4 parasta WordPress RSS-syötteen laajennusta vuonna 2020

"Miksi edes katsot parhaita WordPress RSS-syötteen laajennuksia?! Luulin, että RSS oli kuollut!" – olet ajatellut.


No, kyllä ​​ja ei.

Kyllä – se ei ole enää niin suosittu mekanismi, jota ihmiset käyttävät pysyäkseen ajan tasalla suosikkisivustoistaan ​​… suurin osa siitä meni Google Readerin tuhoamisen jälkeen.

Parhaat WordPress RSS-syötteen laajennukset

Ja ei – koska se on silti aktiivinen tekniikka, mikä tarkoittaa, että voimme käyttää sitä paljon hienoja asioita, jotka tapahtuvat kulissien takana WordPress-sivustoissamme.

Joten tänään tutkimme 4 parasta RSS-syötteen laajennusta WordPressille:

Parhaat WordPress RSS-syötteen laajennukset vuonna 2020: YHTEENVETO KYTKEÄ
RATING
AKTIIVISET ASENNUKSET
Feedzy94%40000+
RSSImport94%10000+
Luokkakohtainen RSS98%8000+
WP RSS-aggregaattori88%60000+

Parhaat RSS-syötteen laajennukset WordPressiin yksityiskohtaisesti

1. FEEDZY RSS-syötteet


RSS-aggregaattori lähettäjä Feedzy - Tehokas WP-päivitys ja uutisten kerääjä RSS-aggregaattori lähettäjä Feedzy – Tehokas WP-päivitys ja uutisten kerääjä

Tekijä (t): Themeisle

Nykyinen versio: 3.4.0

Viimeksi päivitetty: 28. toukokuuta 2020

feedzy-rss-feeds.zip


94% Arviot


40000 + asennukset


WP 3.7 + vaaditaan

Feedzy on kaikkein kaikkein parhaista RSS-syötteen laajennuksista. Ja emme sano vain sitä, koska se on osa perhettä. Voit selvittää sen itse arvioimalla sen ominaisuudet ja edut.

Feedzy toimii lyhytkoodien kautta, mikä tarkoittaa, että voit lisätä erilaisia ​​syötteitä missä haluat (viestit, sivut, mukautetut sisältötyypit), suoraan WordPress-editorin näytön kautta. Ensiluokkaisessa versiossa laajennus tekee kaiken työn, jonka muuten tekisit manuaalisesti: se voi olla ajoitettu useiden syötteiden automaattinen tuonti samalta sivulta / viestistä eri lähteistä ohjatun tuonnin avulla.

Lisäksi voit ryhmitellä lähteet luokkiin (käyttää niitä uudelleen verkkosivustollesi milloin tahansa) ja poimi elementit muokatusta syötetunnisteesta (saatavana vain yksittäisille syötteille).

WordPress RSS -laajennukset: Feedzy

Kun olet aktivoinut syötteen tai luokan, laajennus alkaa tuoda viestejä joko julkaisemalla ne suoraan tai tallentamalla ne odotustilaan.

Tapa, jolla tuodut tuotteet esitetään käyttöliittymässä, on täysin sinun tehtäväsi: voit päättää esiteltyjen kuvien, otteiden, viestin tilan ja tyypin, määrän, tekstin pituuden, asettelun – Feedzy tarjoaa kolme mallia mistä valita.

Jos Feedzy tunnistaa HTTP-kuvat syötteitä tuotaessa, se antaa sinun päättää, miten niitä käsitellä: näyttää HTTP-linkillä, pakottaa HTTPS tai tuoda kuva vain sellaisena kuin se on.

ohjatun toiminnon asetukset

Toinen mukava asia tässä yhdessä WordPressin parhaista RSS-syötteiden laajennuksista on, että voit suodattaa artikkeleita avainsanojen mukaan, joten voit valita, näytetäänkö vain kriteerit täsmällisesti. Tai voit jopa yhdistää useita syötteitä yhdessä. Lisäksi Feedzy automaattisesti lisää tytäryhtiösi / viitetunnuksesi syötteen linkkeihin, jotta voit ansaita rahaa, jos ihmiset napsauttavat viestejä.

Linkkien perusteella plugin antaa sinulle mahdollisuuden poista dofollow-tunniste kaikista syötteen viesteistä.

Feedzy Pro tulee, jos haluat välttää päällekkäisen sisällön julkaisemisen sivustossasi integroitu WordAI ja SpinnerChief joka voi kirjoittaa alkuperäiset artikkelit uudelleen ihmiskäyttöön, ei robottiin. Työkaluista on apua, kun sinä tuo täyspitkä artikkeli ulkopuolisista lähteistä, mikä on mahdollista myös Feedzyllä. Et ole rajoittunut otteita, voit itse hakea koko tekstin mistä tahansa syötteestä, mukaan lukien tuotteiden hinnat, jos omistat verkkokauppaa.

Mutta ominaisuudet eivät lopu tähän. Laajennus pysyy ajan tasalla WordPressin uusimpien suuntausten kanssa: se on integroitu Elementorin ja Gutenbergin kanssa, mikä tarkoittaa, että voit lisätä syötteitä niiden rakennusliittymien kautta ilman ongelmia.

feedzy elementorin kautta

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, merkittävän määrän ulkoisten viestien tuominen ei ole taakka, koska laajennuksella on rehujen välimuisti, mikä tarkoittaa, että sivustosi latausnopeuteen ei vaikuteta ollenkaan.

Voit myös lähetä RSS-syötteesi widgetteinä – Siirry Ulkoasu / Widgetit ja vedä “RSS” -widget mihin tahansa widget-alueeseen.

Tämä on esimerkki siitä, kuinka tuodut syötteesi näyttävät käyttöliittymästä (käytän Twenty Seventeen -teemaa):

rehuinen käyttöliittymä

Hanki tämä RSS-syötteen laajennus jos tarvitset RSS-maahantuojaa, jolla on tehokkaat ominaisuudet mutta kevyt käyttöliittymä. Vaikka Feedzy voi sopia hyvin henkilökohtaisiin asioihin, suosittelemme sitä enimmäkseen yritysomistajille, joiden tavoitteena on kasvattaa / ansaita rahaa heidän verkkosivustoilleen ja automatisoida heidän työnsä. Tämä yhdistelmä tekee Feedzystä todennäköisesti yleisimmän parhaiden RSS-syötteiden laajennusten joukon.

2. RSSImport


RSSImport

Tekijä (t): Frank Bültge, otti77

Nykyinen versio: 4.6.1

Viimeksi päivitetty: 25. joulukuuta 2019

rss-import.4.6.1.zip


94% Arviot


10000 + asennukset


WP 1.5 + vaaditaan

RSSImport on kevyt ja selkeä ratkaisu parhaiden RSS-syötteiden laajennusten joukossa. Sinun tarvitsee vain asentaa se ja käyttää joko lyhytkoodia, widgetiä tai PHP-toimintoa sen tekemiseen. Ei ylimääräisiä napsautuksia tai vaivaa. Tämä on esimerkki siitä, kuinka olla yksinkertainen ja tehokas samanaikaisesti.

Jos haluat käyttää sitä widgetinä, siirry kohtaan Ulkoasu / Widgetit, vedä ja pudota RSSImport-painike mihin tahansa widget-alueeseen ja täytä tyhjät kentät. Klikkaus "Tallentaa" ja sinulla on hyvä mennä:

rssimport-widget-esittely

Jos haluat lisätä syötteen viestiin tai sivulle, kopioi ja liitä lyhytkoodi mihin haluat näyttää sen. Lyhytkoodiesimerkki:

[RSSIporttinäyttö ="5" syötteen URL-osoite ="http://www.codeinwp.com/blog/feed" use_simplepie ="totta"]

rssimport-lyhytkoodidemo

�� Hanki tämä WordPress RSS-syötteen laajennus, jos haluat pystyä tuomaan RSS-syötteitä nopeasti ja mukauttamaan kaiken lyhytkoodien muokkaamisen avulla lennon aikana, sen sijaan, että käytettäisiin jotain graafista käyttöliittymää. Laajennus käyttää lyhyen koodin rakenteessa paljon parametreja, mikä tekee siitä erittäin joustavan.

3. Luokkakohtainen RSS-syöte


Luokkakohtainen RSS-syöte Luokkakohtainen RSS-syöte

Tekijä (t): Vinkkejä ja temppuja HQ, Ruhul Amin

Nykyinen versio: v2.1

Viimeksi päivitetty: 31. toukokuuta 2019

category-specific-rss-feed-menu.zip


98% Arviot


8000 + asennukset


WP 3.0 + vaaditaan

Tämä laajennus on täysin erilainen kuin toisin täällä. Toiset taas koskevat tavaroiden tuontia, mutta tämä antaa lukijoille mahdollisuuden tilata luokkakohtainen RSS-syöte blogiisi.

(Huomaa. Tässä on temppu, jonka avulla voit saada tämän RSS WordPress -laajennuksen näyttämään myös ulkoiset syötteet. Lisätietoja siitä minuutissa.)

Oletetaan, että julkaiset paljon erilaista sisältöä, eikä yleisösi ehkä ole kiinnostunut siitä kaikesta. Esimerkiksi, sinulla on "ruoka" luokka ja a "matkustaa" kategoria. No, tällä liitännällä voit antaa ihmisten tilata jokaisen näistä luokista erikseen.

Kun olet asentanut laajennuksen, siirry wp-adminin Asetukset-osioon ja sitten luokkakohtaiseen RSS: ään. Näet luettelon luokista, joille voit luoda syötteen.

luokkakategoriat

Kuten huomaat, käytin tätä osaa myös mukautettuihin luokkiin ja osoitin ne ulkoisiin lähteisiin, mikä on edellä mainitsemani temppu. Kyseiset ulkoiset RSS-syötteet eivät kuitenkaan tuota mitään, vaan ne ovat vain linkkejä, jotka osoittavat toiseen sivustoon.

Nyt mukautettujen syötteiden linkkien näyttämisessä on kolme vaihtoehtoa: widget, shortcode tai PHP-koodirivi:

luokan käyttö

Käytin lyhytkoodia. Tässä on kuinka minun syötteiden listani näyttää, kun ne lisätään näytesivulle:

luokan poage -demo

�� Hanki tämä WordPress RSS-syötteen laajennus, jos julkaiset paljon erityyppistä sisältöä ja haluat antaa yleisölle mahdollisuuden tilata juuri heitä kiinnostava. Hyödyllinen myös linkkien näyttämisessä ulkoisiin syötteisiin omien rinnalla.

4. WP RSS-aggregaattori


WP RSS-aggregaattori - automaattinen ja tehokas sisällön yhdistäminen ja kuratointi WP RSS-aggregaattori – automaattinen ja tehokas sisällön yhdistäminen ja kuratointi

Tekijä (t): RebelCode

Nykyinen versio: 4.17.5

Viimeksi päivitetty: 23. huhtikuuta 2020

wp-rss-aggregator.4.17.5.zip


88% Arviot


60000 + asennukset


WP 4.0 + vaaditaan

Minun on annettava se tälle yhdelle parhaista RSS-syötteiden laajennuksista; se on melko ystävällinen ja intuitiivinen. Asenna se, siirry sen osaan wp-adminissa, ja se opastaa sinua asetusten läpi.

Lisää syöte napsauttamalla "Lisää uusi," aseta asetukset ja julkaise se.

wp rss aggregator lisää uusi ikkuna

Okei, joten loin syötteemme blogiimme CodeinWP: lle testataksesi asioita. Olen asettanut sen pysymään aktiivisena, joten se voi päivittää automaattisesti aina, kun on uutta sisältöä.

wp rss -lähteiden lähteet

Kun olet lisännyt RSS-syötteen, voit napsauttaa "Näytä tuotteet" nähdäksesi kyseisessä syötteessä tällä hetkellä olevat artikkelit.

WP RSS Aggregator sisältää myös "musta lista" -osiossa, jotta voit estää tietyn sisällön aukeamisen. Lisäksi on myös hienoja lisäosia (maksettu).

Okei, joten seuraava askel RSS-syötteen luomisen jälkeen on lisätä se viesteihisi tai sivuillesi. Voit siirtyä tietyn viestin tekstieditoriin ja näet siihen merkittynä olevan kuvakkeen "WPRSS-aggregaattorin lyhytkoodi" siellä. Kun olet napsauttanut sitä, voit valita tietyn syötteen ja lisätä sen lyhytkoodiksi:

wp rss agg lisää lyhytkoodi

Näyttää siltä, ​​kun sivu tallennetaan:

wp rss -sivun esittely

�� Hanki tämä WordPress RSS-syötteen laajennus, jos työskentelet useiden syötteiden kanssa samanaikaisesti. Laajennus on intuitiivinen ja tarjoaa erinomaisen hallinnan jokaiselle syötteelle.

�� Lisätietoja:

  • Tutustu näihin tärkeisiin laajennuksiin, joista kaikki WordPress-sivustot voivat hyötyä.
  • Haluatko tuoda sisältöä suoraan RSS: stä WordPress-viestiin? Katso kaikki nämä "RSS lähetettäväksi" liitännäiset.

Mikä on WordPressin RSS-laajennus?

Käytätkö mitä tahansa näistä parhaista RSS-syötteen laajennuksista WordPressille? Kerro meille, onko jotain mitä kaipaamme.

Älä unohda liittyä kaatumiskurssillemme WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Joillakin yksinkertaisilla korjauksilla voit vähentää latausaikaa jopa 50–80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map