ManageWP vs Jetpack Hallitse vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – WordPressin hallintatyökaluja verrattuna

Yhden WordPress-verkkosivuston ylläpitäminen on tarpeeksi monimutkaista, älä unohda ajaa kahta, viittä tai jopa tusinaa. Vaikka se vaatii asiantuntijoilta kurinalaisuutta, se ei ole mahdotonta – etenkin joidenkin WordPress-hallintatyökalujen avulla.


WordPress-hallintatyökalujen avulla voit seurata kaikkia sivustojasi yhdellä käyttöliittymällä. Kuvittele, että sinulla olisi yksi kojetaulu, josta voit hallita kaikkia sivustoja kerralla, samanlainen kuin WordPress-monisivusto, mutta käytettävissäsi olevilla paremmilla työkaluilla ja puhtaammalla käyttöliittymällä.

Jos žongleroit useita WordPress-verkkosivustoja kerralla, autamme sinua keventämään kuormaa! Käytämme valittujen sisällönhallintajärjestelmien (CMS) viittä parasta WordPress-hallintatyökalua – mukaan lukien käyttömukavuus, päivityksen hallinta ja lukemattomia muita näkökohtia.

Aloitetaan!

WordPress-hallintatyökalut: ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync

Parhaat WordPress-hallintatyökalut verrattuna (pähkinänkuoressa)

Jos kiire, voit tarkistaa yhteenvedon havainnoistamme alla olevasta taulukosta:

ManageWP vs Jetpack Hallitse vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync

ManageWP
Jetpack Manage
InfiniteWP
MainWP
iThemes Sync

* Vapaalla tasolla.** Teimme toimituksellisen päätöksen telakoida iThemes Sync puoli pistettä rajoittamatta sen ilmaiskerran sivustojen määrää. Muuten se olisi sidottu MainWP: hen 4.5: n tai 5: n kohdalla.
HintamallifreemiumVapaafreemiumfreemiumIlmainen + maksettu
tuettujen sivustojen lukumäärä *RajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton10
Luotettavuus42343
Helppokäyttöisyys55245
Plugin-hallinta55555
Päivityshallinta52555
YLEENSÄ OTTAEN4.753.53,754.54 **

Arvioimme jokaisen näistä WordPress-hallintatyökaluista yhdestä viiteen luotettavuuden, helppokäyttöisyyden, laajennusten hallinnan ja päivityshallinnan mukaan – nämä pisteet keskitettiin sitten keskimääräisen tuloksen tuottamiseksi.

Luotettavuusosioita varten keskustelemme yleisesti siitä, antavatko kunkin alustan avulla sivustosi hallintaa oikein sisällyttämällä niihin keskeiset kriteerit, kuten varmuuskopiot, tietoturva, suorituskyky ja yhteistyö. Laajennuksen ja päivityksen hallinnasta keskustellaan erikseen.

Parhaita WordPress-hallintatyökaluja verrattiin (kokonaan)

Katsotaanpa nyt nyt viittä WordPress-hallintatyökalua – loppujen lopuksi tiedät tarkalleen, mikä niistä on sinulle sopivin vaihtoehto.

ManageWP (Freemium)

WordPress-hallintatyökalut: ManageWP

ManageWP perustettiin vuonna 2010 – aikaan, jolloin markkinoilla oli vain vähän WordPress-hallintatyökaluja – tarjota käyttäjille yksinkertainen ratkaisu, joka voi auttaa heitä hallitsemaan useita sivustoja tehokkaasti. He houkuttelivat yli 100 000 verkkosivustoa ensimmäisen liiketoimintakuukautensa aikana – kutsumme sitä hämmästyttäväksi menestykseksi, mutta katsotaanpa kuinka se pysyy valvonnassa.

Luotettavuus

Yksinkertaisesti sanottuna ManageWP on yksi luotettavimmista käytettävissä olevista WordPress-hallintatyökaluista. Sen ilmainen taso tekee yhden kuukausittaisen varmuuskopion jokaiselle sivustollesi ja antaa sinun aktivoida tai deaktivoida vaihtoehdon yksilöllisesti tarpeen mukaan – vaikka emme voi kuvata, miksi haluat!

Tärkein ManageWP-kojetaulu sisältää myös tietoja, joita voidaan käyttää mahdollisiin optimointeihin, mukaan lukien sivuillasi olevien roskapostikommenttien lukumäärä, kunkin sivustosi tarkistusten kokonaismäärä – joka voi lisätä tietokannan – ja tietokannan yleinen koko. Kaikki nämä voidaan korjata napin painalluksella:

managewp-optimointi

ManageWP: n avulla voit myös seurata analytiikkaasi kojetaulustaan. Työkalu käyttää oletuksena omaa tapaa laskea sivun näyttökerrat, mutta se voi myös muodostaa yhteyden sinun Google Analytics tili antaa sinulle yksityiskohtaisempia tietoja.

Viimeiseksi, voit suorittaa sekä suorituskyvyn että tietoturvan tarkistuksen kojetaulusta valitsemalla ominaisuuden ja siirtymällä kyseisiin välilehtiin:

managewp-suorituskyvyn tarkistus

Toimittajan huomautus. Niin mahtava kuin se onkin, ManageWP: llä on hikkaja joskus. Esimerkiksi jokin aika sitten he rikkoivat teemademosivustomme ThemeIslessä, mikä aiheutti sen "vähän haittaa."

Helppokäyttöisyys

ManageWP on erittäin helppo käyttää. Alustalla on helppo navigoida, ja siihen sisältyy käteviä työkaluvihjeitä, jotka selittävät jokaisen osan toimintaa.

Siellä on myös kattava dokumentaatio käytettävissä, jos tarvitset lisäohjeita mihin tahansa vaiheeseen. Kaiken kaikkiaan olemme varmoja sanomalla, että tavallinen WordPress-käyttäjä voi oppia ManageWP: n hyvät puolet lyhyessä ajassa..

Plugin-hallinta

Kaikki päivityksiä tarvitsevat laajennukset ilmestyvät ManageWP: n päähallintapaneeliin, ja niitä voidaan mikrotallentaa siirtymällä kunkin sivustosi asetuksiin. Täällä voit aktivoida, deaktivoida ja poistaa haluamasi laajennukset ja lisätä uusia valikossa, joka sisältää WordPress.org-arkiston, pilvitallennuksen ja tavalliset vanhat URL-osoitteet tai ZIP-tiedostot.

Ainoa mitä et voi tehdä ManageWP: n avulla, on muuttaa jokaisen laajennuksen yksilöllisiä asetuksia – sinun on silti siirryttävä WordPressin tavalliseen hallintapaneeliin..

Päivityshallinta

WordPress-ydinpäivityksen ilmoitukset ilmestyvät ManageWP: n päähallintapaneeliin heti, kun kirjaudut sisään. Voit seurata sivustosi eri versioita tarkistamalla yleiskatsauspalkin näytön vasemmalla puolella..

managewp-päivitykset

johtopäätös

Huolimatta siitä, että se on freemium-työkalu, ManageWP sisältää huomattavan määrän ominaisuuksia ilmaisella tasollaan. Lisäksi sitä voidaan käyttää täysin rajoittamattomassa määrässä WordPress-sivustoja lukuun ottamatta muutamia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka vaativat premium-lisäosia – mutta suurin osa käyttäjistä voisi tehdä ilman niitä kokonaan.

Sen lisäksi ManageWP: n helppokäyttöisyys on edelleen tärkein myyntikohta. WordPress-hallintatyökalujen suhteen suosittelemme tätä käyttäjille, jotka haluavat monipuolisen kokemuksen ilman jyrkää oppimiskäyrää.

Siirry ManageWP: hen

Jetpack Manage (ilmainen)

rakettireppu

Jetpack Manage voi vedota vaikuttavaan sukutauluun, koska sen on kehittänyt Automattic. Tämä työkalu noudattaa kuitenkin jonkin verran erilaista lähestymistapaa kuin muut luettelomme lisäykset – sivustosi seuranta hoidetaan sinun WordPress.com kojetaulu, eikä itse isännöity WordPress.

Luotettavuus

Odotetusti Jetpack Manage toimii hyvin, kun kyse on luotettavuudesta. Vaikka se ei voi vaatia sisällyttävänsä samaan tasoon toiminnallisuutta kuin ManageWP, se toimii silti hyvin.

Saadaksesi pääsy sen perusominaisuuksiin, sinun on asennettava Jetpack-laajennus itse isännöimään WordPress-sivustoon, aktivoitava se ja linkitettävä se sitten WordPress.com-tiliisi hallintapaneelista. Kun sivusto on valmis, se ilmestyy kiinteistöluettelossasi, kun selaat WordPress.com-sivuston Omat sivustot -välilehteä. Täällä napsauttamalla sivustoasi avaat uuden hallintapaneelin, jossa on yksityiskohtainen analyysi:

jetpack hallitsee tilastoja

Jetpack Manage -sovelluksen avulla voit myös muokata WordPress-vakioasetuksia kojetaulustaan ​​ja luoda uusia blogiviestejä tai -sivuja – tosin ilman, että mikään lisäominaisuuksista on otettu käyttöön itse isännöidyssä asennuksessa, kuten visuaaliset rakennusaineet..

Helppokäyttöisyys

Jos olet sekoittanut WordPress.com-sivustoa ennen kuin siirryt itse isännöimään WordPressiin, Jetpack Manage -sovelluksen käyttö on kävely puistossa. Kaikki sen asetukset on helppo ymmärtää, ja voit nopeasti vaihtaa sivustojen välillä pääsemällä siihen Omat sivustot -välilehdessä.

Plugin-hallinta

Vaikka Jetpack Manage onkin työskennellyt kokonaan WordPress.com-taustaohjelmalla, sen avulla pystyt käsittelemään itse isännöimiesi asennusten laajennuksia yllättävän hyvin. Sen Laajennukset-välilehti sisältää luettelon kaikista asentamistasi, ja sisältää vaihtoehtoja päivittää ne erikseen, kerralla tai jopa ottaa automaattisen päivityksen käyttöön joidenkin yleisten asetusten lisäksi:

jetpack hallita laajennuksia

Vaikka kehotus asettaa kaikki laajennuksesi automaattiseen päivitykseen voi olla voimakasta, suosittelemme, että noudatat varovaisuutta tämän asetuksen kanssa – olet vaarassa aiheuttaa yhteensopivuusvirheitä rivillä, jos jokin plugineistasi ei pela mukavasti muiden kanssa päivittää.

Päivityshallinta

Huolimatta erinomaisesta esityksestä laajennusten hallinnassa, Jetpack Manage ei tue tässä vaiheessa ydinpäivityksiä (vaikka ne ovatkin ilmeisesti työn alla tulevaa päivitystä varten). Se tarkoittaa, että sinun on mentävä jokaiselle sivustolle ja päivitettävä ne manuaalisesti, kun jokainen uusi julkaisu kiertää – ellet ole sallinut automaattisia päivityksiä sivustosi takaosassa, ts..

johtopäätös

Jetpack Manage on nopea noutaa, jos olet jo perehtynyt WordPress.com-sivustoon, ja se käsittelee laajennusten hallintaa huomattavasti hyvin. Näistä yläpuolella olevista suosituksista huolimatta emme ole aivan mukavia suositella sitä kokonaan, koska siinä ei ole edistyneitä ominaisuuksia, kuten ydinpäivitysten hallintaa, ja sen taipumusta WordPress.com-palveluun – monet käyttäjät ovat valmistuneet WordPress.com-palvelusta jo kauan sitten ja ovat vastahakoisia käsitellä sitä uudelleen. Jetpack tarjoaa myös melko monia mielenkiintoisia lisäominaisuuksia, kuten päivittäiset varmuuskopiot ja parantunut suojaus roskapostia vastaan.

Mene Jetpackiin

InfiniteWP (Freemium)

InfiniteWP

InfiniteWP lanseerattiin kaksi vuotta sen jälkeen, kun ManageWP aloitti WordPress-hallintatyökalujen kultaisen kiireen. Kolmen kuukauden kuluessa InfiniteWP kerää kunnioitettavia 10 000 sivustoa alustalle. Lukumäärä on noussut yli 500 000: een vuonna 2016.

Luotettavuus

InfiniteWP antaa sinun käsitellä rajatonta määrää WordPress-sivustoja, luoda varmuuskopioita kaikille yhdestä näytöstä ja sijoittaa sivustot ylläpitotilaan.

Vaikka ominaisuusjoukko on kunnollinen, InfiniteWP: n ilmaiseen tasoon ei sisälly joitain toimintoja, jotka sisältyvät muihin ratkaisuihin – analyysitiedot, nopeustarkastukset, kommenttien hallinta, käyttöaikavalvonta ja ajoitetut varmuuskopiot. Joidenkin näiden vaihtoehtojen puuttuminen on ymmärrettävää, koska puhumme ilmaisesta palvelusta, mutta analyysitiedot ja kommenttien hallinta ovat melko suuria tarjouksia kaikille WordPress-hallintatyökaluille.

InfiniteWP paistaa kuitenkin kojelaudan tietoturvavalvonnan kannalta. Se voi rajoittaa pääsyn vain tiettyihin IP-osoitteisiin, pakottaa HTTPS: n, käyttää kaksifaktorista todennusta ja lähettää sinulle ilmoituksia sähköpostitse joko päivittäin tai viikoittain tai sammuttaa ne kokonaan kaikista käytettävissä olevista päivityksistä:

ääretön tietoturva

Vaikka nämä suojausominaisuudet ovat fantastisia, jos joudut myöntämään käyttöoikeuden useille yhteistyökumppaneille, on syytä huomata, että ne ovat vain yhtä vahvoja kuin tietoturvakäytännöt, joita käytät jokaisessa WordPress-sivustossa.

Helppokäyttöisyys

InfiniteWP: tä ei ole helppo asentaa, ja sen jättämiskäyrä on korkea. Käytettävissä on kolme asennusmenetelmää, joista yksi sisältää cPanel-käyttöoikeustietojen jakamisen. Siellä on myös manuaalinen asennus ja vaihtoehto, joka vaatii sinun asentamaan plugin WordPress-sivustollesi – valitsimme kyseisen menetelmän testillemme ja piti sitten asentaa toinen laajennus.

infinitewp luo sisäänkirjautuminen

Vaikka asennuslisäosa pitää kätesi läpi koko prosessin, mikään näistä vaihtoehdoista ei ole kovin ystävällisiä käyttäjille, joilla on vähän kokemusta – jotka meidän rahoillemme ovat tärkeimpiä käyttäjiä.

InfiniteWP-järjestelmänvalvojan paneelissa ei ole vaikea navigoida (vaikka sen asettelu voisi käyttää parannuksia) – se ei kuitenkaan sisällä mitään linkkejä uusien käyttäjien dokumentaatioon. Jos haluat käyttää niitä, sinun on palattava InfiniteWP: n pääsivulle ja siirryttävä aina alatunnisteeseen.

Plugin-hallinta

Positiivisempana huomautuksena on, että InfiniteWP toimii hyvin pluginien hallinnassa. Voit hallita kaikkien ominaisuuksien laajennuksia ja teemoja helposti yhdellä välilehdellä, jolloin voit aktivoida, deaktivoida tai poistaa haluamasi laajennukset – sekä käsitellä päivityksiä..

Päivityshallinta

Kun olet kirjautunut InfiniteWP-hallintapaneeliin, ensimmäinen asia, jonka näet, on Päivitykset-osio, joka tarjoaa yleiskuvan kaikista sivustoista, joissa on suoritettava tarvittavia toimia:

ääretön päivitys

Tämä tarkoittaa, että on mahdotonta ohittaa, kun jokin sivusto on päivitettävä, ellet yritä tarkoituksella sivuuttaa tätä osaa. Lisäksi voit määrittää sähköpostimuistutuksia kaikista saatavissa olevista päivityksistä ydinasennuksiin, laajennuksiin ja teemoihin.

johtopäätös

InfiniteWP tarjoaa muutamia merkittäviä tietoturvaominaisuuksia – jotka ovat hyödyllisiä useille yhteistyökumppaneille – sekä vahvaa päivityshallintaa laajennuksille, teemoille ja ydintiedostoille. Kokemattomilla käyttäjillä voi kuitenkin olla vaikea asentaa tämä työkalu ensin tai löytää tarvittavat asiakirjat sen käyttämiseksi..

Lisäksi muutama ominaisuus, jonka pitäisi olla käytettävissä oletuksena – kuten analytiikka -, myydään ilmaisen tason päällä lisäosina. Jos mikään tämä ei pelota sinua ja tarvitset vain hallintatyökalun, joka pystyy käsittelemään varmuuskopioita ja päivityksiä, InfiniteWP voi olla sinulle.

Siirry InfiniteWP: hen

MainWP (Freemium)

MainWP

MainWP on yksi niistä WordPress-hallintatyökaluista, joka on täysin avoimen lähdekoodin ja ylpeä käyttäjiensä yksityisyyden suojelemisesta. Se on itse ylläpidetty ratkaisu, joka toimii kokonaan WordPressillä, ja se perustuu plugins-järjestelmään yhteyden muodostamiseksi kunkin sivustosi välillä – yksi sivusto toimii MainWP-keskittimenä, kun taas toiset muuttuvat osaksi verkkoa käyttämällä erillistä laajennusta, joka mahdollistaa vuorovaikutuksen.

Luotettavuus

Tämä työkalu tarjoaa erinomaisen joukon ominaisuuksia – kuten yhden napsautuksen pääsyn kaikille sivustoillesi ja varmuuskopiojärjestelmän, joka toimii kolmella eri liitännällä – ja tukee ajoittamista, sisältöä ja käyttäjän hallintaa.

mainwp aikataulu

Koska tämä on itsenäinen isännöintivaihtoehto, se on vain yhtä luotettava kuin palveluntarjoajasi. Jos palvelin, jolla MainWP-kojetaulu sijaitsee, kärsii seisokkeista, et pääse siihen, ennen kuin ongelma on ratkaistu – tämä saattaa vaikuttaa myös ajoitettuihin varmuuskopioihin, vaikka sen todennäköisyys on pieni.

Yksi MainWP: n suosikkiominaisuuksistamme on Viimeisimpien viestien ja Viimeisten sivujen osien sisällyttäminen, jonka avulla voit seurata WordPress-sivustojesi viimeisintä kehitystä tarvitsematta navigoida kunkin osan yksittäisiin osioihin..

Helppokäyttöisyys

Koska MainWP toimii kokonaan WordPressillä, uusilla käyttäjillä ei pitäisi olla mitään ongelmia köysien oppimisessa. Kun olet asentanut MainWP-laajennuksen ensisijaiselle palvelimellesi, kojelautaan ilmestyy vastaava välilehti, joka isännöi kaikkia sen vaihtoehtoja. Siellä on jopa välilehti, joka vie sinut MainWP: n dokumentaatiokeskukseen, joka on hyvinkin hylätty:

mainwp-dokumentaatio

Plugin-hallinta

Kaikki tähän mennessä käsitellyt WordPress-hallintatyökalut käsittelevät laajennusten hallintaa aplombilla, ja MainWP ei ole poikkeus. Hallintapaneelin Laajennukset-välilehti antaa sinun päivittää laajennuksia sivustoa tai maailmanlaajuisesti – vaikka voisit myös päivittää niitä erikseen, jos haluat.

Siellä on jopa asetus, jonka avulla voit jättää päivitysilmoitukset tietyn ajanjakson ulkopuolelle. Tästä voi olla hyötyä, jos pidät tärkeätä päivitystä, kunnes olet varma, että kaikki yhteensopivuusvirheet on poistettu..

Lisäksi MainWP ilmoittaa sinulle jopa, kun teemat tai laajennukset on mahdollisesti hylätty tarkistamalla viimeinen päivitys. Jos koko vuoden ajan ei ole tehty uusia päivityksiä, MainWP olettaa, että ne ovat ehkä vanhentuneet, ja näyttää sinulle varoituksen.

Päivityshallinta

MainWP: n yleiset WordPress-päivitykset ovat vähäiset. Työkalu sisältää Päivitykset-välilehden, joka ilmoittaa sinulle kaikista merkittävistä julkaisuista, ja kehottaa päivittämään sivustosi tarvittaessa. Se on yksinkertainen ja toimii!

johtopäätös

MainWP on loistava työkalu käyttäjille, jotka haluavat välttyä SaaS-ratkaisuilta. Se tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, useita laajennuksia, jos tarvitset lisätoimintoja, ja se toimii tavallisen WordPressin lisäksi – se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse oppia käyttämään täysin uutta alustaa ratkaisun käyttämiseen. Kun olet tottunut laajennuksen käyttöliittymään, olet valmis lähtemään!

Siirry MainWP: hen

iThemes Sync (ilmainen ja premium-suunnitelmat saatavilla)

iThemes Sync

Synkronointi on toinen tuote iThemesin tunnettujen WordPress-työkalujen valikoimasta, johon sisältyy BackupBuddy (testasimme sitä täällä muita suosittuja varmuuskopioratkaisuja vastaan), Security Pro, Vaihto, ja myös useita omia teemoja.

Luotettavuus

iThemes Sync on vankka tuote, joka pystyy käsittelemään päivityksiä, varmuuskopioita, tietoturvaa, sisältöä, käyttäjiä ja kommentteja yhdellä hallintapaneelilla.

Varmuuskopiot ja tietoturva vaativat iThemen BackupBuddy- ja Security Pro -laajennusten asentamisen – ja vaikka ne molemmat tekevät melko kunnollista työtä, lisätty vaiva saattaa olla käännös joillekin käyttäjille. Ilman tätä toimintoa iThemes Sync antaa käytännössä mahdollisuuden käsitellä vain keskitettyjä päivityksiä.

Helppokäyttöisyys

Sen lisäksi, että joissakin tapauksissa on tarpeen asettaa lisälaajennuksia, iThemes Sync on erittäin helppo käyttää. Siinä on moderni käyttöliittymä, joka näyttää kaikki tarvitsemasi tiedot tarvitsematta kaivaa sitä.

ithemes synkronoi pää

Jokainen vaihtoehto on yksilöity selkeästi, eikä edistyneitä ominaisuuksia ole tarjolla. Se tarkoittaa, että et todennäköisesti törmää sellaiseen, jota et osaa käyttää.

Plugin-hallinta

Plugin-hallinta iThemes Sync -sovelluksessa on erittäin yksinkertaista. Voit käsitellä koko verkon päivityksiä kojelaudan pääpäivitykset-välilehdellä…

ithemes synkronoi päivitykset

… Tai käy läpi ne erikseen tarkistamalla kunkin sivuston ja siirtymällä heidän Plugins-välilehteen. Se sisältää kaikki tavallisen WordPress-hallintapaneelin vaihtoehdot, ja se on suunnilleen sama teemoille.

Päivityshallinta

IThemes Sync -sovelluksen päänäyttö sisältää ilmoituksen, kun ydinpäivitykset ovat saatavilla. Jos niitä on, voit käyttää niitä Päivitykset-välilehdessä mahdollisesti saatavilla olevien teema- ja laajennuspäivitysten rinnalla..

iThemes Sync sisältää myös yksinkertaiset lokit kaikille päivityksillesi, joka seuraa päivämääriä ja versionumeroita.

johtopäätös

Viimeinen WordPress-hallintatyökalujen luettelomme tarjoaa kunnollisen toiminnallisuuden ja modernin, käyttökelpoisen käyttöliittymän – sitä estää vain tarve asentaa lisälaajennuksia varmuuskopioiden ja tietoturvan käsittelemiseksi. Jos et halua hypätä näiden – tosin yksinkertaisten – ylimääräisten kehien läpi, olet tyytyväinen tuloksiin.

Siirry iThemes Sync -sovellukseen

Yhteenvetona

Useiden WordPress-sivustojen vienti samanaikaisesti ei ole helppoa. Sinun on seurattava päivityksiä ja tarkastettava kaikki niiden sisältö sekä lukemattomat muut vastuut. Tässä kappaleessa esitellyt WordPress-hallintatyökalut antavat sinun hoitaa kaikki nämä tehtävät tehokkaasti.

Tarkastellaan lyhyesti kunkin työkalun vahvuuksia:

ManageWP: Suositeltu työkalumme, joka on erinomainen ja huomattavasti yksinkertainen käyttää.

iThemes Sync: Moderni työkalu, joka toimii yhdessä muiden iThemes-laajennusten kanssa, tarjoamalla hyvän yleispalvelun.

InfiniteWP: Hieman monimutkainen, mutta tarjoaa korkeat suojaus- ja päivitysominaisuudet sekä kunnolliset varmuuskopiot.

MainWP: Avoimen lähdekoodin WordPress-pohjainen ratkaisu, jossa on täydet ominaisuudet.

Jetpack Manage: Täydellinen faneille WordPress.com jotka haluavat käsitellä laajennusten hallintaa ja uusia viestejä yhdestä käyttöliittymästä. Lisäksi, jos valitset jonkin Jetpackin maksettavista suunnitelmista, saat päivittäin varmuuskopioita ja roskapostisuojauksen, mikä tarkoittaa paljon sivuston jatkuvalle tietoturvalle.

Jos haluat mieluummin numeerisen arvioinnin näistä WordPress-hallintatyökaluista, olemme laatineet sinulle jokaisen ratkaisun. Tässä on jälleen yhteenvetotaulukko havainnoistamme:

WordPress-hallintatyökaluja verrattiin

ManageWP
Jetpack Manage
InfiniteWP
MainWP
iThemes Sync

* Vapaalla tasolla.** Teimme toimituksellisen päätöksen telakoida iThemes Sync puoli pistettä rajoittamatta sen ilmaiskerran sivustojen määrää. Muuten se olisi sidottu MainWP: hen 4.5: n tai 5: n kohdalla.
HintamallifreemiumVapaafreemiumfreemiumIlmainen + maksettu
tuettujen sivustojen lukumäärä *RajoittamatonRajoittamatonRajoittamatonRajoittamaton10
Luotettavuus42343
Helppokäyttöisyys55245
Plugin-hallinta55555
Päivityshallinta52555
YLEENSÄ OTTAEN4.753.53,754.54 **

Mikä näistä WordPress-hallintatyökaluista on suosikkisi? Jaa valintasi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Suunnittelu ja esitys Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map