6 parasta WordPress-liukusäädintä pluginia verrattuna

Jos olet WordPress-liukusäätimen markkinoilla, en todellakaan kadehdi sinua. Ja älä ymmärrä minua, minusta ei ole mitään liukusäätimiä vastaan. On vain, että parhaiden liukusäätimien valitseminen on aivan kuin parhaan auton valitseminen. Siellä on vain aivan liian monta vaihtoehtoa.


Näyttely b)

Liukusäätimet CodeCanyonissa

Ja lisäksi jokaisella niistä on ainutlaatuiset hyvät ja huonot puolensa, joten pohjimmiltaan ei ole yhtä hyvää ratkaisua koko markkinoilla. Ja koska tuhansia erilaisia ​​WordPress-liukusäätimiä on saatavilla, kukaan ei saa aikaa tutkia niitä kaikkia.

On selvää, että meidän on kavennettava asioita, ja juuri sitä teemme tänään.

Parhaat WordPress-liukusäätimet, joita verrataan

Tässä vertailussa tarkastelemme markkinoiden kuutta suosituinta ja (oletettavasti) parasta liukusäädintä WordPressille.

Me vertaamme heidän:

 • ominaisuudet,
 • kuinka helppoa niiden asennus ja käyttö on,
 • mobiili-optimointi ja ystävällisyys,
 • hintoja,
 • mikä tekee jokaisesta heistä erilaisia.

Lyhyesti sanottuna, yksi asia, jonka liukusäätimen laajennuksen on tarkoitus saavuttaa, on tehdä käyttökokemuksesta entistä parempi ja sisältö houkuttelevampi kävijälle. Tästä syystä et voi vain varata laajennusta, joka on hidas, vaikea käyttää tai joka ei näytä oikealta mobiililaitteilla, etenkin vuonna 2020.

Nykyään monet ihmiset käyttävät älypuhelimia päälaitteinaan Internetiin pääsyyn. Jos liukusäädin ei toimi puhelimissa ja tablet-laitteissa, turhautat vain kävijöitä sen sijaan, että kiinnostaisit heitä enemmän sisältöön.

Okei, niin mitä tuhansista liukusäätimistä testaamme?

Parhaiden WordPress-liukusäätimien vertaaminen:

Tämä lyhyt luettelo WordPressin parhaimmista liukusäätimistä on koottu myynnin kokonaismäärän, aktiivisten asennusten ja perusteellisen testauksen perusteella. Toisin sanoen olemme sitoutuneet ajatukseen, että yksi helpoimmista tavoista selvittää, kuinka hyvä jotain on, on katsoa kuinka monet ihmiset sitä käyttävät ja kuinka onnellinen nämä ihmiset ovat sen kanssa..

Siksi tässä luettelossa on vain laajennuksia, jotka ovat olleet markkinoilla pidemmän aikaa ja joilla on todistettu onnistuneiden asiakkaiden tai käyttäjien kokemus (meillä on myös ilmaisia ​​laajennuksia tässä luettelossa).

Kuusi parasta WordPress-liukusäädintä ovat:

1. Ominaisuudet

Tässä on yksinkertainen vertailu siitä, mitä on saatavana kunkin liukusäätimen laajennuksen kanssa (yritin keskittyä tärkeimpiin ominaisuuksiin):

Parhaat WordPress-liukusäätimet: Ominaisuudet

Nivo-liukusäädin
Yksinpuhelu
Liukusäätimen vallankumous
LayerSlider
Master Slider
Älykäs liukusäädin 3

* ei ole saatavana ilmaisena versiona
Useita liukusäätimiä
Mobiiliystävälliset liukusäätimet
Manuaaliset liukusäätimet
Liukusäätimet kuvagallerioista❌ *
Liukusäätimet ulkopuolisista lähteistä (Flickr, Instagram, YouTube jne.)❌ *
Liukukansit postiluokista❌ *
Liukusäätimet tarttuvista posteista❌ *
Video dioja
HTML-dioja
Esivalmistetut liukusäätimallit
Aseta mukautetut tyylit
Säädä kuvan kokoa
Siirtymävaikutukset

Näin luokittelisin tämän parhaiden liukusäätimien kokoonpanon ja niiden väliset erot… vaikkakin vain henkilökohtaisen mielipiteeni:

Nivo-liukusäädin on klassinen sisällön liukusäädin, jonka avulla voit valita erilaisia ​​kuvia ja saada niistä muuttumaan interaktiiviseksi liukusäätimeksi. Tämä laajennus on asetettu saamaan ydintoiminnot toimimaan luotettavasti ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Voit vapaasti tutustu vertailuun Nivo vs Master Slider ja jotkut muut.

Yksinpuhelu on liukusäädin, joka keskittyy enemmän mukautuksiin ja vaihtoehtoisiin tapoihin lisätä liukusäätimen sisältöä. Voit esimerkiksi luoda tuotesidejä, dynaamisia liukusäätimiä, käyttää Instagram-kuvia ja paljon muuta. Tämä tekee siitä hyvän ratkaisun jokaiselle, joka tarvitsee käyttää liukusäädintä monentyyppiselle erilaiselle sisällölle.

Liukusäätimen vallankumous näyttää täysin erilaiselta tuotteelta. Kun suurin osa muista luettelon pelaajista keskittyy esittelemään niin sanottuja klassisia liukusäädintöjä, Slider Revolution on kyse siitä, että annat sivustosi suunnittelulle täydellisen sankariosan, jonka avulla voit näyttää kaikenlaisia ​​asioita. Jotkut mahdollisuudet sisältävät tilauslomakkeet, otsikot ja tunnisteet, sosiaalisen median virrat, tuotetietopalikat, tuotedemossa ja jopa animaatioissa. Tavallaan se on enemmän sivustojen rakentamista / suunnittelua tukevaa laajennusta kuin vain liukusäädintä.

LayerSlider kiinnittää paljon huomiota tapaan, jolla jokainen dia voidaan räätälöidä. Pohjimmiltaan saat kankaan, jossa voit säätää minkä tahansa dian joka pikseliä erikseen. Voit valita tietyt fontit, asettelut ja jopa siirrot itse tekstille muusta diasta riippumatta. Tämä voi olla hyödyllinen edistyneemmissä liukusäätimien toteutuksissa.

Master Slider (ilmainen) on loistava out-the-box-ratkaisu kuvapohjaisille liukusäätimille, jotka haluat yksinkertaisesti linkittää johonkin (viesti, sivu, ulkoinen linkki). Se tarjoaa sinulle yksinkertaisen ominaisuusjoukon, mutta niiden käyttö on erittäin helppoa. Valmiit mallit ovat myös erittäin hyviä ja hyödyllisiä, jos haluat luoda liukusäätimen nopeasti.

Älykäs liukusäädin 3 tarjoaa erittäin suositun ilmaisen liukusäätimen laajennuksen sekä maksetun version useille päivityksille. Se on erinomainen ratkaisu niille, jotka haluavat tehokkaita, dynaamisia liukusäätimiä ilman monimutkaisia ​​kokoonpanoja. Visuaalinen tyylieditori täydentää erilaisia ​​malleja, kun taas mahdollisuus sisällyttää YouTube- ja Vimeo-videoita auttaa myös. Ensiluokkainen versio on melko edullinen, ja se sisältää ylimääräisiä liukusäädintyyppejä, enemmän kerroksia ja lisäpalveluita.

2. Kuinka helppokäyttöisiä liitännäisiä on

Edeltäviä testejä tehdessään muutamia asioita tuli ilmi, kun kyse on laajennusten helppokäyttöisyydestä.

Periaatteessa, jos haluat rakentaa liukusäätimen nopeasti, sinulla on parasta joko Nivo-liukusäätimellä, pääliukusäätimellä tai Smart Slider 3: lla..

 • Master Slider antaa sinulle perusominaisuuksia, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä, mutta et voi tehdä paljon muuta kuin kuvapohjaiset liukusäätimet.
 • Nivo-liukusäädin tarjoaa sinulle kourallisen hienoja ominaisuuksia erilaisten liukusäätimien luomiseen… viestien, luokkien, kuvien jne. Perusteella. Käyttöliittymä itsessään perustuu pikemminkin lomakkeisiin ja avattaviin kenttiin kuin lopullisen liukusäätimen visuaalisiin esityksiin. Se on kuitenkin aivan yhtä nopea työskennellä.
 • Smart Slider 3 nopeuttaa liukusäätimen suunnittelua malleilla ja vankalla editorilla. Voit myös nopeasti muodostaa yhteyden esimerkiksi gallerioihin, kuvakansioihin ja WordPress-viesteihin. Kaikki alkaen älykäs kuvan rajaus videoiden automaattiseen toistoon on jo määritetty, jotta voit liittää liukusäätimet melkein heti käyttöön.

nivo-asetukset

Muut pelaajat – Soliloquy, Slider Revolution ja LayerSlider – pyrkivät tarjoamaan sinulle enemmän koko sivun suunnittelutyökalun kuin liukusäätimen laajennuksen (plus heillä on loistavat laajennuslisäosat).

liukusäädin vallankumousmalleja

Tarkoitan, että liukusäätimen toiminnot ovat kaikki olemassa, mutta se on vain osa kokonaisominaisuuksista.

Tällä on sekä etuja että haittoja. Yhtäältä saat enemmän ominaisuuksia, joista voi olla hyötyä sinulle monin eri tavoin. Mutta toisaalta, jos haluat vain rakentaa viileän liukusäätimen nopeasti, saatat olla niin vaikeaa, varsinkin jos olet vasta aloittamassa seikkailusi laajennuksella.

Loppujen lopuksi luokittelin kunkin laajennuksen helppokäyttöisyyden seuraavasti:

Parhaat WordPress-liukusäätimet: helppokäyttöinenNivo-liukusäädin
Yksinpuhelu
Liukusäätimen vallankumous
LayerSlider
Master Slider
Älykäs liukusäädin 3
109881010

3. Hinnoittelu

Tässä on hinnoittelutaulukko:

Parhaat WordPress-liukusäätimet: hinnoitteluNivo-liukusäädin
Yksinpuhelu
Liukusäätimen vallankumous
LayerSlider
Master Slider
Älykäs liukusäädin 3
* elinikäiset päivitykset ja tuki
$ 0$ 19$ 26$ 25$ 0$ 0
$ 49$ 125$ 125$ 24$ 35
$ 99$ 150
249 dollaria *250 dollaria *

Tärkeää tietää:

 • Soliloquy myydään omien jakelukanaviensa, ei markkinapaikkojen kautta. Tämä tarkoittaa, että saat tukea ja päivityksiä niin kauan kuin tilaat. Alkumaksu maksaa sinulle täyden vuoden tuen ja päivitykset. Sama voidaan sanoa Smart Slider 3: lle.
 • Slider Revolution ja LayerSlider ovat CodeCanyon-tuotteita. Osana lisenssiä saat kuuden kuukauden tuen, mutta elinikäiset päivitykset.
 • Master Sliderin ilmaisella versiolla on perinteinen WordPress.org-tuki foorumin kautta.
 • Vaikka voit lähettää kysymyksiä WordPress.org-foorumiin, Smart Slider 3 -tiimi pyytää, että kaikki tukikysymykset alkavat tietokannasta ja siirtyvät sen jälkeen verkkosivuston foorumiin. Näyttää siltä, ​​että joihinkin kysymyksiin vastataan ilmaisille käyttäjille, mutta todellinen elinikäinen tuki menee maksaville asiakkaille.

johtopäätös

En todellakaan halua olla klisee, mutta absoluuttisen parhaan laajennuksen nimeäminen näiden kuuden joukosta on todella mahdotonta. Joten kaikki laskeutuu omiin tarpeisiisi.

Kuitenkin, kun kyse on henkilökohtaisesta mielipiteestäni, suosikkini ovat:

Paras klassinen liukusäädin: Nivo-liukusäädin
Paras asettelu- ja suunnittelutyökalu WP: lle, joka sisältää liukusäätimiä: Liukusäätimen vallankumous
Paras ilmainen liukusäädin-laajennus: Master Slider
Helpoin liukusäädin, jota voidaan käyttää: Älykäs liukusäädin 3

Mitä mieltä sinä olet? Kaipasin jotain? Voit myös kysyä, jos sinulla on kysyttävää parhaista WordPress-liukusäätimistä.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

* Tämä viesti sisältää tytäryhtiölinkejä, mikä tarkoittaa, että jos napsautat jotakin tuottilinkkiä ja ostaa sen jälkeen tuotteen, saamme pienen maksun. Ei hätää, mutta maksat silti normaalin summan, joten sinun ei tarvitse maksaa siitä mitään kustannuksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map