5 millors plataformes de comerç electrònic per a mercats multi-venedors el 2020

5 millors plataformes de comerç electrònic per a mercats multi-venedors el 2020

5 millors plataformes de comerç electrònic per a mercats multi-venedors el 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Tingueu en compte tots aquells mercats amb èxit de diversos venedors que voleu crear el vostre propi?


Amb la gran popularitat de llocs web com Etsy i ThemeForest, els mercats de comerç electrònic multi-venedors s’han convertit en una manera popular de vendre productes tant físics com digitals..

Els clients estan contents perquè aconsegueixen escollir entre una àmplia selecció de productes de diversos proveïdors i estareu contents perquè arribeu a cobrar una comissió als venedors. Tanmateix, els mercats de diversos proveïdors requereixen una funcionalitat única, cosa que significa que definitivament necessiteu un programari especial si voleu crear el vostre propi mercat multi-venedor..

Avui ja hem cobert les millors plataformes de comerç electrònic, anem a veure les millors plataformes per a mercats de comerç electrònic multivàrrecs ja que es relacionen amb els criteris essencials d’una bona botiga del mercat.

Les millors plataformes de comerç electrònic per a mercats multi-venedors

Característiques essencials dels mercats de diversos venedors

Si voleu crear un mercat multi-venedor amb èxit, necessitareu aquestes funcions com a mínim:

�� Funció de cerca de qualitat

La cerca sempre és imprescindible per al comerç electrònic, però per als mercats de diversos proveïdors, és doblement important. Els clients han de ser capaços de trobar el que necessiten en un mar de productes de tercers (penseu en quina cerca es pot trobar amb la temàtica temàtica més gran).).

Crítics fàcils

Com que teniu diversos venedors, els clients han de poder revisar els productes i venedors fàcilment perquè els venedors puguin establir una reputació.

��️ Digital vs físic

Alguns mercats estan limitats a productes físics o digitals. Haureu de triar l’opció que s’ajusti als vostres objectius.

�� Capacitat de cobrar comissió

Com a propietari d’un mercat, generareu ingressos amb càrrec a una comissió. La vostra plataforma necessita no només permetre això, sinó que us permetrà gestionar els pagaments senzill perquè no us deixeu aclaparat.

�� Preu

Hi ha algunes variacions massives de preu per als mercats de diversos proveïdors (per a WordPress i altres formes), per la qual cosa haureu de pesar atentament el preu de la plataforma respecte de les seves característiques a l’hora de triar-ne un..

Ara, anem a les 5 millors plataformes per a mercats de comerç electrònic multi-proveïdors (en cap ordre específic):

1. WordPress amb Mayosis + Descàrregues digitals fàcils

Mayosis és un popular tema de WordPress que s’integra estretament amb Descàrregues digitals fàcils per crear mercats de diversos venedors per a productes digitals. És assequible i fàcil d’utilitzar gràcies a la seva familiar interfície de WordPress.

Procés i registre de la Mayosi:

Mayosis facilita el registre dels venedors amb un formulari senzill. Un cop registrats i aprovats, els venedors poden enviar els seus llistats de productes des del front-end Per tant, no us haureu de preocupar de forçar els venedors a utilitzar el quadre de comandament genèric de WordPress.

Els venedors també obtindran la seva pròpia pàgina de perfil on es recullen tots els seus productes i una breu biografia:

millors plataformes de comerç electrònic multivendor: llistat de Mayosi

Funcionalitat de cerca de la mayosi:

La funció bàsica de cerca de la mayosi és força nua. Els usuaris poden fer cerques per paraula clau i després ordenar per categoria:

Però, si compra alguna cosa així Cerca & Filtre Pro, podeu ampliar molt aquesta funcionalitat.

Sistema de revisió de la mayosi:

Els clients verificats poden revisar fàcilment els productes mitjançant un formulari front-end. Mayosis afegeix automàticament la marca d’esquema a totes les revisions i els venedors poden veure ràpidament totes les seves revisions des del tauler de control.

Productes físics digitals o Mayosi:

Com que es basa en descàrregues digitals fàcils, Mayosis és gairebé * exclusivament per a productes digitals. Si voleu vendre productes físics, necessitareu una plataforma diferent.

* Podeu utilitzar EDD per vendre uns quants productes físics en un pessic, i això no és el que més s’adapta a.

Comissions de la mayosi:

Mayosis us permet establir comissions per a tota la vostra botiga, així com comissions personalitzades per a proveïdors individuals. També genera un .CSV de totes les comissions no pagades que podeu carregar al sistema de pagament massiu de PayPal per simplificar les comissions de pagament..

Preu de la mayosi:

El tema de Mayosis sí té un cost de 64 dòlars a ThemeForest. PER, si voleu un mercat funcional, també haureu d’adquirir el Passat professional fàcil de descàrregues digitals per 299 dòlars addicionals. El Professional Pass us permet accedir a totes les funcionalitats del mercat i a totes les passarel·les de pagament EDD premium.

Tot plegat, estàs buscant el tema de 363 dòlars, més la funcionalitat essencial de Descàrregues digitals fàcils.

També necessitareu el vostre propi hosting de WordPress de comerç electrònic per acollir la vostra botiga.

�� Anar a la mayosi
�� Vés a Descàrregues digitals fàcils
�� Vés al passatge professional d’EDD

2. Magento amb Marketplace

Marketplace és una extensió popular per a Magento, que el converteix en un mercat multi-venedor en ple funcionament. El desenvolupador, Webkul, també ofereix versions de Marketplace per a WordPress, Shopify i altres sistemes de gestió de continguts. He escollit ressaltar la versió de Magento, ja que sembla la més robusta, però podeu fer-ho vegeu les versions de totes les plataformes aquí.

Per obtenir informació sobre com es comparen les plataformes bàsiques de comerç electrònic, consulteu la nostra comparació Shopify vs WooCommerce vs Magento.

Procés de registre i registre de Magenta Marketplace:

Els venedors es poden registrar mitjançant un senzill formulari front-end. Un cop aprovat, tindran accés a un tauler de control detallat:

Plataformes de mercat de comerç electrònic multi-proveïdors

El "afegir producte" la forma és detallada, però no gaire maca. Sembla un formulari de suport, que no és gaire fàcil d’utilitzar per als venedors que intenten crear nombrosos llistats de productes:

best-ecommerce-multivendor-platform-magento-2-listing

Els venedors també aconsegueixen la seva pàgina de perfil detallada que mostra tots els seus productes i qualificacions. Com podeu veure, la pàgina del perfil del venedor és significativament més detallada que Mayosis:

best-ecommerce-multivendor-plataformes-magento-3-profile

Funcionalitat de cerca del Magento Marketplace:

Magento Marketplace té una funcionalitat de cerca lleugerament millor que Mayosis fora de caixa. Els clients poden fer cerques per paraula clau i després ordenar per categoria, preu, rellevància i nom:

best-ecommerce-multivendor-platform-magento-4-search

Sistema de revisió del mercat Magento:

Els clients poden revisar fàcilment tant les botigues com els productes individuals. L’administrador del lloc pot gestionar i aprovar aquestes revisions.

Productes físics digitals o físics Magento Marketplace:

Magento Marketplace pot tractar productes físics i digitals. Els venedors poden especificar si el seu producte és físic o digital quan creen una llista de productes.

Comissions del mercat Magento:

Podeu definir una taxa de comissió global i una taxa de comissió individual per a cada botiga. El Comissions el tauler de control facilita el seguiment de tots els números:

best-ecommerce-multivendor-plataformes-magento-5-commission

Preu del mercat de Magento:

El Extensió del mercat costa 349 dòlars per si mateix. També haureu de considerar si podeu utilitzar l’edició comunitària gratuïta de Magento per a les vostres necessitats o si haureu de pagar per l’edició Enterprise. Si necessiteu Magento Enterprise, això us resultarà ràpid.

�� Vés a Magento
�� Vés a l’extensió Marketplace

3. WordPress amb WooCommerce + WC Vendors Pro

Hi ha diversos plugins que poden afegir llocs de venda de diversos venedors a WooCommerce. He optat per incloure el complement del proveïdor de WC perquè és compatible i té versions gratuïtes i premium, però hi ha dues opcions de qualitat que podeu considerar:

 • Venedors de productes – no és un gran fan perquè obliga als venedors a utilitzar el backend de WordPress (però és barat, però és de només 79 $).
 • Dokan – Funcionalitat molt similar a WC Vendors Pro, però més barata (149 dòlars / any per al pla Starter).

En comparació amb la resta de plataformes d’aquesta llista, Venedors de WC té un bon avantatge en què encara podeu aprofitar la gran quantitat d’extensions i assistència disponibles per a WooCommerce.

Per conèixer aquest enfocament amb més detall, consulteu la nostra guia sobre com crear un mercat de diversos venedors amb WC Vendors.

Registre i registre del procés de registre dels venedors de WC Pro:

Els venedors es poden registrar mitjançant un formulari senzill i després administrar els seus productes des d’un tauler de control frontal com Mayosis:

best-ecommerce-multivendor-plataformes-wc-vendors-1-dashboard

El Afegeix producte les opcions són essencialment les mateixes que veieu quan feu servir WooCommerce a l’administrador de WordPress. Però es presenten d’una manera lleugerament més fàcil d’utilitzar:

best-ecommerce-multivendor-plataformes-wc-vendors-2-add-product

Els venedors també aconsegueixen una pàgina de perfil senzilla amb el seu logotip, comptes socials, ressenyes i fitxes de productes.

Funcions de cerca de WC Vendors Pro:

Podeu aprofitar el poder de qualsevol extensió de WooCommerce per afegir funcionalitat de cerca.

Sistema de revisió de WC Vendors Pro:

WC Vendors permet als clients revisar els productes individuals. A continuació, aquestes revisions sobre producte individual s’agrupen en un global "puntuació de la botiga" per a la pàgina del perfil de la botiga La classificació de la botiga agregada proporciona una bona imatge de venedor per a clients potencials.

WC Vendors Pro productes físics digitals o físics:

Una vegada més, com que està basat en WooCommerce, WC Vendors Pro permet als venedors crear productes tant físics com digitals.

Comissions de WC Vendors Pro:

WC Vendors Pro permet algunes estructures de comissions netes. Enlloc de només un percentatge pla, podeu carregar un percentatge pla, un percentatge + un cànon o una tarifa plana. Es poden pagar comissions instantàniament quan s’utilitza Stripe.

Nota: els pagaments de comissions funcionen inversament a la resta de complements. Tingueu-ho en compte a l’hora d’establir l’estructura de la vostra comissió.

WC Vendors Pro Pricing:

Venedors de WC Pro costa 199 dòlars per un any de suport / actualitzacions (també podeu obtenir una llicència de per vida per 599 dòlars). També necessitareu el vostre propi tema de WooCommerce, que tindrà un cost addicional. Si voleu estalviar diners, podeu utilitzar un tema gratuït de WooCommerce per començar.

Hi ha un de més limitat versió gratuïta del complement, però crec que haureu d’anar amb la versió Pro si us preocupa de crear mercats de diversos proveïdors a WordPress.

�� Vés a WooCommerce
�� Vés a WC Vendors Pro

4. Sharetribe

Sharetribe és un servei dirigit exclusivament a la creació de mercats de diversos proveïdors. Es diferencia de les altres opcions d’aquesta llista de dues maneres:

 1. Us permet crear un mercat per a productes, serveis o lloguers. Les altres opcions només permeten productes.
 2. Està centrat més en la creació de mercats de mercat entre pares en lloc de mercats de diversos proveïdors amb aparadors organitzats.

Per tant, Sharetribe definitivament no serà per a tothom. Però si tu són Voleu crear un mercat peer-to-peer, és la vostra plataforma.

Registre i registre del procés de registre

El procés de registre i llistat de Sharetribe està dirigit definitivament més als venedors individuals que a les botigues organitzades. La interfície és suau, però no funcionaria per penjar un gran nombre de productes:

Afegeix un llistat nou

Els venedors reben una pàgina de perfil on es llisten els seus productes, però de nou, és més com un perfil per a un usuari que un perfil per a una botiga.

Funció de cerca Sharetribe:

La pàgina de cerca de Sharetribe és funcional: els usuaris poden fer cerques per paraula clau i després filtrar per preu, categoria i etiquetes. Hauria de tenir totes les opcions de filtre que necessiten les botigues.

També hi ha una visualització de mapa, que és un bon toc per als mercats locals:

Funció de cerca de Sharetribe

Sistema de revisió de Sharetribe:

Els usuaris poden deixar comentaris a un venedor després de la seva compra. Altres compradors poden veure aquestes revisions a la pàgina del perfil del venedor.

Sharetribe productes digitals o físics:

Podeu configurar Sharetribe per vendre productes físics o digitals. És molt flexible en aquest departament.

Comissions de repartiment:

Sharetribe us permet establir un percentatge, una quota fixa mínima o una combinació. Aquesta comissió es paga automàticament al vostre compte de PayPal sempre que un client faci una compra d’un venedor del mercat, cosa que és agradable. No cal que participeu activament en cap part del procés de pagament.

Fixació del preu:

Sharetribe cobra una quota recurrent en funció del nombre d’usuaris del vostre mercat. El pla més econòmic sense marca de Sharetribe és de 149 dòlars mensuals fins a 1.000 membres (o 119 dòlars al mes si pagueu 6 mesos alhora).

�� Vés a Sharetribe

5. Edició multi-venedor CS-Cart

La versió multi-venedora de CS-Cart és una plataforma de mercat multi-venedora, rica en funcions, però costosa. Com que l’edició de diversos venedors té una funcionalitat multi-venedora integrada des de la base, se sent més cohesionat que les altres opcions d’aquesta llista que es basen en les extensions.

Procés de registre i registre de la cistella CS:

Els venedors es poden registrar a través del front-end. Un cop s’hagin iniciat la sessió, veuran un tauler de tauler molt bonic:

Tauler de control del venedor CS-Cart

El Afegeix producte la pestanya no és molt estètica, però és funcional:

CS-Cart Afegeix un producte nou per al venedor

Els venedors també poden cercar i gestionar fàcilment tots els seus productes i estocs des del tauler de taula.

Funcionalitat de cerca CS-Cart:

CS-Cart té sens dubte la millor funcionalitat de cerca predeterminada. Els clients poden ordenar i filtrar per diverses opcions.

Però encara és millor que la pàgina de perfil de cada venedor inclogui una opció per fer cerques només aquest venedor. Cap de les altres plataformes no ofereix aquesta funcionalitat predeterminada.

Sistema de revisió CS-Cart:

Podeu optar per habilitar o desactivar les revisions a nivell mundial o per a productes individuals. Els clients només poden revisar productes individuals. No hi ha una valoració de venedor agregada.

Productes físics digitals o físics CS-Cart:

CS-Cart és per a productes físics. No hi ha cap opció per marcar un producte com a "digital" a la interfície del venedor.

Comissions CS-Cart:

Podeu definir el tipus de comissió per a diferents venedors. Les comissions poden ser percentuals o taxes fixes. Quan els clients paguen, els diners seran directament a vosaltres (l’administrador del lloc). A continuació, distribuïu els diners segons l’estructura de la comissió.

Preu del carret CS:

A 1.450 dòlars, CS-Cart multi-venedor és de molt l’opció més cara d’aquesta llista. Té una gran funcionalitat, però 1.450 dòlars són encara molts diners.

�� Vés a CS-Cart

Quina plataforma de mercat de diversos proveïdors és adequada per a vostè?

Tot i que totes les opcions valen la pena, els mercats de diversos proveïdors que he enumerat no són intercanviables.

 • Els que vulguin crear mercats de diversos proveïdors de productes digitals hauria de considerar WordPress + Mayosis + Descàrregues digitals fàcils o WooCommerce amb WC Vendor.
 • Si voleu crear mercats de diversos venedors per a venedors organitzats que venen productes físics, mireu Magento Marketplace, CS-Cart o WooCommerce amb WC Vendor.
 • I, finalment, si voleu crear algun tipus de Mercat multi-venedor de peer-to-peer, considere Sharetribe.

Quina plataforma és la vostra preferida per als mercats de diversos venedors? Compartiu els vostres comentaris als comentaris!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector