10 empreses multimilionàries construïdes amb la subcontractació i el treball remot de desenvolupament de programari

10 empreses multimilionàries construïdes amb la subcontractació i el treball remot de desenvolupament de programari

10 empreses multimilionàries construïdes amb la subcontractació i el treball remot de desenvolupament de programari
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Les connexions a Internet d’alta velocitat i la disponibilitat d’aplicacions basades en núvols potents han facilitat que mai la persona mitjana justifiqui un lloc de treball que impliqui treballant des de casa. De la mateixa manera, les empreses poden aprofitar un grup de talent global amb subcontractació de desenvolupament de programari.


Segons dades del document Cens nord-americà, El 5,2% dels nord-americans treballaven a casa seva el 2017, un 5% més que el 2016. La majoria de les persones que representa aquest nombre treballen en un camp d’informàtica. De fet, ja des del 2015 n’hi havia una estimació 300.000 empleats a temps complet en tasques d’informàtica que funcionaven des de casa.

Més de la meitat dels empleats de la indústria informàtica / informàtica han informat que funcionen de forma remota (és a dir, bàsicament tot un exèrcit de subcontractació de desenvolupament de programari!), i representen la indústria més important on contractar treballadors remots. Altres indústries populars per al treball remot inclouen assistència sanitària, vendes, educació / formació i serveis al client. Dit això, hi ha poques indústries que avui no es podrien adaptar raonablement a una estructura de treball remota.

El 56% de les startups han subcontractat la seva feina, donant lloc a una major demanda de treballadors remots i 55% dels responsables de contractació Creuen que esperen que el nombre de treballadors remots augmenti en els propers deu anys.

Desenvolupament de programari Externalització i treball remot

��️ Bonus; Si busqueu formes d’efectivitzar el treball remot per al vostre negoci, consulteu aquests recursos en profunditat:

 • Com treballar des de casa (i mantenir-se a Sane)
 • Com mantenir el focus en treballar a distància
 • Comparat amb el millor programari de seguiment de temps
 • Comparat el millor programari webinar
 • 15+ Eines de productivitat excel·lents

Al final, el treball remot segurament està en augment, i podem veure els efectes d’això a tot el panorama tecnològic. Aquí en presentem alguns les empreses més importants que han creat equips remots amb subcontractació de desenvolupament de programari mentre creix fins a nivells de milers de milions en valor empresarial:

# 1: Automàtica

Automàtica, la companyia que lidera el procés de desenvolupament de WordPress i WooCommerce (entre d’altres) està molt invertida en opcions de treball remot. El fundador i conseller delegat Matt Mullenweg ha estat molt vocal pel seu suport al treball distribuït (prefereix aquest terme per “remot”) ja que "el futur del treball" – un concepte que va compartir durant un recent Xerrada TED.

logotip automàtic

Automattic compta amb més de 860 empleats repartits en 68 països del món. Recentment, Automattic va decidir fer-ho tanca la seu a San Francisco perquè no hi apareixia ningú!

Automattic fa que l’opció remota funcioni per a ells confiant en Slack, així com una xarxa de blocs en temps real que funcionen amb el tema P2., Comparteix l’enginyer de felicitat automàtica Andrew Spittle. Busquen sol·licitants amb fortes habilitats de comunicació escrita, ja que confien majoritàriament en la comunicació de text. De fet, les entrevistes es realitzen a través del xat.

Recentment, Automattic va publicar una nova eina anomenat Happy Schedule, el primer d’una nova línia de productes anomenada "Eines feliços", creades tenint en compte equips remots / distribuïts. Happy Schedule ajuda els membres de l’equip remot a gestionar els seus horaris mentre es sincronitzen amb altres membres de l’equip.

Els empleats de Automattic inclouen una jubilació anual de setmanes (i retirs de departament), una indemnització per a l’oficina de casa i treball de feina i uns sous sabàtics cada cinc anys..

Des del 2014, Automattic tenia un valor de 1.165 milions de dòlars.

# 2: commuta

Desactivar és una eina popular de seguiment de temps utilitzada per molts equips remots. Practicant el que prediquen, Toggl opera amb un equip completament remot format per més de 75 persones en 19 zones horàries.

L’equip de Toggl també està al darrere d’un altre producte de treball remot útil: Setmana, una eina de planificació de projectes.

logo toggl

Alari Aho va fundar la companyia, inicialment com a projecte lateral. Va arrossegar amb èxit no només aquest projecte, sinó també Teamweek and Hundred5, sense cap finançament de capital de risc (però amb l’ajut de la subcontractació de desenvolupament de programari). Avui, l’eina dóna servei a més d’un milió d’usuaris.

Per què a la gent li encanta treballar per aquesta empresa? Van muntar un vídeo perquè pugueu escoltar la resposta directament des de la boca dels seus empleats.

Porta de vidre informa dels avantatges addicionals dels empleats que inclouen:

 • Un descompte per telèfon mòbil
 • Estandament per a membres del gimnàs
 • Suport al desenvolupament professional

Si busqueu ajuda per establir una cultura de treball remota o una subcontractació de desenvolupament de programari, consulteu la seva guia a fons, Fora de l’oficina.

alari aho

Alari Aho

"Ja som més de cinc anys una empresa remota. El principal que m’agrada és la quantitat de talents que podeu trobar a tot el món. El treball a distància és sens dubte el futur."

Alari Aho, cofundador i president de Toggl

A la publicació, Toggl té uns ingressos anuals de 14 milions de dòlars.

Consulteu la llista actual de obertes de treball remotes a Toggl, però no abans de caure en la seva interessant entrevista sobre el treball remot Remote.co.

# 3: Buffer

Buffer, a gestió de mitjans socials empresa que permet als usuaris programar, analitzar i gestionar tots els seus comptes socials des d’una plataforma, és una de les empreses més conegudes per tenir un equip completament remot fent subcontractacions de desenvolupament de programari i altres treballs remots que opera a diferents zones horàries. De fet, comparteixen molts recursos al seu lloc web sobre com fan que el seu equip remot funcioni per a aquells que desitgin provar-ho.

logotip del buffer

L’empresa va començar el 2013 amb 8 membres de l’equip. A mesura que cada cop més persones van començar a utilitzar Buffer (ara tenen més de 100.000 usuaris), l’equip va créixer constantment. Actualment, Buffer dóna feina a més de 80 persones de tot el món.

Un dels valors de l’empresa de Buffer és la transparència radical, fins al punt que fins i tot compartir els seus salaris en línia! Tingueu en compte que els seus salaris s’ajusten segons el cost de la vida. Però treballar per Buffer no només val la pena per la generosa compensació i beneficis, sinó que valoren el benestar dels empleats. Buffer anima els membres de l’equip a prendre setmanes de descans o a treballar on se senten més productius.

Treballar amb un equip remot pot ser difícil, però ho fan funcionant mantenint retirs d’equips en llocs on tenen lloc alguns dels seus empleats (han estat a Singapur, Sydney i Madrid, entre d’altres), i construint i reforçant constantment una forta cultura d’empresa.

# 4: Dell

Dell ha estat constantment inclosa a la llista anual de 100 empreses més remotes amb treballs remots de FlexJobs.

Dell va començar a oferir una opció de teletreball des del 2009 amb el pensament que, ja que Dell construeix una tecnologia que permeti a la gent fer el millor possible en qualsevol moment i en qualsevol part del món, no haurien de ser els seus propis empleats els primers adoptants del treball remot? Aquest procés de pensament es basa en els valors bàsics de Dell de l’empresa: ètica, inclusió i flexibilitat.

logo del dell

Amb el programa Lloc de treball connectat de Dell, els membres de l’equip elegibles poden triar l’estil de treball que s’adapti millor a les seves necessitats tant en la feina com en la seva vida personal. Els treballadors poden triar entre una experiència completament remota, seleccionar dies en línia i compartir feina.

Dell utilitza videoconferència per realitzar entrevistes i xarxes socials per compartir històries dels seus empleats remots. També tenen un grup de recursos per a empleats (ERG) anomenat Conexus, que promou una comunitat laboral flexible creant un entorn de treball col·laboratiu. Inclou tots els recursos que poden necessitar els treballadors remots i la comunitat en línia pot ajudar a mantenir la solitud que comporta el treball remot.

Si bé Dell és una empresa establerta, des de la introducció de les seves opcions de treball remot i la subcontractació de desenvolupament de programari, estimen haver estalviat més de 25 milions de kWh d’electricitat (des del 2013) i haver estalviat l’empresa més de 39,5 milions de dòlars (des del 2014). Es calcula que tant els membres de l’equip de Dell com els seus clients han estalviat 6,1 milions de tones mètriques de CO2 del teletreball el 2015.

Intrigat per la cultura d’aquesta empresa? Consulteu la llista actualitzada de opcions de treball remot.

# 5: Appen

Empresa australiana Appen és un altre empresari molt conegut per tenir un equip remot. De fet, va ser el primer lloc a la llista de FlexJobs Les 100 millors empreses que vetllen per fer treballs remots.

Appen, fundada el 1996, és líder mundial en serveis de tecnologia i parla.

logotip d'appen

Appen compta amb dues grans línies de negoci:

 • Una divisió de recursos lingüístics que proporciona conjunts de dades (àudio, text, imatge i vídeo) per a la formació de motors AI.
 • Una divisió de rellevància de contingut que ajuda els clients a entrenar productes basats en IA (principalment motors de cerca) mitjançant avaluació i retroalimentació humana.

En poques paraules, Appen col·labora amb empreses d’automoció i comerç electrònic (també el govern) per ajudar-los a desenvolupar productes que es basin en l’aprenentatge de llenguatges naturals i de màquina. Appen es va valorar en 51 milions de dòlars AUD, però des que va sol·licitar una OIT el 2015, els ingressos han estat creixent constantment, provocats per l’auge global de l’IA i l’aprenentatge automàtic..

A partir del 2018, la companyia tenia 574 empleats a temps complet i incorpora una subcontractació de desenvolupament de programari amb més de 1,2 milions de contractistes autònoms treballant com a analistes d’internet, avaluadors de mitjans socials i transcriptors de més de 140 països.

# 6: Gitlab

Gitlab és una plataforma de codi obert de col·laboració de codi que permet als usuaris crear, revisar i desplegar codi, tot des d’una sola plataforma, fent que el cicle de vida del programari sigui un 200% més ràpid.

La fan servir diverses marques importants, incloses la NASA, Sony i Siemens.

logotip de gitlab

Gitlab tenia un equip remot, ja que els dos fundadors, Sytse Sijbrandij i Dmitriy Zaporozhets, vivien a diferents països (Sijbrandij era als Països Baixos en aquell moment, i Zaporozhets era a Ucraïna) i van començar a contractar persones de diferents països per treballar per ells. A la publicació, Gitlab compta amb més de 550 empleats de més de 50 països.

Els de Gitlab manifest remot posa en relleu els valors de l’empresa, incloent reunions presencials en línia per parlar sobre el que han de resoldre per al dia. Gitlab recentment va recaptar 100 milions de dòlars, augmentant la valoració de la companyia fins a 1.100 milions de dòlars. Està sortint una OIT l’any 2020.

Fes una ullada Les obertures remotes de treball de Gitlab si us interessa treballar amb aquesta empresa.

# 7: InVision

InVision és una plataforma de disseny digital utilitzada per més d’un milió d’usuaris, incloent empreses més importants com Evernote, Amazon, HBO i Salesforce. Amb InVision, els usuaris poden dissenyar i provar un producte mitjançant una interfície intuïtiva des de qualsevol lloc.

El conseller delegat, Clark Valberg, defensa el treball remot perquè dóna als membres de l’equip una major autoritat a la seva vida, cosa que, al seu torn, creu que provoca creativitat i innovació.

logotip d’invisió

InVision compta amb un equip distribuït que inclou més de 200 desenvolupadors de programari que subcontracten treballadors de més de 14 països i utilitza una aplicació anomenada Feines per trobar nous candidats a la feina.

Els avantatges inclouen una assegurança mèdica, membres del gimnàs, dotacions d’equips, desplaçaments i parades de conferències, a més d’un paquet de compensació competitiu.

Consulteu les dades actuals de la nostra InVision vacants de treball remot, que inclouen posicions en productes, enginyeria, vendes i atenció al client.

# 8: MeetEdgar

MeetEdgar és una plataforma de programació social des de la seva creació des del 2014, fundada per la directora general i fundadora Laura Roeder, des del 2014.

MeetEdgar va començar com a equip d’un equip i va ser completament atrapat pel seu fundador fins que va créixer a un equip de més de 20 anys, amb treballadors majoritàriament del Canadà i els Estats Units.

logotip de meetedgar

Tot i haver estat completament atrapat, MeetEdgar ha augmentat Ingressos recurrents anuals de 4 milions de dòlars en quatre anys curts, tot sent totalment remot. L’empresa valora la diversitat i utilitza el treball remot per crear inclusivitat en el seu equip. Creuen fermament que el treball remot ajuda a aconseguir un millor equilibri entre la vida laboral i la vida laboral, de manera que ofereixen avantatges complets que inclouen bonificacions d’internet / coworking / Macbook, conferències anuals i, fins i tot, una indústria de rentat de casa per ajudar els treballadors a equilibrar les altres responsabilitats..

A l’hora de considerar nous empleats, busquen bones habilitats de comunicació per escrit, així com una bona motivació d’auto-motivació i algú que pugui treballar de manera independent, però que també inclini l’equip.

# 9: Todoist

Fundada el 2007, Totist, una de les aplicacions de gestió de tasques i tasques més populars, va començar com a projecte general de CEO Amir Salihefendić.

Actualment té 61 empleats de 24 països. Totist és un dels productes de sota Doist, la seva empresa matriu.

logotip de totist

Salihefendić no és aliè a la ciutadania mundial: va néixer a Bòsnia, va passar els seus anys adolescents a Dinamarca (on va assistir a la universitat) i finalment es va traslladar a Taiwan mentre treballava a Plurk, una popular plataforma social a Àsia que va cofundar.

Quan Salihefendić era a la universitat, va equilibrar els seus estudis mentre treballava dues feines i necessitava una eina per gestionar amb èxit tots els seus projectes. Com que no estava satisfet amb les solucions actuals al mercat, va decidir fer-ne el propi.

Quan Salihefendić va marxar de Plurk, es va sorprendre que Todoist hagués reunit 300.000 usuaris malgrat que no esforçés cap per fer créixer l’aplicació. Sabent que estava per alguna cosa, va decidir dedicar-se a la iniciativa.

En aquell moment, no trobava talent local. Quan es troba amb la possibilitat de traslladar-se a algun lloc com Nova York o San Francisco per obrir una oficina o buscar gent que l’ajudés a distància de tot el món, va triar aquesta darrera opció.

Salihefendić està molt comentat sobre com molt pensa en treballs remots i com contribueix a un bon equilibri laboral-laboral. Com a conseller delegat d’una empresa que ajuda a la productivitat, ho ha posat en pràctica oferint avantatges com ara un obligatori 40 dies de descans a l’any.

A la publicació, Totist aporta un valor estimat 5 milions de dòlars anualment.

# 10: Zapier

Zapier és una solució de productivitat per automatitzar l’intercanvi de dades i activar diverses accions entre aplicacions. Essencialment, crea una integració entre diferents eines de programari que d’altra manera no existirien.

Segons una entrevista amb el cofundador Wade Foster a Hacker migdia, Zapier es va llançar el 2011 a Columbia, Missouri, amb el cofundador Bryan Helmig. Aleshores, es van convertir en autònoms com a desenvolupadors web per a diversos clients i van veure una oportunitat d’afegir valor als seus projectes de clients.

logotip de zapier

L’equip de Zapier està 100% remot, amb més de 150 membres repartits en 15 zones horàries i 17 països. Perks inclouen una política de vacances il·limitada, un pla de jubilació amb un 4% de coincidència amb l’empresa (per als empleats amb seu als Estats Units, però ofereixen altres opcions de repartiment de beneficis per a tots els altres), 2 retraccions anuals de l’empresa, permís parental retribuït i una indemnització per al desenvolupament professional. El seu procés de contractació comença amb un formulari en línia i utilitzen extensions personalitzades per ocultar els noms i les fotos del candidat per eliminar el biaix des del començament del procés..

Zapier comparteix lliçons apreses en els seus Guia final de treball remot, a més d’infinitat d’altres recursos d’outsourcing de desenvolupament de programari compartits al seu lloc web i bloc.

Tot i que la valoració exacta de l’empresa no s’ha fet pública, Business Insider accions que Zapier té Taxa d’execució anual de 35 milions de dòlars a partir del 2018.

Consulteu les novetats actuals de Zapier oportunitats laborals a distància.

Reflexions finals sobre les empreses construïdes amb la subcontractació de desenvolupament de programari i el treball remot

Després de considerar aquest grup d’empreses flexibles, però rendibles, en general, els següents requisits poden ser útils per configurar un equip remot o una subcontractació de desenvolupament de programari per a la vostra empresa:

 • �� La transparència i la comunicació, específicament la comunicació escrita, són dos factors que exerceixen un paper important en l’èxit amb treballs remots. A més, el manteniment de la confiança és un factor important, ja que els directius no poden comprovar físicament si els seus membres treballen: només confien en la seva producció (i la resposta a les comunicacions en línia)..
 • ��️ Els equips remots amb èxit aconsegueixen el màxim possible reunir-se en persona, almenys una o dues vegades a l’any, per conèixer les persones amb les que treballen.
 • �� Com que estalvien costos generals, la majoria d’aquestes empreses ofereixen una compensació competitiva i poden donar bonificacions especials, com ara equips, benestar i conferències perquè els seus empleats puguin ampliar els seus aprenentatges..

Per tant, es dirigeix ​​a distància el camí adequat per al vostre negoci?

El jurat encara està fora, però hi ha alguns aspectes generals que hauríeu de tenir en compte abans de prendre la decisió:

Primer, "treball remot" significa coses diferents per a persones diferents. En la seva encarnació més genèrica, el treball remot es refereix a fer un treball fora de l’oficina. Tot i això, hi ha diversos tipus de treballs remots.

Per exemple, hi ha algunes empreses que permeten una experiència completament remota, mentre que algunes només permeten als seus empleats treballar des de casa un a uns dies a la setmana. A més, algunes empreses encara prefereixen contractar empleats a nivell local, de manera que tothom pugui assistir a una reunió si es necessita, mentre que d’altres van a nivell global..

En general, tot i que pot tenir diversos avantatges per treballar a distància, no funciona per a tothom. Empreses com Yahoo i IBM han intentat oferir l’opció de treball des de casa, però des de llavors han optat per reduir o completament ferralla de teletreball a favor de reunir la seva gent per innovar. Com que aquestes empreses estan formades per equips més grans, ajuntar els membres de l’equip i impulsar els productes poden suposar un problema quan es comparen amb els petits equips d’inici, que són més àgils..

Les empreses que adopten una cultura de treball remota i una subcontractació de desenvolupament de programari creuen que, al ser independents de la ubicació, no només tenen una piscina més profunda per trobar el millor talent del món. També creuen que, atorguent l’autonomia als seus empleats per triar on treballen millor, generaran un pensament més creatiu i innovador, necessari en les startups tecnològiques (com la majoria de les empreses d’aquesta llista)..

Què us impedeix començar el vostre propi equip remot? Vam trobar a faltar citar una empresa genial que es va crear amb la subcontractació de desenvolupament de programari? Comparteix els teus pensaments amb nosaltres a Twitter @CodeinWP!

No oblideu unir-se al nostre curs d’accidents per agilitzar el vostre lloc de WordPress. Amb algunes solucions senzilles, podeu reduir fins i tot un 50-80% del temps de càrrega:

Maquetació, presentació i edició de Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector