5 parasta räätälöityjä postityyppisiä laajennuksia WordPressiin verrattuna

5 parasta räätälöityjä postityyppisiä laajennuksia WordPressiin verrattuna

5 parasta räätälöityjä postityyppisiä laajennuksia WordPressiin verrattuna
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Suosituimmat räätälöityjen postityyppien laajennukset WordPressille


Kanssa mukautetut postityypit, Voit muuttaa WordPress-standardisivustosi täysimittaiseksi sisällönhallintajärjestelmäksi. Lisäksi mukautetut postityypit antavat sinulle myös mahdollisuuden tuoda sivustollesi ainutlaatuisuutta ja auttaa sitä eristymään kaikista muista.

Lyhyesti sanottuna, kun tehdään oikein, mukautetut postityypit auttavat kiinnittämään kävijöiden huomion ja parantavat heidän yleistä lukukokemustaan.

Mitä ovat mukautetut postityypit ja miten ne luodaan?

Aloitetaan viesteillä ja sivuilla. Ne ovat kaksi WordPressissä yleisimmin käytettyä sisältötyyppiä.

Tällä tavalla mukautettu viestityyppi on sellainen sisältö, jonka voit luoda ja muokata sinä itse.

 • Esimerkiksi muusikko saattaa tarvita sivun musiikkialbumeilleen tai soittolistoihinsa. Muokatut postityypit ovat täydellisiä siihen.
 • Toisaalta ravintolan verkkosivusto voi tarvita sivun, joka esittelee valikon. Jälleen muokatut postityypit. Mahdollisia skenaarioita on paljon …

Muokattujen postitustyyppien luomiseen on kaksi päätapaa:

Voit tehdä sen joko koodilla tai laajennuksilla.

Jos olet kehittäjä ja osaat lisätä mukautettuja viestejä käsin, hyvä sinulle! Mutta se ei ole ongelma, jos et ole niin paljon teknisissä asioissa. On paljon WordPress-laajennuksia, jotka voivat tehdä tämän puolestasi.

Pitemmittä puheitta, tarkastellaan viittä suosituinta WordPress-muokattua postityyppiä sisältävää laajennusta:

Parhaat mukautetut postityyppiset plugins WordPressille

1. Muokatun postityypin käyttöliittymä

mukautetun postityypin käyttöliittymä

 • Voit luoda ja määrittää mukautettuja postityyppejä ja mukautettuja taksonomioita.
 • Voit liittää sisäänrakennetut ja mukautetut taksonomiat postityyppeihin.
 • Mukana postityyppien edistyksellinen merkintä.
 • Ei käsittele uusien viestityyppien ja taksonomioiden näyttöä. Tämä, sinun täytyy tehdä itse.

Yksi suosituimmista mukautettujen viestien ja taksonomioiden lisäosista virallisessa laajennushakemistossa, Custom Post Type UI tarjoaa sarjan upeita vaihtoehtoja ja ominaisuuksia ilmaiseksi.

Tätä laajennusta on erittäin helppo käyttää. Asennuksen jälkeen saat mukavan kojelaudan työskennellä, jossa kaikki laajennuksen vaihtoehdot ja ominaisuudet ovat helposti saatavilla.

Laajennuksen avulla voit luoda uusia viestityyppejä, uusia vastaavia taksonomioita ja muokata sitten sivustossasi jo olevia postityyppejä.

Toinen hieno asia tässä laajennuksessa on, että voit tuoda mukautetun viestin, joka sinulla on jo toisella sivustolla. Lisäksi omasi vienti on myös vaihtoehto.

Laajennuksen ainoa haittapuoli on, että se EI käsittele nykyisen teeman rekisteröityjen postityyppien tai taksonomioiden näyttöä. Se rekisteröi ne vain sinulle.

2. WCK: n mukautettujen postityyppien ja mukautettujen kenttien luoja

WCK: n mukautettujen postityyppien ja mukautettujen kenttien luoja

 • Sisältää mukautetut postityypit, taksonomiat ja kentät ilmaiseksi.
 • Tarjoaa seuraavat kenttätyypit: WYSIWYG-editori, lataus, teksti, tekstialue, valitse, valintaruutu, radio, numero, HTML, ajanvalitsin, puhelin, valuutan valinta, värivalitsin, otsikko.
 • Voit käyttää toistinkenttiä ja toistinryhmiä.
 • Voit yhdistää postityypit mukautettuihin taksonomioihin.

Ilmainen WordPress-laajennus, joka toimii selkeästi ja tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän. On hienoa, että voit päivittää premium-versioon, jos tarvitset laajennettuja ominaisuuksia mukautettuihin postityyppeihin liittyen.

Uuden viestityypin lisääminen on helppoa. Mene kojetaulun valikkoon WCK ja napsauta Post Type Creator. Siellä sinun on suoritettava vain muutama asetus, jotta räätälöity sisältö olisi valmis. Kun olet luonut uuden merkinnän, se näkyy erillisenä valikkokohteena kojetaulussa, josta voit muokata sitä edelleen.

Ilmaisella WCK-laajennuksen versiolla voit myös luoda mukautettuja taksonomioita, kenttiä ja meta-ruutuja, jotka voit linkittää kauniisti mukautettuihin postityyppeihin.

Jotta saataisiin lisää toimintoja, kuten optisivut ja ylimääräiset mukautetut kenttätyypit, sinun on päivitettävä premium-versioon, joka alkaa 49 dollarista.

3. palot

palot

 • Voit luoda ja määrittää mukautettuja postityyppejä ja mukautettuja taksonomioita.
 • Voit luoda mukautettuja asetussivuja ja edistyneitä sisältötyyppejä.
 • Voit laajentaa olemassa olevia sisältötyyppejä.
 • Voit käyttää erilaisia ​​kenttätyyppejä ja luoda omia.
 • Käyttäjäystävällinen ja moderni käyttöliittymä.
 • Tarjoaa integroinnin muihin laajennuksiin, kuten Polylang, WPML, Tabify Edit -näyttö, Codepress-järjestelmänvalvojan sarakkeet, Gravity Forms ja jne..

Pods on toinen käyttäjäystävällinen ilmainen laajennus mukautettuihin postityyppeihin, taksonomioihin ja kenttiin.

Se erottuu alkuperäisestä käyttöliittymästään ja koko prosessista, jonka käyt läpi laajennusta käytettäessä. Kokemus on pikemminkin ohjatun kaltaista prosessia kojelaudan kaltaisen ympäristön sijaan.

Pods käyttää jotain nimeltään "palot" (yllätys, yllätys) järjestääksesi kaikki mukautetut postityypit ja taksonomiat, jotka olet luonut laajennuksella.

Laajennuksen avulla voit myös luoda mukautettuja asetussivuja ja jopa edistyneitä sisältötyyppejä (sellaisia, jotka eivät käytä WordPressin oletustaulukoita tietokannassa, vaan luovat omia). Voit myös laajentaa olemassa olevia sisältötyyppejä, taksonomioita, mediaa, käyttäjiä ja jopa kommentteja.

4. Työkalujen tyypit

Työkalujen tyypit

 • Siinä on moderni ja ystävällinen käyttöliittymä.
 • Tuo esilaatikkostyyppisen näytön, jonka avulla voit luoda omia malleja ja lomakkeita.
 • Mukana sisäänrakennettu tulojen validointi.
 • Voit määrittää toistuvat kenttäryhmät.
 • Voit yhdistää eri postityyppeihin (vanhempien ja lasten kaltaiset rakenteet).

Tämä on premium-vastine yllä olevista vaihtoehdoista. Nopean tuen lisäksi saat myös etuosaan lähettämisen – ominaisuuden, jonka avulla voit helposti näyttää mukautettua sisältöä käyttöliittymässä. Voit suunnitella malleja, luetteloita ja arkistoja niin, että mukautetut viestityypit näyttävät houkuttelevilta vierailijoillesi.

Toinen työkalupaketin mukana toimitettu ominaisuus on sisäänrakennettu tulojen validointi. Kun joku täyttää kentän, hän näkee varoituksen, jos teksti on väärä tai puutteellinen. Ihmiset eivät voi siirtyä eteenpäin täyttämättä vastausta oikein.

Lisäksi voit asettaa toistuvat kenttäryhmät ja yhdistää kaikki haluamasi viestityypit yhteen.

5. Muokattu postityypin luonti

mukautettu postityyppinen valmistaja

 • Voit luoda ja määrittää mukautettuja postityyppejä ja mukautettuja taksonomioita.
 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.
 • Antaa sinulle pääsyn kaikkiin rekisteröityihin mukautettuihin postityyppeihin ja taksonomioihin.
 • Ei käsittele uusien viestityyppien ja taksonomioiden näyttöä. Tämä, sinun täytyy tehdä itse.

Tämä laajennus on paljon yksinkertaisempi kuin muut tässä luettelossa. Mutta se tarjoaa sinulle kaikki pakolliset mukautettujen postityyppien toiminnot, joita tarvitset useimmissa tilanteissa. Tässä laajennuksessa on kaksi pääosaa: Viestityypit ja Taksonomiat.

Sinulla ei tarvitse olla koodaustaitoja käyttääksesi tätä laajennusta, ja kaikki on saatavana kätevän käyttöliittymän kautta. Se näyttää myös kaikki muut mukautetut postityypit, jotka olet jo rekisteröitynyt sivustoosi (jopa ne, joita ei ole luotu tämän laajennuksen kautta).

Kaiken kaikkiaan käyttäjäystävällinen ja toimiva ratkaisu siihen, mitä se tekee.

Yrititkö jotakin näistä plugineista? Mikä oli kokemuksesi heistä? 

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector