenen un aspecte modern i haurien de poder cobrir gairebé qualsevol nínxol o tipus de negoci..

L’únic inconvenient és que hi ha només deu temes gratuïts en aquest moment. Shopify sembla que redueix el nombre de temes gratuïts. Estic bastant segur que hi havia més disponibles fa només un parell d’anys. Quan es tracta de temes de pagament, els preus es mostren entre 160 i 180 $ a la peça.

shopify temes gratuïts

Només una nota; quan busqueu un disseny, no heu de prestar tanta atenció al tipus específic de productes presentats a la demostració de disseny, només en són un exemple i no defineixen l’objectiu del tema..

Després de seleccionar un tema, es poden ajustar de forma molt adequada, com ara capçalera, configuració del peu de pàgina, tipografia, colors, presets i molt més. Per descomptat, també podeu configurar fons i imatges segons la necessiteu.

tema de shopify personalitzar

Al final, Shopify està orientat a oferir-vos un disseny parcialment preemplificat que només heu d’ajustar per adaptar-vos a les vostres necessitats exactes la major part del temps. No és un llenç en blanc on heu llançat i no sabreu què passarà a continuació.

Dissenys a WooCommerce

Com probablement ja sabeu, a WooCommerce per si mateix no hi ha cap disseny. WooCommerce és un complement de WordPress i, com a tal, posa el contingut i la informació (els seus llistats de productes) a través del tema de WordPress actual..

Això té els seus avantatges i inconvenients.

D’una banda, heu de seguir utilitzant el tema actual i tot el que heu de poder funcionar bé. Així, menys molèsties per part vostra si ja teniu un lloc web de WordPress que funciona.

Però, d’altra banda, també podreu topar amb algunes dificultats amb determinades zones de la botiga que no es mostren tal com voleu. En escenaris extrems, fins i tot es pot veure obligat a canviar el tema del lloc per fer-ho tot correcte (però això no passa sovint).

Dit això, aconseguir que les coses s’assemblin exactament a les necessitades potser necessiteu una mica de feina i rarament obtindreu el resultat perfecte sense fer modificacions manuals al CSS del tema o a través d’alguns altres mitjans o plugins..

Aquí teniu el aspecte del meu magatzem de proves sobre el tema de WordPress predeterminat en aquest moment:

Exemple de botiga WooCommerce

Utilitzable, però no perfecte.

En general, quan construïu una botiga en línia completament nova amb WooCommerce, és recomanable optar per un tema específic optimitzat per a WooCommerce en lloc de passar amb una cosa general.

Aquí teniu el aspecte que té la mateixa botiga meva al tema oficial de WooCommerce – Aparador:

WooCommerce aparador

Tot i ser 100% honest, cal esmentar els milers de temes de WordPress disponibles al web … i la majoria d’ells són capaços de manejar una configuració de la botiga WooCommerce. Així doncs, WooCommerce és probablement la millor plataforma de comerç electrònic des d’una perspectiva de flexibilitat del disseny.

I el més important, molts d’aquests temes són completament gratuïts (com els nostres ShopIsle), de manera que es reduirà al mínim els costos de configuració inicial, però més endavant.

Al final, quan la selecció del tema de Shopify va ser excel·lent per la seva qualitat excepcional, WooCommerce us ofereix molt més quant a les personalitzacions possibles, però també requereix més treball.

Dissenys a Magento

Tot i que no tinc molta experiència amb la plataforma, malgrat la seva popularitat al meu país, segons el que veig, Magento no és gaire fort al departament de disseny.

En primer lloc, la companyia que hi ha al darrere de Magento no ofereix cap tema propi, de manera que només en teniu el programari principal. Això vol dir que heu d’anar a tercers per obtenir qualsevol cosa.

Les dues fonts més populars dels dissenys de Magento són Magento Connecta comunitat i … ho heu endevinat, ThemeForest: tenen un Secció Magento allà.

Tot i això, tots aquests temes simplement no són tan impressionants (almenys segons la meva opinió), potser a part d’un parell de temes a ThemeForest, i obteniu dissenys de molta més varietat i d’aspecte modern de les altres plataformes de comerç electrònic d’aquesta llista..

Dissenys a BigCommerce

La manera com BigCommerce s’enfronta als temes és similar a l’estratègia de Shopify. El que obteniu és un conjunt de dissenys de botigues en línia ben dissenyats que segueixen un estil específic i només cal que s’ajustin aquí i allà.

BigCommerce us permet accedir a temes gratuïts i de pagament, tot i que el departament gratuït és fins i tot més petit que el de Shopify: només set temes a l’hora d’escriure. Si us fixeu en temes de pagament, aquests poden arribar a ser bastant cars, sovint de 145 a 250 dòlars.

Temes de BigCommerce

Un cop escolliu el tema, la personalització és molt bona. Hi ha molts ajustaments per jugar-hi. Obteniu configuració general de color, capçaleres, peus de pàgina, botons, títols de secció, lliscants i molt més. En general, una interfície agradable i potent.

També convé assenyalar que tots aquests temes estan optimitzats per a usuaris mòbils.

Dissenys en comerç electrònic Wix

Wix anuncia 500 plantilles ja fetes que podeu triar, però només uns ~ 100 són realment optimitzats per a comerç electrònic. Tot i així, sempre podeu agafar un tema que no sigui de comerç electrònic i afegir la funcionalitat de la botiga.

I fins i tot amb els temes dedicats al comerç electrònic, podeu triar un munt. Per exemple, trobareu diferents temes nínxols per a samarretes, maquillatge, tecnologia, etc..

Plantilles de comerç electrònic Wix

Un cop escolliu un tema, podreu editar-lo mitjançant l’editor d’arrossegar i deixar anar visual de Wix. I també podeu introduir un Mode Dev si voleu fer modificacions de codi directe, convenient per a usuaris més avançats.

El veredicte

En general, BigCommerce sembla oferir possibilitats de personalització de disseny una mica més que Shopify. Hi ha més elements que es poden ajustar o ajustar perfectament a la manera com es veu i a la vostra botiga. Wix eCommerce també funciona bé amb el seu mode Dev.

Al final del dia, però, considero que la interfície de Shopify és una mica més amable i tinc la impressió que els dissenys de Shopify necessiten una mica menys de treball abans que es vegi al 100%..

Però també hi ha l’elefant de la sala, WooCommerce, i la seva compatibilitat amb milers de temes de WordPress. Només per això, he de posar primer WooCommerce aquí. Per tant, el meu disseny del veredicte final és:

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magent
Comerç electrònic de Wix
9/1010/109/107/109/10

Ronda 4: Atenció al client

Funcionar una botiga de comerç electrònic és una cosa complicada, i podria arribar a un moment en què necessiteu ajuda amb qualsevol plataforma que trieu.

Quan això passi, la manera en què obtens ajuda variarà radicalment entre les diferents plataformes. Per exemple, perquè el complement principal de WooCommerce és una eina gratuïta de codi obert, no n’hi ha cap "suport" font per al propi WooCommerce. En canvi, haureu de contactar amb altres mitjans.

Tingueu en compte aquestes diferències importants mentre preneu la vostra decisió …

En general, Shopify, BigCommerce o Wix eCommerce són probablement les millors opcions de plataforma de comerç electrònic si valoreu poder obtenir suport fàcilment, però no anem per davant.!

Atenció al client amb Shopify

Quan es tracta de la plataforma Shopify mateixa, Shopify ofereix suport 24 hores al dia. Hi ha algunes maneres diferents de posar-se en contacte:

 • Xat en directe
 • Correu electrònic
 • Telèfon
 • Twitter (sí, Twitter és un canal de suport oficialment catalogat)

Shopify també ofereix una base de coneixement detallada que podeu utilitzar per ajudar-vos.

Tot i això, no totes les eines que utilitzeu a la vostra botiga seran eines oficials de Shopify. És a dir, probablement utilitzeu algunes aplicacions de tercers i, potser, un tema de Shopify de tercers.

En aquest cas, haureu d’adreçar-vos al desenvolupador d’aquest producte per obtenir assistència, que pot ser afectat o perdre depenent del desenvolupador.

Atenció al client amb WooCommerce

El nucli principal WooCommerce és una eina gratuïta de codi obert. És bo per mantenir els costos baixos, però també vol dir que no hi ha necessàriament un suport dedicat a l’eina gratuïta bàsica.

Ara, això no vol dir que no estigueu de sort. En primer lloc, fa WooCommerce mantenir una base de coneixement públic que podeu utilitzar per ajudar-vos. A més, l’equip de WooCommerce ofereix suport per a totes les extensions de pagament que ofereixen. Segons ells, "Només admetem els nostres productes, venuts a WooCommerce.com".

Més enllà d’això, podeu trobar molta ajuda de la comunitat perquè WordPress / WooCommerce és tan popular. Hi ha tones de tutorials, grups de Facebook, etc., que poden ajudar-vos a trobar respostes. O bé, podeu pagar un servei de manteniment de WordPress, alguns dels quals ofereixen plans de suport dedicats a WooCommerce.

Finalment, com Shopify, també podeu obtenir assistència directament dels desenvolupadors si compreu un tema o una extensió de tercers.

Atenció al client amb BigCommmerce

Al igual que Shopify, BigCommerce ofereix suport 24 hores per a la plataforma bàsica de comerç electrònic. Podeu obtenir assistència mitjançant:

 • Xat en directe
 • Correu electrònic
 • Telèfon

Aquest personal d’assistència us pot ajudar amb més que les coses tècniques, ja que BigCommerce els anuncia perquè puguin ajudar-vos amb "qualsevol cosa relacionada amb la venda a BigCommerce i fer créixer el vostre negoci".

BigCommerce també té una gran base de coneixement si preferiu ajudar-vos.

Atenció al client amb Magento

Magento és com WooCommerce quan es tracta d’oferir suport. Mentre que parlaré de preus més detallats a la següent secció, Magento inclou dos paquets:

 • Una eina gratuïta de codi obert que podeu instal·lar (anomenada Community Edition).
 • Un servei empresarial allotjat (i de pagament) de l’equip de Magento.

Si utilitzeu l’edició comunitària gratuïta, Magento no proporciona assistència. En lloc d’això, haureu de confiar en l’assistència de la comunitat o pagar un servei d’assistència de tercers.

Tanmateix, si pagueu per la versió Enterprise de Magento, obtindreu assistència dedicada per telèfon i correu electrònic.

Com els altres, Magento també manté una base de coneixement que podeu utilitzar.

Atenció al client amb Wix eCommerce

Wix eCommerce ofereix una gran varietat d’opcions per obtenir ajuda.

Si preferiu la ruta d’autoajuda, Wix té una base de coneixement detallada que podeu consultar.

Si voleu ajuda d’un ésser humà, podeu obtenir assistència anglesa 24 hores al dia a través del telèfon mitjançant el servei de devolució de Wix. Wix també ofereix suport telefònic en francès, italià, portuguès i castellà, tot i que aquests idiomes no estan disponibles les 24 hores del dia.

També podeu obrir un bitllet si no voleu utilitzar el telèfon.

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magent
Comerç electrònic de Wix
10/107/1010/107/1010/10

5ª ronda: Facilitat d’ús

Hi ha dues característiques clau que es posen en joc a l’hora d’examinar l’aspecte de la facilitat d’ús de la nostra millor plataforma de comerç electrònic:

 1. Què fàcil és començar i construir una botiga en línia des de zero.
 2. L’usuari pot gestionar tot el que sigui de forma fiable, sense cap ajuda externa.

Anem a veure com es comparen els nostres concursants:

Facilitat d’ús a Shopify

El procés de registre a Shopify està molt ben optimitzat. Es fa un pas a l’usuari i no demana massa informació en cada etapa.

Per començar, només cal que sigui la vostra adreça de correu electrònic, la vostra contrasenya i un nom per a la botiga. Després d’això, Shopify us agafa de la mà i planteja un parell de preguntes per entendre millor el lloc on es troba el vostre negoci. Tota aquesta informació els ajuda a optimitzar millor la vostra botiga des del primer moment.

configurar la botiga inicial

Després de la inscripció, accedireu al tauler principal. És molt ordenat i fa un gran treball per indicar-vos en la direcció correcta i a totes les tasques més importants que podeu fer mentre gestiona la vostra botiga.

comprar el guionet

Hi ha les vostres comandes, productes, clients, informes, tot.

A més, Shopify adopta un enfocament interessant a l’hora de col·locar la pròpia botiga en línia al tauler d’usuaris. Bàsicament, amb Shopify, la botiga en línia no és la finalitat de totes les vostres eines de venda i, a mesura que aneu creixent, pot convertir-se en només un dels quants canals de vendes que funcionen per a vosaltres..

És per això que totes les tasques de gestió exclusivament relacionades amb la botiga en línia es gestionen a "Botiga online" secció a sota "Canals de venda" (podeu veure l’enllaç de la barra lateral a la imatge superior).

A més de la botiga en línia, Shopify també us permet utilitzar un botó de compra simple, un mòdul de venda de Facebook o el seu famós sistema Punt de venda (per vendre en un lloc del món real).

Tot plegat és fantàstic, i la falta general de soroll a la interfície d’interès fa que tot sigui molt fàcil d’utilitzar, no només quan creeu la botiga, sinó també quan s’hi tracta diàriament..

afegir producte

Fins i tot les coses una mica més avorrides, com els paràmetres de la botiga principal, es presenten de manera amable, no confusa.

barra lateral de configuració de shopify

En general, he de donar-li a Shopify un departament de facilitat d’ús – 10/10.

Facilitat d’ús a WooCommerce

El llançament d’una botiga WooCommerce és més que senzill … però només amb la possibilitat de tenir un lloc web de WordPress que funcioni.

En primer lloc, tingueu en compte que WooCommerce és un software de comerç electrònic, mentre que Shopify i BigCommerce són serveis de comerç electrònic que no necessiten cap instal·lació per si mateixa. Per començar amb WooCommerce, primer heu de trobar un bon host, instal·leu WordPress al vostre compte i només després podreu accedir a la part de l’acord de WooCommerce. Per sort, en aquests dies tots els bons amfitrions web ofereixen instal·lacions d’un clic per a WordPress. (Per això, recomanem allotjament de WooCommerce amb SiteGround.)

Un cop tingueu WordPress, bàsicament només heu d’instal·lar el complement principal de WooCommerce, activar-lo i us convé anar.

Instal·lació de WooCommerce

WooCommerce us portarà a través del seu assistent a bord i us ajudarà a definir tots els detalls de funcionament de la vostra botiga en línia..

Assistent de WooCommerce

Durant els quals, s’explica el propòsit de cada pàgina dins de la botiga, heu d’establir la configuració local de la botiga (moneda, ubicació, unitats predeterminades), impostos, integració de pagaments en línia i altres coses..

L’únic inconvenient de tot això és que, d’alguna manera, has de posar les mans sobre un lloc de WordPress en primer lloc. I està bé, sé que això potser no és especialment un problema per a vosaltres, però hem de recordar que WordPress pot resultar força confús per a un principiant, i la necessitat de configurar primer un lloc de WordPress i només després una botiga WooCommerce està lluny de ser intuïtiva..

Fins i tot després d’haver instal·lat tot, el treball continuat amb la vostra botiga no és tan clar com passa amb Shopify, per exemple. Fins i tot mirant la barra lateral principal de WordPress, queda clar que els components de comerç electrònic es perden una mica entre totes les altres coses pròpies de WordPress:

Barra lateral de WooCommerce

Està bé, potser haig de tallar una mica de WooCommerce aquí. Tot el que anomeno "un problema" aquí només hi ha un problema per a les primeres dues vegades en aprendre a interactuar amb tota la configuració. Després d’això és una navegació bastant fluïda i es poden fer de forma molt eficient les tasques administratives.

A més, si ja teniu una comprensió bàsica de WordPress com a plataforma, trobareu que gestionar productes funciona molt com gestionar publicacions o pàgines.

Productes de WooCommerce

En general, diria que WooCommerce és tan fàcil d’utilitzar com Shopify … si no fos per la configuració inicial i el fet que no fos una eina autònoma. Per a mi, això és 8,5 / 10 de facilitat d’ús.

Facilitat d’ús a Magento

Obtenir des de zero una botiga en línia llançada a Magento és encara més problemàtic que a WooCommerce. En primer lloc, hi ha dues versions de Magento: la primera és la versió gratuïta de la comunitat (que és un programari que podeu descarregar i després instal·lar en un servidor, com WordPress + WooCommerce), la segona és un servei allotjat (un que només podeu registrar-se a – com ara Shopify).

Abordem la versió de la comunitat gratuïta aquí, per raons que explicaré a la secció de preus.

comunitat magento

Per llançar qualsevol cosa a Magento, primer heu d’aconseguir el paquet de programari principal Magento i instal·lar-lo al vostre servidor web a mà, o bé utilitzar un instal·lador d’un clic amb el vostre amfitrió. La majoria de les opcions d’allotjament populars us ofereixen aquesta opció (SiteGround, GoDaddy, Bluehost). Tots tenen instal·ladors Magento..

No recomano instal·lar la plataforma manualment. Tot i que hi ha documents oficials i molts tutorials, no deixa de ser un procés prou tècnic que no haureu d’afrontar..

Després de la instal·lació, el tauler principal queda força clar i us ofereix totes les funcions principals en un menú ordenat.

punt de magent

Dit això, l’aspecte de tot el que és molt més tècnic del que es troba a Shopify o BigCommerce. Magento està més orientat a oferir-vos totes les funcions de comerç electrònic i us permetrà decidir la quantitat que realment necessiteu. Els informes són fantàstics, així com totes les estadístiques i les estadístiques que obteniu sobre l’estat de la vostra botiga, però, en general, es tracta d’una plataforma més a nivell d’empresa i potser no és tan fàcil d’entendre per a algú que s’acaba d’iniciar en el seu viatge de comerç electrònic..

En general, Magento té una corba d’aprenentatge lleugerament més forta que la de Shopify o WooCommerce, però la majoria es troba en la configuració inicial i fa que la vostra botiga funcioni. Tot i això, li dono 7/10 sobretot per la difícil instal·lació.

Facilitat d’ús a BigCommerce

Sota la caputxa, BigCommerce s’assembla a Shopify, que són les dues plataformes de comerç electrònic basades en núvol i són una cosa que us registreu, més que una cosa que us descarregueu i que després instal·leu..

Per això, la configuració de BigCommerce també és molt fàcil, igual que la de Shopify. Després de proporcionar l’habitual: adreça de correu electrònic, contrasenya, etc., BigCommerce planteja un parell de preguntes addicionals sobre la naturalesa del vostre negoci i us permet accedir al tauler de control..

Configuració de BigCommerce

Aquest quadre de comandament és agradable, sense problemes particulars, però és una mica menys amable que el de Shopify. Admeto, potser sóc jo i la meva pròpia preferència cap a algunes opcions de la IU respecte a les altres.

punteig per a grans empreses

De qualsevol forma, tot el que cal estar en un quadre de comandament de comerç electrònic ja és aquí.

L’únic inconvenient aparent és gestionar i ajustar el disseny de la vostra botiga. Aquesta és una mica feixuga i no tan intuïtiva com tractar temes de WooCommerce o dissenys de Shopify. A més d’això, gestionar productes, clients, comandes, etc., és fantàstic.

Productes BigCommerce

Al final, he de donar a BigCommerce 9.5 / 10 per facilitar-ne l’ús.

Facilitat d’ús a Wix eCommmerce

Wix eCommerce és fàcil d’utilitzar d’algunes maneres, però pot trigar una estona en acostumar-se al funcionament de la interfície.

Aixecar-se i córrer és bastant fàcil. Primer escollireu la plantilla de lloc Wix, que heu vist anteriorment. Aleshores, podeu obrir Tauler de control de la botiga, on et dedicaràs Productes de botigaComandes de botiga àrees per gestionar les parts de comerç electrònic del vostre lloc:

Tauler de control de producte wix

Afegir un producte és molt senzill i també podeu configurar detalls avançats com ara Opcions del producte (mida, color, etc.) i detalls de l’inventari / enviament:

Interfície de producte addicional Wix

Per configurar detalls nítids com impostos i opcions de pagament, treballareu a l’àrea de configuració. Com que Wix té el seu propi servei dedicat de processament de pagaments, és molt fàcil començar a acceptar pagaments amb targeta de crèdit. Wix també us ofereix eines per ajudar-vos a calcular els vostres tipus d’impostos.

Tot plegat, és bastant fàcil i no tècnic un cop obtingut el bloqueig de la interfície.

Quan es tracta del resum general de la facilitat d’ús, he de donar-li a Shopify, Wix eCommerce i BigCommerce la millor plataforma de comerç electrònic a l’hora de facilitar-ne l’ús. Per molt que WooCommerce i Magento, un usuari principiant simplement no serà capaç de configurar aquestes plataformes pel seu compte.

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magent
Comerç electrònic de Wix
10/108,5 / 109,5 / 107/109/10

6a ronda: fixació de preus

Ara la millor part. O la pitjor part?

Suposo que és el millor si aneu amb la versió fora de caixa de WooCommerce i la pitjor si esteu amb Magento … però estic lleugerament endavant. ��

Aquí teniu la comparació de la taula de preus completa:

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magent
Comerç electrònic de Wix
9 $ / mes *
29 $ / mes
79 $ / mes
299 dòlars / mes
Pagat mes a mes
* Aquest pla és limitat
0 $ per al propi programari

~ 100 $ / any per allotjament

29,95 dòlars / mes
79,95 dòlars / mes
249,95 dòlars / mes
solucions a nivell empresarial, fins a $ 900 + al mes
Pagat mes a mes
0 dòlars per l’edició de la comunitat del propi programari

~ 100 $ / any per allotjament

fins a 15.000 dòlars o fins i tot 50.000 dòlars a l’any per l’edició empresarial

17 $ / mes
25 $ / mes
35 $ ​​/ mes
Pagat anualment

Una cosa important a destacar és no emocionar-se massa amb els preus aparentment atractius de WooCommerce. Si bé, sí, la plataforma en si és gratuïta i tots els components necessaris per fer-la operativa (inclosos els pagaments amb PayPal, etc.) són gratuïts, és possible que necessiteu una sèrie de extensions de pagament per obtenir algunes funcions addicionals útils. Això farà créixer la vostra factura.

Per exemple, i sé que cada negoci és diferent i necessita elements diferents, però crec que podem suposar que aquestes extensions es mostraran útils per a la majoria:

Quan sumem tot això, és de 414 dòlars. I si voleu assistència durant més d’un any, considereu aquest un pagament anual.

Per descomptat, amb tota honestedat, tots aquests complements es poden comprar a mesura que els vagi passant i exactament quan els necessiteu, però no deixa de ser una inversió que haureu d’estar a punt per assumir.

També, allotjament. A la taula anterior, dic que és al voltant de 100 dòlars / any. Vaig obtenir aquest número de SiteGround. Tenen alguns plans d’allotjament que prometen optimitzar per WooCommerce. Dels tres nivells disponibles, no recomanaria passar per sota de GrowBig o GoGeek, que són 5,95 i 11,95 dòlars, respectivament. Per tant, això suma 71,40 dòlars per als primers i 143,40 dòlars per als segons anualment.

Fent les xifres bàsiques, diguem que necessiteu només la meitat de les extensions esmentades anteriorment, de manera que es necessitarà una inversió addicional de 192 dòlars per obtenir-los. A més l’allotjament (72 dòlars) i tenim 264 dòlars el primer any. Encara són molt, molt atractius, però molt lluny "gratuït."

(Només per fer una comparació, el millor pla de plataforma de comerç electrònic a Shopify – 29 dòlars – suma fins a 348 dòlars anuals, tot i que també és possible que vulgueu comprar algunes aplicacions addicionals de Shopify pagades a sobre.)

I encara no ho hem fet.

Una altra cosa a tenir en compte a l’hora de triar la millor plataforma de comerç electrònic és comprovar les tarifes de transacció i les tarifes de processament de targetes de crèdit..

Normalment, podeu esperar al voltant d’un 2,5-3% + 0,30 $ per transacció quan processeu pagaments. Tanmateix, depenent de la passarel·la de pagament que utilitzeu, és possible que es cobriran dues vegades amb algunes plataformes de comerç electrònic.

Per exemple, Shopify cobra un 2% per transacció si voleu utilitzar una passarel·la externa com PayPal en lloc de Shopify Payments. A més d’això, PayPal també cobra la seva pròpia quota, en el rang del 2,9% + 0,30 dòlars per transacció. Aquestes coses poden afegir-se, i sobretot si tot just començar, quan compta cada cèntim.

BigCommerce i WooCommerce no posen cap quota per sobre de la vostra transacció fins al que sé, de manera que els únics honoraris que pagueu són els de la passarel·la de pagament..

En general, per a això es refereix a això:

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magent
Comerç electrònic de Wix
10/1010/109/107/1010/10

M’encanta WooCommerce pel fet que puguis obtenir la configuració de treball amb els ossos nus només pel preu de l’allotjament i m’encanta Shopify pel seu pla de $ 9 Lite. És per això que tots dos obtenen 10/10.

Millor plataforma de comerç electrònic: veredicte final

A continuació, es mostra com estan les coses tenint en compte tot el que s’ha dit més amunt:

Si encara no teniu un lloc web i sou un negoci de mida petita i mitjana, seguiu endavant i proveu Shopify. És la interfície més fàcil d’utilitzar, la configuració més senzilla de totes les plataformes que s’inclouen i us ofereix el paquet complet de funcions necessàries per crear i executar una botiga de comerç electrònic amb èxit..

Si teniu un lloc web de WordPress i només voleu iniciar una botiga en línia com a complement, hi ha molt poc sentit per triar qualsevol cosa que no sigui WooCommerce. Sota la caputxa, només és un complement de WordPress que podeu instal·lar i mantenir tot sota un plafó d’administració. WooCommerce no manca en cap àrea de comerç electrònic crucial. Us encantarà fer-lo servir com a pilar de la vostra botiga en línia.

A continuació, es fa una ullada a totes les característiques valorades per cercar la millor plataforma de comerç electrònic:

Shopify
WooCommerce
BigCommerce
Magent
Comerç electrònic de Wix

Característiques10/109,5 / 109,5 / 109,5 / 108,5 / 10
Dissenys9/1010/109/107/109/10
Atenció al client10/107/1010/107/1010/10
Facilitat d’ús10/108,5 / 109,5 / 107/109/10
Preu10/1010/109/107/1010/10
TOTALMENT9,8 / 109.0 / 109.4 / 107,5 / 109,3 / 10

Però, per descomptat, només sóc jo i la meva pròpia opinió, i respecto plenament que podríeu tenir un altre favorit d’aquesta llista. No dubteu a compartir els comentaris. Quina és la característica més important que ha de tenir la millor plataforma de comerç electrònic?

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector