7 bedste og billigere mailchimp-konkurrenter og alternativer til overvejelse i 2020

7 bedste og billigere mailchimp-konkurrenter og alternativer til overvejelse i 2020

7 bedste og billigere mailchimp-konkurrenter og alternativer til overvejelse i 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Leder du efter nogle Mailchimp-alternativer, der kan hjælpe dig med at køre din e-mail-marketing? Mailchimp er muligvis et af de mest genkendelige navne inden for e-mail-marketing, men det betyder ikke, at det er det rigtige værktøj for dig (jeg mener, folk stadig kan lide Pepsi, ikke?).


Men at grave igennem den række e-mail-marketingtjenester derude er spild af tid. Nogle gør ikke, hvad du har brug for, andre er mindre funktionelle til en højere pris … det suger.

For at gøre din forskning meget lettere, vi har samlet 7 store Mailchimp-konkurrenter & alternativer på et sted. Som titlen antyder er mange af disse billigere alternativer til Mailchimp, som kan give dig lignende funktionalitet til en lavere pris. Vi tilføjede dog også et par, der vil koste lidt mere, men tilbyder bedre funktionalitet inden for centrale områder som automatisering og personalisering.

Uanset hvorfor du leder efter et alternativ, bør et af disse Mailchimp-alternativer passe til regningen. Lad os dykke ind …

Billigere Mailchimp-alternativer

Her er den korte version. I tilfælde af at du har travlt og bare ønsker at få en anbefaling:

Alternativ
Billigere end Mailchimp? *
Mest unik funktion vs Mailchimp
Gratis plan?
Pris (betalt plan starter ved)
SendinblueTydeligere analyser & god WordPress-plugin$ 25,00 per måned
SendyIngen månedlige gebyrer$ 59 en gang + $ 0,10 pr. Sendt e-mail
AWeberTillader tilknyttede links$ 19 per måned
ConvertKitAutomatisering$ 29 per måned
MailPoetWordPress-plugin$ 99 en gang + ~ $ 0,10 pr. 1k e-mails sendt ELLER $ 10 pr. Måned
KampagnemonitorAutomatisering & personalisering$ 29 per måned
TinyLetterEnkelhed & 100% gratis100% gratis

* Prisen afhænger af dit brug. Det er måske ikke billigere end Mailchimp i 100% af situationerne.

Hvad der skaber et godt Mailchimp-alternativ?

Så hvad gør noget til et godt alternativ for Mailchimp? Nå, indledningsvis kan nogle mennesker ikke lide, at deres prisplaner er ret strenge og kan hurtigt eskalere dine udgifter, hvis du går over de tilladte kvoter. Mailchimps gratis planer giver dig heller ikke adgang til alle funktionerne.

Du finder andre små greb – som ingen brugerdefineret afmeldingsside eller dårlig A / B-testrapportering. Men for det meste handler det om at finde værktøjer, der vil gøre et lige så godt stykke arbejde for mindre penge.

MailChimp

Som en påmindelse understøtter Mailchimp’s gratis plan 2.000 abonnenter og 12.000 e-mails pr. Måned. Husk det, når vi gennemgår alternativerne!

Syv Mailchimp-alternativer, der er gode, mere funktionelle eller billigere

De fleste af disse e-mail-marketingtjenester er billigere Mailchimp-alternativer, mens vi også inkluderede to muligheder, der tilbyder mere detaljeret funktionalitet inden for centrale områder (men ikke til en lavere pris).

1. Sendinblue (www.sendinblue.com)

sendinblue

Sendinblue’s gratis plan understøtter ubegrænsede kontakter, hvilket allerede er en stor opgradering. Det er dog ikke alt godt – der er også en grænse på 300 e-mails om dagen, hvilket er lavere end Mailchimp’s månedlige grænse. Men hvis du har en masse kontakter, som du sjældent e-mailer, kommer du måske foran.

Derudover har Sendinblue et rigtig detaljeret WordPress-plugin, så det er en anden fordel i forhold til Mailchimp, hvis du bruger WordPress.

Ud over det synes vi også, at Sendinblue’s analyser er lettere at forstå (Sendinblue er det, vi bruger her på CodeinWP, så vi har førstehåndserfaring).

Prisfastsættelse

Gratis, $ 25,00, $ 39, $ 66 + (månedligt) baseret på hvor mange e-mails du sender pr. Måned. Der er også nogle funktionelle forskelle mellem planer.

�� Bare for vores læsere har Sendinblue tilbudt en eksklusiv 30% rabat for den første måned på alle betalte planer. Hvis du ender med at købe nogen af ​​dem, skal du kommunikere med denne e-mail for at indløse rabatten: axel + codeinwp [at] sendinblue.com. Klik her for at få Sendinblue.

Funktioner

 • oprette hurtigt en kampagne (intuitiv nyhedsbrevsbygger, HTML-editor, dynamiske felter, responsive e-mails),
 • databasesegmentering og målgruppemålretning (importfiler, segmentering og dynamiske lister, oprette formularer),
 • SMTP-funktioner,
 • avanceret analyse og tracking (realtidsstatistik, eksportdata, liste over åbnere og klikkere),
 • e-mail autoresponder kampagner (velkomstbeskeder, fødselsdag ønsker, automatiske e-mails),
 • nem websideintegration (API’er, WordPress, Magento og Prestashop-plugins),
 • hurtig support.

Brug Sendinblue, hvis du …

For det første, hvis du ønsker et gratis Mailchimp-alternativ, er Sendinblue attraktivt, fordi det giver dig mulighed for det ubegrænset kontakter på den gratis plan (skønt det kun giver dig mulighed for at sende 300 e-mails om dagen). De betalte planer er også unikke, idet de opkræver baseret på hvor mange e-mails du sender, ikke hvor mange abonnenter du har.

Derudover har vi fundet, at det har bedre analyser end Mailchimp, og Sendinblue WordPress-plugin gør det nemt at køre kampagner fra dit dashboard.

Gå til Sendinblue

2. Sendy (Sendy.co)

sendy

Den store fordel ved Sendy er dens pris. Fordi det er et værktøj, der er vært for dig selv, som du installerer på din egen server, er det i stand til at underbude Mailchimp’s priser, mens det stadig tilbyder de vigtigste funktioner.

Når du installerer Sendy på din egen server, opretter du forbindelse til Amazon SES for at sende de faktiske e-mails, der koster kun $ 0,0001 pr. E-mail (måske en lettere måde at se på det er $ 1 pr. 10.000 e-mails). Der er desuden ingen omkostninger for flere abonnenter, hvilket gør det til en fantastisk mulighed for store lister.

At arbejde med Sendy hver dag er virkelig let. Alt hvad du skal gøre er at skrive, som du normalt ville gøre i et tekstredigeringslignende miljø og derefter sende din kampagne ud. Derefter får du adgang til de vigtigste statistikker.

Prisfastsættelse

Der er en engangsbetaling for at få den faktiske Sendy-software – $ 59. Herefter skal du betale-as-you-go – $ 0,0001 pr. E-mail.

Funktioner

 • flere mærker (administrere flere produkter og tjenester),
 • lister og abonnenter (masseimport / slet abonnenter, brugerdefinerede felter, single / double opt-in, brugerdefineret abonnement / afmeld bekræftelsesside, tak / farvel-e-mails, abonnementsformular eller API for at tilføje brugere),
 • send nyhedsbreve via Amazon SES,
 • avanceret analyse og rapporter,
 • automatisk afvisning, klage og afmelding (ingen manuel oprydning efter kampagnen),
 • brugerdefinerede felter (opret mere personlig indhold til dine klienter),
 • autosvar.

Brug Sendy, hvis du …

Har masser af abonnenter og vil spare penge. Da der ikke er nogen omkostning pr. Abonnent, og omkostningerne pr. E-mail er meget lave, er potentialet for besparelser stort.

Hvis du er bevidst om privatlivets fred, kan det være en anden grund til at lide Sendy, fordi du er i stand til at bevare alt på din server.

Gå til Sendy

3. AWeber (www.aweber.com)

aWeber

AWeber er en e-mail-marketingplatform med fuld service, der kun kommer lidt billigere end Mailchimp. Selvom der er mange ligheder, når det kommer til funktioner og priser, er en stor forskel, at AWeber lader dig bruge tilknyttede links i dine e-mails, mens Mailchimp forbyder de fleste tilknyttede links.

Hvis du deltager i en masse tilknyttet marketing, kan det være noget, der kan vippe skalaerne til fordel for AWeber.

Prisfastsættelse

Aweber tilbyder en 30-dages gratis prøveperiode, men ingen gratis plan. De månedlige planer er $ 19 (op til 500 abonnenter), $ 29 (op til 2.500 abonnenter), $ 49 (op til 5.000 abonnenter) plus højere planer. Alle planer tillader ubegrænset e-mail-afsendelse.

Funktioner

 • autoresponder funktionalitet
 • segmentering
 • 6.000+ stockfotos til brug i dine e-mails
 • 700+ e-mail-skabeloner
 • integration med de mest populære tjenester
 • tilmeldingsformularer

Brug AWeber, hvis du …

Leder du efter noget, der er lidt billigere end Mailchimp og giver dig mulighed for at bruge tilknyttede links i de e-mails, du sender.

Gå til AWeber

4. ConvertKit (convertkit.com)

convertkit

ConvertKit er en e-mail-marketingtjeneste, der er målrettet mod "skabere". "Designere" er bloggere, online kursusinstruktører, kunstnere osv.

Hvis det er dig, vil du gerne se det, fordi ConvertKit har bygget hele deres platform med skabere i tankerne. Ellers vil du måske have et af de andre billigere Mailchimp-alternativer.

Nogle områder, hvor ConvertKit udmærker sig, er et rigtig godt e-mail-automatiseringsværktøj (det giver dig en meget visuel grænseflade til at opbygge automatiseringsstrømme) og segmentering.

Prisfastsættelse

ConvertKit tilbyder en 14-dages gratis prøveversion, men ingen gratis plan. De månedlige planer er $ 29 (op til 1 k abonnenter), $ 49 (op til 3 k abonnenter), $ 79 (op til 5 k abonnenter) eller en brugerdefineret plan. Alle planer tillader ubegrænset e-mail-afsendelse.

Funktioner

 • visuel e-mail-automatiseringsflow builder
 • flotte former eller integrationer med populære listebygningsværktøjer
 • let segmenterings / mærkningssystem
 • detaljeret abonnentstyring
 • Facebook Lead Ads integration via Zapier

Brug ConvertKit, hvis du …

Er en skaber, der leder efter en nem måde at opsætte e-mail-automatiseringsstrømme til at få forbindelse til dit publikum. Det er ikke et af de billigere Mailchimp-alternativer, så den vigtigste differentierer her er funktionalitet.

Gå til ConvertKit

5. MailPoet (Www.mailpoet.com)

mailpoet

Det mest unikke ved MailPoet er, at det er et WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at administrere al din e-mail-marketingindsats fra dit WordPress-dashboard. Det gør det til et af de bedste Mailchimp-alternativer til WordPress-brugere.

Ligesom Mailchimp understøtter dets gratis plan op til 2.000 abonnenter, men det er stadig en bedre værdi, fordi du kan sende ubegrænset e-mails til disse 2.000 abonnenter (du har dog brug for en separat sendetjeneste).

Hvis du ønsker at blive betalt, kan du enten købe premium-versionen mod et engangsgebyr og bruge din egen sendetjeneste (som Sendy). Eller du kan betale et løbende månedligt gebyr for at få MailPoet til at håndtere at sende e-mails til dig.

Prisfastsættelse

Gratis for op til 2.000 abonnenter. Derefter kan du enten gøre:

 • Engangsgebyr på $ 99 + du betaler for din sendetjeneste. Prisen afhænger af tjenesten, men Amazon SES koster kun $ 1 per 10.000 e-mails
 • Et løbende månedligt gebyr for at få MailPoet til at administrere ting for dig. Begynder med $ 10 pr. Måned (betales månedligt) eller $ 4,17 pr. Måned (betales årligt)

Funktioner

 • fungerer inde i dit WordPress-dashboard
 • træk-og-slip-nyhedsbreveditor,
 • sender dine seneste indlæg automatisk,
 • autosvar,
 • enkelt og dobbelt opt-in,
 • over 70 temaer (Photoshop-filer inkluderet),
 • statistik og analyse (åbner, klik, afmelder),
 • træk-og-slip-abonnementsformular,
 • nyhedsbreve klar til mobile enheder,
 • liste segmentering og organisering i kategorier.

Brug MailPoet, hvis du …

Elsker ideen om at være i stand til at udføre alt dit e-mail-marketingarbejde inde fra dit WordPress-dashboard.

Derudover kan det også vise sig at være meget billigere end Mailchimp, især hvis du har en masse abonnenter. For en engangsafgift på $ 99 kan du have ubegrænsede abonnenter. Derefter betaler du bare et lille løbende gebyr for en sendetjeneste (f.eks. Amazon SES koster kun $ 0,10 pr. 1.000 e-mails).

Gå til MailPoet

6. Kampagnemonitor (Www.campaignmonitor.com)

kampagnemonitor

Campaign Monitor er ikke et af de billigere Mailchimp-alternativer. Men hvis du er villig til at betale lidt mere for detaljeret automatisering og personaliseringsfunktionalitet, er det bestemt et levedygtigt alternativ.

Campaign Monitor gør det meget nemt at tilpasse dine e-mails. Og du får også en flot automatiseringsflow-builder, der konkurrerer med ConvertKit. Det sammen med en godt designet interface er derfor, du måske vil betale lidt mere for Campaign Monitor.

Prisfastsættelse

Campaign Monitor giver dig mulighed for at oprette en konto gratis, men kræver en betalt plan for mere end 5 abonnenter. Betalte planer starter ved $ 29 pr. Måned og varierer i pris baseret på både funktioner og antal abonnenter.

Funktioner

 • visuel "rejse designer" hjælper dig med at opsætte detaljerede automatiseringsstrømme
 • detaljerede kundedata om hver abonnent, herunder en mulighed for at levere e-mails på hver enkelt abonnents optimale tidspunkt
 • dynamisk segmentering
 • let personalisering
 • detaljeret analyse

Brug Campaign Monitor, hvis du…

Fokuserer på automatisering og personalisering, selvom du betaler lidt mere for disse funktioner.

Gå til Kampagnemonitor

7. TinyLetter (Tinyletter.com)

tinyletter

TinyLetter er teknisk set et delprojekt fra Mailchimp, men det er det 100% gratis.

Hvorfor er det gratis? Fordi de har fjernet alle forretningsfunktioner. Det er virkelig bare designet til almindelige mennesker at sende "opdateringer, fordøjelser og forsendelser til deres fans og venner."

Hvis du dog ikke driver en virksomhed, er dette et af de bedste Mailchimp-alternativer til dig.

Prisfastsættelse

Gratis

Funktioner

 • helt simpelt,
 • lader dig læse svar, så du kan fortsætte samtalen,
 • meget enkel og personlig tilmeldingsproces,
 • Ingen skabeloner – bare en ligetil teksteditor

Brug TinyLetter, hvis du …

Leder bare efter en enkel måde at holde kontakten med fans. For eksempel er TinyLetter populær blandt kunstnere og forfattere. Det er dog ikke en god mulighed for virksomheder.

Gå til TinyLetter

Sammenfatning af Mailchimp-alternativer derude

Mailchimp er en god e-mail-marketingtjeneste generelt, og du kan integrere den med dit WordPress-websted temmelig let. Men der er andre alternativer på markedet, som kan hjælpe dig med at spare penge og få stort set den samme række funktioner.

Hvilket er for dig?

Her er din sammenligning:

 • Sendinblue. Startups og små virksomheder, der lige er startet med e-mail. Virksomheder, der ønsker, at deres e-mail-marketingværktøj skal vokse med dem.
 • Sendy. Det billigste værktøj her, hvis du er en tung e-mail-afsender.
 • AWeber. Lidt billigere og tillader tilknyttede links.
 • ConvertKit. Bygget til "skabere" og har et dejligt visuelt automatiseringsflowværktøj.
 • Det MailPoet WordPress-plugin. Arbejder inde i dit WordPress-instrumentbord og kan være meget overkommelig.
 • Kampagnemonitor. Fremragende med automatisering og personalisering, men koster lidt mere.
 • TinyLetter. Folk, der ønsker at sende e-mails til ikke-forretningsmæssige formål.

Har du andre spørgsmål om, hvilke af disse alternativer til Mailchimp der er rigtige for dig? Fortæl os det i kommentarerne, så prøver vi at hjælpe!

Glem ikke at deltage i vores nedbrudskursus om at fremskynde dit WordPress-sted. Med nogle enkle rettelser kan du reducere din indlæsningstid med endda 50-80%:

Layout og præsentation af Karol K.

* Dette indlæg indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at hvis du klikker på et af produktlinkene og derefter køber produktet, modtager vi et mindre gebyr. Ingen bekymringer, selvom du stadig betaler standardbeløbet, så der er ingen omkostninger fra din side.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector