5 de les millors eines de programari CRM per a empreses del 2020

Tenir un seguiment d’una àmplia gamma de tasques, inclosa la gestió de relacions amb els clients, per executar un negoci amb èxit. Si busqueu la millor manera de gestionar aquest aspecte de la vostra marca, hi ha moltes opcions de programari que us poden ajudar. Aquí és quan entra en joc el millor programari CRM.


El programari CRM té totes les formes i mides. Algunes plataformes se centren més en ajudar-vos a oferir clients potencials, mentre que d’altres es refereixen a vendes o a la gestió de productes. Amb tanta varietat, és probable que trobeu una opció que s’adapti perfectament a les necessitats del vostre negoci.

En aquest article, us donaré un primer text sobre el document el millor programari CRM per a empreses el 2020. Ens centrarem en cinc de les opcions més populars i us ajudarem a restringir la vostra elecció. Anem-hi!

Millor programari CRM

Cinc de les millors opcions de programari CRM per a empreses el 2020

Hi ha molt més de cinc opcions quan es tracta de programari CRM. Tot i això, les que es mostren a continuació són algunes de les millors opcions per a un ampli ventall de negocis.

Per a cadascun, comencem per desglossar les funcions dels plans inicials i, a continuació, parlarem de les diferències.

(En cap ordre particular)

 • Bitrix24 (www.bitrix24.com)
 • Salesforce (www.salesforce.com)
 • Vendes a l’aire lliure (www.freshworks.com)
 • Insightly (www.insightly.com)
 • CRM de Zoho (www.zoho.com/crm)

1. Bitrix24

Millor programari CRM: bitrix24

 • Pla gratuït: ✅ (usuaris il·limitats, funcions bàsiques de CRM)
 • A partir de: 19 dòlars al mes per a dos usuaris
 • Membres de l’equip: il·limitat
 • Nombre de contactes i contactes: il·limitat
 • Nombre de perfils de clients: il·limitat
 • Analytics i informes: només paga plans
 • Característiques de la gestió del projecte: Juntes Kanban, Gràfics de Gantt, seguiment de temps i planificació de càrrega de treball

A partir del ratpenat, Bitrix24 us ofereix una llista massiva de funcions. Combina-ho amb un generós pla gratuït i podràs comprendre per què aquesta plataforma es presenta regularment entre alguns dels millors programes CRM.

Malauradament, començar amb Bitrix24 podria ser més fàcil. Aquí hi ha tantes funcions que la corba d’aprenentatge és del costat difícil, fins i tot per a fluxos de treball senzills. Tanmateix, aquesta plataforma brilla a l’hora generant cables, assignar tasques i compartir informació dins del vostre equip.

Pel que fa a la col·laboració entre equips, Bitrix24 és un dels CRM més interessants que he vist. Proporciona una gran quantitat de funcions de comunicació i de gestió de projectes per poder visualitzar calendaris compartits, delegar tasques i molt més.

La majoria dels millors programes CRM ofereixen nivells inicials molt limitats. No és el cas de Bitrix24. Ofereix gairebé totes les seves relacions amb els clients, la gestió de projectes i les funcions de comunicació com a part del seu pla gratuït. Tenint en compte això, pot ser la solució ideal per a si teniu un pressupost ajustat.

2. Força de vendes

Millor programari CRM: màrqueting

 • Pla gratuït:
 • A partir de: 25 $ per usuari al mes (per a Essentials de Salesforce)
 • Membres de l’equip: il·limitat
 • Nombre de contactes i contactes: il·limitat
 • Nombre de perfils de clients: il·limitat
 • Analytics i informes: disponible com a complements o amb plans més avançats
 • Característiques de la gestió del projecte: disponible com a complement o amb plans més avançats

Quan la gent pensa en els CRM, Salesforce és sovint la primera plataforma que em ve al cap. Tanmateix, començar amb aquest programari pot ser un repte important, fins i tot per a petites empreses.

A la sortida del bat, només navegar per les funcions de Salesforce pot trigar tot un dia. Ofereix eines dedicades al servei al client, vendes, màrqueting, comerç electrònic, compromís, analítica, productivitat i molt més. Si bé la seva gamma és un avantatge, pot ser difícil trobar el que necessiti.

Dit això, si busqueu una plataforma que pugui fer front a qualsevol cosa que pugueu llançar-hi, Salesforce és una opció òbvia! És un servei altament modular que permet triar i triar les eines que desitgeu per al vostre negoci, de manera que obté una nota superior a l’hora de personalitzar-vos.

Salesforce també és una opció principal quan es tracta de vendes, màrqueting i atenció al client. S’integra amb tantes altres plataformes, és difícil fer-ne un seguiment. A més, ofereix una funcionalitat simple d’arrossegar i deixar anar per a la gestió del client i l’analítica més detallada de qualsevol CRM que he provat.

En general, si busqueu un paquet de CRM complet i teniu un pressupost digne, Salesforce és una opció difícil de superar.

3. Venda a la venda

Millor programari CRM: venda de vendes

 • Pla gratuït:
 • A partir de: $ 12 per usuari al mes (facturat anualment)
 • Membres de l’equip: il·limitat
 • Nombre de contactes i contactes: il·limitat
 • Nombre de perfils de clients: il·limitat
 • Analytics i informes: disponible amb plans més avançats
 • Característiques de la gestió del projecte: utilitzeu taules per fer un seguiment de les ofertes individuals

Fins ara, les eines de programari CRM de què hem parlat són solucions tot en un. Freshsales és una opció molt més centrada, amb èmfasi en les vendes.

Freshsales s’integra amb el vostre negoci per ajudar-vos a identificar i puntuar avantatges segons el seu comportament. Podeu crear ràpidament perfils per a clients potencials i fer un seguiment d’on es troben al vostre embut de vendes.

El servei també inclou funcions de telèfon i SMS integrades, de manera que teniu opcions fora del correu electrònic per mantenir-vos en contacte amb els clients. Finalment, us permet fer un seguiment del progrés de les ofertes individuals mitjançant targetes que podeu moure entre taules, que hauria de ser un sistema bastant fàcil per a qualsevol equip per obtenir el bloqueig de.

Si busqueu una solució senzilla i senzilla d’utilitzar i centrada en les vendes, aquest és el que heu de revisar. Hi ha un nivell gratuït disponible per a Freshsales, però és tan limitat que no puc recomanar-ho tret dels assaigs.

4. Perspectiva

perspicaz

 • Pla gratuït: ✅ (per a dos usuaris)
 • A partir de: 29 $ per usuari al mes (facturat anualment)
 • Membres de l’equip: il·limitat
 • Nombre de contactes i contactes: il·limitat
 • Nombre de perfils de clients: il·limitat
 • Analytics i informes: informes configurables en una programació automatitzada
 • Característiques de la gestió del projecte: fites, sincronització de calendaris i processos personalitzats

Es concentra profundament en ajudar-vos a identificar i a la ruta que condueix als venedors òptims. Un cop dirigit els clients, podeu fer el seguiment del seu progrés a través del vostre embut de vendes, així com a tots els contactes entre ells i el vostre equip..

Podeu accedir a totes aquestes dades a través d’una interfície fàcil d’utilitzar, que és molt personalitzable. Insightly us permet configurar nous taulers de taula amb les mètriques específiques que voleu tenir a la vostra disposició. També produeix informes d’analítica de qualitat amb permisos i configuracions de visibilitat que podeu configurar per a les necessitats del vostre equip.

Més enllà d’això, el pla bàsic Insightly ofereix una funcionalitat integrada de màrqueting de correu electrònic. La plataforma us permet dissenyar campanyes i utilitzar-les per mantenir-vos en contacte amb els clients.

Insightly ofereix un pla gratuït amb suport per a fins a dues persones. Tot i això, també és molt limitat quant a funcionalitats. Si la vostra empresa es basa en el màrqueting per correu electrònic i voleu un alt grau de personalització, el pla d’Insightly Plus és el camí a seguir.

5. Zoho CRM

zoho

 • Pla gratuït: ✅ (per a tres usuaris, funcions bàsiques)
 • A partir de: $ 12 per usuari al mes (facturat anualment)
 • Membres de l’equip: il·limitat
 • Nombre de contactes i contactes: il·limitat
 • Nombre de perfils de clients: fins a 10.000
 • Analytics i informes: Plantilles d’informe preconstruïdes i opcions personalitzades
 • Característiques de la gestió del projecte: tasques de venda personalitzades

Zoho inclou tot un conjunt de productes sota la seva pancarta. El seu programari CRM en combina diversos, incloent enquestes, formularis i funcionalitat de campanya de màrqueting. Malgrat tots aquests “extres”, no deixa d’oferir una interfície d’usuari fàcil de recollir (tot i que sembla una mica fechada).

Un dels principals avantatges de Zoho CRM és la seva fixació de preus. Com ja sabeu, la majoria d’altres eines similars comencen a preus molt més elevats. Amb el pla Estàndard, accedireu a la puntuació de plom, a les analítiques de correu electrònic, als fluxos de treball personalitzats, als grups de contacte, als formularis i als informes i en els taulers de comandament. Alguns dels plans més avançats també ofereixen opcions de jocificació per a equips sorprenentment divertits d’utilitzar (encara que potser no val la pena pagar-ne un cost extra).

També hi ha una opció gratuïta que suporta fins a deu usuaris. Amb aquest pla, podeu utilitzar Zoho per registrar tasques de venda, esdeveniments, registres de trucades i notes. A més, també us pot ajudar a gestionar els vostres comptes de xarxes socials. Tot i que no ofereix moltes funcions avançades, encara és compatible amb equips relativament grans i és una elecció sòlida.

Què heu de buscar quan escolliu el millor programari CRM

Hi ha molta varietat quan es tracta de la funcionalitat del programari CRM. Només és lògic, tenint en compte que no hi ha dues empreses exactament iguals i és possible que tingueu prioritats diferents que altres propietaris.

Tenint en compte això, aquí teniu les característiques que no poden faltar les millors eines de programari CRM:

Facilitat d’adopció
Moltes empreses depenen molt dels CRM per a les operacions quotidianes. Això requereix la transició del vostre equip a una nova plataforma, passant per la corba d’aprenentatge i arribant a un punt on experimenteu una productivitat més gran. Aquest procés ha de ser el més curt possible, de manera que voleu una plataforma que sigui fàcil de recollir.
Integracions amb serveis de tercers
Les empreses modernes solen confiar en múltiples plataformes en línia. Per exemple, podeu utilitzar una eina per a correu electrònic, una altra per a comunicacions internes i una altra per a vendes. Els millors CRM ofereixen tantes opcions d’integració com sigui possible per poder treure dades de tots els canals.
Informes en profunditat
Amb el programari CRM, haureu de poder generar i accedir a informes que proporcionin una visió general del rendiment del vostre negoci. Aquesta informació és clau per millorar els processos perquè pugueu adquirir i convertir més avantatges.
Gestió de projectes
Tenint en compte totes les funcionalitats del paquet CRM modern, només és lògic que també us ajudin a controlar i organitzar diverses tasques. Alguns serveis permeten fer un seguiment del temps, assignar projectes a membres de l’equip específics, avaluar el rendiment i molt més.
Personalització
Sobretot, un CRM s’hauria de personalitzar i adaptar-se al major nombre de negocis possible. Es tracta d’un ordre alt, però les opcions de programari que es descriuen a continuació, segurament, es proporcionen en aquest sentit.

A més de tot, també hi ha la qüestió de costos. L’ideal seria que voleu que el vostre programari CRM creixi amb el vostre negoci. Això vol dir que els punts de preu inicials no haurien de ser desorbitats, de manera que fins i tot les noves marques poden saltar-hi amb els dos peus.

L’elecció del millor programari CRM per a les vostres empreses el 2020

Navegar pel món del programari CRM és complicat. La majoria d’aquestes plataformes us ofereixen tantes funcions, que pot ser difícil restringir la vostra elecció. A continuació es mostren les plataformes que us recomano, en funció de la prioritat del vostre negoci:

 • ⭐ # millor en general Per a un CRM que ofereix una solució integral per a gairebé tots els tipus d’empresa, no podreu equivocar-vos amb Força de vendes.
 • �� # lliure-pick Si voleu accedir gratuïtament a tantes funcions possibles, Bitrix24 ha de ser la vostra opció directa.
 • �� #alternatives Si teniu objectius alternatius, podeu provar: Venda a la venda per a la integració de vendes, Perspectiva per obtenir la seva millor funcionalitat de màrqueting per correu electrònic i informes altament personalitzables, Zoho CRM per la seva oferta de baix cost, centrada en la gestió de clients de xarxes socials.

Aquí hi ha un altre aspecte de costat de cada programari de CRM que vam tractar:

Millor programari CRM

Bitrix24
Força de vendes
Venda a la venda
Perspectiva
Zoho CRM

Pla gratuït
Preu inicial19 $ / dos usuaris / mes25 $ / usuari / mes12 $ / usuari / mes29 $ / usuari / mes12 $ / usuari / mes
# de membres de l’equipIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Nombre de contactesIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Perfils de clientsIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitatFins a 10.000
Analytics i informesIl·limitatDisponible com a complements o amb plans avançatsDisponible amb plans més avançatsInformes configurables en una programació automatitzadaPlantilles d’informe preconstruïdes i opcions personalitzades
Gestió de projectesKanban, gràfics de Gantt, seguiment de temps i planificació de càrrega de treballDisponible com a complements o amb plans avançatsTaules i targetes de transacció i arrosseguamentFites, sincronització de calendaris i processos personalitzatsTasques de venda a mida

Tens alguna pregunta sobre el programari CRM? Pregunteu a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map