10 millors països per externalitzar el desenvolupament de programari basat en dades

L’externalització del desenvolupament de programari pot ser una bona manera d’estalviar diners sense deixar de fer feina d’alta qualitat. Tot i això, hi ha algunes coses que cal saber sobre la subcontractació per poder fer-ho de manera efectiva. Per començar, cal saber-ho quins són els millors països per externalitzar el desenvolupament de programari perquè pugueu centrar la cerca de manera eficaç.


En aquest article, veurem de prop els deu millors països per subcontractar el desenvolupament de programari.

Els millors països per externalitzar el desenvolupament de programari

El vostre resum de “retardar”

Si teniu pressa, aquí teniu un resum dels millors països per subcontractar el desenvolupament de programari a més del que podeu esperar que gasteu:

(Gràfic de Visualitzador.)

Què fa que un país sigui bo per a la subcontractació?

Els principals aspectes que voleu buscar a l’hora de determinar els millors països per subcontractar el desenvolupament de programari són costos més baixos, un mercat informàtic altament desenvolupat, una infraestructura educativa d’alta qualitat i la capacitat de comunicar-vos en el vostre idioma preferit (als efectes d’aquest article, suposem que preferiu treballar en anglès). Aquests factors creen un gran grup de talents de tècnics especialitzats per a què escolliu.

Algunes empreses també poden voler tenir en compte altres factors, com ara les diferències culturals. Poden anar des de tenir diferents vacances oficials a grans diferències culturals que podrien impedir que algunes persones treballin amb vosaltres.

El factor final a tenir en compte a l’hora de considerar els millors països per subcontractar el desenvolupament de programari a zones horàries. Moltes empreses troben maneres de col·laborar amb els treballadors en diverses zones horàries, però hauríeu de plantejar-vos com treballareu amb la gent d’altres zones horàries abans de començar la cerca. Esteu disposats a aixecar-vos d’hora oa quedar-vos a l’oficina tard per a les reunions de Skype? El vostre projecte és una prioritat prou baixa que un retard entre comunicacions sigui correcte? O voleu que les zones horàries es superposin perquè pugueu comunicar-vos amb la gent en temps real?

Un cop hàgiu esbrinat quines són les necessitats específiques d’externalització de la vostra empresa, esteu preparats per començar a buscar col·laboradors dels millors països per subcontractar el desenvolupament de programari per.

Els 10 millors països per subcontractar el desenvolupament de programari

1. Índia

Els millors països per externalitzar el desenvolupament de programari: # 1 Índia

L’Índia és probablement el primer país en què penseu quan sentiu aquest terme "subcontractació", i amb una bona raó. L’Índia és segon país de parla anglesa més gran al món, que la converteix en una elecció ideal per als empresaris nord-americans o del Regne Unit interessats en la subcontractació. El seu sistema educatiu també es centra molt en les matemàtiques i en produeix tants 2,6 milions de graduats en STEM en un sol any.

Segons recerca de Gild, Els desenvolupadors indis van superar els seus homòlegs nord-americans en les avaluacions de matemàtiques i lògica en un 11% complet. Tot i això, han rebut puntuacions significativament inferiors a les proves en PHP i HTML, de manera que si busqueu desenvolupament web, potser voldreu verificar si els proveïdors externs amb els quals treballareu tenen un bon historial de treballs lliurats..

Salaris: Segons Escala de pagament, el salari mitjà anual d’un desenvolupador de programari a l’Índia és de 779.700 Rs, o 11.139 dòlars.

2. Ucraïna

Els millors països per desenvolupar el desenvolupament de programari: Ucraïna # 2

El govern ucraïnès té un fort focus en l’educació que ha nodrit una pròspera industria industrial. Segons anàlisi estadística de HackerRank, Els desenvolupadors d’Ucraïna van tenir una puntuació mitjana del 88,7% en tots els reptes de HackerRank. Ucraïna també és la llar el major nombre de programadors de C ++ a nivell mundial.

L’anglès no està molt estès entre la població general, però El 80% de la seva comunitat informàtica parla anglès, així que les barreres de comunicació són un problema mínim aquí. Altres avantatges de la subcontractació a Ucraïna inclouen un fus horari que es superposa parcialment als temps dels Estats Units i del Regne Unit i una cultura de treball similar que premia el repte i la competència.

Salaris: Segons Escala de pagament, Els salaris anuals dels desenvolupadors d’Ucraïna oscil·len entre els 11.936 i els 46.787 dòlars.

3. Xina

Xina

La Xina és la llar de moltes empreses de tecnologia de creixement més ràpid i en produeix tants 4,7 milions de graduats en tecnologia cada any. En una hipotètica anàlisi de països aptes per participar a la "programació olímpica" de HackerRank, La Xina va ocupar el primer lloc.

Hi ha, però, un parell de possibles inconvenients. Primer, només 10 milions dels 1.300 milions de residents de la Xina parlen anglès, presenta una gran barrera de comunicació per a molts empresaris internacionals.

En segon lloc, es coneix que la Xina té aplicacions laxes sobre les lleis de propietat intel·lectual (IP). Tanmateix, es pot superar contractant una agència de subcontractació de bona reputació i establint normes clares abans de començar a treballar junts.

Salaris: Salaris anuals dels desenvolupadors de programari A la Xina normalment es van des de 189.000CNY (27.695,96 $) fins a 357000CNY (52.314,59 $).

4. Polònia

Polònia

Segons estadístiques de HackerRank, Polònia és la llar dels tercers programadors més qualificats del món. Els seus programadors van ocupar el primer lloc en les avaluacions de Java i van ser classificats en els cinc primers llocs per a altres llenguatges de programació mainstream com Python, Shell i Ruby. Dues de les ciutats més grans de Polònia, Varsòvia i Cracòvia, també es van classificar entre les 50 millors ciutats de la ciutat Índex de globalització de Tholons.

Els desenvolupadors occidentals també estaran encantats de notar-ho El 30% de la població polonesa parla anglès com a segona llengua, la comunicació és senzilla. Les empreses nord-americanes hauran de fer alguns allotjaments per a zones horàries si volen realitzar reunions en directe, però hi ha prou solapament per permetre la col·laboració funcional.

Salaris: Dades de PayScale demostra que el desenvolupador mitjà de programari a Polònia paga un salari anual de 85.069PLN, o 22.273,88 dòlars.

5. Filipines

Les Filipines

Acabat El 92% dels filipins parlen anglès, convertint les Filipines en una de les poblacions de parla anglesa més grans del món. També tenen un servei especialitzat Sistema de secundària STEM i han implementat reforma educativa seriosa dels darrers anys.

Aquests factors, juntament amb el baix valor global del pes de Filipines, s’han combinat per convertir les Filipines en una de les les millors destinacions per a la subcontractació, amb la capital del país, Manila, es va classificar com a segona millor ciutat per subcontractació al món per l’índex de globalització de Tholons.

Tot i això, les reformes encara no han tancat la bretxa entre desenvolupadors de programari de Filipines i desenvolupadors d’altres nacions d’aquesta llista. Això vol dir que, tot i que és un dels millors països que subcontracta el desenvolupament de programari, si teniu en compte un projecte senzill, potser voldreu considerar la Xina o Ucraïna per a projectes més complexos..

Salaris: El desenvolupador de programari mitjà a Filipines fa 554.000PHP, o 10.553,40 dòlars.

6. Romania

Romania

Romania ofereix als seus ciutadans accés a una educació igualitària, gratuïta i gratuïta, que ha impulsat un dels escenes tecnològiques més diverses d’Europa. Els desenvolupadors romanesos van ocupar el lloc número 20 del món Proves de programació de HackerRank.

Durant els darrers anys, Romania ha invertit molt en la seva infraestructura informàtica, propulsant-los a Internet 18è lloc a l’A.T. Índex d’ubicació de serveis globals de Kearney, que agrupa els països en funció de l’atractiu financer, els nivells d’habilitats i la disponibilitat i l’entorn empresarial general. I amb la majoria de desenvolupadors guanyant com a mínim tres vegades més com la mitjana romanesa, aquest camp és capaç de dibuixar un flux constant de treballadors nous i amb talent.

Romania també ofereix altres avantatges clau per als empresaris de l’Europa occidental i l’Amèrica del Nord. La zona horària ofereix un solapament important amb Europa occidental i fins i tot zones horàries dels Estats Units. Gairebé el 90% de la comunitat de desenvolupadors a Romania parla anglès, i molts altres Les llengües estrangeres com el rus i l’alemany són habituals a Romania.

Salaris: Salaris anuals dels desenvolupadors a Romania oscil·la entre els 12.000 i els 35.000 dòlars.

7. Brasil

Brasil

El Brasil és la seva llar 6,18 milions de parlants anglesos amb fluïdesa i un govern que està treballant dur per construir millor infraestructura d’educació tecnològica. Combinada amb una mà d’obra inusualment jove – El 38,18% de la població té menys de 24 anys – això fa que el Brasil sigui un país nou i extern per a la subcontractació de desenvolupament de programari.

Tanmateix, la comunitat informàtica del Brasil encara és relativament jove. Els programadors brasilers només van puntuar una mitjana del 71,3% a les avaluacions de HackerRank. Això fa que el Brasil sigui un lloc excel·lent per trobar desenvolupadors més jóvens, però vol dir que voldreu consultar altres països d’aquesta llista per a projectes més avançats..

Salaris: El cost de la vida al Brasil varia de manera anàloga d’un lloc a l’altre, i els salaris dels programadors varien en conseqüència. Segons la seva ubicació i nivell d’experiència, Els salaris dels desenvolupadors brasilers oscil·la entre R24.000 (6.009,26 $) i R132,000 (33.054,78 $).

8. Taiwan

Taiwan

Taiwan és la seu del setè desenvolupador més qualificat del món segons HackerRank, amb forts coneixements en àrees com la programació funcional i les estructures de dades. El govern taiwanès també ha invertit molt en el seu objectiu de convertir-se en "Silicon Valley d’Àsia" amb una millora de l’educació i de la infraestructura informàtica.

Tot i això, això no vol dir necessàriament que Taiwan sigui el millor lloc per subcontractar. A la web Índex de competència en anglès, Taiwan ocupa el 40è lloc dels 80 països que no parlen anglès. És difícil trobar números específics dins de la comunitat de programació, però aquest número suggereix que les barreres de comunicació podrien esdevenir un problema important si externalitzés a Taiwan. Actualment, Taiwan estudia fer de l’anglès un dels seus llengües oficials nacionals per solucionar aquest problema.

Salaris: Escala de pagament afirma que el desenvolupador mitjà de programari taiwanès guanya TWD729.147, o 23.427 dòlars a l’any.

9. Egipte

Egipte

Egipte només es va classificar en el lloc número 42 de la llista de HackerRank els 50 principals països per al desenvolupament de programari, però es dediquen a augmentar el seu grup de treballadors de tecnologia. Durant els últims anys, Egipte ha invertit en el desenvolupament de Barcelona Centres de secundària centrats en STEM, produint una gran piscina de treballadors experimentats en tecnologia. La majoria d’escoles d’Egipte també ensenyar anglès, de manera que les barreres de comunicació han de ser mínimes quan es tracti amb treballadors egipcis.

Tanmateix, el que realment fa que Egipte brilli en aquesta llista és la pura assequibilitat: la subcontractació a Egipte costarà menys que subcontractar a qualsevol altre lloc d’aquesta llista.

Salaris: El salari mitjà d’un desenvolupador de programari sènior a Egipte és EGP103.187, que converteix a 6.041,22 dòlars. Això és significativament inferior als desenvolupadors en qualsevol altre lloc, de manera que, mentre que podreu passar una bona estona buscant la persona adequada, hauríeu d’estalviar molt un cop els hagueu trobat..

10. Canadà

Canadà

Canadà té una infraestructura educativa forta amb un enfocament dedicat a la tecnologia: El 18,6% dels graduats anuals del Canadà tenen graus STEM. Pel que fa al nivell d’habilitat real, els programadors canadencs ho eren classificat en el lloc 21 de HackerRank. Tres ciutats canadenques també es van classificar entre les 50 millors parts del país Índex de globalització de Tholons: Toronto, Calgary i Halifax.

La subcontractació a Canadà també ofereix molts altres avantatges, especialment per a negocis amb seu als Estats Units. Hi ha poques diferències culturals per preocupar-se i les zones horàries permeten una comunicació fàcil amb els clients nord-americans. Això facilita a les empreses assolir una veritable col·laboració en projectes més complexos.

Salaris: Canadà és el lloc més car per subcontractar a aquesta llista, amb el desenvolupador mitjà de programari que guanya 64.266CAD (47.659,67 USD) segons PayScale. Tanmateix, aquest cost addicional es compensa amb la qualitat estable dels treballadors i el tipus de canvi favorable.

Reflexions finals sobre els millors països per subcontractar el desenvolupament de programari

Limitar la cerca als millors països per subcontractar el desenvolupament de programari només és el primer pas cap a una relació d’externalització exitosa. També cal establir sistemes clars de comunicació i col·laboració.

�� Si necessiteu més ajuda amb això, consulteu les nostres guies sobre com i quan subcontractar el treball de WordPress i on trobar la millor ajuda de WordPress..

May També pot voler fer una ullada als nostres perfils de 10 empreses multimilionàries construïdes amb la subcontractació i el treball remot de desenvolupament de programari.

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map