5 del millor programari de programació de cites per al vostre negoci el 2020

5 del millor programari de programació de cites per al vostre negoci el 2020

5 del millor programari de programació de cites per al vostre negoci el 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Un entrenador personal del gimnàs necessita una forma de reservar sessions amb els clients. El metge necessita una forma de programar les revisions amb els pacients. La majoria de les empreses necessiten alguna manera d’obtenir reunions internes sobre els llibres, i tot s’ha de automatitzar ��, amb calendaris ��, recordatoris ��, i molt més. És per això que avui en dia volem esbossar i comparar el millor programari de programació de cites disponible per aquí.


Aquest programari redueix la necessitat de correus electrònics i trucades tedioses. Podreu executar una programació en temps real de la reserva de cites, juntament amb altres funcions excel·lents, com ara la recollida de pagaments de clients.

Millor programari de programació de cites

Què heu de buscar al millor programari de programació de cites?

�� Preu raonable
El primer és el primer. És molt car alguns programes de programació de cites. Podeu trobar diverses opcions més econòmiques que encara ofereixen algunes de les millors eines de programació del mercat.
�� La simplicitat o la riquesa de característiques que necessita la vostra organització
Algunes empreses requereixen opcions i eines de marca sòlides per acceptar els pagaments de diversos treballadors de l’organització. Altres empreses necessiten una eina senzilla per planificar ràpidament reunions internes. Esbrineu quin tipus de programari us convé.
Programació organització
Inclou calendaris visuals per a individus. Haureu de ser capaç de configurar la vostra planificació i bloquejar algunes àrees quan calgui. També és útil una programació arrossegar i deixar anar.
�� Coordinació del calendari
Des de la reprogramació fins a la comprovació dels calendaris d’altres pobles, s’han de connectar tots els horaris de la vostra organització. També podeu voler que les funcions s’enllacin als calendaris del client per compartir i exportar.
⚙️ Opcions de personalització per adaptar-se al vostre aspecte empresarial
El marcatge és important, per la qual cosa l’aspecte del programa de programació de cita no ha de ser diferent. Això és particularment cert si teniu programat amb persones de fora de la vostra empresa, com ara clients de formació personal o clients de saló.
�� Opcions per acceptar pagaments i vendre paquets o serveis
La vostra microbuderia ven entrades per tallers o classes? El vostre estudi de ioga reserva classes regularment? És intel·ligent cobrar prèviament el pagament. Algunes d’aquestes eines fins i tot tenen opcions per vendre coses com a membres.
�� Invitacions, recordatoris i seguiments
Es tracta d’un sistema de missatgeria automatitzat que envia invitacions i recordatoris interactius. Les invitacions han de permetre a la gent afegir reunions als seus propis calendaris. També és bo veure diverses opcions de missatges, com ara text, correu electrònic o, fins i tot, xarxes socials.
�� Formulari per als clients durant la reserva
Això ajuda a recopilar informació del client abans de la cita. Per exemple, un metge pot interessar-se sobre informació i assegurança.
⏲️ Suggeriments sobre marcs de temps perquè la gent pugui votar
Alguns dels millors programes de programació de cites a continuació ofereixen sistemes de votació per veure quina data funciona millor per a un grup.
�� Versions per a mòbils
La gent de la vostra organització no sempre va a l’oficina. Assegureu-vos que el programari de programació de cites inclogui aplicacions per a mòbils que funcionen bé.
�� Taulers de taula personalitzats
Els taulers de control d’empleats i clients ofereixen normalment llistes de cites properes, opcions per cancel·lar i configuració de personalització, com ara imatges de perfil.

Cinc de les millors opcions de programari de programació de cites

Programació d’AcuityDoodle10to8CitaPlusScheduFlow
Preu inicial (per mes)Gratuït i 15 $Gratuït i 4 dòlarsGratuït i 9,6 dòlars49 $29,95 dòlars
Text de les invitacions i recordatoris?NoNo
Votació en les millors dates?NoNoNoNo
Integracions de calendari i WordPress?

1. Programació d’Acuity (acuityscheduling.com)

Acuity en línia

Acuity Scheduling és possiblement el planificador de cites més popular a causa de les seves possibilitats d’ús en una àmplia indústria..

Funciona com a assistent de reserva en línia de manera que el vostre horari estigui obert per a clients i altres treballadors en tot moment. La vostra disponibilitat en temps real es mostra a la vostra programació, juntament amb les opcions per acceptar pagaments, reprogramar i bloquejar determinades parts del calendari..

Plans de costos i preus generals

Una de les millors parts de Acuity Scheduling és el preu. No només teniu l’opció d’una prova gratuïta de set dies, sinó que també hi ha un pla gratuït:

 • Pla d’enamorats – 0 dòlars mensuals per a un calendari amb auto-programació del client i opcions per oferir cites i serveis il·limitats.
 • Pla emergent – 15 dòlars mensuals per tot el pla anterior, a més de funcions més avançades com una conversió de fus horari automatitzada, personalització del calendari, nombroses integracions i l’opció d’incorporar la programació al vostre lloc web..
 • Pla de cultiu – 25 dòlars mensuals per tot allò que figura als plans anteriors, recordatoris de missatges de text, plans de pagament i membres, i altres opcions de venda de coses com ara certificats de regal i paquets de cita..
 • Pla d’energia – 50 dòlars mensuals per tot allò que figura als plans anteriors, diverses opcions de fus horari per a diversos membres del personal, accés a l’API personalitzada, compliment HIPAA i eliminació de la marca Acuity.

Facilitat d’ús i fiabilitat

La facilitat d’ús és un punt d’orgull de la gent de Acuity. L’horari no només funciona durant les 24 hores del dia, sinó que la majoria de funcions principals ja estan configurades fora de la caixa. Inclou opcions com els correus electrònics de recordatori i la planificació automàtica del client. Les integracions s’han d’establir una a una, de manera que inclouria aplicacions o complements per a integracions com iCloud, Google Calendar i MailChimp. Dit això, tots són fàcils d’activar.

Funcions principals

 • Una bonica agenda de calendari en temps real amb eines de marca personalitzades.
 • Programació amb cites i serveis il·limitats.
 • Recordatoris automatitzats de text i correu electrònic i altres missatges.
 • Teniu diverses opcions per a venda de productes i serveis. Alguns inclouen plans de pagament, subscripcions, membres i certificats de regal.
 • Integracions amb una llarga llista d’eines, com Google Calendar, iCloud, Outlook.com, Office 365, Llibres nous, Mailchimp i Pipedrive.
 • Organitzeu els vostres serveis com a esdeveniments de grup, tallers o classes.
 • Incloure camps opcionals per a complements o consells.
 • Rebreu informes avançats sobre el rendiment, els concerts no presentats i totes les cites.

Vés a la programació d’Acuity

2. Doodle (doodle.com)

doodle

Doodle ha guanyat la seva popularitat com a planificador personal i de negocis amb la capacitat única de sol·licitar que la gent vota en determinades dates que poden ser bones per a una reunió. Així doncs, el creador de la cita suggeriria uns horaris i dates determinats, convidaria a persones de l’organització (o d’un grup d’amics) i, a continuació, tria la selecció final en funció dels vots. Podeu confirmar l’hora de tots els participants i col·locar-los als respectius calendaris.

Plans de costos i preus generals

Doodle té un pla gratuït per a ús personal, però moltes organitzacions més petites també podran utilitzar els preus gratuïts. L’única prova gratuïta és pels plans pagats i té una durada de 14 dies. També convé esmentar que Doodle només té preus anuals.

Aquí teniu les ofertes del pla de preus:

 • Pla gratuït – 0 dòlars per a la planificació bàsica, entrades ocultes i l’opció de connectar un calendari. El pla gratuït és compatible amb anuncis i podeu accedir als calendaris a través d’un navegador web o d’aplicacions mòbils.
 • Pla d’inici – 48 dòlars anuals per a un usuari, tot en el pla gratuït, exportació, camps addicionals, recordatoris, invitacions i cap anunci a l’aplicació.
 • Pla Pro – 72 dòlars anuals per a un usuari per tot el que tingui en els altres plans, marca personalitzada, subdomini personalitzat, comptes d’administració. També rebeu algunes eines de facturació, facturació i configuració de reunions 1 a 1.
 • Pla d’equip – 180 dòlars anuals per a cinc usuaris per a tot el que correspon als altres plans + suport prioritari, gestió de diversos usuaris i Doodle Bot per Slack.

Facilitat d’ús i fiabilitat

Doodle es va crear per simplificar dràsticament el procés de programació. I això és el que han fet els desenvolupadors. Moltes organitzacions s’han adonat que altres programadors més cars són massa complexos per a un simple calendari. Doodle està preparat per a ús mòbil, és perfecte per a molts tipus d’empresa, i té aquesta fantàstica funció que permet que la gent vota els millors moments per a una reunió.

Funcions principals

 • Un sistema de votació que demana a tots els del grup o organització que especifiquin els seus millors moments per a una reunió o esdeveniment.
 • Marca personalitzada amb alguns dels plans.
 • Aplicacions d’Android i iOS per a planificació mòbil. Sincronització automàtica del calendari per quan es decideixen els esdeveniments.
 • Invitacions, actualitzacions i recordatoris de calendari.
 • Una opció per veure si falta algú a les votacions.
 • Exportant per compartir els resultats.
 • Eines de reunió 1 en 1 per compartir disponibilitat i trobar ràpidament els moments idonis entre dues persones.
 • Opcions de facturació de PayPal i targetes de crèdit. També podeu enviar factures.
 • Configuració avançada per a comptes d’administració, la gestió de diversos usuaris i l’obtenció d’un subdomini personalitzat.

Vés a Doodle

3. 10to8 (10to8.com)

10to8

10to8 és un dels millors programes de programació de cites i per una bona raó. En primer lloc, hi ha disponible un pla gratuït per provar el programari i utilitzar-lo per a empreses més petites.

Hi ha diversos registres de personal disponibles i rebeu un bonic tauler de calendari que es sincronitza amb eines com Google Calendar, PayPal i molt més. Poseu el mòdul de reserva al vostre lloc web i utilitzeu algunes de les funcions interessants per evitar espectacles no presentats.

Plans de costos i preus generals

El pla gratuït només pot funcionar per a algunes empreses petites i petites. A més d’això, podeu provar la prova gratuïta i actualitzar un dels plans mensuals si cal:

 • Pla gratuït – 0 dòlars per a una programació de calendari, missatgeria SMS, 100 cites al mes, dos inicis de sessió i atenció al client en línia.
 • Pla bàsic – 9,6 dòlars mensuals per tot el pla gratuït i un calendari personalitzable i una marca de programació.
 • Pla de cultiu – 20 dòlars mensuals per totes les funcions dels plans anteriors, 300 cites al mes, tres inicis de sessió del personal, personalització de SMS i suport telefònic i en línia.
 • Pla empresarial més gran – 40 dòlars mensuals per a tot allò que figura als plans anteriors, 600 cites al mes, sis accessos de personal, eines HIPAA i un BAA signat.
 • Pla d’empresa – Aquest pla es pot personalitzar en funció del nombre de cites que necessiteu al mes i si voleu funcions addicionals. Poseu-vos en contacte amb 10to8 per obtenir un pressupost.

També podeu pagar anualment preus més econòmics.

Facilitat d’ús i fiabilitat

10to8 s’integra amb WordPress i Facebook per tenir la vostra programació en línia per als clients. El calendari està pràcticament configurat fora del quadre i podeu importar i exportar cites amb Google Calendar. Les aplicacions per a mòbils són excel·lents perquè la gent pugui veure els calendaris fora de marxa i la vostra programació s’actualitza sempre en temps real de manera que no facis el doble de llibres.

Funcions principals

 • S’enviaran recordatoris de text i de correu electrònic intel·ligents de manera que podeu reduir significativament les no presentacions.
 • Un lloc web de reserva de clients gratuït.
 • Al calendari hi ha un quadre de xat perquè parleu amb altres treballadors de la vostra oficina.
 • Integracions amb WordPress, Facebook, Google Calendar i moltes coses més.
 • Accepta pagaments mitjançant PayPal.
 • Diverses eines de personalització per fer que els vostres calendaris s’ajustin a la marca de l’organització.
 • Diversos registres i taulers de control de personal no haureu de compartir els vostres accessos.
 • Suport per a missatges SMS il·limitats. Fins i tot podeu personalitzar aquests recordatoris SMS en alguns dels plans.

Anar a 10to8

4. CitaPlus (www.appointmentplus.com)

plus de cita

Tota la idea que hi ha darrere d’AppointmentPlus és que podeu començar a programar cites quan la vostra empresa sigui més petita i, a continuació, escalar fins a eines més potents a mesura que creix. AppointmentPlus ofereix solucions per a petites i mitjanes empreses, juntament amb una opció empresarial.

La flexibilitat i l’escalabilitat és la clau de l’AppointmentPlus, per la qual cosa és definitivament un programari de programació de cita superior per a empreses serioses. Sí, una solució com Doodle és elegant i senzilla, però es tracta d’un planificador de centrals tenint en compte la personalització de tot tipus de negocis..

Plans de costos i preus generals

AppointmentPlus no és el planificador de cites més barat, però el programari té funcions. No només això, sinó que els plans de preus estan configurats per a la flexibilitat a mesura que el vostre negoci s’expandeixi.

Els assajos gratuïts no estan disponibles, però AppointmentPlus ofereix demostracions del seu programa de programació de cites.

Aquests són els plans:

 • Pla de bronze – 49 dòlars mensuals per a equips particulars i menors. Ofereix funcions com diversos administradors, programació d’esdeveniments, pagaments, integracions de llocs web i Facebook, recordatoris SMS i notificacions per correu electrònic.
 • Pla de plata – 69 dòlars mensuals per a startups i equips petits que necessiten més funcionalitat. Les funcions inclouen tot el pla anterior, notificacions interactives, excepcions de programació de serveis, compartició de perfils de personal i filtres de personal.
 • Pla d’or – $ 99 al mes per a empreses més establertes amb personal més gran. Obteniu totes les funcions dels plans anteriors, restriccions d’adreça IP, més camps de cita, plantilles, compartició d’habitacions, cites múltiples en franges horàries i analítica.
 • Pla de platí – 199 dòlars mensuals per a empreses més petites. Les funcions inclouen tot, dels plans anteriors, un gestor de comptes dedicat, més perfils d’usuaris, volum elevat per a cites, camps personalitzats, atributs d’ubicació, sub-serveis, una eina de cerca d’ubicació i molt més..
 • Pla d’empresa – Aquest pla té un preu personalitzat per a algunes de les organitzacions més grans del món. Rep totes les funcions, incloses les personalitzacions que necessiteu.

Facilitat d’ús i fiabilitat

En comparació amb alguns dels altres programes de planificació de cites, AppointmentPlus té una forta corba d’aprenentatge. Dit això, el millor és per a equips amb professionals de la informàtica o desenvolupadors que estiguin disposats a gestionar el sistema. A més d’això, tot el programari és fiable i flexible amb les vostres necessitats empresarials. Està dirigit a les empreses que necessiten escalar i ajustar les funcions, no les que estiguin bé amb un planificador simplista.

Funcions principals

 • Solucions personalitzades de planificació per a diferents indústries com ara l’educació, la logística i l’assistència sanitària.
 • Un potent planificador que permet als vostres clients reservar cites en qualsevol moment.
 • Eines per enllaçar les vostres reserves amb correu electrònic i publicacions en xarxes socials. Notificacions per correu electrònic i de text per a invitacions i recordatoris.
 • Alguns dels informes més sòlids que trobareu d’un planificador de cites. Algunes estadístiques inclouen les taxes de no-presentació i les tendències de compra de productes.
 • Integracions de tercers amb aplicacions com Mailchimp, Google i iContact.
 • Una excel·lent estructura de preus per garantir que la vostra empresa escalar adequadament.
 • Tramitació de pagaments.
 • Camps addicionals de cita i camps personalitzables en alguns dels plans.
 • Una integració ràpida tant amb el vostre lloc de WordPress com amb Facebook.

Vés a AppointmentPlus

5. ScheduFlow (www.duoserve.com/scheduling-software)

esquema de flux

Duoserve és una empresa que ven programari de productivitat en núvol, un dels quals és de temps i assistència, mentre que l’altre està destinat a la programació de cites. L’opció de programació de cites s’anomena ScheduFlow. És un dels millors programadors de cites per eliminar els treballs manuals i cobrar-se per vendre serveis i reservar assistències.

Cites, consultes i reunions són compatibles amb ScheduFlow i, fins i tot, podeu gestionar els empleats assignant tasques i programant torns. En general, és un programari de programació de visites altament visual amb algunes eines addicionals per organitzar i cercar clients.

Plans de costos i preus generals

Els preus de ScheduFlow es mostren mensuals i anuals, i obtindrà el millor valor si pagueu un any per avançat. No hi ha una versió gratuïta de ScheduFlow, però la prova gratuïta de 30 dies us ofereix temps per provar-la.

Els plans de preus inclouen els següents:

 • Pla d’inici – 29,95 dòlars mensuals per accés complet a funcions, cites il·limitades, clients il·limitats, dos ordinadors, 20 calendaris i suport de correu electrònic gratuït.
 • Pla més popular – 52,95 dòlars mensuals per tot el pla anterior, cinc ordinadors, 50 calendaris i suport gratuït per telèfon i correu electrònic.
 • Pla d’empresa – 189,95 dòlars mensuals per a tot allò que figura als plans anteriors, 25 ordinadors i 250 calendaris.

Facilitat d’ús i fiabilitat

ScheduFlow és força fàcil de configurar i l’usuari mitjà hauria de poder aprendre la interfície en pocs dies o fins i tot hores. També és un programari altament personalitzable que pot treballar per a una àmplia gamma d’indústries i negocis. La documentació d’assistència al client és bastant escassa, per la qual cosa és bo que no es necessiti una competència tecnològica amb més experiència per executar ScheduFlow. Dit això, el disseny del programari té una certa antiguitat. Això podria ser degut a que part del programari funciona com una aplicació d’escriptori nativa, mentre que molta gent comença a acostumar-se principalment a treballar en plataformes núvols elegants.

Funcions principals

 • Utilització de recursos visuals amb informació sobre quin dels vostres empleats ha reservat la majoria o pocs clients.
 • La programació té una eina d’arrossegar i deixar anar i reprogramar les reunions.
 • Podeu permetre o prohibir la reserva doble.
 • La vista del calendari és completament personalitzable. El mateix es pot dir dels calendaris dels empleats.
 • Té una barra de cerca per localitzar ràpidament els clients i les seves cites.
 • Les programacions es poden veure a qualsevol dispositiu.
 • Gestioneu els empleats assignant determinades tasques o programant torns per al personal.
 • Recolliu pagaments dels vostres clients mitjançant el mòdul de cita.
 • Assignau colors, etiquetes i estats exclusius a totes les cites.
 • La combinació de programari autòcton i el núvol significa que obteniu un programari més potent i ple de funcions.

Vés a ScheduFlow

Quin és el millor programari de programació de cites que heu de triar?

Programació d’AcuityDoodle10to8CitaPlusScheduFlow
Preu inicial (per mes)Gratuït i 15 $Gratuït i 4 dòlarsGratuït i 9,6 dòlars49 $29,95 dòlars
Text de les invitacions i recordatoris?NoNo
Votació en les millors dates?NoNoNoNo
Integracions de calendari i WordPress?

Teniu moltes opcions de programari de cita per triar, així que esperem, això us ha ajudat a reduir la selecció al millor programari de cita del mercat.

Podríem argumentar que Acuity Scheduling és el millor programari global. Doodle és el més senzill (i més barat) i el 10to8 té algunes integracions increïbles. Ens agrada AppointmentPlus per ampliar el vostre negoci, mentre que ScheduFlow té opcions de personalització d’última generació.

Si teniu dubtes sobre el millor programari de programació de cites que hi apareix, informeu-nos als comentaris que es mostren a continuació.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector