5 alternatives d’intercomunicació econòmica per al vostre petit negoci

Si tracteu amb clients a través del vostre lloc web de forma regular, el més probable és que pugueu beneficiar-vos d’una eina de gestió de relacions amb els clients (CRM). Intercom és una opció més popular, però pot resultar costosa prohibitiva, cosa que us pot deixar cercar alternatives d’Intercom.


Afortunadament, hi ha moltes solucions de baix cost disponibles per preparar el lloc d’Intercom. Molts ofereixen un conjunt d’eines similar, tot i que no hi ha dos CRM. Per tant, és beneficiós fer moltes investigacions i trobar una opció que ofereixi el que necessita la vostra empresa en concret.

En aquesta publicació, us ajudarem a realitzar la investigació necessària. Et presentarem cinc millors alternatives d’Intercom, i discutir què ha d’oferir cadascun d’ells. Fem una ullada!

alternatives d'intercomunicació

Per què es pot beneficiar de buscar alternatives d’Intercom

Gestió de relacions amb clients és un terme ampli que inclou pràcticament tot allò que implica la interacció amb els clients i els clients. Això vol dir arribar a clients potencials, respondre preguntes, enviar propostes, proporcionar suport i molt més.

Manejar aquestes tasques a través del vostre lloc web pot ser molt més fàcil si teniu les eines adequades. Les solucions CRM ofereixen maneres de millorar la productivitat, racionalitzar els processos clau i gestionar la comunicació de manera més eficaç.

Quan es tracta d’eines de CRM, Intercom és una de les opcions més conegudes.

És una solució completa, que ofereix funcions com ara un sistema de xat en viu, un centre d’assistència i un programari de bases de coneixements i diverses aplicacions i opcions d’integració. Tot i això, Intercom és una solució cara, que costa 87 dòlars al mes al seu pla més barat. Pràcticament, això no entra en el pressupost per a moltes empreses més petites.

intercomunicador

La bona notícia és que hi ha moltes alternatives d’Intercom per triar. Tot i que no trobeu una eina amb un conjunt de funcions idèntic, trobareu moltes solucions que ofereixen moltes mateixes opcions, a un preu molt més assequible..

Cinc alternatives d’Intercom que faciliten el seu pressupost per a la vostra petita empresa

El que farem ara és introduir cinc alternatives d’Intercom que val la pena revisar. Per a cadascú, discutirem el seu conjunt de funcions i preus, així com la seva comparació amb Intercom. Podeu trobar que una o dues d’aquestes eines poden manejar fàcilment el que necessita la vostra petita empresa. Comencem des de dalt!

1. LiveChat

xat en directe

Primer, mirem una opció senzilla. Si bé Intercom ofereix una àmplia gamma de funcions, moltes empreses l’utilitzen principalment per la seva funcionalitat de xat en directe.

Si tot això necessita, sense les campanes i els xiulets addicionals, amb el nom correcte Xat en directe podria ser un ajustament perfecte.

�� Característiques clau

 • Comunicar-se amb els clients i visitants del lloc web mitjançant un sistema de xat en directe
 • Establiu un sistema de ticketing organitzat
 • Habiliteu que els visitants puguin puntuar cada xat de manera que pugueu veure el rendiment del vostre equip d’assistència
 • Consulteu fàcilment mètriques com ara els temps de resposta dels xats i de les entrades

�� Preu

El pla d’inici de costos de LiveChat 16 dòlars mensuals per agent, convertint aquesta en una opció molt assequible.

preus en viu

�� Facilitat d’ús

La configuració de LiveChat és un procés molt ràpid i el tauler de control és intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Quan comenceu, us aniran passant per les funcions clau mitjançant un xat d’exemple amb un bot de suport.

El quadre de comandament LiveChat.

La integració d’aquesta eina amb el vostre lloc web també és senzilla i us permetrà funcionar en pocs minuts.

�� Extensions i integracions

LiveChat s’integra bé amb una varietat de serveis populars, com ara Google Analytics, MailChimp, Zendesk i Dropbox. També hi ha una àmplia mercat d’aplicacions podeu utilitzar per millorar les seves funcions i realitzar tot tipus d’integracions.

���� LiveChat vs Intercom

El conjunt de funcions que ofereix LiveChat és molt més senzill que el que obtindreu amb Intercom. Tanmateix, si només estàs buscant una solució de xat i taquilla, aquesta plataforma pot proporcionar el que necessites sense extres costosos.

2. Usuari.com

user.com

En segon lloc, mirem Usuari.com (abans coneguda com UserEngage).

Igual que Intercom, aquesta solució ofereix una varietat d’eines per ajudar-vos a automatitzar el màrqueting i la comunicació amb els clients.

També és una solució orientada a l’equip que ofereix funcionalitats per ajudar els diversos membres o departaments a romandre a la mateixa pàgina.

�� Característiques clau

 • Comunicar-se amb els clients a través xat en directe, amb una opció també per a missatges automatitzats
 • Fer un seguiment de les activitats i de la informació dels clients fàcilment
 • Creeu finestres emergents i correus electrònics automatitzats per ajudar-vos a orientar-vos als clients amb missatgeria específica
 • Elaboreu campanyes i envieu SMS
 • Mantingueu les pestanyes i les mètriques del vostre equip mitjançant diverses eines organitzatives i taulers de control

�� Preu

User.com ofereix paquets a partir de 49 dòlars al mes. Això la converteix en una de les opcions menys econòmiques d’aquesta llista i, per descomptat, molt més barata que Intercom.

�� Facilitat d’ús

Quan creeu un compte amb User.com, se us demanarà que escolliu el que més us interessa.

Creació d’un nou compte User.com.

Si seleccioneu una d’aquestes opcions us portareu a través d’una sèrie de suggeriments útils, que us ensenyen a utilitzar el tauler i us ajuden a configurar les funcions més bàsiques d’Usuari.com. Això fa que sigui molt senzill començar.

�� Extensions i integracions

Usuari.com s’integra amb una àmplia varietat d’eines i plataformes. Aquests inclouen WordPress, Magento, Squarespace, Slack, Zapier i molt més. Fins i tot tens l’opció d’importar fàcilment dades d’Intercom.

���� User.com vs Intercom

Si busqueu una opció que ofereixi un conjunt d’eines gairebé tan ampli com el d’Intercom, però és una elecció sòlida. Et trobaran a faltar algunes eines, com ara el servei d’assistència i el programari de bases de coneixement, però la majoria de les funcions clau són les mateixes.

3. Deriva

a la deriva

Què passa si busqueu solucions d’Intercom lleugerament racionalitzades, amb un focus més en la comunicació amb el client?

En aquest cas, Deriva pot ser un ajustament fort. Aquesta solució ofereix un conjunt de funcions més reduït, però encara impressionant, a un preu més realista per a moltes petites empreses.

�� Característiques clau

 • Configureu un calendari per gestionar les vostres reunions i permeteu a les persones reservar els horaris automàticament
 • Envieu correus electrònics de vendes orientats i situacionals mitjançant “Seqüències de la deriva”
 • Crear xat de xat per tractar les preguntes dels clients
 • Feu un seguiment de l’activitat del visitant al vostre lloc i activeu missatgeria personalitzada
 • Gestioneu campanyes de màrqueting per correu electrònic a través del vostre lloc web

�� Preu

El pla de desviació estàndard serà et costa 50 dòlars al mes. Hi ha fins i tot un nivell gratuït limitat que us permet provar diverses de les funcions bàsiques sense cap cost.

preus de deriva

�� Facilitat d’ús

Quan configureu la deriva, podreu triar les àrees en les quals voldreu centrar-vos, i personalitzar la interfície que utilitzeu.

Configuració de la deriva.

Després, us permetrà integrar Drift amb el vostre lloc web, que és un procés senzill. A més, això no significa que no haureu de deixar el vostre lloc per accedir a moltes de les seves funcions clau.

�� Extensions i integracions

La deriva és una altra eina amb molta opcions d’integració integrades. Podeu utilitzar-lo al costat de Salesforce, Slack, HubSpot, Google Analytics, Drip i molt més.

���� Deriva i intercomunicador

Intercom és un sistema de funcions CRM i les empreses més petites no necessitaran moltes d’elles. En canvi, Drift se centra en la racionalització, l’automatització i la personalització de les interaccions amb els clients, de les coses de les quals es pot beneficiar qualsevol empresa.

4. UseResponse

resposta resposta

A continuació, UseResponse és una solució centrada en ajudar-vos a proporcionar el millor servei d’atenció al client possible.

Per fer-ho, us ofereix una gran varietat de canals per proporcionar servei d’atenció al client. Inclou el xat en directe, un servei d’assistència i el programari de base de coneixement.

�� Característiques clau

 • Comunicar-se amb els clients mitjançant programes de xat en directe i / o populars com Skype i WhatsApp
 • Creeu un sistema d’assistència basat en bitllets per gestionar les consultes de manera més eficient
 • Proporcionar als clients una base de coneixement, on puguin cercar respostes pel seu compte
 • Sol·liciteu i analitzeu els comentaris dels clients, per tal de proporcionar un millor servei en el futur

�� Preu

UseResponse proporciona un servei basat en núvols assequible, que costa 49 dòlars al mes per a dos agents (els agents addicionals tindran un cost de 19 dòlars mensuals per agent). També podeu obtenir una suite completa de totes les solucions per 690 dòlars a l’any, que surten a uns 69 dòlars al mes (dos mesos són gratuïts).

�� Facilitat d’ús

Amb UseResponse, obtindreu accés a un tauler de control força intuïtiu, juntament amb una gran quantitat de consells útils per ensenyar-vos les cordes.

El quadre de comandament UseResponse.

La interfície és clara, ben organitzada i fàcil d’utilitzar. Tot plegat, UseResponse és una de les alternatives més senzilles d’intercanviar-se.

�� Extensions i integracions

UseResponse proporciona integracions basades en API, juntament amb una biblioteca de complements per permetre-vos connectar la plataforma amb el programari Salesforce, Zapier, Slack i altres programes més populars.

���� UseResponse vs Intercom

Si ja gestiona el màrqueting a través d’altres canals i està buscant principalment una eina per gestionar les necessitats d’assistència al client, UseResponse té l’esquena. Cobreix tots els canals de comunicació més importants i us permet proporcionar un servei de manera unificada.

5. HelpCrunch

helpcrunch

Finalment, HelpCrunch’s el conjunt de funcions posa l’accent en l’eficiència i l’automatització.

Això és una elecció intel·ligent si voleu proporcionar un servei de qualitat al client, alhora que minimitzeu la inversió de temps que heu de fer i el vostre equip de suport..

�� Característiques clau

 • Utilitzeu un sistema de xat en viu que sigui dinàmic i altament personalitzable
 • Envieu missatges i correus electrònics automàtics als vostres clients i oportunitats
 • Creeu campanyes de màrqueting de correu electrònic orientades i personalitzades
 • Utilitzeu un sistema de ticketing basat en dades per resoldre problemes i preguntes del client
 • Realitzar un seguiment de les activitats dels visitants i supervisar les dades i els perfils dels clients

�� Preu

Si el vostre pressupost és especialment ajustat, agraireu el baix ingrés de HelpCrunch. El pla bàsic és només 15 dòlars al mes per agent.

helpcrunch preus

�� Facilitat d’ús

El vostre compte HelpCrunch us ofereix accés a un quadre de comandament centralitzat.

El quadre de comandament HelpCrunch.

Aquí, podeu gestionar els xats fàcilment, crear missatges automatitzats i manuals i veure informes. Les vostres opcions estan clarament exposades i hi ha diverses maneres d’aconseguir ajuda si ho necessiteu.

�� Extensions i integracions

Tu pots integra HelpCrunch amb un munt d’eines externes, incloses Slack, WordPress, Google Analytics, WhatsApp i Zendesk.

���� HelpCrunch vs Intercom

Les petites empreses sovint s’allarguen durant el temps, cosa que significa que és imprescindible trobar una eina que us funcioni ràpidament i que funcioni ràpidament. A diferència d’una opció més complexa com Intercom, HelpCrunch és senzill per començar a utilitzar i ofereix moltes oportunitats d’automatització i racionalització..

Conclusió

Quan dirigiu una petita empresa, heu de trobar un equilibri entre accedir a les eines que necessiteu i no gastar més del que el vostre pressupost pot gestionar. Tot i que una solució com Intercom pot ser valuosa, també és molt costosa i pot contenir més funcions de les que realment necessiteu.

En canvi, una de les alternatives d’Intercom que hem comentat al llarg d’aquesta publicació podria ser una millor opció per al vostre negoci. Per recaptar, inclouen:

 1. Xat en directe: Per a aquells que estiguin interessats principalment en la funcionalitat de xat en directe d’Intercom, aquesta eina pot proporcionar el que necessiteu a un cost molt inferior.
 2. Usuari.com: Aquesta solució ofereix gairebé tantes funcions com Intercom, però és molt més barata.
 3. Deriva: Amb aquesta plataforma, obtindreu accés a moltes opcions bàsiques com ara el màrqueting per correu electrònic, els bots de xat i el seguiment de l’activitat del visitant.
 4. UtilitzaReponse: Si necessiteu una eina que es centri molt en proporcionar canals dinàmics d’atenció al client, val la pena fer-ho.
 5. HelpCrunch: Aquesta solució d’estalvi de temps fa que sigui senzill automatitzar gran part de l’assistència al client i la comercialització.

�� Bonificació. En cas que us interessin altres solucions CRM, concretament aquelles que funcionen 100% al vostre lloc web de WordPress, aquí teniu una llista separada de Els millors connectors CRM que hi ha.

Heu utilitzat alguna d’aquestes alternatives d’Intercom i quina va ser la vostra experiència amb ells? Comparteix els teus pensaments a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map