Elementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder: Lopullinen vertailu vuodelle 2020

TL; DR: Tämä viesti on yksityiskohtainen vertailu Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder. Annamme sinulle molemmat helposti tarkistettavan yleiskatsauksen sekä paljon perusteellisemman kuvan kunkin sivunmuodostajan eri alueista..


Vaikka sivunmuodostajat voivat olla erimielisiä aiheita vaikeiden WordPress-käyttäjien keskuudessa, ei voida kiistää, että niillä on ollut suuri vaikutus WordPress-ekosysteemiin suunnittelun saattamiseksi tavallisten käyttäjien saataville.

Tämän lisäksi joskus näyttää siltä, ​​että jokainen WordPress-yritys on upottanut varpaansa sivunmuodostajan luomiseen jossain vaiheessa. OK – pieni hyperbole… mutta siellä on paljon sivunrakentajia.

Tässä viestissä haluamme pohtia kolmea suosituinta vaihtoehtoasi: Elementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder

Elementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder

Sen lisäksi, että antaa sinulle katsauksen jokaisen sivunmuodostajan toimintaan, haluamme mennä pinnan tason alapuolelle. Tästä syystä aiomme pohtia myös asioita, kuten edistykselliset muotoiluvaihtoehdot, reagoiva muotoilutoiminto, koodilukitus, reaalimaailman suorituskyky, helppokäyttöisyys ja paljon muuta.

Toivomme, että kun olet lopettanut tämän vertailun lukemisen, ymmärrät syvällisesti jokaisen laajennuksen ja, vielä tärkeämpää, itseluottamus valita sinulle sopiva sivurakentaja.

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Sisällysluettelo:
Lyhyt kuvaus tiivistelmä | Mikä sivunmuodostaja on suosituin? | Rajapinnat verrattiin | Sisältömoduulit saatavilla Kuinka pitkälle voit mennä ylimääräisellä tyylillä | Ovatko nämä rakentajat kaikki liikkuvasti reagoivia? | Jokaisen rakentajan ainutlaatuiset ominaisuudet Käytettävissä olevat valmiit mallit | Katso koodin laatua ja lukitusta | Suorituskykyä verrattu | Katsaus hinnoitteluun Helppokäyttöisyys verrattuna Lopullinen tuomio: mikä rakentaja valita

Contents

Yhteenveto: Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder

Ok, aiomme kattaa kaiken paljon yksityiskohtaisemmin. Mutta ennen kuin heittämme joukon ominaisuuskohtaisia ​​vertailutaulukoita, kuvia ja GIF-tiedostoja, ajattelimme, että voisi olla hyödyllistä antaa sinulle nopea kuvaus Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder -sovelluksesta..

Jos haluat vain kohokohtia, anna tämä taulukko lukea. Jos haluat kaikki tylsät yksityiskohdat, lue seuraavat 3 000 sanaa tarkemmin:

Elementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

ElementorDivi BuilderBeaver Builder
Ilmainen versio?
Alkuhinta Pro: lle$ 49$ 89$ 99
Helppokäyttöisyys4,9 / 54,8 / 55/5
Visuaalinen rakentaja?
In-line-editointi?
# Virallisista elementeistä534631
Ainutlaatuisin ominaisuusUpota mihin tahansaA / B-testausBeaver Themer
Esivalmistetut mallit300+~ 114~ 56
Jättää puhtaan koodin taakse?
Suorituskyky3rd1st2nd

1.

Mikä sivunmuodostaja on suosituin?

Tämän ei ole tarkoitus olla lopullinen tarkastelu siitä, mikä sivunmuodostaja on suosituin, koska numerot viittaavat hieman erilaisiin asioihin.

Silti ajattelimme, että olisi hauska tehtävä verrata julkaistujen käyttäjien numeroita jokaiselle sivunmuodostajalle. He järjestäytyvät seuraavasti:

* Elementor- ja Beaver Builder -numerot ovat peräisin WordPress.org-sivustosta, kun taas Divi Builder -numerot ovat Elegant Themes -sivustolta. Divi Builderin numero viittaa myös Elegant Themes -palveluiden palvelevien asiakkaiden kokonaismäärään riippumatta syystä, johon nämä asiakkaat liittyivät (ei vain rakentajan).

(Kaaviot kirjoittanut Visualizer Lite.)

2.

Katso pääsivun rakennusliittymät – tarjoavatko ne todellista käyttöliittymämuokkausta?

Vaikka vertailumme kaikki kolme sivunrakentajaa tarjoavat visuaalisen etusivun rakennuksen, he eivät kaikki etene siinä täysin samalla tavalla.

Tässä osassa tarkastellaan kunkin sivunmuodostajan päärajapintaa ja keskustellaan eräistä quirkeistä, jotka erottavat toiset muista.

Sisällön muokkausrajapinnat sivujen rakentamisessa

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Visuaalinen muokkaaminen
Tekstin muokkaus
Sivupalkin ohjauspaneeli
Kaiken kaikkiaan aloittelijan ystävällisyysHelppo noutaa hetiKestää muutaman minuutin käyttöliittymän ymmärtämiseksiHelppo noutaa heti

Vertaa nyt nyt kutakin rakentajaa näitä näkökohtia yksitellen:

Katso Elementor-käyttöliittymästä

Elementor jakaa käyttöliittymänsä kahteen ydinosaan:

 1. Vasen sivupalkki, johon voit lisätä uusia elementtejä ja muokata olemassa olevien elementtien asetuksia
 2. Visuaalinen katsaus sivullesi oikealla puolella

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: Elementor-käyttöliittymä

Jos haluat lisätä uuden elementin suunnitteluun, sinun täytyy vain vetää se vasemmalta sivulta ja näet reaaliaikaisen esikatselun siitä, kuinka elementti näyttää todellisella sivulla:

Elementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder: Elementorin vedä ja pudota

Voit asettaa uusia sarakkeita Lisää uusi osio painike:

elementor-osiot

Elementin sisällön ja muotoilun muokkaamiseksi sinun tarvitsee vain napsauttaa tiettyä elementtiä ja voit muokata sitä vasemmalla sivupalkissa. Kaikki tekemäsi muutokset näkyvät heti sivustosi esikatselussa:

Elementorin muokkausvertailu Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder

Voit muokata tekstiä useilla eri elementeillä kirjoittamalla suoraan sivulle (muokkaus) tai käyttämällä sivupalkin tekstiruutua. Aiemmin ainoa vaihtoehtosi oli kyseinen sivupalkkilaatikko – mutta marraskuusta 2017 alkaen Elementor tarjoaa nyt myös sisäisen editoinnin:

elementor inline -editointi

Kuten näet sekunnissa, Beaver Builder on ainoa tämän sivun rakentaja, joka ei tarjoa tällaista sisäistä muokkausta.

Katso Divi Builder -liittymä

Vaikka Divi Builder tarjoaa myös taustanmuokkausrajapinnan, keskitymme visuaaliseen muokkausohjelmaan tässä vertailussa, koska visuaaliset editoijat ovat mitä useimmat käyttäjät mieluummin.

Toisin kuin Elementor, jossa sinulla on selkeä ero sivustosi visuaalisen esikatselun ja Elementor-ohjauksen sivupalkin välillä, Divi Builder päättää peittää kaikki sen vaihtoehdot reaaliaikaisen visuaalisen esikatselun päälle..

Tässä on mitä käyttöliittymä näyttää, kun avaat Divi Builderin ensimmäisen kerran:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: kaksiosaisen rakennusliittymä

Lisää uusi Moduuli (Divi Builderin nimi elementeille), käytät erilaisia + kuvakkeet:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: moduulin lisääminen div-rakentajaan

Kuten Elementor, voit kirjoittaa suoraan sivulle muokataksesi mallien tekstiä, vaikka Elementorin sisäinen muokkaaminen on hiukan joustavampaa tuetuissa elementeissä..

Ja voit myös järjestää moduuleja myös vetämällä ja pudottamalla:

tekstin muokkaaminen

Muiden kuin tekstimoduulien kohdalla voit usein muokata moduulia ponnahdusikkunan sijasta, että kirjoitat suoraan sivulle.

Katso Beaver Builder -liittymä

Käyttöliittymän kannalta, Beaver Builderillä on enemmän yhteistä Elementorin kanssa kuin Divi Builderin kanssa.

Kuten Elementor, myös Beaver Builderissä on sivupalkki, joka luettelee kaikki käytettävissä olevat moduulit. Jos haluat lisätä moduulin sivullesi, sinun tarvitsee vain vetää ja pudottaa se oikealta sivupalkista live-sivulle:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: lisäämällä moduulin majavan rakentaja

Kuten GIF: n loppupäässä voit nähdä, Beaver Builder käyttää kuitenkin erilaista käyttöliittymää moduulien muokkaamiseen, valitsemalla ponnahdusikkunan, kuten Divi Builder.

Yksi hieno asia Beaver Builderissä on, että voit luoda uusia sarakkeita automaattisesti vetämällä yhden moduulin toiseen, taas Divi Builder ja Elementor pakottavat sinut luomaan manuaalisesti uusia sarakkeita ennen kuin voit lisätä uusia elementtejä. Se on pieni asia – mutta se tekee suunnitteluprosessista tunteen hiukan sujuvammalta.

Elementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder: pylväiden luominen

3.

Millaisilla sisältömoduuleilla voit rakentaa sivujasi

Elementit tai moduulit (termejä käytetään usein vaihtokelpoisesti) ovat tärkeä osa sivunmuodostajaa, koska ne ovat suunnittelusi todellisia rakennuspalikoita.

Yllä olevissa käyttöliittymävertailussa näit kahden tyyppisiä moduuleja:

 • Teksti
 • nappi

Mutta useimmat sivunrakentajat tarjoavat myös paljon pidempiä elementtiluetteloita, jotka antavat sinulle enemmän niche-elementtejä, kuten:

 • Suositukset
 • Yhteydenottolomakkeet
 • Hinnastopöydät ja paljon muuta

Tässä on jokaiselle käytettävissä olevien moduulien kokonaismäärä:

Sivunrakentajissa käytettävissä olevien moduulien määrä

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

# Virallisista elementeistä534631
Käytä WordPress-widgettejä?✅ mutta ei helposti. Monimutkaisempi kuin muut moduulit
Kolmannen osapuolen lisäosat?

Koska jokainen näistä sivunrakentajista tarjoaa suuren määrän moduuleja, emme aio keskittyä samoihin moduuleihin. Sen sijaan yritämme korostaa joitain eroja Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder edistyneemmille moduulityypeille.

Eli tässä on joitain merkittäviä moduuleja, jotka ovat ei jaettu kaikille kolmelle sivunrakentajalle:

Moduulit, joita * EI * jakavat kaikki kolme sivunrakentajaa Moduuli
Elementor
Divi Builder
Beaver Builder
Kääntölaatikko
Dedicated Audio Player✅ Äänentoisto❌ mutta voi käyttää widgettiä
Animoitu otsikko
salkku
Sosiaalisen jakamisen painikkeet
Sosiaaliset seuraa kuvakkeita
Kirjaudu sisään
Facebook-kommentit
Henkilö / tiimin jäsen
Alkuperäiset kommentit

Beaver Builderillä on ehdottomasti eniten "Ei" vastauksia luettelossa … mutta se ei välttämättä ole sopimusehdottaja.

Beaver Builder sisältää edelleen kaikki perusmoduulit, joita todennäköisesti käytät päivittäin – se ei ehkä pysty kilpailemaan kapeampien moduulien kanssa, joita kaksi muuta tarjoavat.

4.

Kuinka pitkälle voit mennä ylimääräisellä tyylillä jokaisella rakentajalla

Vaikka sivunrakentajat yrittävät tehdä suunnittelusta mahdollisimman yksinkertaista, on melkein väistämätöntä, että haluat tehdä enemmän muotoilua kuin vetää moduulia suunnitteluun ja kutsua sitä päiväksi.

Tästä syystä haluat sivunmuodostajan, joka antaa sinulle paremman hallinnan eri elementtien ja osioiden ulkoasusta ja sijainnista. Tämä on potentiaalisesti siellä, missä löydät suurimmat erot Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder välillä.

Lyhyesti sanottuna Elementor ja Divi Builder tarjoavat ehdottomasti edistyneimmät muotoiluvaihtoehdot, vaikka Beaver Builder ei ole kaukana.

Sivunrakentajien tyylivaihtoehdot

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Perusmuotoilu
Muokatut marginaalit / pehmuste
Muokatut fontit / typografia
Lisää suoraan mukautettu CSS moduuliin
Muokatut kourut

Tässä on kaikki hieman yksityiskohtaisemmin:

Elementorin edistykselliset muotoiluvaihtoehdot

Kun napsautat mitä tahansa elementtiä tai osaa Elementorissa, saat kolme välilehteä Elementorin sivupalkkiin:

 • Sisältö – antaa sinun määrittää perussisältö- ja kohdistusasetukset
 • Tyyli – antaa sinun asettaa esimerkiksi fontteja, värejä, reunoja ja muuta (elementistä riippuen)
 • Pitkälle kehittynyt – antaa sinun lisätä mukautettuja reunuksia / pehmusteita, muuttaa Z-indeksejä, sisäänkäynnin animaatioita, mukautettuja CSS-tunnisteita / mukautettuja CSS-koodeja ja paljon muuta

elementor edistykselliset muotoiluvaihtoehdot

Samoin sinulla on paljon hallittavissa osioita, mukaan lukien kyky asettaa kouru, leveys ja paljon muuta:

elementor edistyksellinen muotoilu

Divi Builderin edistykselliset tyylivaihtoehdot

Aina kun napsautat vaihde Divi Builderin moduulin tai osion kuvake, näet ponnahdusikkunan, jossa on edistyneempiä asetusvaihtoehtoja.

Kuten Elementor, Divi Builder antaa sinulle kolme erilaista välilehteä moduulien hallitsemiseksi, tosin kunkin välilehden sisältö vaihtelee hieman:

 • Sisältö – Voit asettaa teksti- ja perusmuotoiluasetukset
 • Design – Voit muuttaa fontteja, reunuksia, mukautettuja reunuksia / pehmusteita, kokoa ja paljon muuta
 • Pitkälle kehittynyt – antaa sinun lisätä mukautettuja CSS- tai CSS-tunnisteita sekä muuttaa reagoivia suunnitteluasetuksia

Kuten huomaat, täällä on paljon päällekkäisyyttä Elementorin kanssa. Molemmat sivunrakentajat antavat sinulle paljon hallintaa sivustosi tietyistä moduuleista:

div builder edistyksellinen muotoilu

Samoin voit lisätä edistyksellistä muotoilua myös riveihin ja osiin, mukaan lukien mukautetut kourujen leveydet, tasoitetut pylväskorkeudet ja paljon muuta:

div rakennusmuotoilu

Beaver Builderin edistykselliset tyylivaihtoehdot

Kuten Divi Builder, myös Beaver Builder antaa sinun lisätä tyyliä moduuliin tai osioon näyttämällä ponnahdusikkunan.

Ja taas, kuten Elementor ja Divi Builder, saat kolme erilaista välilehteä (vaikka joissakin moduuleissa on vähemmän välilehtiä):

 • yleinen – avulla voit asettaa perussisällön ja toiminnallisuuden
 • Tyyli – antaa sinun valita värit, peruskohdistuksen, fonttikoon ja paljon muuta
 • Pitkälle kehittynyt – antaa sinun lisätä mukautettuja marginaaleja, reagoivia asetuksia, käyttäjän roolin näkyvyyttä, animaatioita ja CSS-tunnisteita

majavan rakentaja edistykselliset tyylivaihtoehdot

Beaver Builder 2.0 lisäsi joitain lisätyylivaihtoehtoja, kuten mahdollisuus valita nopeasti joidenkin elementtien (esim. Painikkeet) tasaisten, kaltevuus- tai läpinäkyvien tyylien välillä..

Yksi funktio, josta tässä vielä puuttuu, on kyky lisätä mukautettu CSS-koodi suoraan moduuliin. Mutta Beaver Builderillä on hieno vaihtoehto, jota kummallakaan muusta sivun rakentajasta ei ole:

Mahdollisuus piilottaa tai näyttää tietty moduuli sen perusteella, onko käyttäjä kirjautunut WordPress-sivustoosi vai ei.

Voit lisätä riveihin ja sarakkeisiin myös edistyneempiä muotoiluja, vaikka asetukset eivät olekaan yhtä yksityiskohtaisia ​​kuin Elementor ja Divi Builder, koska Beaver Builderillä ei ole kykyä lisätä edistyneempiä muotoiluja, kuten sarakeväliä:

majavien rakentajarivin asetukset

5.

Ovatko nämä rakentajat kaikki liikkuvasti reagoivia?

Reagoivan suunnittelun tärkeyden takia haluat sivunmuodostajan, jonka avulla voit lisätä reagoivan suunnittelutoiminnon sivuillesi.

Alta löydät vertailun Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder tarjoamiin reagoiviin suunnitteluominaisuuksiin.:

Reagoivat suunnitteluominaisuudet sivujen rakentajissa

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Näytä / piilota sisältö laitteen perusteella
Eri marginaalit laitteen mukaan
Eri fonttikoot laitteen mukaan
Mukautetut raja-arvot❌ (mutta siitä on lippu)✅ mutta vain koko sivuston. Ei yksittäisille sivuille

Lisäksi on syytä huomauttaa siitä Elementorin käyttäjät näyttää nauttivan rakentajan mobiilisuunnitteluominaisuuksista melko paljon. Tässä on kommentti, jonka saimme tekemästämme nopeasta Facebook-kyselystä (Kysymys: "Mitkä ovat 1-3 suosituinta asiaa, jotka saivat sinut käyttämään Elementoria muiden suosittujen rakennuslaajennusten sijaan?"):

kysely Elementor matkapuhelin

6.

Mitä ainutlaatuisia ominaisuuksia jokainen sivunrakentaja tarjoaa?

WordPress-sivujen rakentajien kanssa on paljon samaa …

Totta, yllä olevissa vertailuissa on paljon pieniä eroja – mutta ytimen sivurakennusrajapinnat ovat melko samankaltaiset. Toisin sanoen vedät ja pudotat elementit sivulle ja tyyliä niitä edelleen tarpeen mukaan.

Mutta nyt haluamme pohtia Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builderin ainutlaatuisia piirteitä. Nämä ovat asioita, jotka ylittävät tavallisen sivujen rakennusliittymän ja hyödyttävät uutta toiminnallisuutta. Ja ne voivat myös auttaa sinua tekemään päätöksen, kun kyse on Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builderista..

Elementorin ainutlaatuiset ominaisuudet

Elementor on tehnyt hienoa työtä luomalla ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen kilpailusta. Tässä on joitain isoista:

 • Upota mihin tahansa – antaa sinun käyttää widgettejä ja lyhytkoodeja upottaaksesi Elementor-malleja mihin tahansa sivustoosi, mukaan lukien sivupalkit, alatunnisteet ja muut alueet.
 • Huolto / tulossa oleva tila – antaa sinun käyttää Elementoria suunnitellaksesi huoltotilan tai tulossa olevan sivun ja tosiasiallisesti käynnistä nämä sivut heti Elementor-käyttöliittymästä.
 • Muodonjakajat – viileä muotoilutehoste, jonka avulla voit lisätä SVG-muotoja malleihisi suoraan Elementor-käyttöliittymästä.

Elementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder: Elementorin muotojakajat

Divi Builderin ainutlaatuiset ominaisuudet

Ei saa olla pidempiä – Divi Builderissä on uskomattoman tehokas sisäänrakennettu ominaisuus:

Jaettu testaus.

Divi Builderin avulla voit helposti määrittää A / B / n-testit tietyille moduuleille backend-rakennusliittymästä. Voit sitten verrata näiden moduulien vaikutuksia tiettyyn tavoitteeseen valitaksesi parhaiten toimivan version:

Elementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder: kahden rakentajan jakotestaus

Muita ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat:

 • Divi Rooli Toimittaja – antaa sinun rajoittaa pääsyä tiettyihin Divi Builder -toimintoihin (tai jopa tiettyihin moduuleihin) käyttäjäroolien perusteella. Kaksi muuta sivunmuodostajaa sisältävät perusroolirajoitukset – mutta ne eivät ole läheskään yhtä yksityiskohtaisia ​​kuin Divi Builder.
 • Lukitse elementit – toinen hyödyllinen ominaisuus on kyky "Lukko" tietyt moduulit, jotta vältetään vahingossa tapahtuvien muutosten tekeminen valmiiksi moduuleiksi.
 • Kopioi moduulin tyyli – Koko moduulin kopioinnin sijaan Divi Builder antaa sinun kopioida vain tyylin.

Itse asiassa voimme vain laittaa suurimman osan "oikealla painikkeella" vaihtoehdot täällä. Kumpikaan muu sivunrakentaja ei anna sinun tehdä muutoksia hiiren kakkospainikkeella:

divi hiiren kakkospainikkeella

Beaver Builderin ainutlaatuiset ominaisuudet

Yksi Beaver Builderin ainutlaatuisimmista ominaisuuksista on äskettäin julkaistu Beaver Themer -laajennus. Tämä lisäosa on erillinen hankinta, mutta käytännössä antaa sinun käyttää samaa Beaver Builder -liittymää koko teeman luomiseen, mukaan lukien otsikot, yksittäisten viestien asettelut ja paljon muuta.

Lisäksi Beaver Builder on ainoa laajennus, joka sisältää oletusarvoisesti valkoisen tarran ominaisuuden. Vaikka rento käyttäjät eivät ehkä välitä tästä ominaisuudesta, monet WordPress-kehittäjät pitävät tätä tärkeänä.

7.

Millaisia ​​valmiita malleja jokainen sivunrakentaja tarjoaa?

Sivunrakentajien suuri haaste on, että voit rakentaa omia mallejasi tyhjästä, sinun ei tarvitse tehdä sitä. Tämä johtuu siitä, että jokaisella näistä sivujen rakentajista on valmiiksi tehtyjen asettelujen kirjasto.

Sivunrakentajissa saatavilla olevat mallipohjat

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Esivalmistettujen asettelujen lukumäärä100+~ 42~ 56

Elementorin esivalmistelut ja kirjasto-ominaisuudet

Yksi Elementorin myyntikohdista on, että se tulee mukana yli 100 valmiiksi suunnitellut mallit. Nämä mallit kattavat kaiken:

 • Kotisivut
 • Laskeutumissivut
 • Yhteystiedot
 • Palvelulistaussivut
 • Hinnasivut
 • Tulossa pian sivuja
 • Sisäänkirjautumissivut

Ja jokaisella sivutyypillä sinulla on usein malleja, jotka on kohdistettu tiettyihin markkinarakoihin. Jos tämä ei riitä, löydät verkosta myös paljon enemmän Elementor-malleja.

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: elementorimallit

Voit myös tallentaa omat sivumallisi (tai osio- / rivisuunnittelu) Elementor-kirjastoon, jotta voit käyttää niitä nopeasti uudelleen.

Divi Builderin esiasetetut asettelut ja kirjasto-ominaisuudet

Divi Builder sisältää ~ 42 esivalmistettua asettelua. Sen sijaan, että keskityttäisiin tiettyihin markkinarakoihin, kuten Elementorin malleihin, Divi Builderin asettelut ovat yleisempiä sivutyyppejä, joita voit mukauttaa tarpeen mukaan (lisäksi webissä on saatavana useita kolmannen osapuolen Divi-asetteluita):

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: kaksiosaisen rakennusmallit

Kuten Elementor, voit myös tallentaa moduuleja, osioita tai kokonaisia ​​malleja kirjastoosi käyttääksesi niitä nopeasti uudelleen tarvittaessa.

Beaver Builder esivalmistellut asettelut ja kirjasto-ominaisuudet

Beaver Builder sisältää ~ 56 esivalmistettua mallia, jotka on jaettu kahteen luokkaan:

 • Laskeutumissivut
 • Sisältösivut

Aloitussivumallit on jaettu erityisiin kapeisiin osiin, kun taas sisältösivut ovat yleensä hieman yleisempiä:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: majavien rakentajamallit

Kuten kaksi muuta sivunmuodostajaa, voit myös tallentaa omat osiot tai sivusi kirjastoon, jotta niitä voidaan käyttää uudelleen.

Kenellä on parhaat mallit? Tweet täällä:

8.

Katsaus koodin laatuun ja lukitsemiseen jokaisella sivunmuodostajalla

Sivun valmistajat saavat huonon rapin monien kehittäjien kanssa koodin laadusta. Lisäksi jotkut lyhytkoodipohjaiset sivunrakentajat (kuten Divi Builder) voivat aiheuttaa "lukita," jolloin jos poistat laajennuksen käytöstä, sisällöstäsi tulee lyhytkoodien sotku.

Tässä osiossa tarkastellaan kahta asiaa:

 • Millaista koodia laajennus tuottaa?
 • Mitä tapahtuu, jos joudut koskaan poistamaan laajennuksen käytöstä?

Tätä varten luomme samanlaisen suunnittelun ja asettelun jokaiselle sivunmuodostajalle. Sitten näemme, miltä koodi näyttää Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder välillä, ja mikä tärkeintä, mitä tapahtuu, jos poistat laajennuksen käytöstä.

Vain jos olet kiinnostunut, tässä on mallit, joita käytin kunkin rakentajan kanssa:

Divi Builder -sivun suunnitteluElementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: esimerkki kaksiosaisesta rakennuksesta
Beaver Builder -sivun suunnitteluElementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: majavien rakentajaesimerkki

Spoilerihälytys; Elementor ja Beaver Builder jättävät puhtaan koodin taakse, kun taas Divi Builderillä on valitettava lyhyen numeron kysymys.

Elementor-koodin laatu ja lukitus

Tässä on Elementorin koodi näyttää sen ollessa aktivoituna:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: elementor-koodi

Ja mitä tapahtuu asettelullesi ja koodillesi, jos poistat Elementorin käytöstä:

elementor-koodi deaktivoitu

Ei paha! Kun menetät kaikki hienot muotoilut ja kuvakkeet, Elementor jättää taakse puhtaan koodin, joka ainakin säilyttää perusmuotoilun kuten

tunnisteet ja luettelot. Et voi kysyä paljon enemmän sivun rakentajalta.

Se, että Elementor ei lukitse sinua, on myös osoitettu yhdeksi rakentajan keskeisistä vahvuuksista tekemämme nopeaan Facebook-kyselyyn (Kysymys: "Mitkä ovat 1-3 suosituinta asiaa, jotka saivat sinut käyttämään Elementoria muiden suosittujen rakennuslaajennusten sijaan?"):

kysely Elementor-lyhytkoodit

Divi Builder -koodin laatu ja lukitus

Divi Builderin koodi on aktivoituna samalla tavalla kuin Elementorin:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: kahden rakentajan koodi

Jos kuitenkin poistat Divi Builderin käytöstä, sinulla on ikävä yllätys…

div-rakentaja deaktivoitu

Auts! Se on lyhytkoodien sotku. Siksi jotkut ihmiset arvostelevat Diviä sen lukitusongelmasta.

Beaver Builder -koodin laatu ja lukitus

Beaver Builderin koodi on aktiivinen, vaikka se näyttää melko samanlaiselta kuin kaksi muuta:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: majavien rakentajan koodi

Kun poistat sen käytöstä, se jättää puhtaan koodin kuten Elementor. Itse asiassa, niin paljon kuin voin kertoa, jäljellä oleva koodi on melkein identtinen Elementorin kanssa:

majavanrakentaja deaktivoitu

9.

Elementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder suorituskykyyn verrattuna

Koodin laatuun sidottu tärkeä näkökohta on myös se, kuinka kukin sivunmuodostaja vaikuttaa suorituskykyyn. Sivun koko ja pyyntöjen lukumäärä on mielenkiintoisempia kuin raa’an sivun latausajat.

Testaaksesi tätä Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder välillä, otamme esimerkkejä ylhäältä ja ajamme ne Pingdomin kautta kerätäksesi sivun latausajat ja muut asiaankuuluvat tiedot. Huomaa – testisivusto ei suorita välimuistia tai muita sivunopeuden optimointeja.

Elementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder: Suorituskyvyn vertailu

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

Lataa aika1,47 sekuntia1,32 sekuntia1,38 sekuntia
Sivun koko698,2 kB606,0 kB639,0 kB
Pyynnöt433033

Vaikka sivun latausajat ovat liian lähellä päätelmien tekemiseen, voidaan sanoa, että ainakin tämän testiasettelun kannalta Divi Builder oli optimoitu sivukoko ja pyyntöjen lukumäärä suhteen.

Totta puhuen, tiedämme, että tämä tulos aiheuttaa todennäköisesti kiistaa …mutta se on mitä numerot sanoivat, kun suoritimme testin.

Viitteenä:

Elementorin suorituskykyElementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder: Elementorin esitys
Divi Builder -esitysElementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder: kahden rakentajan suorituskyky
Beaver Builder -suorituskykyElementor vs. Divi Builder vs Beaver Builder: majavien rakentaja

Kuten aina tällaisten asioiden kanssa, mittarilukema voi vaihdella, ja näyttää siltä, ​​että kahta muuta rakentajaa kiitetään yhtä hyvin suorituskyvystään.

Esimerkiksi tässä on mitä Beaver Builders -ryhmä Facebookissa piti sanoa aiheesta:

tutkimus Beaver Builder

10.

Katso kunkin sivunmuodostajan hinnoittelu

Elementor ja Beaver Builder toimivat freemiummallissa, kun taas Divi Builder kuuluu yksinomaan Elegant Themes -jäsenyyteen.

Kahdesta freemium-laajennuksesta, Elementor tarjoaa monipuolisemman ilmaisen version. Elementor tarjoaa myös halvimman Pro-version, vaikka halvin suunnitelma tukee vain yhtä sivustoa, kun taas sekä Divi Builderin että Beaver Builderin suunnitelmat tukevat rajatonta sivustoa..

Näin kaikki nipistuu:

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: Hinnoittelu

Elementor
Divi Builder
Beaver Builder

* 89 dollarilla saat pääsyn jokaisessa tuotteessa, jota Elegant Themes myy, mikä lisää vastinetta rahallesi.
Ilmainen versio?
Pro-lähtöhinta$ 4989 dollaria *$ 99
Rajoittamaton sivustosuunnitelma?
Elinikäinen päivityssuunnitelma?

11.

Helppokäyttöisyys: Kuinka helppoa on aloittaa aloittaminen jokaisen sivunmuodostajan kanssa

Tätä osaa oli yllättävän vaikea kirjoittaa, koska on vaikea sivuuttaa ennakkoluulojani joku, joka käyttää ja kirjoittaa WordPressistä joka päivä. Eli mitä ajattelen "helppo" ei aina vastaa mitä satunnainen WordPress-käyttäjä löytää "helppo."

Yleensä luulen, että kaikki kolme ovat käyttäjäystävällisiä ja helppo aloittaa. Mutta jos minun piti järjestää heidät, laitoin ne tässä järjestyksessä:

Beaver Builder

Uskon, että pystymällä luomaan uusia sarakkeita vetämällä ja pudottamalla on helppo aloittaa rakentaminen heti.

Tekijän helppokäyttöisyysluokitus: 5/5

Divi Builder

Vaikka osioiden, rivien ja moduulien välinen vuorovaikutus voi olla aluksi hämmentävää, olen puhunut monille aloittelijoille, joiden mielestä Divi Builderin tekstinmuokkaus on erittäin intuitiivista.

Tekijän helppokäyttöisyysluokitus: 4.8 / 5

Elementor

Koska Elementor otti käyttöön sisäisen muokkaamisen, ainoa todellinen valitukseni on, että uusien sarakkeiden luominen ei ole niin helppoa kuin Beaver Builder. Se on silti pieni ongelma, ja jos arvostat voimakkaasti sisäistä muokkausta, saatat todennäköisesti perusteilla Elementorin olevan # 1.

Tekijän helppokäyttöisyysluokitus: 4.9 / 5

Jälleen kerran – erot kunkin välillä eivät ole mitenkään valtavia, ja minusta on kaiken kaikkiaan helppo käyttää.

Vielä yksi huomautuksen arvoinen asia, joka liittyy myös käyttömukavuuden aiheeseen, on asiakas- / käyttäjätuen laatu. Periaatteessa kokonaiskokemuksesi tietyn rakentajan suhteen riippuu suuresti siitä, kuinka helppo selvittää tietyt rakentajan tietämättömät näkökohdat tai kuinka halukkaita auttamaan tukitiimiä on.

Tätä on kuitenkin melko vaikea arvioida, ja se tulee selville vasta kun olet käyttänyt rakentajaasi jonkin aikaa. Löydät todennäköisesti hyviä ja huonoja arvosteluja kaikille kolmelle tukitiimille – Elementor, Divi Builder ja Beaver Builder.

Tässä on yksi (Elementor):

kysely Elementorin tuki

Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder: minkä valitset?

Vaikka voit aina käyttää näitä sivunrakentajia itse ja nähdä, mikä niistä on sopivin, luulemme lukevasi tätä artikkelia, koska haluat, että autamme sinua tässä. Joten mikä on sinulle sopivin Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder välillä?

Yleensä Elementor ja Beaver Builder jakavat keskenään enemmän yhteistä kuin Divi Builder.

Tästä syystä on helpompi tehdä merkityksellinen ero Elementorin / Beaver Builderin ja Divi Builderin välillä. Tapauksen tekeminen Elementorin ja Beaver Builderin välillä on vähän vaikeampaa.

Yritämme silti yrittää sitä …

Aivan kuten Divi vs Avada vs X -teeman vertailussa, kysymme sinulta, mitkä seuraavista lauseista koskevat sinua parhaiten:

(A)

 • Pidän siitä, että voin muokata tekstiä suoraan sivulla (muokkaaminen rivillä).
 • Haluan mahdollisimman monta edistynyttä muotoilua ja reagoivaa suunnitteluvaihtoehtoa.
 • Haluan niin monta esivalmistettua mallia kuin mahdollista.
 • On välttämätöntä, että sivunrakentaja jättää puhtaan koodin jälkeensä, jos deaktivoin sen koskaan.

Napsauta tätä paljastaaksesi Elementorin

(B)

 • Pidän siitä, että voin muokata tekstiä suoraan sivulla (muokkaaminen rivillä).
 • Haluan optimoida kuviot split-testauksella.
 • En aio vaihtaa sivunmuodostajaa – kun valitsen sellaisen, käytän sitä pitkään.
 • Arvostan sitä, että sinulla on valtava kolmannen osapuolen yhteisö, josta voin kääntyä avuksi.

Napsauta tätä paljastaaksesi Divi Builderin

(C)

 • Pidän ajatuksesta rakentaa koko teema koko sivunrakentajan kanssa
 • Mielestäni on hyödyllistä pystyä luomaan monisarakkeellisia piirteitä vetämällä ja pudottamalla
 • On välttämätöntä, että sivunrakentaja jättää puhtaan koodin jälkeensä, jos deaktivoin sen koskaan.

Paljasta Beaver Builder napsauttamalla tätä

Ja se täydentää vertailuamme Elementor vs Divi Builder vs Beaver Builder. Nyt haluamme kuulla sinusta – mitä ajattelet näistä kolmesta erinomaisesta sivunrakentajasta? Pidätkö mieluummin yhtä kuin muita? Luuletko, että meillä on tärkeä erottava ominaisuus, jonka me unohdimme?

Kerro meille kommenteissa!

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Alkuperäisen tekstin kirjoittaneet Colin Newcomer ja Karol K.
Suunnittelu ja esitys Karol K.

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map