20 consells que no són tan evidents per a compradors (es va conèixer de primera mà mentre es treballa en projectes de WordPress).

20 consells que no són tan evidents per a compradors (es va conèixer de primera mà mentre es treballa en projectes de WordPress).

20 consells que no són tan evidents per a compradors (es va conèixer de primera mà mentre es treballa en projectes de WordPress).
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Mentre feia la meva recerca, he trobat molts consells en línia sobre com vendre’ls Fiverr® però molt menys informació sobre com treure el màxim partit de la vostra experiència com a comprador. Així doncs, com que he estat jugant força amb Fiverr darrerament, pensava omplir aquest buit i posar una llista d’alguns dels meus millors consells de Fiverr – des del punt de vista del comprador – per ajudar els compradors i els venedors a treballar millor (és benvingut, Fiverr)!


Atenció, dades diu: un de cada tres empresaris dels Estats Units va acudir a autònoms per ajudar a la codificació l’any passat (vegeu el gràfic més avall).

Consells de Fiverr no tan evidents per als compradors

(Gràfics per Visualizer Lite.)

WordPress, en concret, està ben representat en plataformes com Fiverr, UpWork i PeoplePerHour per citar-ne alguns.

Que ben representat?

Si cerqueu "Personalització de WordPress" A Fiverr hi haurà més de 6.800 resultats (anomenats Gigs®).

Fiverr ha estat entorn del 2010, és una de les plataformes exclusives per al disseny gràfic amb un pressupost i recentment ha llançat una opció per llistar serveis premium (fiverr.com/pro). A l’intent d’aconseguir professionals més qualificats a l’abast, ara s’ha produït un canvi en la seva comercialització centrada en la construcció d’una comunitat de professionals. Per tant, és sens dubte una de les plataformes autònomes per provar si ho desitgeu crear / modificar un lloc de WordPress.

Si decidiu voleu donar-li una volta a Fiverr, aquí teniu 20 consells Fiverr per aprofitar al màxim la vostra experiència:

1. No utilitzeu diversos comptes

Fiverr només permet un compte actiu per usuari i qualsevol intent (capturat) d’enganyar això resultarà en desactivar tots els comptes relacionats. Podeu llegir més informació sobre això Termes del servei (en definitiva, és una manera per a ells de protegir els usuaris contra el frau i els abusos).

Penseu bé abans de triar el vostre nom d’usuari de Fiverr, ja que un cop registrat, no podreu canviar-lo.

2. Guardeu els vostres favorits

De vegades buscar Fiverr és com buscar l’agulla proverbial al paller. I quan trobeu el servei adequat (o, com sol passar, un altre servei interessant en la vostra cerca de trobar el servei adequat), voleu assegurar-vos que no oblideu què és.

Per evitar-ho, guardeu-les per a una col·lecció separada, tal com feu a Pinterest.

Llista de Preferits de Fiverr

3. Poseu-vos sempre en contacte amb el venedor abans de comprar

El més interessant de Fiverr és que permet als compradors i venedors enviar-se missatges els uns als altres abans de fer una comanda. Tot i que heu trobat el concert adequat que coincideixi amb els vostres requisits, no us apressarem a colpejar el botó de la comanda.

A prop del perfil del venedor, apareixerà un botó Contacta amb mi que apareix a la finestra de contacte on es pot descriure breument el que busca. Això us donarà l’oportunitat de veure la resposta del venedor i aprendre’n una mica sobre ells. Obtenir respostes diferents us ajudaran a triar una opció millor en la selecció del venedor guanyador.

Opció de venedor de missatges Fiverr

4. Utilitzeu una paraula secreta

Quan publiqueu una sol·licitud, assegureu-vos d’afegir una paraula secreta a la descripció del projecte i demaneu als venedors que s’ho mencin quan facin una oferta a la vostra sol·licitud.

Et sorprendrà veure que gairebé el 50% de les comandes el perdran. Això us ajudarà a eliminar persones que no han llegit realment la sol·licitud i anar a les més motivades.

Sol·licitud de servei de Fiverr

5. No deixeu les puntuacions puntuals a menys que no siguin inevitables

En canvi, envieu un missatge al venedor i expliqueu per què no esteu satisfet amb els resultats. Com que les valoracions són molt importants per als venedors, és probable que s’ofereixin a arreglar el problema sense cap tipus de quota addicional.

És millor donar la possibilitat als venedors de reparar les coses abans de deixar-los una mala valoració. La majoria de venedors ho apreciaran i intentaran ajudar-lo. Tot i que pot haver-hi un petit retard, no deixa de ser una victòria.

6. Utilitzeu algunes bones pràctiques per obtenir resultats més ràpids

Si busqueu una solució ràpida, haureu d’estar atents a un parell de coses. A més d’anar després dels venedors de Fiverr amb una bona resposta i termini de lliurament, hi ha altres consells de Fiverr per prestar atenció a:

 • Després de publicar una sol·licitud a la comunitat de venedors, els detalls del projecte passaran a la fase de revisió. Això passa perquè Fiverr ha de comprovar si el vostre projecte compleix les seves TOS, el que significa que es trigaran un parell d’hores a aprovar la vostra sol·licitud. Si voleu que les coses es facin ràpid, millor que envieu aquesta sol·licitud al més aviat possible.
 • Per obtenir una resposta ràpida a la sol·licitud, busqueu venedors marcats en línia. Per veure-ho, busqueu el document En línia icona a la cantonada superior dreta del perfil d’un venedor.
 • El termini mínim d’entrega a Fiverr és d’un dia, i un projecte complex pot requerir diversos dies per completar-se. Els venedors ho especificaran en el termini de lliurament de la gira. Per aconseguir que es faci més ràpid, podeu comprar un Extra (més informació sobre aquest punt a la punta 13) o enviar un missatge al venedor i preguntar si estan disponibles per lliurar més ràpidament per obtenir diners addicionals afegits al concert.

Lliurament extra ràpid de Fiverr

 • Per manejar ràpidament un projecte, vigileu el nombre de revisions incloses en un concert (que apareixen a la secció Detalls de la comanda). Alguns venedors no ho tenen especificat, tot i que és poc probable que arrisquin a rebre una mala revisió per negar-se a fer una revisió addicional.
 • Utilitzeu l’aplicació per a mòbils Fiverr per comunicar-vos a l’instant amb el venedor (més informació sobre aquest en el consell # 18).

7. Feu un judici abans de sol·licitar un projecte més gran

Si teniu un projecte gran (amb un valor de 100 $ més), sovint us convindreu més aviat a encarregar un petit projecte per avaluar la qualitat d’un venedor.

Per fer-ho, us recomano fer una petita comanda de prova amb 2-3 venedors. D’aquesta manera, tindreu una millor oportunitat d’obtenir el projecte més gran sense sorpreses no desitjades.

8. Guanyeu diners amb el programa de derivació

No hi ha pressupost per treballar a Fiverr? Podeu començar a guanyar-ne alguns. En lloc de recomanant Fiverr als teus amics i aconseguint un 20% (és a dir, 5 $ per projecte de 25 dòlars) per cada nova inscripció, podeu registrar-vos en el seu programa d’afiliació i rebre fins a 50 dòlars..

Per als compradors per primera vegada (nous usuaris registrats) que rebin concerts de WordPress, els Programa d’afiliació Fiverr et paga 40 dòlars. En recomanar el servei al vostre lloc / bloc, podríeu començar a guanyar grans diners que podeu treure efectiu o utilitzar-lo per comprar algun concert per compte propi..

WordPress afiliada a Fiverr

9. Ignora la tecla "Les millors ofertes" del correu electrònic de Fiverr

Després de realitzar una sol·licitud, les ofertes començaran a publicar-se. Fiverr ho anunciarà enviant-vos un correu electrònic amb una llista seleccionada de "les millors ofertes".

Fiverr recomanacions per concert de correu electrònic

Aquí hi ha un dels meus millors consells de Fiverr: no us afanyem a aconseguir-los "seleccionada" ofertes. Fiverr els tria de forma aleatòria i tria els venedors del primer nivell 1-2 que responen a la vostra sol·licitud. Les dues ofertes que vaig rebre no van mencionar la paraula secreta i, certament, no van ser les més interessants que he rebut.

Recordeu-ho: un correu electrònic automatitzat mai serà tan bo com el vostre ull humà!

10. Negociar

No recomano negociar sempre el preu, després que el preu més reduït no sigui realment ètic. Però abans de sol·licitar una oferta, triga uns quants moments a pensar en quin pressupost et convé.

A continuació, quan publiqueu la sol·licitud, deixeu el camp del pressupost en blanc. Si les ofertes tornen a tenir un preu massa elevat, podeu tornar-ho a respirar i dir que no us ho podeu permetre gaire. En la majoria dels casos, els venedors seran flexibles i t’ofereixen un millor acord.

També us pot interessar aquests articles:

 • Quatre consells per protegir el vostre lloc de WordPress contra els pirates informàtics
 • 14 de les millors eines de desenvolupament de WordPress del 2020 … Sense clics i no són obvis … Apostem perquè no els hagueu vist abans!
 • Per què el PSD a HTML no està mort (fins i tot a l’època de WordPress)

11. Configureu l’accés d’usuari limitat i feu còpies de seguretat

La majoria dels venedors de Fiverr demanen les dades d’inici d’inici al vostre lloc (si el concert implica algun treball directe de WordPress, és a dir). Aquesta és una pràctica habitual, ja que els ajuda a comprendre millor les sol·licituds i, per tant, a lliurar més ràpidament. Per estar al costat segur, creeu millor un compte separat amb accés limitat i sense privilegis d’administració. Funcions d’usuari de WordPress et pot ajudar a aconseguir-ho.

A més, abans d’implementar qualsevol canvi, assegureu-vos que feu una còpia de seguretat del vostre lloc i dades.

12. Vigileu "lloc web de configuració complet / complet" concerts

Alguns concerts prometen lliurar un lloc totalment configurat. Per fer-ho, els venedors de vegades recullen un tema piratat o utilitzen plugins que no són genuïns. No només els temes / complements pirates no rebran actualitzacions i correccions dels seus autors, sinó que sovint contindran programari maliciós per arrencar!

Per mantenir-se net, assegureu-vos de preguntar als venedors si tenen una llicència per a aquests productes i durant el temps que seran vàlids. Alguns temes es venen amb una llicència de vida, mentre que d’altres es basen en la subscripció (cosa que significa que haureu de pagar una quota recurrent per mantenir-los al dia).

13. Comprar complements / complements

Els venedors de primer nivell i poden pujar els seus concerts amb addicionals. Aquests es mostren a la descripció del concert i, de vegades, només apareixeran a la fase de pagament.

Els serveis addicionals us poden comprar una entrega més ràpida, una revisió addicional o alguna cosa relacionada amb el vostre lloc (revisió de seguretat, optimització del lloc, etc.).

Si teniu en compte l’actualització, teniu en compte el preu final i si haureu pagat aquest import pel concert sense l’extra. Si la vostra resposta és afirmativa i el que és addicional és el que necessiteu, només cal que el feu!

Fiverr extres

14. Construir relacions

Aquest és el meu preferit de tots els consells de la confecció. Si ja heu provat Fiverr i heu trobat un venedor que feia una bona feina, no hi aneu a la cerca. Tingueu en compte i manteniu la persona que us ha ajudat en primer lloc.

En cas contrari, només perdreu el temps. Si el venedor està ocupat o no pot fer la feina, demaneu que recomanin algú. Ja és similar a com funcionen les coses a la vida real? ��

15. No tracteu de jugar al sistema

Aquest és potser un dels consells clau de Fiverr que recordeu …

Molts han intentat escapar de la comissió de Fiverr connectant-se amb un venedor fora de la plataforma. Tot i que no és impossible, és millor que no vagis així.

No es permet compartir les dades de contacte (correu electrònic, Skype i Facebook nom d’usuari, número de telèfon) ni demanar el correu electrònic del venedor a Fiverr. No accepteu ni tragueu activitats que puguin tenir com a conseqüència la prohibició del vostre compte.

Recuperar un compte prohibit és gairebé impossible.

Dels Termes del servei de la plataforma (enllaç):

(…) les infraccions a les Condicions del servei de Fiverr causen la suspensió permanent de tots els comptes.

Com aquest tipus:

16. Assolir el suport de Fiverr

Si La base de coneixement del comprador de Fiverr no va ser útil i necessiteu suport humà, podeu contactar-hi Servei d’atenció al client (via ZenDesk) Tanmateix, la manera més ràpida de posar-se en contacte és a través de compte oficial de Twitter de Fiverr.

 • Temps de resposta a Twitter: 30 minuts
 • Temps de resposta per correu electrònic: 2,45 hores

Contactar amb l’assistència de Fiverr va funcionar força bé. Així que per a emergències, et tindran cobert, cosa que sempre és tranquil·litzadora.

17. Utilitzeu l’aplicació Fiverr

Android Fiverr

Feu-vos disponible utilitzant les aplicacions mòbils gratuïtes de Fiverr per a Android i iOS. D’aquesta manera, us serà més fàcil respondre ràpidament als missatges i també navegar per proves mentre esteu a la carretera i crear la vostra llista de Preferits.

Aplicació Android Fiverr

Aplicació iOS Fiverr

18. Deixa un consell per fer un bon treball

Després de la publicació del projecte, Fiverr us enviarà una revisió. Podeu optar per saltar-lo i, al cap de tres dies, desapareixerà. Però les ressenyes són d’or per als venedors, així que intenteu trobar un parell de minuts per deixar-ne un personalitzat.

A continuació, tindreu l’opció de deixar un consell addicional per al venedor. Això no és obligatori, però és una bona manera d’agrair gràcies i ajudar el venedor amb una mica de diners addicionals. Sobretot si esteu satisfets i creieu que podreu tornar a treballar junts, sempre és benvingut un petit consell. (FYI; els consells també cobren una comissió per Fiverr amb un 20%, de manera que el venedor obtindrà menys.)

19. Entra a la comunitat de Fiverr

El Fòrum Fiverr oficial és un bon lloc per relacionar-se amb persones que utilitzen Fiverr, tot i que realment pocs compradors ho fan. Podeu posar una pregunta al document Consells per als compradors i la Consells per a venedors o simplement navegar per les categories Preguntes freqüents.

També hi ha un Fòrum Fiverr a Quora i a Fòrum Reddit per arribar a la comunitat, però no tinc ni idea de quina actitud són. Si heu utilitzat fòrums Quora o Reddit Fiverr, compartiu la vostra experiència als comentaris!

20. Ser professional

Com qualsevol servei, Fiverr s’ha de gestionar professionalment. Tingueu en compte que l’empresa d’algú pot dependre de tu, així que proveu de:

 • Tingueu paciència de la comunicació; mai no se sap què pot provocar un retard en la resposta.
 • Valoreu bastant el treball de les persones i, recordeu, sempre podeu compensar amb un consell.
 • No utilitzis mal llenguatge – "La comunicació sobre Fiverr ha de ser amable, constructiva i professional. Fiverr condemna l’assetjament, l’assetjament i el discurs d’odi cap als altres."
 • Sigui raonable amb els terminis i permeti al venedor temps suficient per modificar i revisar l’obra.
 • No amenacis amb cancel·lar ni fer una mala crítica.

Consells de Fiverr més interessants?

Tot és de mi. Seguint aquests consells de Fiverr, la vostra experiència general de Fiverr serà millor, més ràpida, més agradable.

Heu provat Fiverr per a vostres obres de WordPress? Comparteix les teves experiències als comentaris següents.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació i presentació de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector