5 consells sobre com treballar des de casa (i romandre sane) el 2020

El treball a distància és una opció cada vegada més popular per als empresaris i els empleats: els empresaris gaudeixen de l’elecció del millor talent d’arreu del món i els empleats aconsegueixen la flexibilitat de treballar des de qualsevol lloc. Per a la majoria de treballadors remots (inclòs jo), això significa treballar des de casa.


Treballar des de casa o treballar a distància en general està en augment: amb els anys, el nombre de persones treballar a distància als EUA va passar del 24% al 43%.

Les històries sobre treballs remots de casa solen pintar una imatge increïblement brillant: d’horaris flexibles, estar més a prop de la família i estalviar una hora al dia en hores de desplaçament. Aquests són alguns dels avantatges del treball remot, però això fa una imatge inexacta. Treballar des de casa pot ser molt dur:

�� Pot ser intensament estressant, pot desdibuixar les línies entre la feina i la llar (i donar lloc a treballar tot el temps, tal com Karol comenta aquest recent informe de transparència) i pot ser solitari.

Treball a distància: treball de WordPress des de casa

En aquesta publicació s’explora aquest aspecte menys parlat del treball remot, específicament adaptat per a la comunitat de WordPress (si això us inspira per iniciar el treball remot, consulteu aquesta llista de tasques remotes de WordPress). Parlarem de com ser productiu mentre treballem des de casa juntament amb tàctiques específiques per mantenir-nos sa.

Anem a fer-ho bé:

El treball remot amb èxit des de casa és tota la disciplina i el focus

N’hi ha En aquest debat es tracta de dues parts: ser productiu mentre es treballa des de casa i estar sa. Aquesta primera part pot reduir-se a dos aspectes específics: la disciplina i el focus .

La disciplina és fàcil. Si teniu disciplina amb quan i on treballeu des de casa, podeu tenir molt èxit:

 1. Quan. Tenir establert l’horari laboral i treballar específicament aquestes hores constitueix una manera enorme de separar la feina i la llar. No heu d’establir les 9 del matí a les cinc de la tarda; podeu aprofitar la flexibilitat i definir quines hores funcionin millor per a vosaltres. M’agrada fer una pausa més llarga al dinar, per exemple, i no treballar a la tarda o als caps de setmana.
 2. On. És imprescindible un espai de treball designat. Una oficina en una habitació independent és ideal, però qualsevol espai dedicat ho farà. Treballeu només al vostre espai de treball i no el feu servir en altres moments; aquesta és una altra forma de crear una separació clara.

El focus és una qüestió de com esteu fent el vostre treball remot, i aquí és on podeu obtenir un avantatge comparatiu enorme. Per explicar-ho, vull presentar-vos un concepte de productivitat anomenat Treball profund.

Deep Work és una tesi del professor d’informàtica Cal Newport, i probablement es caracteritza millor com tasca única extrema. Deep Work diu que els períodes perllongats d’enfocament en una cosa única i especialitzada, són el lloc on es produeixen els grans avenços que fan que el vostre treball sigui valuós.

La tesi de Deep Work compara aquesta obra altament valuosa amb l’anomenat Treball poc profund, o "treball ocupat". Això és treball que requereix molt de temps, però produeix poc o cap valor.

Sovint, això té la forma de moure informació, ja sigui per correu electrònic, per Slack o per mitjans socials. A més, aquest treball poc intens és normalment molt interruptiu. Lliure o qualsevol d’aquestes aplicacions demanen la vostra atenció quan passi qualsevol cosa, apartant l’atenció del treball que estàveu fent i que genera valor.

Com a professional de WordPress, el vostre Deep Work pot estar escrivint codi i el vostre Shallow Work pot oferir-se a #wpdrama a Twitter, xerrar general a Slack o comprovar constantment el vostre correu electrònic..

Com a professional de WordPress que treballa a distància, teniu una increïble oportunitat de centrar l’atenció en el Treball profund, i bloquegeu el treball superficial distractiu fins que vulgueu afrontar-lo..

Configuració del vostre espai de treball per protegir la vostra atenció i evitar la distracció, ja sigui mitjançant aplicacions com ara Focus, Eradicador de feeds de notícies – o simplement mantenir el telèfon en una altra habitació, us permetrà centrar-vos realment i fer-ho:

Focus
Eradicador de feeds de notícies

Per deixar-ho clar, encara podeu accedir a Slack, respondre als tweets i respondre als correus electrònics, però el punt clau és que els haureu de fer de vegades convenients, més que no pas a la carta..

Centrar-se en el treball profund també pot mantenir-se sa. Els éssers humans se senten més feliços quan estan fent progressos significatius en un treball significatiu i que es dediquen al treball profund quan treballen a distància de casa són una manera increïblement eficaç de fer-ho.

Mantenir-se assassinat treballant a distància

Ara hauríeu d’haver assolit la condició de treballador remot productiu, però això només és una part de la història. No ens podem parar aquí, ja que treballar des de casa comporta un conjunt únic de reptes, especialment entorn de la salut mental. És absolutament vital que us ho prengueu seriosament i dediqueu una bona estona a pensar en com us quedareu trepidats mentre treballeu a distància.

Ho he dividit en cinc punts que he considerat realment útils.

1. Sortiu fora i feu exercici

Teniu un catorze segons de desplaçament, podeu ajustar-vos a les accions personals al voltant del treball i teniu el gat per a la vostra empresa. Una configuració increïble, segurament l’enveja de professionals de WordPress a tot el món. Tot i això, són les 19:00, només heu parlat amb la gent de Slack i avui no heu sortit de la casa.

Gairebé amb tota seguretat el més important per mantenir-se sa quan treballes des de casa és sortir a l’exterior i fer exercici. Coneix quin és el tipus d’exercici que et funciona (una bona marxa, córrer, el gimnàs, la natació, etc.) i integra’t en la rutina diària.

Aquí teniu un exemple del que faig: cada hora de dinar faig una passejada llarga i a l’entorn del parc local. És una oportunitat per processar pensaments, conversar amb amics o familiars i fer exercici. Després d’això, em dirigeixo a la meva cafeteria preferida, faig una hora més o menys d’administració (aquest és el meu Shallow Work) i, després, torno a casa per acabar de treballar el dia. Aquesta rutina garanteix que sempre surto, sempre faig exercici i sempre tinc xerrades amb algunes persones.

Hi ha qui prefereix treballar els espais de col·laboració que els cafès; Vaig provar el petit grapat d’espais de col·laboració de la zona i no em va agradar. Trobeu el que funciona per a vosaltres i sigueu disciplinats en seguir una rutina que us manté sana.

Al redactar-ho, això sembla que és evident i no es pot indicar, però, certament, hi ha hagut dies que no deixo el pis tot el dia, no parlo amb la gent i no faig cap exercici. Si ho he tingut aquests dies, estic segur que també n’hi ha que tinc, i puc demostrar amb alegria que no és una recepta per quedar-se sa.

2. Centra’t en les coses que importen

Si no hi ha companys de treball per rebotar idees, pot resultar fàcil enganxar-se "a" el teu treball, en contraposició a mirar la imatge general i mirar "a" el teu treball. Això és especialment important si treballeu de forma remota i dirigiu una empresa, però també és important si treballeu a distància i creeu la vostra carrera professional.

Heu d’incloure un element de responsabilitat en la vostra rutina: assegureu-vos que esteu treballant en les coses que marquen la diferència i us traslladin en la direcció que vulgueu. M’agrada fer-ho tenint una xerrada mensual amb un amic: tenim una reunió recurrent establerta per a les 10 del matí el primer dilluns del mes i, a continuació, toca entrevistar-nos mútuament sobre com funciona, com funciona la vida. i com es compara el progrés amb el mes passat. El meu amic treballa regularment amb res a veure amb WordPress, així que no us preocupeu de trobar-ne "perfecte en forma" per al vostre sistema de rendició de comptes.

També em va animar una gran xerrada a WordCamp Londres per obtenir més ajuda professional per centrar-se en les coses que importen. Des de WordCamp London he estat fent una mentoria empresarial més o menys, i ho he trobat increïblement valuós. Tant si gestiona el teu propi negoci com si treballes a distància per a algú altre, obtindràs una perspectiva externa d’allò que importa i on hauràs de passar el teu temps..

3. Utilitzeu pocs criteris de psicologia per millorar la felicitat

Sóc tan escèptic sobre el valor de l’anomenada "la vida es molesta" com la següent persona, però acceptaré amb molt de gust els resultats de la investigació revisada per iguals. El que passa és que hi ha un munt de revisions per parells "la psicologia fa malbé" podeu utilitzar per fer cada dia una mica més feliç. Aquí hi ha tres coses que podeu fer:

 1. Diari d’agraïment: popularitzat per Advocació de Tim Ferriss d’un "diari de cinc minuts", El diari d’agraïment t’obliga a pensar en les coses bones que estan passant i això et fa més feliç. Ho faig quan començo a treballar i quan acabo. Aquí teniu les preguntes que heu de preguntar.
 2. Valora la teva felicitat: en una línia de pensament similar a l’anterior, simplement qualificar la felicitat t’obliga a pensar en el feliç que estàs. Ho he trobat molt valuós. Podeu utilitzar una eina gratuïta com ara Moodscope per això.
 3. Proveu la consciencia: els avantatges de la consciencia en millorar l’enfocament, reduir l’estrès i ajudar amb la salut mental s’han popularitzat realment en el món laboral occidental en els darrers anys. Per una bona raó, també: això realment ajuda. Una aplicació com ara Espai de cap ofereix una excel·lent introducció a això.

Les preguntes del diari de cinc minutsLes preguntes a la secció "Diari de cinc minuts".

Construir una rutina al voltant d’aquestes coses és una manera realment útil de fer-los enganxar, i d’assegurar-se que es manté sa. A més, si voleu més consells basats en proves sobre la felicitat, llegir excel·lent guia de 80.000 hores.

4. Assistiu a WordCamps, però feu retocs per tal que no estiguin sanes

Hem parlat de sortir i del dia a dia, però no ens ha tocat sortir i professionalment. La comunitat de WordPress compta amb una increïble gamma de reunions, conferències i esdeveniments. Els assistents són increïblement valuosos perquè els vostres esforços es mantinguin sans (i també, ja sabeu, feu créixer el vostre negoci).

La vostra trobada local de WordPress és un lloc ideal per començar: podeu trobar-ho tot cercant Meetup.com o bé introduint la vostra ubicació al mòdul Notícies i esdeveniments del Tauler de control de WordPress. També conviuen sens dubte assistir a campaments locals o regionals de Word.

wordcamp-bucarest

Hi ha un parell de declaracions aquí: si ets un autònom que treballa a distància, hauràs de tenir molt clar quins són els costos d’assistir a un WordCamp: probablement pagues per estar-hi, però també pagaràs l’oportunitat. cost de no funcionar mentre esteu a la conferència. Alguns ho aborden mentre treballen a la conferència, i això pot funcionar: si creieu que podeu obtenir el valor que necessiteu des de la conferència, mentre us ajunteu a una cafeteria a la tarda durant un parell d’hores de treball, us pot ser útil.

Si pagueu un salari fixat (o un import similar cada mes), podeu esbrinar quant costarà al vostre negoci cada dia sense feina (agafar el sou i dividir el nombre de dies que treballa per obtenir un tipus de cost diari). Aquest exercici pot augmentar el cost de les conferències i fer-ho sempre més temptador per tornar a treballar al moment de tornar a casa. Realment no recomanaria això; fins i tot si arribeu a casa amb molta energia i plena d’idees, en un parell de dies la realitat del viatge es posarà al dia. Molt millor prendre explícitament un dia extra (o dos!) Després de tornar a casa per recuperar-lo, i després tornar al treball totalment renovat. Això us proporciona més temps per processar pensaments, més temps per recuperar-vos i una possibilitat molt més gran de mantenir-vos sanes.

Suggeriment de viatge WordCamp bonificat:

Em sembla un viatge moderadament estressant. Hi ha l’embalatge, el viatge real i l’estrès d’estar en un lloc nou, possiblement no saben ni idioma ni costums. I després d’això, heu d’estar en forma per treure el màxim partit de la conferència.

He trobat la millor manera de pal·liar-ho: eliminar el màxim de fregament possible. Vaig crear una llista de comprovació per a tot allò que possiblement necessitava amb mi (i la vaig actualitzar quan resulta que vaig oblidar d’afegir el carregador de telèfon a la llista …). He duplicat articles petits o barats per poder-los mantenir embalats i llestos per anar tot el temps. Estic disposat a ser més apassionat amb els pressupostos i gastar diners en taxis o hotels més bonics on us facilitin les coses. Totes aquestes petites coses se sumen a una experiència de WordCamp molt més agradable.

5. Programar projectes, temps de marge i descans

Quan podeu treballar a distància, sempre que vulgueu, aquesta llibertat sovint es converteix en treball remot, tot el temps. Això no hauria de ser desitjable i no sigui productiu. El fet de ser estricte en la forma de programar el temps (i estar disciplinat sobre com us conformeu a aquesta programació) és una excel·lent tàctica per mantenir-vos sa.

El treball remot normalment us permet controlar molt més la vostra programació, tot i que això no és necessàriament el cas (si no és per vosaltres, salteu aquest punt!). Aquesta llibertat ve amb la necessitat de responsabilitat. M’ha semblat molt útil programar específicament al meu calendari en què estic treballant, i específicament quan. Això em permet entrar al meu Treball profund molt ràpidament (com ho he fet jo) escrit abans), però també significa que és molt més difícil fer una sobre-reserva de mi; Puc veure on tinc temps i on no.

Tanmateix, els humans ho som molt dolent en estimar quant temps triga alguna cosa (coneguda com "Fal·làcia de planificació"). És probable que estimeu el temps necessari segons la vostra experiència anterior. Això es fantàstic!

Excepte, obtindreu el millor resultat de l’experiència anterior i ignorareu el pitjor. Si teniu previst programar tots els minuts del dia al vostre calendari, això us permetrà molt ràpidament. La solució es divideix en dues parts: accepteu que no estigueu malament en estimar i que tingueu en compte a l’hora de fer estimacions i que integreu temps de llibertat fins al vostre dia. Aquest ha de ser un temps no programat on es pugui fer front a qualsevol cosa que s’esdevingui. M’agrada establir la darrera meitat de les meves tardes cada dia per a temps de llibertat. De tant en tant, això em deixa una tarda lliure, però està bé. Puc recollir les altres tasques que vulgui o gaudir del temps lliure.

Finalment, assegureu-vos que esteu programant específicament temps lliure. Tant si és a través del vostre empleador com dels vostres clients, assegureu-vos que us concediu el temps lliure que necessiteu i, en realitat, deixeu de treballar en aquest temps ��

Aconsegueu els avantatges del treball remot (i per no tenir problemes)

El treball a distància ofereix una oportunitat increïble. Podeu treballar des d’on vulgueu, encaixar-vos en altres responsabilitats i, realment, concentrar-vos en el focus.

Realment obteniu oportunitats que no aconsegueixen quan treballeu des d’una oficina. Si la meva parella necessita un encàrrec o pot ser conduïda en algun lloc, puc fer-ho; si tinc una cita mèdica o fins i tot un tall de cabell, tinc una selecció de vegades molt més àmplia que si hagués d’estar en un lloc específic treballant per a hores específiques. Si necessito una pausa prolongada per recuperar el focus, també ho puc fer!

En aquest moment, aquests avantatges poden sentir-se com a res d’escriure a casa, però són beneficis tangibles que hauríeu d’aprofitar absolutament.

Però treballar a distància – i quedar-se sensió – és dur. Us animaria realment a prendre seriosament la part sana de l’estada i a prendre els punts aquí, des del treball profund, per fer exercici, fins a WordCamps, a bord mentre penseu, comenceu o continueu, el vostre viatge de treball remot..

L’obra remota és una peça important del trencaclosques a l’agenda diària? No dubteu a compartir els comentaris.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map