7 parasta ja halvempaa Mailchimp-kilpailijaa ja vaihtoehtoa, jotka harkitaan vuonna 2020

7 parasta ja halvempaa Mailchimp-kilpailijaa ja vaihtoehtoa, jotka harkitaan vuonna 2020

7 parasta ja halvempaa Mailchimp-kilpailijaa ja vaihtoehtoa, jotka harkitaan vuonna 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Etsitkö Mailchimp-vaihtoehtoja, joiden avulla voit ylläpitää sähköpostimarkkinointia? Mailchimp voi olla yksi tunnetuimmista nimistä sähköpostimarkkinoinnissa, mutta se ei tarkoita, että se olisi oikea työkalu sinulle (tarkoitan ihmisiä silti Pepsiä, eikö?).


Mutta sähköpostimarkkinointipalveluiden valikoiman etsiminen on ajanhukkaa. Jotkut eivät tee mitä tarvitset, toiset ovat vähemmän toimivia korkeammalla hinnalla … se imee.

Jotta tutkimustasi olisi paljon helpompaa, olemme keränneet 7 suurta Mailchimp-kilpailijaa & vaihtoehtoja yhdessä paikassa. Kuten otsikosta käy ilmi, monet näistä ovat halvempia vaihtoehtoja Mailchimpille, jotka voivat antaa sinulle samanlaisen toiminnallisuuden alhaisemmalla hinnalla. Lisäsimme kuitenkin myös parin, joka maksaa hieman enemmän, mutta tarjoaa parempia toimintoja avainaloilla, kuten automaatio ja personointi.

Riippumatta siitä, miksi etsit vaihtoehtoa, yhden näistä Mailchimp-vaihtoehdoista pitäisi sopia laskuun. Sukellaan sisään …

Halvemmat Mailchimp-vaihtoehdot

Tässä on lyhyt versio. Jos sinulla on kiire ja haluat vain saada suosituksen:

vaihtoehto
Halvempi kuin Mailchimp? *
Ainutlaatuisin ominaisuus vs. Mailchimp
Vapaa suunnitelma?
Hinta (maksettu suunnitelma alkaa)
SendinblueSelkeämpi analytiikka & hyvä WordPress-laajennus25,00 dollaria kuukaudessa
SendyEi kuukausimaksuja$ 59 kerran + 0,10 dollaria per 1 000 lähetettyä sähköpostia
AWeberMahdollistaa tytäryhtiölinkit19 dollaria kuukaudessa
ConvertKitautomaatio29 dollaria kuukaudessa
MailPoetWordPress-laajennus$ 99 kerran + ~ 0,10 dollaria per 1 000 lähetettyä sähköpostia tai 10 dollaria kuukaudessa
Campaign Monitorautomaatio & personointi29 dollaria kuukaudessa
TinyLetterYksinkertaisuus & 100% ilmainen100% ilmainen

* Hinta riippuu käytöstäsi. Se ei ehkä ole halvempaa kuin Mailchimp 100-prosenttisesti tilanteissa.

Mikä tekee hyvän Mailchimp-vaihtoehdon?

Joten mikä tekee jostakin hyvästä vaihtoehdosta Mailchimpille? No, ensin, jotkut ihmiset eivät pidä siitä, että heidän hinnasuunnitelmansa ovat melko tiukat ja voivat nopeasti kasvattaa menojasi, jos ylität sallitut kiintiöt. Myös Mailchimpin ilmaiset suunnitelmat eivät anna sinulle pääsyä kaikkiin ominaisuuksiin.

Löydät muita pieniä ripauksia – kuten mitään mukautettuja tilauksen poistumissivuja tai huonoa A / B-testien raportointia. Mutta suurimmaksi osaksi kyse on työkalujen löytämisestä, jotka tekevät yhtä hyvää työtä vähemmän rahaa.

MailChimp

Muistutuksena, että Mailchimpin ilmainen suunnitelma tukee 2 000 tilaajaa ja 12 000 sähköpostia kuukaudessa. Pidä tämä mielessä käydessämme läpi vaihtoehtoja!

Seitsemän Mailchimp-vaihtoehtoa, jotka ovat hienoja, toimivia tai halvempia

Suurin osa näistä sähköpostimarkkinointipalveluista on halvempia Mailchimp-vaihtoehtoja, kun taas mukana oli myös kaksi vaihtoehtoa, jotka tarjoavat yksityiskohtaisempia toimintoja avainalueilla (mutta ei alhaisempaa hintaa)..

1. Sendinblue (www.sendinblue.com)

sendinblue

Sendinblueen ilmainen suunnitelma tukee rajoittamaton yhteyshenkilö, joka on jo iso päivitys. Se ei kuitenkaan ole kaikkea hyvää – myös 300 sähköpostin rajoitus päivässä on alempi kuin Mailchimpin kuukausittainen rajoitus. Mutta jos sinulla on paljon yhteystietoja, joista lähetät sähköpostia harvoin, saatat tulla esiin.

Lisäksi Sendinblue on todella yksityiskohtainen WordPress-laajennus, joten se on toinen etu Mailchimpiin nähden, jos käytät WordPressiä.

Tämän lisäksi ajattelemme myös, että Sendinblueen analytiikka on helpompi ymmärtää (CodeinWP: ssä me käytämme Sendinbluea, joten meillä on omakohtainen kokemus).

hinnoittelu

Ilmainen, 25,00 dollaria, 39 dollaria, 66 dollaria + (kuukausittain) sen perusteella, kuinka monta sähköpostia lähetät kuukaudessa. Suunnitelmien välillä on myös joitain ominaisuuseroja.

�� Vain lukijoillemme Sendinblue on tarjonnut yksinoikeudella 30%: n alennuksen ensimmäisestä kuukaudesta kaikissa maksutetuissa suunnitelmissa. Jos ostat jonkin niistä, kommunikoi tämän sähköpostin kanssa alennuksen lunastamiseksi: axel + codeinwp [at] sendinblue.com. Napsauta tätä saadaksesi Sendinblue.

ominaisuudet

 • luoda nopeasti kampanja (intuitiivinen uutiskirjeen rakentaja, HTML-editori, dynaamiset kentät, reagoivat sähköpostit),
 • tietokannan segmentointi ja yleisökohdistus (tuota tiedostoja, segmentointi ja dynaamiset luettelot, luo lomakkeita),
 • SMTP-ominaisuudet,
 • kehittynyt analytiikka ja seuranta (reaaliaikaiset tilastotiedot, vientitiedot, luettelot avaajista ja napsautuksista),
 • sähköpostitse automaattivastaajakampanjat (tervehdysviestit, syntymäpäivätoivotukset, automaattiset sähköpostit),
 • helppo verkkosivustojen integrointi (API, WordPress, Magento ja Prestashop-laajennukset),
 • nopea tuki.

Käytä Sendinbluea, jos haluat…

Ensinnäkin, jos haluat ilmaisen Mailchimp-vaihtoehdon, Sendinblue on houkutteleva, koska se antaa sinulle mahdollisuuden rajoittamaton yhteyshenkilöt ilmaisella suunnitelmalla (vaikka sen avulla voit lähettää vain 300 sähköpostia päivässä). Maksetut suunnitelmat ovat myös ainutlaatuisia siinä mielessä, että ne veloitetaan sen perusteella, kuinka monta sähköpostia lähetät, ei kuinka monta tilaajaa sinulla on.

Lisäksi olemme havainneet, että sillä on parempaa analysointia kuin Mailchimp, ja Sendinblue WordPress -laajennus on helppo käyttää kampanjoita kojetaululta.

Siirry Sendinblue-sivulle

2. Sendy (Sendy.co)

Sendy

Sendyn suuri etu on sen hinta. Koska se on itse isännöity työkalu, jonka asennat omalle palvelimellesi, se pystyy alittamaan Mailchimpin hinnat tarjoamalla silti tärkeimmät ominaisuudet.

Kun olet asentanut Sendyn omalle palvelimellesi, muodostat yhteyden Amazon SES: ään lähettääksesi todelliset sähköpostit, joka maksaa vain 0,0001 dollaria per sähköposti (ehkä helpompi tapa tarkastella sitä on 1 dollaria 10 000 sähköpostista). Lisäksi siellä on ei kustannuksia useammille tilaajille, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon suurille listoille.

Työskentele Sendyn kanssa päivittäin on todella helppoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjoittaa kuten normaalisti tekstieditorin kaltaisessa ympäristössä ja lähettää sitten kampanjasi ulos. Sen jälkeen saat pääsyn tärkeimpiin tilastoihin.

hinnoittelu

Saat todellisen Sendy-ohjelmiston – 59 dollaria kertaluonteisen maksun. Sen jälkeen maksaa askella – 0,0001 dollaria per sähköposti.

ominaisuudet

 • useita tuotemerkkejä (hallita useita tuotteita ja palveluita),
 • luettelot ja tilaajat (tilaajien joukko tuonti / poistaminen, mukautetut kentät, yhden tai kahden vaihtoehdon tilaaminen, mukautettu tilaus / tilauksen vahvistussivu, kiitos / hyvästi sähköpostit, tilauslomake tai sovellusliittymä käyttäjien lisäämiseksi),
 • Lähetä uutiskirjeitä Amazon SES: n kautta,
 • kehittynyt analytiikka ja raportit,
 • automaattinen palautumisen, valitusten ja tilauksen peruuttamisen käsittely (ei manuaalisia kampanjan jälkeisiä puhdistuksia),
 • mukautetut kentät (luo henkilökohtaisempaa sisältöä asiakkaillesi),
 • automaattisilta.

Käytä Sendyä, jos …

Sinulla on paljon tilaajia ja haluat säästää rahaa. Koska tilaajakohtaisia ​​kustannuksia ei ole ja sähköpostikustannukset ovat erittäin alhaiset, säästöpotentiaali on valtava.

Jos olet tietoinen yksityisyydestä, se saattaa olla toinen syy pidä Sendystä, koska pystyt pitämään kaiken palvelimellasi.

Mene Sendyyn

3. AWeber (www.aweber.com)

Aweber

AWeber on täyden palvelun sähköpostimarkkinointiympäristö, joka tulee vain vähän halvemmaksi kuin Mailchimp. Vaikka ominaisuuksissa ja hinnoittelussa on paljon samankaltaisuuksia, yksi suuri ero on, että AWeber antaa sinun käyttää tytäryhtiölinkkejä sähköpostissasi, kun taas Mailchimp kieltää useimmat tytäryhtiölinkit.

Jos harjoitat paljon tytäryhtiömarkkinointia, se saattaa olla asteikon kärjessä AWeberin eduksi.

hinnoittelu

Aweber tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson, mutta ei ilmaista suunnitelmaa. Kuukausittaiset suunnitelmat ovat 19 dollaria (enintään 500 tilaajaa), 29 dollaria (enintään 2 500 tilaajaa), 49 dollaria (enintään 5000 tilaajaa), plus korkeammat suunnitelmat. Kaikki suunnitelmat sallivat rajoittamattoman sähköpostin lähettämisen.

ominaisuudet

 • automaattivastaajatoiminnot
 • jakautuminen
 • 6 000+ varastossa kuvaa käytettäväksi sähköpostissasi
 • Yli 700 sähköpostimallia
 • integroinnit suosituimpiin palveluihin
 • ilmoittautumislomakkeet

Käytä AWeberiä, jos …

Etsit jotain, joka on vähän halvempi kuin Mailchimp ja antaa sinun käyttää kumppanilinkkejä lähettämissasi sähköposteissa.

Siirry AWeberiin

4. ConvertKit (convertkit.com)

convertkit

ConvertKit on kohdennettu sähköpostimarkkinointipalvelu "luojat". "Tekijöille" ovat bloggaajia, verkkokurssien ohjaajia, taiteilijoita jne.

Jos se olet sinä, sinun kannattaa katsoa sitä, koska ConvertKit on rakentanut koko käyttöympäristön tekijöiden mielessä. Muutoin saatat haluta jonkin muun halvemman Mailchimp-vaihtoehdon.

Jotkut alueet, joissa ConvertKit etenee, on todella hieno sähköpostiautomaatio-työkalu (se antaa sinulle erittäin visuaalisen käyttöliittymän automatisointivirtojen rakentamiseksi) ja segmentointi.

hinnoittelu

ConvertKit tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, mutta ei ilmaista suunnitelmaa. Kuukausisuunnitelmat ovat 29 dollaria (enintään 1 000 tilaajaa), 49 dollaria (enintään 3 000 tilaajaa), 79 dollaria (enintään 5 000 tilaajaa) tai mukautettu suunnitelma. Kaikki suunnitelmat sallivat rajoittamattoman sähköpostin lähettämisen.

ominaisuudet

 • visuaalinen sähköpostiautomaatiovirran rakentaja
 • hyvännäköisiä muotoja tai integrointeja suosittujen luettelotyökaluihin
 • helppo segmentointi / merkintäjärjestelmä
 • yksityiskohtainen tilaajan hallinta
 • Facebookin johtavien mainosten integrointi Zapierin kautta

Käytä ConvertKit-sovellusta, jos …

Etsitkö luojaa, joka etsii helppoa tapaa perustaa sähköpostin automaatiovirrat yhteydenpitoon yleisösi kanssa. Se ei ole yksi halvemmista Mailchimp-vaihtoehdoista, joten tärkein erotin tässä on toiminnallisuus.

Siirry ConvertKitiin

5. MailPoet (Www.mailpoet.com)

mailpoet

Ainutlaatuisin asia MailPoetissa on se, että se on WordPress-laajennus, jonka avulla voit hallita kaikkia sähköpostimarkkinointitoimesi WordPress-kojelaudan sisällä. Se tekee siitä yhden parhaista Mailchimp-vaihtoehdoista WordPress-käyttäjille.

Kuten Mailchimp, sen ilmainen suunnitelma tukee jopa 2 000 tilaajaa, mutta se on silti parempi arvo, koska voit lähettää rajoittamaton määrä sähköposteja niille 2 000 tilaajalle (tarvitset kuitenkin erillisen lähetyspalvelun).

Jos haluat maksaa palkkion, voit joko ostaa premium-version kertaluontoisella maksulla ja käyttää omaa lähetyspalvelua (kuten Sendy). Voit myös maksaa jatkuvan kuukausimaksun saadaksesi PostPoetin käsittelemään sinulle sähköpostien lähettämistä.

hinnoittelu

Maksuton jopa 2000 tilaajalle. Sitten voit joko tehdä:

 • Kertaluonteinen 99 dollarin maksu + maksat lähetyspalvelustasi. Hinta riippuu palvelusta, mutta Amazon SES maksaa vain yhden dollarin 10 000 sähköpostista
 • Jatkuva kuukausimaksu, jonka avulla MailPoet voi hoitaa asiat puolestasi. Alkaa 10 dollaria kuukaudessa (maksetaan kuukausittain) tai 4,17 dollaria kuukaudessa (maksetaan vuosittain)

ominaisuudet

 • toimii WordPress-kojelaudan sisällä
 • vedä ja pudota -uutiskirjeeditori,
 • lähettää viimeisimmät viestit automaattisesti,
 • automaattisilta,
 • yhden ja kahden vaihtoehdon valinta,
 • yli 70 teemaa (Photoshop-tiedostot mukana),
 • tilastot ja analytiikka (avautuu, napsauttaa, lopettaa tilauksen),
 • vedä ja pudota -tilauksen muotoilija,
 • uutislehdet valmiina mobiililaitteille,
 • luettelo segmentointi ja organisaatio luokkiin.

Käytä MailPoet-sovellusta, jos …

Rakasta idea, että pystyt suorittamaan kaikki sähköpostimarkkinointityösi WordPress-kojelaudan sisällä.

Lisäksi se voi myös tulla paljon halvemmaksi kuin Mailchimp, varsinkin jos sinulla on paljon tilaajia. Voit saada 99 dollarin kertaluontoisen maksun rajoittamaton tilaaja. Sitten maksat vain pienen jatkuvan maksun lähetyspalvelusta (esimerkiksi Amazon SES maksaa vain 0,10 dollaria 1 000 sähköpostiviestiä kohti).

Siirry MailPoetiin

6. Campaign Monitor (Www.campaignmonitor.com)

kampanjamonitori

Campaign Monitor ei ole yksi halvemmista Mailchimp-vaihtoehdoista. Mutta jos olet valmis maksamaan hiukan enemmän yksityiskohdista automaatiosta ja mukauttamisesta, se on varmasti käyttökelpoinen vaihtoehto.

Campaign Monitor on erittäin helppo muokata sähköpostiasi. Ja saat myös hyvännäköisen automaatiovirtarakentajan, joka kilpailee ConvertKitin kanssa. Siksi kannattaa maksaa hiukan enemmän Campaign Monitor -sovelluksesta yhdessä hyvin suunnitellun käyttöliittymän kanssa.

hinnoittelu

Campaign Monitor -sovelluksella voit luoda tilin ilmaiseksi, mutta se vaatii maksetun suunnitelman yli 5 tilaajalle. Maksetut suunnitelmat alkavat 29 dollarilta kuukaudessa, ja hinnat vaihtelevat ominaisuuksien ja tilaajien lukumäärän perusteella.

ominaisuudet

 • visuaalinen "matkasuunnittelija" auttaa sinua määrittämään yksityiskohtaiset automaatiovirrat
 • yksityiskohtaiset asiakastiedot jokaisesta tilaajasta, mukaan lukien mahdollisuus toimittaa sähköposteja kunkin tilaajan optimaaliseen aikaan
 • dynaaminen segmentointi
 • helppo mukauttaminen
 • yksityiskohtainen analyysi

Käytä kampanjamonitoria, jos…

Keskitytään automatisointiin ja mukauttamiseen, vaikka maksatkin hieman enemmän näistä ominaisuuksista.

Siirry Kampanjavalvontaan

7. TinyLetter (Tinyletter.com)

tinyletter

TinyLetter on teknisesti Mailchimpin alaprojekti, mutta se on 100% ilmainen.

Miksi se on ilmainen? No, koska he ovat poistaneet kaikki liiketoiminnan ominaisuudet. Se on suunniteltu vain tavallisille ihmisille lähettämistä varten "päivittää, sulauttaa ja lähettää faneilleen ja ystävilleen."

Jos sinulla ei ole yritystä, tämä on kuitenkin yksi parhaimmista vaihtoehdoista Mailchimpissä.

hinnoittelu

Vapaa

ominaisuudet

 • täysin yksinkertainen,
 • antaa sinun lukea vastauksia, joten voit jatkaa keskustelua,
 • erittäin yksinkertainen ja henkilökohtainen ilmoittautumisprosessi,
 • Ei malleja – vain suoraviivainen tekstieditori

Käytä TinyLetteria, jos haluat…

Etsivät vain yksinkertaista tapaa pitää yhteyttä faneihin. Esimerkiksi TinyLetter on suosittu taiteilijoiden ja kirjoittajien keskuudessa. Se ei kuitenkaan ole hyvä vaihtoehto yrityksille.

Siirry TinyLetteriin

Yhteenveto siellä olevista Mailchimp-vaihtoehdoista

Mailchimp on yleisesti ottaen hyvä sähköpostimarkkinointipalvelu, jonka voit integroida WordPress-sivustoosi melko helposti. Mutta markkinoilla on myös muita vaihtoehtoja, jotka auttavat säästämään rahaa ja saamaan melkein saman valikoiman ominaisuuksia.

Mikä on sinulle?

Tässä on pähkinänkuoren vertailu:

 • Sendinblue. Aloittelijat ja pienyritykset, jotka alkavat vasta sähköpostitse. Lisäksi yritykset, jotka haluavat sähköpostimarkkinointityökalunsa kasvavan heidän kanssaan.
 • Sendy. Halvin työkalu täällä, jos olet painava sähköpostin lähettäjä.
 • AWeber. Hieman halvempaa ja sallii tytäryhtiölinkit.
 • ConvertKit. Rakennettu "luojat" ja sillä on mukava visuaalisen automaation virtaustyökalu.
 • MailPoet WordPress-laajennus. Toimii WordPress-kojelaudan sisällä ja voi olla varsin edullinen.
 • Campaign Monitor. Poistuu automatisoinnista ja mukauttamisesta, mutta maksaa hieman enemmän.
 • TinyLetter. Ihmiset, jotka haluavat lähettää sähköposteja muihin kuin yritystarkoituksiin.

Onko sinulla muita kysymyksiä siitä, mikä näistä Mailchimp-vaihtoehdoista sopii sinulle? Kerro meille kommenteissa ja yritämme auttaa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector