7 parasta WordPress-yhteyslomakelaajennusta

WordPressin yhteyslomakelaajennukset saattavat kuulostaa aiheelta, joka on verrattain hyvin katettu kaikkialla verkossa, mutta niin on todella?


Tässä tarkoitan sitä; olemme käyttäneet vuosien ajan lomaketta 7 emmekä edes ajatelleet kahdesti muiden ratkaisujen kokeilemista. Mutta onko mahdollista, että kontaktilomakkeen kehitys on pysähtynyt kokonaan? Onko Yhteyslomake 7 WordPressin kaikki ja lopullinen yhteyslomake?

Ei tietenkään! Joten tänään tutkimme WordPressin 7 parasta yhteyslomakelaajennusta vuonna 2020:

Yhteenveto: Suosituimmat WordPress-yhteyslomakelaajennukset KYTKEÄ
HINTA
RATING
AKTIIVISET ASENNUKSET
WPFormsalkaen 39,50 dollaria / vuosi4.93000000+
Ninja-lomakkeetalkaen 99 dollaria / vuosi4.41000000+
Forminator$ 04.730000+
jetpack$ 03,95000000+
Yhteydenottolomake 7$ 04.15000000+
Everest-lomakkeet$ 04.9100000+
Kali-lomakkeet$ 04.120000+

1. WPForms

wpforms

WPForms on erittäin monipuolinen laajennus, joka myös jollain tavoin pystyy toimittamaan mukavan ja selkeän käyttöliittymän. Kaikki toimii vetämällä ja pudottamalla, mikä tekee uusien lomakkeiden luomisesta melko nopeaa, ja saat myös pääsyn esivalmistettuihin lomakemalleihin asioiden nopeuttamiseksi entisestään..

wpforms-vedä-ja-pisara

Luetellaan vain joitain hienoja ominaisuuksia, jotka WPForms antaa sinulle:

 • Kaikki tällä laajennuksella luodut lomakkeet ovat reagoivia ja mobiiliystävällisiä.
 • Sisältää online-maksut PayPalin ja Stripen kautta (toistuvat toiminnot mukana) … hyvä myynnissä, lahjoituksissa ja tämän asettaminen ei sisällä koodausta.
 • Voit luoda sähköpostitilauslomakkeita ja integroida ne suosittuihin sähköpostimarkkinointipalveluihin.
 • Sisäänpääsynhallinta on oikeassa wp-adminissa – sinun ei tarvitse mennä minnekään nähdäksesi kaikki vastaanottamasi merkinnät.
 • Se estää roskapostin lähettämisen automaattisesti.
 • Voit upottaa lomakkeet mihin tahansa lyhytkoodien avulla.

wpforms-upottaa

Siellä ilmainen versio käytettävissä olevasta laajennuksesta. Maksettu maksaa 39–299 dollaria.

Hanki tämä yhteyslomakelaajennus, jos: Haluat ominaisuusrikkaan ratkaisun, jota on myös helppo käyttää, ja joka tarjoaa ominaisuuksia, jotka ylittävät yhteystietojen muodossa yleensä näkyvän (maksun integrointi, sähköpostipalvelun integrointi jne.).

2. Ninja-lomakkeet

Ninja-lomakkeet

Ninja Forms on yksi monipuolisemmista monipuolisista laajennuksista, ja se voi antaa sinulle paljon muutakin kuin vain yhteyslomakeominaisuuksia. Voit käyttää sitä luodaksesi tilauslomakkeita, tutkimuksia tai kaikkea muuta, joka voidaan tehdä verkkolomakkeen kautta.

Ninja Forms huolehtii myös lomakkeiden lähettämisen hallinnasta puolestasi suoraan WordPressin kojetaulussa.

Lomakkeiden luominen on suhteellisen helppoa. Aloitat siirtymällä Lomakkeet / Lisää uusi -kohtaan. Siellä voit käyttää yksinkertaistettua vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymää. Voit lisätä lomakekenttiä napsauttamalla tietyn tyyppistä kenttää ja sitten kohdistaa sen uudelleen samalla tavalla kuin työskentelet WordPress-widgetien kanssa..

Ninja muodostaa esittelyn

Lomakkeiden lisääminen blogi-viesteihin tapahtuu lyhytkoodien avulla – jokainen lyhytkoodi vastaa yksittäistä lomaketta. Yhteydenottolomake näyttää tältä:

Ninja Lomakkeet lopullinen muoto

Upea tässä laajennuksessa on sen toimittamien mukautusten lukumäärä. Vain nimetä pari:

 • Voit asettaa erityisiä sähköposti-ilmoituksia, jotka lähetetään onnistuneen lomakkeen lähettämisen yhteydessä. Voit ilmoittaa siitä sekä itsellesi että käyttäjälle.
 • Voit määrittää tietyt toiminnot lähettämistä varten, kuten onnistumisviestin näyttämisen tai jopa jonkun tilaamisen MailChimp-luetteloon..

Siellä ilmainen versio käytettävissä olevasta laajennuksesta. Maksettu maksaa 99–499 dollaria.

Hanki tämä laajennus, jos: Tarvitset edistyneen verkkolomaketoiminnon, ja yhteyslomakkeen saaminen on vain yksi osa sitä.

3. Forminator


Muotoilijan maksu, tietovisa ja yhteyslomakelaajennus Muotoilijan maksu, tietovisa ja yhteyslomakelaajennus

Tekijä (t): WPMU DEV

Nykyinen versio: 1.12.1.1

Viimeksi päivitetty: 28. toukokuuta 2020

forminator.1.12.1.1.zip


94% Arviot


50000 + asennukset


WP 4.6 + vaaditaan

Forminator on melko uusi lisä luetteloomme, mutta se voittaa muut vaihtoehdot integraation ja kentän lisäyksen suhteen. Forminatorilla voit nopeasti rakentaa uuden lomakkeen, kaikki hyvitykset vetämällä ja pudottamalla -rajapintaan. Voit mukauttaa lomakkeen suunnittelun kokonaan ulkoasua käyttämällä vain muutamalla napsautuksella.

Tämä laajennus on täysin yhteensopiva sähköpostimarkkinoinnin ja hallintaintegraatioiden kanssa, kuten Trello, Mailchimp, Slack, Hubspot, AWeber ja muut..

Jos haluat tietää miten se esiintyy muiden yhteyslomakelaajennusten joukossa, tutustu "Lisää kentät" vaihtoehto. Siellä on 24 ainutlaatuista kenttää, joilla luodaan yhteyslomakkeita, maksulomakkeita, laskentalomakkeita, palautewidgettejä, reaaliaikaisia ​​kyselyjä ja tietokilpailuja..

Voit käyttää sitä valitsemalla tyyppisen lomakkeen, jonka haluat rakentaa, ja lisää lomakekentät.

Forminator

Mukauta ulkonäköä ja liitä lyhytkoodi mihin haluat lisätä sen. Voit myös lisätä kolmannen osapuolen sovelluksia vasta lomakkeen luomisen jälkeen.

Saada tämä laajennus jos: Haluat WordPress-laajennuksen erityyppisten lomakkeiden rakentamiseen tai jos sinulla on verkkokauppasivusto ja haluat lisätä laskentamuodon.

4. Jetpack


Jetpack, kirjoittanut WordPress.com Jetpack, kirjoittanut WordPress.com

Tekijä (t): Automattic

Nykyinen versio: 8.5

Viimeksi päivitetty: 5. toukokuuta 2020

jetpack.8.5.zip


78% Arviot


5000000 + asennukset


WP 5.3 + vaaditaan

Kuten ehkä tiedät, Jetpackilla – leirin Automatticin pääliitännällä – on myös yhteyslomakemoduuli. Sinun on vain aktivoitava se Jetpack / Asetukset:

Jetpack-yhteyslomakemoduuli aktivoitu

Yhteyslomakkeiden luominen Jetpackin kanssa toimii hiukan eri tavalla kuin muiden tämän luettelon laajennusten kanssa. Sen sijaan, että luodaan lomake ja sisällytetään se sitten useille viesteille / sivuille, sinun on luotava lomakkeet suoraan viestin / sivun muokkausnäyttöön:

Jetpack-lisäyslomake

Jetpack antaa sinulle mahdollisuuden säätää kenttiä (poistaa olemassa olevat tai lisätä uudet) ja lisätä lopuksi lomakkeen viestiisi:

Jetpack-lomakevaihtoehdot

Tässä on mitä lopullinen yhteyslomake näyttää:

Jetpackin lopullinen muoto

Hanki tämä laajennus, jos: Haluat yksinkertaisen yhteyslomaketoiminnon, mutta haluat myös pystyvän käyttämään useita lomakkeita yksittäisiin blogiviesteihin tai sivuihin.

5. Yhteydenottolomake 7


Yhteydenottolomake 7 Yhteydenottolomake 7

Tekijä (t): Takayuki Miyoshi

Nykyinen versio: 5.1.9

Viimeksi päivitetty: 20. toukokuuta 2020

contact-form-7.5.1.9.zip


82% Arviot


5000000 + asennukset


WP 4.9 + vaaditaan

Hei, en valehtele sinulle täällä, vaikka aloitin tämän viestin, jossa kyseenalaistetaan Contact Form 7: n asema markkinoilla, tosiasia on, että se on edelleen yksi parhaimmista ratkaisuista, ja minun on vain sisällytettävä se tähän luetteloon liian.

Yhteyslomake 7 antaa sinulle pääsyn WordPress-hallintapaneelin lisäosaan nimeltä Yhteystiedot. Siellä voit luoda uusia lomakkeita ja mukauttaa olemassa olevia.

Sanoisin, että lomakkeen kanssa työskenteleminen on kohtalaisen helppoa. Mitä saat on käyttöliittymä, joka perustuu HTML-tunnisteisiin. Joten lomakkeiden virittämiseksi sinun on oltava varovainen, ettet sekoita rakennetta. Ei erityisen vaikea tehdä, ollakseni rehellinen, mutta ei niin yksinkertainen kuin muidenkin tämän luettelon lisäosien kanssa.

Ota yhteyttä lomakkeen 7 lomakkeen muokkaamiseen

Koska käytät HTML-rakennetta, voit sisällyttää myös muokattuja elementtejä lomakekenttien väliin (ylimääräinen teksti tai kuvat), jotka voivat olla joissain tapauksissa varsin käteviä.

Kun olet muokannut lomaketta, ota vain lyhytkoodi ja sisällytä se johonkin viestiin tai sivulle. Tässä on mitä lopullinen yhteyslomake näyttää:

Yhteydenottolomake 7 lopullinen lomake

Saada tämä yhteyslomakelaajennus jos: Haluat yhteyslomakkeen, joka antaa sinulle vapauden mahdollisten säätöjen suhteen. Yhteyslomakkeen 7 HTML-pohjainen muokkauspaneeli toimittaa tämän.

6. Everest-lomakkeet


Yhteyslomake, vedä ja pudota -muodostin WordPressiin - Everest-lomakkeet Yhteyslomake, vedä ja pudota -muodostin WordPressiin – Everest-lomakkeet

Tekijä (t): WPEverest

Nykyinen versio: 1.6.7

Viimeksi päivitetty: 17. toukokuuta 2020

everest-forms.1.6.7.zip


98% Arviot


100000 + asennukset


WP 5.0 + vaaditaan

Everest Forms on mukava laajennus, erittäin helppo käyttää ja mukauttaa. Se on täysin ilmainen, ja suurin osa sen ominaisuuksista on saatavana get-go-palvelusta. Käyttäjät voivat yksinkertaisesti vetää ja pudottaa kenttiä luodakseen joustavia muotoja ja muokata niitä yhdellä napsautuksella. Tämän työkalun avulla voit rakentaa rajoittamattomia lomakkeita monilla muunnelmilla, useilla sarakkeilla, reCAPTCHA: lla ja muulla.

Luo uusi muoto napsauttamalla Lisää uusi -painiketta pluginin Kaikki muodot -osiossa; sinun on annettava nimi ja valittava malli. Voit halutessasi valita tyhjän lomakkeen tai valmiiksi valmistetun yhteyslomakemallin.

Tämä vie sinut ydinluontiliittymään, jossa voit vetää kenttiä vasemmasta osasta oikealle muokataksesi lomaketta. Uusi rivi voidaan lisätä vain napsauttamalla Lisää rivi -painiketta; napsauttamalla mitä tahansa oikealla olevaa kenttää, voit muokata sen parametreja ja yksityiskohtia.

Voit sijoittaa nämä lomakkeet suoraan käyttämällä lyhytkooditunnusta, joka näkyy Kaikilla lomakkeilla -sivulla, sekä erillinen lomakemuodostajan osio jokaiselle lomakkeelle.

Yhteydenottolomake näyttää seuraavalta käyttöliittymältä:

Saada Everest-lomakkeet jos: Haluat ainutlaatuisen ja monipuolisen käyttöliittymän käyttöliittymän. Tämä laajennus sisältää tehokkaita ja hyödyllisiä kenttiä, joita on helppo mukauttaa mielesi mukaan.

7. Kali-lomakkeet


WordPress-lomakkeet on helppo tehdä - Kali-lomakkeet WordPress-lomakkeet on helppo tehdä – Kali-lomakkeet

Tekijä (t): Kali-lomakkeet

Nykyinen versio: 1.6.5

Viimeksi päivitetty: 13. maaliskuuta 2020

kali-forms.1.6.5.zip


94% Arviot


30000 + asennukset


WP 4.6 + vaaditaan

Kali on luultavasti aloittelijoille suunnattu WordPress-laajennus lomakkeiden rakentamiseen. Tämä yhteyslomakelaajennus on myös melko tehokas. Esimerkiksi on olemassa laaja valikoima lomakekenttiä monimutkaisten lomakkeiden luomiseksi muutamalla napsautuksella.

Voit käyttää ilmaista laajennusta, jos haluat luoda yksinkertaisen yhteyslomakkeen ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa yhtä dollaria.

Kali-lomakkeet

Ajo-ohje on todella yksinkertainen ja nopea. Asenna asennuksen jälkeen "luo ensimmäinen lomake" painiketta. Saat luettelon esisuunnitelluista malleista. Vaikka suurin osa niistä on lukittu ilmaiseen versioon, yhteyshenkilön lomakemalli on saatavana.

Kali-lomakkeiden esittely

Kun olet tehnyt sen, laskeudut vetämällä ja pudottamalla -muodonmuodostajalle. Mutta voit vetää ja pudottaa vain kenttiin jo lisätyt kentät. Jos haluat lisätä uuden kentän, sinun on napsautettava + -kuvaketta jokaisen kentän vieressä.

Kun olet luonut lomakkeen, käytä lyhytkoodeja lisätäksesi se blogiteksteihin. Mutta tiedän, että suunnittelu voi vaihdella valitsemastasi teemasta riippuen Neve-teema tästä. Yhteydenottolomakesi näyttää seuraavankaltaisilla oletusasetuksilla seuraavasti:

Kali-esimerkki

Kun napsautat lähetä-painiketta, käyttäjä saa kiitosviestin. Lisäominaisuuksille, kuten ehdolliselle logiikalle ja mukautetulle CSS: lle, sinun on maksettava premium. Hinta riippuu niiden sivustojen lukumäärästä, joissa sitä käytetään. Yhden sivustolisenssin hinta on 19 dollaria vuodessa.

Saada tämä laajennus jos: Tarvitset suoraviivaisen vaihtoehdon luodaksesi yksinkertaisen kontaktin nopeasti ilmaiseksi.

Sinä?

Niin mitä mieltä olet? Mikä on suosikki yhteyslomakelaajennus WordPressille? Kaipasin jotain, jolla pitäisi olla paikkansa täällä?

✨ Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tutustu tähän WordPress-laajennuskokoelmaan, jota kaikkien sivustojen tulisi käyttää.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map