Parhaat WordPress-laajennukset, jotka ovat menossa 2020 – Teimme tutkimuksen puolestasi

Parhaat WordPress-laajennukset, jotka ovat menossa 2020 – Teimme tutkimuksen puolestasi

Parhaat WordPress-laajennukset, jotka ovat menossa 2020 – Teimme tutkimuksen puolestasi
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Samoin kuin sovellukset tekevät iPhonista loistavia, parhaat WordPress-laajennukset tekevät tavallisesta WordPress-sivustosta ainutlaatuisen. Yoastin kaltaisista SEO-jugger-otoksista yhteydenottolomakkeisiin on uskomatonta, kuinka yksinkertainen kymmenen sekunnin asennusprosessi voi tuottaa niin dramaattisia tuloksia.


Mutta kaikkia laajennuksia ei luoda tasavertaisia. Joillakin heistä on huono koodaus, joka sekoittuu teemaasi. Toiset ovat täynnä virheitä, mikä tekee niistä käytännöllisesti katsoen turhia. Siksi haluamme tuoda esiin parhaat WordPress-laajennukset, jotta verkkosivustosi toimii huipputehokkuutenaan jatkuvasti.

Ja olemme varmoja, että olet kuullut siirtymislaajennuksista, kuten Jetpack, Yhteyslomake 7 ja Yoast, joten varaamme sinulle kahdestoista selityksen, jonka olet kuullut niistä. Sen sijaan, keskitymme välttämättömiin, kevyisiin ja erittäin toimiviin laajennuksiin, jotka eivät saa ansaitsemansa chattaa, se voi silti olla uskomattoman hyödyllinen jokaiselle, joka haluaa käynnistää blogin tai verkkosivuston.

Parhaat WordPress-laajennukset

Lisäksi puhuimme onnistuneiden WordPress-ammattilaisten ryhmän kanssa saadakseen myös heidän palautetta.

Nämä kehittäjät, verkkosivustojen omistajat ja liikemiehet ovat määritelleet, mitä he näkevät parhaat WordPress-laajennukset, miksi he ajattelevat niin ja kuinka he voisivat käyttää niitä omilla verkkosivustoillaan.

Keskustelemme yhteensä 30 asiantuntijan kanssa, jotka kaikki levittivät tietoa näistä parhaista WordPress-laajennuksista ja antoivat meille mahdollisuuden ymmärtää, mitä kaikkien WordPress-käyttäjien on ajateltava laajennusta valittaessa..

Tässä on kysymys, jonka kysyimme heiltä:

Mitkä ovat kolme parasta WordPress-laajennusta, jotka jokaisella WordPress-bloggaajalla pitäisi olla?

Ilman enempää, tässä on tulostaulu – parhaat WordPress-laajennukset, jotka jatkoivat esiin nousua eniten:

Asiantuntijoiden yksimielisyys: Parhaat WordPress-laajennukset, joita jokainen bloggaaja tarvitsee, ja miksi he ovat niin erikoisia

1. Kauniit linkit


Kauniit linkit - Linkkien hallinta, brändäys, seuranta ja jakamislaajennus Pretty Links – Linkkien hallinta, brändäys, seuranta & Jakamislaajennus

Tekijä (t): Kauniit linkit

Nykyinen versio: 3.1.1

Viimeksi päivitetty: 4. toukokuuta 2020

pretty-link.3.1.1.zip


92% Arviot


200000 + asennukset


WP 5.1 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: Kauniiden linkkien avulla voit ottaa kaikki nykyiset ja tulevat linkit verkkosivustollesi ja lyhentää niitä puhtaamman ilmeen saamiseksi. Paitsi, että pystyt myös seuraamaan, mistä kaikki napsautukset tulevat näiden linkkien kautta.
 • Miksi tarvitset sitä: Koska bloggaajat lisäävät usein kumppanilinkkejä, on järkevää lyhentää niitä, jotta ne näyttäisivät vähemmän sotkuisilta. Jos olet koskaan työskennellyt sisaryrityslinkkien kanssa, tiedät kuinka kauan ja uhkaavat ne voivat ilmestyä. Laajennus toimii myös hyvin tarkistaakseen, mistä kävijät tulevat ja mitä linkkejä napsautetaan eniten.


Broken Link Checker Broken Link Checker

Tekijä (t): WPMU DEV

Nykyinen versio: 1.11.13

Viimeksi päivitetty: 26. toukokuuta 2020

broken-link-checker.1.11.13.zip


82% Arviot


700000 + asennukset


WP 4.6 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: Broken Link Checker -laajennus tekee melkein mitä nimestä viittaa. Se tarkistaa jatkuvasti verkkosivustosi mahdollisten rikkoutuneiden linkkien löytämiseksi. Sitten saat ilmoituksen linkin korjaamiseksi. Skannaus sisältää rikkoutuneita kuvia ja uudelleenohjauksia.
 • Miksi tarvitset sitä: Kun blogissasi on rikki kuva tai linkki, käyttöliittymästä tulee monimutkainen ja hakukoneet alkavat huomata. Siksi on sinun etujen mukaista poistaa tai korvata linkkejä, jotka johtavat mihinkään, jolloin voit parantaa SEO-sijoituksiasi ja tehdä lukijoitasi onnelliseksi.

3. Optimole


Kuvan optimointi ja Lazy Load by Optimole Kuvan optimointi & Lazy Load kirjoittanut Optimole

Tekijä (t): Optimole

Nykyinen versio: 2.3.1

Viimeksi päivitetty: 21. huhtikuuta 2020

optimole-wp.zip


96% Arviot


50000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: Optimole ottaa kaikki WordPressiin lataamasi kuvat ja optimoi ne automaattisesti parempaan suorituskykyyn. Tämä saattaa tarkoittaa, että tiedostomuoto muuttuu tai tiedostokoko pienenee. Se optimoi minkä tahansa muun liitännäisen lataaman kuvan ja skannaa jopa varmistaaksesi, että aiemmin ladatut kuvat ovat hyviä. Tämän lisäksi Optimole kiinnittää myös sivustosi kuva-CDN: ään – jolloin kuvien lataaminen verkkosivustollesi on paljon nopeampaa..
 • Miksi tarvitset sitä: Mediasi on yleensä syyllinen, kun alkaa nähdä hitaita latausaikoja tai palvelimen ylikuormituksia. Siksi on tärkeää optimoida kuvat tekemällä niistä pienempiä tai muuttamalla tiedostomuotoja. Tämän manuaalinen tekeminen vie kuitenkin liian paljon aikaa. Siksi Optimole-laajennus tekee kaiken puolestasi taustalla. Jälkeenpäin näet nopeammat sivulataukset ja parempi käyttökokemus.

4. Eläkää vanhat viestit


Eläkää vanhat viestit - Sosiaalisen median automaattinen viesti ja aikataulutuslaajennus Eläkää vanhat viestit – Sosiaalisen median automaattinen viesti ja aikataulutuslaajennus

Tekijä (t): revive.social

Nykyinen versio: 8.5.7

Viimeksi päivitetty: 14. toukokuuta 2020

tweet-old-post.zip


78% Arviot


40000 + asennukset


WP 3.5 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: Revive Old Posts -laajennus jakaa vanhemmat blogiviestit sosiaalisiin verkostoihin. Esimerkiksi, sinulla voi olla vanha (vielä laadukas) viesti jo jonkin aikaa. Tämä viesti on siirretty kohti arkistoa, joten monet eivät saa sitä enää nähdä. Siksi tämä laajennus elvyttää sitä jakamalla sen uusille ihmisille esimerkiksi Facebookissa ja Twitterissä.
 • Miksi tarvitset sitä: Tämä on erittäin tärkeä laajennus, koska se eliminoi ajankohtainen riippuvuus viestien vastauksen saamisessa. Vielä vuosia sitten voi olla erinomainen blogin kirjoitus, josta ihmiset todella nauttivat tänään. Lisäksi saat täyttää sosiaalisen syötteesi sisällöllä ja lisätä liikennettä blogiisi.

5. MailPoet-uutiskirjeet


MailPoet - sähköpostit ja uutiskirjeet WordPressissä MailPoet – sähköpostit ja uutiskirjeet WordPressissä

Tekijä (t): MailPoet

Nykyinen versio: 3.47.1

Viimeksi päivitetty: 26. toukokuuta 2020

mailpoet.3.47.1.zip


92% Arviot


100000 + asennukset


WP 4.7 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: MailPoet Newsletters tuo sähköpostitse uutiskirjeet WordPress-kojelautaan. Käyttäjät voivat kirjautua blogiisi sähköpostiluetteloosi. Sitten voit luoda uutiskirjeitä WordPressistä ja lähettää ne kaikille, jotka ovat tilanneet.
 • Miksi tarvitset sitä: MailPoetilla ei ole vain ilmainen suunnitelma, mutta se on paljon helpompi vaihtoehto kerätä sähköpostiosoitteita ja lähettää kyseisiä uutiskirjeitä. Sinun ei enää tarvitse siirtyä toiseen ohjelmaan sähköpostien luomiseksi, ja siinä on myös joitain aika mukavia malleja.

Lisätietoja: Jos haluat katsoa joitain muita markkinoiden vaihtoehtoja, tässä on vertailu parhaisiin käytettävissä oleviin sähköpostimarkkinointiratkaisuihin.

6. CoSchedule


CoSchedule CoSchedule

Tekijä (t): CoSchedule

Nykyinen versio: 3.3.0

Viimeksi päivitetty: 10. tammikuuta 2020

coschedule-by-todaymade.3.3.0.zip


94% Arviot


10000 + asennukset


WP 3.5 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: CoSchedule on yksi parhaista WordPress-laajennuksista useista syistä. Se tarjoaa WordPressin sisällä kauniin toimituksellisen kalenterin, jonka avulla voit suunnitella ja määrittää artikkeleita kirjoittajillesi. Voit myös tehdä yhteistyötä blogiviestien kanssa ja käyttää samalla työkalua mainostamaan niitä julkaisemisen jälkeen.
 • Miksi tarvitset sitä: Useiden kirjoittajien blogeissa tarvitaan jonkinlainen organisaatiotyökalu blogiviestien suunnitteluun, muokkaamiseen ja ajoittamiseen. CoSchedule-ohjelmalla saat upean kuvan koko sisältöstrategiastasi ja voit järjestää sen haluamallasi tavalla. Tämä ei vain auta sinua järjestelmänvalvojana, vaan myös kirjoittajat kiittävät sinua.

7. Käyttäjän vaihto


Käyttäjän vaihto Käyttäjän vaihto

Tekijä (t): John Blackbourn & avustajat

Nykyinen versio: 1.5.4

Viimeksi päivitetty: 21. huhtikuuta 2020

user-switching.1.5.4.zip


98% Arviot


100000 + asennukset


WP 3.7 + vaaditaan

 • Mitä se tekee: Käyttäjävaihto-laajennuksen avulla blogin järjestelmänvalvoja voi vaihtaa tilien välillä verkkosivuston eri näkymien välillä. Voit esimerkiksi kirjautua ulos järjestelmänvalvojana ja tutkia, mitä asiakkaasi näkevät käyttöliittymässä.
 • Miksi tarvitset sitä: Tämä laajennus on ihanteellinen ympäristöjen testaamiseen, joissa siirryt käyttäjätililtä toiselle nähdäksesi muutosten tulokset. Pidämme sitä säännöllisistä blogin ylläpitäjistä, jotka haluavat ymmärtää, millainen verkkosivusto ja käyttökokemus ovat lukijoille.

Yleisiä huomioita

Vaikka puhumme täällä joihinkin suosituista ja vähemmän suosituista WordPress-laajennuksista, on syytä huomauttaa, että joitain suuntauksia on ilmennyt tätä luetteloa laadittaessa. Useat asiantuntijat jakoivat valintansa samanlaisissa laajennusluokissa.

Esimerkiksi asiantuntijamme kokevat sen kuvan optimointi on erittäin tärkeää. Lisäosien, kuten Smush tai Optimole, kanssa on selvää, että bloggaajat ja verkkovastaavat välittävät siitä, kuinka paljon kaistanleveyttä heidän sivustot kuluttavat ja kuinka tärkeätä tämän hallitseminen on heille.

Toinen suuntaus on käyttää sitä, jota voidaan kutsua avustajaksi SEO-laajennuksiksi tai linkin manipuloinnin lisäosiksi. Esimerkiksi plugins kuten Broken Link Checker tai Pretty Link ovat suosituimpien WordPress-laajennusten luettelossa. Jos katsoisimme hieman syvemmälle täällä, voisimme todennäköisesti väittää, että näiden laajennusten tarjoamat ominaisuudet ovat ainoat puuttuvat elementit suurista SEO-laajennuksista, kuten Yoast SEO.

Siirtyminen parhaisiin WordPress-laajennuksiin – asiantuntijalausunnon perusteella:

Asiantuntijat puhuvat parhaista WordPress-laajennuksista, joita sinun pitäisi käyttää

Andy Bailey

Andy Bailey

ComLuv.com

CommentLuv (tietysti!). Se edistää vuorovaikutusta ja laukaisee sinut kukoistavaksi bloggaajayhteisöön.

Plainview Activity Monitor. Tämä näyttää epäonnistuneet kirjautumiset sivustoosi. Näyttää myös käyttämäsi salasanat ja muut asiat, jotka käyttäjät tekevät. Tämä on todella hyödyllistä, jos sinulla on usean kirjoittajan blogi.

Käyttäjän vaihto. Todella tarvitaan, jos sinulla on jäsensivusto, voit kirjautua sisään joku ja näet sivuston ikään kuin olet käyttänyt heidän tietojaan sisäänkirjautumiseen. Erinomainen tukilippujen vianmääritykseen..

Pat Flynn 2

Pat Flynn

SmartPassiveIncome.com

Rajoita kirjautumisyrityksiä. Estää ihmisiä yrittämästä kirjautua sivustooni ja sekoittaa sitä! Saan useita ilmoituksia päivässä, kun ihmiset yrittävät tehdä tämän.

Broken Link Checker. Auttaa sinua seuraamaan rikkoutuneita linkkejä, jotta voit korjata ne tai päästä niistä eroon.

Robotit Meta. Voit määrittää, indeksoi Google sivun vai ei (muun muassa). Tästä on hyötyä piilotettujen sivujen ja muiden sivustoni osien osalta, joita en välttämättä halua Googlen löytävän.

Zac Johnson

Zac Johnson

ZacJohnson.com

OptinMonster. Tämä on yksi parhaista WordPress-laajennuksista, koska se on erittäin helppo, hyödyllinen ja tehokas postituslistojen kasvattamiseen. Poistuvat ponnahdusikkunat ovat ärsyttäviä, mutta ne toimivat!

Kaunis linkki tai ThirstyAffiliates. Kaksi hienoa WordPress-laajennusta linkin uudelleenohjausten hallintaan sivustosi kautta. Älä ole huolissasi siitä, että joudut vaihtamaan satoja linkkejä vanhojen kumppanisuhteiden kuollessa. Näiden parhaiden WordPress-laajennusten avulla voit tehdä sen yhdellä napsautuksella.

LeadPages. Useimmat ihmiset käyttävät LeadPages-malleja pääsivun URL-osoitteen kautta, mutta Leadpages-laajennuksen avulla voit kuitenkin isännöidä näitä sivuja nopeasti ja helposti oman sivustosi kautta samalla, kun käytät verkkotunnuksesi nimeäsi uudelleenohjaus- tai pää-URL-osoitteena. Tämä lisää tuloksia ja näyttää paljon ammattimaisemmalta.

Adam Connell

Adam Connell

WPSuperstars.net

uudelleenohjaus. Joka kerta kun pysyvä linkki vaihdetaan, se johtaa virheeseen 404. Jos et hallitse niitä, se aiheuttaa vakavia ongelmia, erityisesti käyttökokemuksen ja hakukoneoptimoinnin suhteen. Uudelleenohjaus helpottaa URL-osoitteiden uudelleenohjaamista.

Captcha kirjautumisen yhteydessä. Brute Force -hyökkäykset ovat säännöllinen esiintyminen useimmissa sivustoissa, etenkin sisäänkirjautumissivuilla. Helppo tapa pysäyttää ne on lisäämällä captcha kirjautumisnäyttöön tällä liitännällä. Tämän laajennuksen käytön jälkeen robotit lopulta lopulta pysähtyivät ja lopulta se vähensi palvelimeni kuormitusta.

CoSchedule kirjoittanut Todaymade. Sinun on hallittava toimituskalenteriasi, ja tämä työkalu helpottaa sitä. Siihen on rakennettu tehtävien hallinta ja se on helppo ajoittaa sosiaalisia viestejä. Se ei ole ilmainen, mutta säästää paljon aikaa.

Rita Barry

Rita Barry

Blogi Genie

CloudFlare. Tarjoaa nopeamman sivuston toiminnan ja estää laajan valikoiman uhkia pääsemästä koskaan sivustoosi. Tämä palvelu ei vain tarjoa tietoturvaa ja suorituskykyä, vaan pitää ylläpitokustannukset alhaisilla ei-toivotuilla palvelinpyynnöillä.

Kommentin uudelleenohjaus. Tarjoaa helpon tavan ohjata ensimmäisen kerran kirjoittajat kiitossivulle. Käytä haluamaasi sivua, rohkaise ilmoittautumista sähköpostitse, seuraa sosiaalista mediaa tai mitä tahansa sivustollesi sopivaa, mutta se on hieno kosketus, joka auttaa sinua erottumaan paljon..

WP-optimointi. Toimii kuin jättiläinen luuta WordPress-tietokannallesi ja puhdistaa kaiken napin painalluksella. Tämä on hieno myös asiakassivustoille, kun heillä ei ole mukavaa kirjautua sisään PhpMyAdminiin.

Jacob Gube

Jacob Gube

Suunnitteluohje

WP-SpamFree Anti-Spam. Tämä WordPress-laajennus on vähentänyt voimakkaasti Design Instruct -sivustomme saamien roskapostikommenttien määrää. Meillä on tämä laajennus ja Akismet suojaamaan meitä vilpillisiltä roskapostikommenteilta.

Broken Link Checker. Rikkoutuneet linkit voivat vaikuttaa negatiivisesti lukukokemukseen, koska turhauttavaa on napsauttaa linkkiä, joka ei toimi. Tämä WordPress-laajennus helpottaa rikkoutuneiden linkkien seurantaa ja korjaamista WordPress-pohjaisissa sivustoissa.

EWWW Image Optimizer. Kirjoitan paljon web-kuvan optimoinnista, koska uskon todella, että optimoimattomat kuvat ovat yksi hitaiden verkkosivujen tärkeimmistä syistä, mikä puolestaan ​​on kauhea lukukokemukselle. Ongelmana on, että kuvien optimointi manuaalisesti vaatii hieman enemmän aikaa ja vaivaa, ja monet sivuston omistajat eivät ole mukavia käyttämään kuvan optimointityökaluja. Tämä laajennus auttaa tekemään kuvan optimoinnista saumattoman kirjoittajille.

Alyona Galea

Alyona Galea

WP: n pormestari

WP RSS-aggregaattori. Niillä, jotka luovat koottua sisältöä eri sivustoista, on oltava WordPress-laajennus. Voit luoda salkkuja, uutisia, esitteitä ja monia muita. Tämä on yksi parhaista WordPress-laajennuksista, koska sen avulla voit yhdistää valokuvia, videoita ja tekstiä, luokitellaan ja suodattaa haluamallasi tavalla..

MailPoet-uutiskirjeet. Erittäin helppo käyttää laajennusta. Käytämme sitä uutiskirjeiden lähettämiseen ja saadaksemme lukijamme tilaamaan sähköpostiviestimme.

Johtaa. Upea laajennus niille, jotka haluavat tietää vierailijoiden käyttäytymisestä. Se osoittaa, mistä lukijasi (vain se, joka otti sinuun yhteyttä) kotoisin, millä sivuilla käydään ennen ja jälkeen yhteydenpidon sinuun verkkosivustosi yhteyslomakkeen kautta.

Daniel Scocco

Daniel Scocco

Päivittäiset blogin vinkit

Puhtaat arkistot. Melko vanha laajennus, mutta se luo erittäin puhtaan ja intuitiivisen arkiston blogiisi, joka toimii myös sivustokartana, koska siinä luetellaan kaikki koskaan julkaistut viestit.

RSS-alatunniste. Erittäin hyödyllinen WordPress-laajennus, jolla voit lisätä tavaraa RSS-syötteesi alaosaan. Käytän sitä esimerkiksi mainosbannereiden lisäämiseen.

WPtouch. Mobiiliystävällisen verkkosivuston hankkiminen on tänään välttämätöntä, joten jos sinulla ei vielä ole mobiiliversiota, voit käyttää tätä laajennusta luodaksesi sen lennossa.

Caleb Wojcik

Caleb Wojcik

DIY Video Guy

Toimituskalenteri. Oli todella hyödyllistä, kun työskentelin Fizzle.cossa, jotta voimme helposti suunnitella sisältömme viikkoiksi ja kuukausiksi etukäteen. Vaikka viestiä ei olisi tehty, voimme silti laittaa paikkamerkkiluonnoksen siihen, kunnes se oli.

Kaunis linkki on loistava kahdelle asialle. Ensinnäkin, että sinulla voi olla lyhyempiä uudelleenohjauslinkkejä tietyille sivuille tai muille linkittämillesi verkkosivustoille. Toiseksi se seuraa kuinka monta kertaa näitä linkkejä käytetään, mikä on myös todella hyödyllistä.

Varakaveri on hengenpelastaja. Jos WordPress-sivustollesi tapahtuu jotain, josta se hakkeroitu tai yksinkertainen koodirivi pluginissa ruuvaa kaiken, BB varmistaa, että sinulla on äskettäinen varmuuskopio, joka on valmis palauttamaan.

Bamidele Onibalusi

Bamidele Onibalusi

Kirjailijat vastuussa

WP Jaa. Tämä on yksi premium-luokan ja parhaista WordPress-laajennuksista, jotka tarjoavat kannustimen blogisi tietyn viestin lukijoille vastineeksi siitä, että he jakavat kyseisen viestin.

Hybridi Yhdistä. Tämä WordPress-laajennus tulee myös WP Sharely -kehittäjältä, ja se on pohjimmiltaan laajennus opt-in-lomakkeiden luomiseen; Sillä on paljon vaihtoehtoja, kuten se, että käyttäjät voivat luoda post-lomakkeita, sivupalkki-lomakkeita, ponnahdusikkunoita ja liu’uttaa lomakkeita. Hybridi-yhteyden avulla voit myös kerätä opt-in-sovelluksia sähköpostitse tai Facebook-kirjautumisella. Sillä on paljon räätälöintiä ja seurantaa, jotta tiedät, mistä tilaajat tulevat.

Painovoimamuodot. Tämä on toinen korkealaatuinen WordPress-laajennus liukasyhteyslomakkeiden luomiseen; siinä on sisäänrakennettu roskapostin esto, seuranta lomakkeillesi, integrointi useiden parhaiden palveluntarjoajien kanssa, kuten AWeber sähköpostilistojen luomiseen, ja paljon muita mukautusvaihtoehtoja.

Neil Patel

Neil Patel

Nopea itäminen

Suosiokilpailu. Se auttaa esittelemään suosituimpia viestejäsi. (Tätä laajennusta ei enää tueta, eikä sen tekijät suosittele sitä.)

Tilaa kommentit. Se ilmoittaa ihmisille sähköpostitse uusista kommentteista, jotka ovat jääneet blogiisi.

Napsauta Tweet. Se auttaa sinua saamaan enemmän sosiaalisia osuuksia.

Noemi Twigg

Noemi Twigg

Bloggingpro

Revive Old Post. Tämän laajennuksen avulla voin jakaa vanhat viestit automaattisesti. Voit sulkea pois luokkia (esimerkiksi uutiset) varmistaaksesi, että uudelleenjaetut viestit ovat edelleen osuvia, vaikka ne olisivat vanhoja. Tämä auttaa pitämään Twitter-syötteemme tuoreena joutumatta viettämään liian paljon aikaa manuaalisesti tarkistamaan, mitä postitetaan.

NextScripts: Sosiaalisten verkostojen automaattinen juliste. Automaattisesti postittaa jokaisen uuden merkinnän sosiaalisiin verkostoihin. Se lähettää viestin sosiaaliseen mediaan jokaisen julkaisun julkaistua ja helpottaa verkon / blogin ylläpitäjän / toimittajan / sosiaalisen median koordinaattorin kuormitusta, etenkin kun työskentelee monien blogojen ja kirjoittajien kanssa. En kuitenkaan suosittele sen käyttämistä itsenäisenä ratkaisuna. Viestien jakaminen uudelleen manuaalisesti eri aikoina tekee siitä optimaalisen.

Pippity. Helpottaa uutiskirjeen tilaamista; asetukset voidaan räätälöidä tekemään niistä käyttäjäystävällisiä (ts. et ole kasvosi ponnahdusikkunoissa koko ajan); helppo integrointi uutiskirjepalveluihin, kuten aWeber.

Kyla Glover

Kyla Glover

WPExplorer

Pakota uusi pikkukuvat. Upea, kun suunnittelet verkkosivustomme uudelleen uusimaan kaikki kuvat ja puhdistamaan vanhat.

Fanciest-kirjailijalaatikko. Rakastamme Fanciest Authorboxia kirjailijabiosien lisäämisestä – mikä on ehdottoman välttämätön jokaiselle monen kirjoittajan blogiin.

Kaunis linkki. Käytämme Pretty Link Liteä tytäryhtiölinkkeihin, koska tytäryrityslinkit ovat ruma ��

Dave Clements

Dave Clements

Tee se WordPressillä

Kolme suosikkilaajennukseni, jotka eivät saa niin paljon rakkautta kuin heidän pitäisi olla Viestit 2 viestiä, Käyttäjän vaihto ja Kopioi viesti. En ehdottomasti sanoisi, että jokaisella bloggaajalla olisi oltava ne (kyseiseen luokkaan on vain yksi tai 2 laajennusta), mutta jos joku tarvitsee niitä, he ovat todella parhaat kyseisten sovellusten WordPress-laajennukset..

Chris Coyier

Chris Coyier

CSS-Tricks

MinQueue. Voit pienentää ja yhdistää skriptit ja tyylit, jotka plugins lataavat sinulle. Tämän etuna on, että voit vain antaa laajennusten tehdä mitä he haluavat ja tietää, että teet silti oikean suorituskyvyn viisaasti käyttöliittymässä. Ja jos et hallitse näitä tavaroita manuaalisesti, tarkoittaa, että kun WordPress-laajennus päivitetään ja tarvitaan uusia skriptejä / tyylejä, se tapahtuu automaattisesti.

Julkisen viestin esikatselu. On hienoa, että voimme lähettää luonnoksen jonkun tarkastettavaksi ilman, että sitä tarvitse julkaista.

Anti-spam. Tämä on ollut plugin, joka on ollut minulle tehokkain pysäyttämään roskapostia (Akismetin lisäksi).

Jeff Starr

Jeff Starr

Helposti pilaantuva painike

Teeman tarkistus. WordPress-teemakehittäjänä käytän Teeman tarkistus -laajennusta tarkistaaksesi, että teemani vastaavat viimeisimpiä teeman tarkistusstandardeja. Laajennus on helppokäyttöinen ja tarjoaa selkeitä tuloksia ja toimivia vaiheet teeman laadun, turvallisuuden ja suorituskyvyn parantamiseksi. Suositellaan kaikille, jotka työskentelevät WordPress-teemojen kanssa.

Kyselymonitori. Query Monitor on hieno, koska se on erittäin kattava. Se voi tehdä paljon asioita, joita muut vianetsintälaajennukset eivät pysty, kuten automaattinen Ajax-virheenkorjaus ja mahdollisuus suodattaa tuloksia tietyllä laajennuksella tai teemalla. Käytän tätä laajennusta enimmäkseen tietokanta- ja kyselymuuttujien vianetsinnässä, mutta se on myös hyödyllinen HTTP-pyyntöjen, WP-koukkujen, PHP-virheiden ja paljon muun testaamiseen. Se on yksi parhaista WordPress-laajennuksista, joka ei saa ansaitsemansa huomion, IMO.

Järjestelmänvalvojan navigointi. Olen vuosien mittaan julkaissut satoja artikkeleita ja oppaita Perishable Press- ja DigWP.com-sivustoissa. Kaikissa näissä viesteissä navigointi on helppoa, koska minulla on täysi hallinta teemallin suhteen ja voin käyttää valintamallimerkkejä halutulla tavalla. Mutta ei niin paljon WP-järjestelmänvalvoja-alueella, jossa on joskus tarpeen siirtyä viestistä toiseen päivitysten, muokkausten ja niin edelleen tekemiseksi. Jotta tämä post-post-navigointi olisi mahdollista järjestelmänvalvojan alueella, käytän Admin Post Navigation -nimistä laajennusta, joka tekee yhden ja yhden asian hyvin: se lisää "Edellinen" ja "Seuraava" linkit Muokkaa viesti -näyttöä, jotta sarjaliikenteen editointi olisi paljon helpompaa.

Fred Meyer

Fred Meyer

WPShout

Monitoimilaitteen WP-siirto. Kuollut yksinkertainen sivuston siirto. Ehdoton hengenpelastaja.

Ota Media Replace käyttöön. Tarvitset tämän laajennuksen, jos poistat kuvan ja lataat uudelleen uuden samannimisen kuvan uudelleen.

Regeneroi pikkukuvat. Sivustosi esillä olevien kuvakokojen muuttaminen ei yksinkertaisesti ole järkevää ilman sitä.

Benny Lewis

Benny Lewis

Sujuvasti 3 kuukaudessa

BJ Lazy Load. Sivuston nopeus on niin tärkeä, ettei ihmisiä menetetä niissä tärkeissä ensimmäisissä sekunnissa. Minun tapauksessani voin kuitenkin jakaa useita korkealaatuisia kuvia viesteihini, ja olisi sääli, jos näiden lataamiseen kulunut aika vie ihmiset pois sivustolta. Tämä laajennus muuttaa asioita siten, että ladataan vain selaimen näkymässä olevat kuvat. Joten kun vierität alas, ne vedetään sivustolta. Välitön sivuston lastausnopeuden lisäys!

Yksinkertainen: Press. Jos haluat rakentaa yhteisön blogin ympärille, simple-press on helpoin tapa perustaa foorumi, joka tukee WordPress-järjestelmää. Olen mitoittanut tämän kymmenille tuhansille käyttäjille ja se toimii erittäin hyvin, koska sen koodi ei ole iso.

VaultPress. Jos minun piti suositella yhtä parhaista WordPress-laajennuksista, se olisi se. Se on maksullinen palvelu, mutta se on pelastanut ihoni useita kertoja. Ei väliä mitä, jokainen tunti koko sivustoni varmuuskopioidaan VaultPress-palvelimille, ja varmuuskopiointi on yksinkertainen yhdellä napsautuksella. Kun olen tehnyt peruuttamattomia asioita sivustolleni omalla palvelimellani ja se on loppunut, ja sivustoni järjestelmänvalvoja on unessa, tämän liitännäisen avulla saan pohjimmiltaan painaa "kumoa" ja palaa takaisin viimeisimpään toimivaan tilannekuvaan. Voit tehdä sen vain teeman, vain tietokannan tai tiettyjen muiden pienten osien suhteen, jos muutokset olivat muissa osissa hyviä tai et halua menettää keskusteluja tai blogin kirjoituksia, jotka eivät liity kaatumiseen..

Ben Townsend

Ben Townsend

WPin

Rakastan henkilökohtaisesti minua Lopullinen tulossa sivu plugin, asennus on helppoa ja käytän sitä jatkuvasti. Omalla verkkosivustollani ja myös asiakassivustoilla. Pohjimmiltaan se muuttaa WordPress-sivustosi pian tulossa olevaksi sivuksi, jossa on ilmoittautumislomake ja muokattava teksti taustalla. Se on loistava tapa rakentaa verkkosivustonsa valitsemallesi web-hosting-palvelulle, jos he eivät tunne WAMP: ää tai LAMP: ta..

Toinen mahtava laajennus, josta jotkut ovat ehkä kuulleet, on EWWW Image Optimizer se tekee juuri sen, mitä sanoo tinalla. Se optimoi blogiisi tarkoitettuja kuvia kokonaan, vähentäen kaistanleveyttä ja tietysti latausaikaa. Todella hieno plugin ja sellainen, jota käytän koko ajan.

Viimeinen yksi parhaista uudelleenohjaamiseen tarkoitettujen WordPress-laajennuksista (mielestäni) on Yksinkertaiset 301-uudelleenohjaukset kytkeä. Se on loistava tapa muille kuin tekniikoille luoda 301 uudelleenohjausta. Joten jos olet Google Webmaster -asetussivulla ja löydä virheitä tai URL-osoitteita, joita ei löydy, kopioi ja liitä ja ohjaa ne samankaltaiselle tai uudelle sivulle.

Peter Nilsson

Peter Nilsson

WP: n päivittäiset teemat

Rublon-tiliturvallisuus: Kahden tekijän todennus+. Erinomainen kaksifaktorinen todennusturvakerroksen laajennus tilien suojaamiseksi ja suojaamiseksi WordPressissä.

Kasvkartan vastainen spambot-lisäosa. Täydellinen laajennus automaattisen spambotin ja roskapostin torjumiseksi yksinkertaisella valintaruudulla.

Vähennä poistumisnopeutta. Hanki todellinen poistumisprosentti ja sivun katselut Google Analyticsissa. Helppo ja helppo käyttää.

Matt Cromwell

Matt Cromwell

WordImpress

ImageInject on paras tapa sisällyttää tekijänoikeusystävällisiä kuvia viesteihisi.

Parannettu mediakirjasto on parasta luokitella media, jotta kuvien tai PDF-tiedostojen tai minkä tahansa uudelleenkäyttö on helppoa.

Asiayhteyteen liittyvät viestit on parhaiten suoriutuneiden Liittyvien viestien laajennus (Jetpackin lisäksi).

Tämä on maksettu, mutta viestin suorituskyvyn analysoimiseksi, Analytify on helpoin ja kätevin tapa nähdä, kuinka kävijät löytävät yksittäiset viestisi.

Ammar Ali

Ammar Ali

Kaikki blogivinkit

KommenttiLuv Premium. Tehokas laajennus, joka auttaa lisäämään blogin sitoutumista. Se hallitsee roskapostikommentteja WordPress-blogissa. Se toimii palkitsemisjärjestelmänä. Ihmiset rakastavat takaisinlinkkien saamista blogiinsa ja juuri kommentaLuv tekee sen. Se näyttää heidän viimeisimmät päivitykset jättäen kommentteja. Voit palkita käyttäjiä, jos heillä on tietty määrä kommentteja blogiisi. Se todella auttaa rakentamaan yhteisöä, se houkuttelee käyttäjiä jättämään lisää kommentteja, ja tämä tarjoaa suhteita uusiin ja toistuviin kävijöihin. Tämä laajennus lähettää vastausilmoitukset käyttäjille aina, kun kommenttiin on vastattu. Pakollinen laajennus, jos haluat todella lisätä sitoutumista blogiisi.

SEOPressor. Tiedämme jo, kuinka tärkeä SEO on. SEO-laajennuksia on monia, mutta mielestäni SEOPressor on paras. Se näyttää avainsanasi tiheyden WordPress-editorissa. Se näyttää varoituksen liian optimoinnista, jos olet lisännyt ylimääräisiä tunnisteita, avainsanoja, h1, h2, h3-tunnisteita. Se tukee myös rikkaita katkelmia. Paras ominaisuus on LSI-avainsana. LSI-avainsanat auttavat sinua löytämään osuvia avainsanoja tärkeimmistä avainsanoistasi. LSI-avainsanojen käyttäminen helpottaa sijoitusta Googlessa.

MBP Ninja -kumppani. Jos aloitat tytäryhtiömarkkinoinnin, tämä on yksi parhaista WordPress-laajennuksista. Olen käyttänyt sitä vuosia ja olen siitä erittäin tyytyväinen. Tämä laajennus muuntaa automaattisesti viestisi avainsanasi kumppanilinkkiiksi. Se on tehokas laajennus, jonka avulla voit hallita, seurata, peittää ja lyhentää rajoittamatonta määrää kumppanilinkkejä yhdeltä asetussivulta. Tämä laajennus auttoi minua paljon säästämään aikani ja hallitsemaan kaikkia kumppanilinkkejä yhdestä kojetaulusta. Ninja-laajennus on välttämätön laajennus vakaville tytäryhtiömarkkinoijille.

Nathan Weller

Nathan B. Weller

Tyylikkäät teemat

Kolme parasta WordPress-laajennusta, joita suosittelen jokaiselle WordPress-bloggaajan käytölle, ovat kaikki oikealla tavalla tehdyistä valtuuksista. Tarkoitan tällä seuraavaa:

Yksi WordPressin ensisijaisista vetoomuksista on ensinnäkin se, kuinka paljon se (ja sen hämmästyttävä suunnittelija- / kehittäjäyhteisö) on antanut maailmalle mahdollisuuden tehdä suuria asioita WordPressin ja sen käytettävissä olevien teemojen ja lisäosien avulla. Siksi joidenkin teema- ja laajennusten kirjoittajien mielestä menee hiukan eteenpäin "valtuuttaminen hullu" heidän tuotteidensa kanssa, koska se on helppo myydä -"Katso, kuinka paljon voit tehdä tällä yhdellä työkalulla!"

Oikea tapa ei ole aina plug and play -tapa, ja samassa paketissa on sellainen asia kuin liikaa. Tässä mielessä tässä on kolme suosikkiani:

Koodinpätkät kirjoittanut: Shea Bunge. Joskus vähemmän on enemmän. Yksi suosikkitavoistani vähentää turhaa turvotusta on löytää hyödyllisiä koodinpätkiä, jotka voin korvata kokonaiset liitännäiset. Tällä tavalla Code Snippets -laajennus on todella vähentänyt huomattavasti asentamasi pluginien lukumäärää – ja siksi myös vähentänyt niiden pluginien määrää, jotka minun on määritettävä, päivitettävä ja ylläpidettävä..

Lyhytkoodit Ultimate kirjoittanut Vladimir Anokhin. Niin monilla teemoilla on omat lyhyen koodin sarjat, joita ei ole erotettu toiseen laajennukseen. Ja jotkut, jos ne erotetaan toisistaan, on suunniteltu toimimaan vain kyseisen teeman kanssa eikä lainkaan (tai ainakaan ei hyvin) muiden kanssa. Minun mielestäni WordPress-standardien ja parhaiden käytäntöjen vastaisen toiminnan vastainen palvelu on karhunpalvelua. Miksi sen sijaan olen todella rakastunut käyttämään tätä Vladimir Anokhinin massiivista (ilmaista) lyhytkoodipakettia, joka on suunniteltu toimimaan hyvin minkä tahansa teeman kanssa.

Tarkastaja WordPress-laajennus kirjoittanut evoG. Samoin monissa WordPress-teemoissa on sisäänrakennetut tarkistusominaisuudet. Tämä näyttää hyvältä myyntipisteenä, mutta monet asiakkaat eivät ymmärrä luomalla joukko sisältöä teemakohtaisten mukautettujen viestityyppien, kuten arvostelu, avulla, lukitsevat ne kyseiseen teemaan ikuisesti. Tai se merkitsee heille joukon töitä myöhemmin, jos he päättävät koskaan vaihtaa teemoja. Tämä plugin on sellainen, jota olen käyttänyt sivustollani ja rakastan. Se ei ehkä ole kaikkien tarkistuslaajennus, mutta asia on, että jos tarkistat asioita blogissasi – käytä laajennusta! Tällä tavalla, jos sinun on vaihdettava teemoja tiellä, et jätä joukko parhainta sisältöäsi prosessin taakse.

Koska joku, joka kirjoittaa aina teemoista ja laajennuksista, on tietysti enemmän, jotka olisivat voineet tehdä tämän luettelon. Joten lopuksi haluan myös kiittää hetkeä kaikkia WordPress-yhteisön jäseniä, jotka työskentelevät ahkerasti suunnitella ja kehittää työkaluja, joita me kaikki olemme käyttäneet ja rakastamme.

Chris Burgess

Chris Burgess

SitePoint

Olen sisällyttänyt 3 bloggaajille ja 3 kehittäjille. Blogger / Käyttäjä:

Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa (YARPP). Hyvä korvaa nRelate, joka näyttää liittyvän sisällön kunkin viestin alla.

Broken Link Checker. Tarkastelee rikkinäisten linkkien sisältöä.

EWWW Image Optimizer. Antaa sinulle lisää kuvan optimointivaihtoehtoja.

Kehittäjä:

P3 (Plugin Performance Profiler). Hyvä lähtökohdan saamiseksi laajennuksen suorituskyvystä.

Kehittäjä. Erinomainen, jos haluat tutustua tarkemmin konepellin alle.

virta. Erinomainen sivustoille, joilla työskentelee paljon ihmisiä.

Devesh Sharma

Devesh Sharma

WPKube

CoSchedule kirjoittanut Todaymade kirjoittanut TodayMade on upea toimituksellinen kalenteri, joka integroituu puskurisovellukseen ja jonka avulla voit ajoittaa blogiviestisi sivustossasi ja sosiaalisessa mediassa samaan aikaan vedä ja pudota -kalenterin avulla. Se maksaa 10 dollaria / kk, joten jos et ylläpidä yritysblogia, se ei ehkä ole sen arvoinen.

SearchWP Jonathan Christopher, parantaa sivustohakua ja lisää paljon ominaisuuksia perushakuun. Tietysti on paljon hakulaajennuksia, mutta tämä on muiden yläpuolella. Hinta: 29 dollaria / yksittäinen lisenssi.

Kutistua-O-Matic. Tämä on upea sovellus (ei WordPress-laajennus), jonka avulla voit optimoida kuvia Windowsissa tai Macissa. Erittäin kätevä kuvien optimoinnissa, eikä se maksa senttiäkään. Vaihtoehtoisesti voit käyttää WP Smush.it, jos et halua käyttää offline-sovellusta.

Brian Jackson

Brian Jackson

BrianJackson.io

Tässä on kolme WP-liitännäistäni, joista ei ole paljon puhuttu, mutta ne ovat minun "täytyy olla" ja käytän niitä kaikilla sivustoillani.

Näytä widgetit on hieno pieni plugin. Pohjimmiltaan se lisää valintaruudut jokaiseen widgettiin näyttää tai piilottaa sivustosivuilla. Tämän avulla voin mukauttaa sivujen sivupalkin näytöksiä widget-sivupalkin kanssa.

Tämä on loistava tapa A / B-testata erilaisia ​​CTA-laatikoita ja todella hioa yleisöäsi. Voit näyttää erilaisia ​​widgettejä viestiluokan tai jopa mukautetun taksonomian perusteella. Tämä voi olla mahtavaa tytäryhtiömarkkinoinnissa.

Oletetaan, että sinulla on WordPress-luokka ja PPC-luokka. Nyt voit luoda erillisiä tytäryhtiöwidgettejä jokaiselle luokalle ja nyt sivupalkin mainokset liittyvät suoraan lukemaansa artikkeliin. Tämä lisää dramaattisesti heidän napsautussuhdettaan.

Google Tag Manager for WordPress. Monet ihmiset, joiden kanssa puhun, eivät vieläkään tiedä edes mitä Google Tag Manager on. Pohjimmiltaan se on Googlen ilmainen hallintatyökalu, jonka avulla voit hallita ja ottaa käyttöön skriptejäsi yhdestä paikasta. Kuten Google Analytics, AdRoll, Facebook Conversion Pixel jne.

Tämä duracelltomi.com-ilmainen laajennus on käynnissä kaikilla sivustoillani. Sen avulla voin pysyä järjestetyinä ja pitää WordPress-sivustoni puhtaina.

ZigWidgetClass. Toinen hieno pieni ilmainen WordPress-laajennus, jonka on kirjoittanut zigpress.com. Tämän laajennuksen avulla voin helposti lisätä mukautettuja CSS-luokkia widgetteihini. Mihin voin käyttää tätä? Käytän sitä mediakyselyjen lähettämiseen, jotta voin piilottaa tietyt widgetit niiden resoluutiokoon perusteella.

Esimerkiksi sivustollani on optiinilaatikko sivupalkissani ja alatunniste. Mobiililaitteella ei ole mitään syytä sen näyttämiseen kahdesti, joten lisään luokkani, joka vetää mediakyselyni ja piilottaa yhden niistä.

Raelene Wilson

Raelene Wilson

Linnun sanat

Tässä on kolme parasta WordPress-laajennusta. Ne ovat kaikki WPMU DEV -laajennuksia, koska kehittäjämme työskentelevät todella kovasti ja he luovat niin paljon mahtavia laajennuksia, jotka eivät yleensä saa paljon huomiota.

kuva. Se on kuin WordPress-sivustosi aikakone, joka voi varmuuskopioida ja palauttaa koko asennuksen ja sisältää jopa Dropbox- ja S3-integroinnin.

Muokatut sivupalkit. Tällä kätevällä laajennuksella voit hallita sivustosi jokaisen widget-alueen kaikkia näkökohtia. Sillä on kaunis käyttöliittymä, mikä tekee siitä vielä hauskemman käytön.

WP Smush.it / WP Smush Pro. Tämä on yksi ensimmäisistä lisäosista, jotka asennan jokaiselle luomalleni sivustolle. Sen avulla voit pienentää kuvatiedostojen kokoa ja voit jopa surkea kuvia.

Dan Zarzycki

Dan Zarzycki

Yhteisökokemuksen johtaja ja yleinen plugin-asiantuntija joukkueelta Slocum-teemat

Vuosien ajan palvelleet asiakkaita, asiakkaita ja tukilippuja sekä tarkistamalla laajennuksiamme PressThis näytä, olemme nähneet pyyntöjä HUNDREDS laajennuksia ja ratkaisuja. Tässä on kolme suosikkiani, jotka lataan parhaimpiin WordPress-teemaluetteloihisi:

Poista kommentit käytöstä. Huolimatta suuresta määrästä latauksia (1,2 miljoonaa) ja selvästä otsikosta, niin monet katsojistamme ja asiakkaistamme haluavat poistaa kommenttinsa, eikä heillä ole aavistustakaan, että tämä ratkaisu on olemassa.

Tämän WordPress-laajennuksen käyttö on helppoa. Asenna laajennus, siirry WordPress-asetuksiin > Poista kommentit käytöstä ja poista kaikki kommentit käytöstä valitsemalla valintaruutu. Laajennuksen avulla voit myös valita, näytetäänkö kommentteja tapauskohtaisemmalla tasolla.

Advanced Tagline. Tätä laajennusta ei ole päivitetty jonkin aikaa (6 vuotta), mutta olemme havainneet, että ratkaisu toimii edelleen suurimmaksi osaksi ja on hauskaa.

Napauttamalla WordPressiin "esittelylause" tai "iskulause", voit luoda useita iskulauseita ja näyttää yhden niistä satunnaisesti tai peräkkäin joka kerta, kun käyttäjä lataa sivun. Sovellus ajatusbloggaajille, henkisille organisaatioille ja yrityksille on valtava.

Kapellimestari. Blogin sisällön näyttämiseen ei ole olemassa suurempaa laajennusta kuin Kapellimestari. Vaikka luettelossani on yksi vaihtoehto, joka maksaa rahaa (alkaen 97 dollarista), Kapellimestari toimii melkein minkä tahansa olemassa olevan WordPress-teeman kanssa ja antaa sinun näyttää sisällön ryhmittelyt haluamallasi tavalla..

Haluatko näyttää 8 blogia "Koira" luokka pienemmässä koossa ja näyttävätkö vain varustellun kuvan ja otsikon? Sinä voit tehdä sen.

Haluatko tehdä viimeisimmästä viestistäsi suuren esitellyn viestin etusivulla? Tehty.

Voimakkaita juttuja. En voi riistellä siitä tarpeeksi.

Ionut Neagu

Ionut Neagu

CodeinWP-blogi

Pidän seuraavista kolmesta laajennuksesta, koska ne kaikki voidaan asentaa muutamassa minuutissa (yhteensä 30 minuutin yläosat), ja sitten sinun on hyödynnettävä niiden tarjoamia etuja kuukausien tai jopa vuosien ajan. Tässä ovat laajennukset:

Revive Old Post. Käytä sitä jakaaksesi blogin parhaat sisällöt uudelleen.

WP-raketti. Sijoittaminen vie 5 minuuttia ja nopeuttaa sivustosi huomattavasti, toteuttamalla paljon ennakoivia parhaita käytäntöjä.

Optimole. Se optimoi automaattisesti kaikki uudet sivustoosi lataamasi kuvat. Sinulta ei tarvita lisätyötä. Se palvelee kuviasi myös optimoidun CDN: n avulla, mikä tekee koko sivustosta nopeamman.

Kuten huomaat, parhaat WordPress-laajennukset ovat sellaisia, jotka säästävät minulle aikaa.

Täydellinen luettelo

Tässä on täydellinen luettelo asiantuntijoidemme parhaista WordPress-laajennuksista; kukin yleiseen luokkaansa kuuluvia:

Linkit ja hakukoneoptimointi:

Sähköposti ja sähköpostimarkkinointi:

Kuvat ja kuvan optimointi:

Sisältö, sisällön hallinta ja optimointi:

Sivuston optimointi / WP-Admin-laajennukset:

Spam:

Sosiaalinen media:

Muut:

Se on kaikki, mitä meillä on parhaiden WordPress-laajennusten suhteen!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector