20 + millors llocs web de treballs “remots” per trobar una feina remota el 2020

20 + millors llocs web de treballs “remots” per trobar una feina remota el 2020

20 + millors llocs web de treballs “remots” per trobar una feina remota el 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Autònom? Lluiteu per on trobar les tasques de WordPress per començar a treballar amb la CMS més popular del món? Trobar una bona feina pot ser més difícil que la feina en si! Sobretot quan cerqueu quelcom específic de nínxol com WordPress.


No us preocupeu, però, estem aquí per ajudar-vos. A les seccions següents, us ho donaré 20 llocs diferents on trobar feina remota (i també feines específiques a la ubicació si és el vostre gust).

Podreu trobar assistències a temps complet, a temps parcial i freelance, i per a cada font de treball, marcaré els tipus de treballs que hi trobareu.

Aleshores, prop del final de la publicació, us donaré cinc empreses diferents de WordPress que contracten aquest segon. Anem a fora i et contractem …

on trobar feina a WordPress

Una nota abans de començar

Abans d’entrar a la llista, vull dirigir-me amb una mica d’advertència per aquest post.

Com que els empresaris, naturalment, volen publicar la seva feina davant de tants globus ulls qualificats com sigui possible, trobareu alguna coincidència en els llocs de treball entre diferents fonts. Aquesta és la naturalesa del joc.

Intentaré evitar publicar llocs amb llistes 100% idèntiques de treballs de WordPress, però definitivament tindreu la publicació puntual de treballs que es troba en diverses fonts.

Amb tot això, anem a les feines!

On trobar feina de WordPress: a temps complet, autònom + més

Totes aquestes fonts ofereixen feines remotes de WordPress, tot i que moltes també ofereixen treballs específics per a la ubicació.

Com he comentat, també indicaré quins tipus de feines probablement trobareu per a cada font. És a dir, si les feines són # a temps complet, # a temps parcial, #freelance o una combinació (la situació normal).

codificable

1. Codificable

Tipus de feina: #freelance treballs

Vés a Codeable

Codeable és un mercat exclusiu per als autònoms de WordPress. No accepten ningú, però si teniu les truques aprovades, podreu publicar diverses feines autònomes que paguen un mínim de 60 dòlars per hora..

Nathan Ello és un bon exemple d’un autònom de WordPress que utilitza Codeable amb èxit. Si esteu interessats, podeu llegir el seu bloc per obtenir informació sobre l’autonomització i la codificació de WordPress.

Feines autèntiques

2. Feines autèntiques

Tipus de feina: Majoritàriament # a temps complet o #remot, però també es pot filtrar per #freelance i # a temps parcial

Vés a Feines autèntiques

Authentic Jobs és una borsa de treball per a dissenyadors, desenvolupadors i professionals creatius. Podeu trobar feines de WordPress simplement cercant la paraula clau “WordPress”. Una altra característica perfecta de Feines autèntiques és la possibilitat de canviar ràpidament Totes les feines i Feines remotes amb el clic d’un botó. També podeu afegir filtres per al tipus de treball, les habilitats, el nivell d’experiència, la compensació i molt més.

Consell ràpid: també cal tenir en compte les alertes; busqueu WordPress, commuteu el comandament remot i activeu una alerta de correu electrònic cada cop que hi hagi nous treballs.

Si us interessa contractar desenvolupadors de WordPress, utilitzeu el codi promocional CODEINWP10 a la caixa i obteniu el 10% de descompte.

Mercat autònom de Toptal

3. Toptal

Tipus de feina: # concertos freelance

tal

Toptal es factura com a lloc autònom per a la web "el 3% més important del talent autònom". Si voleu veure les tasques al lloc, haureu de sol·licitar-ho i ser acceptat. Com a resultat, trobareu llocs de treball més ben pagats que alguns dels altres mercats autònoms que enumeraré més endavant en aquesta publicació.

Cerqueu feines de WordPress a Remote OK

4. Taula de treball OK

Tipus de feina: Majoritàriament #remotiva feines a temps complet de WordPress

Vés a Remote Ok

Remote OK és un deslocal del popular lloc de treball remot Llista de nòmades. Llista exclusivament les tasques remotes, de manera que no hi ha necessitat d’ordenar entre treballs basats en ubicació i remots.

La selecció no és gran, però si la cerqueu "WordPress", podeu restringir ràpidament totes les tasques de WordPress remotes disponibles.

En el moment que vaig escriure aquesta publicació, hi havia quatre fitxes de treballs de WordPress actives.

Jobs.WordPress.net

5. Jobs.WordPress.net

Tipus de feina: Una bona barreja entre # treballs a temps complet, # a temps parcial i # basats en projectes

Vés a Jobs.WordPress.net

Jobs.WordPress.net forma part de la família de llocs de WordPress (fins i tot la trobareu al peu de pàgina de WordPress.org). Com que és on treballen WordPress diverses solucions, inclou tot tipus de treballs de WordPress, des del disseny fins al desenvolupament, retocs menors i escriptura.

Algunes tasques estan específiques a la ubicació; per tant, assegureu-vos que ho comproveu Ubicació columna abans d’estar excitat amb una feina.

Publicació de l'estat de treball WordPress Board

6. Borsa de treball de l’estat de la publicació

Tipus de feina: Tant # treballs a temps complet com # a temps parcial

Vés a la borsa de treball de l’estat de la publicació

La borsa de treball de l’estat de post és la pàgina centrada en la feina de Post Status, un lloc popular per als professionals de WordPress.

No té un munt de llocs de treball. Però cada treball de la pàgina es refereix específicament a WordPress. Un cop més, només assegureu-vos que busqueu el document Remota etiqueta perquè algunes de les tasques són específiques de la ubicació.

smashingmagazine

7. Feines de trituració

Tipus de feina: Tant treballs # a temps complet com #freelance, tot i que la majoria de llistats són a temps complet

Vés a Feines trencades

Smashing Jobs és, com el seu nom indica, la borsa de treball de Smashing Magazine. Inclou treballs per a tot tipus de dissenys i desenvolupadors web, però podeu trobar tasques de WordPress mitjançant el quadre de cerca.

També podeu filtrar els tipus de treball a temps complet i autònom. Un cop més, només assegureu-vos que la feina admet treballs remots, però. No totes les publicacions laborals ho fan.

WPHired dedicat exclusivament a feines de WordPress

8. WPhired

Tipus de feina: Majoritàriament # a temps complet, però inclou alguns treballs #freelance i # a temps parcial

Vés a WPhired

Com es pot imaginar del nom, WPhired es centra exclusivament en les tasques de WordPress. Sembla que el lloc obliga els pòsters a triar una ubicació, però si llegiu les descripcions del treball, us adonareu que molts d’ells permeten treballar a distància.

Borsa de treball de Dev WPMU

9. Borsa de treball de WPMU DEV

Tipus de feina: Principals concerts de #freelance

Vés a la borsa de treball de WPMU DEV

El tauler de treball de WPMU DEV no està tan actiu com ho era, però encara podeu trobar una petita selecció de treballs de WordPress autònoms..

Quan vaig escriure aquesta publicació, hi havia quatre publicacions diferents per a intèrvuls únics de WordPress.

SkipTheDrive

10. SkipTheDrive

Tipus de feina: Majoritàriament # feines a temps complet

Vés a SkipTheDrive

SkipTheDrive és un lloc que cura les oportunitats de treball remot d’altres llocs de fitxa de treball. La selecció no és enorme, la meva cerca només va presentar un parell de treballs de WordPress. Però és un bon lloc per comprovar si només busqueu llocs de treball de WordPress que permetin el treball remot.

startupjobs.asia

11. StartUp Jobs Asia

Tipus de feina: La majoria dels llistats són # a temps complet, però també inclou # treballs a temps parcial i #freelance

Vés a StartUp Jobs Asia

Tot i que la majoria de les tasques de WordPress d’aquest lloc es troben a Àsia (com es podria esperar del nom), també podeu trobar treballs remots de WordPress al lloc. Si voleu trobar llocs de treball a WordPress a Singapur, Malàisia o "On sigui", podeu utilitzar moltes opcions a StartUp Jobs Asia.

AngelList

12. Feines AngelList

Tipus de feina: Majoritàriament # feines a temps complet

Vés a Feines a AngelList

AngelList recopila feines de startups de tot el món, moltes de les quals permeten treballar a distància. Tot i que les tasques no són específiques de WordPress, podeu filtrar les paraules clau, les funcions, els pagaments, el patrimoni net i molt més per trobar tasques de WordPress que s’ajusten perfectament als vostres criteris..

De fet, el detall dels filtres que ofereix AngelList és una de les coses que la diferencia d’altres llocs de treball, segons el meu parer. Tot i així, haureu de registrar un compte i emplenar el vostre perfil per poder veure les tasques.

Treballem de forma remota

13. Treballem de forma remota

Tipus de feina: Majoritàriament # feina a temps complet #remotar

Vés a Treballem de forma remota

No és sorprenent que treballem de forma remota se centra exclusivament en treballs remots. Com que totes les feines són remotes, només cal que cerqueu "WordPress" per aconseguir una sòlida selecció de llocs de treball.

En el moment d’escriure aquesta publicació, hi havia uns 6 treballs remots relacionats amb WordPress, que són força sòlids pel que fa als llocs de treball remots.

obstrucció

14. Funcionament

Tipus de feina: Concerts únics #freelance

Vés a Upwork

No m’agradaria publicar Upwork, perquè moltes de les ofertes laborals es converteixen ràpidament en una carrera fins al final..

Però hi ha una cosa que no puc negar sobre l’ofici:

Hi ha tones de treballs a WordPress.

En el moment d’escriure aquest post, vaig cercar "WordPress" va obtenir més de 8.500 llocs de treball diferents. La majoria d’aquestes probablement no són oportunitats viables, però, amb una mida de més de 8.500 treballs diferents, podeu obtenir alguna cosa.

krop

15. Krop

Tipus de feina: Principalment treballs a temps complet, tot i que hi ha publicacions de #contracte

Vés a Krop

Krop és un tauler de disseny creat específicament per a "treballs creatius, de disseny i de tecnologia." Moltes de les tasques són in situ, però si feu clic a les descripcions de treballs individuals, podeu trobar algunes tasques remotes.

Estic inclòs a Krop perquè té diverses publicacions de feina de WordPress de qualitat, tot i que la falta de filtre per al treball remot és frustrant.

Mercat de Freelancer.com

16. Autònom

Tipus de feina: Tal com el seu nom indica, es tracta principalment de concerts únics #freelance

Vés a Freelancer

Igual que Upwork, Freelancer és una bossa mixta quan es tracta de qualitat laboral … però té tones de treballs per triar. De fet, al gener de 2015 s’havien finalitzat 243.161 projectes de WordPress a Freelancer.com (valor total de 60.571.205 dòlars)..

En el moment d’escriure aquesta publicació, Freelancer té més de 2.400 programes de WordPress diferents que podeu fer servir.

Si podeu seleccionar les feines amb una remuneració poc freqüent, trobareu feina que va des de instal·lació de WordPress per desenvolupar plugins i molt més.

FlexJobs

17. Flexjobs

Tipus de feina: Majoritàriament # a temps complet, però també inclou # treballs a temps parcial

Vés a Flexjobs

Flexjobs és un gran lloc de treball general amb un enfocament específic en les tasques de teletreball. La cerca de WordPress retorna les impressionants 279 publicacions. En part, perquè Flexjobs està una mica menys curat que alguns dels llocs més filtrats amb agressivitat com Remote OK i Treballem de forma remota.

Tot i així, si només voleu un gran abocament de feines remotes de WordPress i esteu disposats a aprofitar alguns dubtes, Flexjobs us ofereix una bona elecció.

Jobspresso

18. Jobspresso

Tipus de feina: Majoritàriament # a temps complet, però també es pot filtrar per # a temps parcial i #freelance

Vés a Jobspresso

Jobspresso és un lloc de llistats de treballs ben dissenyat i centrat específicament en treballs remots. Podeu cercar per paraula clau i també filtrar per indústria per trobar feina a WordPress.

De la mateixa manera, també podeu utilitzar filtres per triar entre treballs a temps complet, a temps parcial i freelance.

En el moment d’escriure aquesta publicació, una cerca de treballs de desenvolupament de WordPress va tornar 11 treballs diferents.

Craigslist

19. Feines Craigslist / Telecommuter

Tipus de feina: Principalment # a temps complet o # a temps parcial a les cerques, però YMMV.

Vés a Feines de telecomunicacions

Porta amb mi aquí …

Sí, sé que Craigslist no sempre té la millor reputació quan es tracta de feines. I sí, haurà d’ordenar a través d’un munt d’escombraries. Però … si cap de les altres opcions ha funcionat, realment podeu trobar feines de WordPress a Craigslist.

Vaig jugar amb algunes ciutats en què he viscut i amb la proporció de "feina prometedora" a "escombraries" va ser cap a la 1: 9 … cosa que de nou no és genial.

Tanmateix, per afegir alguns filtres útils, podeu utilitzar Treballs de teletreball per filtrar els resultats de Craigslist específicament per a oportunitats remotes.

onthegosistemes

20. OnTheGoSystems

Tipus de feina: #a temps complet

Vés a OnTheGoSystems

L’equip que està al darrere de dos dels complements més populars de WordPress, Toolset i WPML, sempre busca col·laboradors a l’ecosistema de WordPress.

Uneix-te a les 90 persones que treballen conjuntament a tot el món en plugins que actualment utilitzen més de 700.000 llocs web. Consulteu les seves ofertes laborals a temps complet i sol·liciteu si voleu experimentar l’entorn multicultural a OnTheGoSystems.

remotejobsclub

21. Club Treball Remot

Tipus de feina: # a temps complet #remotar #internacional

Vés al Club de treballs remots

Remote Jobs Club és un butlletí setmanal que envia treballs remots seleccionats i verificats manualment. Si esteu cansats de comprovar desenes de taulers de treballs remots, us recomano que us inscriviu al butlletí, independentment de quina indústria sigueu.

22. El vostre propi lloc web

Tipus de feina: El que vulguis!

Està bé, aquesta és una mica bonica. No obstant això, queda cert que un dels millors llocs per trobar feina de WordPress de qualitat és a través del vostre propi lloc web.

Trobeu molts autònoms de WordPress que treballen a través dels seus propis llocs web.

Si busqueu alguns exemples, aquí teniu un parell de llocs de portafoli d’autònoms freelancers de WordPress:

No podreu llançar un lloc de cartera i començar a obtenir feina de seguida. Però, com a redactor freelance d’èxit, puc dir, de primera mà, que un lloc de cartera sòlid és una gran inversió a llarg termini per trobar feina a WordPress.

Fins i tot podeu automatitzar parts del vostre negoci per estalviar temps en els avantatges generats des del vostre lloc.

5 empreses de WordPress que contracten ara mateix

Voleu saltar-vos a les taules de treball i dirigiu-vos directament a les empreses de WordPress que contracten ara mateix? Aquestes cinc empreses contracten gairebé sempre nou talent de WordPress. Comproveu-los!

Automàtica

1. Automàtica

Sí, aquest és una mica obert. Però per a qui convé treballar més que l’empresa que es troba bàsicament darrere de WordPress?

Automattic gairebé sempre contracta, tot i que he sentit que el procés de sol·licitud és força intens.

Vés a Automatiques

10 punts

2. 10up

10up és una agència de desenvolupament que sempre contracta els millors talents de WordPress. Si creieu que podeu fer el tall, podeu sol·licitar avui una de les vostres tasques.

Vés al 10up

Reaktiv Studios

3. Estudis Reaktiv

Reaktiv Studios és una agència de desenvolupament de WordPress que sol tenir almenys un parell de publicacions laborals. Treballen amb clients com Harvard i The Wire Cutter, així que segurament podríeu treballar en projectes interessants.

Vés a Reaktiv Studios

Incsub

4. Incsub

Incsub és l’empresa que hi ha al darrere d’edublogs i de WPMU DEV, cosa que significa que tenen molta feina per fer feina per als experts de WordPress..

Vés a Incsub

Temes elegants

5. Temes elegants

Elegant Themes és l’empresa matriu que hi ha al darrere del gran tema de Divi, així com diversos temes i complements. Degut a la seva popularitat, els temes elegants solen contractar almenys algunes posicions de WordPress.

Vés a Temes elegants

Sortiu-hi i obteniu un treball de WordPress

I això arrodoneix la nostra llista d’on trobar llocs de treball de WordPress. Si coneixeu una font fantàstica de feines de WordPress que no es troba a la llista, estaria fantàstic si heu compartit els comentaris per tal de fer aquest recurs millor per a tothom.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

* Aquesta publicació conté enllaços d’afiliació, cosa que significa que si feu clic a un dels enllaços del producte i que adquireix el producte, rebríem una petita quota. Tanmateix, no hi ha cap problema, encara pagareu l’import normal, de manera que no hi ha cap cost per part vostra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector