7 parasta WordPressin automaattisen blogin lisäosaa: Kävelimme jokaisen kanssa

7 parasta WordPressin automaattisen blogin lisäosaa: Kävelimme jokaisen kanssa

7 parasta WordPressin automaattisen blogin lisäosaa: Kävelimme jokaisen kanssa
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Parhaat automaattisen blogin lisäosat WordPressille


Etsitkö parhaita automaattisen blogin lisäosia WordPressille? Älä tuhlaa aikaa Googlen lukemiseen ja lue vain tämä viesti.

Kävimme käytännössä 7 parhaan WordPressin automaattisen blogin lisäosan avulla, jotta löysit ratkaisun, jonka avulla voit tuoda RSS-syötteitä todellisina WordPress-viesteinä. Jatka lukemista, niin saat tarkemman kuvan kaikista 7 laajennuksesta …

7 parasta automaattisen blogin lisäosaa WordPressille

Tässä kokoonpano plus nopea yhteenveto:

Ei.
Kytkeä
luokitus
Asennukset / myynti
1.Feedzy RSS-syötteet94%40000
2.WP RSS-aggregaattori88%60000
3.WPeMatico RSS-syötteen noutaja96%20000
4.CyberSyn84%10000
5.WP-putket88%3000
6.WordPressin automaattinen laajennus96%18000
7.WP-indeksointirobotti60%270

1. Feedzy RSS-syötteet


RSS-aggregaattori lähettäjä Feedzy - Tehokas WP-päivitys ja uutisten kerääjä RSS-aggregaattori lähettäjä Feedzy – Tehokas WP-päivitys ja uutisten kerääjä

Tekijä (t): Themeisle

Nykyinen versio: 3.4.0

Viimeksi päivitetty: 28. toukokuuta 2020

feedzy-rss-feeds.zip


94% Arviot


40000 + asennukset


WP 3.7 + vaaditaan

Hinta: 0 dollaria tai 149 dollaria (palkkio)

Feedzy on kahta vaihtoehtoa: ilmainen ja premium. Ilmaisen version avulla voit upottaa RSS-syötteitä lyhytkoodina, mutta jos haluat todellista automaattista blogointia, jossa tuodaan syötteitä todellisina viesteinä, tarvitset 149 dollarin premium-version.

Premium-version avulla voit lisätä syötekohteita viesteihin, sivuihin ja mukautettuihin sisältötyyppeihin. Laajennus jopa poimii tuotteiden hinnat ja muut tekijät mukautetuista syötetunnisteista.

Tiedot, kuten esitellyt kuvat, viestin tila ja tyyppi, otteet, tekstin pituus, määrä tai asettelu (Feedzy tarjoaa kolme eri mallia), ovat täysin sinun vastuullasi. Jos haluat tuoda vain HTTPS-kuvia (eikä HTTP: tä), Feedzy tunnistaa ne puolestasi.

feedzy on yksi parhaista automaattisten blogien lisäosista

Lisäksi voit suodattaa syötteessäsi olevat artikkelit avainsanojen mukaan. Voit joko sisällyttää artikkeleita vain tietyillä avainsanoilla tai sulkea pois kaikki artikkelit, joissa on tietyt avainsanat (tai molemmat!). Ja jos haluat ansaita ansaitaksesi automaattiset blogisi, voit lisätä automaattisesti tytär- / viittauslinkkejä viesteihin. Dofollow-tunnisteen poistaminen yhden syötteen linkkeistä on myös vaihtoehto.

Ja vieläkin mahtava osa Feedzystä on, että se on optimoitu vastaamaan WordPress-markkinoiden viimeisimpiä suuntauksia. Se on integroitu Elementorin ja Gutenbergin (käyttöliittymäkohtaiseen räätälöintiin) sekä WordAI: n ja SpinnerChiefin kanssa – kaksi työkalua, jotka voivat muokata / kirjoittaa tuodut viestit ihmisystävällisessä muodossa (jos et halua käyttää päällekkäistä sisältöä sinun sivusi).

Ja jos valitsemasi RSS-syöte tarjoaa vain otteita, Feedzy sisältää ominaisuuden, jonka avulla voit silti poimia koko tekstin.

�� Hanki tämä laajennus jos tarvitset tehokkaan sarjan ominaisuuksia, jotka on upotettu kevyeen käyttöliittymään. Huolimatta siitä, että se on optimaalinen ratkaisu henkilökohtaisille blogeille, suosittelemme sitä yrityksen omistajille, jotka haluavat kasvattaa verkkosivustojaan ammatillisiin tarkoituksiin ja ansaita työtä. Bonus: jos rakastat sivujen rakentajia, tämä on yksi parhaista löytämistäsi automaattisen blogin lisäosista.

2. WP RSS-aggregaattori


WP RSS-aggregaattori - automaattinen ja tehokas sisällön yhdistäminen ja kuratointi WP RSS-aggregaattori – automaattinen ja tehokas sisällön yhdistäminen ja kuratointi

Tekijä (t): RebelCode

Nykyinen versio: 4.17.5

Viimeksi päivitetty: 23. huhtikuuta 2020

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% Arviot


60000 + asennukset


WP 4.0 + vaaditaan

Hinta: 0 dollaria + maksetut lisäosat

WP RSS -aggregaattori on yksi parhaista automaattisten blogien lisäosista, ja sen asennus ja mukauttaminen on erittäin helppoa. Sen lisäksi, että tuet rajoittamattomia syötteitä useista lähteistä, voit rajata syöteviestejä julkaisupäivän mukaan, nimikkeiden lukumäärän syötettä / tuontia kohden. Lisäksi voit lisätä mukautetun syötteen URL-osoitteen ja otsikon sekä päättää tuontitilauksen ja käsittelyvälin.

Ilmaisen version avulla voit upottaa RSS-syötteitä lyhyellä koodilla, tarvitset maksetun Syötä lisäosan lisäys aloittaa automaattinen blogiminen ja tuoda syötekohteita WordPress-viesteinä, sivuina tai mukautetuina viestityypeinä.

Advanced Feeds -paketin avulla voit myös tuoda koko tekstin, vaikka RSS-syöte sisältää vain katkelmia. Ja saat myös mahdollisuuden suodattaa syötteitä avainsanojen mukaan (mukaan lukien sekä sisällyttää että sulkea pois vaihtoehdot):

wp rss-aggregaattori

WP RSS Aggregator -sovelluksen avulla voit myös välttää mahdolliset kielteiset suorituskykyvaikutukset asettaaksesi kuinka usein tuoda uutta sisältöä. Ja voit helposti lisätä HTML: tä ennen tai jälkeen tuodun sisällön sekä valita, hyvitetäänkö alkuperäinen lähde.

�� Hanki tämä laajennus jos tarvitset ystävällistä käyttöliittymää, mutta et tunne viettävän paljon aikaa sen tekemiseen.

3. WPeMatico RSS-syötteen noutaja


WPeMatico RSS-syötteen noutaja WPeMatico RSS-syötteen noutaja

Tekijä (t): etruel

Nykyinen versio: 2.6

Viimeksi päivitetty: 11. toukokuuta 2020

wpematico.zip


96% Arviot


20000 + asennukset


WP 4.1 + vaaditaan

Hinta: 0 dollaria + maksetut lisäosat

Tässä laajennuksessa syötteitä kutsutaan kampanjoiksi. Joten syötteiden luomiseksi sinun on käynnistettävä kampanja. "Luo kampanja" sivu on todella mielenkiintoinen, koska se tarjoaa paljon vaihtoehtoja, jotka näkyvät värikkäissä palkissa ja lohkoissa. Lisäosassa on kolme postityyppiä: viestit, sivut ja media.

Yksi hieno ominaisuus kampanjalähestymistavassa on, että voit lisätä useita syötteitä yhteen kampanjaan (sen sijaan, että sinun olisi lisättävä syötteitä erikseen, kuten monet muutkin parhaat blogiviestit)..

WPeMaticon avulla voit ottaa kommentit, pingbacks ja trackback-tiedostot käyttöön, alkuperäisen sisällön julkaisupäivän ja poistaa linkit ja HTML-tunnisteet automaattisesti tuodusta sisällöstä (mikä on erittäin hyödyllistä, jos et halua spammi-linkkejä sivustollesi).

Toinen tämän laajennuksen mukava ominaisuus on, että sinulla on paljon vaihtoehtoja kampanjoiden ajoittamiselle (arkipäivän, kuukauden, päivän, tunnin ja minuutin mukaan). Ja voit aina keskeyttää tai nollata viestien määrän milloin haluat.

Jokaisessa kampanjassa on paljon vaihtoehtoja tuodun sisällön mukana tulevalle medialle: kuvia, audioita ja videoita. Jos haluat käyttää mallia, jota ei ole oletusarvoisesti toimitettu, voit muokata, järjestää tai lisätä ylimääräistä sisältöä jokaiseen haettuun viestiin.

Artikkeleiden lisäksi laajennuksella on myös YouTube-hakija ihmisille, jotka haluavat tuoda videoita kirjoitetun sisällön sijasta.

RSS-syötteen noutaja

�� Hanki tämä laajennus jos tarvitset joustavuutta sisällön monimuotoisuuden, mallien ja aikataulun suhteen (voit asettaa työkalun päivittämään / julkaisemaan tarkan tunnin ja päivän).

4. CyberSyn


CyberSEO Lite (CyberSyn) CyberSEO Lite (CyberSyn)

Tekijä (t): CyberSEO.net

Nykyinen versio: 6.18

Viimeksi päivitetty: 30. huhtikuuta 2020

cybersyn.zip


84% Arviot


10000 + asennukset


WP 4.0 + vaaditaan

Hinta: $ 0

Ilmaisten vaihtoehtojen osalta CyberSyn on yksi parhaista löytämistäsi automaattisen blogin lisäosista.

Tämä laajennus on yksinkertainen ja hieman erilainen kuin edellä mainitut. Asenna se, aseta asetukset (kuten muutamassa ruudussa), ja se toimii vain. Voit joko laittaa sen automaattiohjaukseen (se purkaa ja julkaisee syötteet itse) tai voit tehdä sen manuaalisesti, kun tarvitset enemmän hallintaa artikkeleista, jotka julkaistaan.

Lisää syötteesi siirtymällä vain CyberSyn-sivustoon -> RSS / Atom-syndikaattori -> kopioi / liitä syöte -> Syndikaatti. Kun olet napsauttanut Syndicate, avautuu sivu, jossa on yksityiskohdat, ja voit asettaa annettuun syötteeseen liittyvät asetukset.

Mitä voit tehdä CyberSynillä? Voit purkaa artikkelin täysversion (kuten alla olevassa kuvassa), ryhmitellä syötteitä luokkien mukaan, luoda tunnisteita, asettaa viestin tila ja numero, hyväksyä / hylätä käyttäjän lähettämiä kommentteja ja kommentteja, luoda pikkukuvia ja medialiitteitä ( kuvat tallennetaan paikallisesti), aseta sanojen enimmäismäärä jokaiselle otteelle ja upota alkuperäisessä artikkelissa olevat videot.

cybersyn

Se sisältää myös ainutlaatuisen ominaisuuden, jonka avulla voit kääntää tuodut syötteet Google Translate- tai Yandex Translate -palvelun kautta, sekä tarkistaa, onko artikkeleissa jäljennöksiä ja kirjoittaa ne useilla kehrätyökaluilla, joihin se on integroitu..

Hyvä asia CyberSynissä on, että se voi tuoda monentyyppistä sisältöä, mukaan lukien CSV-taulukot, HTML-asiakirjat ja JSON-tiedostot. Se poimii erityyppisiä syötteitä, kuten eBay-syötteitä, XML, videoita YouTube, Vimeo tai Dailymotion, sisältöä Yahoo, Flickr ja paljon muuta.

�� Hanki tämä laajennus jos haluat mahdollisuuden purkaa koko tekstiä RSS-syötteinä ja tuoda syötekohteita viesteinä ilmaiseksi. Suurin osa muista automaattisen blogin lisäosista veloittaa molemmat ominaisuudet.

5. WP-putket


WP-putket WP-putket

Tekijä (t): ThimPress

Nykyinen versio: 1.33

Viimeksi päivitetty: 28. joulukuuta 2018

wp-pipes.zip


88% Arviot


3000 + asennukset


WP 3.8 + vaaditaan

Hinta: $ 0

Tämä laajennus viittaa syötteisiin putkina.

Sen avulla saat yksinkertaisen visuaalisen käyttöliittymän, jossa voit valita kokonaisen tekstin otteiden sijasta, leikata esityksen, suodattaa avainsanojen perusteella, hakea kuvia tai näyttää alkuperäisen lähteen.

Kohdesyötteessä voit valita, kuinka syötteet näytetään verkkosivustollasi. Voit muokata parametreja, kuten otsikkoa, etanaa, otetta, sisältöä, päivämäärää, kuvia, luokkaa ja meta-avainta.

Kun olet lisännyt kaikki vaihtoehdot, napsauta Testaa tämä putki ja edistymispalkki näyttää, mitä viestejä tuodaan sivustoosi (täältä voit muokata niitä omina viesteinä tai sivuina). Syötteet näkyvät myös suorana blogin viesteinä.

wp-putket - parhaat WordPressin Bloglog-laajennukset

�� Hanki tämä laajennus jos esteettinen piirre (eli tapa, jolla esittelet viestejä sivustossasi) ei ole ykkösasia. Jos olet enemmän back-end-henkilö, joka mieluummin kerää artikkeleita omiin tarkoituksiinsa – ennen julkaisemista – niin olet juuri löytänyt työkalusi.

6. WordPressin automaattinen laajennus

Wordpress automaattinen laajennus

Hinta: $ 30

WordPressin automaattinen laajennus on matkalla parhaisiin automaattisen blogin lisäosien luetteloon, koska sillä on paljon tuontivaihtoehtoja. Tavallisten artikkeleiden lisäksi se tukee monia muita vaihtoehtoja: Amazon- ja Walmart-tuotteita, YouTube-, Vimeo- ja DailyMotion-videoita, Flickr- ja Instagram-kuvia, eBay-huutokauppoja, sosiaalisen median viestejä (tweetit, nastat, Reddit- ja Facebook-viestit), luokitellut Craigslist, iTunes-sisältö (kuten kappaleet, podcastit, sovellukset, e-kirjat), SoundCloud-kappaleet ja jopa Envaton tuotteet.

Toisin sanoen, paljon kultaista tavaraa erityisesti kapeille verkkosivustoille.

Sisältölähteen valintamahdollisuuden lisäksi sinulla on mahdollisuus suodattaa sisältö (tekijän, luokan, tunnisteen mukaan), joten sinun ei tarvitse julkaista kaikkea mitä valittuun lähteeseen lähetetään.

Wordpress automaattinen laajennus

Sinulla on myös mahdollisuus hallita viestipohjaa, tilaa, tyyppiä, muotoa ja kuvia, jotka haluat laajennuksen hakevan viestien kanssa. Lisäksi laajennuksessa on edistykselliset uusinta- ja käännösvaihtoehdot; se jopa korvaa tietyt sanat automaattisesti, jos sivustossa on jotain, jonka haluat välttää mainitsemasta.

�� Hanki tämä laajennus jos sinulla on monikäyttöinen yritys ja olet kiinnostunut jakamaan maailman suurimpien brändien sisältöä muutamalla napsautuksella – työkaluun on integroitu kaikki edellä mainitut lähteet, samalla kun se luo osiot ja luokat jokaisesta verkkosivustosta.

7. WP-indeksointirobotti

wp-indeksoija

Hinta: $ 23

WP-indeksointirobotti on toinen joustava laajennus, joka on rakennettu monipuolisen sisällön tuomiseen automaattiohjaukseen. Voit julkaista suunnittelukokoelmia Dribble- tai Behance-sovelluksista, Amazon- tai Alibaban tuoteluetteloita, Flickr- tai Unsplash-valokuvien esittelyohjelmia, hashtageihin perustuvia sosiaalisia viestejä, WordPress-teemoja ja paljon muita resursseja.

Se on myös helppo käyttää. Sinun tarvitsee vain lisätä lähteet, valita haluamasi vaihtoehdot ja ajaa indeksointirobotti. Voit saada tietoja muilta verkkosivustoilta HTML-valitsimilla ja määritteillä; aseta sitten viestin tila, luokka ja tyyppi ja tarkista myös, onko tekstissä jäljennöksiä. Laajennuksen avulla voit purkaa tietoja rajattomista lähteistä.

Jos et halua indeksoijaa lähettävän satunnaisesti, voit ajoittaa sen toimimaan kerran tunnissa, kahdesti päivässä tai päivittäin.

�� Hanki tämä laajennus jos etsit joustavaa ja intuitiivista käyttöliittymää. Joustavuudella tarkoitan: 1) voit lähettää viestejä monista Internet-lähteistä ja sisältötyypeistä (mukaan lukien media ja sosiaaliset alustat); 2) voit ajoittaa työkalun julkaistavaksi haluamaasi aikaan; 3) asennus vaatii vain muutaman vaiheen.

Joten tämä on valinta parhaimmista WordPressin automaattisen blogin lisäosista. Oletko koskaan kokeillut yhtäkään niistä? Ja jos epäilet, että olemme jättäneet tärkeän laajennuksen, ilmoita siitä meille myös! Olemme uteliaita ihmisiä.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector