4 alternatives gratuïtes de Jira el 2020, igual de bones

Per què necessitaríeu alternatives Jira de totes maneres? Bé, sincerament, el programari Jira és realment impressionant. Atlassian -la companyia que hi ha al darrere- no només ha creat una gran eina de desenvolupament de projectes i de gestió de projectes, sinó que ha alineat tot un ventall d’altres eines que s’integren amb el paquet principal (maneig de coses com documentació, servei d’ajuda, etc.).


Però com la vida m’ha ensenyat, només la cansalada arriba sense desavantatges. I hi ha un enorme avantatge, un elefant a la sala, amb Jira.

El preu.

És per això que buscar algunes alternatives gratuïtes de Jira és de fet una idea fantàstica per aconseguir que el vostre equip sigui més productiu sense els elevats costos. En el passat vam comparar les alternatives de pagament, però ara toca centrar-nos només en les gratuïtes.

Alternatives JIRA gratuïtes

Per descomptat, si el vostre equip és inferior a 10 persones, Jira és molt assequible, només 10 dòlars al mes.

Però el següent nivell de 7 dòlars per usuari al mes està lluny d’un augment gradual. Si teniu 15 persones, això serà de 105 dòlars al mes. Etcètera:

jira-programari de preus

Aleshores, hi ha diversos complements (com el complement de col·laboració Confluence) pels quals també heu de pagar:

Jira actualitza

Així, anem a fer això directe… ha d’haver-hi altres solucions que siguin més assequibles o, millor encara, gratuïtes.

Això és exactament el que estem parlant avui! Aquí teniu el quatre millors alternatives Jira gratuïtes:

Alternatives de Jira gratuïtes

1. Trello (trello.com)

trello

Fa temps que sóc un home de Trello. M’agrada el disseny, la simplicitat i la llibertat general que em proporciona aquesta eina. Sota el capó, és una solució bastant crua, he de reconèixer. Vull dir que no hi ha molt per ajudar-vos a gestionar els vostres projectes. Però, a causa d’això, Trello és increïblement flexible i us permet crear els vostres propis sistemes.

Al mateix temps, disposa d’uns grans mecanismes integrats que fan que el model Trello sigui usable. Per exemple, hi ha comentaris, organització de càrregues de fitxers, organització arrossegable i integracions amb aplicacions de seguiment de temps i facturació, com ara Harvest.

Bàsicament, Trello organitza el vostre espai de treball en taulers separats »cada tauler té llistes individuals» i cada llista té targetes individuals. Podeu agafar tot allò, reajusteu-lo com vulgueu i poseu allí la informació que vulgueu. Aquesta llibertat la converteix en una de les millors alternatives de Jira disponibles.

Nota: Tingueu en compte que Atlassian va comprar Trello, de manera que és propietat de la mateixa empresa que Jira. No he vist cap canvi dolent quant a la interfície, només una empenta per aconseguir que els usuaris paguin la versió premium de Trello i s’integrin amb productes Atlassian.

Preu

 • "Pla gratuït" – 0 dòlars
 • "Classe executiva" – 9,99 dòlars / usuari / mes.
 • "Empresa" – 20,83 dòlars / usuari / mes.

Principals característiques

 • Taulers, llistes i targetes il·limitats, membres, llistes de control, fitxers adjunts, etc.
 • "Power-Ups" (complements) Tens un parell gratuït, però per integrar Trello amb eines externes (MailChimp, SurveyMonkey, Github, Slack, etc.), necessites Trello Business Class.
 • Integracions bàsiques amb Box, Drive i Dropbox.
 • Arxiu fitxers adjunts des del vostre equip o serveis d’emmagatzematge al núvol.
 • Llistes de venciment i llistes de comprovació.
 • Una vista del calendari.
 • Notificacions per correu electrònic i la possibilitat de respondre a un comentari per correu electrònic.

Trello és adequat per a vostè?

Si ja teniu establert un sistema / metodologia de treball i necessiteu una eina on pugueu implementar aquesta metodologia i executar-la eficaçment, Trello és un bon camí a seguir i una bona alternativa de Jira a considerar. És increïblement flexible, realment intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Ens agrada planificar, fer el seguiment i avançar els projectes de manera senzilla i eficaç. També és excel·lent per a la col·laboració en equip.

Vés a Trello

2. Recordeu La llet (www.rememberthemilk.com)

recorderthemilk

Recordeu les etiquetes de The Milk "Aplicació intel·ligent per fer per a persones ocupades." I sembla que aquest missatge està molt bé, cosa que la converteix en una bonica alternativa lliure de Jira.

Recordeu que la llet és el vostre ajudant a la llista de tasques senzilles, diria. Vull dir, és molt adequat per gestionar qualsevol tema professional que puguis tenir a la teva vida, però em sembla més orientat a facilitar la teva vida quotidiana i personal … ajudant-te amb coses com comprar, recollir nens de l’escola, i no et falta aquell concert de dissabte.

Al cap i a la fi, l’eina s’anomena Recorda la llet, i no "Recordeu que el projecte de gran treball," no és així? Dit això, hi ha molts mòduls de nivell professional a Remember The Milk que el converteixen en una solució viable per a la majoria de propòsits de gestió de projectes i un bon exemple d’alternatives Jira..

A més, té algunes dreceres de drecera del teclat, cosa que fa que el treball amb l’eina sigui molt ràpid. Hi ha sub-tasques i llistes de tasques, que poden servir molt bé per gestionar projectes sencers. I, per últim, però no per això menys important, hi ha suport arrossegat i deixant anar.

Preu

 • Pla gratuït: 0 dòlars – Compartiu les vostres llistes amb 2 persones.
 • 39,99 dòlars d ‘any / un munt de funcions addicionals fantàstiques, com ara compartició ilimitada, fitxers adjunts i etiquetes de color.

Principals característiques

 • Aplicacions web, d’escriptori i mòbils.
 • Integració integrada amb Gmail, Google Calendar, Twitter i Evernote.
 • Addició de tasques per correu electrònic, Twitter i Siri. També hi ha una funció Addició intel·ligent que prediu què escriviu i, a continuació, desglossarà tots els vostres detalls, només haureu d’escriure en un camp..
 • Delegar tasques a d’altres.
 • Compartiu llistes de tasques amb altres usuaris (fins a 2 usuaris al pla gratuït).
 • Sub-tasques i operadors de cerca (funció professional).
 • Arrossegueu i deixeu anar el suport.
 • Color i tasques prioritàries.
 • Recordatoris que reben missatges de text, enviats per correu electrònic, enviats a l’aplicació o a través de Twitter.
 • Centenars de temes per personalitzar l’aplicació.

És Recorda la llet adequada per a vostè?

Recordeu-vos The Milk és una gran alternativa de Jira per a equips petits, així com per a persones que, per la seva tasca i la seva eina de gestió de projectes, puguin manejar-ho tot, des de la vida personal fins a les responsabilitats professionals. És una gran eina de llista de tasques generals. Molts equips petits poden resultar atractius, sobretot després d’actualitzar a la versió Pro bastant assequible.

Recordeu La llet

3. Totist (totist.com)

totista

Todoist és una de les principals eines que utilitza la metodologia Getting Things Done (GTD) des del primer moment. Totes les tasques de Todoist es poden delegar, programar, ajornar o traslladar a una safata d’entrada diferent. A més, un avantatge afegit és que també es pot utilitzar en equips, una característica molt útil per parlar en alternatives Jira..

Hi ha aplicacions disponibles per a gairebé tots els dispositius i sembla que estan molt ben dissenyades.

A més, Todoist us permet organitzar les coses que heu realitzat en projectes individuals, però també podeu obtenir diverses funcions útils, des de sub-tasques, subprojectes, tasques recurrents, recordatoris, comentaris, col·laboració de tasques o fins i tot productivitat. seguiment a través de agradable "karma" puntuacions.

En una frase, Todoist és una eina fantàstica per aconseguir les tasques realitzades (i les de l’equip) i, per tant, una alternativa Jira gratuïta viable.

Preu

 • Pla gratuït: 0 dòlars – 80 projectes actius, 5 persones per projecte.
 • "Premium" – 3,00 dòlars / mes – 300 projectes actius, 25 persones per projecte.
 • "Negocis" – 5,00 dòlars / usuari / mes – 500 projectes actius, 50 persones per projecte.

Principals característiques

 • Hi ha diverses aplicacions disponibles.
 • Col·labora en tasques compartides.
 • Subprojectes, sub-tasques.
 • Notes i fitxers adjunts (premium).
 • GTD-friendly.
 • Prioritats de la tasca.
 • Data de venciment i prioritats de tasques.
 • Còpies de seguretat automàtiques (premium)
 • Facturació per equips i gestió de membres (empresa)
 • Seguiment del registre (empresa)

Todoist és adequat per a vostè?

Si dirigiu el vostre negoci i els vostres projectes en sintonia amb GTD, aquesta eina pot ser una solució ideal per a vosaltres. Todoist us ofereix excel·lents característiques de gestió de tasques, una bona gestió de projectes en general i uns bons mecanismes de treball en equip. A més, les actualitzacions del pla Premium i Business són més barates que Jira.

Vés a Todoist

4. PivotalTracker (www.pivotaltracker.com)

pivotaltracker

PivotalTracker no és un clon de Jira, però és el més semblant a aquell que es compara amb les altres alternatives Jira d’aquesta llista. PivotalTracker ofereix taulers, projectes i tasques, però comença el procés d’organització demanant als usuaris la creació "històries." Pot ser que es tracti d’una pregunta sobre què volen els usuaris en un lloc web o potser una tasca que ha de completar abans d’un termini determinat Independentment, tot comença una conversa amb altres persones de l’organització.

El que és interessant és que PivotalTracker intenta evitar els terminis tradicionals i, en canvi, calcula automàticament la rapidesa amb què treballa vostè i el seu equip. D’aquesta manera, tindreu una visió més honesta del potencial del vostre equip per a futurs projectes.

La interfície de PivotalTracker està ben estructurada, però ofereix una mica de flexibilitat si el vostre equip ho necessita. En general, és una opció meravellosa per a equips que vulguin comparar projectes els uns dels altres i entenen la rapidesa amb què es poden fer els treballs. En definitiva, PivotalTracker proporciona els esquemes de projecte més realistes d’aquesta llista.

També és agradable veure que PivotalTracker té un pla gratuït per a equips petits i que els plans premium només són tarifes mensuals i no mensuals per usuari..

Preu

 • Pla gratuït: 0 dòlars – 3 col·laboradors, 2 GB d’emmagatzematge, 2 projectes.
 • Startup: $ 12,50 / mo – 5 col·laboradors, emmagatzematge de 5 GB, 5 projectes.
 • Startup 2 – 29,17 dòlars / mes – 10 col·laboradors, emmagatzematge de 25 GB, 10 projectes.
 • Pro 1: 62,50 dòlars per mes / 15, 15 col·laboradors, emmagatzematge i projectes il·limitats.
 • Pro 2 – $ 125,00 / mes – 25 col·laboradors, emmagatzematge i il·limitat de projectes.
 • Pro 3 – 250,00 dòlars / mes – 50 col·laboradors, projectes i emmagatzematge il·limitats.

Principals característiques

 • El preu està configurat per escalabilitat, de manera que no hauríeu de pagar res (ni tant) com a equip petit i obtindreu l’actualització de manera il·limitada a mesura que creixis.
 • Creeu equips, afegiu espectadors externs i inicieu les tasques dels projectes.
 • PivotalTracker ignora els terminis i us indica automàticament quan s’ha de completar un projecte en funció del rendiment anterior.
 • Organitza els teus projectes un al costat de l’altre i trasllada les tasques d’un projecte a un altre.
 • Consulteu gràfics visuals bonics per veure la salut i l’eficiència del projecte del vostre equip.
 • PivotalTracker proporciona algunes integracions excel·lents com Zendesk, Slack i GitHub.

PivotalTracker és adequat per a vostè?

PivotalTracker fa meravelles per a aquells que volen una eina de planificació i gestió de projectes més realista. Proporciona la taula clàssica de Kanban que podríeu trobar en opcions com Trello i Jira, però ajuda a automatitzar el vostre flux de treball amb prediccions més precises sobre quan s’ha de completar un projecte..

Vés a PivotalTracker

Conclusió

Les quatre alternatives gratuïtes de Jira que figuren aquí tenen tots els seus avantatges i contres. Però també ho fa la mateixa Jira. Francament, no hi ha cap millor eina que tothom hauria d’utilitzar. De la mateixa manera que sol fer-ho, depèn de les necessitats individuals i de les necessitats del vostre equip.

Al final del dia, les eines que es presenten aquí són gratuïtes, de manera que no teniu res a perdre provant-les totes, sinó simplement per facilitar-vos l’elecció, considereu això:

Gràfic d’alternatives Jira

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map